Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Varastettu risteily

Silja Linen salaiset koodit leviävät nettiin.
Varastettu risteily

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +376 (404 ääntä)
   Molemmat nuista olis ansainnut jäähyn.

   Lainaa

  2. SuomenRamsay 10.4.2018 0:52
   Tulos: +103 (211 ääntä)
   Jesse vässykkä

   Lainaa

  3. Tulos: +354 (384 ääntä)
   Onpas Jessellä ruma fontti

   Lainaa

  4. Tulos: +47 (93 ääntä)
   Aina on kysytty alelipare myös, kun on laivaan menty. Eckeröllä, siljalla, viikkarilla.

   Lainaa

  5. Tulos: +36 (78 ääntä)
   Anne, logiikan mestari

   Lainaa

  6. Tulos: +88 (200 ääntä)
   Annen logiikalla sä oot varastanu kaupasta jos kaveris ostaa jotain kaupasta ja antaa sen sulle lahjaksi. :'DD

   Lainaa

  7. Tulos: -8 (72 ääntä)
   Kuolin pienesti sisäisesti nähtyäni Jessen fontin.

   Lainaa

  8. Tulos: +193 (217 ääntä)
   Pysähdyin oikeasti hetkeksi tuomitsemaan Jessen fontin.

   Lainaa

  9. Neiti Knatterton 10.4.2018 7:16
   Tulos: +120 (180 ääntä)
   "Sinä varastit!"-Anne on huippuärsyttävä akka. Tuollainen vieraisiin pöytiin huuteleva riidanhaastaja keksii aina jotain millä saa muut suuttumaan. Ja kun se toinen saa huomautuksen tai jälki-istunnon(tai poistetaan fb-ryhmästä), kun Sinä Varastit-Anne vasikoi, Anne saa taas loistaa: Kiitos. =)

   Lainaa

  10. Tulos: +173 (179 ääntä)
   Tässä jutussa ei kyllä ollut yhtään voittajaa... luusereita kaikki.

   Lainaa

  11. Tulos: +38 (54 ääntä)
   Jessen fonttivalinta on mokien moka. Veri ugli.

   Lainaa

  12. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Dea: Aina on kysytty alelipare myös, kun on laivaan menty. Eckeröllä, siljalla, viikkarilla.
   Jos käyt virkailijan luona niin voi kysyäkin, mutta nykyään laivaan voi tehdä check-inin itse automaatilla, joka kysyy joko puhelinsovelluksen QR-koodia tai varausnumeroa. Eli ei tarvii enää näyttää mitään muuta kuin oma laivaannousukortti automaattiselle portille, joka päästää henkilön sisään. Ei tarvii keskustella kenenkään kanssa eikä näyttä mitään erityisiä lipareita. Tai ainakin Siljalla toimii näin.

   Lainaa

  13. Tulos: +103 (103 ääntä)
   Veikkaisin että laiva-yhtiöt on vaan onnellisia kun jotkut jaksaa jakaa noita ale-koodeja, tulee enemmän asiakkaita. Aina välillähän noita risteilylahjakortteja saa ties mistä, nuorempana kävin hakemassa autoliikkeistä kun ne jako niitä jos kävi koeajolla, myyjä yleensä anto lahjakortin ja sanoi ettei tarvitse käydä edes sillä koeajolla jos et halua.

   Lainaa

  14. Tulos: -13 (15 ääntä)
   Eniten tässä asiassa vituttaa se että noissa joulutervehdyksissä on kaikissa eri sarjanumerot eikä korttia tartte mukaan eikä niillä ole mitään tekemistä noilla perkeleen lahjakorttikoodeilla jotka on aina samat kaikissa. Perkele.

   Lainaa

  15. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Ja toi TallinkSiljan joulutervehdysläystäke toimii vielä niin, että voimassaoloaikana sillä koodilla voi varata vaikka kuinka monta risteilyä ja matkustaa itse tai antaa lahjaksi. Varastamista tuosta ei kyllä mitenkään saa aikaan
   Piupali: Jos käyt virkailijan luona niin voi kysyäkin, mutta nykyään laivaan voi tehdä check-inin itse automaatilla, joka kysyy joko puhelinsovelluksen QR-koodia tai varausnumeroa. Eli ei tarvii enää näyttää mitään muuta kuin oma laivaannousukortti automaattiselle portille, joka päästää henkilön sisään. Ei tarvii keskustella kenenkään kanssa eikä näyttä mitään erityisiä lipareita. Tai ainakin Siljalla toimii näin.

   Lainaa

  16. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Anne vissiin käsitti väärin, et toi koodi ois jotenki kertakäyttönen. Mäki luulin ensin niin.

   Lainaa

  17. Tulos: +71 (93 ääntä)
   Siis Jesse poisti Millan ryhmästä, vaikka olikin samaa mieltä tämän kanssa ettei varastamista ole tapahtunut? Kävisi järkeen enemmän, että tuo jankkaava riidanhaastaja-Anne olis saanut kenkää.

   Lainaa

  18. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Piupali: automaattiselle
   Piupali: Jos käyt virkailijan luona niin voi kysyäkin, mutta nykyään laivaan voi tehdä check-inin itse automaatilla, joka kysyy joko puhelinsovelluksen QR-koodia tai varausnumeroa. Eli ei tarvii enää näyttää mitään muuta kuin oma laivaannousukortti automaattiselle portille, joka päästää henkilön sisään. Ei tarvii keskustella kenenkään kanssa eikä näyttä mitään erityisiä lipareita. Tai ainakin Siljalla toimii näin.
   Ei ihan näinkään. Ainakaan Viking Linellä et voi tehdä koneella sisään tsekkausta, jos sinulls on alelippu. Kyllä, on yritetty, aina jonoon vaan.

   Lainaa

  19. yli opisto hörhö 10.4.2018 10:33
   Tulos: +58 (68 ääntä)
   YP:n mielestä Anne on väärässä mutta Millalle annetaan jäähyä "kun sanoit rumasti"..

   Lainaa

  20. Seppo Saviniemi 10.4.2018 10:38
   Tulos: +56 (72 ääntä)
   Reilu peli. Heitetään pellolle kun menettää hermonsa siitä, että syytetään varkaaksi. Kyllä kai itse kullakin voi kihahtaa tollanen.

   Lainaa

  21. Tulos: +32 (40 ääntä)
   yli opisto hörhö: YP:n mielestä Anne on väärässä mutta Millalle annetaan jäähyä “kun sanoit rumasti”..
   Mielestäni bannia ei pitäisi antaa virheellisestä näkemyksestä. Millalla paloi proppu (ainakin alkoi caps lockilla kirjoittaminen) ennen varsinaisia syytöksiä varastamisesta. Oikean varoituksen olisi YP voinut antaa. Kuvasta saa sen käsityksen, että Milla joutui jäähylle hermojen menettämisestä ja ensimmäisestä haukusta.

   Lainaa

  22. spekulaatiota 10.4.2018 13:03
   Tulos: +2 (24 ääntä)
   En tiiä mikä on Siljan käytäntö... Mutta periaatteessa ainoa haitta vois olla, että jos joka kortissa on sittenkin eri koodi, saattaa lähtöselvityksessä olla tilanne, että on usea lähtijä mutta vain yksi hyttipaikka. Eli jos koodeja jaellaan kaikkien nähtäville. Sama on joskus ollut jossain pääsylipussa, kun laitto kuvan kaikkien nähtäville että se käyttää joka tarvii. Ei oo mitään keinoa tietää ennen määränpäätä, oletko ainoa joka päätti käyttää koodin...

   Lainaa

  23. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Tietenkin Milla saa jäähyt haukkumisesta. Olisi keskustelupalstat aika hiljaisia, jos ylläpito bannaisi aina ne, jotka on väärässä.

   Lainaa

  24. Sätkäkone 10.4.2018 20:01
   Tulos: -21 (41 ääntä)
   Onneksi koulukiusatuilla on aikuisena mahdollisuus hyvitykseen ryhtymällä moderaattoriksi. Pääsee käyttämään valtaa ja toimimaan erotuomarina. Varmasti terapeuttista.

   Lainaa

  25. eiolerakettitiedettä 10.4.2018 23:12
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   yli opisto hörhö: YP:n mielestä Anne on väärässä mutta Millalle annetaan jäähyä “kun sanoit rumasti”..
   Niin. Säännöissä ei ehkä ole kielletty väärässä olemista, mutta idiootiksi haukkuminen on sääntöjen vastaista. Ei väkivaltarikosten tuomiotkaan riipu siitä, kummalla on parempi musiikkimaku vaan siitä kumpi aiheutti vammoja.

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Se itse asiassa riippuu mistä koodi on alun perin hommattu. Ihan "joka talouteen" jaettavaa koodia saa antaa, mutta 3-4 viikkoa sitten oli iltasanomissa tai lehdessä, kun lentoyhtiö oli perunut matkan, kun koodia oli jaettu ulkopuolisille. Tarkempaa tietoo ei ollu, kuka ulkopuolinen, mutta facen ns puskaradio ryhmissä oli annettu :)

   Lainaa

  27. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 11.4.2018 0:56
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Seilatkoon himaansa

   Lainaa

  28. Rando Calrissian 11.4.2018 17:15
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   spekulaatiota: En tiiä mikä on Siljan käytäntö… Mutta periaatteessa ainoa haitta vois olla, että jos joka kortissa on sittenkin eri koodi, saattaa lähtöselvityksessä olla tilanne, että on usea lähtijä mutta vain yksi hyttipaikka. Eli jos koodeja jaellaan kaikkien nähtäville. Sama on joskus ollut jossain pääsylipussa, kun laitto kuvan kaikkien nähtäville että se käyttää joka tarvii. Ei oo mitään keinoa tietää ennen määränpäätä, oletko ainoa joka päätti käyttää koodin…
   Tuota vaaraa ei tässä tapauksessa ole. Kyseessä on alennuskoodi, jota saa jakaa vapaasti. Jokainen varaa siis ihan itse oman matkansa (ja hyttinsä), ja siitä saa sitten tällä koodilla tietyn alennuksen. Pääsylippujen laittaminen kaikken nähtäville onkin sitten eri juttu, älkää tehkö sitä.

   Lainaa

  29. Tulos: -4 (8 ääntä)
   yli opisto hörhö: YP:n mielestä Anne on väärässä mutta Millalle annetaan jäähyä “kun sanoit rumasti”..
   Ohan tuttua peruskouluajoilta. Logiikka - ei ole.

   Lainaa

  30. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Nyt meni koko tää draama multa ihan ohi.

   Lainaa

  31. Lukijon Käyny /Vartia 12.4.2018 7:23
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Ennen joulua kävin terettämässä heimoveljiä (hakemassa viinaa myyntiin) ja kappas perhana, kysyivät sen alelapun lippua hakiessa. Onneksi oli taskussa.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Onko varastamista jos leikkaa naapurin lehdestä alekupongin ja hakee kaksi paketti juhlamokkaa yhden hinnalla?

   Lainaa

  33. Arthur Brown 15.4.2018 16:25
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Dea: Aina on kysytty alelipare myös, kun on laivaan menty. Eckeröllä, siljalla, viikkarilla.
   Nää matkathan varataan netissä sen koodin perusteella? Ei niitä koskaan ole kysytty, vaan peruskampanjatuotteitta. Eri asia täysin ilmaiset risteilyt, mut tollaset säästä 50-75 % hinnasta o aika standardikoodeja. En itse asiassa tiedä ketään, joka olisi risteillyt (paremmassa) hytissä ilman alekoodia. Tallinnan reissut eri asia.

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Onko varastamista ladata biisi ilmaiseksi netistä, jos joku on sen ilmaiseen jakoon laittanut?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Silja Line, risteily, lahjakortti, koodi, alennus, kuponki, tarjous, varastaa, raha, väärentää