Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää on tuhonnut puujalkavitsit.
Jari Sillanpää

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +283 (297 ääntä)
   Minäkin haluan pahvi-Jarin!

   Lainaa

  2. Tulos: +113 (155 ääntä)
   Henna: Minäkin haluan pahvi-Jarin!
   AV ja YV. Tuotko kotiin? Olisiko myös pahvi-Loiria?

   Lainaa

  3. Tulos: +268 (272 ääntä)
   Nyt oon saanu taas päivittäiset puujalkavitsit jotka kertoo Jari Sillanpäästä

   Lainaa

  4. Tulos: +108 (118 ääntä)
   Piristyhän nyt vähän Kaisa!

   Lainaa

  5. Pikku-peltsi 10.4.2018 2:40
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Mä voin jopa maksaa pahvijarista.

   Lainaa

  6. King Arthur 10.4.2018 2:49
   Tulos: +198 (206 ääntä)
   Mitäs sitten kun kohu menee ohi ja näitä vitsejä ei saa enää? Olen jo nyt ihan koukussa. :(

   Lainaa

  7. Tulos: -26 (34 ääntä)
   Miksi mulla tulee mieleen Mannerheim? Fingerpori?

   Lainaa

  8. Tulos: +331 (333 ääntä)
   - No voi perkele! Mistä mä nyt ostan kamaa, kun Jari jäi tullin haaviin? - Silt sun kaverilta!

   Lainaa

  9. Tulos: +46 (54 ääntä)
   Onpas pahvijarilla iso pää.

   Lainaa

  10. Tulos: -35 (101 ääntä)
   Mira, jos miehesi haluaa pahvijarin, minulla on sinulle uutisia...

   Lainaa

  11. Hölömörkö 10.4.2018 7:51
   Tulos: +78 (88 ääntä)
   Katoin ohimennen pätkän EVS-jaksosta, jossa Jartsa oli. Pistin merkille, että hänen vesilasinsa oli kristallia. En ole ennen ohjelmaa katsonut, joten en tiedä, onko moinen normaalistikin tapana vai oliko kyseessä hauska "sattuma".

   Lainaa

  12. Tulos: +31 (37 ääntä)
   JONO Nyt mäki haluun ton pahvi-Jarin!

   Lainaa

  13. Aikamoista matskua 10.4.2018 8:17
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Tiesittekö että huumepiireillä on nykyään viihdeteollisuudessa Sillanpää asema?

   Lainaa

  14. Kilokalori 10.4.2018 8:42
   Tulos: +25 (147 ääntä)
   Olisipa Pirjo kysynyt isoisältään tai mummaltaan, millä vauhdilla sodassa hiihdettiin ja millä lapsosten yskät hoidettiin. Lähtisi perhealbumitkin jakoon. Pervitiini eli metamfetamiini oli myynnissä 1980-luvulle asti Suomen apteekeissa, ja heroiini oli yskänlääkettä koko perheelle vielä 1970-luvulla. Jokseenkin naurettavaa, että alkoholia (=yhtä vaarallista ja päihdyttävää ainetta kuin amfetamiini) kaksin käsin kiskova kansa päivittelee muiden päihteiden käyttöä...

   Lainaa

  15. Tulos: +31 (35 ääntä)
   150 e oli toissajussina myynnissä Himoksella pahvi-Jari. Silloin luulin sen olevan liian kallis mutta oon aika varma että sillä olis nyt saanut tehtyä rahaa!

   Lainaa

  16. Tulos: +4 (26 ääntä)
   Life size pahvi jostain pahvi-Sillanpäästä, herää vain kysymys..miksi??

   Lainaa

  17. Tulos: +63 (87 ääntä)
   Kilokalori: Olisipa Pirjo kysynyt isoisältään tai mummaltaan, millä vauhdilla sodassa hiihdettiin ja millä lapsosten yskät hoidettiin. Lähtisi perhealbumitkin jakoon. Pervitiini eli metamfetamiini oli myynnissä 1980-luvulle asti Suomen apteekeissa, ja heroiini oli yskänlääkettä koko perheelle vielä 1970-luvulla. Jokseenkin naurettavaa, että alkoholia (=yhtä vaarallista ja päihdyttävää ainetta kuin amfetamiini) kaksin käsin kiskova kansa päivittelee muiden päihteiden käyttöä…
   Amfetamiini ja metamfetamiini ovat kaksi aivan eri asiaa. Toisen maailmansodan aikaan lähes kaikki sotilaat vetivät amfetamiiniä, että jaksoivat. Onko Sillanpää sotimassa?

   Lainaa

  18. ex-läheinen 10.4.2018 9:40
   Tulos: +102 (110 ääntä)
   Kilokalori: Olisipa Pirjo kysynyt isoisältään tai mummaltaan, millä vauhdilla sodassa hiihdettiin ja millä lapsosten yskät hoidettiin. Lähtisi perhealbumitkin jakoon. Pervitiini eli metamfetamiini oli myynnissä 1980-luvulle asti Suomen apteekeissa, ja heroiini oli yskänlääkettä koko perheelle vielä 1970-luvulla. Jokseenkin naurettavaa, että alkoholia (=yhtä vaarallista ja päihdyttävää ainetta kuin amfetamiini) kaksin käsin kiskova kansa päivittelee muiden päihteiden käyttöä…
   Osittain oon samaa mieltä kommenttisi kanssa, mutta ootko koskaan tavannut metamfetamiinin käyttäjää tai seurannut vierestä? Vaikka alkoholikin on vaarallista niin metasta näkee heti miten hirveää myrkkyä se on, tai no kaikki muut näkee paitsi itse käyttäjä. Kyllä näkisin läheiselläni sata kertaa mieluummin kaljapullon kädessä kuin metapiipun

   Lainaa

  19. Tulos: +18 (26 ääntä)
   urtre: Life size pahvi jostain pahvi-Sillanpäästä, herää vain kysymys..miksi??
   Ai miksi?!? No onhan tuo nyt mahtava!

   Lainaa

  20. Tulos: +39 (57 ääntä)
   Kilokalori: Olisipa Pirjo kysynyt isoisältään tai mummaltaan, millä vauhdilla sodassa hiihdettiin ja millä lapsosten yskät hoidettiin. Lähtisi perhealbumitkin jakoon. Pervitiini eli metamfetamiini oli myynnissä 1980-luvulle asti Suomen apteekeissa, ja heroiini oli yskänlääkettä koko perheelle vielä 1970-luvulla. Jokseenkin naurettavaa, että alkoholia (=yhtä vaarallista ja päihdyttävää ainetta kuin amfetamiini) kaksin käsin kiskova kansa päivittelee muiden päihteiden käyttöä…
   Muistaakseni amfetamiini (nimenom. metamfetamiini, ei kaikki varsinaiset amfetamiinit) luokitellaan alkoholia päihdyttävämmäksi mutta alkoholi luokitellaan silti vaarallisemmaksi. Heroiini poistui apteekeistamme ennen 60-l. ja yskänlääkkeenä sitä käytettiin juuri WWII-aikoina. Oikeasti hyvä pointti kuitenkin, että avoimessa jaossa on hyvin paljon hyvin vaarallista ainetta mutta valtio on enemmän huolissaan todella spesifeistä päihteistä, joiden vahvuus, riippuvuuspotentiaali ja haittavaikutukset vaihtelevat aineesta riippuen alkoholia lievemmän ja todella vähäisen välillä. Ja että niiden aineiden käytön laittomuus muka auttaisi riippuvaisia, koska sakot ja/tai vankilahan ovat parempaa lääkettä kuin varsinainen kuntoutus.

   Lainaa

  21. Tulos: +6 (24 ääntä)
   urtre: Amfetamiini ja metamfetamiini ovat kaksi aivan eri asiaa. Toisen maailmansodan aikaan lähes kaikki sotilaat vetivät amfetamiiniä, että jaksoivat. Onko Sillanpää sotimassa?
   Joo metamfetamiini ja amfetamiini ovat eri aineita, mutta alkoholi näyttäisi olevan näitä molempia haitallisempaa päihdettä tutkimusten valossa: https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/interaktiviinen-grafiikka-nama-ovat-maailman-vaarallisimmat-huumeet-yllattava-aine-ykkosena/5580532#gs.VZO61VY

   Lainaa

  22. Tulos: +84 (96 ääntä)
   Hihi: Ja että niiden aineiden käytön laittomuus muka auttaisi riippuvaisia, koska sakot ja/tai vankilahan ovat parempaa lääkettä kuin varsinainen kuntoutus.
   Aineiden laittomuudessa on mielestäni pahinta se että se tekee käyttäjästäkin lainsuojattoman. Ystäväni oli välillä pahasti addiktoitunut, siis tyyliin ensin en uskaltanut ottaa kenkiäni pois siellä käydessäni etten astuisi neulaan ja myöhemmin en uskaltanut käydä ollenkaan. Hän ei ollut varas eikä väkivaltainen, jos ja kun joutui lainaamaan rahaa maksoi sen takaisin, mitä ei narkkarilta odottaisi. Mutta ihmiset joiden kanssa hän joutui tekemisiin todellakin olivat -kun diileri raiskasi tai joku ilmaantui haulikon kanssa vaatimaan rahojaan (katso kohdasta en enää uskaltanut hänen kotiinsa), ei poliisille soittaminen tullut kysymykseenkään, vaikka tyttö itse ei ollut tehnyt mitään kellekään paitsi itselleen. Alkoholi on sekin aika inha huume, mutta Alkon myyjä ei sentään käy kimppuun. Narkkarikin on jonkun tytär ja lapsuudenystävä, minkä tämä demonisointi ihan unohtaa. (Ystäväni onneksi lopulta toipui).

   Lainaa

  23. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Mulla on makkarin nurkassa ollut varmaan 8 vuotta pahvi-sauli (Niinistö).

   Lainaa

  24. pinkki puudeli 10.4.2018 13:57
   Tulos: -44 (74 ääntä)
   ex-läheinen: Vaikka alkoholikin on vaarallista niin metasta näkee heti miten hirveää myrkkyä se on, tai no kaikki muut näkee paitsi itse käyttäjä. Kyllä näkisin läheiselläni sata kertaa mieluummin kaljapullon kädessä kuin metapiipun
   Montako metankäyttäjää Sinä sitten tunnet? On myös sellainen, kuin kohtuukäyttö. Kaikkea ei tarvitse vetää mahaa täyteen ja päätä turvoksiin. Ahmatit sairastuu sellaisiin tauteihin kuin juoppous, piriste- tai heroiini-riippuvuus tai liikalihavuus. Itse käytän hyvin harvoin mitään, tyyliin kerran vuodessa hyvää konjakkia tai piristävän viivan, en missään nimessä viikottain, kuukausittain tai ainakaan päivittäin! En vedä kiloa sokeriakaan samantien koko pakettia, vaikka sitä olisi kaapissa ja välillä tekisin siitä jälkiruokia. Ne amerikkalaiset shokkikuvat "nopeasti rupsahtavista" narkomaaneista ovat pahannäköisiä siksi, koska aineiden suurkuluttajat eivät pääse terveydenhuollon piiriin hoidattamaan hampaitaan. Puuttuvat hampaat nuorella ihmisellä aiheuttavat kammottavan näköiset kasvot: posket ja leuka ovat ihan kuopalla ja muodottomat, kun hampaita puuttuu.

   Lainaa

  25. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Sd: Mulla on makkarin nurkassa ollut varmaan 8 vuotta pahvi-sauli (Niinistö).
   Mutta... miksi? :O

   Lainaa

  26. Tulos: +19 (21 ääntä)
   urtre: Life size pahvi jostain pahvi-Sillanpäästä, herää vain kysymys..miksi??
   Miksei?

   Lainaa

  27. Tulos: +50 (70 ääntä)
   pinkki puudeli: Montako metankäyttäjää Sinä sitten tunnet? On myös sellainen, kuin kohtuukäyttö. Kaikkea ei tarvitse vetää mahaa täyteen ja päätä turvoksiin. Ahmatit sairastuu sellaisiin tauteihin kuin juoppous, piriste- tai heroiini-riippuvuus tai liikalihavuus. Itse käytän hyvin harvoin mitään, tyyliin kerran vuodessa hyvää konjakkia tai piristävän viivan, en missään nimessä viikottain, kuukausittain tai ainakaan päivittäin! En vedä kiloa sokeriakaan samantien koko pakettia, vaikka sitä olisi kaapissa ja välillä tekisin siitä jälkiruokia. Ne amerikkalaiset shokkikuvat “nopeasti rupsahtavista” narkomaaneista ovat pahannäköisiä siksi, koska aineiden suurkuluttajat eivät pääse terveydenhuollon piiriin hoidattamaan hampaitaan. Puuttuvat hampaat nuorella ihmisellä aiheuttavat kammottavan näköiset kasvot: posket ja leuka ovat ihan kuopalla ja muodottomat, kun hampaita puuttuu.
   Huhhuh, nauroin ihan ääneen tälle kommentille! Vakavastiko yrität väittää että ainoa syy miksi metanarkkarit näyttävät pahoilta, koska eivät pääse hammashoitoon! Muahahahah haha haha hah haa!

   Lainaa

  28. GogitoErgoSum 10.4.2018 20:49
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Sd: Mulla on makkarin nurkassa ollut varmaan 8 vuotta pahvi-sauli (Niinistö).
   Kiva heilutella peittoa mielitietyn kanssa, kun presidentti vahtii vieressä virne suupielessään. No, jokainen taaplaa tyylillään.

   Lainaa

  29. GogitoErgoSum 10.4.2018 21:11
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Kilokalori: Joo metamfetamiini ja amfetamiini ovat eri aineita, mutta alkoholi näyttäisi olevan näitä molempia haitallisempaa päihdettä tutkimusten valossa: https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/interaktiviinen-grafiikka-nama-ovat-maailman-vaarallisimmat-huumeet-yllattava-aine-ykkosena/5580532#gs.VZO61VY
   Tilasto on niin kuin se luetaan. Tuossa listataan kuolemat, mutta ei esim. sitä mihin se suhteutetaan. Suhteutetaanko koko väestöön vai käyttäjiin? Jos metamfetamiinilla olisi sama määrä käyttäjiä kuin alkoholilla, niin miltä tilastot vaikuttaisivat. Alkoholi on tilaston mukaan jättiläinen omissa kategorioissaan, mm. perheongelmissa, yhteiskunnallisissa ongelmissa ja ympäristövahingoissa, mutta tarkastelepa kuutta viimeistä kategoriaa. Niin, eli varmaan kun se meta ja amfetamiini on niin terveellisiä, niin aletaan kaikki vetämään niitä!

   Lainaa

  30. pinkki puudeli 10.4.2018 22:28
   Tulos: -35 (49 ääntä)
   joojoojoo: Huhhuh, nauroin ihan ääneen tälle kommentille! ainoa syy miksi metanarkkarit näyttävät pahoilta, koska eivät pääse hammashoitoon! Muahahahah haha haha hah haa!
   Vastaväitteesi on invalidi, vaikka käytätkin ivaa, möliset ja läiskit perään huutomerkkejä.

   Lainaa

  31. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 11.4.2018 0:58
   Tulos: -7 (13 ääntä)
   Mulla olis täällä yks hei-jari ;) Kenellä av->yv

   Lainaa

  32. Vaniljankukka 11.4.2018 5:14
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   pinkki puudeli: Montako metankäyttäjää Sinä sitten tunnet? On myös sellainen, kuin kohtuukäyttö. Kaikkea ei tarvitse vetää mahaa täyteen ja päätä turvoksiin. Ahmatit sairastuu sellaisiin tauteihin kuin juoppous, piriste- tai heroiini-riippuvuus tai liikalihavuus. Itse käytän hyvin harvoin mitään, tyyliin kerran vuodessa hyvää konjakkia tai piristävän viivan, en missään nimessä viikottain, kuukausittain tai ainakaan päivittäin! En vedä kiloa sokeriakaan samantien koko pakettia, vaikka sitä olisi kaapissa ja välillä tekisin siitä jälkiruokia. Ne amerikkalaiset shokkikuvat “nopeasti rupsahtavista” narkomaaneista ovat pahannäköisiä siksi, koska aineiden suurkuluttajat eivät pääse terveydenhuollon piiriin hoidattamaan hampaitaan. Puuttuvat hampaat nuorella ihmisellä aiheuttavat kammottavan näköiset kasvot: posket ja leuka ovat ihan kuopalla ja muodottomat, kun hampaita puuttuu.
   Multa on poistettu lähes puolet hampaista koska reuma ehti pilaamaan ne ennen kuin pääsin hoitoon. En ole koskaan sekoillut päihteiden kanssa. Näytän mielestäni edelleen ihan nätiltä ja tavalliselta. Mutta kiitos tiedosta, nyt minäkin tiedän totuuden: Näytänkin siis kovia aineita käyttävältä narkkarilta! Ohhoh, kaikkea se hampaiden tippuminen saikin aikaan.

   Lainaa

  33. King Arthur 11.4.2018 8:53
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   pinkki puudeli: Montako metankäyttäjää Sinä sitten tunnet? On myös sellainen, kuin kohtuukäyttö. Kaikkea ei tarvitse vetää mahaa täyteen ja päätä turvoksiin. Ahmatit sairastuu sellaisiin tauteihin kuin juoppous, piriste- tai heroiini-riippuvuus tai liikalihavuus. Itse käytän hyvin harvoin mitään, tyyliin kerran vuodessa hyvää konjakkia tai piristävän viivan, en missään nimessä viikottain, kuukausittain tai ainakaan päivittäin! En vedä kiloa sokeriakaan samantien koko pakettia, vaikka sitä olisi kaapissa ja välillä tekisin siitä jälkiruokia. Ne amerikkalaiset shokkikuvat “nopeasti rupsahtavista” narkomaaneista ovat pahannäköisiä siksi, koska aineiden suurkuluttajat eivät pääse terveydenhuollon piiriin hoidattamaan hampaitaan. Puuttuvat hampaat nuorella ihmisellä aiheuttavat kammottavan näköiset kasvot: posket ja leuka ovat ihan kuopalla ja muodottomat, kun hampaita puuttuu.
   Hampaattomia voivat olla myös sikäläiset (ja täkäläiset) juopot mutta eivät näytä yhtä pahoilta kuin metamfetamiinin käyttäjät joilla aine syö kudoksetkin sisältäpäin. Siksi niillä on naamassa kraatereita, posket roikullaan, silmät syvällä kuopissaan, hiukset harvenneet päästä ja iho kuin harmaa kalkkunan nahka. Jos sinun mielestä hampaattomuus saa tuon kaiken aikaan niin en voi kammojasi auttaa. Ei sillä että alkoholistin hoitamattomat hampaat kaunistaisivat.

   Lainaa

  34. Tulos: +17 (23 ääntä)
   pinkki puudeli: Montako metankäyttäjää Sinä sitten tunnet? On myös sellainen, kuin kohtuukäyttö. Kaikkea ei tarvitse vetää mahaa täyteen ja päätä turvoksiin. Ahmatit sairastuu sellaisiin tauteihin kuin juoppous, piriste- tai heroiini-riippuvuus tai liikalihavuus. Itse käytän hyvin harvoin mitään, tyyliin kerran vuodessa hyvää konjakkia tai piristävän viivan, en missään nimessä viikottain, kuukausittain tai ainakaan päivittäin! En vedä kiloa sokeriakaan samantien koko pakettia, vaikka sitä olisi kaapissa ja välillä tekisin siitä jälkiruokia. Ne amerikkalaiset shokkikuvat “nopeasti rupsahtavista” narkomaaneista ovat pahannäköisiä siksi, koska aineiden suurkuluttajat eivät pääse terveydenhuollon piiriin hoidattamaan hampaitaan. Puuttuvat hampaat nuorella ihmisellä aiheuttavat kammottavan näköiset kasvot: posket ja leuka ovat ihan kuopalla ja muodottomat, kun hampaita puuttuu.
   Itse en sinäänsä tuomitse huumeidenkäyttöä jos ei käytöllään satuta muita, tykkään itsekin polttaa tötsyt silloin tällöin ja käydä viikonloppusin kaljalla. Mutta naurahdin tossa kohtaa kun puhuit kohtuukäytöstä. Siinä vaiheessa kun metaa poltetaan piipusta uidaan jo aika syvissä vesissä ja siitä on kyllä viihdekäyttö lähtenyt jo kauas :D

   Lainaa

  35. Tulos: +3 (15 ääntä)
   -Mitä tapahtui kun Jari Sillanpää tuli Joensuuhun? -Joe meinas tukehtua

   Lainaa

  36. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Kilokalori: Olisipa Pirjo kysynyt isoisältään tai mummaltaan, millä vauhdilla sodassa hiihdettiin ja millä lapsosten yskät hoidettiin. Lähtisi perhealbumitkin jakoon. Pervitiini eli metamfetamiini oli myynnissä 1980-luvulle asti Suomen apteekeissa, ja heroiini oli yskänlääkettä koko perheelle vielä 1970-luvulla. Jokseenkin naurettavaa, että alkoholia (=yhtä vaarallista ja päihdyttävää ainetta kuin amfetamiini) kaksin käsin kiskova kansa päivittelee muiden päihteiden käyttöä…
   Paitsi että apteekin Pervitiinissä ei ole ollut metamfetamiinia sitten sotien jälkeen. Jokseenkin naurettavaa että pitää päteä vaikkei ole faktat kunnossa.

   Lainaa

  37. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Hölömörkö: Katoin ohimennen pätkän EVS-jaksosta, jossa Jartsa oli. Pistin merkille, että hänen vesilasinsa oli kristallia. En ole ennen ohjelmaa katsonut, joten en tiedä, onko moinen normaalistikin tapana vai oliko kyseessä hauska “sattuma”.
   Jarin raiderissa on ollut, "kristallia pitää olla pöydässä".

   Lainaa

  38. pinkki puudeli 13.4.2018 7:50
   Tulos: -13 (27 ääntä)
   King Arthur: Hampaattomia voivat olla myös sikäläiset juopot mutta eivät näytä yhtä pahoilta kuin metamfetamiinin käyttäjät joilla aine syö kudoksetkin sisältäpäin. Siksi niillä on naamassa kraatereita, posket roikullaan, silmät syvällä kuopissaan, hiukset harvenneet päästä ja iho harmaa. Jos sinun mielestä hampaattomuus saa tuon kaiken aikaan niin en voi auttaa.
   Mikä aine "syö kudokset sisältä"? Kuulostaa alienilta... Ei ainakaan piri tai ruoho syö sisuskaluja. Ihan pelkkä laihtuminen saa silmät kuopille, hammasmätä ja hampaiden tippuminen saa posket kuopalle ja suun ihan nyrkkeilyhanskan näköiseksi. Voi sentään. Olet niin lujasti aivopesty pahoja huumehia vastaan, ja niin varma tuosta sisäelinten syöpymistarinasta, etten voi auttaa.

   Lainaa

  39. pinkki puudeli 13.4.2018 9:28
   Tulos: -8 (24 ääntä)
   Vaniljankukka: Multa on poistettu puolet hampaista koska reuma ehti pilaamaan ne ennen kuin pääsin hoitoon. Näytän kovia aineita käyttävältä narkkarilta! Ohhoh, kaikkea se hampaiden tippuminen saikin aikaan.
   Olen pahoillani sairaudestasi, mutta miksi haluat kostaa sen muille? Hamppu on vanha ja hyvä kipulääke, ja ihan syyttä laiton. Myös piristeitä voi käyttää, kun muistaa kohtuuden, eikä vaivaa sillä muita ihmisiä.

   Lainaa

  40. puolustelijat 17.4.2018 1:03
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   On se vaan kumma, että niin monella on kova tarve saada päätä sekaisin. Ja sitten kirjoitetaan jostain epäonnistuneesta hammashuollosta. Miksi niitä nyt tarvitsee ylipäätään käyttää, niitä huumausaineita?

   Lainaa

  41. Vaniljankukka 17.4.2018 15:00
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   pinkki puudeli: Olen pahoillani sairaudestasi, mutta miksi haluat kostaa sen muille? Hamppu on vanha ja hyvä kipulääke, ja ihan syyttä laiton. Myös piristeitä voi käyttää, kun muistaa kohtuuden, eikä vaivaa sillä muita ihmisiä.
   Öhhmm....mitä..? :D

   Lainaa

  42. Tulos: +5 (11 ääntä)
   pinkki puudeli: Mikä aine “syö kudokset sisältä”? Kuulostaa alienilta… Ei ainakaan piri tai ruoho syö sisuskaluja. Ihan pelkkä laihtuminen saa silmät kuopille, hammasmätä ja hampaiden tippuminen saa posket kuopalle ja suun ihan nyrkkeilyhanskan näköiseksi. Voi sentään. Olet niin lujasti aivopesty pahoja huumehia vastaan, ja niin varma tuosta sisäelinten syöpymistarinasta, etten voi auttaa.
   Kokeile googlata krokodil ja valitse kuvahaku. Huume voi tehdä pahaa jälkeä kudoksissa. En suosittele herkille kuvien katselua

   Lainaa

  43. pinkki puudeli 28.4.2018 10:37
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Hemmo: Kokeile googlata krokodil ja valitse kuvahaku. Huume voi tehdä pahaa jälkeä kudoksissa. En suosittele herkille kuvien katselua
   Amerikkalaisroskalehdistön shokkikuvat = täyttä huttua. Älä usko.

   Lainaa

  44. pinkki puudeli 28.4.2018 10:43
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Vaniljankukka: Multa on poistettu lähes puolet hampaista koska reuma ehti pilaamaan ne. Näytänkin siis kovia aineita käyttävältä narkkarilta! Ohhoh
   Miten tämä sairautesi(reuma) liittyy huumeidenkäyttäjien ulkonäköön? Ihmiskunnan pohjasakan hampaiden kunnon romahtamisesta ei saa puhua, koska reuma vie hampaat parempienkin suusta? Yhdellä ystävälläni on muuten aika rankka reuma, ja hänen hampaansa ovat ihan kunnossa. Hän on oikein siisti ja mukava ihminen ja edelleen kova tekemään töitä.

   Lainaa

  45. pinkki puudeli 7.1.2019 21:19
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   pinkki puudeli: Montako metankäyttäjää Sinä sitten tunnet? On myös sellainen, kuin kohtuukäyttö. Kaikkea ei tarvitse vetää mahaa täyteen ja päätä turvoksiin. Ahmatit sairastuu sellaisiin tauteihin kuin juoppous, piriste- tai heroiini-riippuvuus tai liikalihavuus. Itse käytän hyvin harvoin mitään, tyyliin kerran vuodessa hyvää [...]
   Onpa noviisit antaneet kommentilleni miinusta. :D Mitään ei tiedetä mistään, mutta varoitellaan ja huudetaan kauheella älämölöllä. Minusta ei kukaan näe päältä, mitä kaikkea minä olen käyttänyt. Kaikkitietävät täällä uskoo jotain jenkki-roskalehdistöä, jonka mukaan pahat huumeet aiheuttaa saman ulkonäön kuin paiserutto. Haaskaan turhaan aikaani teidän kanssanne.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Jari Sillanpää, kuva, pahvi, puujalkavitsi, puujalka, vitsit, huumeet