Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pelikauppaa parhaimmillaan

Paljon on pelin arvo, jos sitä on pelattu 60 tuntia?
Pelikauppaa parhaimmillaan

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. kyllä vaan 3.4.2018 0:32
   Tulos: +696 (702 ääntä)
   Kyllä minuakin ärsyttäis, jos en vois myydä roskaa kultana.

   Lainaa

  2. Tulos: +315 (329 ääntä)
   Eihän nyt hullukaan maksa EA:n pelistä yli 20€. Kumminkin joudut maksamaan pelin sisällä 100€ että saat mitään aukaistua.

   Lainaa

  3. Tulos: +533 (539 ääntä)
   Mistä tietää että tulee hyvä moka? Siitä, kun huomaa heti alussa aloittajan poistuneen ryhmästä (nimi harmaalla).

   Lainaa

  4. Tulos: +188 (188 ääntä)
   Sami vie nää gamestoppiin nii ne antaa sen 20e yhteensä.

   Lainaa

  5. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Facebookissa kaupa sen kuin käy

   Lainaa

  6. Tulos: +181 (197 ääntä)
   Tekeekö videopelit nyt sittenkin ihmisistä aggressiivisempia? :O

   Lainaa

  7. Tulos: +82 (86 ääntä)
   Nollasta sataan yhtä nopeasti kuin EA:n peliä käynnistäessä.

   Lainaa

  8. Arkkienkeli 3.4.2018 8:36
   Tulos: +13 (67 ääntä)
   Rikkun: Tekeekö videopelit nyt sittenkin ihmisistä aggressiivisempia?
   Ei. Mutta jos katsoo millaisia pelejä kyseinen henkilö pelaa, niin ei voi olettaa että kaikki pipot on tallessa.

   Lainaa

  9. Tulos: +103 (105 ääntä)
   Sami yrittää ihan omalla logiikallaan kumota markkinahintoja. Mutta kun suht' tuoreilla peleillä ei ole tuota vähän pelatun ja siistin kotelon lisää. Palataan Sami asiaan, kun pelisi ovat 30-vuotiaita. sitä odotellessa, koeta oppia hillitsemään mielipahaasi paremmin.

   Lainaa

  10. Tulos: +101 (101 ääntä)
   Joo aika utopistista ajatella, että joka vuosi ilmestyvistä urheilupeleistä sais saman hinnan kuin vaikka roolipeleistä tai Tekkeneistä. Kolmen kuukauden päästähän tuleekin jo uudet fifat ja änärit ja noita löytää vanhoja roskalavoilta.

   Lainaa

  11. Arvotonta romua 3.4.2018 9:54
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Niin aillähän ei ole väliä onko peliä pelattu 5 vai 500 kertaa, eihän se levy siitä mihinkään kulu. Pelit nyt vain on semmoisia että kun sen ostat, vaikka et avaa, sen jälleenmyyntiarvo romahtaa. Ja miksi kukaan ostaisi fyysisen levyn jos ladatun saa murto-osalla hinnasta. Se että mikä peli on, kuinka monta kertaa sitä on käytetty, tai edes oikeastaan kuinka uusi se on, ei paljon jälleenmyyntiarvoa vaihda, ei kukaan osta käytettyä muutamalla eurolla enemmällä.

   Lainaa

  12. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Siittä

   Lainaa

  13. yli opisto hörhö 3.4.2018 10:45
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Jes: Sami vie nää gamestoppiin nii ne antaa sen 20e yhteensä.
   Ja gamestopissa pistävät kappaleelle hintalapuksi 30e. Se oli joskus tosi hyvä liike mutta nykyään ihan pelkkää rahastusta käytetyillä peleillä joita ei ole edes kokeiltu että toimiiko.

   Lainaa

  14. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Pelaisi parempia pelejä. Ärsyttääkö ketään muuta muuten se, että jos asentaa pelin konsoliin levyltä, sen pelaamiseen tarvitsee aina sen levyn ihan vain pelin käynnistämiseen, kaiken muun se lukee kovalevyltä? Tai vielä pahempaa, PC:llä sama juttu. Niin turhaa. PC:llä tosin sentään saa yleensä jotenkin kierrettyä cd checkin. Onneksi Steam, GoG ja kumppanit mahdollistavat lisäkopioiden ostamisen digitaalisina edulliseen hintaan. Ei tarvitse enää koko cd/dvd-asemaa koneeseen ollenkaan. Ja jotkut vanhemmat pelitkin saattavat jopa toimia nyt; esimerkiksi fyysinen Jade Empire-kopioni on ollut aina pelikelvoton rdm:n takia. Jäi pelaamatta kunnes ostin sen jostain Steamin alesta.

   Lainaa

  15. Tulos: -24 (34 ääntä)
   Vuosi on 2018 ja perämetsissäkin tulee kymmentä megaa nettiyhteyttä, vieläkö joku aikuisten oikeasti jaksaa ostaa pelejä levyllä ja miksi ihmeessä? Maksaa yleensä paljon enemmän ja nettiversio ei voi edes naarmuuntua, puhumattakaan siitä levyn räpläämisen vaivasta joka on täysin turhaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +12 (16 ääntä)
   "over watch"

   Lainaa

  17. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Boo: Pelaisi parempia pelejä. Ärsyttääkö ketään muuta muuten se, että jos asentaa pelin konsoliin levyltä, sen pelaamiseen tarvitsee aina sen levyn ihan vain pelin käynnistämiseen, kaiken muun se lukee kovalevyltä? Tai vielä pahempaa, PC:llä sama juttu. Niin turhaa. PC:llä tosin sentään saa yleensä jotenkin kierrettyä cd checkin.
   Ärsyttää. Itseäni ärsyttää myös se, että esim. pleikkarilla kun haluat pelata niin joka kerta se tekee jonkin päivtyksen peliin tai koneeseen. Sitten kevyt puolen tunnin pelisessio kestääkin sen tunnin päivtyksineen.

   Lainaa

  18. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Arvotonta romua: Niin aillähän ei ole väliä onko peliä pelattu 5 vai 500 kertaa, eihän se levy siitä mihinkään kulu. Pelit nyt vain on semmoisia että kun sen ostat, vaikka et avaa, sen jälleenmyyntiarvo romahtaa. Ja miksi kukaan ostaisi fyysisen levyn jos ladatun saa murto-osalla hinnasta. Se että mikä peli on, kuinka monta kertaa sitä on käytetty, tai edes oikeastaan kuinka uusi se on, ei paljon jälleenmyyntiarvoa vaihda, ei kukaan osta käytettyä muutamalla eurolla enemmällä.
   Olen eri mieltä. Ensinnäkin esim vanhoista NES-tai Sega- tai PS-peleistä saatetaan maksaa satoja euroja niiden harvinaisuuden vuoksi. Muutoinkin suosittelisin tutkimaan käytettyjen pelien markkinoita. Maksetaanhan käytetyistä muumiastioistakin maltaita. Tuskin käy modernien konsolipelien kanssa, mutta joidenkin yksilöiden kohdalla mahdollista. Toisekseen pelit kuten mitkä tahansa fyysisen median välineet kuluvat käytössä. Naarmuja syntyy käsitellessä levyjä. Kolmanneksi, fyysinen media (kulumisesta huolimatta) on hyvin todennäköisesti toiminnassa vielä sen jälkeenkin, kun pilvestä ladattu versio ei enää löydy koneeltasi tai konsolin online-tilisi sulkeutuu. Hieman kuin valokuvat paperilla vs jossain applen pilvessä tai vuosittain vaihtuvassa puhelimessa.

   Lainaa

  19. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Viimeksi kun vein pelejä gamestoppii sain 2e per peli...

   Lainaa

  20. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Iso Hoo: Vuosi on 2018 ja perämetsissäkin tulee kymmentä megaa nettiyhteyttä, vieläkö joku aikuisten oikeasti jaksaa ostaa pelejä levyllä ja miksi ihmeessä? Maksaa yleensä paljon enemmän ja nettiversio ei voi edes naarmuuntua, puhumattakaan siitä levyn räpläämisen vaivasta joka on täysin turhaa.
   Itse ainakin ostan mieluummin fyysisen pelin, elokuvan, kirjan tai musiikki cd:n yms. Miksi? No niitä nyt on kiva "keräillä" ja voi vaikka lainata kaverille tai ehkä helpompi joskus myydä.

   Lainaa

  21. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Qwerty: Eihän nyt hullukaan maksa EA:n pelistä yli 20€. Kumminkin joudut maksamaan pelin sisällä 100€ että saat mitään aukaistua.
   Älä tue EA:ta ostamalla pelin sisäisiä tuotteita

   Lainaa

  22. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Veikkaukseni on että Sami on perus nuuskahuuli-hockeyhessu joka pelaa vain urheilupelejä, ostaa joka vuosi uuden änärin ja fifan vaikka EA veloittaisi satasen pelistä ja laittaisi puolet joukkoeista DLC-sisällöksi.

   Lainaa

  23. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Puuttui enää nämä perinteiset "pskasta konvehtia" -argumentit: - Mutku tällä on tunnearvoa! - Mutku tää on aito!

   Lainaa

  24. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Iso Hoo: Vuosi on 2018 ja perämetsissäkin tulee kymmentä megaa nettiyhteyttä, vieläkö joku aikuisten oikeasti jaksaa ostaa pelejä levyllä ja miksi ihmeessä? Maksaa yleensä paljon enemmän ja nettiversio ei voi edes naarmuuntua, puhumattakaan siitä levyn räpläämisen vaivasta joka on täysin turhaa.
   Itse pidän pelejä sijoituskohteina. Hyllystä löytyy aika monta usean saturaisen lättyä. Toki, niin kuin mikä tahansa sijoitus, tämäkin saattaa kokea melkoisen deflaation aikanaan, mutta ainakin retropelien kohdalla trendi on vaikuttanut olevan nousujohteinen. Ja etenkin jahka nykyiset jonnet kasvavat töissäkäyviksi aikuisiksi ja rahaa on tuhlattavaksi asti esim. kaikkeen kivaan keräilyyn, uskon, että DS/PS3/ymsyms. välisukupolvipelitkin alkavat nostaa arvoaan, koska ne ovat olleet niitä, joita jonnet ovat lapsuudessaan pelanneet. Itseltäni on lisäksi hajonnut niin moni puucee, puhelin ja verkkopalvelu mennyt umpeen kadonneiden laitteiden/salareiden/umpeutuneiden sähköpostien takia, että koen fyysiset pelit helpommiksi. Terv. vanha Jonne

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Rikkun: Tekeekö videopelit nyt sittenkin ihmisistä aggressiivisempia?
   Ei vaan peleistä luopuminen tekee.

   Lainaa

  26. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Iso Hoo: Vuosi on 2018 ja perämetsissäkin tulee kymmentä megaa nettiyhteyttä, vieläkö joku aikuisten oikeasti jaksaa ostaa pelejä levyllä ja miksi ihmeessä? Maksaa yleensä paljon enemmän ja nettiversio ei voi edes naarmuuntua, puhumattakaan siitä levyn räpläämisen vaivasta joka on täysin turhaa.
   Digitaalisella versiolla ei ole jälleenmyyntiarvoa etkä voi esimerkiksi lainata kaverille peliä. Ja joskus se fyysinenkin peli saattaa olla halvempi kuin digitaalinen.

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (6 ääntä)
   kyllä vaan: Kyllä minuakin ärsyttäis, jos en vois myydä roskaa kultana.
   Romukultaahan ostaa monetkin paikat. Onneksi voit myydä, niin ei harmita.

   Lainaa

  28. Ihmettelen vaan 4.4.2018 17:54
   Tulos: +3 (17 ääntä)
   Pelit on miehille kuin muumimukit naisille.

   Lainaa

  29. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Siittä! HNNNNNNG

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jonku olis pitäny vastata mitä Sami halus kuulla, esim että voit pyytää enemmän kuin kaupan hinta on, koska varmasti niillä on myös tunnearvoa. Siinähän ois Sami sitten ootellu ostajia.

   Lainaa

  31. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Kyllähän fyysinen media on fyysinen media. Sitä ei tulla sinulta pois vaatimaan, vaikka firma menisi konkurssiin. Oli kiva todeta tämä mm. Elisa Viihteen tapauksessa. 9v oli palvelu ollut, 7v tallenteet meni kerralla, kun Elisa päätti muuttaa sopimusehtoja vedoten tekijänoikeussyihin. Olen toki ennenkin suhtautunut varauksella pilvipalveluihin ja kaikkeen, missä sisällöstä maksetaan, muttei sitä silti omisteta. Eli todellista hallintaoikeutta ei ole, vaikka raha vaihtaa omistajaa.

   Lainaa

  32. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 8.4.2018 12:10
   Tulos: -19 (19 ääntä)
   Vain homppelit pelaa. Muutaki ku pipPELIÄ

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Iso Hoo: Vuosi on 2018 ja perämetsissäkin tulee kymmentä megaa nettiyhteyttä, vieläkö joku aikuisten oikeasti jaksaa ostaa pelejä levyllä ja miksi ihmeessä? Maksaa yleensä paljon enemmän ja nettiversio ei voi edes naarmuuntua, puhumattakaan siitä levyn räpläämisen vaivasta joka on täysin turhaa.
   Olisiko vaikka se pelien keräämisen ilo. Itse ainakin haluan peleistä fyysisen kopion.

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Itse vien kyllä suosiolla vanhat pelit Gamestoppiin. Vaihtaminen fiksumpi idea kuin myyminen - vaihdossa voi saada yksi tai kaksikin todella hyvää peliä niiden vanhojen tilalle. Tämä opittu divareista - maksavat tavarasta huonosti, vaihtamalla saa enemmän.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pelit, PS4, PlayStation, hinta, hinnat, käytetty, NHL, Dirt 4, UFC 3