Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Varas vs. Facebook

  Pihavaras saa naapurit selvittämään rikosta sosiaalisen median voimin.
  Suurenna näkymä
  Varas vs. Facebook

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +856 (862 ääntä)
   Jee! Toivottavasti rosmo saa ansionsa mukaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +1090 (1096 ääntä)
   Tyhmä rosvo ku omalle pihalleen laittaa varastetut tavarat :D

   Lainaa

  3. Tulos: -1060 (1152 ääntä)
   Aika kamalaa julkaista toisen pihalta kuvia netissä ja syyttää varkaaksi ennen kun ketään on tuomittu. Kaikki ovat syyttömiä kunnes toisin todistetaan. :( Vähän tässä mieli pahoittuu.

   Lainaa

  4. Tulos: +413 (427 ääntä)
   Olipa ihanan positiivinen loppu feissarimokalla!

   Lainaa

  5. Tulos: +88 (140 ääntä)
   Spike: Tyhmä rosvo ku omalle pihalleen laittaa varastetut tavarat
   Ei ollu oma vika koska facekirppiksellä oli vaan turhia varailijoita jotka ei tullukaan hakeen heti. Muuten olis saanu ne toisten pihoilta toisten pihoille jäämättä kiinni.

   Lainaa

  6. Tulos: +217 (221 ääntä)
   Älyn jättiläinen taas liikkeellä.

   Lainaa

  7. Tulos: +385 (393 ääntä)
   Kätevä kaveri. Säilyttää varastetun tavaran omalla pihallaan. Varma piilo saaliille.

   Lainaa

  8. TulevaisuusTänään 22.3.2018 1:22
   Tulos: -29 (95 ääntä)
   Kyllä internet ja vapaampi informaatio parantaa tätä maailmaa koko ajan

   Lainaa

  9. Tulos: +100 (140 ääntä)
   Suomessa varas ei tosin saa mitään, joten poliisikin on täysin kädetön tässä jutussa. Tuskin edes saa sakkoja koska rikos on niin mitätön.

   Lainaa

  10. hepomiesten tietotoimisto 22.3.2018 4:39
   Tulos: -82 (208 ääntä)
   Tommosesta lyhtyjen pöllimisestä saa joku tyyliin 10 päiväsakkoa ja kauhee duuni poliisilla puhuttaaa osalliset, kun olis vakavampiakin rikoksia. Melkein tekis mieli sanoo että ottaisivat vaan omansa ja soittaisivat mennessään ton ihmisen ovikelloa ja jututtaisivat vähän. Onhan toi nyt selkeesti vähän joku hitaampi tapaus kun ilmeisesti läheltä vienyt ja kaiken varastamansa laittanut noin näkyville.

   Lainaa

  11. Tulos: +233 (239 ääntä)
   Huoh: Aika kamalaa julkaista toisen pihalta kuvia netissä ja syyttää varkaaksi ennen kun ketään on tuomittu. Kaikki ovat syyttömiä kunnes toisin todistetaan. Vähän tässä mieli pahoittuu.
   No ei noista kuvista kyllä juuri millään lailla selviä talon sijainti tai ulkonäkö, korkeintaan väri. Ihan okei laittaa kuvia ketjuun varmistuksena, että onko nämä tavarat ne viedyt. Eri asia jos olisi osotetta, nimeä, tai kuva koko talosta.

   Lainaa

  12. Tulos: +286 (294 ääntä)
   Lyhtyjen perusteella on vähän vaikea ketään syyttää varkaaksi, mutta onneksi oli ottanut ton rautahiihtäjän mukaansa niin voi jo aika varmasti sanoa lyhtyjenkin olevan muualta.

   Lainaa

  13. Lömpötin 22.3.2018 7:03
   Tulos: +86 (110 ääntä)
   Minä vain hakisin oman patsaani pois ja katsoisin kehtaako varas urputtaa perään.

   Lainaa

  14. Tulos: +63 (77 ääntä)
   Huoh: Aika kamalaa julkaista toisen pihalta kuvia netissä ja syyttää varkaaksi ennen kun ketään on tuomittu. Kaikki ovat syyttömiä kunnes toisin todistetaan. Vähän tässä mieli pahoittuu.
   Alkuperäisen julkaisun varas ei ole ainoa idiootti täälläpäin.

   Lainaa

  15. Lömpötin 22.3.2018 7:48
   Tulos: +19 (45 ääntä)
   Siitoin: Alkuperäisen julkaisun varas ei ole ainoa idiootti täälläpäin.
   Ei sinuakaan voi järin kasevana pitää, kun ruokit palstan kestotrollia.

   Lainaa

  16. Tulos: +125 (125 ääntä)
   Onko tietoa joko tämä tarina sai päätöksen ja pääsikö tavarat takaisin oikeille omistajilleen?

   Lainaa

  17. Tulos: -47 (65 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Tommosesta lyhtyjen pöllimisestä saa joku tyyliin 10 päiväsakkoa ja kauhee duuni poliisilla puhuttaaa osalliset, kun olis vakavampiakin rikoksia. Melkein tekis mieli sanoo että ottaisivat vaan omansa ja soittaisivat mennessään ton ihmisen ovikelloa ja jututtaisivat vähän. Onhan toi nyt selkeesti vähän joku hitaampi tapaus kun ilmeisesti läheltä vienyt ja kaiken varastamansa laittanut noin näkyville.
   Niih jää parilta konstaapelilta huorissa käymättä tuon takia.. vui kauhia

   Lainaa

  18. Tulos: +84 (84 ääntä)
   Oho, fiksua ja asiallista toimintaa facebookissa. Rasti seinään!

   Lainaa

  19. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Miks toi varas oli noin tyhmä?

   Lainaa

  20. Juha Kuoppala 22.3.2018 10:16
   Tulos: +122 (148 ääntä)
   Ymmärrän ruoan varastamisen. Ymmärrän lompakon varastamisen. En ymmärrä rautapatsaiden, jakkaroiden ja lyhtyjen pöllimistä ihmisten terasseilta.

   Lainaa

  21. Tulos: +5 (29 ääntä)
   Toivottavasti poliisi lähettää CSI -ryhmän selvittämään asiaa.

   Lainaa

  22. hepomiesten tietotoimisto 22.3.2018 12:36
   Tulos: -21 (45 ääntä)
   Sampsa: Niih jää parilta konstaapelilta huorissa käymättä tuon takia.. vui kauhia
   Se joku max 60e mitä tuoosta valtion kassaan ropisee sakkoina, on murto-osa siitä paljonko tuon rikoksen selvittäminen yhteiskunnalle maksaa. Täällä on vuoden jonot käräjäoikeuksiin jne. Lisäksi tosta selviää tod. näk. rikesakolla, joten jos pitkäkyntinen on maksukyvytön, mitään sakkoaseuraamuksiakaan hän ei tule hoitamaan, koska rikesakko ei ole muuntokelpoinen. Itse soittaisin voron ovikelloa ja ilmottaisin että hei mä vien tästä nää MUN lyhdyt takaisin kotiin, sovitaanko ettet tuu kysymättä ottamaan enää yhtään mitään. Toi rosvohan on selvästi joku mieleltään järkkyvä mummeli.

   Lainaa

  23. Tulos: +142 (144 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Se joku max 60e mitä tuoosta valtion kassaan ropisee sakkoina, on murto-osa siitä paljonko tuon rikoksen selvittäminen yhteiskunnalle maksaa. Täällä on vuoden jonot käräjäoikeuksiin jne. Lisäksi tosta selviää tod. näk. rikesakolla, joten jos pitkäkyntinen on maksukyvytön, mitään sakkoaseuraamuksiakaan hän ei tule hoitamaan, koska rikesakko ei ole muuntokelpoinen. Itse soittaisin voron ovikelloa ja ilmottaisin että hei mä vien tästä nää MUN lyhdyt takaisin kotiin, sovitaanko ettet tuu kysymättä ottamaan enää yhtään mitään. Toi rosvohan on selvästi joku mieleltään järkkyvä mummeli.
   Sinulla on väärä lähtökohta. Ei rikoksia tutkita hinta-hyötysuhdetta miettien. Jos niin tehtäisiin, niin vain rikkaisiin kohdistuvia omaisuusrikoksia tulisi tutkia.

   Lainaa

  24. Muumi (kopio) 22.3.2018 13:34
   Tulos: -76 (134 ääntä)
   Olikohan varas joku matu joka luulee että kaikki jota ei ole pultattu kiinni on hänen???

   Lainaa

  25. Tulos: -23 (55 ääntä)
   Poliisille, ai jaa? Minä en todellakaan odottelisi että tekeekö poliisi mitään, vaan hakisin omani pois. Ja puhkoisin samalla rosvon pyörästä kumit. Tai autosta, whatever.

   Lainaa

  26. Tulos: -18 (42 ääntä)
   Niin eiköhän ollut kuitenkin lapsi kyseessä, jos jalanjäljetkin olivat noin pienet.

   Lainaa

  27. Howaboutthis 22.3.2018 16:02
   Tulos: -9 (23 ääntä)
   Huoh: Aika kamalaa julkaista toisen pihalta kuvia netissä ja syyttää varkaaksi ennen kun ketään on tuomittu. Kaikki ovat syyttömiä kunnes toisin todistetaan. Vähän tässä mieli pahoittuu.
   Kaikki on syyllisiä, kunnes he todistavat syyttömyytensä.

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (40 ääntä)
   Jaahas: Niin eiköhän ollut kuitenkin lapsi kyseessä, jos jalanjäljetkin olivat noin pienet.
   Itekki ajattelin että joku kersa vieny ja vanhemmat laittanu kuistilleen esille että naapurit saa hakee omansa takasi ku ei ite kuitenkaa osaa sanoa mistä ne on kaikki peräisin. :'D

   Lainaa

  29. Tulos: +13 (31 ääntä)
   Spike: Tyhmä rosvo ku omalle pihalleen laittaa varastetut tavarat
   Oletko joskus kuullut fiksuista rikollisista?

   Lainaa

  30. Tulos: +58 (62 ääntä)
   Litton: Itekki ajattelin että joku kersa vieny ja vanhemmat laittanu kuistilleen esille että naapurit saa hakee omansa takasi ku ei ite kuitenkaa osaa sanoa mistä ne on kaikki peräisin. :’D
   ehkä siinä tapauksessa olisi kannattanut pistää laatikkoon tien viereen lapun kanssa eikä tehdä niistä osa pihan koristeita

   Lainaa

  31. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Toni: Miks toi varas oli noin tyhmä?
   Minulle tuli ekana mieleen, että varas on oikeasti joku muu ja tehnyt kyseisen talon asukkaalle kiusaa saaden tämän näyttämään syylliseltä. Aika kaukaa haettua, mutta aika epäuskottavaa on sekin, että joku on noin tyhmä. Tai sitten ollut perheen lapsi asialla.

   Lainaa

  32. Tulos: -7 (11 ääntä)
   were: ehkä siinä tapauksessa olisi kannattanut pistää laatikkoon tien viereen lapun kanssa eikä tehdä niistä osa pihan koristeita
   Musta noi kyllä näyttää olevan kaikki tuos yhes sekases läjäs ovensuussa.

   Lainaa

  33. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Pari vuotta sitten lähistöllä oli joltakin varastettu pihalta kukkaruukkuja. Miksi kukaan haluaa viedä jotakin kukkaruukkuja? En muista löytyikö niitä koskaan.

   Lainaa

  34. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Huoh: Aika kamalaa julkaista toisen pihalta kuvia netissä ja syyttää varkaaksi ennen kun ketään on tuomittu. Kaikki ovat syyttömiä kunnes toisin todistetaan. Vähän tässä mieli pahoittuu.
   Syytön vaikka totuus ei pala tulessakaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (15 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Tommosesta lyhtyjen pöllimisestä saa joku tyyliin 10 päiväsakkoa ja kauhee duuni poliisilla puhuttaaa osalliset, kun olis vakavampiakin rikoksia. Melkein tekis mieli sanoo että ottaisivat vaan omansa ja soittaisivat mennessään ton ihmisen ovikelloa ja jututtaisivat vähän. Onhan toi nyt selkeesti vähän joku hitaampi tapaus kun ilmeisesti läheltä vienyt ja kaiken varastamansa laittanut noin näkyville.
   Pahoinpitelystäkään ei saa juuri mitään. Vetäs vaan turpiin.

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Elukka: No ei noista kuvista kyllä juuri millään lailla selviä talon sijainti tai ulkonäkö, korkeintaan väri. Ihan okei laittaa kuvia ketjuun varmistuksena, että onko nämä tavarat ne viedyt. Eri asia jos olisi osotetta, nimeä, tai kuva koko talosta.
   Lömpötin: Minä vain hakisin oman patsaani pois ja katsoisin kehtaako varas urputtaa perään.
   Minulle tuo ei riittäisi. Olisi pakko tehdä suurempi juttu.

   Lainaa

  37. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kaheli: Minulle tuli ekana mieleen, että varas on oikeasti joku muu ja tehnyt kyseisen talon asukkaalle kiusaa saaden tämän näyttämään syylliseltä. Aika kaukaa haettua, mutta aika epäuskottavaa on sekin, että joku on noin tyhmä. Tai sitten ollut perheen lapsi asialla.
   Varkaat ovat tyhmiä. Fiksut ymmärtävät jäävänsä kiinni ja sen että siitä tulee negatiivista julkisuutta.

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Juha Kuoppala: Ymmärrän ruoan varastamisen. Ymmärrän lompakon varastamisen. En ymmärrä rautapatsaiden, jakkaroiden ja lyhtyjen pöllimistä ihmisten terasseilta.
   Sama. Ymmärrän jos joku varastaa ruokaa tai varastaa myydäkseen ja maksaakseen jotain, mutta sitä en ymmärrä että varastaa pihalleen jonku lyhdyn tai patsaan, niitähän ei tarvitse mihinkään, vaan varastaminen on se juttu.

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Eikös tuo kuulosta kleptomaanilta?

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (32 ääntä)
   Jopas: Sama. Ymmärrän jos joku varastaa ruokaa tai varastaa myydäkseen ja maksaakseen jotain, mutta sitä en ymmärrä että varastaa pihalleen jonku lyhdyn tai patsaan, niitähän ei tarvitse mihinkään, vaan varastaminen on se juttu.
   Miksi ymmärrätte ruoan varastamisen? Yhteiskunta maksaa tukia sen verran, että sillä ruoan saa pöytään,jos ei käytä valtaosaa päihteisiin tai pelikoneisiin. Lisäksi ruoan varastamisen on varattomallekkin melko turhaa, kun monesta paikasta löytyy kirkon, spr tms päivittäinen ruoka-apu vain pienellä vaivalla. Viesteistänne ymmärtää, että jos jollakin ei ole elämänhallinta kunnossa on ok varastaa, jos varastaa ruokaa. Suomen varkaushävikit ovat maailman suurimpia ja kulut yrittäjille vuositasolla merkittäviä, sillä hinnalla palkkaisi useita työntekijöitä vuodeksi. Lisäksi nämä varkaat tahtovat varastaa sitä parasta juustoa tai lihaa, mikään rainbow ei kuitenkaan kelpaa.

   Lainaa

  41. Tulos: +17 (39 ääntä)
   Smuvaan: Miksi ymmärrätte ruoan varastamisen? Yhteiskunta maksaa tukia sen verran, että sillä ruoan saa pöytään,jos ei käytä valtaosaa päihteisiin tai pelikoneisiin. Lisäksi ruoan varastamisen on varattomallekkin melko turhaa, kun monesta paikasta löytyy kirkon, spr tms päivittäinen ruoka-apu vain pienellä vaivalla. Viesteistänne ymmärtää, että jos jollakin ei ole elämänhallinta kunnossa on ok varastaa, jos varastaa ruokaa. Suomen varkaushävikit ovat maailman suurimpia ja kulut yrittäjille vuositasolla merkittäviä, sillä hinnalla palkkaisi useita työntekijöitä vuodeksi. Lisäksi nämä varkaat tahtovat varastaa sitä parasta juustoa tai lihaa, mikään rainbow ei kuitenkaan kelpaa.
   Ymmärtäminen =\= Hyväksyminen Vitun idiootti.

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (23 ääntä)
   Sargee: Ymmärtäminen =\= Hyväksyminen Vⅰtun idiootti.
   Sieltä tuli niin kypsää argumentointia, että tais mennä sinne kuuluisaan ihonalle? Ei vaan, hyvä huomio, mutta silti netistä ja useista elämänkoululaisista löytyy niitä, jotka perustelevat ruoan varastamisen sillä, että kauppiaat heittää muutenkin ruokaa pois ja sillä, että tuet ei riitä terveelliseen syömiseen. "En syö jauhoja, pastaa, luomutonta tai gluteenia, niin tuet ei riitä vegeravintolaan päivittäin, joten mulla on oikeus varastaa." Lisäks mulla on oikeus varastaa kun ne on niin kalliita ja kauppias on rikas.

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (11 ääntä)
   No siis. Suomalaisten varkaiden taso on keskimääräisesti säälittävän alhainen, mikä osittain selittyy pienellä otannalla, osittain sillä, että tässä maassa on ainakin aiemmin ollut pyrkimys huolehtia ihmisistä, mikä on vähentänyt tarvetta epätoivoisiin tekoihin. (Tiedätkö Sinä, minkä verran Suomessa on vankeja?) On surullinen tosiseikka, että onkelmat klusteroituvat. Se, joka hakkaa, myös usein väärinkäyttää päihteitä, ja kärsii psyykkisistä tai neurologisista ongelmista ja omaa Jännän perhetaustan. Sairaudet periytyvät geneettisesti ja sosiaalisesti, ja kun vanhemmilla on samoja probleemeja, ongelmat alkavat kasaantua tuen puutteen vuoksi jo varhaisessa vaiheessa. Toisaalta. Sitten kun minusta tulee dementoitunut täti, niin varastan ihan varmasti kaiken, mitä kynsiini saan.

   Lainaa

  44. Tulos: -5 (21 ääntä)
   Smuvaan: Sieltä tuli niin kypsää argumentointia, että tais mennä sinne kuuluisaan ihonalle? Ei vaan, hyvä huomio, mutta silti netistä ja useista elämänkoululaisista löytyy niitä, jotka perustelevat ruoan varastamisen sillä, että kauppiaat heittää muutenkin ruokaa pois ja sillä, että tuet ei riitä terveelliseen syömiseen. “En syö jauhoja, pastaa, luomutonta tai gluteenia, niin tuet ei riitä vegeravintolaan päivittäin, joten mulla on oikeus varastaa.” Lisäks mulla on oikeus varastaa kun ne on niin kalliita ja kauppias on rikas.
   Argumentti oli Ymmärtäminen =\= Hyväksyminen. Olet vitun idiootti, oli toteamus, jonka itse vahvistit.

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Sargee: Argumentti oli Ymmärtäminen =\= Hyväksyminen. Olet vⅰtun idiootti, oli toteamus, jonka itse vahvistit.
   Totean, että olet keskusteluun kykenemätön ja olet sen jo vahvistanut. Miksi on hyväksyttävämpää varastaa kauppiaalta kuin ihmisiltä?

   Lainaa

  46. Tulos: -2 (20 ääntä)
   Smuvaan: Totean, että olet keskusteluun kykenemätön ja olet sen jo vahvistanut. Miksi on hyväksyttävämpää varastaa kauppiaalta kuin ihmisiltä?
   Ja edelleen, ilmiön ymmärtäminen =\= hyväksyminen Kolmas kerta, kun joutuu hokemaan samaa, eikä vain mene jakeluun. Olet siis vitun idiootti.

   Lainaa

  47. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Mistä vetoa että joku piripää

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Pakko olla joku lapsi asialla, mutta mikä väläys tossakin ollut taustalla.

   Lainaa

  49. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Smuvaan: Miksi ymmärrätte ruoan varastamisen? Yhteiskunta maksaa tukia sen verran, että sillä ruoan saa pöytään,jos ei käytä valtaosaa päihteisiin tai pelikoneisiin. Lisäksi ruoan varastamisen on varattomallekkin melko turhaa, kun monesta paikasta löytyy kirkon, spr tms päivittäinen ruoka-apu vain pienellä vaivalla. Viesteistänne ymmärtää, että jos jollakin ei ole elämänhallinta kunnossa on ok varastaa, jos varastaa ruokaa. Suomen varkaushävikit ovat maailman suurimpia ja kulut yrittäjille vuositasolla merkittäviä, sillä hinnalla palkkaisi useita työntekijöitä vuodeksi. Lisäksi nämä varkaat tahtovat varastaa sitä parasta juustoa tai lihaa, mikään rainbow ei kuitenkaan kelpaa.
   Ei hyväksytä, mutta YMMÄRRETÄÄN, tajuatko? Ruokaa varastetaan kun on nälkä. Rahaa varastetaan kun on rahapula. Mutta miksi varastaa joku ruma hiihtäjä-patsas tai lyhty? En HYVÄKSY varastamista. Ei toisen omaa saa ottaa luvatta. Mutta ymmärrän miksi jotkut tekee niin. Esimerkiksi rahat menee päihteisiin niin ei ole rahaa ruokaan ja sitten sitä varastaa. Se ei ole hyväksyttävää. Mutta pihalyhdyn pöllimistä ei voi edes ymmärtää!

   Lainaa

  50. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Vasemmistolaiset varastavat, ei mitään uutta.

   Lainaa

  51. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Smuvaan: Miksi ymmärrätte ruoan varastamisen? Yhteiskunta maksaa tukia sen verran, että sillä ruoan saa pöytään,jos ei käytä valtaosaa päihteisiin tai pelikoneisiin. Lisäksi ruoan varastamisen on varattomallekkin melko turhaa, kun monesta paikasta löytyy kirkon, spr tms päivittäinen ruoka-apu vain pienellä vaivalla. Viesteistänne ymmärtää, että jos jollakin ei ole elämänhallinta kunnossa on ok varastaa, jos varastaa ruokaa. Suomen varkaushävikit ovat maailman suurimpia ja kulut yrittäjille vuositasolla merkittäviä, sillä hinnalla palkkaisi useita työntekijöitä vuodeksi. Lisäksi nämä varkaat tahtovat varastaa sitä parasta juustoa tai lihaa, mikään rainbow ei kuitenkaan kelpaa.
   Tukien saamiseen voi mennä viikkoja ja jopa kuukausia, sitä aikaa ei pärjää syömättä.

   Lainaa

  52. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Sargee: Ymmärtäminen =\= Hyväksyminen Vⅰtun idiootti.
   Tosiaan. Ymmärtäminen on eri asia kuin hyväksyminen. Ruuan varastamisen ymmärrän, vaikka en hyväksy. Koristelyhdyn varastamista en ymmärrä, enkä hyväksy. Ihminen ei vapaaehtoisesti kuole nälkään, vaan voi varastaa pysyäkseen hengissä. Mutta lyhdyn varastamiselle ei ole mitään selviämisselitystä, se on vain varastamista varastamisen ilosta.

   Lainaa

  53. Tulos: +9 (15 ääntä)
   urtre: Vasemmistolaiset varastavat, ei mitään uutta.
   Vasemmistolaisen varastaminen on rikos. Oikestolaisen varastaminen on liiketoimintaa.

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Jopas: Vasemmistolaisen varastaminen on rikos. Oikestolaisen varastaminen on liiketoimintaa.
   Kiitos, Jopas! Minä niin mieleni pahoitin annettuani vahingossa plussaa Urtren kommentille, mutta sinun kommenttisi nerokkuus kompensoi vahinkoa. :D

   Lainaa

  55. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Muumi (kopio): Olikohan varas joku matu joka luulee että kaikki jota ei ole pultattu kiinni on hänen???
   Samaa sanotaan romaneista ja venäläisistäkin. Ainoa, jonka olen oikeasti nähnyt varastavan oli känninen kantasuomalainen pariskunta kirjastossa. Olin kyseisessä kirjastossa töissä ja suora näköyhteys tapahtumaan. Ei pystynyt estämään kun ukko oli iso uhkaava köriläs jonka kellistämiseen olisi tarvittu vartijaa. Vei siis kansalaisten verorahoilla ostetun kirjan tuo taliaivo.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: varas, varastettu, varastaa, lyhty, naapurit, kuva, poliisit