Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tapaus Puhelinfix

Suurenna näkymä

Puhelinfix ei vastaa tiedusteluihin ja on poistanut arvioinnit käytöstä Facebook-sivuiltaan. Viroon rekisteröity yritys on vaihtanut nimeään useamman kerran ja heidän Uniikkikivi.fi -nimellä harjoitamaa toimintaa on myös syytetty petoksista.

71 kommenttia

 1. ... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +256 (370 ääntä)

  Oonko ainoa, jolla tuli heti mieleen Puhuva Pää ja “toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja”? :’D

    Lainaa

 2. Ihanaa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -202 (324 ääntä)

  Ei sannikaan mikään täydellinen ole tässä kohtaa, mutta on kyllä erittäin huonoa käytöstä yritykseltäkin.

  Mutta ainakin Sanni sai jotain. Muistan kun kerran jouduin huijariyrityksen uhriksi: paketti ei liikkunut mihinkään puoleen vuoteen ja rahoja ei myöskään palautettu. Aina löytyi selitys: työreissussa, paketti lähtee xx.xx päivä (ei lähtenyt), kun oli mennyt 4kk eikä mikään liikkunut eteenpäin, lakkasi koko yritys vastaamasta minulle.

    Lainaa

 3. Ihanaa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -40 (114 ääntä)

  Ihanaa:
  Ei sannikaan mikään täydellinen ole tässä kohtaa, mutta on kyllä erittäin huonoa käytöstä yritykseltäkin.

  Mutta ainakin Sanni sai jotain. Muistan kun kerran jouduin huijariyrityksen uhriksi: paketti ei liikkunut mihinkään puoleen vuoteen ja rahoja ei myöskään palautettu. Aina löytyi selitys: työreissussa, paketti lähtee xx.xx päivä (ei lähtenyt), kun oli mennyt 4kk eikä mikään liikkunut eteenpäin, lakkasi koko yritys vastaamasta minulle.

  Lähti vähän ajoissa: lopulta otin yhteyttä asiakaskuluttajaan. Siellä otettiin yhteyttä yritykseen eikä mitään vastattu. Kuukaus yritettiin pyytää rahoja takaisin tuloksetta kunnes lopulta asiakaskuluttajasta pyydettiin lähettämään viesti postissa, sähköpostissa sekä tekstiviestillä, että rahat tulee palauttaa viimeistään 2 viikon päästä xx.xx päivään mennessä tai asia viedään eteenpäin. Sain kuin sainkin rahat lopulta takaisin. 50e ei kuitenkaan opiskelijalle ollut pikkuraha.

    Lainaa

 4. . kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +540 (546 ääntä)

  Kannattaisiko toimitusjohtajan hankkia asiakaspalvelija? :D

    Lainaa

 5. Maatti kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -81 (263 ääntä)

  Kieltämättä ihmetyttää että avannut pakkauksen ja todennut että tämähän om musta stana ja sitten kuitenkin laittanut ko. suojan valkoiseen puhelimeen. olisi pitänyt reklamoida jo silloin kun paketista paljastui väärä väri ni sillon ei olis tullu tappiota kummallekkaan ja vaihto olisi sujunut ongelmitta.

    Lainaa

 6. Miarez93 kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +29 (197 ääntä)

  Maatti:
  Kieltämättä ihmetyttää että avannut pakkauksen ja todennut että tämähän om musta stana ja sitten kuitenkin laittanut ko. suojan valkoiseen puhelimeen. olisi pitänyt reklamoida jo silloin kun paketista paljastui väärä väri ni sillon ei olis tullu tappiota kummallekkaan ja vaihto olisi sujunut ongelmitta.

  Niinpä… Ja tämä puhelinfixin harjoittama tapa on vieläpä ihan yleinen… Ei meilläkään yrityksessä, jossa työskentelen oteta vastuuta väärän värisistä seinälaatoista, jos ne on jo seinässä…

    Lainaa

 7. Mari kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +306 (316 ääntä)

  Kertoo kyllä “toimitusjohtajan” henkisestä iästä, kun kaiken tämän lisäksi pistää vielä alenuskampanjan käyntiin Sannin nimellä. Harvinaisen lahjaton kaveri.

    Lainaa

 8. ... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +205 (213 ääntä)

  Tulee mieleen se täälläkin monasti nähty trolliprofiili Asiakaspalvelu Suomi (vai mikä se nyt oli?), mutta tämä ei taida olla trolli…

    Lainaa

 9. ... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +368 (398 ääntä)

  Maatti:
  Kieltämättä ihmetyttää että avannut pakkauksen ja todennut että tämähän om musta stana ja sitten kuitenkin laittanut ko. suojan valkoiseen puhelimeen. olisi pitänyt reklamoida jo silloin kun paketista paljastui väärä väri ni sillon ei olis tullu tappiota kummallekkaan ja vaihto olisi sujunut ongelmitta.

  Sannihan mainitsi aluksi luulleen, että siinä oli joku musta suojakalvo. Firman moka, koska paketista ei ensinkään olisi pitänyt olla väärää tuotetta.

  Mutta nuo “Toimitusjohtajan” vastaukset palautteeseen kruunas kyllä kaiken.. :D “Oletko sokea”. No samaa vois kysyä tosiaan firman työntekijöiltä. Ja sitten vielä kiristystä perään: “saat korvaavan tuotteen JOS poistat palautteen seinältä”. Ööh…

    Lainaa

 10. jukkapalmu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -105 (171 ääntä)

  Jos on akuutti tarve näytönsuojalle niin silloin mennään vaikka Tokmannille ostamaan sellainen kympillä. Tai puhelinliikkeeseen kolmellakympillä. Miten joku tilaa jotain jos on tarve heti kun sen saa samantien kun menee kauppaan ostamaan.

    Lainaa

 11. Kaos kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +150 (156 ääntä)

  Ihanaa: Lähti vähän ajoissa: lopulta otin yhteyttä asiakaskuluttajaan. Siellä otettiin yhteyttä yritykseen eikä mitään vastattu. Kuukaus yritettiin pyytää rahoja takaisin tuloksetta kunnes lopulta asiakaskuluttajasta pyydettiin lähettämään viesti postissa, sähköpostissa sekä tekstiviestillä, että rahat tulee palauttaa viimeistään 2 viikon päästä xx.xx päivään mennessä tai asia viedään eteenpäin. Sain kuin sainkin rahat lopulta takaisin. 50e ei kuitenkaan opiskelijalle ollut pikkuraha.

  “Asiakaskuluttaja”?
  Vai Kuluttajavirasto tai kuluttajaneuvoja?

    Lainaa

 12. Hieman väitän vastaan kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +20 (66 ääntä)

  : Sannihan mainitsi aluksi luulleen, että siinä oli joku musta suojakalvo. Firman moka, koska paketista ei ensinkään olisi pitänyt olla väärää tuotetta.

  Mutta nuo “Toimitusjohtajan” vastaukset palautteeseen kruunas kyllä kaiken.. “Oletko sokea”. No samaa vois kysyä tosiaan firman työntekijöiltä. Ja sitten vielä kiristystä perään: “saat korvaavan tuotteen JOS poistat palautteen seinältä”. Ööh…

  Jos oikein ymmärsin, kyseessä on tämän tyylinen “liimattava” suoja https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjqhOmAisMym21IFJ3LYRyVIMDBoXFTj-_wlR_uVQ7OEiVwyeE

  noissa ainoa ero väreissä on tuo “ei lasin kohdalla” oleva värillinen suoja. Jos tuossa olisi ollut musta suojakalvo, olisi koko tuotteen pitänyt olla musta, jopa läpinäkyvän lasin. Itseäkin ihmetyttää, miten tuosta on voinut erehtyä.

  Firma teki virheen ja käytös oli todella ala-arvoinen (kukaan ei voi väittää vastaan), mutta nettikaupoissa on säännöt, jonka mukaan virheellisen tuotteen pitää olla käyttämätön.

  VÄÄRÄ TUOTE
  Väärän tuotteen saa usein vaihdettua toiseen, mikäli se on koskematon ja käyttämätön. Jos huomaat tuotteen olevan väärä, älä koske tai avaa pakkausta. Kaupat eivät vaihda kertaalleen avattuja/käytettyjä tuotteita.

    Lainaa

 13. K.P. kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -9 (29 ääntä)

  :
  Oonko ainoa, jolla tuli heti mieleen Puhuva Pää ja “toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja”? :’D

  Et. :D

    Lainaa

 14. Maija kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +208 (212 ääntä)

  Firman sivuilla on arvonta, johon voi ostallistua #Sanni 2018
  Mitä ihmettä

    Lainaa

 15. z kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +112 (130 ääntä)

  En tajua tuota Feissarimokien nuolilisäystä liittyen sähköpostin i-kirjaimeen. Eikö tuo i viittaa nyt ihan sähköpostiosoitteen alkukirjaimeen (info@…) eikä sillä ole toimitusjohtajan nimen kanssa?

    Lainaa

 16. King Arthur kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +71 (71 ääntä)

  Jesss, kunnon törkyjuttu :D

    Lainaa

 17. rtuyktyuasergrth kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +109 (113 ääntä)

  Miarez93: Niinpä… Ja tämä puhelinfixin harjoittama tapa on vieläpä ihan yleinen… Ei meilläkään yrityksessä, jossa työskentelen oteta vastuuta väärän värisistä seinälaatoista, jos ne on jo seinässä…

  Toki seinälaatoilla ja näytönsuojalla on aika paljon hintaeroakin noin niin kuin kokonaisuutena.

    Lainaa

 18. esa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +123 (123 ääntä)

  Eikös tuo sähköpostin i-logo tule vain tuosta osoitteen ensimmäisestä kirjaimesta? Näin ainakin muistaakseni gmailissa.

    Lainaa

 19. ihmettelijä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -75 (125 ääntä)

  en nyt firmansyyksi laittas, jos tilaa jotakin ja laittaa puhelimeen kiinni ja sitte vasta hoksaa että on musta eikä valkoinen, mutta onhan musta ja valkonen niin sekotettavissa toisiinsa.

    Lainaa

 20. Njäh kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +187 (191 ääntä)

  Huh huh. Puhelinfixin omistaja on ilmeisesti sukua Forssan autokorjaamolle. Varokaa vain, Feissarimokat, teidät haastetaan oikeuteen seuraavana.

  (Ja voisi ehkä olla ihan mielenkiintoinen lisä mainita, että firmalla on tosiaan tuon asiakkaan nimellä tehty mainoskampanjan sivuillaan. Meni ilmeisesti ihan kunnolla tunteisiin tämä palaute heille.)

  Ja mitä tulee asiakkaan mokaan: tuollaista sattuu. Kommentteihin tulisi kuitenkin vastata asiallisesti.

    Lainaa

 21. Sampsa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +51 (51 ääntä)

  .:
  Kannattaisiko toimitusjohtajan hankkia asiakaspalvelija?

  Ensalkuun hänenä alkaisin jo ettimään asianajajaa valmiiksi

    Lainaa

 22. DeLeon kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +24 (42 ääntä)

  Älkää hyvät ihmiset tilailko kaikenmaailman epämääräisiltä nettifirmoilta vaan siksi, että saatte ehkä hiukan halvemmalla! Kun sitten kuitenkin *ituttaa kun jääkin koko tuote tulematta.

    Lainaa

 23. Profiili kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -181 (211 ääntä)

  Siis hetkinen nyt. Sallahan tässä oli tehnyt mokan. Olisi vain vaihtanut oikeaan niin kaikelta pahalta oltaisiin säästytty. Mielestäni tässä ei kyllä edes asiakaspalvelu ollut mitenkään törkeä. En ymmärrä nyt tätä peppukipeyttä ja Sallan puolella olemista selkeässä Sallan tekemässä virheessä.

    Lainaa

 24. Juuso kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +70 (82 ääntä)

  Miarez93: Niinpä… Ja tämä puhelinfixin harjoittama tapa on vieläpä ihan yleinen… Ei meilläkään yrityksessä, jossa työskentelen oteta vastuuta väärän värisistä seinälaatoista, jos ne on jo seinässä…

  Esimerkkisi on huono, koska rakennusalalla ei muutenkaan oteta vastuuta mistään.

    Lainaa

 25. Angst kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +80 (86 ääntä)

  Profiili:
  Siis hetkinen nyt. Sallahan tässä oli tehnyt mokan. Olisi vain vaihtanut oikeaan niin kaikelta pahalta oltaisiin säästytty. Mielestäni tässä ei kyllä edes asiakaspalvelu ollut mitenkään törkeä. En ymmärrä nyt tätä peppukipeyttä ja Sallan puolella olemista selkeässä Sallan tekemässä virheessä.

  Kuka on Salla?

    Lainaa

 26. kissit kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +144 (146 ääntä)

  Mikä ihmisiä vaivaa, nyt tuolla puhelinfixillä on yli 12000 tykkäystä kun tämän keissin alussa niitä oli reilu 9000.

    Lainaa

 27. Lunaali kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +132 (146 ääntä)

  Profiili:
  Siis hetkinen nyt. Sallahan tässä oli tehnyt mokan. Olisi vain vaihtanut oikeaan niin kaikelta pahalta oltaisiin säästytty. Mielestäni tässä ei kyllä edes asiakaspalvelu ollut mitenkään törkeä. En ymmärrä nyt tätä peppukipeyttä ja Sallan puolella olemista selkeässä Sallan tekemässä virheessä.

  Kirjoitit nimen kolme kertaa ja kaikki väärin, Ootko jossain väärässä mokassa? Vai luitko juttua ollenkaan? Sanni kuvitteli, että siinä on musta suojakalvo jonka voi nykäistä pois sitten asennuksen jälkeen, koska hän ei ollut tilannut mustaa kalvoa ja luotti että tilaus on pakattu oikein. Kertoi asiasta ensin henkilökohtaisesti, mikä ei johtanut mihinkään. Sitten kun seinällä alkoi palautetta antamaan, sai korvaavan tuotteen JOS muutti arvosteluaan paremmaksi. Missä kohtaa tää yritys on toiminut oikein?

    Lainaa

 28. yli opisto hörhö kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +31 (37 ääntä)

  Profiili:
  Siis hetkinen nyt. Sallahan tässä oli tehnyt mokan. Olisi vain vaihtanut oikeaan niin kaikelta pahalta oltaisiin säästytty. Mielestäni tässä ei kyllä edes asiakaspalvelu ollut mitenkään törkeä. En ymmärrä nyt tätä peppukipeyttä ja Sallan puolella olemista selkeässä Sallan tekemässä virheessä.

  Kukas se Salla on?

    Lainaa

 29. lähdekritiikki kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +60 (70 ääntä)

  ihmettelijä:
  en nyt firmansyyksi laittas, jos tilaa jotakin ja laittaa puhelimeen kiinni ja sitte vasta hoksaa että on musta eikä valkoinen, mutta onhan musta ja valkonen niin sekotettavissa toisiinsa.

  Osaaksää lukea?

    Lainaa

 30. yli opisto hörhö kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +180 (190 ääntä)

  Onko ihan oikeasti niin että teidän mielestä on ihan täysin ok firman toimitusjohtajan ja tämän vaimon syyttää asiakasta omista virheistään? Ja kiristää asiakasta?

  Tälleen kaupanalan työntekijänä sanon että hieman on ehkä käsittämätön asenne, paitsi jos otetaan huomioon että henkilöt ovat olleet syytettyinä petoksista. Ei kovin luotettava firma. Suomessa olis mennyt nurin aikapäiviä sitten.

    Lainaa

 31. Täh kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +26 (48 ääntä)

  Siis ei kai puhelimen näytön suojakalvo voi olla minkään värinen, sehän peittäis sen näytön? Kirkashan sen pitäis olla.

    Lainaa

 32. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +63 (73 ääntä)

  kissit:
  Mikä ihmisiä vaivaa, nyt tuolla puhelinfixillä on yli 12000 tykkäystä kun tämän keissin alussa niitä oli reilu 9000.

  Naz on hyvä ja ahkera vaimo?

  Ehkäpä voisi kutsua jopa klikkausnaziksi?

    Lainaa

 33. Ihmettelijä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -5 (23 ääntä)

  ihmettelijä:
  en nyt firmansyyksi laittas, jos tilaa jotakin ja laittaa puhelimeen kiinni ja sitte vasta hoksaa että on musta eikä valkoinen, mutta onhan musta ja valkonen niin sekotettavissa toisiinsa.

  Samaa mieltä, Sehän on vaan tuon Infon eka kirjain eli veikkaisin että tuo Igor-sopivuus on vaan yhteensattuma.

    Lainaa

 34. Tove kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +127 (131 ääntä)

  Kuluttajasuojan näkökulmasta taitaa olla aika yksiselitteisesti niin, että jos firma on toimittanut väärän tuotteen pitää yrityksen se korvata. Kuluttajalla on oikeus lain edessä olla tietämätön siitä miltä joku tuote näyttää uutena tai asennusvaiheessa.

  Yllämainitut seinälaatat on jossain määrin eri asia, koska asiakkaan voi sentäänolettaa huomaavan, että ne ovat esim. kiiltävää, eivät mattaa tai selvästi väärän värisiä. (Tosin niissäkin pätisi jos ne olisi tilattu esim. jollain erityiskäsittelyllä, josta kuluttaja ei voi välttämätä tunnistaa onko tuotteessa se.) TAI jos firmalta on tilattu laatat ja asennus ja asiakas tulee kotiin huomatakseen seinässä punaiset laatat kun piti olla keltaiset, firma tietenkin korvaa. Sanoisin, että näin myös jos asiakas on ostanut asennuksen yhdeltä yritykseltä ja laatat toiselta ja väärät laatat toimitetaan ja toisen firman työntekijä länttää ne seinään. Sanoisin, että toimittava firma korvaa paitsi uudet laatat, myös väärien poiston, hävityksen ja uusien asennuksen.
  Tarkkuutta toimituksiin!

    Lainaa

 35. Make kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -53 (71 ääntä)

  Selviskö missään, että onko Sanni varmasti alunperin tilannu oikeanvärisen kalvon..?
  On joo vähän outoa toimintaa yritykseltä, mut ois kannattanu varmaan palauttaa/vaihtaa siinä vaiheessa ku kalvo on vielä myyntikuntonen, eli käyttämätön.

    Lainaa

 36. Tove kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -13 (57 ääntä)

  Jos Sanni on tilannut väärän värin vanhingossa on moka hänen.Tähän ei kuitenkaan viittaa mikään edes ton puhelinfixin puheissa.

    Lainaa

 37. Tove kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +141 (143 ääntä)

  Jotenkin yrittäjänä on tosi vaikea tajuta tuon hintatason esineen kanssa miksi yrittäjä ei vaan totea, että oho, lähetettiin väärä. Sori. Laitetaan uusi. Totta kai se harmittaa, mutta toisaalta tuon hintaisissa tuotteissa kuitenkin jo palautus tuottaa työtä (ja maksaa). Joten jos laskee omalle työajallen arvon se väärin toimitetun palautusrumba vs väärä tuote hävikkiin on melkein ihan sama.

    Lainaa

 38. just kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -44 (70 ääntä)

  Lunaali: Sanni kuvitteli, että siinä on musta suojakalvo jonka voi nykäistä pois sitten asennuksen jälkeen, koska hän ei ollut tilannut mustaa kalvoa ja luotti että tilaus on pakattu oikein. Kertoi asiasta ensin henkilökohtaisesti, mikä ei johtanut mihinkään. Sitten kun seinällä alkoi palautetta antamaan, sai korvaavan tuotteen JOS muutti arvosteluaan paremmaksi. Missä kohtaa tää yritys on toiminut oikein?

  Yrityksen käytöksessä ei ole mitään oikeaa, mutta mistä Sanni sai päähänsä, että siinä päällä olisi musta suojakalvo? Näytön kohdalla pitäisi kumminkin olla läpinäkyvä alue, joten jos päällä olisi musta suojakalvo, koko tuotteen olisi pitänyt olla musta, ei vain reunojen. Nettikauppoja selaamalla löytyy aika yleisesti seuraavan tyylinen ohjeistus:

  VÄÄRÄ TUOTE
  Väärän tuotteen saa usein vaihdettua toiseen, mikäli se on koskematon ja käyttämätön. Jos huomaat tuotteen olevan väärä, älä koske tai avaa pakkausta. Kaupat eivät vaihda kertaalleen avattuja/käytettyjä tuotteita.

  Sanni on ottanut kyseisen tuotteen käyttöön tässä tilanteessa. Asia olisi selvinnyt firman kannalta paremmin, jos nämä olisivat asiallisesti maininneet, että eivät korvaa kertaalleen avattuja/käytettyjä tuotteita, mutta asiakastyytyväisyyden kannalta olisi voinut sopia oikean tuotteen lähettämistä alennuksella ja/tai postituskuluitta, koska vika tuli kuitenkin heidän puolelta.

    Lainaa

 39. Ilq kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +147 (163 ääntä)

  Ei todellakaan ollut Sannin moka. Kuten hän mainitsi ja kuten täällä kommenteissakin on jo mainittu, Sanni oletti näytönsuojan päällä olevan vielä suojakalvo, joka niissä yleensä onkin ja se saattaa hyvinkin olla kuviollinen tai värillinen ja se irroitetaan vasta kun alimmainen muovi on irti ja keskellä oleva varsinainen näytönsuojakalvo on liimattu näyttöön kiinni. Luultavasti asiaa ei edes olisi voinut tarkistaa raottamalla hieman päällimmäistä kalvoa koska se varmaan jo olisi estänyt tuotteen palauttamisen. Firma voisi tarkistaa Sannin tilaustiedoista tilasiko hän mustan vai valkoisen näytönsuojan ja jos tosiaan tilasi valkoisen niin moka on käynyt firmalla, luultavasti vain inhimillinen erehdys pakkaajalla, mutta tuo Puhelinfixin vastaus Sannille ei ole enää erehdys vaan suoraa vittuilua ja järkyttävän paskaa asiakaspalvelua.

  Arvoisa Toimitusjohtaja Puhelinfix, eikö teillä käynyt hetkeäkään mielessä että olisitte vain pahoitellut tilannetta ja lähettänyt asiakkaalle uuden oikean tuotteen ja ehkä vielä kerran pahoitelleet, niin johan olisi tainnut niitä tähtiäkin ropista reilummin, toisin kuin vittuilemalla ja kiristämällä.

  Puhelinfixin nettisivuilta: “Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on tarvittaessa aina tukenasi chatissa tai sähköpostitse. Sinun ei tarvitse olla huolissasi vaikean paikan tullen!”. Joo, selvästi… Plus noilla nettisivuilla on huomattava määrä kirjoitusvirheitä, sekin tekee hallaa yrityksen imagolle.

    Lainaa

 40. ihanaa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +33 (37 ääntä)

  Kaos: “Asiakaskuluttaja”?
  Vai Kuluttajavirasto tai kuluttajaneuvoja?

  Aivan, kuluttajaneuvoja! Kiitos korjauksesta, ei aivot toiminut tuohon aikaan yöstä.

    Lainaa

 41. Arkkienkeli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -11 (25 ääntä)

  Ihanaa: Lähti vähän ajoissa: lopulta otin yhteyttä asiakaskuluttajaan. Siellä otettiin yhteyttä yritykseen eikä mitään vastattu. Kuukaus yritettiin pyytää rahoja takaisin tuloksetta kunnes lopulta asiakaskuluttajasta pyydettiin lähettämään viesti postissa, sähköpostissa sekä tekstiviestillä, että rahat tulee palauttaa viimeistään 2 viikon päästä xx.xx päivään mennessä tai asia viedään eteenpäin. Sain kuin sainkin rahat lopulta takaisin. 50e ei kuitenkaan opiskelijalle ollut pikkuraha.

  Asiakaskuluttaja?

    Lainaa

 42. Joo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +73 (73 ääntä)

  Tove:
  Jotenkin yrittäjänä on tosi vaikea tajuta tuon hintatason esineen kanssa miksi yrittäjä ei vaan totea, että oho, lähetettiin väärä. Sori. Laitetaan uusi. Totta kai se harmittaa, mutta toisaalta tuon hintaisissa tuotteissa kuitenkin jo palautus tuottaa työtä (ja maksaa). Joten jos laskee omalle työajallen arvon se väärin toimitetun palautusrumba vs väärä tuote hävikkiin on melkein ihan sama.

  Asiakaspalvelu kuulostaa asialliselta :). Toisin kuin Puhelinfixillä. (Vaikka asiakas olisi miten väärässä, ja usein ovathan he, niin “ei valitettavasti kuulu vaihto/ palautusoikeuden piiriin” ei ole ihan sama kuin “mene optikolle ja hakeudu hoitoon, vaimo sanoo kanssa niin”).

    Lainaa

 43. FMteam kirjoitti:
  VN:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +69 (69 ääntä)

  esa:
  Eikös tuo sähköpostin i-logo tule vain tuosta osoitteen ensimmäisestä kirjaimesta? Näin ainakin muistaakseni gmailissa.

  Meillä Gmailissa kirjain tulee nimen omaan tilin nimen ensimmäisestä kirjaimesta, ei sähköpostiosoitteesta. Toki jos tili on nimellä “Info”, niin se tulee siitä, eikä Igorista, mikä on nolo moka meidän osalta.

  Liitteenä kuvakaappaus:

    Lainaa

 44. Sopu90 kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +14 (24 ääntä)

  Viroon rekisteröity yritys…… ylläri ylläri…

    Lainaa

 45. Neiti Knatterton kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +142 (142 ääntä)

  Aika ivallinen ukko tää Igor. 3:(

  Puhelinfixin sivulle ilmestyi 4.3. 2018 päivitys:

  KILPAILU! 2 voittajaa KOMMENTOI #sanni2018 ja JAA tämä postaus, niin olet mukana 100€ Tallink lahjakortti arvonnassa. Arvonta suoritetaan 30.4.2018 ja voittajat julkaistaan Puhelinfix.fi seinällä.
  Onnea arvontaan!

  Eräs kommentoija osallistui arvontaan näin:

  -#sanni2018, mikäli voitto osuu kohdalleni niin lahjoitan voittoni Sannille, vaikken häntä tunnekaan. Toivottavasti hän lähtee kustannuksellanne reissuun ja mahdollisimman moni arvontaan osallistuva on valmis lahjoittamaan voittonsa hänelle

    Lainaa

 46. Elli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +106 (106 ääntä)

  Itseasiassa firmalla on useammassa kuvassa #Sanni2018 menee kyllä todella pahasti yli. Ehkä tämän feissarimokan ja asian julkisuuden vuoksi jopa yli kunnianloukkauksen rajan.

  Mahtavia nuo arvontaan osallistuvat, jotka saanovat lahjoittavansa lippunsa Sannille! Loistavaa mielenilmausta!

    Lainaa

 47. Jumala kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +63 (63 ääntä)

  Laitoin kilpailutopicista linkin tänne, hävisi valoa nopeammin ja tuli bannit :D

    Lainaa

 48. totuuden_torvi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +40 (42 ääntä)

  Jumala:
  Laitoin kilpailutopicista linkin tänne, hävisi valoa nopeammin ja tuli bannit

  Ylläpito käyttää valtaansa kuin Facekirpparilla :D

    Lainaa

 49. Mitävittuanyttaas kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +17 (19 ääntä)

  Nyt on koko kolmikolla mennyt hommat putkeen huolellisesti :D

    Lainaa

 50. Cola kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +41 (41 ääntä)

  Jumala:
  Laitoin kilpailutopicista linkin tänne, hävisi valoa nopeammin ja tuli bannit

  Sama täällä. Just äsken hävis ja esto tuli. Nolo firma. :D

    Lainaa

 51. pullava kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +33 (33 ääntä)

  Ilq:

  Puhelinfixin nettisivuilta: “Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on tarvittaessa aina tukenasi chatissa tai sähköpostitse. Sinun ei tarvitse olla huolissasi vaikean paikan tullen!”. Joo, selvästi… Plus noilla nettisivuilla on huomattava määrä kirjoitusvirheitä, sekin tekee hallaa yrityksen imagolle.

  Jotenkin mahtavaa nyt ton valossa lukea noita “Hakeudu hoitoon” -kommentteja toimitusjohtajalta. Hoitoonohjaus siis ainakin kunnossa. =D

    Lainaa

 52. Qwerty kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +56 (56 ääntä)

  Eiköhän nuo Puhelinfixiä puolustavat kommentit ole kaikki toimarin ja vaimonsa kirjoittamia. Säälittävää. Ja sitten se alennuskampanja. En varmasti tule ostamaan ko. Puljusta mitään.

    Lainaa

 53. Jasu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +12 (20 ääntä)

  Profiili:
  Siis hetkinen nyt. Sallahan tässä oli tehnyt mokan. Olisi vain vaihtanut oikeaan niin kaikelta pahalta oltaisiin säästytty. Mielestäni tässä ei kyllä edes asiakaspalvelu ollut mitenkään törkeä. En ymmärrä nyt tätä peppukipeyttä ja Sallan puolella olemista selkeässä Sallan tekemässä virheessä.

  Ime ihmeessä itseäsi

    Lainaa

 54. Väsynyt kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +17 (17 ääntä)

  Olen hämmästynyt, ettei PF ole käynyt täällä peukuttamassa. Sopisi tyyliin.

    Lainaa

 55. z kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +8 (8 ääntä)

  FMteam: Meillä Gmailissa kirjain tulee nimen omaan tilin nimen ensimmäisestä kirjaimesta, ei sähköpostiosoitteesta. Toki jos tili on nimellä “Info”, niin se tulee siitä, eikä Igorista, mikä on nolo moka meidän osalta.

  Kyllä juuri näin JOS lähettäjän nimi on asetettu, kuten tuossa esimerkissä on nimi “Viihdenurkka”. Jos sen sijaan nimeä ei ole asetettu, kuten mokan viestissä, niin kirjain tulee sähköpostiosoitteen ensimmäisestä kirjaimesta. Tuo lähettäjän nimihän ei ole mikään pakollinen tieto ja esimerkiksi monet automaattiset viestit tulevat pelkällä sähköpostiosoitteella (“From: s@postiosoite” vs. “From: Nimi “).

    Lainaa

 56. hermuli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -26 (30 ääntä)

  Aina kun näkee jonkun käyttävän sanaa “ala-arvoinen” tulee mieleen että nämä ihmiset luulevat että jotain kiinnostaa heidän luokittelunsa. Tuota kuulee lähinnä ammattiloukkaantujien suusta.

    Lainaa

 57. Jopas kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -15 (25 ääntä)

  Onko ensimmiäinen kolmen henkilön keskustelu jossa kaikki osapuolet ovat mokanneet? Sanni syyttää yritystä omasta mokasta, toimitusjohtaja vittuilee julkisesti asiakkaalle ja toimitusjohtajan puoliso yrittää esiintyä sivullisena ja niin läpinäkyvästi yrityksen puolella.

  Suomessa saa tietääkseni kokeilla postimyyntituotetta ja sen jälkeen vielä palauttaa sen, kunhan ei varsinaisesti ole käyttänyt sitä.

    Lainaa

 58. Vasa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +46 (46 ääntä)

  Menisiköhän puljun touhut jo kunnianloukkaukseksi tuon kampanjoinnin myötä? Tosin ei siinä kumminkaan sukunimeä mainita… Uskomatonta touhua silti.

    Lainaa

 59. Vuosisadan asiakaspalvelija kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +47 (47 ääntä)

  Kommentoin tuota heidän arvontaansa. Lopputulema: poistivat kommentin ja eväsivät multa kokonaan kommentoinnin sivullaan. Uskomatonta miten tällaisia mätäpaiseita löytyy. Törkeää laittaa tuollainen kampanja pystyyn oman idioottimaisen käytöksen jälkeen! Kunpa useampi ihminen näkisi tämän.

    Lainaa

 60. Juhani kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +33 (33 ääntä)

  Ala-arvoista toimintaa firmalta. Tietääpähän olla tilaamatta tuolta mitään…

    Lainaa

 61. Vaniljankukka kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +36 (36 ääntä)

  Aika….jäätävää settiä.
  Ja sanoo asiakkaalle että hakeutuu hoitoon…?
  Vetää kyllä sanattomaksi. o__o

    Lainaa

 62. Vaniljankukka kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +29 (31 ääntä)

  Neiti Knatterton:
  Aika ivallinen ukko tää Igor. 3:(

  Puhelinfixin sivulle ilmestyi 4.3. 2018 päivitys:

  Eräs kommentoija osallistui arvontaan näin:

  -#sanni2018, mikäli voitto osuu kohdalleni niin lahjoitan voittoni Sannille, vaikken häntä tunnekaan. Toivottavasti hän lähtee kustannuksellanne reissuun ja mahdollisimman moni arvontaan osallistuva on valmis lahjoittamaan voittonsa hänelle

  Toi todellakin ylittää mun mielestä kunnianloukkauksen rajan.
  Siis tuon yrityksen toimesta tottakai.
  Siis tämä yritys vielä julkisesti lähtee lokaamaan tätä asiakasta..?
  Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu….?
  O_O

    Lainaa

 63. .... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +36 (38 ääntä)

  Jopas:
  Onko ensimmiäinen kolmen henkilön keskustelu jossa kaikki osapuolet ovat mokanneet? Sanni syyttää yritystä omasta mokasta, toimitusjohtaja vittuilee julkisesti asiakkaalle ja toimitusjohtajan puoliso yrittää esiintyä sivullisena ja niin läpinäkyvästi yrityksen puolella.

  Suomessa saa tietääkseni kokeilla postimyyntituotetta ja sen jälkeen vielä palauttaa sen, kunhan ei varsinaisesti ole käyttänyt sitä.

  Se olisi ollut Sannin moka, jos Sanni olisi tilannut epähuomiossa väärän tuotteen. Mutta kun hänelle _toimitettiin_ väärä tuote, vika on vain ja ainoastaan firman. Niin kuin nimimerkki Tove kirjoitti: “Kuluttajalla on oikeus lain edessä olla tietämätön siitä miltä joku tuote näyttää uutena tai asennusvaiheessa.”

  Ja Igorin ja firmansa myöhempi toiminta (julkinen vittuilu asiakkaalle, ehdotetaan “hoitoon hakeutumista” ja syytetään asiakasta valehtelijaksi, lokakampanja huonoa palautetta antaneen asiakkaan nimellä, niin ja sitten vielä se kiristyskirje) täyttänee tällä kertaa ihan oikeasti kunnianloukkauksen kriteerit. Mutta ennen kaikkea se on surkeaa asiakaspalvelua.

    Lainaa

 64. Just kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -14 (20 ääntä)

  Maatti:
  Kieltämättä ihmetyttää että avannut pakkauksen ja todennut että tämähän om musta stana ja sitten kuitenkin laittanut ko. suojan valkoiseen puhelimeen. olisi pitänyt reklamoida jo silloin kun paketista paljastui väärä väri ni sillon ei olis tullu tappiota kummallekkaan ja vaihto olisi sujunut ongelmitta.

  Täällä on paljon idiootteja päätellen sinun ja edellisen miinuksista :D

    Lainaa

 65. hmm kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +3 (7 ääntä)

  Make:
  Selviskö missään, että onko Sanni varmasti alunperin tilannu oikeanvärisen kalvon..?
  On joo vähän outoa toimintaa yritykseltä, mut ois kannattanu varmaan palauttaa/vaihtaa siinä vaiheessa ku kalvo on vielä myyntikuntonen, eli käyttämätön.

  Eipä sitä mistään selviä. Toki mistään ei selviä, että Sanni olisi tilannut vääränkään värisen kalvon.

    Lainaa

 66. hmm kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (4 ääntä)

  ….: Se olisi ollut Sannin moka, jos Sanni olisi tilannut epähuomiossa väärän tuotteen. Mutta kun hänelle _toimitettiin_ väärä tuote, vika on vain ja ainoastaan firman. Niin kuin nimimerkki Tove kirjoitti: “Kuluttajalla on oikeus lain edessä olla tietämätön siitä miltä joku tuote näyttää uutena tai asennusvaiheessa.”

  tai siis me voimme olettaa Sannin tilanneen oikean tuotteen. Me emme kuitenkaan tiedä, oliko siellä Sannin tilauksessa alunperinkään oikea tuote. Puhelinfixissäkin näyttää olevan samat tuotteet vaikka onkin eri värisinä saman linkin alla, joten näppäilyvirheet on hyvinkin mahdollista.

    Lainaa

 67. Selviää kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +18 (18 ääntä)

  hmm: Eipä sitä mistään selviä. Toki mistään ei selviä, että Sanni olisi tilannut vääränkään värisen kalvon.

  Sanni sanoo, että “jos pakkaajatkaan eivät erota mustaa valkoisesta”, niin oletan, että hän on tilannut oikean värin ja pakkaajat ovat lähettäneet väärän.

    Lainaa

 68. Vaniljankukka kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +19 (19 ääntä)

  Kirjoitin tuon “yrityksen” kampanja-postaukseen kommentin jossa kerroin paheksuvani tuollaista asiakkaan julkisesti lokaamista ja some-kiusaamista.
  Puhelinfix poisti kommenttini salaman nopeasti.

    Lainaa

 69. xtxt kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +15 (15 ääntä)

  Tämä tapaus toivottavasti opetti Sannille miksi kannattaa asioida ensisijaisesti kotimaisten firmojen kanssa.

    Lainaa

 70. Jake kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +1 (1 ääni)

  Mikä rekisteröity Igor nimi? Eikös tuo I-kirjain tule automaattisesti, kun lähettäjän osoitteen / nimen ensimmäinen kirjain on I?

    Lainaa

 71. hmm kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -3 (3 ääntä)

  Selviää: Sanni sanoo, että “jos pakkaajatkaan eivät erota mustaa valkoisesta”, niin oletan, että hän on tilannut oikean värin ja pakkaajat ovat lähettäneet väärän.

  Totta, niinhän se SANOI, kuinka moni ns. vakoili Sannin katossa, että se piti myös paikkaansa. Ihminen kun tunnetusti netissä saattanee vähän liioitella tapahtumia omaksi hyödykseen. Varsinkin jos rehellinen vastaus olisi vähän niinkuin itselleen tappiollinen.

  Toki en väittänyt Sannin olevan valehtelija, ainoastaan totesin sen hölynpölyn olevan mahdollista.

    Lainaa

 72. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

Kommentoi

Avatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Avainsanat: , , , , , , ,