Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 200

Ärsyttävän turvotuksen syy selvisi vihdoin!
Kuvakooste, osa 200

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mustalaisnaamio 13.3.2018 1:20
   Tulos: +247 (297 ääntä)
   Ensimmäisestäkin kuvasta tulee mieleen kondomit? :O

   Lainaa

  2. purppurakruunu 13.3.2018 1:25
   Tulos: -34 (94 ääntä)
   Eka kuva näyttää siltä, miltä kuvittelen Alaskan pipelinen näyttävän.

   Lainaa

  3. Pahvitonttu 13.3.2018 3:08
   Tulos: +240 (262 ääntä)
   Jos käytti ekoja kondomeina niin se vatsa on saattanut alkaa vähän turvottelemaan. Mut hei kai ainakin se 10 vuoden saikku lapsen sairailun vuoks helpottaa asiaa?

   Lainaa

  4. yövuorolainen 13.3.2018 6:15
   Tulos: +33 (75 ääntä)
   Ekassa on ilmeisesti kasvisnakkeja.

   Lainaa

  5. Muumi (kopio) 13.3.2018 7:48
   Tulos: -64 (180 ääntä)
   Kaikkea ne vegaanit syö....

   Lainaa

  6. Tulos: +66 (96 ääntä)
   Vatsan turvotus jutussa on varmaan haettu sairauden aiheuttamaa turvotusta ja asian kirjoittaneen on ollut vaikea löytää sellaista sopivaa kuvaa.. Aika outoa sinänsä, koska sellaisia turvotus kuvia löytyy kyllä :D

   Lainaa

  7. Tulos: +133 (221 ääntä)
   Toisaalta ymmärrän täysin tuon viimeisen kuvan. Moni äiti on kokoajan pois töistä lapsen sairauden vuoksi. Lain mukaanhan alle 10-vuotiasta lasta saa jäädä kotiin hoitamaan joten ihan hyvä veto lääkäriltä laittaa koko 10 vuoden ajaksi sairaslomaa niin ei tartte turhaan odotella henkilöä töihin. Pirjo-Petterin oksutauti kuitenkin uusisi joka viikko.

   Lainaa

  8. Hysteriankirja 13.3.2018 9:23
   Tulos: -73 (87 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ensimmäisestäkin kuvasta tulee mieleen konⅾοⅿit?
   Missä junttilassa kondomi on ruma sana?

   Lainaa

  9. Hysteriankirja 13.3.2018 9:24
   Tulos: -49 (73 ääntä)
   Hysteriankirja: Missä junttilassa konⅾοⅿi on ruma sana?
   Hitto, tää sivu sensuroi sen! Uskomattoman älytön tapa käyttää algoritmia!!! Kon do mi kondomi kondo mi

   Lainaa

  10. Tulos: +78 (96 ääntä)
   Hysteriankirja: Hitto, tää sivu sensuroi sen! Uskomattoman älytön tapa käyttää algoritmia!!! Kon do mi konⅾοⅿi kondo mi
   Eikä sensuroi.

   Lainaa

  11. Tulos: +7 (43 ääntä)
   Angst: Eikä sensuroi.
   Fontti on ainakin minulla ihan erilainen kondomissa. Tai siis keskellä sanaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +76 (78 ääntä)
   Ei kyllä tuossa vaiheessa kondomi enää kauheasti auta

   Lainaa

  13. yli opisto hörhö 13.3.2018 10:48
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   Toivottavasti on palkallista vapaata

   Lainaa

  14. Tulos: +40 (54 ääntä)
   Njäh: Fontti on ainakin minulla ihan erilainen konⅾοⅿissa. Tai siis keskellä sanaa.
   Mahtaako kyseessä olla selain/laitekohtainen juttu, sillä ainakaan omalla tabletillani ei kyseisessä sanassa tai sen fontissa ole mitään muusta tekstistä poikkeavaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +92 (102 ääntä)
   p: Toisaalta ymmärrän täysin tuon viimeisen kuvan. Moni äiti on kokoajan pois töistä lapsen sairauden vuoksi. Lain mukaanhan alle 10-vuotiasta lasta saa jäädä kotiin hoitamaan joten ihan hyvä veto lääkäriltä laittaa koko 10 vuoden ajaksi sairaslomaa niin ei tartte turhaan odotella henkilöä töihin. Pirjo-Petterin oksutauti kuitenkin uusisi joka viikko.
   Miksi oletusarvona että juuri äiti? On kai useimmilla lapsilla isäkin.

   Lainaa

  16. Itsellenauraja 13.3.2018 12:06
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Njäh: Fontti on ainakin minulla ihan erilainen konⅾοⅿissa. Tai siis keskellä sanaa.
   Minulla myös. Miksi?

   Lainaa

  17. kenen homma 13.3.2018 12:24
   Tulos: +61 (73 ääntä)
   Joo: Miksi oletusarvona että juuri äiti? On kai useimmilla lapsilla isäkin.
   Eiköhän tuossa kiukuteltu sillä olettamuksella että ne äidit ilkeyttään jäisivät kotiin. Tosiasia kuitenkin on että monessa nykyajan projektipainotteisessa työssä on pieni katastrofi jos koko ajan joutuu jäämään kotiin. Jää pois palavereista ja kokouksista, ja jää omissa hommissa jälkeen. Tämä näkyy sitten kun ylennyksiä palkkoineen jaetaan. Naiset tosiaan tällä hetkellä ottavat enemmistön lapsen sairaudesta johtuvista sairaslomista. "Miksi" on tärkeä kysymys. Miksi miehen työ arvotetaan niin monessa perheessä naisen työn yli?

   Lainaa

  18. Tulos: -23 (75 ääntä)
   kenen homma: Naiset tosiaan tällä hetkellä ottavat enemmistön lapsen sairaudesta johtuvista sairaslomista. “Miksi” on tärkeä kysymys. Miksi miehen työ arvotetaan niin monessa perheessä naisen työn yli?
   Ihan laskuteknisistä syistä. Kun yksi tekee työtä josta ylitöineen kaikkineen jää viivan alle enemmän rahaa, on perheelle kokonaistaloudellisempaa että paremmin tienaava tienaa ja huonommin palkattu hoitaa pentua. Tilastollisesti se paremmin tienaava on useammin mies jolloin on vain fiksuinta ja loogista että nainen jää hoitamaan lasta.

   Lainaa

  19. Tulos: +80 (94 ääntä)
   p: Moni äiti on kokoajan pois töistä. Lain mukaanhan alle 10-vuotiasta lasta saa jäädä kotiin hoitamaan joten ihan hyvä veto lääkäriltä laittaa koko 10 vuoden ajaksi sairaslomaa niin ei tartte turhaan odotella töihin.
   Lain mukaan alle 10-vuotiasta sairasta lasta ON PAKKO jäädä hoitamaan kotiin. Jätäpä pikkumukula yksin kuumeisena kotiin virumaan, niin saat syytteen lapsen laiminlyönnistä.

   Lainaa

  20. kenen homma 13.3.2018 14:46
   Tulos: +48 (60 ääntä)
   Iso Hoo: Ihan laskuteknisistä syistä. Kun yksi tekee työtä josta ylitöineen kaikkineen jää viivan alle enemmän rahaa, on perheelle kokonaistaloudellisempaa että paremmin tienaava tienaa ja huonommin palkattu hoitaa pentua. Tilastollisesti se paremmin tienaava on useammin mies jolloin on vain fiksuinta ja loogista että nainen jää hoitamaan lasta.
   Kuitenkin on myös laskutieteellinen fakta, että kaksi hyvää palkkaa on usein enemmän kuin yksi hyvä ja yksi huono. Kuten sanoin saattavat jatkuvien poissaolojen seuraukset tulla vastaan vasta pidemmällä aikavälillä. Kun nainen jää työpaikalla kahvinkeittohommiin laksevat koko perheen tulot.

   Lainaa

  21. Tulos: +69 (79 ääntä)
   kenen homma: Naiset tosiaan tällä hetkellä ottavat enemmistön lapsen sairaudesta johtuvista sairaslomista. “Miksi” on tärkeä kysymys. Miksi miehen työ arvotetaan niin monessa perheessä naisen työn yli?
   Oletettavasti siksi että vaikka nainen ja mies valmistuisivat samaan aikaan samaan ammattiin (siitä nyt sitten puhumattakaan että halpapalkkaisempia töitä edelleen pidetään "naisten" töinä), niin työnantaja olettaa että valmistunut nainen on nyt perustamassa perheen parin vuoden sisällä ja ketjuttaa määräaikaisia, mies saa paremmin mahdollisuutta edistää uraa. Sitten kun aika tulee tosiaan perustaa perhe, jos tulee, naisen ura on jo valmiiksi huonommassa hapessa ilman omaa syytä, joten nainen jää kotiin. Ja ura ei siitä ainakaan kohene, plus työnantaja saa käsityksen että nainen tosiaan aikoo olla kotona eikä ole kiinnostunut ylentämään, ja näin sitten jatketaan. Tietysti saa lukea uraohjuksista jotka ovat perustaneet kasvuyhtiön ja tulleet miljonääreiksi kasvattaessaan samalla yh-äitinä kolmoset, mutta anekdootti ei ole datan yksikkömuoto. Turhan usein käy näin. Asiaa luultavasti auttaisi jos miehet, ainakin he joilla on tyttäriä, ottaisivat kaikki mahdolliset vanhempainlomat ja jäisivät aina sairasta lasta hoitamaan. Aluksi epätaloudellista, mutta kun tyttö aikanaan valmistuu, voisi työnantaja jo ajatella uudestaan onko nuori nainen automaattinen "vanhemmuusriski" ja mies ei.

   Lainaa

  22. Tulos: +42 (42 ääntä)
   p: Toisaalta ymmärrän täysin tuon viimeisen kuvan. Moni äiti on kokoajan pois töistä lapsen sairauden vuoksi. Lain mukaanhan alle 10-vuotiasta lasta saa jäädä kotiin hoitamaan joten ihan hyvä veto lääkäriltä laittaa koko 10 vuoden ajaksi sairaslomaa niin ei tartte turhaan odotella henkilöä töihin. Pirjo-Petterin oksutauti kuitenkin uusisi joka viikko.
   Itseasiassa kyseinen sairasloma kirjoitettiin minulle, ja yli kakskymppinen olen. Tarkat huomaa että samassa lukee myös "työntekijän työkyvyttömyysaika" :) mutta juu, hassu moka oli kyllä lääkäriltä.

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Nuo nakit näyttävät ihan saalistaan sulattelevilta anakondilta.

   Lainaa

  24. Tulos: -11 (25 ääntä)
   Joo: Miksi oletusarvona että juuri äiti? On kai useimmilla lapsilla isäkin.
   mutta lapsihan on heillä vain joka toinen viikonloppu.. entä se muu aika??

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ensimmäisestäkin kuvasta tulee mieleen kondoⅿit?
   Kyllä. Sevästi paistettuja käytettyjä kortonkeja. Proteinipommeja, nam.

   Lainaa

  26. Tulos: -1 (19 ääntä)
   Ruma Elsa: Lain mukaan alle 10-vuotiasta sairasta lasta ON PAKKO jäädä hoitamaan kotiin. Jätäpä pikkumukula yksin kuumeisena kotiin virumaan, niin saat syytteen lapsen laiminlyönnistä.
   Höpö höpö. Alle 10 vuotiaan sairaan lapsen hoidon järjestämisesi saa olla sen 3-4 päivää palkallisesti pois töistä. Pakko ei ole olla pois töistä, hoitaja voi olla joku muukin kuin töissä käyvä vanhempi. Ja vaikka Nanan lapsi nyt olisikin 10 vuotta sairaana, niin työnatajan ei tarvi maksaa palkkaa kuin ne muutamat ensimmäiset päivät, loput saa olla pois olammaan piikkiin.

   Lainaa

  27. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Jopas: Höpö höpö. Pakko ei ole olla pois töistä, hoitaja voi olla joku muukin kuin töissä käyvä vanhempi.
   Olen kyllä tietoinen, että lapsen hoitajana saavat lain mukaan toimia muutkin kuin lapsen omat biologiset vanhemmat. Suomessa on kuitenkin melko harvinainen tilanne, että perheellä on varaa pitää lastenhoitaja-sisäkköä kotonaan - tai että isoäiti tai esim. ulkomainen aupair asuu perheessä lastenhoitajan ominaisuudessa. Suurin osa hoitaa itse omat lapsensa.

   Lainaa

  28. Tulos: -16 (28 ääntä)
   Joo: Oletettavasti siksi että vaikka nainen ja mies valmistuisivat samaan aikaan samaan ammattiin (siitä nyt sitten puhumattakaan että halpapalkkaisempia töitä edelleen pidetään “naisten” töinä), niin työnantaja olettaa että valmistunut nainen on nyt perustamassa perheen parin vuoden sisällä ja ketjuttaa määräaikaisia, mies saa paremmin mahdollisuutta edistää uraa. Sitten kun aika tulee tosiaan perustaa perhe, jos tulee, naisen ura on jo valmiiksi huonommassa hapessa ilman omaa syytä, joten nainen jää kotiin. Ja ura ei siitä ainakaan kohene, plus työnantaja saa käsityksen että nainen tosiaan aikoo olla kotona eikä ole kiinnostunut ylentämään, ja näin sitten jatketaan. Tietysti saa lukea uraohjuksista jotka ovat perustaneet kasvuyhtiön ja tulleet miljonääreiksi kasvattaessaan samalla yh-äitinä kolmoset, mutta anekdootti ei ole datan yksikkömuoto. Turhan usein käy näin. Asiaa luultavasti auttaisi jos miehet, ainakin he joilla on tyttäriä, ottaisivat kaikki mahdolliset vanhempainlomat ja jäisivät aina sairasta lasta hoitamaan. Aluksi epätaloudellista, mutta kun tyttö aikanaan valmistuu, voisi työnantaja jo ajatella uudestaan onko nuori nainen automaattinen “vanhemmuusriski” ja mies ei.
   Eli miehillä pitäisi itse heikentää omaa asemaansa ja tehdä itsestään se "vanhemmuusriski", joka mielletään kodinhoitajana, jolloin nainen olisi haluttavampi palkattava. Hieno logiikka korvata ongelma toisella. Ehkä parempi olisi, että töistä maksettaisiin silloin kun niitä oikeasti tehdään. Miksi työnantajan tulisi maksaa työntekijöidensä perheenlisäys. Lomaa voi itse kukin pitää, jos hänellä on siihen varaa. Se on kuitenkin hyvin yleistä, että kun nainen sen vakituisen työn saa, alkaakin mukulan pyöräyttäminen yhtä-äkkia kiinnostaa.

   Lainaa

  29. grogrgrgrg 7.4.2018 15:24
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Kaikkee ne vegaanit pistää suuhunsa, ja vain ja ainoastaan sen takia että saadaan hetken aikaa luulla olevansa jollain tavalla muita parempia ihmisiä. :/ Ei kyllä omaan suuhun noin epäilyttävän ja ala-arvoisen näköistä paskaa laittaisi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, ruoka, sairasloma, päivämäärä, turvotus, vatsa, maha, raskaana, raskaus