Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 263

Sehän meni nappiin!
Kirpputorin löytöjä, osa 263

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +384 (418 ääntä)
      Armi on just semmonen, jonka pitää saada kaikki informaatio ja sitten ilmoittaa, ettei halua ostaa.

      Lainaa

    2. Pasi Kulju 29.3.2018 2:10
      Tulos: +89 (119 ääntä)
      Armi vaan kaverin puolesta kyseli.

      Lainaa

    3. Tulos: +202 (266 ääntä)
      En oo koskaan ymmärtänyt näitä jotka kyselee eikä sitten osta. Mikä idea?

      Lainaa

    4. Tulos: -40 (92 ääntä)
      Luulin, että moka oli Mirkan. Miten tuo Heidin kommentti liittyy ketjuun, jos kukaan ei ole ostamassa eikä myymässä eläintä?

      Lainaa

    5. Tulos: +127 (151 ääntä)
      Mä ymmärsin että Mirka etsii häkkiä rotille vaikka sekavasti asiansa ilmaisikin mutta sitä en nyt ihan käsitä mistä Heidi kommenttinsa keksi liittää tuohon? Vai eikö tässä nyt kerrotakkaan kaikkea? Kerrassaan kummallista vielä tuo Mirkan reagointi, niinkuin olisi liittynytkin asiaan. Jään kaipaamaan lisätietoja.

      Lainaa

    6. Tulos: +62 (76 ääntä)
      Rasittava sometyyppi tuo kirpputorin kyselijä. Kysytään jopa kymmentä asiaa tavarasta mutta kiinnostusta ei siihen lopussa kumminkaan löydy.

      Lainaa

    7. Kilokalori 29.3.2018 9:25
      Tulos: +143 (151 ääntä)
      Btw: Mä ymmärsin että Mirka etsii häkkiä rotille vaikka sekavasti asiansa ilmaisikin mutta sitä en nyt ihan käsitä mistä Heidi kommenttinsa keksi liittää tuohon? Vai eikö tässä nyt kerrotakkaan kaikkea? Kerrassaan kummallista vielä tuo Mirkan reagointi, niinkuin olisi liittynytkin asiaan. Jään kaipaamaan lisätietoja.
      Ehkä Heidi vaan tuntee Mirkan jo pidemmältä ajalta esim. naapurina tai tuttuna, kun osasi kertoa selvästi useammankin lemmikin kohtalosta - monikossa.

      Lainaa

    8. Tulos: +163 (167 ääntä)
      Tämä Mirkahan on kuuluisa siitä, että hankkii juuri eläimiä ja pistää ne kiertoon kun ei enää kiinnosta. Taisi siis osua omaan nilkkaan.

      Lainaa

    9. Tulos: +179 (187 ääntä)
      "Ostan jonkun häkin ja elukan"-kommentti on hyvä tunnusmerkki henkilöstä, jonka ostokset kansoittavat myöhemmin löytöeläinkoteja.

      Lainaa

    10. Tulos: +91 (95 ääntä)
      Mirkan postaukset eri eläinryhmissä on kyllä äärimmäisen kryptisiä.

      Lainaa

    11. Tulos: +144 (148 ääntä)
      Btw: Mä ymmärsin että Mirka etsii häkkiä rotille vaikka sekavasti asiansa ilmaisikin mutta sitä en nyt ihan käsitä mistä Heidi kommenttinsa keksi liittää tuohon? Vai eikö tässä nyt kerrotakkaan kaikkea? Kerrassaan kummallista vielä tuo Mirkan reagointi, niinkuin olisi liittynytkin asiaan. Jään kaipaamaan lisätietoja.
      Mirka pyörii kaikissa mahdollisissa ainakin jyrsijöihin tai kaneihin liittyvissä ryhmissä kyselemässä levottomia epäselvään tyyliinsä ja haalimassa mahdollisimman monia eri eläinlajeja. Myös aika moni hänen nuorista lemmikeistä on vähän ajan sisällä kuollut mystisesti, mikä ei tunnu erityisen paljon omistajaa vaivaavan, mutta muita alkaa huolestuttaa jo kovastikin.

      Lainaa

    12. Tulos: +47 (63 ääntä)
      Sehän voi olla että Mirka tekee lemmikeistä potun kastiketta niin kuluuhan niitä.

      Lainaa

    13. Tulos: +61 (71 ääntä)
      Tuossa Armin toiminnassa on mystisintä se että oli selvästi ok kokoinen ja se että verhoja on vain yksi, sillä vielä kysyi lisää. Ja kun oli sen viimeisenkin toiveen mukainen niin "en ota". :O

      Lainaa

    14. Tulos: +115 (123 ääntä)
      Pöö: Luulin, että moka oli Mirkan. Miten tuo Heidin kommentti liittyy ketjuun, jos kukaan ei ole ostamassa eikä myymässä eläintä?
      Kuten muut jo sanoi, tämä Mirka alkaa olla tunnettu eri eläinpiireissä heikosta eläintenpitotaidoistaan.. yksi tuoreimpia tapauksia on että ei tajunnu hamsterinsa kuolleen ennen kuin alkoi haisemaan kunnolla.. lapsetkin tältä kuulemma vietiin, harmillisesti eläinsuojelu näiden pieneläinten kohdalla ei tee yhtään mitään..

      Lainaa

    15. Tulos: +63 (73 ääntä)
      Hihi: Rasittava sometyyppi tuo kirpputorin kyselijä. Kysytään jopa kymmentä asiaa tavarasta mutta kiinnostusta ei siihen lopussa kumminkaan löydy.
      En ole varma miksei saisi kysyä, parempi olisi jos alkuperäisessä ilmoituksessa olisi koko ja muut speksit. "Myyn mekon (kuva)". "Kiva mekko, mitä kokoa ja merkkiä?" (eri merkkien koot vaihtelevat villisti) "Koko x merkki y" "Ah olen kokoa b, vahinko". Epäilemättä pelkkä "en" on aika epäkohtelias, paremmin olisi voinut laittaa "Ajattelin päiväpeitoksi, tankotasku ei natsaa, seuraava :)" tai mikä se sitten olikaan. Mutta jos paljon kysellään niin voi olla ettei osaa laatia ilmoitusta josta kaikki tarvittava käy ilmi?

      Lainaa

    16. Tulos: +42 (50 ääntä)
      Armi halusi vain olla avulias ja selvittää perusasiat etukäteen. Olisi vielä tingannut hinnan valmiiksi kohdilleen niin 5/5 suoritus.

      Lainaa

    17. Lässy-Lirppunen 29.3.2018 12:52
      Tulos: +20 (32 ääntä)
      Mirkassa tuoksahtaa vahvasti koulupudokas.

      Lainaa

    18. Nastamuumio 29.3.2018 14:56
      Tulos: +31 (35 ääntä)
      Kyllä: En oo koskaan ymmärtänyt näitä jotka kyselee eikä sitten osta. Mikä idea?
      Mieli muuttuu.

      Lainaa

    19. Tulos: +46 (50 ääntä)
      Tuo Mirka on vähän erikoinen tapaus.. Rottaryhmissä törmää häneen usein ja en vieläkään tiedä onko hän jotenkin lievästi kehitysvammainen.

      Lainaa

    20. Tulos: +28 (38 ääntä)
      Joo: En ole varma miksei saisi kysyä, parempi olisi jos alkuperäisessä ilmoituksessa olisi koko ja muut speksit. “Myyn mekon (kuva)”. “Kiva mekko, mitä kokoa ja merkkiä?” (eri merkkien koot vaihtelevat villisti) “Koko x merkki y” “Ah olen kokoa b, vahinko”. Epäilemättä pelkkä “en” on aika epäkohtelias, paremmin olisi voinut laittaa “Ajattelin päiväpeitoksi, tankotasku ei natsaa, seuraava :)” tai mikä se sitten olikaan. Mutta jos paljon kysellään niin voi olla ettei osaa laatia ilmoitusta josta kaikki tarvittava käy ilmi?
      Toki aiheelliset lisäkysymykset ovat asia erikseen mutta niitä ei oikeasti kiinnostuneelta tule kuin pari-muutama, yleensä vieläpä useampi kysymys kätevästi niputettuna yhteen viestiin. Tyypillinen "kyselijä" pommittaa kysymyksensä yksitellen ja hänen mielenkiintonsa tuntuu olevan vastauksista täysin riippumaton. Sananvaihto voi hyvin olla tämän arkkityypin kanssa seuraavanlainen: [Myydään siistitty, sininen kahden hengen sohva kerrostalossa Kuopion keskustassa, hp 40 euroa. Ohessa kuva tai kolme.] - "Mistä päin Kuopiota voi noutaa?" - "Keskustasta, Asemakadulta." - "Ulko-ovet lukossa?" - "Ei päiväsaikaan. Menevät lukkoon klo 20-06 väliseksi ajaksi." - "Milloin on ulko-ovi kiinni?" - "Klo 20 alkaen klo 6 asti." - "Milloin ovesta pääsee?" - "Kello 06:00 ja 20:00 välisenä aikana." - "Onko hissi?" - "Kyllä. Sohva mahtuu hissiin, ja sillä se on ylös nostettukin n. vuosi sitten, kun sohva ostettiin." - "Mahtuuko sohva hissiin?" - "Kyllä." - "Onko sohva liian painava hissille?" - "No ei." - "Onko saman värinen kuin kuvassa?" - "Jep." - "Minkä ikäinen sohva?" - "Noin vuoden." - "Eläintalous?" - "Ei." Ja lopulta täysi hiljaisuus. Jos kysytään, kelpaisiko, niin ei. Ei koskaan "kyselijälle".

      Lainaa

    21. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Mirka kyselee jatkuvasti eri ryhmissä saako eläimille antaa porkkanaa tai kuvia terraarioista yms,Jatkuvasti eläimillä jotakin .

      Lainaa

    22. Tulos: -21 (43 ääntä)
      Kilokalori: Ehkä Heidi vaan tuntee Mirkan jo pidemmältä ajalta esim. naapurina tai tuttuna, kun osasi kertoa selvästi useammankin lemmikin kohtalosta – monikossa.
      Ehei. Lemmikki/jyrsijä ryhmissä Mirka on aikalailla jokaisen tiedossa ihan vaan sen takia, että Mirka on ostanut hamstereita, jotka on kuolleet aika lyhyellä ajalla ja sitten haalii lisää.. Hänellä on myös kai lukihäiriö, minkä takia kaikki hänen juttunsa on sekavia. Ja sen takia myös on tullut kiusatuksi ryhmissä. Tässä julkaisussa hän oikeasti halusi rotillensa tavaraa ja Heidi vaan meni vittuilemaan syyttä.

      Lainaa

    23. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Ilmeisesti tankotaskut olivat liikaa! :D

      Lainaa

    24. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Sekasin tämä mirka :)

      Lainaa

    25. Tulos: -2 (18 ääntä)
      Hihi: Toki aiheelliset lisäkysymykset ovat asia erikseen mutta niitä ei oikeasti kiinnostuneelta tule kuin pari-muutama, yleensä vieläpä useampi kysymys kätevästi niputettuna yhteen viestiin. Tyypillinen “kyselijä” pommittaa kysymyksensä yksitellen ja hänen mielenkiintonsa tuntuu olevan vastauksista täysin riippumaton. Sananvaihto voi hyvin olla tämän arkkityypin kanssa seuraavanlainen: [Myydään siistitty, sininen kahden hengen sohva kerrostalossa Kuopion keskustassa, hp 40 euroa. Ohessa kuva tai kolme.] - “Mistä päin Kuopiota voi noutaa?” - “Keskustasta, Asemakadulta.” - “Ulko-ovet lukossa?” . . . Ja lopulta täysi hiljaisuus. Jos kysytään, kelpaisiko, niin ei. Ei koskaan “kyselijälle”.
      Yksi mahdollinen selitys näihin kyselijöihin on se, että tuote kelpaisi kyllä jos se on luvatun kaltainen mutta myyjässä on jotain epäilyttävää. Olen ostanut paljon netistä ja aina (aivan joka kerta) kun mulle on tullut fiilis, että myyjä on jotenkin outo, niin olen ollut oikeassa. Olen saanut hakkaamisuhkauksia ja todella outoa kamaa postitse. Psykologit on sitä mieltä, että hulluja on n. maksimissaan 15% ihmisistä mutta oman havaintoni mukaan nettikirppiksillä määrä on n.50%

      Lainaa

    26. TämäOnNimi 31.3.2018 3:49
      Tulos: +19 (21 ääntä)
      Kyllä: En oo koskaan ymmärtänyt näitä jotka kyselee eikä sitten osta. Mikä idea?
      Vai oisko vaikka niin, että hän ei halunnut että on tankotasku? Tuli vaan itselle mieleen, toki voin olla taas väärässäkin :)

      Lainaa

    27. Arkkienkeli 31.3.2018 16:29
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      Kyllä: En oo koskaan ymmärtänyt näitä jotka kyselee eikä sitten osta. Mikä idea?
      No näitähän löytyy. Itse tarjosin ilmaiseksi Transformers Dark Side of the Moon ja Planet of the Apes BR/3D Tornion ryhmässä, kun tuli tilattua vahingossa jo hyllyssä ennestään olevat leffat. Kyseltiin mm. "onko BluRay?", "3D?", "montako levyä?", "toimiiko kaikissa BluRay soittimissa?" ja voinko tuoda paikalliseen kauppakeskukseen sinä ja sinä päivänä siihen ja siihen kellonaikaan. Sitten monen päivän kyselyiden jälkeen ilmoitettiin ettei kiinnostakaan... :p

      Lainaa

    28. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Mirkan kysymykset kesyrotta ryhmissä on tyhmiä :)

      Lainaa

    29. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 2.4.2018 12:28
      Tulos: 0 (8 ääntä)
      Onx pakko kertoo tarkemmin jos ei haluuuu :(

      Lainaa

    30. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Oona: Mirkan kysymykset kesyrotta ryhmissä on tyhmiä
      Mieluummin tyhmä kuin ilkeä :)

      Lainaa

    31. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Apua tää Mirka kuulostaa vaarallisen paljon siltä jolta aikanaan koitin pelastaa kultaisennoutajan - tais asua Kauhajoella silloin.... Onneksi ainakin silloin ja siinä tapauksessa koiralle kävi hyvin vaikka se ei mulle asti tullutkaan.

      Lainaa

    32. Tulos: +5 (7 ääntä)
      SH-K: Apua tää Mirka kuulostaa vaarallisen paljon siltä jolta aikanaan koitin pelastaa kultaisennoutajan – tais asua Kauhajoella silloin…. Onneksi ainakin silloin ja siinä tapauksessa koiralle kävi hyvin vaikka se ei mulle asti tulIutkaan.
      Sama muija on

      Lainaa

    33. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Mirkan seikoilu jatkuu

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, verhot, häkki, tarvikkeet, eläimet, rotat, rotta