Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 325

Eeron logiikka on kerrassaan pettämätön.
Sekalaisia, osa 325

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 51 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. selmander 8.2.2018 0:23
      Tulos: +1276 (1286 ääntä)
      Satu ruokkii 30 eurolla pari suuta kuukauden, ja rahaa jää viel bisseenkin D:

      Lainaa

    2. Tulos: +621 (631 ääntä)
      Kyllähän tuolla rahalla just just juottaa pari suuta, mutta kuukautta sillä ei syö

      Lainaa

    3. Tulos: +897 (899 ääntä)
      Ihan muodon vuoksi puhuu suiden ruokkimisesta, eiköhän Satu ole nopeesti laskenut, että sillä kolmellakympillä saa röökiaskin ja lavan kaljaa.

      Lainaa

    4. King Arthur 8.2.2018 1:41
      Tulos: +548 (558 ääntä)
      Mä voisin kans ottaa 27,61e viikonlopuks. Kun tarvis loppukuuks ruokkii pari kissaa ja koira. Mut siis ei viikonlopuks. Tarkotin. Ihan sattumaa et litra Tapioo maksaa sen verran.

      Lainaa

    5. Tulos: +441 (451 ääntä)
      selmander: Satu ruokkii 30 eurolla pari suuta kuukauden, ja rahaa jää viel bisseenkin D:
      Näin opiskelijana kuulisin mielelläni lisää siitä, kuinka moinen taikatemppu onnistuu. Saiskohan Sadun kiinni jostain?

      Lainaa

    6. Tulos: -218 (264 ääntä)
      Eeroon mielipide on sukupuolistereotypisoiva.

      Lainaa

    7. Tulos: +294 (320 ääntä)
      $: Näin opiskelijana kuulisin mielelläni lisää siitä, kuinka moinen taikatemppu onnistuu. Saiskohan Sadun kiinni jostain?
      Kuka sanoi, että pitäisi syödä joka päivä? Kunhan kestää siihen asti kun tulee taas rahaa. t. opiskelija

      Lainaa

    8. Tulos: +167 (177 ääntä)
      $: Näin opiskelijana kuulisin mielelläni lisää siitä, kuinka moinen taikatemppu onnistuu. Saiskohan Sadun kiinni jostain?
      Näin entisenä opiskelijana: Makaronia. Paljon makaronia. En tosin suosittele. Ajatus makaronista ällöttää vielä 10+ vuoden jälkeen. (Ne kaljat sitten saakin pummata.)

      Lainaa

    9. Tulos: +74 (108 ääntä)
      Huoh: Eeroon mielipide on sukupuolistereotypisoiva.
      öö, millälailla?

      Lainaa

    10. Tulos: +99 (127 ääntä)
      Leon: Näin entisenä opiskelijana: Makaronia. Paljon makaronia. En tosin suosittele. Ajatus makaronista ällöttää vielä 10+ vuoden jälkeen.
      Itsellä oli nuudelia, nuudelia, lisää nuudelia säästöpakkauksissa ja tarjouksesta tietenkin. Jos joskus tuntui, että alkaa tympimään jatkuva nuudelin syönti, pystyi ehkä kerran kuussa tuhlaamaa rahaa jopa nugettipakettiin tai kanafileeseen. 7 vuotta mennyt ja vieläkin ruokahalu katoaa heti ekan haarukallisen jälkeen.

      Lainaa

    11. Vodka angel 8.2.2018 7:31
      Tulos: +160 (170 ääntä)
      Luulisi, että netissä on tarpeeksi noloja autocorrect-mokia, että ihmiset pikkuhiljaa oppisi lukemaan ne viestit, ennen kun ne lähettää.

      Lainaa

    12. Tulos: +230 (250 ääntä)
      Oksettaa: Itsellä oli nuudelia, nuudelia, lisää nuudelia säästöpakkauksissa ja tarjouksesta tietenkin. Jos joskus tuntui, että alkaa tympimään jatkuva nuudelin syönti, pystyi ehkä kerran kuussa tuhlaamaa rahaa jopa nugettipakettiin tai kanafileeseen. 7 vuotta mennyt ja vieläkin ruokahalu katoaa heti ekan haarukallisen jälkeen.
      Miksi? Nuudeli ei ole halpaa. Pienen nuudelipussin hinnalla saa kilon makaronia tai mukavasti vaikka riisiä tai perunaa. Säästetyillä penneillä saa jauhelihaa, kananmunaa, ja vaikka pakastekasviksia. Aamu- ja iltapalaksi puuroa vatsan toimintaa tukemaan vaikkapa. Ymmärrän että nämä kaikki eivät ehkä olleet lempiruokiasi. Pointti onkin se, että jos sulla meni maku niihin nuideleihinkin kerta niin miksei sitten samalla vaivalla halvempaa ja terveellisempää?

      Lainaa

    13. Tulos: +241 (257 ääntä)
      Miksi kaikki vetää makaroonia tai nuudeleita? Itselläni vakkari ruoka-aine oli perunat, joita saa eurolla noin viikoksi ja valmistaa voi monella tavalla. Herkkupäivinä tuhlasin rahat kananmuniin tai sipuliin.

      Lainaa

    14. Tulos: -29 (77 ääntä)
      Huoh: Eeroon mielipide on sukupuolistereotypisoiva.
      Totta. Senhän pitäisi siis olla postinjakajan päivä tai..naapurin päivä.. tai papanpäivä.

      Lainaa

    15. Tulos: +118 (122 ääntä)
      hiphei: Miksi kaikki vetää makaroonia tai nuudeleita? Itselläni vakkari ruoka-aine oli perunat, joita saa eurolla noin viikoksi ja valmistaa voi monella tavalla. Herkkupäivinä tuhlasin rahat kananmuniin tai sipuliin.
      Sitä mietin minäkin. Miksi tuhlata rahaa nuudeleihin etenkään, kun ravintoarvot on mitä on, eikä ne pidä vatsaa täynnä, kun seuraavaan pieraisuun asti. Ja hintakin loppujenlopuksi on todella korkea yhdeksi annokseksi. Itsellä opiskelijana bravuriksi nousi rainbow täysjyväspaghetti (täysjyvä on hiukka kalliimpaa, mutta täyttävämpää), jauheliha ja pakastevihannessekoitus. Ei muuten mennyt montaa euroa ja maha oli täys. Sitten myös usein perunoita sen kaikissa eri muodoissa. Hyvin pärjättiin. Tulot vähän yli 1000€ kuussa mulla ja avopuoliskolla yhteensä. Asumiskulut (vuokra + vesi) sen 684€ / kk. SIihen päälle netti, sähkö, bussikortit, puhelinlittymät ja muut. Rahankäyttöä priorisoimalla pärjää, mutta ei sillä herroiksi eletty.

      Lainaa

    16. Tulos: +135 (137 ääntä)
      hiphei: Miksi kaikki vetää makaroonia tai nuudeleita? Itselläni vakkari ruoka-aine oli perunat, joita saa eurolla noin viikoksi ja valmistaa voi monella tavalla. Herkkupäivinä tuhlasin rahat kananmuniin tai sipuliin.
      Tällä hetkellä perunat 1,99/5kg ja kananmunia eurolla kenno. Väitän, että sillä kananmunakennolla saa mahan hieman pidemmäksi aikaa täydeksi kuin euron nuudelisatsilla. Mutta tietenkin jos haluaa välttämättä niitä nuudeleita ja makaroneja vetää nii mikäs siinä. Itse voisin ottaa pikasiirrolla vaikka 40 euroa, tai oikeastaan 400 kun ois puoli vuotta ruokittavana seittemän suuta ja rahaa tulee vasta syyskuulla. Ja Tukholmassa ois kiva käydä.

      Lainaa

    17. Tulos: +64 (66 ääntä)
      Pentti: Kyllähän tuolla rahalla just just juottaa pari suuta, mutta kuukautta sillä ei syö
      Syö, jos ei välitä ravintoarvoista. Makaroni ja kaurapuuro on halpaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +108 (120 ääntä)
      Aika hauskaa lähettää itse omat viestinsä tänne hahah...

      Lainaa

    19. Tulos: -30 (68 ääntä)
      Jepulis: Sitä mietin minäkin. Miksi tuhlata rahaa nuudeleihin etenkään, kun ravintoarvot on mitä on, eikä ne pidä vatsaa täynnä, kun seuraavaan pieraisuun asti. Ja hintakin loppujenlopuksi on todella korkea yhdeksi annokseksi. Itsellä opiskelijana bravuriksi nousi rainbow täysjyväspaghetti (täysjyvä on hiukka kalliimpaa, mutta täyttävämpää), jauheliha ja pakastevihannessekoitus. Ei muuten mennyt montaa euroa ja maha oli täys. Sitten myös usein perunoita sen kaikissa eri muodoissa. Hyvin pärjättiin. Tulot vähän yli 1000€ kuussa mulla ja avopuoliskolla yhteensä. Asumiskulut (vuokra + vesi) sen 684€ / kk. SIihen päälle netti, sähkö, bussikortit, puhelinlittymät ja muut. Rahankäyttöä priorisoimalla pärjää, mutta ei sillä herroiksi eletty.
      Miksi tuhlata rahoja höttöhiilareihin. Soijarouhe taitaa olla kilohinnaltaan aika hyvää kamaa proteiininlähteeksi. Toki maku on kiinni sitten kokkaajasta ja varakkaampi laittaa sekaan vaikka jauhelihaa. Tonnikalan edullisuus on myytti, oikeasti kallista kamaa. Lopuilla sitten jotain edullista hiilaria, riisi on aika hyvä. Perunaa saa kyllä samaan rahaan kilokaupalla, mutta kun peruna ei oikein sisällä mitään, niin miksi sitä sitten pitäisi syödä? Miksei juo vettä, jos haluaa vain saada mahan täyteen halvalla? Itse pärjäsin mainiosti, vaikka tulot oli 400€/kk.

      Lainaa

    20. Arthur Brown 8.2.2018 9:57
      Tulos: -62 (88 ääntä)
      Banaani: Miksi? Nuudeli ei ole halpaa. Pienen nuudelipussin hinnalla saa kilon makaronia tai mukavasti vaikka riisiä tai perunaa.
      2 eurolla saa 8 pakettia nuudelia (suht vakio tarjous eräässä lähikaupassa). Joo, makaroni on about saman hintaista, mutta nuudelipussin mukana tulee sentään jotain mausteita. Makaroni vaatii ne mausteet, jotka maksavatkin sitten maltaita.

      Lainaa

    21. Harri Mursu 8.2.2018 10:33
      Tulos: +84 (84 ääntä)
      Leon: Näin entisenä opiskelijana: Makaronia. Paljon makaronia. En tosin suosittele. Ajatus makaronista ällöttää vielä 10+ vuoden jälkeen. (Ne kaljat sitten saakin pummata.)
      Perunoita, sipulia ja ruokaöljyä. Lisäksi munia, porkkanaa, selleriä ja valkosipulia. Sentään kuitua ja vitamiinejakin niissä eikä pelkkää vehnägluteenia. Kuoret voi friteerata lauantain kunniaksi. Edellä mainittuja saa alle kolmellakympillä jääkaapin pullolleen. Teet muusia, pyttipannua, pottusalaattia, gratiinia, kasvispihvejä, keittoa, sosekeittoa, porkkanaraastetta, laatikkoa. Versus stna keitettyä makaronia kuukausi.

      Lainaa

    22. Tulos: +109 (113 ääntä)
      Arthur Brown: 2 eurolla saa 8 pakettia nuudelia (suht vakio tarjous eräässä lähikaupassa). Joo, makaroni on about saman hintaista, mutta nuudelipussin mukana tulee sentään jotain mausteita. Makaroni vaatii ne mausteet, jotka maksavatkin sitten maltaita.
      Niin. 2 eurolla saa toisin sanoen noin 400 grammaa nuudeleita. Sama määrä sarvimakaronia on esim lidlissä 17 senttiä. Yli jäävillä 1,83 eurolla saa aika monen päivän mausteet ihan mihin tahansa ruokaan sekä jonkun proteiinipitoisen lisukkeen. Mieluusti jonkun muun kuin paneroidut kananjätteet.

      Lainaa

    23. Mammuttipähkinä 8.2.2018 11:05
      Tulos: +39 (45 ääntä)
      Minä söin koulussa niin paljon kun jaksoin, ja usein sain ruuan myös ystävien luona tai viikonloppuna vanhempien luona. Muuten kotona sitten leipää, jonka päälle pari tomaattisiivua ja suolaa. En pysty enää syömään sellaista yhdistelmää, kun sitä tuli vedettyä melkein päivittäin. Vuokra oli 350 + vesi, sähkö, netti, puhelin. Tuloja oli n400e/kk

      Lainaa

    24. yli opisto hörhö 8.2.2018 11:54
      Tulos: -2 (38 ääntä)
      Opintolainaa niin ei tarvitse ihan hirveästi kitkuttaa. Ei silläkään herroiksi eletä mutta kuitenkin. ..Ja sitten työttömänä oli kiva maksaa ~100€ kuussa opintolainaa pois kun ei varaa maksaa 200€ lainan maksuohjelman muuttamisesta :D Elämä on täynnä valintoja mutta en kadu että otin lainaa aikoinaan, vaikka opinnot viivästyikin. Eikä se työttömyyskään loppuelämää kestä.

      Lainaa

    25. death trooper 8.2.2018 13:44
      Tulos: +62 (72 ääntä)
      Suosittelen kaikille opiskelijabudjetilla kärvisteleville linssejä ja hernerouhetta. Maksavat kilohinnaltaan paljon vähemmän kuin jauheliha ja sisältävät silti yhtä paljon proteiinia. (Hernerouheessa on jopa enemmän ja se on suomalaisittain tuotettavissa.) Soijarouheessa on se ongelma, että sen viljelyn takia kaadetaan sademetsiä. Toki jos pitää lihan mausta, niin voi jatkaa vaikka jauhelihakastiketta tai -pullia punaisilla linsseillä, jotta saa tuplasti enemmän proteiinia halvemmalla.

      Lainaa

    26. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Arthur Brown: 2 eurolla saa 8 pakettia nuudelia (suht vakio tarjous eräässä lähikaupassa). Joo, makaroni on about saman hintaista, mutta nuudelipussin mukana tulee sentään jotain mausteita. Makaroni vaatii ne mausteet, jotka maksavatkin sitten maltaita.
      Makaroni on pakettien painot huomioiden yli kymmenen kertaa halvempaa kuin pienet nuudelipussit. Makaronipussi maksaa pahimmillaan 30 senttiä, yleensä lähemmäs 20. Siinä on 400 g kuivaa ruokaa. 60 g nuudelipussi Prismasta tai Lidlistä maksaa sen 50-60 snt, 90 g pussi on n. 70 snt. Vaikka 2 euroa 8 nuudelipussista jättää yhdelle pussille (oletan painoksi 60 g) 25 senttiä hintaa, ovat makaronit silti melkein 7 kertaa halvempia. Erotuksella voi ostaa pippuripurkin ja jonkun toisen mausteen. Tai sen perinteisen ketsuppipullon. Käy silti halvemmaksi. Mutta makua tärkeämpää opiskelijalle lienee, että makaronissa on myös enemmän proteiinia. Nuudelit ovat oikeasti pelkkiä hiilihydraatteja, proteiinia ehkä 1 g 100 grammaa kohden. Makaroneilla ei siis sentään kuihdu pois.

      Lainaa

    27. Tulos: +56 (56 ääntä)
      Arthur Brown: 2 eurolla saa 8 pakettia nuudelia (suht vakio tarjous eräässä lähikaupassa). Joo, makaroni on about saman hintaista, mutta nuudelipussin mukana tulee sentään jotain mausteita. Makaroni vaatii ne mausteet, jotka maksavatkin sitten maltaita.
      Kahdella eurolla saa 4kg Myllyn paras -makaronia 400g:n pusseissa. Kilon pusseissa noin puolet siitä. Ei nyt kyllä ihan pärjää nuudelit tässä hintavertailussa, vaikka laskis kuinka mausteillekin hintaa...

      Lainaa

    28. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Myydään vähänkäytetyt stringit. Hiertää ikävästi perseestä.

      Lainaa

    29. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Jotta saan ostaa viikonlopuksi ruokaa lapsille ja pari saunakaljaa.

      Lainaa

    30. Tulos: +79 (81 ääntä)
      Mikähän tekee marjasta makean, jos ei sokeri...?

      Lainaa

    31. Tulos: +61 (63 ääntä)
      Harri Mursu: Perunoita, sipulia ja ruokaöljyä. Lisäksi munia, porkkanaa, selleriä ja valkosipulia. Sentään kuitua ja vitamiinejakin niissä eikä pelkkää vehnägluteenia. Kuoret voi friteerata lauantain kunniaksi. Edellä mainittuja saa alle kolmellakympillä jääkaapin pullolleen. Teet muusia, pyttipannua, pottusalaattia, gratiinia, kasvispihvejä, keittoa, sosekeittoa, porkkanaraastetta, laatikkoa. Versus stna keitettyä makaronia kuukausi.
      Tätä ihmettelin itsekin opiskeluaikana. Osa veti niitähelvetin nuudeleita ja tonnikalaa, joissa molemmissa kilohinta aivan helvetin korkea. Viikon nuudeleilla ostaa helposti kuukaudeksi juureksia. Ja saa sitä vaihtelua samaan kauppaan.

      Lainaa

    32. Vaniljankukka 8.2.2018 19:17
      Tulos: +47 (47 ääntä)
      Hauskinta tuossa nuudelikeskustelussa on se, että ne nuudelit kuuluisi oikeasti ihan vain lisukkeeksi kokonaiseen ateriaan johon tulee muitakin aineksia. Ei niitä nuudeleita ole tarkoitettukkaan kiskottavaksi pelkältään, mutta makunsa kullakin. Ja jooh, kuten jo moni on sanonut niin makaronit on nuudeleita parempi vaihtoehto. Ja sitäkin parempi vaihtoehto on riisi ja perunat ja ne kananmunat. Kausikasviksia saa myös edullisesti jos vain viitsii vilkasta sitäå hevi-osastoa pikkusen lähempää.

      Lainaa

    33. Tulos: +74 (80 ääntä)
      Miksi nää opiskelijat veti vaan makaroni ja nuudeileita, kysytte? Ei kellään tullu mieleen, et syy löytyy olemattomista kokkaustaidoista ja laiskuudesta opetella...

      Lainaa

    34. 70e/3vk kerran 8.2.2018 20:35
      Tulos: +3 (13 ääntä)
      $: Näin opiskelijana kuulisin mielelläni lisää siitä, kuinka moinen taikatemppu onnistuu. Saiskohan Sadun kiinni jostain?
      1,50-2,50 kouluruokaan, ilman aamupalaa, kituuttelee sinne klo 14 asti jos mahdollist ja lappaa safkaa niin paljon kun jaksaa. Iltapalaks sit makaroonii á 0,20. Viikonlopuks porukoil jos mahdollist. Sielt sit sunnuntai vaik vähän jauhelihaa makaroonien kaveriks. Siltikään ei kyl riittäis.

      Lainaa

    35. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Veikkaan että Sadun lapset ei sais tosta kolmestakympistä mitään syötävää vaan rahat menis äidin kaljoihin ja sätkiin.Sääli lapsia.Satua ei.

      Lainaa

    36. Tulos: -17 (21 ääntä)
      hiphei: Miksi kaikki vetää makaroonia tai nuudeleita? Itselläni vakkari ruoka-aine oli perunat, joita saa eurolla noin viikoksi ja valmistaa voi monella tavalla. Herkkupäivinä tuhlasin rahat kananmuniin tai sipuliin.
      Laskeppa kaloreille hinta, niin toteat että makarooni on halvempaa.

      Lainaa

    37. Tulos: +46 (62 ääntä)
      Huoh: Eeroon mielipide on sukupuolistereotypisoiva. Ss: öö, millälailla?
      No sillä lailla, että siinä oletetaan, että seksi on ennen kaikkea miesten ilo ja vauva on ennen kaikkea naisten ilo. Kyllä naisetkin tykkää panna ja kyllä miehetkin tykkää hoivata.

      Lainaa

    38. Helppoa 30€/kk 9.2.2018 1:55
      Tulos: +10 (24 ääntä)
      Helposti syö 30€ kk. Makaronia syö yhdestä pussista kaksi päivää. Se tekee 15 pakettia x 0,20€ = 3€. Jos ahneeksi rupeat ja pussi päivässä, niin laitetaan 6€. Sitten ostetaan soijarouhe, niin 500g ainakin Foodiessa 3,05€. Halvempaa kuin jauheliha, sillä rouhe on kuivatavaraa. Jos mussutat olan takaa tuota, niin sanotaanko kolmen paketin riittävän, yhteensä rouheet 9,15€. Vielä pitäisi 14,85€ survoa johonkin. Ostetaan sillä mausteeksi ketsuppia 0,95€ ja kaksi pakettia kasvisliemikuutioita makaronien keittämiseen 1,40€. Jotakin kasvista olisi kiva olla. 2€-kilohinnalla jos syöt 0,20€ edestä yhden tomaatin päivässä, se tekee kokonaista 6€. Näihin meni 8,35€, jäljellä on 6,50€. Jos leipää haluat, voit ostaa jauhoja ja tehdä itse leivät. Ostamalla valmista leipää et syö tällä budjetilla. Jos jauhojen jälkeen jotakin jää budjettiin, niin osta vaikka kaljaa sillä. Joo, ihan surkeeta vetää makaroneja kuukauden, vaikka budjetti olisikin tiukka. En jaksanut tutkia, mutta esim. hernekeiton keittäminen itse voisi olla myös aika halpaa. Varmaan parempikin kuin tämä.

      Lainaa

    39. jukkapalmu 9.2.2018 19:15
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      selmander: Satu ruokkii 30 eurolla pari suuta kuukauden, ja rahaa jää viel bisseenkin D:
      kaks kultakalaa

      Lainaa

    40. Tulos: -21 (25 ääntä)
      En nyt ota kantaa näihin nuudeli/makaroonikeskusteluihin, koska ite söin opiskelijana aika kalliisti koska olen supernirso ja tarkka syömisestä

      Lainaa

    41. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Pari bissee saa kun menee lenkille lauantaiaamuna ja kerää tyhjät tölkit kaduilta.

      Lainaa

    42. Tulos: 0 (20 ääntä)
      Masa: Veikkaan että Sadun lapset ei sais tosta kolmestakympistä mitään syötävää vaan rahat menis äidin kaljoihin ja sätkiin.Sääli lapsia.Satua ei.
      Maksa sinä Masa ne elatusmaksut ajoissa ja korkeimman mukaan, niin ei lapset näe nälkää.

      Lainaa

    43. Tulos: -5 (29 ääntä)
      Ööh: Ihan muodon vuoksi puhuu suiden ruokkimisesta, eiköhän Satu ole nopeesti laskenut, että sillä kolmellakympillä saa röökiaskin ja lavan kaljaa.
      Lava olutta (eli 99 laatikkoa) maksaa halvimmillaan 800 euroa Tallinnasta ostettuna. Ei taida ihan kolmella kympillä irrota.

      Lainaa

    44. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Syöpäisin keskustelu koskaan.

      Lainaa

    45. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Opiskeluaikana kämppikset nauroi mulle kun pakastin kaiken ja tein kerralla pakkaseen isomman satsin ruokaa. Sillä säästi. Mun onneni oli että osasin kokata. Perusainekset peruna ja makaroni ja jauheliha ja kasvikset.. ja kaurapuuro. Ymmärrän nuudelin syönnin jos ei osaa kokata..

      Lainaa

    46. Tulos: +12 (22 ääntä)
      Sori vaan mut naurattaa nää kurjuutta valittavat opiskelijat jotka on syöny vaan nuudeleita ja joskus harvoin jopa nugetteja. Tosi kalliit, paskat ja tylsät valinnat ruuaks. Itellä oli bravuuri pussi makaronia , yks paprika, purkki papuja, paketti jauhelihaa ja yks sipuli vedetty yhteen mahtavaan läjään. Koko setti maksaa n. 4€ ja siitä vetää kyllä monta päivää. Jos ei ole varaa tällaiseen niin sit on jossain muussa rahankäytössä ihan helvetisti vikaa. Terveisin, 3v opiskeluelämää takana

      Lainaa

    47. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Vodka angel: Luulisi, että netissä on tarpeeksi noloja autocorrect-mokia, että ihmiset pikkuhiljaa oppisi lukemaan ne viestit, ennen kun ne lähettää.
      Tai kytkemään sen helvetin keksinnön pois päältä. En ole ikinä nähnyt tapausta jossa autocorrect olisi korjannut kirjoitusvirheen, mutta kylläkin satoja tapauksia jossa se on muuttanut oikein kirjoitettuja sanoja muiksi sanoiksi.

      Lainaa

    48. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Dipoli: Kuka sanoi, että pitäisi syödä joka päivä? Kunhan kestää siihen asti kun tulee taas rahaa. t. opiskelija
      Hommaa pari makaronipussia joka päivälle niin kyllä siinä saa syödäkseen :DD

      Lainaa

    49. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Pudotti täysin toi vika

      Lainaa

    50. Tulos: -3 (3 ääntä)
      duh: Aika hauskaa lähettää itse omat viestinsä tänne hahah…
      Olisinki lähettänyt ite

      Lainaa

    51. Häiritsevä kilpikonna 27.2.2024 15:34
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      death trooper: Suosittelen kaikille opiskelijabudjetilla kärvisteleville linssejä ja hernerouhetta. Maksavat kilohinnaltaan paljon vähemmän kuin jauheliha ja sisältävät silti yhtä paljon proteiinia. (Hernerouheessa on jopa enemmän ja se on suomalaisittain tuotettavissa.) Soijarouheessa on se ongelma, että [...]
      Minun ostamani soijarouhe on kasvatettu Serbiassa. Sademetsäsoijat syötetään tuotantoeläimille.  Toki Suomessa kasvatettu härkäpapurouhe on vielä parempi vaihtoehto.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: smoothie, sokeri, painonpudotus, marjat, hedelmät, äitienpäivä, isänpäivä, kirjoitusvirhe, autocorrect, kissa, laina, pikasiirto, ananas