Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asensin itse ja säästin

Ostin eilen pesukoneen, mutta asennus meni vähän näin.
Asensin itse ja säästin

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. yövuorolainen 6.2.2018 0:33
      Tulos: -83 (447 ääntä)
      Avuttomia varten on keksitty asennuspalvelu.

      Lainaa

    2. Pahvitonttu 6.2.2018 0:42
      Tulos: +809 (831 ääntä)
      Pakko sanoa, että aika surkuhupaisa juttu. Toivottavasti ei tullut kauheen kalliiks.

      Lainaa

    3. Tulos: +756 (758 ääntä)
      Tästä tulee ihan mieleen oma pesukoneenmuutto-operaatio: Oli sivusta täytettävä kone ja tarkkaan katottiin ja mitattiin, että mahtuu kylppäriin. Kolme kerrosta ilman hissiä ylös ja sitten vasta huomattiin, että kylppärin ovi on liian kapea. Kyllähän sen lopulta sinne sai kun otti oven saranoiltaan, poisti pesukoneen luukun, ujutti hieman sisään vinosti kyljellään, suoristi, nosti pystyyn ja sijoitti paikalleen. Päätin, että jos muutan tästä pois niin seuraava asukas saa pesukoneen.

      Lainaa

    4. Tulos: -361 (481 ääntä)
      Mitenhän Laura on aikoinaan löytänyt äitinsä kohdusta pihalle...

      Lainaa

    5. Onkos tässä 6.2.2018 3:43
      Tulos: +484 (516 ääntä)
      Joopajoo: Mitenhän Laura on aikoinaan löytänyt äitinsä kohdusta pihalle…
      En lähtis tuolle linjalle ollenkaan, ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun on tilattu sohva tai pesukone lähtenyt joko takaisin lähettäjälle tai odottelemaan että asukas kehittää asentajan joka raivaa ovenkarmit tai vessan kaapin pois tieltä.

      Lainaa

    6. Tulos: +93 (109 ääntä)
      En usko, että on mennyt rikki. Luultavasti vielä kuljetussuojat paikallaan. Eiköhän Laurakin huomaa, kun pönttö on asennettu takaisin paikalleen.

      Lainaa

    7. Tulos: +463 (467 ääntä)
      Ei muuta kuin johto seinään ja kone pyörimään. Siitä tulikin päältä täytettävä pesukone.

      Lainaa

    8. Tulos: +123 (135 ääntä)
      Mistähän öljyistä Nataly mahtaa puhua?

      Lainaa

    9. Määpää 6.2.2018 6:56
      Tulos: +285 (295 ääntä)
      yövuorolainen: Avuttomia varten on keksitty asennuspalvelu.
      Ei kuule pystyneet hekään siihen, kun omaa tyhmyyttä mitattiin vain että pesukone mahtuu siihen varattuun paikkaan, mutta sitä ei pysty sinne siirtämään. Heilläkään ei ollut intoa ruveta irrottamaan lavuaaria että olisi onnistunut. Lavuaarin yli nostaminen olisi vaatinut suihkuseinän irrottamisen ja jos koneen olisikin saanut paikalle, luukku ei olisi mahtunut aukeamaan kunnolla. No kone sai uuden omistajan ja asunnon asukas pienemmän koneen. Itse asiassa se pienempikin kone oli työläs saada sinne menemään. Pesukoneen asentaminen ei ole yleensä mikään ongelma, eikä tuossakaan ole siitä kyse vaan liian ahtaasta tilasta. Ei ne asentajat saa sitä tilaa suuremmaksi.

      Lainaa

    10. Määpää 6.2.2018 6:58
      Tulos: +114 (122 ääntä)
      Määpää: Ei kuule pystyneet hekään siihen, kun omaa tyhmyyttä mitattiin vain että pesukone mahtuu siihen varattuun paikkaan, mutta sitä ei pysty sinne siirtämään. Heilläkään ei ollut intoa ruveta irrottamaan lavuaaria että olisi onnistunut. Lavuaarin yli nostaminen olisi vaatinut suihkuseinän irrottamisen ja jos koneen olisikin saanut paikalle, luukku ei olisi mahtunut aukeamaan kunnolla. No kone sai uuden omistajan ja asunnon asukas pienemmän koneen. Itse asiassa se pienempikin kone oli työläs saada sinne menemään. Pesukoneen asentaminen ei ole yleensä mikään ongelma, eikä tuossakaan ole siitä kyse vaan liian ahtaasta tilasta. Ei ne asentajat saa sitä tilaa suuremmaksi.
      Niin ja se ovi irrotettiin itse, mutta lavuaarin irrottamiseen ei viitsi lähteä itse, tilattuna maksaa jo kohta halvan pesukoneen hinnan.

      Lainaa

    11. Tulos: -218 (242 ääntä)
      Olisi varmaan voinut mitata tilan leveyden ennen koneen ostoa?

      Lainaa

    12. Tulos: -43 (119 ääntä)
      Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.

      Lainaa

    13. Tulos: +288 (296 ääntä)
      Tieja: Olisi varmaan voinut mitata tilan leveyden ennen koneen ostoa?
      Olisi varmaan voinut lukea jutun ennen kommentointia.

      Lainaa

    14. Tulos: +210 (218 ääntä)
      kone: Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.
      Tämä "viitisenkymmentä kiloa" voi olla 60-70 kg. On se keskivertokansalaiselle vähän liikaa nostaa pöntön yli, vaikka saisi optimaalisen otteen ja nostoasennon, joita pesukoneesta ei saa oikein mitenkään.

      Lainaa

    15. Kullervo-Antero 6.2.2018 8:49
      Tulos: +98 (108 ääntä)
      Dipoli: Tästä tulee ihan mieleen oma pesukoneenmuutto-operaatio: Oli sivusta täytettävä kone ja tarkkaan katottiin ja mitattiin, että mahtuu kylppäriin. Kolme kerrosta ilman hissiä ylös ja sitten vasta huomattiin, että kylppärin ovi on liian kapea. Kyllähän sen lopulta sinne sai kun otti oven saranoiltaan, poisti pesukoneen luukun, ujutti hieman sisään vinosti kyljellään, suoristi, nosti pystyyn ja sijoitti paikalleen. Päätin, että jos muutan tästä pois niin seuraava asukas saa pesukoneen.
      Minä taas ostin koneen joka ilmoitettujen mittojen mukaan olisi pitänyt mahtua vessan ovesta sisään. Vaan ne mitathan oli sen pesukoneen kannen mukaan ja juuri siitä pesukoneen luukusta otti kanssa kiinni. No se lähti irti mutta eipä mahtunut sittenkään kun vielä pesuohjelman valitsin pylpyrä otti kiinni karmiin. Sitä en alkanut ruuvailemaan irti, ei ois tiesti kone enää toiminut sen jälkeen tai ainakaan pesuohjelma olisi ollut mitä sattuu. Pakko oli ottaa puukko ja vuolla centin lovi karmiin jotta mahtu kone sisään. Onneksi on toiminut useamman vuoden ja olen ollut tyytyväinen koneeseen. Toivottavasti kone joskus tulevaisuudessa hajoaa totaalisesti niin voi sen pylpyrän repiä irti eikä tarvi taas uudestaan (paikattua) karmia vuoleskella!

      Lainaa

    16. Tulos: -63 (69 ääntä)
      eikös tuossa ole pyykit sisällä yhdessä kuvassa vaikka piti olla käyttämätön ?

      Lainaa

    17. Tulos: +78 (78 ääntä)
      Jorkku: eikös tuossa ole pyykit sisällä yhdessä kuvassa vaikka piti olla käyttämätön ?
      Ei, se on heijastus

      Lainaa

    18. Tulos: -163 (179 ääntä)
      No on sitä kaikenlaista. Meillä on kyllä ollut tapana mitata tila ensin, ja katsella sitten minkälainen kodinkone siihen tilaan mahtuisi. Mutta onhan elämä kieltämättä paljon jänskempää noin.

      Lainaa

    19. Tulos: +255 (265 ääntä)
      Eyno: No on sitä kaikenlaista. Meillä on kyllä ollut tapana mitata tila ensin, ja katsella sitten minkälainen kodinkone siihen tilaan mahtuisi. Mutta onhan elämä kieltämättä paljon jänskempää noin.
      Ja meillä on kyllä ollut tapana lukea juttu ensin, ja sitten katsella, mitä kommentoi. Mutta onhan elämä kieltämättä paljon jänskempää noin.

      Lainaa

    20. jukkapalmu 6.2.2018 11:27
      Tulos: -129 (135 ääntä)
      Ei kannata mitata ennenkun menee ostamaan?

      Lainaa

    21. Tulos: +124 (130 ääntä)
      Joopajoo: Mitenhän Laura on aikoinaan löytänyt äitinsä kohdusta pihalle…
      Koska siis pesukoneen asentamista ja synnyttämistä voi verrata täysin toisiinsa?

      Lainaa

    22. Tulos: -194 (234 ääntä)
      Naisten euron 0,80 ihan syystäkin.

      Lainaa

    23. Aimo Kanki 6.2.2018 12:06
      Tulos: +153 (169 ääntä)
      no: Naisten euron 0,80 ihan syystäkin.
      Koska se mahtuu sitten paremmin kääntymään lompakossa...?

      Lainaa

    24. Tulos: -49 (75 ääntä)
      Kyl mä ymmärrän, et helposti tulee vääränkokone ostettua, mutta sitä en miksi pitää alkaa änkee väkipakolla paikkaan mihin se ei mahdu ja rikkoa se.

      Lainaa

    25. Tulos: +149 (159 ääntä)
      Kysymys kuuluu, että kuka pelle suunnittelee tuollaisia kopperoita, kun kuitenkin pitäisi olla tiedossa että ihmisten pitää saada siihen tilaan mahtumaan esim pesukoneen.

      Lainaa

    26. totally random 6.2.2018 13:27
      Tulos: +108 (114 ääntä)
      kone: Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.
      Riippuu koneesta, jaksaako sitä nostaa yksin mitenkään. Omistamani Miele painaa 94 kiloa eikä sitä todellakaan siirretä yksin. Ohjeessa muuten kielletään nostamasta konetta rummusta. OT.

      Lainaa

    27. Psycotictac 6.2.2018 15:48
      Tulos: -72 (104 ääntä)
      totally random: Riippuu koneesta, jaksaako sitä nostaa yksin mitenkään. Omistamani Miele painaa 94 kiloa eikä sitä todellakaan siirretä yksin. Ohjeessa muuten kielletään nostamasta konetta rummusta. OT.
      Tämäkin nyt riippuu ihan täysin nostajasta. Itse 185cm/110kg salimörkönä sen kyllä nostan.

      Lainaa

    28. Tulos: +41 (49 ääntä)
      Vähän niinku meillä; tehtiin täys keittiöremppa ja alakaapit asennettiin vanhan tiskarin ympärille, ensin kaapit toiselle puolelle, kone väliin ja kaappeja toiselle puolelle, ah kuinka helppoa ja kone mahtu täydellisesti. No, vanha tiskari hajos, uusi 60cm ostamaan, eipä mahtunukkaan vanhan koloon; kuori uudesta tiskarista ympärillä olevat metallilevyt ja survo tiskari väkipakolla koloon, jonne se ~muutaman kirosanan saattelemana meni, mitä nyt ei saatu nostettua ylemmäs ja koneen ja työtason väliin jäi n. 10cm rako :D

      Lainaa

    29. Tulos: +99 (105 ääntä)
      Dfgfd: Kysymys kuuluu, että kuka pelle suunnittelee tuollaisia kopperoita, kun kuitenkin pitäisi olla tiedossa että ihmisten pitää saada siihen tilaan mahtumaan esim pesukoneen.
      Näitä avuttomia kopperoita suunniteltiin ja rakennettiin kerrostaloihin vielä 80- ja 90-lukujen taitteessa. Samasta syystä, kun vanhojen talojen keittiöihin ei meinaa saada sopimaan normaaleja kodinkoneita. Haluttiin suojella omia kodinkonemarkkinoita ja helppo ratkaisu oli rakentaa talot siten, että normaalit, suomen ulkopuolella käytössä olevat 60cm leveät kodinkoneet eivät sovi paikoilleen ilman täydellistä rakenteiden purkamista. Jokaiselle varmasti tuttua jostain, yrittää kokata sillä kusisella 50cm leveällä liedellä,jonka päälle ei mahdu samaan aikaan paistinpannua ja kattilaa, vaikka levyjä onkin 4.

      Lainaa

    30. Prööt sanoi aivopieru 6.2.2018 19:20
      Tulos: +28 (36 ääntä)
      Paljonkohan meni kaakeleita halki tuossa asennusoperaatiossa?

      Lainaa

    31. Tulos: +78 (92 ääntä)
      Nää kommentit täällä on kyllä taas niin viisaasta päästä ettei mitään rajaa. "Kevyesti nostaa yli, ei ne paina kuin 50 kiloa." "Jos on noin avuton niin asennuspalvelu on keksitty." "Oisko kannattanut mitata." Kyllähän tuo on mitattu, että sinne mahtuu, mutta joihinkin kylppäreihin on oikeasti lähestulkoon mahdotonta saada niitä siihen tarkoitettuun paikkaan. Kuka oikeasti lähtee irroittelemaan pönttöjä tai lavuaareja, tai maksamaan sellaisesta?

      Lainaa

    32. Tulos: +51 (59 ääntä)
      Psycotictac: Tämäkin nyt riippuu ihan täysin nostajasta. Itse 185cm/110kg salimörkönä sen kyllä nostan.
      Tuskinpa saat siitä pesukoneesta kunnollista nosto-otetta yksinäsi tuossa tilassa, vaikka kuinka olisit salimörkö. Kari Pötrönen minua tuosta valisti jo kauan aikaa sitten ja hän oli enemmän salimörkö kuin sinä koskaan tulet olemaankaan. Ei se voima yksin riitä, vaan voima on saatava kanavoitua.

      Lainaa

    33. Tulos: +12 (40 ääntä)
      Psycotictac: Tämäkin nyt riippuu ihan täysin nostajasta. Itse 185cm/110kg salimörkönä sen kyllä nostan.
      178cm/95kg patalaiskana naisena, jota ei koskaan näy salilla, en ole törmännyt sellaiseen pesukoneeseen, mitä en yksin jaksaisi nostaa. ja olen kannellut osakseni ihan riittävän montaa pesukonetta töissä muuttofirmassa. ei tämä kylläkään tarkoita, että kuka tahansa pystyisi samoihin suorituksiin...

      Lainaa

    34. Psycotictac 7.2.2018 16:22
      Tulos: -13 (39 ääntä)
      Nipitin: Tuskinpa saat siitä pesukoneesta kunnollista nosto-otetta yksinäsi tuossa tilassa, vaikka kuinka olisit salimörkö. Kari Pötrönen minua tuosta valisti jo kauan aikaa sitten ja hän oli enemmän salimörkö kuin sinä koskaan tulet olemaankaan. Ei se voima yksin riitä, vaan voima on saatava kanavoitua.
      Sen verran pesukoneita on tullut nosteltua, että tiedän saavani siitä otteen. Toinen käsi eteen alas ja toinen takayläkulmaan.

      Lainaa

    35. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Kullervo-Antero: Minä taas ostin koneen joka ilmoitettujen mittojen mukaan olisi pitänyt mahtua vessan ovesta sisään. Vaan ne mitathan oli sen pesukoneen kannen mukaan ja juuri siitä pesukoneen luukusta otti kanssa kiinni. No se lähti irti mutta eipä mahtunut sittenkään kun vielä pesuohjelman valitsin pylpyrä otti kiinni karmiin. Sitä en alkanut ruuvailemaan irti, ei ois tiesti kone enää toiminut sen jälkeen tai ainakaan pesuohjelma olisi ollut mitä sattuu. Pakko oli ottaa puukko ja vuolla centin lovi karmiin jotta mahtu kone sisään. Onneksi on toiminut useamman vuoden ja olen ollut tyytyväinen koneeseen. Toivottavasti kone joskus tulevaisuudessa hajoaa totaalisesti niin voi sen pylpyrän repiä irti eikä tarvi taas uudestaan (paikattua) karmia vuoleskella!
      Kylppärin ovenkarmit ovat muutamalla ruuvilla kiinni. Löytyvät tulppien alta. Oviaukko levenee kolhimatta 10 cm.

      Lainaa

    36. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Joopajoo: Mitenhän Laura on aikoinaan löytänyt äitinsä kohdusta pihalle…
      Se ovi joustaa ja luistaa, kylppäri ei. Et ole päässyt kokeilemaan?

      Lainaa

    37. Tulos: +26 (26 ääntä)
      kone: Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.
      Vähän alakanttiin arvioitu. Meidän pesukoneemme painaa käyttöohjeen teknisten tietojen mukaan 97 kg.

      Lainaa

    38. Tulos: -12 (28 ääntä)
      Siis jos on juuri ostanu pesukonee joka ei mahdukkaa ni miksi hitossa ei palauta sitä liikkeeseen ja ota rahoja takasin vaan alkaa myymää halvemmalla pois?

      Lainaa

    39. Tulos: +9 (15 ääntä)
      kone: Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.
      Vähän alakanttiin arvioitu. Meidän pesukoneemme painaa käyttöohjeen teknisten tietojen mukaan 97 kg.
      Tinka: Nää kommentit täällä on kyllä taas niin viisaasta päästä ettei mitään rajaa. “Kevyesti nostaa yli, ei ne paina kuin 50 kiloa.” “Jos on noin avuton niin asennuspalvelu on keksitty.” “Oisko kannattanut mitata.” Kyllähän tuo on mitattu, että sinne mahtuu, mutta joihinkin kylppäreihin on oikeasti lähestulkoon mahdotonta saada niitä siihen tarkoitettuun paikkaan. Kuka oikeasti lähtee irroittelemaan pönttöjä tai lavuaareja, tai maksamaan sellaisesta?
      Kun ostimme tähän pohjaratkaisultaan vähintäänkin mielenkiintoiseen ulkomaankämppään pesukonetta, piti mittailla todella paljon. Pesukoneelle on paikka hankalasti vessan viereisessä kaapissa. Ovet, käytävän kulmat paksuine jalkalistoineen, patterit, pistorasiat, ovipuhelimet ja ovistopparit merkitsivät sitä, että oli todella vaikea mitata, paljonko tilaa reitillä ulko-ovelta pesukoneen paikalle oli. Lopulta tehtiin paperille mittatarkka pohjapiirros, jossa olivat kaikki esteet. Sen avulla oli helppo kokeilla, mitkä ovat suurimmat mahdolliset ulkomitat pesukoneelle, kun kone viedään ulko-ovelta perille. Ostettiin kone, jonka mitat olivat pari senttiä pienemmät ja tilattiin asennus. Hissiin kone ei mahtunut, mutta asentajat kantoivat koneen reippaasti neljänteen kerrokseen ja pistivät paikalleen.

      Lainaa

    40. Tulos: -35 (37 ääntä)
      Onkos tässä: En lähtis tuolle linjalle ollenkaan, ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun on tilattu sohva tai pesukone lähtenyt joko takaisin lähettäjälle tai odottelemaan että asukas kehittää asentajan joka raivaa ovenkarmit tai vessan kaapin pois tieltä.
      En jaksa vaivautua edes vastaamaan tähänkään, kun voi yks pesukoneen asennus olla näin vaikeaa monelle..

      Lainaa

    41. Wondering 8.2.2018 5:10
      Tulos: +39 (41 ääntä)
      Joopajoo: En jaksa vaivautua edes vastaamaan tähänkään, kun voi yks pesukoneen asennus olla näin vaikeaa monelle..
      Vastasit sitten kuitenkin.

      Lainaa

    42. Kullervo-Antero 8.2.2018 8:14
      Tulos: +11 (27 ääntä)
      Rouva 52: Kylppärin ovenkarmit ovat muutamalla ruuvilla kiinni. Löytyvät tulppien alta. Oviaukko levenee kolhimatta 10 cm.
      No ehkä helpompi homma vuolla se aukko karmiin ku lähtee 60-luvulla varmaan jollain asbestilla liimattuja karmeja repimään irti! Kaikki ei asu uusissa asunnoissa ja niissäkin se oviaukko ois varmaan jo alkujaankin leveämpi.

      Lainaa

    43. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Kyllä minä nostan. varmasti! Mulla on sentään ISO palkka ja TOSI ISO HAUIS! Voitte sitten Hesalaiset yhdessä itkeä t:Jarmo Keravalta

      Lainaa

    44. Feminatsaako? 8.2.2018 13:29
      Tulos: -18 (42 ääntä)
      Thunder: 178cm/95kg patalaiskana naisena, jota ei koskaan näy salilla, en ole törmännyt sellaiseen pesukoneeseen, mitä en yksin jaksaisi nostaa. ja olen kannellut osakseni ihan riittävän montaa pesukonetta töissä muuttofirmassa. ei tämä kylläkään tarkoita, että kuka tahansa pystyisi samoihin suorituksiin…
      Jos nainen joka ei harrasta salia kertoo jaksavansa nostaa sen koneen tulee plussaa. Kun mies joka käy punttisalilla säännöllisesti kertoo saman, niin miinuksia ropisee???? Feministimokatko tämä olikin?

      Lainaa

    45. nakkimuusi 8.2.2018 14:52
      Tulos: -2 (24 ääntä)
      No olishan tuo mennyt helposti paikalleen. Pientä suunnittelua ja apuvälineitä käyttämällä. Juurikin nostamalla pytyn reunan yli. Aivan uskomattoman avutonta runnoa ja vatkata väkisin ja hajottaa kone vielä siinä tiimellyksessä...

      Lainaa

    46. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Eyno: No on sitä kaikenlaista. Meillä on kyllä ollut tapana mitata tila ensin, ja katsella sitten minkälainen kodinkone siihen tilaan mahtuisi. Mutta onhan elämä kieltämättä paljon jänskempää noin.
      Luulenpa että Laurakin mittaa jatkossa.

      Lainaa

    47. Sieniprofessori 9.2.2018 1:20
      Tulos: -5 (11 ääntä)
      Kodinkoneiden asennus sienipäissä @ _ @

      Lainaa

    48. Tulos: -15 (23 ääntä)
      Feminatsaako?: Jos nainen joka ei harrasta salia kertoo jaksavansa nostaa sen koneen tulee plussaa. Kun mies joka käy punttisalilla säännöllisesti kertoo saman, niin miinuksia ropisee???? Feministimokatko tämä olikin?
      Nytkö sen vasta huomasit?

      Lainaa

    49. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Feminatsaako?: Jos nainen joka ei harrasta salia kertoo jaksavansa nostaa sen koneen tulee plussaa. Kun mies joka käy punttisalilla säännöllisesti kertoo saman, niin miinuksia ropisee???? Feministimokatko tämä olikin?
      En valitettavasti voi vaikuttaa peukutuksiin, mutta uskoisin että miehellä se katsotaan turhaksi machoiluksi, kuin taas nainen ampuu liiallisen ylpeilyn alas... tiedä häntä.. Oma fysiikkani on vain sellainen, etten saa leukoja vedettyä, enkä edes montaa punnerrusta, ja kädenväännössäkin jään lähes poikkeuksetta kakkoseks, mutta kodinkoneet ja huonekalut vaihtaa paikkaansa ihan ongelmitta ilman apua.. :/

      Lainaa

    50. Alatalo-Niemipykälä-Arbuusi 12.2.2018 22:38
      Tulos: -26 (26 ääntä)
      Dipoli: Tästä tulee ihan mieleen oma pesukoneenmuutto-operaatio: Oli sivusta täytettävä kone ja tarkkaan katottiin ja mitattiin, että mahtuu kylppäriin. Kolme kerrosta ilman hissiä ylös ja sitten vasta huomattiin, että kylppärin ovi on liian kapea. Kyllähän sen lopulta sinne sai kun otti oven saranoiltaan, poisti pesukoneen luukun, ujutti hieman sisään vinosti kyljellään, suoristi, nosti pystyyn ja sijoitti paikalleen. Päätin, että jos muutan tästä pois niin seuraava asukas saa pesukoneen.
      Empä ole koskaan sivusta täytettävää pesukonetta vielä nähnyt. XD

      Lainaa

    51. Tulos: -9 (13 ääntä)
      Tuohon pesukoneen kanssa sählänneen tyypin viimoseen kommenttiin, jossa sanoi kiikuttavansa koneen roskikseen, haluaisin huomauttaa, ettei pesukonetta kanneta roskakatokseen vaan kiikutetaan se kierrätykseen tai sorttiin tai sitten soittelee sinne ostopaikkaan ja pyytää että hoitavat sen pesukoneen oikeaan paikkaan, sikäli mikäli se vielä takuun piikkiin menee tuon sähellyksen jälkeen.

      Lainaa

    52. Neiti Knatterton 14.2.2018 13:44
      Tulos: +11 (19 ääntä)
      Feminatsaako?: Jos nainen joka ei harrasta salia kertoo jaksavansa nostaa sen koneen tulee plussaa. Kun mies kertoo saman, niin miinuksia ropisee???? Feministit
      Koeta jaksaa, bro. <3 Aika raskasta elämää, kun inhoaa puolta ihmiskuntaa. Niitä inhottavia naisia kun on melkein 50% maapallon ihmisistä.

      Lainaa

    53. bananaforscale 2.6.2018 12:39
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Pahvitonttu: Pakko sanoa, että aika surkuhupaisa juttu. Toivottavasti ei tullut kauheen kalliiks.
      Kotivakuutuksen omavastuun verran, veikkaan.

      Lainaa

    54. Lekallavaan 20.6.2021 18:44
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Meillä kävi kovin vastaava tarina. Hyvin oli otettu mitat vanhan talon kaikista ovista ja pesukoneen paikasta. Jäi pari senttiä väljää joka paikkaan, niin kuvittelimme. LG-valmistajan antamat mitat eivät vain pitäneet paikkaansa ja syvyys 56cm olikin 60cm vaikka luukku irroitettiin. Eipä siinä, kone takaisin liikkeeseen ja pienempi tilalle. Viidennestä kerroksesta ja kesähelteellä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pesukone, pyykinpesukone, kylpyhuone, vessa, kuva, kirpputori, kirppis, kirppari, vessanpönttö, asennus