Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Asensin itse ja säästin

  Ostin eilen pesukoneen, mutta asennus meni vähän näin.
  Suurenna näkymä
  Asensin itse ja säästin

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. yövuorolainen 6.2.2018 0:33
   Tulos: -68 (410 ääntä)
   Avuttomia varten on keksitty asennuspalvelu.

   Lainaa

  2. Pahvitonttu 6.2.2018 0:42
   Tulos: +750 (772 ääntä)
   Pakko sanoa, että aika surkuhupaisa juttu. Toivottavasti ei tullut kauheen kalliiks.

   Lainaa

  3. Tulos: +705 (707 ääntä)
   Tästä tulee ihan mieleen oma pesukoneenmuutto-operaatio: Oli sivusta täytettävä kone ja tarkkaan katottiin ja mitattiin, että mahtuu kylppäriin. Kolme kerrosta ilman hissiä ylös ja sitten vasta huomattiin, että kylppärin ovi on liian kapea. Kyllähän sen lopulta sinne sai kun otti oven saranoiltaan, poisti pesukoneen luukun, ujutti hieman sisään vinosti kyljellään, suoristi, nosti pystyyn ja sijoitti paikalleen. Päätin, että jos muutan tästä pois niin seuraava asukas saa pesukoneen.

   Lainaa

  4. Tulos: -336 (448 ääntä)
   Mitenhän Laura on aikoinaan löytänyt äitinsä kohdusta pihalle...

   Lainaa

  5. Onkos tässä 6.2.2018 3:43
   Tulos: +457 (483 ääntä)
   Joopajoo: Mitenhän Laura on aikoinaan löytänyt äitinsä kohdusta pihalle…
   En lähtis tuolle linjalle ollenkaan, ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun on tilattu sohva tai pesukone lähtenyt joko takaisin lähettäjälle tai odottelemaan että asukas kehittää asentajan joka raivaa ovenkarmit tai vessan kaapin pois tieltä.

   Lainaa

  6. Tulos: +88 (104 ääntä)
   En usko, että on mennyt rikki. Luultavasti vielä kuljetussuojat paikallaan. Eiköhän Laurakin huomaa, kun pönttö on asennettu takaisin paikalleen.

   Lainaa

  7. Tulos: +436 (440 ääntä)
   Ei muuta kuin johto seinään ja kone pyörimään. Siitä tulikin päältä täytettävä pesukone.

   Lainaa

  8. Tulos: +114 (126 ääntä)
   Mistähän öljyistä Nataly mahtaa puhua?

   Lainaa

  9. Määpää 6.2.2018 6:56
   Tulos: +264 (274 ääntä)
   yövuorolainen: Avuttomia varten on keksitty asennuspalvelu.
   Ei kuule pystyneet hekään siihen, kun omaa tyhmyyttä mitattiin vain että pesukone mahtuu siihen varattuun paikkaan, mutta sitä ei pysty sinne siirtämään. Heilläkään ei ollut intoa ruveta irrottamaan lavuaaria että olisi onnistunut. Lavuaarin yli nostaminen olisi vaatinut suihkuseinän irrottamisen ja jos koneen olisikin saanut paikalle, luukku ei olisi mahtunut aukeamaan kunnolla. No kone sai uuden omistajan ja asunnon asukas pienemmän koneen. Itse asiassa se pienempikin kone oli työläs saada sinne menemään. Pesukoneen asentaminen ei ole yleensä mikään ongelma, eikä tuossakaan ole siitä kyse vaan liian ahtaasta tilasta. Ei ne asentajat saa sitä tilaa suuremmaksi.

   Lainaa

  10. Määpää 6.2.2018 6:58
   Tulos: +106 (114 ääntä)
   Määpää: Ei kuule pystyneet hekään siihen, kun omaa tyhmyyttä mitattiin vain että pesukone mahtuu siihen varattuun paikkaan, mutta sitä ei pysty sinne siirtämään. Heilläkään ei ollut intoa ruveta irrottamaan lavuaaria että olisi onnistunut. Lavuaarin yli nostaminen olisi vaatinut suihkuseinän irrottamisen ja jos koneen olisikin saanut paikalle, luukku ei olisi mahtunut aukeamaan kunnolla. No kone sai uuden omistajan ja asunnon asukas pienemmän koneen. Itse asiassa se pienempikin kone oli työläs saada sinne menemään. Pesukoneen asentaminen ei ole yleensä mikään ongelma, eikä tuossakaan ole siitä kyse vaan liian ahtaasta tilasta. Ei ne asentajat saa sitä tilaa suuremmaksi.
   Niin ja se ovi irrotettiin itse, mutta lavuaarin irrottamiseen ei viitsi lähteä itse, tilattuna maksaa jo kohta halvan pesukoneen hinnan.

   Lainaa

  11. Tulos: -203 (227 ääntä)
   Olisi varmaan voinut mitata tilan leveyden ennen koneen ostoa?

   Lainaa

  12. Tulos: -35 (111 ääntä)
   Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.

   Lainaa

  13. Tulos: +271 (279 ääntä)
   Tieja: Olisi varmaan voinut mitata tilan leveyden ennen koneen ostoa?
   Olisi varmaan voinut lukea jutun ennen kommentointia.

   Lainaa

  14. Tulos: +192 (200 ääntä)
   kone: Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.
   Tämä "viitisenkymmentä kiloa" voi olla 60-70 kg. On se keskivertokansalaiselle vähän liikaa nostaa pöntön yli, vaikka saisi optimaalisen otteen ja nostoasennon, joita pesukoneesta ei saa oikein mitenkään.

   Lainaa

  15. Kullervo-Antero 6.2.2018 8:49
   Tulos: +92 (102 ääntä)
   Dipoli: Tästä tulee ihan mieleen oma pesukoneenmuutto-operaatio: Oli sivusta täytettävä kone ja tarkkaan katottiin ja mitattiin, että mahtuu kylppäriin. Kolme kerrosta ilman hissiä ylös ja sitten vasta huomattiin, että kylppärin ovi on liian kapea. Kyllähän sen lopulta sinne sai kun otti oven saranoiltaan, poisti pesukoneen luukun, ujutti hieman sisään vinosti kyljellään, suoristi, nosti pystyyn ja sijoitti paikalleen. Päätin, että jos muutan tästä pois niin seuraava asukas saa pesukoneen.
   Minä taas ostin koneen joka ilmoitettujen mittojen mukaan olisi pitänyt mahtua vessan ovesta sisään. Vaan ne mitathan oli sen pesukoneen kannen mukaan ja juuri siitä pesukoneen luukusta otti kanssa kiinni. No se lähti irti mutta eipä mahtunut sittenkään kun vielä pesuohjelman valitsin pylpyrä otti kiinni karmiin. Sitä en alkanut ruuvailemaan irti, ei ois tiesti kone enää toiminut sen jälkeen tai ainakaan pesuohjelma olisi ollut mitä sattuu. Pakko oli ottaa puukko ja vuolla centin lovi karmiin jotta mahtu kone sisään. Onneksi on toiminut useamman vuoden ja olen ollut tyytyväinen koneeseen. Toivottavasti kone joskus tulevaisuudessa hajoaa totaalisesti niin voi sen pylpyrän repiä irti eikä tarvi taas uudestaan (paikattua) karmia vuoleskella!

   Lainaa

  16. Tulos: -58 (62 ääntä)
   eikös tuossa ole pyykit sisällä yhdessä kuvassa vaikka piti olla käyttämätön ?

   Lainaa

  17. Tulos: +74 (74 ääntä)
   Jorkku: eikös tuossa ole pyykit sisällä yhdessä kuvassa vaikka piti olla käyttämätön ?
   Ei, se on heijastus

   Lainaa

  18. Tulos: -146 (162 ääntä)
   No on sitä kaikenlaista. Meillä on kyllä ollut tapana mitata tila ensin, ja katsella sitten minkälainen kodinkone siihen tilaan mahtuisi. Mutta onhan elämä kieltämättä paljon jänskempää noin.

   Lainaa

  19. Tulos: +239 (249 ääntä)
   Eyno: No on sitä kaikenlaista. Meillä on kyllä ollut tapana mitata tila ensin, ja katsella sitten minkälainen kodinkone siihen tilaan mahtuisi. Mutta onhan elämä kieltämättä paljon jänskempää noin.
   Ja meillä on kyllä ollut tapana lukea juttu ensin, ja sitten katsella, mitä kommentoi. Mutta onhan elämä kieltämättä paljon jänskempää noin.

   Lainaa

  20. jukkapalmu 6.2.2018 11:27
   Tulos: -117 (123 ääntä)
   Ei kannata mitata ennenkun menee ostamaan?

   Lainaa

  21. Tulos: +113 (119 ääntä)
   Joopajoo: Mitenhän Laura on aikoinaan löytänyt äitinsä kohdusta pihalle…
   Koska siis pesukoneen asentamista ja synnyttämistä voi verrata täysin toisiinsa?

   Lainaa

  22. Tulos: -178 (218 ääntä)
   Naisten euron 0,80 ihan syystäkin.

   Lainaa

  23. Aimo Kanki 6.2.2018 12:06
   Tulos: +146 (162 ääntä)
   no: Naisten euron 0,80 ihan syystäkin.
   Koska se mahtuu sitten paremmin kääntymään lompakossa...?

   Lainaa

  24. Tulos: -44 (68 ääntä)
   Kyl mä ymmärrän, et helposti tulee vääränkokone ostettua, mutta sitä en miksi pitää alkaa änkee väkipakolla paikkaan mihin se ei mahdu ja rikkoa se.

   Lainaa

  25. Tulos: +139 (147 ääntä)
   Kysymys kuuluu, että kuka pelle suunnittelee tuollaisia kopperoita, kun kuitenkin pitäisi olla tiedossa että ihmisten pitää saada siihen tilaan mahtumaan esim pesukoneen.

   Lainaa

  26. totally random 6.2.2018 13:27
   Tulos: +96 (102 ääntä)
   kone: Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.
   Riippuu koneesta, jaksaako sitä nostaa yksin mitenkään. Omistamani Miele painaa 94 kiloa eikä sitä todellakaan siirretä yksin. Ohjeessa muuten kielletään nostamasta konetta rummusta. OT.

   Lainaa

  27. Psycotictac 6.2.2018 15:48
   Tulos: -60 (92 ääntä)
   totally random: Riippuu koneesta, jaksaako sitä nostaa yksin mitenkään. Omistamani Miele painaa 94 kiloa eikä sitä todellakaan siirretä yksin. Ohjeessa muuten kielletään nostamasta konetta rummusta. OT.
   Tämäkin nyt riippuu ihan täysin nostajasta. Itse 185cm/110kg salimörkönä sen kyllä nostan.

   Lainaa

  28. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Vähän niinku meillä; tehtiin täys keittiöremppa ja alakaapit asennettiin vanhan tiskarin ympärille, ensin kaapit toiselle puolelle, kone väliin ja kaappeja toiselle puolelle, ah kuinka helppoa ja kone mahtu täydellisesti. No, vanha tiskari hajos, uusi 60cm ostamaan, eipä mahtunukkaan vanhan koloon; kuori uudesta tiskarista ympärillä olevat metallilevyt ja survo tiskari väkipakolla koloon, jonne se ~muutaman kirosanan saattelemana meni, mitä nyt ei saatu nostettua ylemmäs ja koneen ja työtason väliin jäi n. 10cm rako :D

   Lainaa

  29. Tulos: +92 (98 ääntä)
   Dfgfd: Kysymys kuuluu, että kuka pelle suunnittelee tuollaisia kopperoita, kun kuitenkin pitäisi olla tiedossa että ihmisten pitää saada siihen tilaan mahtumaan esim pesukoneen.
   Näitä avuttomia kopperoita suunniteltiin ja rakennettiin kerrostaloihin vielä 80- ja 90-lukujen taitteessa. Samasta syystä, kun vanhojen talojen keittiöihin ei meinaa saada sopimaan normaaleja kodinkoneita. Haluttiin suojella omia kodinkonemarkkinoita ja helppo ratkaisu oli rakentaa talot siten, että normaalit, suomen ulkopuolella käytössä olevat 60cm leveät kodinkoneet eivät sovi paikoilleen ilman täydellistä rakenteiden purkamista. Jokaiselle varmasti tuttua jostain, yrittää kokata sillä kusisella 50cm leveällä liedellä,jonka päälle ei mahdu samaan aikaan paistinpannua ja kattilaa, vaikka levyjä onkin 4.

   Lainaa

  30. Prööt sanoi aivopieru 6.2.2018 19:20
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Paljonkohan meni kaakeleita halki tuossa asennusoperaatiossa?

   Lainaa

  31. Tulos: +65 (79 ääntä)
   Nää kommentit täällä on kyllä taas niin viisaasta päästä ettei mitään rajaa. "Kevyesti nostaa yli, ei ne paina kuin 50 kiloa." "Jos on noin avuton niin asennuspalvelu on keksitty." "Oisko kannattanut mitata." Kyllähän tuo on mitattu, että sinne mahtuu, mutta joihinkin kylppäreihin on oikeasti lähestulkoon mahdotonta saada niitä siihen tarkoitettuun paikkaan. Kuka oikeasti lähtee irroittelemaan pönttöjä tai lavuaareja, tai maksamaan sellaisesta?

   Lainaa

  32. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Psycotictac: Tämäkin nyt riippuu ihan täysin nostajasta. Itse 185cm/110kg salimörkönä sen kyllä nostan.
   Tuskinpa saat siitä pesukoneesta kunnollista nosto-otetta yksinäsi tuossa tilassa, vaikka kuinka olisit salimörkö. Kari Pötrönen minua tuosta valisti jo kauan aikaa sitten ja hän oli enemmän salimörkö kuin sinä koskaan tulet olemaankaan. Ei se voima yksin riitä, vaan voima on saatava kanavoitua.

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (31 ääntä)
   Psycotictac: Tämäkin nyt riippuu ihan täysin nostajasta. Itse 185cm/110kg salimörkönä sen kyllä nostan.
   178cm/95kg patalaiskana naisena, jota ei koskaan näy salilla, en ole törmännyt sellaiseen pesukoneeseen, mitä en yksin jaksaisi nostaa. ja olen kannellut osakseni ihan riittävän montaa pesukonetta töissä muuttofirmassa. ei tämä kylläkään tarkoita, että kuka tahansa pystyisi samoihin suorituksiin...

   Lainaa

  34. Psycotictac 7.2.2018 16:22
   Tulos: -8 (32 ääntä)
   Nipitin: Tuskinpa saat siitä pesukoneesta kunnollista nosto-otetta yksinäsi tuossa tilassa, vaikka kuinka olisit salimörkö. Kari Pötrönen minua tuosta valisti jo kauan aikaa sitten ja hän oli enemmän salimörkö kuin sinä koskaan tulet olemaankaan. Ei se voima yksin riitä, vaan voima on saatava kanavoitua.
   Sen verran pesukoneita on tullut nosteltua, että tiedän saavani siitä otteen. Toinen käsi eteen alas ja toinen takayläkulmaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Kullervo-Antero: Minä taas ostin koneen joka ilmoitettujen mittojen mukaan olisi pitänyt mahtua vessan ovesta sisään. Vaan ne mitathan oli sen pesukoneen kannen mukaan ja juuri siitä pesukoneen luukusta otti kanssa kiinni. No se lähti irti mutta eipä mahtunut sittenkään kun vielä pesuohjelman valitsin pylpyrä otti kiinni karmiin. Sitä en alkanut ruuvailemaan irti, ei ois tiesti kone enää toiminut sen jälkeen tai ainakaan pesuohjelma olisi ollut mitä sattuu. Pakko oli ottaa puukko ja vuolla centin lovi karmiin jotta mahtu kone sisään. Onneksi on toiminut useamman vuoden ja olen ollut tyytyväinen koneeseen. Toivottavasti kone joskus tulevaisuudessa hajoaa totaalisesti niin voi sen pylpyrän repiä irti eikä tarvi taas uudestaan (paikattua) karmia vuoleskella!
   Kylppärin ovenkarmit ovat muutamalla ruuvilla kiinni. Löytyvät tulppien alta. Oviaukko levenee kolhimatta 10 cm.

   Lainaa

  36. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Joopajoo: Mitenhän Laura on aikoinaan löytänyt äitinsä kohdusta pihalle…
   Se ovi joustaa ja luistaa, kylppäri ei. Et ole päässyt kokeilemaan?

   Lainaa

  37. Tulos: +18 (18 ääntä)
   kone: Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.
   Vähän alakanttiin arvioitu. Meidän pesukoneemme painaa käyttöohjeen teknisten tietojen mukaan 97 kg.

   Lainaa

  38. Tulos: -8 (22 ääntä)
   Siis jos on juuri ostanu pesukonee joka ei mahdukkaa ni miksi hitossa ei palauta sitä liikkeeseen ja ota rahoja takasin vaan alkaa myymää halvemmalla pois?

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (11 ääntä)
   kone: Kyllä sen tohon saa nostettua, voimia se kyllä vaatii. Kädet luukusta sisään ja haarukkatrukin otteella siirto pöntön yli. On tullut pari kertaa toi tehtyä samantapaisessa tilassa. Ei se kone kumminkaan paina kuin viitisenkymmentä kiloa.
   Vähän alakanttiin arvioitu. Meidän pesukoneemme painaa käyttöohjeen teknisten tietojen mukaan 97 kg.
   Tinka: Nää kommentit täällä on kyllä taas niin viisaasta päästä ettei mitään rajaa. “Kevyesti nostaa yli, ei ne paina kuin 50 kiloa.” “Jos on noin avuton niin asennuspalvelu on keksitty.” “Oisko kannattanut mitata.” Kyllähän tuo on mitattu, että sinne mahtuu, mutta joihinkin kylppäreihin on oikeasti lähestulkoon mahdotonta saada niitä siihen tarkoitettuun paikkaan. Kuka oikeasti lähtee irroittelemaan pönttöjä tai lavuaareja, tai maksamaan sellaisesta?
   Kun ostimme tähän pohjaratkaisultaan vähintäänkin mielenkiintoiseen ulkomaankämppään pesukonetta, piti mittailla todella paljon. Pesukoneelle on paikka hankalasti vessan viereisessä kaapissa. Ovet, käytävän kulmat paksuine jalkalistoineen, patterit, pistorasiat, ovipuhelimet ja ovistopparit merkitsivät sitä, että oli todella vaikea mitata, paljonko tilaa reitillä ulko-ovelta pesukoneen paikalle oli. Lopulta tehtiin paperille mittatarkka pohjapiirros, jossa olivat kaikki esteet. Sen avulla oli helppo kokeilla, mitkä ovat suurimmat mahdolliset ulkomitat pesukoneelle, kun kone viedään ulko-ovelta perille. Ostettiin kone, jonka mitat olivat pari senttiä pienemmät ja tilattiin asennus. Hissiin kone ei mahtunut, mutta asentajat kantoivat koneen reippaasti neljänteen kerrokseen ja pistivät paikalleen.

   Lainaa

  40. Tulos: -24 (26 ääntä)
   Onkos tässä: En lähtis tuolle linjalle ollenkaan, ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun on tilattu sohva tai pesukone lähtenyt joko takaisin lähettäjälle tai odottelemaan että asukas kehittää asentajan joka raivaa ovenkarmit tai vessan kaapin pois tieltä.
   En jaksa vaivautua edes vastaamaan tähänkään, kun voi yks pesukoneen asennus olla näin vaikeaa monelle..

   Lainaa

  41. Wondering 8.2.2018 5:10
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Joopajoo: En jaksa vaivautua edes vastaamaan tähänkään, kun voi yks pesukoneen asennus olla näin vaikeaa monelle..
   Vastasit sitten kuitenkin.

   Lainaa

  42. Kullervo-Antero 8.2.2018 8:14
   Tulos: +8 (20 ääntä)
   Rouva 52: Kylppärin ovenkarmit ovat muutamalla ruuvilla kiinni. Löytyvät tulppien alta. Oviaukko levenee kolhimatta 10 cm.
   No ehkä helpompi homma vuolla se aukko karmiin ku lähtee 60-luvulla varmaan jollain asbestilla liimattuja karmeja repimään irti! Kaikki ei asu uusissa asunnoissa ja niissäkin se oviaukko ois varmaan jo alkujaankin leveämpi.

   Lainaa

  43. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Kyllä minä nostan. varmasti! Mulla on sentään ISO palkka ja TOSI ISO HAUIS! Voitte sitten Hesalaiset yhdessä itkeä t:Jarmo Keravalta

   Lainaa

  44. Feminatsaako? 8.2.2018 13:29
   Tulos: -9 (31 ääntä)
   Thunder: 178cm/95kg patalaiskana naisena, jota ei koskaan näy salilla, en ole törmännyt sellaiseen pesukoneeseen, mitä en yksin jaksaisi nostaa. ja olen kannellut osakseni ihan riittävän montaa pesukonetta töissä muuttofirmassa. ei tämä kylläkään tarkoita, että kuka tahansa pystyisi samoihin suorituksiin…
   Jos nainen joka ei harrasta salia kertoo jaksavansa nostaa sen koneen tulee plussaa. Kun mies joka käy punttisalilla säännöllisesti kertoo saman, niin miinuksia ropisee???? Feministimokatko tämä olikin?

   Lainaa

  45. nakkimuusi 8.2.2018 14:52
   Tulos: +2 (18 ääntä)
   No olishan tuo mennyt helposti paikalleen. Pientä suunnittelua ja apuvälineitä käyttämällä. Juurikin nostamalla pytyn reunan yli. Aivan uskomattoman avutonta runnoa ja vatkata väkisin ja hajottaa kone vielä siinä tiimellyksessä...

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Eyno: No on sitä kaikenlaista. Meillä on kyllä ollut tapana mitata tila ensin, ja katsella sitten minkälainen kodinkone siihen tilaan mahtuisi. Mutta onhan elämä kieltämättä paljon jänskempää noin.
   Luulenpa että Laurakin mittaa jatkossa.

   Lainaa

  47. Sieniprofessori 9.2.2018 1:20
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Kodinkoneiden asennus sienipäissä @ _ @

   Lainaa

  48. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Feminatsaako?: Jos nainen joka ei harrasta salia kertoo jaksavansa nostaa sen koneen tulee plussaa. Kun mies joka käy punttisalilla säännöllisesti kertoo saman, niin miinuksia ropisee???? Feministimokatko tämä olikin?
   Nytkö sen vasta huomasit?

   Lainaa

  49. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Feminatsaako?: Jos nainen joka ei harrasta salia kertoo jaksavansa nostaa sen koneen tulee plussaa. Kun mies joka käy punttisalilla säännöllisesti kertoo saman, niin miinuksia ropisee???? Feministimokatko tämä olikin?
   En valitettavasti voi vaikuttaa peukutuksiin, mutta uskoisin että miehellä se katsotaan turhaksi machoiluksi, kuin taas nainen ampuu liiallisen ylpeilyn alas... tiedä häntä.. Oma fysiikkani on vain sellainen, etten saa leukoja vedettyä, enkä edes montaa punnerrusta, ja kädenväännössäkin jään lähes poikkeuksetta kakkoseks, mutta kodinkoneet ja huonekalut vaihtaa paikkaansa ihan ongelmitta ilman apua.. :/

   Lainaa

  50. Alatalo-Niemipykälä-Arbuusi 12.2.2018 22:38
   Tulos: -18 (18 ääntä)
   Dipoli: Tästä tulee ihan mieleen oma pesukoneenmuutto-operaatio: Oli sivusta täytettävä kone ja tarkkaan katottiin ja mitattiin, että mahtuu kylppäriin. Kolme kerrosta ilman hissiä ylös ja sitten vasta huomattiin, että kylppärin ovi on liian kapea. Kyllähän sen lopulta sinne sai kun otti oven saranoiltaan, poisti pesukoneen luukun, ujutti hieman sisään vinosti kyljellään, suoristi, nosti pystyyn ja sijoitti paikalleen. Päätin, että jos muutan tästä pois niin seuraava asukas saa pesukoneen.
   Empä ole koskaan sivusta täytettävää pesukonetta vielä nähnyt. XD

   Lainaa

  51. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Tuohon pesukoneen kanssa sählänneen tyypin viimoseen kommenttiin, jossa sanoi kiikuttavansa koneen roskikseen, haluaisin huomauttaa, ettei pesukonetta kanneta roskakatokseen vaan kiikutetaan se kierrätykseen tai sorttiin tai sitten soittelee sinne ostopaikkaan ja pyytää että hoitavat sen pesukoneen oikeaan paikkaan, sikäli mikäli se vielä takuun piikkiin menee tuon sähellyksen jälkeen.

   Lainaa

  52. Neiti Knatterton 14.2.2018 13:44
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Feminatsaako?: Jos nainen joka ei harrasta salia kertoo jaksavansa nostaa sen koneen tulee plussaa. Kun mies kertoo saman, niin miinuksia ropisee???? Feministit
   Koeta jaksaa, bro. <3 Aika raskasta elämää, kun inhoaa puolta ihmiskuntaa. Niitä inhottavia naisia kun on melkein 50% maapallon ihmisistä.

   Lainaa

  53. bananaforscale 2.6.2018 12:39
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Pahvitonttu: Pakko sanoa, että aika surkuhupaisa juttu. Toivottavasti ei tullut kauheen kalliiks.
   Kotivakuutuksen omavastuun verran, veikkaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: pesukone, pyykinpesukone, kylpyhuone, vessa, kuva, kirpputori, kirppis, kirppari, vessanpönttö, asennus