Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Rakkaat naapurit, osa 47

  Tupakointikielto aiheuttaa piilokuluja ja vie taloyhtiön pian vararikkoon.
  Suurenna näkymä
  Rakkaat naapurit, osa 47

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +909 (989 ääntä)
   Portaat. Mikä hieno keksintö. Suorastaan vaihtoehto hissille, sen enempää muuten kantaa ottamatta tapaukseen.

   Lainaa

  2. Tulos: +879 (985 ääntä)
   onko se ulos meneminen oikeesti noin hankalaa? :D ihan sama onko siinä tupakan savussa niitä karsinogeenejä vai ei, mut en silti halua haistella naapurin tupakan savuja omassa kodissani.

   Lainaa

  3. prseeseen ammuttu karhu 13.2.2018 1:04
   Tulos: +774 (872 ääntä)
   Eikö Taru tajua, että se hemmetin tupakansavu haisee todella pahalta tupakoimattomien nenään ja toden tottakin tulee sisään kaikista raoista yläpuolella asuvien koteihin. Meilläkin ikkunoiden yläreunoissa ilmanottoaukot josta tulee korvausilma sisään, niitä ei saa umpeen eikä niitä edes saa laittaa umpeen, niin sieltäpä se sitten meillekin kivasti tulee. Ja olishan se mukavaista kesäisin vaikka istua omalla partsilla tai pitää partsinovea auki. Mutta ei, ei saa syöpäkääryle-etuoikeutettuja estää!

   Lainaa

  4. King Arthur 13.2.2018 1:15
   Tulos: +478 (490 ääntä)
   Asuin aikanaan omakotitalossa. Oma ja naapurin tontti oli siten että meidän talo oli autotien laidalla ja naapurin talo meidän talon takana tiehen nähden. Hänen ajotiensä kulki ovemme edestä. Ihmettelin usein että miten meillä voi haista tupakka eteisessä aivan koko ajan. Epäilin jo että mies on ruvennut taas polttamaan ja kysyinkin asiasta. Ei kuulemma. Sitten huomasin että tää naapuri, sen sijaan että polttaisi omalla kuistillaan/pihallaan, käveli aina ajotiensä päähän meidän oven eteen ja nojaili aitaan röökaamassa. Kerran aamupostia hakiessa äijä nojaili taas aitaan tupakilla ja kysyin mitenkäs raaskii pakkasella näin kauas oveltaan tupakalle. Ei kuulemma tykkää siitä että eteinen haisee savulle, siksi tulee kauemmas. :D

   Lainaa

  5. Tulos: -77 (197 ääntä)
   En voi olla ainoa joka joutui googlaamaan että mikä ihme on "parta-agama." No, olenpahan viisaampi taas.

   Lainaa

  6. Tulos: +400 (422 ääntä)
   Jo: Portaat. Mikä hieno keksintö. Suorastaan vaihtoehto hissille, sen enempää muuten kantaa ottamatta tapaukseen.
   Röökaaja portaissa seitsemänteen kerrokseen? Se oliski näky :D

   Lainaa

  7. Tulos: +262 (302 ääntä)
   Astmaatikot kiittävät "pelkästä hajuhaitasta". Ja kyllä se vaan haisee niin kamalalle, ettei hajuhaitassa ole väheksymistä. Ja onko sisällä tupakoivasta mukavaa seurata tervan kertymistä asuntoon? Paljonkohan seinäpintojen uusiminen kustantaa?

   Lainaa

  8. Tulos: +179 (249 ääntä)
   merilahna: onko se ulos meneminen oikeesti noin hankalaa? ihan sama onko siinä tupakan savussa niitä karsinogeenejä vai ei, mut en silti halua haistella naapurin tupakan savuja omassa kodissani.
   Tupakoitsija on niin dille, että pitää ihmisen raittiin ilman tarvetta silkkana kiusantekona. Ei kulje veri aivoissa.

   Lainaa

  9. Tulos: +220 (258 ääntä)
   Se on kivaa kun saa tupakan hajusta hajuherkkänä migreenin. Koitin mennä asiallisesti tästä sanomaan niin leimattiin turhaksi nillittäjäksi. Sitä se on kun oma napa (ja tupakinhimo) on kaikkein tärkein asia.

   Lainaa

  10. Tulos: +199 (207 ääntä)
   Vaikka itsekin tupakoin (en parvekkeella), niin kyllä se alakerran parveketupruttelu puskee sisään ja haisee pahalta meikäläisenkin nenään.

   Lainaa

  11. Tulos: -33 (37 ääntä)
   Mikä hrävetin juurikki? Onko se Mansikin sisko?

   Lainaa

  12. Tulos: +154 (188 ääntä)
   Kyllä parin sukupolven päästä ihmetellään, miten kauan tietylle elämäntapavähemmistölle säädettiin lailla oikeus puhallella sairastuttavia myrkkyjä toisten naamaan. Onneksi on loppumassa täältä päin mualimaa tuo touhu jo tämän elämän aikana.

   Lainaa

  13. totuuden_torvi 13.2.2018 9:17
   Tulos: +123 (123 ääntä)
   Hyvä tempaus Feissarimokilta toi Tarun kuvake.

   Lainaa

  14. Aimo Kanki 13.2.2018 9:54
   Tulos: +50 (62 ääntä)
   Kojiko: ainaa
   Kojiko: Röökaaja portaissa seitsemänteen kerrokseen? Se oliski näky
   Niin ja ajatelkaa niitä sähkön käytöstä aiheutuvia lisäkustannuksia kun eka pitää saada paarit hissillä ylös ja sitten slaagin saanut röökaaja paareissa hissillä alas ambulanssiin... Johan siinä vuoden hissibudjetti paukkuu!

   Lainaa

  15. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Hihi: Astmaatikot kiittävät “pelkästä hajuhaitasta”. Ja kyllä se vaan haisee niin kamalalle, ettei hajuhaitassa ole väheksymistä. Ja onko sisällä tupakoivasta mukavaa seurata tervan kertymistä asuntoon? Paljonkohan seinäpintojen uusiminen kustantaa?
   Edellinen asukas oli polttanut mun nykyisessä kämpässä sisällä ja silloin muuttaessa täällä oli tosiaan seinät ihan keltaiset. Seinistä näki myös selkeästi kaikkien taulujen entiset paikat kun tupakka oli värjännyt ympäriltä. Hajusta joutui kärsimään vuoden ennen kuin se haihtui lukuisten seinien kuurauksen tuloksena.

   Lainaa

  16. Rööki-Riitta 13.2.2018 10:25
   Tulos: +75 (85 ääntä)
   Vaikka Tarun postaus on ehkä puoliksi huumorilla tehty, niin itsekään tupakoivana en voi sietää tupakanhajua asunnossa/vaatteissa/yms. Rööki ei haise omaan nenään pahalta polttaessa, mutta muuten kyllä. Naapuri tupakoi satunnaisesti omalla parvekkeellaan ja kyllä se katku kulkeutuu meille sisälle ja kestää haihtua jonkin aikaa. Muutenkin röökaajat ajetaan ihan syystäkin ahtaalle, nurisematta voi nyt polttaa niin kauan kuin sitä riemua kestää.

   Lainaa

  17. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Joku ukko: Edellinen asukas oli polttanut mun nykyisessä kämpässä sisällä ja silloin muuttaessa täällä oli tosiaan seinät ihan keltaiset. Seinistä näki myös selkeästi kaikkien taulujen entiset paikat kun tupakka oli värjännyt ympäriltä. Hajusta joutui kärsimään vuoden ennen kuin se haihtui lukuisten seinien kuurauksen tuloksena.
   Remontoinnista enemmän tietävät tapaa kertoa, et otsonoinnilla saa hajun kuin hajun lopulta katoamaan - tosin siinäkin saattaa tarvita useamman session ennen kuin ihan kaikki on poissa.

   Lainaa

  18. Tulos: +166 (180 ääntä)
   Itsekin tupakoin ja olein usein naisystävän luona käymässä, joka asuu viidennessä kerroksessa. Tuossa olisi tuuletusparveke heti rappukäytävässä, mutta silti kävelen ne portaat alas asti, enkä jää suoraan ulko-oven eteen vaan menen sinne 10-20 metrin päässä olevalle tupakkapaikalle. Takaisin tullessa käytän kylläkin hissiä. Ymmärrän aivan täysin kuinka paskalta tupakansavu haisee tupakoimattoman nenään joten yritän polttaa niin, etten häiritsisi sillä muita. Tupakointi on perseestä ja jos tupakoi niin pitää todellakin ottaa muut huomioon. Pääsisipä tuosta syöpäkääryleestä eroon niin ei tarvitsisi tuolla ulkona rampata.

   Lainaa

  19. yli opisto hörhö 13.2.2018 12:36
   Tulos: +5 (49 ääntä)
   Kojiko: Röökaaja portaissa seitsemänteen kerrokseen? Se oliski näky
   Kyllä se pari kertaa päivässä varmasti onnistuisi, mutta jos käy puolen tunnin välein röökillä niin kuka jaksaa rampata rapuissa? :D

   Lainaa

  20. Tulos: +42 (76 ääntä)
   Ymmärrän kyllä, että parvekkeilla ja sisätiloissa ei saa polttaa..Mutta kun naapurin tantta tulee valittamaan, että edes kerrostalon pihalla ei saisi polttaa, koska esteettisyys niin ei riitä ymmärrys siihen. Tumpit kuitenkin laitan aina purkkiin ja vien pois silmistä.

   Lainaa

  21. Tulos: +70 (76 ääntä)
   Mutta tuleeko Sari nyt uuteen poliisitutkintaa, kun hänen postauksessaan oli sana terra?

   Lainaa

  22. Tulos: +21 (23 ääntä)
   ...ja melkein osasin kirjoittaa oikein.

   Lainaa

  23. Tulos: -61 (99 ääntä)
   Parveketupakoinnin kieltäminen aiheuttaa sen että iso osa ihmisistä rupeaa polttamaan omassa kämpässään sisällä.

   Lainaa

  24. Tulos: +63 (83 ääntä)
   Meidän taloyhtiöön ei tule tupakointikieltoa, koska "ei pysty valvomaan". Mitä helvettiä??? On jo itsestään selvää, ettei esim. baarissa saa polttaa. Yhä useampi firmakin on julistautunut savuttomaksi (myös piha-alueet). Silti kotonani joudun sietämään rappukäytävästä sisään tunkevaa katkua. Ja ei, tuulettaa ei voi, koska sama käry tulee sisään myös parvekkeelta ja ikkunoista. Perkele.

   Lainaa

  25. Tulos: +39 (57 ääntä)
   d: Parveketupakoinnin kieltäminen aiheuttaa sen että iso osa ihmisistä rupeaa polttamaan omassa kämpässään sisällä.
   Mikäs siinä sitten jos haluaa tuhota asuntonsa arvon, tai tulla häädetyksi jos on vuokrakämppä kyseessä. Jos naapurit joutuu teidän röökäämisestä joka tapauksessa kärsimään niin onhan se kiva tietää että te joudutte siitä ilosta tavalla tai toisella edes maksamaan

   Lainaa

  26. Tulos: +23 (41 ääntä)
   Jo: Portaat. Mikä hieno keksintö. Suorastaan vaihtoehto hissille, sen enempää muuten kantaa ottamatta tapaukseen.
   Ei sovi tupakonistille porraskävely. Aivan liian terveellistä.

   Lainaa

  27. Tulos: -68 (88 ääntä)
   Tupakamvastaset ihmiset on kyllä säälittäviä. Ei riitä ettei ite polta, pitää kieltää se tai tehä mahollisimman hankalaka kaikille muillekki!!!!!!!!!!!!!

   Lainaa

  28. Tulos: -29 (63 ääntä)
   Kannattaa oikeasti miettiä ennenkuin hankkii taloyhtiöönsä tällaisen kiellon. Bestiksen rapussa asuu 30 tupakoitsijaa, jotka vetävät 15-20 röökiä per päivä kotonaan. Kulkevat rapussa siis vuorokauden aikana 450-600 kertaa. Ja kaveri asuu alakerroksessa. Nyt on kämppä myynnissä, mutta eihän tuosta mitään saa porrasmetelin takia.

   Lainaa

  29. Liikaa aikaa 13.2.2018 21:41
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Tylsyyttäni vähän googlettelin ja 4 kerroksisen talon hissi käyttää keskimäärin noin 95€ sähköä vuodessa ja Tarun röökireissut ei varmasti ole edes prosenttia tuosta. Verrataan tätä sitten asunnon hajun puhdistukseen. Hajupoistolaitteiston vuokra 165€ johon pitää maksaa vielä työntekijällee palkka ja asunnon pitää olla tyhjä koko vuorokauden. Jos oletetaan että Tarun asunto hajupuhdistetaan pois muutonyhteydessä ja pois suljetaan naapureiden hajusta johtuva mielipaha. Tarun täytyy asua samassa asunnossa 221 vuotta jotta asunnon putsaaminen olisi hissiä kannattavampi.

   Lainaa

  30. Tulos: +3 (45 ääntä)
   Me asutaan talossa, jossa ei ole parvekkeita. Puolilta öin alkaa jatkuva trafiikki, kun nuoriso käy ulkona tupakalla. Hissi sahaa ylös alas ja rapun ulko-ovi kolkkaa kuin kirjastossa. Kauhea kolina ja älämölö pitkin yötä. Ja kyllä se tupakan haju sieltä pihaltakin leviää. Tällaisessa isossa taloyhtiössä, jossa on paljon nuoria asukkaita tuo pihatupakointi on mieletön riesa. En todellakaan kehottaisi taloyhtiöitä kieltämään parveketupakointia ja siirtymään pihasauhutteluun. Paljon pahempi riesa.

   Lainaa

  31. Tulos: -23 (83 ääntä)
   Tälleen tupakoitsijana voin kyllä sanoa, että kyllä - on todellakin hankalaa, ikävää ja epämiellyttävää mennä kerrostalon pihaan tai kadulle tupakalle. Itse esim. juon aamukahvini tupakan kanssa rauhassa istuen joskus pelkkä yöpaita/kylpytakki päällä, onpa todella rentouttavaa mennä kadulle seisomaan puolialasti. Sama asia kuin joku lähtisi ulos aamupalalle ja lukemaan lehden seisten. Vähensin kyllä huomattavasti tupakointia, kun muutin kerrostaloon, jossa savu saattaa mennä sisään. Mutta ne pari tupakkaa mitkä parvekkeella päivässä poltan saavat kyllä naapurit kestää, olen silleen ikävä ihminen. Eipä sitä vielä ole kiellettykään. Häiritsee minuakin naapureissa moni asia, mutta en niistä valita, kerrostalossa kun ei voi aina kaikilta ikävyyksiltä välttyä.

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (38 ääntä)
   Juu, en kyllä toivo, että tupakoivat naapurit rällää hissillä keskellä yötä alakertaan tupakalle. Mun makkari on just hissin vieressä ja hissistä aiheutuva meluhaitta on huomattavasti suurempi kuin hajuhaitta, mikä parveketupakoinnista aiheutuu. Enkä todellakaan edellytä keneltäkään portaiden käyttöä, koska en voi tietää naapureideni terveydentilaa ja asun kahdeksankerroksisessa talossa.

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (42 ääntä)
   Minä en halua hankaloittaa kenenkään elämää. Olen se tyyppi, joka kävelee 20 m päähän bussipysäkistä, kun joku polttaa katoksessa. Olen se tyyppi, joka muuttaa pois, kun naapurin savut puskee vaihtoilmana sisälle. Samaan aikaan olen se tyyppi, joka herää yöllä migreeniin kun naapuri käy tupakalla ja se tyyppi, joka saa hengenahdistusta tupakan hajusta. Lisäksi saan paniikkikohtauksen, ellen pääse vahvaa hajua pakoon. Minusta on epäreilua, että tupakoijille nillitetään niin paljon. On hyvin epäreilua, että tupakoijat joutuvat kävelemään maailman tappiin, kun missään ei saa polttaa. Epäreilua on myös että ne, jotka yrittävät lopettaa tai vähentää, saavat samaa moskaa niskaansa, kuin ne, joita muiden viihtyvyys, hyvinvointi ja mielipiteet eivät kiinnosta. Joku joutuu joustamaan, kun etsitään ratkaisua. Mutta kumpi haluaa joustaa: tupakoitsija vai tupakoimaton?

   Lainaa

  34. JormaErkki 14.2.2018 7:09
   Tulos: +17 (41 ääntä)
   Daryon: Tupakamvastaset ihmiset on kyllä säälittäviä. Ei riitä ettei ite polta, pitää kieltää se tai tehä mahollisimman hankalaka kaikille muillekki!!!!!!!!!!!!!
   Huomasitko itse kommentistasi, miksi teitä pidetään alempina kansalaisina?

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (48 ääntä)
   kuspiä: Tälleen tupakoitsijana voin kyllä sanoa, että kyllä – on todellakin hankalaa, ikävää ja epämiellyttävää mennä kerrostalon pihaan tai kadulle tupakalle. Itse esim. juon aamukahvini tupakan kanssa rauhassa istuen joskus pelkkä yöpaita/kylpytakki päällä, onpa todella rentouttavaa mennä kadulle seisomaan puolialasti. Sama asia kuin joku lähtisi ulos aamupalalle ja lukemaan lehden seisten. Vähensin kyllä huomattavasti tupakointia, kun muutin kerrostaloon, jossa savu saattaa mennä sisään. Mutta ne pari tupakkaa mitkä parvekkeella päivässä poltan saavat kyllä naapurit kestää, olen silleen ikävä ihminen. Eipä sitä vielä ole kiellettykään. Häiritsee minuakin naapureissa moni asia, mutta en niistä valita, kerrostalossa kun ei voi aina kaikilta ikävyyksiltä välttyä.
   Idiootti

   Lainaa

  36. Vastarannan kiiski 14.2.2018 9:26
   Tulos: +37 (53 ääntä)
   Myimme vuosia takaperin omakotitalon ja olimme hetken kerrostalossa vuokralla kun etsime uutta taloa. Naapuruston väki poltteli ympäri vuorokauden tupakkia parvekkeella, emmekä me voineet pitää parvekkeen ovea tupakansavun vuoksi auki, vaikka helteiden puolesta se olisi ollut suorastaan välttämätöntä. Laitoin sitten parvekkeelle kananpaskaa ruukuissa. Kesähelteet ja kananpaska... En voinut luonnollisesti pitää omaa parvekkeen oveamme tuolloinkaan auki, mutta eipä näkynyt hetken päästä tupakoitsijoitakaan naapuriparvekkeilla.

   Lainaa

  37. Tulos: +10 (26 ääntä)
   Jo: Portaat. Mikä hieno keksintö. Suorastaan vaihtoehto hissille, sen enempää muuten kantaa ottamatta tapaukseen.
   Hississä voisi olla haisteluanturi, eikä se toimisi jos käyttäjät haisee tupakalta. Vähänisi se röökillä ramppaaminen.

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Meidän taloyhtiössä sai ennen polttaa tuuletuspartseilla mutta muuttivat sen noin vuosi sitten. Poltan itsekin, eikä mua haittaa niin paljon mennän alas mutta on toi sääntö ihan perseestä. Nimittäin tässä talossa on aika paljon röökaajia, jotka nyt etenkin talvipakkasilla siirtyvät polttamaan sisällä. Lisäksi pihalla ei ole oikein kunnon tupakkapaikkaa, joten ne jotka sinne ulos raahautuu jää oven eteen. Lopputuloksena meidän eteinen haisee ja kaikki joutuu kävelemään sen tupakansavun läpi. Ja kyseessä kaupungin omistama talo missä tunnetusti asuu paljon elämänlaitamyötäsiä kulkevaa porukkaa, joten en voi ymmärtää miksi tähän taloon se kielto laitettiin. Monet naapuritkin valittaneet samaa että parempi oli kun kävivät vaan niillä tuuletusparvekkeilla.

   Lainaa

  39. Tupakoimaton 14.2.2018 17:05
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tässä taloyhtiössä tupakkapaikka on ihan ulko-oven vieressä, hyvin nousee hajut tänne kolmanteen kerrokseen, jos on ikkuna auki. Polttaisivat nyt sit mieluummin vaikka parvekkeella, yhtälailla haisee kumminki.

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (34 ääntä)
   : Idiootti
   Niin, olen idiootti kun yritän ottaa naapurit huomioon vaikka minun ei tarvitsisi. Voisinhan vaan sauhutella ihan rauhassa pitkin päivää ja vaikka puhaltaa savut naapurin parvekkeelle.

   Lainaa

  41. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Melko heikoissa kantimissa on muuten ihmisten oikeusturva, jos pelkällä naapurin epäilyllä tulee poliisit asuntoa tutkimaan. Niin ja entisenä tupakoitsijana voin rehellisesti todeta, että kukaan ei ole yhtä itsekäs kuin tupakoitsija.

   Lainaa

  42. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Naapurini polttaa sisällä tupakkaa. Näin ollen meillä haisee ihan järkyttävältä, varsinkin vaatehuone, mutta myös makuuhuone. Ei ole hänen vanhassa vuokrasopparissaan kiellettyä. Asiaa setvitty ja rakosia tilkitty nyt saatana 1,5 vuotta. Mut eeiih. Edelleen haisee. Eikä isännöitsijää juuri kiinnosta, jatkuvasti saa kysellä perään kun ei otetakaan yhteyttä luvatussa ajassa. Ilmanpuhdistaja auttaa hieman. Ahdistaa lähinnä tän 2-vuotiaan puolesta. Itsekkäät idiootit.

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (21 ääntä)
   kuspiä: Niin, olen idiootti kun yritän ottaa naapurit huomioon vaikka minun ei tarvitsisi. Voisinhan vaan sauhutella ihan rauhassa pitkin päivää ja vaikka puhaltaa savut naapurin parvekkeelle.
   Sama täällä, itsekin siirryin kadunvarteen polttamaan mikä on usean metrin päässä kerrostalosta. Ongelma tuntui sen jälkeen olevan, että taloyhtion roskakatokset ovat myös siinä kadun varressa. En tiedä oliko huoli että poltan sen katoksen vai että roskat alkaisivat haista tupakalta :D En edes heittänyt tupakoita roskakatokseen, vaan maakaivoon. Ennen tätä lakia, en edes polttanut parvekkeella, se oli kissoja varten. Poltin pihalla, mutta ilmeisesti se oli silti liian lähellä ikkunoita. Rouvashenkilö, joka tämän valituskampanjan minusta laittoi alulle, oli aivan järjetön. Yritin kysellä että mistä räppänästä heille se tupakanhaju on tullut sisälle, että osaisin valita oikean puolen rakennusta missä tupakoida. Yritin myös kysellä että kuinka metriä poispäin pitäisi kävellä ettei hajut varmasti kantaudu sisälle. Vastaus tuli rakentavasti: "SE EI KUULU SULLE!!! Jos vielä kerran nään sut tupakka kourassa niin lennät tästä taloyhtiöstä". ...Okei? :D

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Mikä onni asua omakotitalossa, jossa saa polttaa missä tahdon häiritsemättä naapureita. Vaikka tien toisella puolella asuva valittaja haistaa savun vaikken olisi kotonakaan

   Lainaa

  45. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Niks: En edes heittänyt tupakoita roskakatokseen, vaan maakaivoon.
   Sellainen ruudinkeksijä sieltä sitten tupsahti.

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Tepa: Sellainen ruudinkeksijä sieltä sitten tupsahti.
   Jep masensi minuakin. Ei taida tajuta mihin röökin myrkyt kaivosta päätyvät.

   Lainaa

  47. tuoksuttelija 19.2.2018 21:30
   Tulos: -6 (18 ääntä)
   Hihi: Astmaatikot kiittävät “pelkästä hajuhaitasta”. Ja kyllä se vaan haisee niin kamalalle, ettei hajuhaitassa ole väheksymistä. Ja onko sisällä tupakoivasta mukavaa seurata tervan kertymistä asuntoon? Paljonkohan seinäpintojen uusiminen kustantaa?
   hyvä kun yleistät. minä en ole koskaan polttanut tupakkaa mutta silti pidän tupakan hajusta :) se että sinulla on astma ei tarkoita että kaikkien tulisi tanssia sinun pillin mukaan.

   Lainaa

  48. vuokranantaja 19.2.2018 21:34
   Tulos: -5 (15 ääntä)
   N: Naapurini polttaa sisällä tupakkaa. Näin ollen meillä haisee ihan järkyttävältä, varsinkin vaatehuone, mutta myös makuuhuone. Ei ole hänen vanhassa vuokrasopparissaan kiellettyä. Asiaa setvitty ja rakosia tilkitty nyt saatana 1,5 vuotta. Mut eeiih. Edelleen haisee. Eikä isännöitsijää juuri kiinnosta, jatkuvasti saa kysellä perään kun ei otetakaan yhteyttä luvatussa ajassa. Ilmanpuhdistaja auttaa hieman. Ahdistaa lähinnä tän 2-vuotiaan puolesta. Itsekkäät idiootit.
   Mitä itsekästä on pitää kiinni oikeuksistaan? Jos vuokrasoppari sanoo että niin saa tehdä niin mitäs itket? Yhtälailla se naapuri vois tulla valittamaan meluhaitasta kun vaikka naulaat päivällä hyllyä seinään mutta sinähän naulaat ja pidät kiinni oikeuksistasi tehdä niin ihan yhtälailla.

   Lainaa

  49. grogrgrgrg 8.4.2018 12:30
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   Jostain kumman syystä ei meikäläistä tupakoimattomana henkilönä haittaa tupakan haju. Johtuu ehkä mahdollisesti siitä etten ole ammattimainen mielensä pahoittaja. :/

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Kyllä ne tupakansavun aiheuttamat haitat maksavat enemmän taloyhtiölle kuin joku hissimatka. Isä työskentelee kiinteistötarkastajana ja häneltä saa kuulla kaikenlaisia kauhutarinoita siitä, miten urpoja jotkut kerrostaloasukkaat voivat olla. Esim. yhden koiralta lentää ripulit seinään, toisella on ruokaa lattialla, kolmannella ei ole siivottu niin kaikki on paskaista, monella huumeviljelmiä (jotka haisevat kuulemma todella pahalle), useat polttaa jotakin suitsukkeita niin hajut tarttuu seiniin kiinni... Tupakansavu yksi pahimpia. Kirjastovirkailijana vastaan on tullut myös tupakalle haisevia kirjoja. Se haju ei TODELLAKAAN ole helppoa saada irti. Uudet asukkaat pitää saada nopeasti asuntoon ja yleensä kiinteistöjen huoltomiehillä on vain viikko aikaa hoitaa asunto asumiskuntoon. Se savun haju ei siinä ajassa lähde. Niin ja muuten, maksu niistä hajuhaitoista lähtee juuri sille edelliselle tupakoivalle asiakkaalle - ei niitä teidän aiheuttamianne ongelmia taloyhtiö tai huoltoyhtiö maksa. Ne laskut tulevat loppupäässä sille joka ne aiheutti.

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jo: Portaat. Mikä hieno keksintö. Suorastaan vaihtoehto hissille, sen enempää muuten kantaa ottamatta tapaukseen.
   Meteli

   Lainaa

  52. jukkapalmu 3.5.2020 17:59
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Puoli tuntia = 4 minuuttia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, lappu, viesti, naapurit, parta-agamat, terraario, valo, poliisit, hissi, tupakointi, sähkö