Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 323

Rehellinen keskustelu äidin kanssa.
Sekalaisia, osa 323

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hottentotti 30.1.2018 0:31
   Tulos: +983 (999 ääntä)
   Koska ihmiset yleensäkin kuolee 55- ja 59-vuotiaina...

   Lainaa

  2. Tulos: +230 (262 ääntä)
   No mutta olipas nämä paskoja

   Lainaa

  3. Tulos: +448 (454 ääntä)
   Jos joku ymmärtää mitä tuo venäjänkielinen(?) teksti oikeasti tarkoittaa, kertokaa ihmeessä. :D

   Lainaa

  4. Tulos: +294 (302 ääntä)
   Leon: Jos joku ymmärtää mitä tuo venäjänkielinen(?) teksti oikeasti tarkoittaa, kertokaa ihmeessä.
   Jospa kyse on kimppakyyti-ilmoituksesta?

   Lainaa

  5. Tulos: +264 (386 ääntä)
   janica on niin white trash nimi.. vai pitäiskös se lausua janisa?

   Lainaa

  6. Tulos: +614 (614 ääntä)
   Leon: Jos joku ymmärtää mitä tuo venäjänkielinen(?) teksti oikeasti tarkoittaa, kertokaa ihmeessä.
   Marinan mies on seuraavana aamuna lähdössä Viipuriin ja voi ottaa mukaan 3 kyytiläistä. Eli suomennos on käytännössä oikein.

   Lainaa

  7. Tulos: +238 (272 ääntä)
   wempula: janica on niin white trash nimi.. vai pitäiskös se lausua janisa?
   No tietysti Janisa! Ihan niinku Cecilia menee muotoon Sesilia eikä Kekilia. Tai Canna menee muotoon Sanna. Tai siis Säna. Jotkut sanoo myös normaalisti "Sanna" mut ne ei kuulemma välttämättä vastaa.

   Lainaa

  8. Tulos: -57 (143 ääntä)
   wempula: janica on niin white trash nimi.. vai pitäiskös se lausua janisa?
   Tuntuuko nyt oma elämä taas hetken aikaa helpommalta, kun olet päässyt ihanan geneerisesti kritisoimaan valkoroskaa? :)

   Lainaa

  9. Tulos: -32 (150 ääntä)
   wempula: janica on niin white trash nimi.. vai pitäiskös se lausua janisa?
   Vanhempansa ovat varmaan ristineet ihan normaaliksi Janikaksi, mutta se ei ole ollut siideriprinsessan mielestä riittävän "glamour".

   Lainaa

  10. Tulos: +159 (167 ääntä)
   Janica,äitini synnytti minut ollessaan 37-vuotias... Edelleen on hengissä ja hyvissä voimissa, täyttää 61..Sinun mittapuullasi hän on varmaan jo kuolemanrajamailla..

   Lainaa

  11. Tulos: +237 (289 ääntä)
   Aika erikoista, jos ei koulutettu ihminen ole tietoinen, että raskauden riskit kasvavat äidin ikääntyessä.

   Lainaa

  12. Tulos: -52 (146 ääntä)
   Arki: Aika erikoista, jos ei koulutettu ihminen ole tietoinen, että raskauden riskit kasvavat äidin ikääntyessä.
   Liian vanha isä on suuri riski lapselle. Jos mies tulee liian vanhana isäksi, hänen lapsensa on yleensä paitsi värisokea, hän myös saa todennäköisesti invalidisoivan autoimmuunisairauden, esim. reuman. Myös kehitysvammaisuus on yleisempää iäkkäiden isien lapsilla.

   Lainaa

  13. Kaikkea hienoa 30.1.2018 7:24
   Tulos: +62 (114 ääntä)
   Hojohojo: No tietysti Janisa! Ihan niinku Cecilia menee muotoon Sesilia eikä Kekilia. Tai Canna menee muotoon Sanna. Tai siis Säna. Jotkut sanoo myös normaalisti “Sanna” mut ne ei kuulemma välttämättä vastaa.
   Cecilia menee muotoon Sesilia koska e ja i. Janica menee muotoon Janika, Canna menee muotoon Kanna ja corona menee muotoon korona, koska a ja o.

   Lainaa

  14. Tulos: +164 (180 ääntä)
   No mitens meidän presidentti,varmaan kuolee ennenkuin Jenni synnyttää...

   Lainaa

  15. Tulos: +42 (122 ääntä)
   wempula: janica on niin white trash nimi.. vai pitäiskös se lausua janisa?
   Kaikki Janicat, Jennicat yms on kieltämättä lähes aina tyhmiä ku saappaat.

   Lainaa

  16. Tulos: +64 (74 ääntä)
   Leon: Jos joku ymmärtää mitä tuo venäjänkielinen(?) teksti oikeasti tarkoittaa, kertokaa ihmeessä.
   Kuten jo pari aikaisempaa sanoi. Aviomies on matkaan lähdössä ja autoon mahtuu kolme kimppakyytiläistä. Eli käännös on suunnilleen oikein, mitä nyt kumppani on vähän huono sanavalinta konekääntäjältä.

   Lainaa

  17. Tulos: -193 (207 ääntä)
   Mitä toi ryssä oikeesti sanoi?

   Lainaa

  18. Tulos: +107 (117 ääntä)
   Ruma Elsa: Liian vanha isä on suuri riski lapselle. Jos mies tulee liian vanhana isäksi, hänen lapsensa on yleensä paitsi värisokea, hän myös saa todennäköisesti invalidisoivan autoimmuunisairauden, esim. reuman. Myös kehitysvammaisuus on yleisempää iäkkäiden isien lapsilla.
   "Yleensä" tarkoittaa useimmiten, eli >50%. Näytätkö sen tilaston, jossa osoitetaan että yli puolet vanhempien isien lapsista on värisokeita ja näistä merkittävällä osalla on reuma? Joo, riskit kasvavat. Eivät noin paljon

   Lainaa

  19. Tulos: +53 (79 ääntä)
   Lilliska: Kuten jo pari aikaisempaa sanoi. Aviomies on matkaan lähdössä ja autoon mahtuu kolme kimppakyytiläistä. Eli käännös on suunnilleen oikein, mitä nyt kumppani on vähän huono sanavalinta konekääntäjältä.
   Jos kerran pari aikasempaa tuon jo sano, niin miksi sun piti sanoa se vielä kerran?

   Lainaa

  20. Tulos: +6 (48 ääntä)
   Arki: Aika erikoista, jos ei koulutettu ihminen ole tietoinen, että raskauden riskit kasvavat äidin ikääntyessä.
   Ja lisäksi naisen hedelmällisyys alkaa laskea 25-vuotiaana.

   Lainaa

  21. Tulos: +35 (59 ääntä)
   Mut yllätti hieman se, että joku ei tiedä, että raskauden riskit kasvavat iän myötä.

   Lainaa

  22. Miehet täydellisiä 30.1.2018 19:05
   Tulos: +23 (77 ääntä)
   Ruma Elsa: Liian vanha isä on suuri riski lapselle. Jos mies tulee liian vanhana isäksi, hänen lapsensa on yleensä paitsi värisokea, hän myös saa todennäköisesti invalidisoivan autoimmuunisairauden, esim. reuman. Myös kehitysvammaisuus on yleisempää iäkkäiden isien lapsilla.
   Hyshys, ei noin saa sanoa. Ainoastaan naisen ikä voi olla ongelma.

   Lainaa

  23. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Tinka: Mut yllätti hieman se, että joku ei tiedä, että raskauden riskit kasvavat iän myötä.
   Tuossa uutisessa heitä yllätti se, miten paljon riskit kasvavat. Eli ilmeisesti tiesivät että riskit kasvavat iän myötä, mutta suuruusluokka yllätti.

   Lainaa

  24. ihanmummovaan 30.1.2018 23:46
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Venäjänkielisen jutun suomennoksesta puuttui se olennainen asia, että mies on lähdössä juuri Viipuriin. Oletettavasti matkakumppanien olisi hyvä tietää mihin päin pääsisivät herran kyydissä. Nyt käännös kyl kieltämättä kuulostaa juuri siltä että aviomies lähtee, rouva ottaa kumppaneita.

   Lainaa

  25. Tulos: +27 (65 ääntä)
   Miehet täydellisiä: Hyshys, ei noin saa sanoa. Ainoastaan naisen ikä voi olla ongelma.
   Olen huomannut saman ilmiön. Miehen biologinen kello alkaa tikittää heti kun 30 vuotta tulee täyteen, jolloin miehen hormonitoiminta ja hedelmällisyys romahtaa. 40-vuotias mies on jo riski-isä. Mutta naisia vain osoitetaan sormella.

   Lainaa

  26. Tulos: -69 (93 ääntä)
   anna ja kump. Kuka tahansa venäläinen nainen on tuhannesti laadukkaampi kuin suomalainen läskiperse valittaja uhrautuja. Suomalainen nainen on maailman huonoin, -ihan joka suhteessa.

   Lainaa

  27. Tulos: -73 (97 ääntä)
   Samaan aikaan, kun suomalainen nainen valittaa puoliksi jaetuista kotitöistä, on venäläinen nainen kattanut jo illallisen ja laittautunut miestään varten. Kiihkeän seksin jälkeen mies tiskaa oma-aloitteisesti. Molemmissa tapauksissa kotityöt menevät tasan, mutta fiilis on hieman eri.

   Lainaa

  28. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Suomen väestönhallintayksikön oli tarkoitus valita Laura ja painaa ctrl + C. Tuli vahingossa painettua ctrl + X. Laura poistettu. :(

   Lainaa

  29. Tulos: +91 (115 ääntä)
   Mies: kun suomalainen nainen valittaa puoliksi jaetuista kotitöistä, on venäläinen nainen kattanut jo illallisen ja laittautunut miestään varten. Kiihkeän seksin jälkeen mies tiskaa.
   Ikävä rikkoa pilvilinnasi, mutta nuoruudenystäviini ja pitkäaikaisiin naisystäviini kuuluu muutama venäläisnainen. Tulivat Suomeen miehen perässä, jotta saisivat kansalaisuuden. He kaikki kertovat itserakkaista suomalaismiehistä, jotka kuvittelivat ihan tosissaan, että Venäjällä syntynyt nainen pitää siivoamisesta ja muka oikein haluaa palvella miestä(sic!). Heistä se oli uskomatonta. Se miesten itsekeskeisyys ja vaatimukset naista kohtaan. Näille miehille oli yllätys, että venäläisnaisetkin halusivat elää onnellisena ja vapaana, he ystävystyivät suomalaisten naisten ja älykkäämpien miesten kanssa, alkoivat opiskella tai menivät töihin, perustivat yrityksen, harrastivat ja kävivät ulkona muiden ihmisten kanssa. Tämä aiheutti poikkeuksetta suuren pettymyksen näissä miehissä........... Mikä kauhea takaisku elämältä! Venäjällä(eikä Thaimaassa) ei olekaan naisia,jotka rakastavat siivoamista ja miehen palvelemista. Heillä on oma tahto, tunne-elämä ja toiveita ja suunnitelmia, lisäksi he haluavat ysyäviä. Melkein jokainen tuntemani venäläinen ja thai-nainen on eronnut ja aloittanut täällä uuden elämän. Realiteetit kehiin nyt, nimimerkki "Mies". Millään ihmisrodulla EI ole geeneissä palvelemista, synnynnäistä nöyryyttä tai täydellistä itsearvostuksen puutetta. Jokainen haluaa sitä samaa: vapautta, onnea, ystäviä, omaa rahaa, ja palvelemistakin, mutta se on AINA vastavuoroista. Muussa tapauksessa nöyrä venakkosi lähtee pois luotasi alta aikayksikön.

   Lainaa

  30. Tulos: -64 (82 ääntä)
   Ruma Elsa: Ikävä rikkoa pilvilinnasi, mutta nuoruudenystäviini ja pitkäaikaisiin naisystäviini kuuluu muutama venäläisnainen. Tulivat Suomeen miehen perässä, jotta saisivat kansalaisuuden. He kaikki kertovat itserakkaista suomalaismiehistä, jotka kuvittelivat ihan tosissaan, että Venäjällä syntynyt nainen pitää siivoamisesta ja muka oikein haluaa palvella miestä(sic!). Heistä se oli uskomatonta. Se miesten itsekeskeisyys ja vaatimukset naista kohtaan. Näille miehille oli yllätys, että venäläisnaisetkin halusivat elää onnellisena ja vapaana, he ystävystyivät suomalaisten naisten ja älykkäämpien miesten kanssa, alkoivat opiskella tai menivät töihin, perustivat yrityksen, harrastivat ja kävivät ulkona muiden ihmisten kanssa. Tämä aiheutti poikkeuksetta suuren pettymyksen näissä miehissä……….. Mikä kauhea takaisku elämältä! Venäjällä(eikä Thaimaassa) ei olekaan naisia,jotka rakastavat siivoamista ja miehen palvelemista. Heillä on oma tahto, tunne-elämä ja toiveita ja suunnitelmia, lisäksi he haluavat ysyäviä. Melkein jokainen tuntemani venäläinen ja thai-nainen on eronnut ja aloittanut täällä uuden elämän. Realiteetit kehiin nyt, nimimerkki “Mies”. Millään ihmisrodulla EI ole geeneissä palvelemista, synnynnäistä nöyryyttä tai täydellistä itsearvostuksen puutetta. Jokainen haluaa sitä samaa: vapautta, onnea, ystäviä, omaa rahaa, ja palvelemistakin, mutta se on AINA vastavuoroista. Muussa tapauksessa nöyrä venakkosi lähtee pois luotasi alta aikayksikön.
   Kukaan geeneistä puhunutkaan vaan kulttuurista. Vastauksesi korreloi hyvin keskiverto suomalaisen naisen luonteen kanssa.

   Lainaa

  31. Tulos: -20 (44 ääntä)
   Jorkku: No mitens meidän presidentti,varmaan kuolee ennenkuin Jenni synnyttää…
   No toivoa sopii ainakin

   Lainaa

  32. Tulos: +51 (71 ääntä)
   Mies: Samaan aikaan, kun suomalainen nainen valittaa puoliksi jaetuista kotitöistä, on venäläinen nainen kattanut jo illallisen ja laittautunut miestään varten. Kiihkeän seksin jälkeen mies tiskaa oma-aloitteisesti. Molemmissa tapauksissa kotityöt menevät tasan, mutta fiilis on hieman eri.
   Mitä vittua sä horiset?

   Lainaa

  33. Tulos: -50 (70 ääntä)
   Miu: Mitä vittua sä horiset?
   Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Sinällään nykymaailma on aika surullinen paikka. On tosi vaikeeta saada koulutus, ura, asunto ja jonkinlaiset säästöt jos meinaa lapsiakin hankkia. Jokainen vanhempi nyt tietysti haluaa, että lapsella ois perustarpeet kunnossa mutta maailman ikä senkun pitenee vaikka biologinen ikä ei mihinkään muutu. Riskejä lukuun ottamatta, päälle 35 vuotias nainen ei välttämättä enää edes voi tulla raskaaksi, todennäkysyys ainakin kasvaa huimasti. Paras hedelmällinen ikä on just se 20-30 naiselle mutta nykyaikana on lähes mahdotonta saada elämä aluilleen ennen 30 vuotta. Itsekkin 21 nyt ja lapsia ois kiva saada, mut kun työtön ja köyhä, eikä koulutustakaan vielä niin kyllä näyttää siltä, että saattaa olla pakko unohtaa sekin haave siitä perheestä. Yksinhuoltajaksi en vapaaehtoisesti ole rupeamassa mutta eipä ole niitä sopivia miehiäkään tullut vielä eteen, ei silleen, että ketään ees kerkeisi katella kun elämässä kaikki muu painaa päälle.

   Lainaa

  35. Tulos: +29 (41 ääntä)
   Ruma Elsa: Ikävä rikkoa pilvilinnasi, mutta nuoruudenystäviini ja pitkäaikaisiin naisystäviini kuuluu muutama venäläisnainen. Tulivat Suomeen miehen perässä, jotta saisivat kansalaisuuden. He kaikki kertovat itserakkaista suomalaismiehistä, jotka kuvittelivat ihan tosissaan, että Venäjällä syntynyt nainen pitää siivoamisesta ja muka oikein haluaa palvella miestä(sic!). Heistä se oli uskomatonta. Se miesten itsekeskeisyys ja vaatimukset naista kohtaan. Näille miehille oli yllätys, että venäläisnaisetkin halusivat elää onnellisena ja vapaana, he ystävystyivät suomalaisten naisten ja älykkäämpien miesten kanssa, alkoivat opiskella tai menivät töihin, perustivat yrityksen, harrastivat ja kävivät ulkona muiden ihmisten kanssa. Tämä aiheutti poikkeuksetta suuren pettymyksen näissä miehissä……….. Mikä kauhea takaisku elämältä! Venäjällä(eikä Thaimaassa) ei olekaan naisia,jotka rakastavat siivoamista ja miehen palvelemista. Heillä on oma tahto, tunne-elämä ja toiveita ja suunnitelmia, lisäksi he haluavat ysyäviä. Melkein jokainen tuntemani venäläinen ja thai-nainen on eronnut ja aloittanut täällä uuden elämän. Realiteetit kehiin nyt, nimimerkki “Mies”. Millään ihmisrodulla EI ole geeneissä palvelemista, synnynnäistä nöyryyttä tai täydellistä itsearvostuksen puutetta. Jokainen haluaa sitä samaa: vapautta, onnea, ystäviä, omaa rahaa, ja palvelemistakin, mutta se on AINA vastavuoroista. Muussa tapauksessa nöyrä venakkosi lähtee pois luotasi alta aikayksikön.
   Minulla myös monta Venäjältä tänne muuttanutta kaveria ja tuo sama tarina. Upeita ja fiksuja naisia kaikki!

   Lainaa

  36. Tulos: -44 (60 ääntä)
   Ruma Elsa: Ikävä rikkoa pilvilinnasi, mutta nuoruudenystäviini ja pitkäaikaisiin naisystäviini kuuluu muutama venäläisnainen. Tulivat Suomeen miehen perässä, jotta saisivat kansalaisuuden. He kaikki kertovat itserakkaista suomalaismiehistä, jotka kuvittelivat ihan tosissaan, että Venäjällä syntynyt nainen pitää siivoamisesta ja muka oikein haluaa palvella miestä(sic!). Heistä se oli uskomatonta. Se miesten itsekeskeisyys ja vaatimukset naista kohtaan. Näille miehille oli yllätys, että venäläisnaisetkin halusivat elää onnellisena ja vapaana, he ystävystyivät suomalaisten naisten ja älykkäämpien miesten kanssa, alkoivat opiskella tai menivät töihin, perustivat yrityksen, harrastivat ja kävivät ulkona muiden ihmisten kanssa. Tämä aiheutti poikkeuksetta suuren pettymyksen näissä miehissä……….. Mikä kauhea takaisku elämältä! Venäjällä(eikä Thaimaassa) ei olekaan naisia,jotka rakastavat siivoamista ja miehen palvelemista. Heillä on oma tahto, tunne-elämä ja toiveita ja suunnitelmia, lisäksi he haluavat ysyäviä. Melkein jokainen tuntemani venäläinen ja thai-nainen on eronnut ja aloittanut täällä uuden elämän. Realiteetit kehiin nyt, nimimerkki “Mies”. Millään ihmisrodulla EI ole geeneissä palvelemista, synnynnäistä nöyryyttä tai täydellistä itsearvostuksen puutetta. Jokainen haluaa sitä samaa: vapautta, onnea, ystäviä, omaa rahaa, ja palvelemistakin, mutta se on AINA vastavuoroista. Muussa tapauksessa nöyrä venakkosi lähtee pois luotasi alta aikayksikön.
   Ei kyse ole mistään luusemiehistä, jotka ottavat rinnalleen venäläisen vaimon. 30-vuotias, treenattu, korkeakoulusta hyviin palkkatöihin päätynyt mies haluaa vaimokseen jotain muuta kuin korkeakoulutetun valittajafeministin.

   Lainaa

  37. Tulos: -18 (34 ääntä)
   Ruma elsa(sic). [sic]:n tarpeeton käyttö ei tee sinusta yhtään sen fiksumpaa.

   Lainaa

  38. Tulos: -31 (41 ääntä)
   Mies: Samaan aikaan, kun suomalainen nainen valittaa puoliksi jaetuista kotitöistä, on venäläinen nainen kattanut jo illallisen ja laittautunut miestään varten. Kiihkeän seksin jälkeen mies tiskaa oma-aloitteisesti. Molemmissa tapauksissa kotityöt menevät tasan, mutta fiilis on hieman eri.
   Tätähän ei länsimainen patriarkaattia vastaan veren maku suussa taisteleva feministinainen ymmärrä. Itä-Euroopasta tulee vielä onneksi oikeita naisellisia naisia.

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Marikan äiti :D <3

   Lainaa

  40. Jäähdyttämätön gorilla 11.11.2021 10:25
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Janica, onpahan lapsella turvallinen koti johon syntyä ja raha-asiat kunnossa. Lapselta ei tule puuttumaan mitään, toisin kuin teineinä, alepan kassalla, ilman tutkintoa ja varmuutta tulevaisuudesta ja "mammankin pitää päästä viikonloppuisin bailaa" mentaliteettiä. Kun tekee asiat oikein ennen lapsen syntymää, ei todennälöisesti tule edes avioeroa. T: Boomeri

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ikä, synnyttää, synnytys, lapsi, asiakaspalvelu, Asiakaspalvelu Suomi, käännös, äiti, puhelu, koira

 • Uusimmat

 • Kategoriat