Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Feissarimokat Putouksessa

Huomasitko tästä julkaisusta tehdyn Putous-sketsin?
Mikäli Putous ei ole makuusi, tai muuten vain et bongannut Feissarimokien julkaisuun Roskalavalla rapisee suklaa pohjautuvaa sketsiä Putouksessa, voit katsoa sen alla. Suurkiitokset ammattitaitoiselle Putous-tiimille yhteydenotosta ja tiiviistä yhteistyöstä sketsin valmisteluvaiheessa. ;)

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +322 (328 ääntä)
   Tämä selittänee miksi lauantaina tuntui kun sketsin olisi nähnyt jo aiemmin. Mulla olisi kanssa ylimääräinen joulukori avaamattomana, minkä ajattelin lahjoittaa kirpparilla, taidankin kuskata suoraan naapurille.

   Lainaa

  2. Tulos: +85 (257 ääntä)
   Tätäkään ei voinut laittaa suoraan sivulle? Nähdäkseen kyseisen pätkän joutui asentamaan Katsomo sovelluksen, rekisteröitymään palveluun, vahvistamaan sähköpostin, katsomaan 4 typerää mainosta jotta näki tämän lyhyen sketsin. Paljonko mtv maksaa näistä klikkailuista...?

   Lainaa

  3. Tulos: +13 (133 ääntä)
   Milloin se hauska kohta tulee?

   Lainaa

  4. Tulos: +117 (159 ääntä)
   Joo: Tätäkään ei voinut laittaa suoraan sivulle? Nähdäkseen kyseisen pätkän joutui asentamaan Katsomo sovelluksen, rekisteröitymään palveluun, vahvistamaan sähköpostin, katsomaan 4 typerää mainosta jotta näki tämän lyhyen sketsin. Paljonko mtv maksaa näistä klikkailuista…?
   Silti teit tuon kaiken työn jotta näet kun suomalaiset mukahauskat näyttelijät uudelleennäytelevät feissarimokan jonka olet jo aikaisemmin lukenut, ohjelmassa josta et ilmeisesti pidä kun et ole aikaisemmin sitä pätkää jo nähnyt. Mainostelevisio kiittää panostasi.

   Lainaa

  5. Tipitiiduckface 30.1.2018 6:40
   Tulos: -58 (124 ääntä)
   Tässä sketsissä kaikki oli niin ennalta arvattavaa eikä minkäänlaista yllätystä tai muutakaan koukkua siinä ollut, mikä olisi pahemmin naurattanut. Aineksia olisi ollut vaikka mihin, mutta oltiin sitten tehty todella huono sketsi.

   Lainaa

  6. Valtakunnqnihmettelijä 30.1.2018 6:56
   Tulos: +91 (151 ääntä)
   Joo: Tätäkään ei voinut laittaa suoraan sivulle? Nähdäkseen kyseisen pätkän joutui asentamaan Katsomo sovelluksen, rekisteröitymään palveluun, vahvistamaan sähköpostin, katsomaan 4 typerää mainosta jotta näki tämän lyhyen sketsin. Paljonko mtv maksaa näistä klikkailuista…?
   Herran vuosi 2018 ja tekijänoikeudet uusi juttu? Ei noita niin vain ladata ja laiteta sitten omille sivuille.

   Lainaa

  7. Tulos: +42 (98 ääntä)
   Rimma: Milloin se hauska kohta tulee?
   Ei milloinkaan, Putous on vain olevinaan viihdettä.

   Lainaa

  8. Tulos: +56 (72 ääntä)
   Joo: Tätäkään ei voinut laittaa suoraan sivulle? Nähdäkseen kyseisen pätkän joutui asentamaan Katsomo sovelluksen, rekisteröitymään palveluun, vahvistamaan sähköpostin, katsomaan 4 typerää mainosta jotta näki tämän lyhyen sketsin. Paljonko mtv maksaa näistä klikkailuista…?
   Kiitti varoituksesta :) Ihan noin paljoo en halua nähdä tätä

   Lainaa

  9. Pukka peepää 30.1.2018 10:26
   Tulos: +97 (107 ääntä)
   Joo siis maikkari tekee jonkinlaista henkilökohtaista ennätystä siinä, kuinka huonon suoratoistopalvelun voi tehdä. Loputon säätäminen silverlightien ja mainosten kanssa, ja miksi lyhyeenkin videoon vaaditaan kirjautuminen?!

   Lainaa

  10. Tulos: +65 (65 ääntä)
   Putouksen tuubikanavalta -> https://youtu.be/0jlL2gCZnkA

   Lainaa

  11. Tulos: +183 (183 ääntä)
   avi: Putouksen tuubikanavalta -> https://youtu.be/0jlL2gCZnkA
   Kiitos tästä, Katsomon kikkailut eivät ole meidänkään mieleen, joten YouTube-video on vaihdettu linkin tilalle.

   Lainaa

  12. Tulos: -53 (79 ääntä)
   Mikä idea tällä sketsillä oli, kun juttu oli suurimmaksi osaksi täältä kopioitu? Siis joo, hauska sen pitäisi olla, mutta sketsi oli vain nettikirppiksen kliseistä koottu video. Mitään oivaltavaa tai uutta siinä ei ollut. Putouksen budjetti liian pieni, kun ennalta kuvattu sketsi oli noin laiska?

   Lainaa

  13. Tulos: +84 (142 ääntä)
   L: Ei milloinkaan, Putous on vain olevinaan viihdettä.
   Tää Putous-dissaus on kyllä yksi nykyajan ilmiöistä, joita en käsitä sitten alkuunkaan. Jos jostain ei pidä, niin sitten ei katso ja on hiljaa, fine. Mutta ei. Aukoa pitää joka paikassa, että täyttä paskaa ja niin edelleen. Ja viihteen/median ammattilaisena (tosin kilpailevalla kanavalla) voin vieläpä sanoa, että kyseessä on äärimmäisen hyvin tuotettu viihdepaketti. Että sekin ihmetyttää. Tekisi mieli vetää tiettyjä korrelaatioita mutta katsotaanpa seuraava moka.

   Lainaa

  14. yli opisto hörhö 30.1.2018 13:36
   Tulos: +47 (59 ääntä)
   Olihan tuo aika paikkansapitävä mikäli näitä mokia on uskominen. Ihmiset jotka eivät pitäneet tätä osuvana lienee oma lehmä ojassa.

   Lainaa

  15. Tulos: -7 (67 ääntä)
   Putri Karo: Tää Putous-dissaus on kyllä yksi nykyajan ilmiöistä, joita en käsitä sitten alkuunkaan. Jos jostain ei pidä, niin sitten ei katso ja on hiljaa, fine. Mutta ei. Aukoa pitää joka paikassa, että täyttä paskaa ja niin edelleen. Ja viihteen/median ammattilaisena (tosin kilpailevalla kanavalla) voin vieläpä sanoa, että kyseessä on äärimmäisen hyvin tuotettu viihdepaketti. Että sekin ihmetyttää. Tekisi mieli vetää tiettyjä korrelaatioita mutta katsotaanpa seuraava moka.
   Jos tuo on sun mielestä äärimmäisen hyvin tuotettu viihdepaketti, niin voin vaan kuvitella sen teiän tarjonnan..

   Lainaa

  16. Tulos: -23 (33 ääntä)
   Joo: Tätäkään ei voinut laittaa suoraan sivulle? Nähdäkseen kyseisen pätkän joutui asentamaan Katsomo sovelluksen, rekisteröitymään palveluun, vahvistamaan sähköpostin, katsomaan 4 typerää mainosta jotta näki tämän lyhyen sketsin. Paljonko mtv maksaa näistä klikkailuista…?
   Laukesitko?

   Lainaa

  17. Tulos: -40 (76 ääntä)
   Putri Karo: Tää Putous-dissaus on kyllä yksi nykyajan ilmiöistä, joita en käsitä sitten alkuunkaan. Jos jostain ei pidä, niin sitten ei katso ja on hiljaa, fine. Mutta ei. Aukoa pitää joka paikassa, että täyttä paskaa ja niin edelleen.
   Voisitko ystävällisesti noudattaa omaa neuvoasi. Eli jos et muiden dissauksesta ja aukomisesta pidä, niin älä sitten lue kommentteja ja ole hiljaa, fine. :P Mutta ei, sinun itsesi pitää näköjään myös aukoa, että täyttä paskaa ja niin edelleen.

   Lainaa

  18. Ihanaa, Suomen kansa! 30.1.2018 16:01
   Tulos: +28 (44 ääntä)
   Ihanaa että Feissarimokat on päässeet suuren kansan katseltavaksi! :D Täällä saattoi kahvit pärskähdellä, ja yksi jos toinenkin kanssakahvittelija tuijotteli, kun hihittelin sketsille yksikseni :D

   Lainaa

  19. Tulos: +23 (45 ääntä)
   Putri Karo: Tää Putous-dissaus on kyllä yksi nykyajan ilmiöistä, joita en käsitä sitten alkuunkaan. Jos jostain ei pidä, niin sitten ei katso ja on hiljaa, fine. Mutta ei. Aukoa pitää joka paikassa, että täyttä paskaa ja niin edelleen. Ja viihteen/median ammattilaisena (tosin kilpailevalla kanavalla) voin vieläpä sanoa, että kyseessä on äärimmäisen hyvin tuotettu viihdepaketti. Että sekin ihmetyttää. Tekisi mieli vetää tiettyjä korrelaatioita mutta katsotaanpa seuraava moka.
   Putousta on kritisoitu alusta asti ja syystä. Se on vain vastareaktio jatkuvalle Putous-hehkutukselle, jossa annetaan ymmärtää kyseessä olevan jotenkin laadukas viihdeohjelma.

   Lainaa

  20. Vaniljankukka 30.1.2018 20:17
   Tulos: +24 (50 ääntä)
   Tämä olis ollut muuten jopa ihan semi-jees. Mutta olihan se pakko arvata että koska kyseessä on tosiaankin Putous niin navan alle mennään ja väkisin. "Hehehee...pipari...höhöhööö..et oo saanut....piparia..höhöhöö...." Niin. On sille ihan syynsä miksi aikuiset ihmiset kritisoivat ja miettivät että mikä kumma saa näennäesen aikuiset ihmiset taantumaan tuolle tasolle. Ilmeisesti ei sitten ole sarjan tekijät saaneet. Siis piparia, tajusittehan...? Heheh. Jestas miten väsynyttä. -_- Feissarimokien osuus on ihan hyvä mutta tuo alapää-juttujen väkisin vääntäminen on niiiin kulunutta ja vähän liiankin tunnistettavissa olevaa Putous-kamaa että.... Putouksen tekijöillä ikää sellaset rapeat 10 vuotta.

   Lainaa

  21. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Musta tää oli huvittava. Feissarimokat vaan tekemään useamminkin yhteistyötä putouksen kanssa.

   Lainaa

  22. Tulos: +43 (59 ääntä)
   Discalimer: en seuraa Putousta ja ylipäätään huumori, jolla yritetään osua sekä lapsiin, aikusiiin, vanhuksiin, heteroihin, homoihin, yksinhuoltajiin, sinkkuihin, cossaajiin, retroilijoihin, feministeihin, oikeistolaisiin, taksikuskeihin, konmaristeihin, muslimeihin, lähetyssaarnaajiin ja younameit, huumori menettää särmänsä ja viihdyttävyytensä, kun sen muka pitäisi upota kaikille. Siitä tulee latteaa koko perheen "viihdyttävää" turvallista mautonta ja hajutonta ajantappoa. Siitä huolimatta. Alkuperäisestä mokasta poiketen oli mielestäni käsikirjoituksellisesti erittäin oivaltava juonenkäänne tehdä trollista yp. Ihan en hymyillyt ääneen, mutta arvostin plot twistiä.

   Lainaa

  23. Tulos: -2 (24 ääntä)
   Vaniljankukka: Tämä olis ollut muuten jopa ihan semi-jees. Mutta olihan se pakko arvata että koska kyseessä on tosiaankin Putous niin navan alle mennään ja väkisin. “Hehehee…pipari…höhöhööö..et oo saanut….piparia..höhöhöö….” Niin. On sille ihan syynsä miksi aikuiset ihmiset kritisoivat ja miettivät että mikä kumma saa näennäesen aikuiset ihmiset taantumaan tuolle tasolle. Ilmeisesti ei sitten ole sarjan tekijät saaneet. Siis piparia, tajusittehan…? Heheh. Jestas miten väsynyttä. -_- Feissarimokien osuus on ihan hyvä mutta tuo alapää-juttujen väkisin vääntäminen on niiiin kulunutta ja vähän liiankin tunnistettavissa olevaa Putous-kamaa että…. Putouksen tekijöillä ikää sellaset rapeat 10 vuotta.
   Eli sun mielestä ois pitäny ruveta noudattaa alkuperäistä mokaa ja näyttää televisiossa lapsille ja lapsen mielisille, kuinka on ok ruveta haukkumaan toista läskiksi ja uhkailemaan vanhempaa ja sen lapsia..?

   Lainaa

  24. Tulos: +1 (17 ääntä)
   Putri Karo: Tää Putous-dissaus on kyllä yksi nykyajan ilmiöistä, joita en käsitä sitten alkuunkaan. Jos jostain ei pidä, niin sitten ei katso ja on hiljaa, fine. Mutta ei. Aukoa pitää joka paikassa, että täyttä paskaa ja niin edelleen. Ja viihteen/median ammattilaisena (tosin kilpailevalla kanavalla) voin vieläpä sanoa, että kyseessä on äärimmäisen hyvin tuotettu viihdepaketti. Että sekin ihmetyttää. Tekisi mieli vetää tiettyjä korrelaatioita mutta katsotaanpa seuraava moka.
   Ehkä, mutta sitä putous*askaa tulee nykyään ihan kaikista tuuteista. Niin vaikka ei olis yhtään kiinnostunut eikä haluaisi tietääkään niin joutuu kuitenkin Hesaria myöten sietämään kaiken maailman scheissea tyyliin "putouksessa tällä viikolla." Maksavana asiakkaana ärsyttää.

   Lainaa

  25. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Joku katselee tätä putousta? Siis yli 20 vuotias?!

   Lainaa

  26. Tulos: +8 (24 ääntä)
   Ei. Sitä ei katsele kukaan. Mutta lähetän sulle sun pokaalisi silti postissa kun olet niin erilainen nuori ja edellä aikaasi että olet itse (?) keksinyt alkaa dissata Putousta ja sen katsojia.
   gtrtr: Joku katselee tätä putousta? Siis yli 20 vuotias?!

   Lainaa

  27. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Ensimmäinen ees väjän hauska putous-sketsi minkä oon nähnyt. Ja syykin selvisi: ne ei keksinyt sitä itse!

   Lainaa

  28. Vaniljankukka 31.1.2018 15:54
   Tulos: +1 (17 ääntä)
   Joopajoo: Eli sun mielestä ois pitäny ruveta noudattaa alkuperäistä mokaa ja näyttää televisiossa lapsille ja lapsen mielisille, kuinka on ok ruveta haukkumaan toista läskiksi ja uhkailemaan vanhempaa ja sen lapsia..?
   Miten mun tekstistä voisi saada tuollaisen käsityksen? Ehkä se luetun ymmärtäminen on sittenkin vaikea laji. Sanoin, että muuten koko video oli ok ja Feissarimokien osuus ko. videosta on ok. Mutta suklaapatukan muuttaminen piaprirasiaksi oli vähintäänkin tylsä ja mauton veto sillä näyttelijät ihan vääntämällä väänsivät ettei katsojille nyt suinkaan jää epäselväksi että nauretaan sanalle pipari. Hehehee ja höhöhöö. Tylsää. Ja lapsellista.

   Lainaa

  29. Kiltti tyttö 1.2.2018 11:58
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Hauskahan tuo oli. Hyvä lähdeaineisto ja hauska toteutus. En tosin ala edelleenkään seurata Putousta noin muuten.

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Sekaani: Silti teit tuon kaiken työn jotta näet kun suomalaiset mukahauskat näyttelijät uudelleennäytelevät feissarimokan jonka olet jo aikaisemmin lukenut, ohjelmassa josta et ilmeisesti pidä kun et ole aikaisemmin sitä pätkää jo nähnyt. Mainostelevisio kiittää panostasi.
   *panoksestasi

   Lainaa

  31. Tarakka-ampuja 1.2.2018 21:13
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Sprikles: Discalimer: en seuraa Putousta ja ylipäätään huumori, jolla yritetään osua sekä lapsiin, aikusiiin, vanhuksiin, heteroihin, homoihin, yksinhuoltajiin, sinkkuihin, cossaajiin, retroilijoihin, feministeihin, oikeistolaisiin, taksikuskeihin, konmaristeihin, muslimeihin, lähetyssaarnaajiin ja younameit, huumori menettää särmänsä ja viihdyttävyytensä, kun sen muka pitäisi upota kaikille. Siitä tulee latteaa koko perheen “viihdyttävää” turvallista mautonta ja hajutonta ajantappoa. Siitä huolimatta. Alkuperäisestä mokasta poiketen oli mielestäni käsikirjoituksellisesti erittäin oivaltava juonenkäänne tehdä trollista yp. Ihan en hymyillyt ääneen, mutta arvostin plot twistiä.
   Tosin tuossa saattoi olla kyse jo antiikin Kreikan teatterista tutusta tavasta, että sama näyttelijä esittää useampaa hahmoa, joita kuvastetaan esim. naamioilla. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun Putouksessa näyttelijä vaihtaa roolia kesken sketsin.

   Lainaa

  32. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Mimmu: Tämä selittänee miksi lauantaina tuntui kun sketsin olisi nähnyt jo aiemmin. Mulla olisi kanssa ylimääräinen joulukori avaamattomana, minkä ajattelin lahjoittaa kirpparilla, taidankin kuskata suoraan naapurille.
   Kenelle naapureistasi?

   Lainaa

  33. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Sama kun itse inhoan Possea, mutta erona se, että jos tämä olisi ollut Possessa niin en olisi lapsellisesti kommentoimassa kuinka paskaa viihdettä se on. Kaikki ohjelmat eivät ole kaikkien mieleen ja on äärimmäisen helppoa olla katsomatta jotakin, josta ei pidä. En tuhlaa aikaani ja energiaa tuomalla joka käänteessä esiin inhoamiani asioita. Suosittelen samaa muille. Keskitytään niihin asioihin, joista pidämme ja hyväksytään, ettei kaikki pidä samoista asioista.

   Lainaa

  34. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Joo: Tätäkään ei voinut laittaa suoraan sivulle? Nähdäkseen kyseisen pätkän joutui asentamaan Katsomo sovelluksen, rekisteröitymään palveluun, vahvistamaan sähköpostin, katsomaan 4 typerää mainosta jotta näki tämän lyhyen sketsin. Paljonko mtv maksaa näistä klikkailuista…?
   Mainosrahotteinen tämäkin sivu on. Mutta siinä olen samaa mieltä, kaikki MTV katsomoon liittyvä on ruttoa. Mainosten katsominen on pieni kuolema.

   Lainaa

  35. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tuntuu jotenkin surulliselta että tämä sketsi perustuu ihan oikeaan aikuisten ihmisten väliseen netti keskusteluun. Sketsi oli erittäin hauska kyllä, mutta tämä nettiaika tuntuu vievän ihmiskuntaa enemmän taaksepäin kuin eteenpäin.

   Lainaa

  36. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Miu: Ensimmäinen ees väjän hauska putous-sketsi minkä oon nähnyt. Ja syykin selvisi: ne ei keksinyt sitä itse!
   Mutta ehkä siinä oli ajatusta takana näyttää aikuisille, miten nopeasti netissä voi keittää yli pikkujutuista ja että kannattaa vähän miettiä mitä sanoo ja miten käyttäytyy. Kuten feissarimokat ilmoittikin tiiviistä yhteistyöstä Putouksen kanssa, niin siitä voi päätellä ettei ole mikään salaisuus, että tämä on täältä otettu. Putous kaudet ovat mielestäni parantuneet nyt kun on uusittu näyttelijäkaartia, niin sketsitkin ovat olleet erittäin hauskoja. En ennen itsekään siitä niin perustanut. oletko edes katsonut ainuttakaan uutta jaksoa?

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Pukka peepää: Joo siis maikkari tekee jonkinlaista henkilökohtaista ennätystä siinä, kuinka huonon suoratoistopalvelun voi tehdä. Loputon säätäminen silverlightien ja mainosten kanssa, ja miksi lyhyeenkin videoon vaaditaan kirjautuminen?!
   Syy siihen on selvä. Katsomo on ilmainen. Mutta ärsyttäähän tuo kyllä kieltämättä itseäkin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: video, Putous, tv, telkkari, sketsi, katsomo, YouTube