Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 66

Annetaan Ikean DIY-keittiö.
Roskalavalla rapisee, osa 66

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hoitsu poika 16.1.2018 0:13
   Tulos: +356 (412 ääntä)
   Täytyy myöntää, että itsekin sairaanhoitajana tuosta Villen viestistä tuli ekana mieleen defibrilaattori :D Keraaminen alusastia olis kyllä tuote jota en hankkis pahimmalle vihollisellenikaan :D

   Lainaa

  2. Tulos: -381 (737 ääntä)
   Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.

   Lainaa

  3. KaroliinaCZ 16.1.2018 1:08
   Tulos: +526 (574 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Ei muuten todellakaan pidä paikansa. T. ravintolatyöntekijä

   Lainaa

  4. King Arthur 16.1.2018 1:22
   Tulos: +406 (436 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   No sittenpähän vähän tiedät. :D T. kirjastotäti

   Lainaa

  5. King Arthur 16.1.2018 1:25
   Tulos: +134 (144 ääntä)
   Tämä on varmaan just sellainen legenda jonka jokainen on kuullut joltainn tutultaan, mutta tiedän erään opettajan joka tarjoili vanhasta alusastiasta karkkeja. Ei ollut tiedossa "hienon vanhan vadin" alkuperäinen käyttötarkoitus.

   Lainaa

  6. Tätikahvipuru 16.1.2018 2:23
   Tulos: +423 (437 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Luin kommenttisi ja kaivoin punakynäni esiin. T. opettaja

   Lainaa

  7. Tulos: +242 (266 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Vika on silloin kavereissasi, jotka tykkäilevät ja jakelevat niitä meemejä tai omassa avuttomuudessasi, kun et osaa piilottaa niiltä ammattikeskeisiltä sivuilta tulevia postauksia. Oma kokemuksesi ei myöskään ole riittävä todiste tuollaiseen yleistämiseen. T. Puvustaja

   Lainaa

  8. Tulos: +116 (126 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   ...Sekä rekkakuskit :D

   Lainaa

  9. Tulos: +544 (584 ääntä)
   Pitääkö tässä vaiheessa ilmoittaa olevansa vegaani? t.vegaani

   Lainaa

  10. Tulos: +185 (195 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Aaahahaha! Mutta meiltähän näitä löytyy kun uusia piirretään ja vanhoja piirretään uudestaan. T. Taiteilija

   Lainaa

  11. Tulos: +173 (185 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Tunnen monta hoitajaa, mutta en muista yhdenkään jakavan meemejä ammatistaan. T: Konetekniikan DI

   Lainaa

  12. Se Parempi Ihminen 16.1.2018 7:11
   Tulos: +70 (130 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Oletko varma? T: Vegaani

   Lainaa

  13. King Arthur 16.1.2018 7:17
   Tulos: +137 (147 ääntä)
   Muistinko muuten mainita että paras ystäväni on sairaanhoitaja eikä jakele oikeastaan mitään alaan viittaavaa facessaan? Toki voi olla että tunnen jonkun poikkeusyksilön. Häneltä olen tosin oppinut että raskas ammatti vaatii raskaat huvit, ja että ehkä sen alan ihmiset mielellään tuovat esille ammattiinsa liittyvää huumoria. Ja on varmaan myöskin kivaa kun voi johonkin samaistua. En usko että sairaanhoitajat tuovat ammattiaan kovinkaan paljon esille, he kun tekevät raskasta hommaa josta ulkopuoliset tuppaavat kyselemään paljon. Tämän ja kaiken muun lisäksi iso hatunnosto hoitajille, te olette melkoisen pyyteetöntä väkeä, oman kokemukseni mukaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +49 (97 ääntä)
   Ai kyllä meilläpäin defibrilaattori on deffa. Ei defa..

   Lainaa

  15. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Jossain tv-ohjelmassa Wilma Schlizewski tarjoili vierailleen ruokaa vanhoista kaarimaljoista ja alusastiasta.

   Lainaa

  16. Tulos: +120 (126 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Not true. T. Vartija

   Lainaa

  17. Tulos: +52 (76 ääntä)
   Aijaa: Ai kyllä meilläpäin defibrilaattori on deffa. Ei defa..
   Sama tuli itellä mieleen. T. Keskeneräinen hoitaja. Itse olen törmäillyt kaikkein eniten juuri hoitaja-aiheisiin meemeihin kaikista ammattimeemeistä, mutta syy voi olla sekin että tunnen selvästi enemmän hoitajia kuin minkään muun ammattiryhmän edustajia. Jotenkin kuitenkin ajattelisin niinkin, että kyllä hoitajuus niin ammattina kuin työn sisällönkin puolesta puhututtaa ihmisiä enemmän kuin jokin muu duuni. Hoitajuuden tuominen esiin on minusta enemmän itseilmaisua kuin ”mainostamista”. Hoitajuuteen liittyy vahva ammatti-identiteetti. Se muodostuu siksi, että hoitajan rooliin on asennoiduttava vahvasti niin työn vaatimusten kuin itsenkin kannalta; on toisaalta nähtävä itsensä eettisesti oikein toimivana (tuloksellisuudesta huolimatta) sekä puettava päälle se ulospäinkin näkyvä rooli joka rajaa (tai jonka ainakin pitäisi rajata) hoitajan henkilökohtaisia tuntoja asiakkaan haasteita kohtaan ja pitää yllä välttämätöntä ammatillista etäisyyttä silloinkin, kun työtehtävät ovat todella lähellä ihmistä ja monia ihmisyyden peruskysymyksiä. Identiteettiin liittyy myös hoitajien välttämätön vahva yhteisöllisyys. Muut hoitajat ovat vertaistukea, mikä on tärkeää jaksamisen kannalta. Yhteisöllisyyttä edistää sekin, että hoitajat pyrkivät keskenään samaan tavoitteeseen ilman kilpailua; myötämielisyys muita hoitajia kohtaan herää niin haasteissa kuin onnistumisissakin, sillä tavoiteltu hyöty on yhteiskunnan laajuinen, eikä jokin kateutta herättävä tulospalkkio. Tässä tullaan siihen itseilmaisuun. Saikkumeemit ovat ainakin minun kokemukseni mukaan tarkoitettu ennen kaikkea hoitajien välille eikä ylpistelyä varten. Joskin sanottakoon sekin vielä, että jokaisen olisi minusta oman hyvinvointinsa takia hyvä pyrkiä löytämään sellainen duuni josta voi tavalla tai toisella olla ylpeä. Ylpeinä ammatistamme me teemme työmme keskimäärin huomattavasti paremmin ja olemme toisaalta tyytyväisempiä työpäivän jälkeenkin.

   Lainaa

  18. postintäti 16.1.2018 8:46
   Tulos: +126 (126 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Firman maineen huomioiden, postimies ei kehtaa.

   Lainaa

  19. Pääkassa 16.1.2018 8:50
   Tulos: +121 (121 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Kaupan kassoilla on loppumaton runsaudensarvi, mitä meemeihin tulee. Kaikki ovat meille vain asiakkaita.

   Lainaa

  20. Tulos: -9 (25 ääntä)
   Hoitsu poika: Täytyy myöntää, että itsekin sairaanhoitajana tuosta Villen viestistä tuli ekana mieleen defibrilaattori Keraaminen alusastia olis kyllä tuote jota en hankkis pahimmalle vihollisellenikaan
   Teräsemalia, ei keraaminen. On mukavampi tehdä tarpeet alusastiaan kuin housuunsa, jos ei pääse sängystä ylös. Wink wink...

   Lainaa

  21. Tulos: -22 (68 ääntä)
   Defibrilaattori on deffa eikä mikään defa. Hävetkää hoitsut.

   Lainaa

  22. yli opisto hörhö 16.1.2018 11:12
   Tulos: +34 (42 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin.

   Lainaa

  23. Tulos: +56 (56 ääntä)
   Pääkassa: Kaupan kassoilla on loppumaton runsaudensarvi, mitä meemeihin tulee. Kaikki ovat meille vain asiakkaita.
   Tätä samaa mäkin meinasin kommentoida, kaupan alalla työskentelevät vasta viljelevätkin näitä humoristisia vitsejä/meemejä päivittäisistä tilanteista työpaikalla.

   Lainaa

  24. Tulos: -30 (66 ääntä)
   Tulikohan kaikille nyt varmasti selväksi, että Vilmelmiina on ammatiltaan HOITSU......

   Lainaa

  25. Tulos: +71 (77 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   On meitä muitakin. T. Työtön

   Lainaa

  26. Tulos: +106 (114 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Tiedätkö muuten, miten löydät lentäjän baarista? Ei sinun tarvitse, hän kyllä kertoo sinulle itse. Itse olen mekaanikko. Kerran meinasin saada sillä pesää, mutta sitten paikalle tuli lentäjä.

   Lainaa

  27. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Eipä se defa kyllä oo mikää yleisnimitys sisätilanlämppärillekkään eikä pelkkä merkki kerro haluaako auto-seinäjohtoa, sistilanlämppäriä tai vaikka laturia

   Lainaa

  28. Tulos: -15 (33 ääntä)
   Sopu90: Tulikohan kaikille nyt varmasti selväksi, että Vilmelmiina on ammatiltaan HOITSU……
   Samaa mietin.

   Lainaa

  29. Tulos: -28 (50 ääntä)
   Defa vs Deffa. Hmm ja ammattitaitoa oli.

   Lainaa

  30. Hoitajaksi opiskeleva 16.1.2018 15:53
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Olen nähnyt esim. edellä mainittuja rekkakuski- ja kassameemejä paljon enemmän. En edes tunne kassatyöntekijöitä.

   Lainaa

  31. Tulos: -14 (34 ääntä)
   Hoitsu poika: Täytyy myöntää, että itsekin sairaanhoitajana tuosta Villen viestistä tuli ekana mieleen defibrilaattori Keraaminen alusastia olis kyllä tuote jota en hankkis pahimmalle vihollisellenikaan
   Jos defibrilaattoria kysyttäs nii eiköhä se ois deffaa ei defaa?

   Lainaa

  32. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Ennustan et tästä tulee eeppisin kommenttiosio ikinä. T. työtön työnhakija

   Lainaa

  33. On selvä juttu 16.1.2018 19:01
   Tulos: -40 (48 ääntä)
   Työttömät eivät ymmärrä mitä on ammattiylpeys ja ammattiylpeys on vain hyvä asia.

   Lainaa

  34. salamipitsa 16.1.2018 19:19
   Tulos: -14 (38 ääntä)
   Muistiko Vilhelmiina varmasti mainita olevansa hoitaja?

   Lainaa

  35. Roska lavalla 16.1.2018 19:30
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   petu: On meitä muitakin. T. Työtön
   Mennääks me vähän samaan kastiin? T: Opiskelija

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (12 ääntä)
   huuhkaja: …Sekä rekkakuskit
   Ne nyt on niin hauskoja, kun suurin osa niistä on vielä totta...

   Lainaa

  37. Tulos: -17 (43 ääntä)
   Defibrilaattori on deffa eikä mikään defa. Hävetkää hoitsut. Defibrillaattori, ei defibrilaattori. T. Hoitsu

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (22 ääntä)
   En minäkään deffaa myisi, jos defaa pyydetään. T:Ensihoitaja

   Lainaa

  39. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Mitä täällä tapahtuu. Minä en ainakaan tuo amnattikuntaani esille. T: Kemisti

   Lainaa

  40. Tulos: +24 (30 ääntä)
   mikä se vilhelmiinan ammatti nyt siis olikaan? T: Muusikko

   Lainaa

  41. Tulos: +63 (63 ääntä)
   Noniin. Rauhoitutaan nyt. Ja muistakaa äänestää. T: presidentti

   Lainaa

  42. Väsynyt tuhnu 17.1.2018 7:17
   Tulos: -10 (28 ääntä)
   Hoitsu on uus vegaani...

   Lainaa

  43. Espoolainen 17.1.2018 9:02
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Pfft.. ehkä liikut vääräl face sivul T. Metrokuski

   Lainaa

  44. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Mutta loppujenlopuksi meistä puhutaan kaikista eniten. t. Työtön

   Lainaa

  45. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Tässähän tulee oikee ammattilaisten lista. Pakko laittaa omakin T:Linjanhoitaja

   Lainaa

  46. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Joo mut mun mies on kokki.

   Lainaa

  47. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Kai sitä nyt saa ammatistaan ylpeä olla. T. Lääkäri

   Lainaa

  48. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Kaverisaldo taitaa nyt olla tällä mielensä pahoittajalla hiukan miinuksella, haluaiskohan hän lainata jostain? T: Pankkivirkailja

   Lainaa

  49. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Itseasiassa meikä vois kaivaa oikeesti jotain dataa esiin pitääkö tuo paikkansa t. Data-analyytikko

   Lainaa

  50. Tulos: +31 (31 ääntä)
   K.ä.v.i.n. t.ä.ä.l.l.ä <3 T. Kaivertaja/kultaaja

   Lainaa

  51. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Aika nopeeta lynkkaamista Vilhelmiinaa kohtaan. Ei se sanonut että heillä päin defibrillaattori olis defa. Hän kysyi et tarkoittaako Ville sitä. (Jos huomasitte kysymysmerkit)

   Lainaa

  52. Tulos: +6 (8 ääntä)
   King Arthur: Tämä on varmaan just sellainen legenda jonka jokainen on kuullut joltainn tutultaan, mutta tiedän erään opettajan joka tarjoili vanhasta alusastiasta karkkeja. Ei ollut tiedossa “hienon vanhan vadin” alkuperäinen käyttötarkoitus.
   Tai sitten tiesi tarkaan mikä se oli ja seurasi ilmeistä että tietääkö muut.

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Taru: Minkään muun ammattiryhmän edustajat ei tunne näin suurta tarvetta tuoda ammattiaan esille jatkuvasti. Facebookissakin ainoat jotka jakelevat ammattiinsa liittyviä meemejä ja huumorikuvia ovat hoitajia.
   Sulla ei varmaan kauheasti oo asiakaspalvelijoita kavereina sitten?

   Lainaa

  54. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Amatöörit! t. (Diplomi)Insinööri

   Lainaa

  55. Paroni Puolipallo 19.1.2018 14:11
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Aleskeli: Amatöörit! t. (Diplomi)Insinööri
   Diplomi-insinööri käveli rakennustyömaalla, kun hänen päällensä tipahti suurikokoinen rakennepalkki. Paikalla ollut rakennusmies huusi kovaan ääneen hädissään: "Tulkaa äkkiä apuun, täällä on insinöörismies jäänyt palkin alle!" Palkin alta kuului heikko ja tuskainen ääni: "...se on DIPLOMI-insinööri.." t. Myöskin DIPLOMI-insinööri

   Lainaa

  56. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Harmittaa kun ei kukaan mun työkavereista koskaan jaa facebookissa mitään meemejä :( t. tutkimusavustaja

   Lainaa

  57. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Tätä kommenttiketjua oli miellyttävä lukea xD T: HOITAJA

   Lainaa

  58. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Junnu: Pitääkö tässä vaiheessa ilmoittaa olevansa vegaani? t.vegaani
   Sekaani täällä. T. Sekaani

   Lainaa

  59. Villiväkkärä 22.1.2018 19:15
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Hah, ensimmäinen laatuani täällä!

   Lainaa

  60. Villiväkkärä 22.1.2018 19:16
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Tuosta jäi puuttumaan T: Lääketeknikko

   Lainaa

  61. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Paroni Puolipallo: Diplomi-insinööri käveli rakennustyömaalla, kun hänen päällensä tipahti suurikokoinen rakennepalkki. Paikalla ollut rakennusmies huusi kovaan ääneen hädissään: “Tulkaa äkkiä apuun, täällä on insinöörismies jäänyt palkin alle!” Palkin alta kuului heikko ja tuskainen ääni: “…se on DIPLOMI-insinööri..” t. Myöskin DIPLOMI-insinööri
   K: Mitä eroa on diplomi-insinöörillä ja syövällä? V: Syöpä kehittyy.. Kuultu syöpäpotilaalta..

   Lainaa

  62. Kärsi :D 2.4.2018 9:18
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Banaani: .... on toisaalta nähtävä itsensä eettisesti oikein toimivana (tuloksellisuudesta huolimatta) sekä puettava päälle se ulospäinkin näkyvä rooli joka rajaa (tai jonka ainakin pitäisi rajata) hoitajan henkilökohtaisia tuntoja asiakkaan haasteita kohtaan ja pitää yllä välttämätöntä ammatillista etäisyyttä silloinkin, kun työtehtävät ovat todella lähellä ihmistä ja monia ihmisyyden peruskysymyksiä. .....
   Muuten hyvä, tässä on kaiketi kyse potilaista? En nimittäin ole nähnyt kenenkään hoidon tai muiden terveyspalvelujen tarpeessa olevien tekevän ostoksia tai käyvän kauppaa hoitolaitoksen tai sen henkilökunnan kanssa. Itse olen ihan potilas sote-palveluiden piirissä ollessani, asiakas olen sitten vaikkapa lähikaupassa. T. Vepari (EVY)

   Lainaa

  63. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Hoitajat jakaa...

   Lainaa

  64. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei näy muita meikäläisiä. :( t. Lainkäyttösihteeri

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: roskalava, kirppari, kirppis, alusastia, defibrillaattori, keittiö, Ikea, defa, lämmitin, hoitsu, kirpputori