Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 195

Edellisen asukkaan salaisuudet ilmi – kolme vuotta myöhässä.
Kuvakooste, osa 195

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. King Arthur 18.1.2018 2:42
      Tulos: +278 (378 ääntä)
      Tiedän ettei kukaan voi kaikkea tietää tai edes päätellä, mutta en jotenkin voi käsittää miten sana pistoRASIA ei anna mitään vihjettä sanan merkityksestä. Vieläpä ilmeisimmin aikuisiässä olevalle. Ellei toki ole syntynyt joskus ennen sähkön keksimistä jolloin uusien asioiden hahmotus voi olla hakusessa, vähän kuin joskus 90-luvulla pystyi pätemään muille kakaroille kertomalla että se näyttö ei ole se tietokone vaan se kone on se pönttö siinä vieressä.

      Lainaa

    2. King Arthur 18.1.2018 2:45
      Tulos: +741 (771 ääntä)
      Niin ja kiitos edellisille asukkaille että jätitte silityslaudan, raudan ja toimivan joskin vanhan pölynimurin. Käytän niitä edelleen. Nuo huoltoluukun yllärit olis jäänyt ehkä vähemmälle käytölle. Heh heh, huoltoluukku...

      Lainaa

    3. Tulos: +777 (815 ääntä)
      Ettei vaan olisi Tonin oma jemma paljastunut...

      Lainaa

    4. Konnamuori 18.1.2018 3:22
      Tulos: +389 (433 ääntä)
      Busted!: Ettei vaan olisi Tonin oma jemma paljastunut…
      Tai Suvin

      Lainaa

    5. Mutta hei... 18.1.2018 6:29
      Tulos: +360 (400 ääntä)
      .... saitte ilmaset lelut. On meinaa kalliita :D

      Lainaa

    6. Tulos: +770 (778 ääntä)
      Hyvä ettei napsahtanu kyrpä otsaan ko luukkua avasivat.

      Lainaa

    7. Tulos: +83 (347 ääntä)
      Tuli kyllä sellainen fiilis, että lelut ovat Suvin ja nyt esittää tehostetusti yllättynyttä, ettei jäisi kiinni. Muilla sama fiilis?

      Lainaa

    8. Tulos: +536 (546 ääntä)
      Mutta hei…: …. saitte ilmaset lelut. On meinaa kalliita
      Juuri mietin tuota, että mahtaa harmittaa sitä kellä nuo ovat unohtuneet, kun edellisen kämpän jemmaan on unohtunut muuton yhteydessä monen sadan euron edestä leluja. Eikä niitä kehtaa käydä edes hakemassa. "Anteeksi, olen tämän asunnon edellinen asukas ja minulla jäi läjä huikean kokoisia dildoja tähän asuntoon. Voisinko hakea ne?" - Jarno 50v.

      Lainaa

    9. King Arthur 18.1.2018 7:44
      Tulos: -69 (151 ääntä)
      Konnamuori: Tai Suvin
      Suvin seuraava paljastunut salaisuus: eturauhanen?

      Lainaa

    10. Tulos: +165 (197 ääntä)
      Eeeehhhmmmkrhmmmjjjoooooo näköjään edellisiltä asukkailta jääny

      Lainaa

    11. Arkkienkeli 18.1.2018 9:09
      Tulos: -103 (149 ääntä)
      hiphei: Tuli kyllä sellainen fiilis, että lelut ovat Suvin ja nyt esittää tehostetusti yllättynyttä, ettei jäisi kiinni. Muilla sama fiilis?
      Aivan. Osa leluista on ihan liian pieniä ja klitoriksen stimulointiin tarkoitettu lelu paljastaa tavarat vain ja ainoastaan naisen leikkikaluiksi.

      Lainaa

    12. Tulos: +34 (48 ääntä)
      "Iso" ja "kallis" ovat lelujen kohdalla suhteellisia käsitteitä... https://bad-dragon.com (NSFW)

      Lainaa

    13. Tulos: +59 (109 ääntä)
      Siitä vaan kiehauttaa vettä, lelut sinne ja käyttöön.

      Lainaa

    14. totuuden_torvi 18.1.2018 9:33
      Tulos: +19 (37 ääntä)
      Milla: “Iso” ja “kallis” ovat lelujen kohdalla suhteellisia käsitteitä… https://bad-dragon.com (NSFW)
      Kiitos ensinnäkin varoituksesta niin ihan varalta tiesin kattoa ton puhelimella. Voisitko Milla kertoa, toimiiko toimitus ja ja onko tuotteet, mitä luvataan? ;)

      Lainaa

    15. Tulos: +205 (211 ääntä)
      Arkkienkeli: Aivan. Osa leluista on ihan liian pieniä ja klitoriksen stimulointiin tarkoitettu lelu paljastaa tavarat vain ja ainoastaan naisen leikkikaluiksi.
      Se että osa tavaroista on tarkoitettu käytettäväksi naiseen ei tarkoita että ne voivat olla vain ja ainoastaan naisen omistamia.

      Lainaa

    16. Tulos: +64 (68 ääntä)
      totuuden_torvi: Kiitos ensinnäkin varoituksesta niin ihan varalta tiesin kattoa ton puhelimella. Voisitko Milla kertoa, toimiiko toimitus ja ja onko tuotteet, mitä luvataan?
      Viimeksi paketti matkasi jenkkilästä Suomeen viisi päivää, tosin jos tilaat räätälöidyn lelun niin sen valmistuksessa voi kestää 2-4 viikkoa. UPS tuo paketin kotiovelle huomaamattomassa pahvilaatikossa. Nykyään UPS voi myös hoitaa tullauksen ja verot puolestasi (lasku tulee perässä), tosin he ottavat siitä pienen provikan. Hinnoissa kannattaa tosiaan ottaa huomioon, että päälle tulee vielä toimituskulut (painon mukaan, viimeksi $84) sekä tullimaksut ja ALV, joten lopullinen hinta on reilun neljänneksen enemmän kuin mitä verkkokauppa näyttää. Netistä löytyy tullilaskureita, jolla loppusumman voi arvioida. Mutta ovat nuo sitten laadultaan ja ulkonäöltään ihan eri luokkaa, kuin vanhoista autonrenkaista tehdyt idän ihmeet. Bad Dragonin keskustelupalstalta löytyy paljon tuotearvioita. Itse olen ollut oikein tyytyväinen ja voin kyllä suositella, jos kukkaro kestää.

      Lainaa

    17. Tulos: +129 (155 ääntä)
      Nuo lelut on kyllä oudon pölyttömiä jos on muka kolme vuotta olleet piilossa.

      Lainaa

    18. Itsellenauraja 18.1.2018 13:47
      Tulos: +80 (86 ääntä)
      Valas: Hyvä ettei napsahtanu kyrpä otsaan ko luukkua avasivat.
      Tai jos huoltomies olisi avannut luukun ja joutunut sateeseen.

      Lainaa

    19. Tulos: +212 (218 ääntä)
      Ei noi dildot mitään! Olin ehtinyt asumaan edellisessä kämpässäni muutaman kuukauden, kyseessä SATO:n asunto, ja vessan lavuaari meni ihan tukkoon. Ihmettelin että mitä siellä on, kun en ollut sinne mitään kaatanut.. No, hoidan putkihommat itse aina silloin kuin putket saa helposti auki ilman huoltomiestä ja avasin siis putken ja laitoin ämpärin alle. Oli toki suojahanskat kädessä, tietenkin. Varovasti kokeilin putken sisäpuolelta ja jokin pisti sormeen, meni hanskan läpi. Putki oli TÄYNNÄ neuloja ja ruiskuja. Siis kun olin kädellä vähän tönäissyt sitä tukosta, niin niitä neuloja ja ruiskuja ropisi siihen ämpäriin. Tiesin että edellinen asukas oli tuhonnut asuntoa, esim. ulko-ovessa oli jälki, joka oli isännöitsijän mukaan luodin jälki. Ei silti tullut mieleen että löytäisin kasan neuloja viemäristä! Ilmoitin SATO:lle ja asiakaspalvelija oli kumman hiljainen keskustelumme ajan. Vein neulat isossa lasipurkissa apteekkiin ja selitin että nämä EIVÄT ole siis minun. En tiedä uskoiko apteekkari. Luojan kiitos en saanut mitään tautia, testeissä kävin varmuuden vuoksi..

      Lainaa

    20. Tulos: +124 (126 ääntä)
      Kyrpiä kattoluukussa :D.. Onneks löysivät jemman ennen huoltomiestä, olis ollu vähän noloa haha!

      Lainaa

    21. Tulos: +93 (99 ääntä)
      King Arthur: Niin ja kiitos edellisille asukkaille että jätitte silityslaudan, raudan ja toimivan joskin vanhan pölynimurin. Käytän niitä edelleen. Nuo huoltoluukun yllärit olis jäänyt ehkä vähemmälle käytölle.
      No jee, minun kämppäni entiset asukkaat jättivät pölyä, koirankarvoja ja kaappikakan :( Ehkä se oli materia-karmaa siitä, miten sain edellisestä kämpästäni kalliin moottoripyöräkypärän.

      Lainaa

    22. Tulos: +26 (54 ääntä)
      Se on se meidän uusi vauva, nimeä en muista. Se joskus karjuu niin että pikkulinnut tippuu puista

      Lainaa

    23. salo rappula 18.1.2018 17:12
      Tulos: +44 (54 ääntä)
      Joo no ite kans jätin makuuhuoneeseen kaappien levyjen alle suuren määrän pornolehtiä pois muuttaessa. Et salon rappulas asuvat kantsis tutkii ne.tää oli joskus 2004 vuonna

      Lainaa

    24. Tulos: +85 (89 ääntä)
      Itse kurkkasin joskus tuollaisesta huoltoluukusta silloisesta melko uudesta rivitaloasunnossa. Sillä kattolevyn päällä oli melko kattava kokoelma kaljapullon korkkeja. Ilmeisesti rakennusmiehillä oli ollut jotain ongelmia veden kanssa ja olivat joutuneet juomaan janoonsa olutta.

      Lainaa

    25. Tulos: +86 (94 ääntä)
      aaa: Nuo lelut on kyllä oudon pölyttömiä jos on muka kolme vuotta olleet piilossa.
      Ei tuollaisessa välitilassa pahemmin ilman liiku, eikä mikään pölise.

      Lainaa

    26. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Kannattaa irrotella niitä pistorasioita niin saatetaan päästä siirtymään seuraavaankin tilaisuuteen...

      Lainaa

    27. Tulos: +86 (88 ääntä)
      King Arthur: Ellei toki ole syntynyt joskus ennen sähkön keksimistä jolloin uusien asioiden hahmotus voi olla hakusessa, vähän kuin joskus 90-luvulla pystyi pätemään muille kakaroille kertomalla että se näyttö ei ole se tietokone vaan se kone on se pönttö siinä vieressä.
      Helpparina työskennellessä voin taata että vielä näin 2010-luvulla on tietokoneella päivittäin työnsä tekeviä ihmisiä, jotka eivät erota näyttöä tietokoneesta. :) Ei kai tarvitsekaan, kunhan työt tulee tehtyä, mutta hieman se vaikeuttaa ongelmien selvitystä kun pyytää käynnistämään tietokoneen uudelleen, ja luurin toisessa päässä rämpytetään näyttöä päälle ja pois. Kumma kun ei ikinä auta.

      Lainaa

    28. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Kyllähän nuo on aika selkeästi just anaalihommiin tarkoitettu ja eikö toi pinkki homma oo miehille joku putkijuttu?

      Lainaa

    29. GogitoErgoSum 18.1.2018 21:07
      Tulos: +38 (40 ääntä)
      "Nyt on "järkytys" niin suuri, että en tiedä selviänkö." Epäselväksi jäi, selvisikö Suvi.

      Lainaa

    30. Tulos: +96 (104 ääntä)
      Minulla oli työkalupakissa vitsillä jättidildo. Kavereiden kesken se oli tietenkin hassua. Ei jotenkin niin paljoa naurattanut, kun talonmies tuli korjaamaan patteria ja kysyi lainaksi jotain minkä muistin olevan lootassa. Vein lootan. Huoltomies avasi sen ja sulki samantien todeten "ei taida olla." Sitten hän häipyi hakemaan autostaan työkalua eikä palannut

      Lainaa

    31. Tulos: +17 (21 ääntä)
      "Entisen asukkaan"

      Lainaa

    32. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Ekassa "omassa" kämpässä (opiskelijana vajaa 10v sitten) asunnossa oli sisäänmuuttopäivänä parvekkeella nautintojuoma-ainepulloja sekä yksiön oleskelutilahuoneen patterin väli täynnä tupakantumppeja. (Ihmettelen näin jälkeenpäin, että eikö vuokranantajaa ole edellisen asukkaan loppusiivous kummemmin kiinnostanut?) Isompi ylläri paljastui vasta pari vuotta kämpässä asuttuani. Jääkaapin yläpuolella oli pieni kaappi, jota en ollut tullut aiemmin tarvinneeksi. Kun keittiön jakkaralla keikkuessa tarkistin kaapin sisältöä laittaakseni omia tavaroitani sinne, löysin mm. nipun edellisen asukkaan lääkereseptejä. Sen verran omaa uteliasuuttani googlettelin reseptien tarkoitusta, niin lääkkeitä oli määrätty joko ahdistuneisuushäiriöön tai erektio-ongelmiin. Lääkemääräyksissä luki muistaakseni paitsi henkilön nimi niin myös sotu. Luonnollisesti tuhosin hienotunteisesti ne paperit silpuksi. Samasta kaapista löytyi myös sativa-kasvin murenia.

      Lainaa

    33. Tulos: -23 (57 ääntä)
      Ihmiset jotka julkaisevat lapsistaan somessa kuvia ovat syöpää.

      Lainaa

    34. Tulos: -6 (20 ääntä)
      Busted!: Ettei vaan olisi Tonin oma jemma paljastunut…
      Tai naisen.

      Lainaa

    35. Tulos: -30 (54 ääntä)
      Gyguu: Kyllähän nuo on aika selkeästi just anaalihommiin tarkoitettu ja eikö toi pinkki homma oo miehille joku putkijuttu?
      Tekee hyvää sulkijalihakselle, saakin sitten kulkea nelikymppisenä vaipat jalassa :D

      Lainaa

    36. Tulos: +72 (74 ääntä)
      Aikanaan VVO:n kämpästä löytyi kaapista pornoa VHS-muodossa. Olivat jättäneet samalle hyllylle myös Kela-kortit niin oli helppo palauttaa :D

      Lainaa

    37. Tulos: +25 (27 ääntä)
      King Arthur: vähän kuin joskus 90-luvulla pystyi pätemään muille kakaroille kertomalla että se näyttö ei ole se tietokone vaan se kone on se pönttö siinä vieressä.
      Kiitos muistoista!

      Lainaa

    38. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Arkkienkeli: Aivan. Osa leluista on ihan liian pieniä ja klitoriksen stimulointiin tarkoitettu lelu paljastaa tavarat vain ja ainoastaan naisen leikkikaluiksi.
      Siis tuo näyttää kulliputkelta eikä klitoriksen kiihottimelta, eli voisin veikata että onnmiehen kätkö? Ostin meinaan hetki sitten omalle miehelle tollasen kulliputken, se on toiselta puolelta sileä ja toisella puolen on just tollasia nystyröitä, toki voi toi olla sellainen sormeen asennettava kiihotin naisellekkin, vaikea nyt hahmottaa kokoa :D

      Lainaa

    39. Tulos: +18 (24 ääntä)
      James: Juuri mietin tuota, että mahtaa harmittaa sitä kellä nuo ovat unohtuneet, kun edellisen kämpän jemmaan on unohtunut muuton yhteydessä monen sadan euron edestä leluja. Eikä niitä kehtaa käydä edes hakemassa. “Anteeksi, olen tämän asunnon edellinen asukas ja minulla jäi läjä huikean kokoisia dildoja tähän asuntoon. Voisinko hakea ne?” – Jarno 50v.
      Kerran esittelin luennon alkukevennyksenä opiskelijoille ruoskani. Huomasin myöhemmin unohtaneeni sen saliin, mutta sitä ei löytynyt. Nolotti hiukan mennä kyselemään, olisiko rehellinen löytäjä vienyt sen vahtimestarille. (Ei ollut.)

      Lainaa

    40. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Sinnea: Siis tuo näyttää kulliputkelta eikä klitoriksen kiihottimelta, eli voisin veikata että onnmiehen kätkö? Ostin meinaan hetki sitten omalle miehelle tollasen kulliputken, se on toiselta puolelta sileä ja toisella puolen on just tollasia nystyröitä, toki voi toi olla sellainen sormeen asennettava kiihotin naisellekkin, vaikea nyt hahmottaa kokoa
      Kylppärin lattia laatat on yleensä sen 10cmx10cm joten siitä voi hyvin päätellä että tuo putki on about 12-13cm että klittakiihottimeks aikas kookas.

      Lainaa

    41. Tulos: +4 (16 ääntä)
      aaa: Nuo lelut on kyllä oudon pölyttömiä jos on muka kolme vuotta olleet piilossa.
      Pöly on enimmäkseen kuollutta ihosolukkoa, ja jos lelut ovat olleet katon sisässä jemmassa niin en ihmettele pölyttömyyttä.

      Lainaa

    42. Tulos: -18 (20 ääntä)
      King Arthur: Tiedän ettei kukaan voi kaikkea tietää tai edes päätellä, mutta en jotenkin voi käsittää miten sana pistoRASIA ei anna mitään vihjettä sanan merkityksestä. Vieläpä ilmeisimmin aikuisiässä olevalle. Ellei toki ole syntynyt joskus ennen sähkön keksimistä jolloin uusien asioiden hahmotus voi olla hakusessa, vähän kuin joskus 90-luvulla pystyi pätemään muille kakaroille kertomalla että se näyttö ei ole se tietokone vaan se kone on se pönttö siinä vieressä.
      Menikö herne nenään vai unohtuiko huumorintaju? Vai etkö muuten vaan (kuvan kommenttitekstiä viitaten) VITSIN ja kuvan yhteyttä?

      Lainaa

    43. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Kätkö kylppärissä eikä makuuhuoneessa? Piilo katon sisässä mihin pitää tunkea työkalujen avulla jotta leluihin pääsee käsiksi? Taitaa olla talon entisellä isännällä ollut salainen nautintoharrastus, jonka piti piilossa vaimoltaan.

      Lainaa

    44. Tulos: +1 (21 ääntä)
      Olisikohan vauvan kasvot voinut kuitenkin sensuroida?

      Lainaa

    45. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Itse vaivihkaa desinfioisin nuo ja piilottaisin omaan kätköön. Ilmeisen kalliita ja hyvälaatuisia esineitä kun ovat. Juuri tuon takia siivoan paikat perin pohjin aina muuttaessani. :D

      Lainaa

    46. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Mää laittamassa diIdot nätisti järjestykseen, ottamassa kuvan ja kerron järkyttyneeni.

      Lainaa

    47. Tulos: +7 (11 ääntä)
      King Arthur: Suvin seuraava paljastunut salaisuus: eturauhanen?
      Yleensä kys. nimimerkiltä tulee suht fiksuja kommentteja. Niin anaalijutuistahan ei voi tykätä jos on nainen? Ja vaikka oliskin mies niin sen nimenomaisen eturauhasen kiihottamiseenhan tarvitaankin aina järettömän kokonen pötykkä?

      Lainaa

    48. Tulos: +2 (2 ääntä)
      totuuden_torvi: Kiitos ensinnäkin varoituksesta niin ihan varalta tiesin kattoa ton puhelimella. Voisitko Milla kertoa, toimiiko toimitus ja ja onko tuotteet, mitä luvataan?
      Toimii toimitus! Ite oon tilannut ainakin 3-4 kertaa. Saa itse määritellä pehmeyden ja värit. Älä ota softia, liian taikinamainen eikä pysy kasassa. Keskivaihtoehto tai firm ovat hyviä! Siellä on myös virhetuotteita alessa (esim. Toivevärit kussu ja joutuneet tekemään uuden.) Nää siis tekee ne tuotteet tilauksesta! Suosittelen jos on ylimääräistä rahea!

      Lainaa

    49. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Milla: https://bad-dragon.com (NSFW)
      "Demogorgon" :D :D

      Lainaa

    50. Tulos: +1 (7 ääntä)
      N: Olisikohan vauvan kasvot voinut kuitenkin sensuroida?
      Olisi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, koira, vauva, lapsi, pistorasiat, kylppäri, kylpyhuone, yllätys, järkytys