Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 248

En halua pilata kauppoja, mutta...
Kirpputorin löytöjä, osa 248

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sähköputkimies 23.1.2018 0:31
   Tulos: +811 (833 ääntä)
   6 vuotta vanha rikkinäinen tv 250e. Eihän siinä.

   Lainaa

  2. Perspillu ja hyvät vitut 23.1.2018 0:32
   Tulos: +645 (673 ääntä)
   Niin kannattaa mennä sörkkimään sähkölaitetta tietämättä mitä on tekemässä. Mikä muka voisi mennä vikaan?

   Lainaa

  3. Tulos: +694 (710 ääntä)
   Näköjään ei se äijäkirppiksilläkään niin autuasta oo tuo kaupankäynti.

   Lainaa

  4. Tulos: +238 (256 ääntä)
   Sähköputkimies: 6 vuotta vanha rikkinäinen tv 250e. Eihän siinä.
   Perus Suomi Oy Ab, 20 vuotta vanhasta pikkuvikaisesta pösöstäkin kehdataan täällä pyytää 1500€ ja rikkinäisestä muumimukista pari hunttia.

   Lainaa

  5. Tulos: +85 (105 ääntä)
   Ihanaa, onko pokemon go plussatki viimein halventunu! Aattelin et kauan ne jaksaaki olla sen viiskymppiä. Ei kauheesti huntsi lähtee monnimettälle tälläsillä pakkasilla ku pitäs joka kerta ottaa se kännykkä esille.

   Lainaa

  6. Tulos: +225 (229 ääntä)
   Multa löytyis Nokian lippulaiva vuodelta 2000. Oli kyllä aika tyyris aikanaan ja tämä ei myöskään toimi täydellisesti, mutta parisataa pyytäisin. Kuitenkin lippulaivasta kyse.

   Lainaa

  7. Tulos: +163 (293 ääntä)
   Jotkut vielä herranvuonna 2018 käyttää "vammaista" pilkkanimenä? Tai no totta helvetissä käyttää, onhan vielä niitäkin jotka kuvittelee esim. ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa. Mutta ei se siitä yhtään sen vähemmän uskomatonta tee.

   Lainaa

  8. Mustalaisnaamio 23.1.2018 3:24
   Tulos: -66 (116 ääntä)
   Mari: Näköjään ei se äijäkirppiksilläkään niin autuasta oo tuo kaupankäynti.
   Ne on nämä elämänkoululaiset, jotka tekee sen poikkeuksen.

   Lainaa

  9. Penttipena 23.1.2018 3:35
   Tulos: +91 (107 ääntä)
   Itsehän en ymmärrä teeveen korjaamisesta mitään, mutta jos korjaus on oikeasti noin helppo kuin Huba sanoo niin ihan hyvin tuosta voisi joku tuon 250e maksaa. Siis joku joka tietää mitä on tekemässä eikä vain jonkun randomin neuvojen perusteella mene päällä olevan telkkarin sisuskaluja kopeloimaan paljain käsin.

   Lainaa

  10. Tulos: +149 (167 ääntä)
   Rottis: Jotkut vielä herranvuonna 2018 käyttää “vammaista” pilkkanimenä? Tai no totta helvetissä käyttää, onhan vielä niitäkin jotka kuvittelee esim. ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa. Mutta ei se siitä yhtään sen vähemmän uskomatonta tee.
   Niin. Tai kikkelin kokoa. Aika hankala siihenkään on vaikuttaa, mutta kiva kuitenkin joidenkin mielestä naureskella. Pienetkin kunniaan!

   Lainaa

  11. Tulos: +23 (55 ääntä)
   Rottis: Jotkut vielä herranvuonna 2018 käyttää “vammaista” pilkkanimenä? Tai no totta helvetissä käyttää, onhan vielä niitäkin jotka kuvittelee esim. ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa. Mutta ei se siitä yhtään sen vähemmän uskomatonta tee.
   Jotkut näkevät vammaisuuden negativiisena asiana.

   Lainaa

  12. Tulos: -100 (150 ääntä)
   Rottis: Jotkut vielä herranvuonna 2018 käyttää “vammaista” pilkkanimenä? Tai no totta helvetissä käyttää, onhan vielä niitäkin jotka kuvittelee esim. ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa. Mutta ei se siitä yhtään sen vähemmän uskomatonta tee.
   Jaksatkin veivata tuollaista vanhaa mielenpahoittamista.

   Lainaa

  13. Tulos: +101 (151 ääntä)
   Raappana: Jaksatkin veivata tuollaista vanhaa mielenpahoittamista.
   Tiedätkö hei mikä on tosi vanhaa mielenpahoittamista? Se kun ruotsinkielinen väestö käyttää suomenkielisyyttä haukkumana. Tai kun lääkeyrteistä tietämättömät käyttävät noituutta haukkumana. Tai kun ugabuga-heimon jäsenet käyttävät ögäbögä-heimolaisuutta haukkumana. Eivätkö ole tällaiset haukkumat osuneet sinulla korviin? No se on siksi kun ne ovat niitä oikeasti VANHOJA mielenpahoittamisia, eli mielenpahoittamista sanoista, joita ei enää nykypäivänä käytetä haukkumatarkoituksessa (ainakaan käsittääkseni), eli joista ei enää tarvitse pahoittaa mieltään. Vammaisuutta sen sijaan käytetään haukkumana vielä nykyäänkin. Ja siis ei siinä mitään, jos vammaisuudesta puhuu asiaankuuluvasti, ei se itsessään mikään paha sana ole, mutta tässä julkaisussa on näkyvillä juuri se tapa, jolla mitään ihmistä kuvaavaa sanaa ei tulisi käyttää, että "vitun vammaiset" ja "jävla finskspråkiga" ja "vitun noidat" ja "vitun ögäbögät". Kun mieti nyt jos sinuakin olisi vuosikaudet haukuttu vaikka ahneeksi syöttöporsaaksi tai nirsoksi Ripuli-Gandalfiksi, noinniinkuin painoosi vihjaten. Voisiko sinullekin tulla vaikka 3 vuoden haukkumisen jälkeen sanomaan, että "olet pahoittanut tästä mielesi jo kolmen vuoden ajan, että nyt saa loppua, tämä on ollut meneillään jo niin pitkään ettet saa enää loukkaantua siitä"? Vai olisiko kuitenkin ehkä helpompi hoitaa homma niin päin, että niille haukkujille mentäisiin sanomaan, että "nyt saa luvan loppua", jolloin sinä voisit lakata pahoittamasta mieltäsi yksinkertaisesti siksi, että sinua ei enää yritetäkään loukata? Onhan se tietysti eri asia haukkua yksittäistä ihmistä ja käyttää kokonaisen ihmisryhmän kattavaa adjektiivia yleisenä haukkumana, mutta jos niitä tosissaan tarkoittaa, niin kyllä ne molemmat sattuvat. Haukkuminen on mahdollista lopettaa sillä, että siihen puututaan ja asiat korjataan ja ihmisiä autetaan ymmärtämään asioita. Sen takia lääkäreitä ei nykyään kuule hirveästi haukuttavan noidiksi, kun kansa on oppinut ymmärtämään, että lääkekemikaalien käyttö ei tarkoita sielunsa myymistä Saatanalle. Ja mikä turhaan mielenpahoitukseen tulee, niin siinäkin on se raja 'turhan' ja 'aiheellisen' välillä. Jos heität hyvässä hengessä mustaa huumoria kavereittesi kanssa ja kaikki osanottajat ymmärtävät, että vammaisuudessa ei oikeasti ole mitään vikaa ja että ette oikeasti pyri ilkeilemään kenellekään, niin siitä vain. Kyllä mekin heitämme työpaikalla vitsejä seksuaalisiin suuntauksiin liittyen, vaikka oikeasti kenelläkään siellä ei ole mitään ongelmia esim. minun seksuaalisen suuntautumiseni kanssa. Kaikki tiedämme, ettei kukaan meistä tarkoita niitä heittoja tosissaan, ja että jos ne jotakuta alkavat häiritä, niin sitten lakataan vitsailemasta aiheesta. Mutta musta huumori kunniaan niin kauan kun kaikki ovat menossa vapaaehtoisesti mukana. Tai sitten jos kaikki kaverukset ovat keskenään yhtä kapeamielisiä ja tyytyvät haukkumaan niitä 'kamalia' vammaisia omassa kellarissaan, niin mikä ettei, niin kauan kun eivät ota sinne ketään vammaista mukaan kiusaamisen uhriksi. Ihmisellä on oikeus kieriä omassa sonnassaan, jos hän niin haluaa, kunhan ei roiski toisten päälle. Mutta se, että mennään julkiseen nettiin niinkin neutraalille ja monipuoliselle sivustolle kuin Facebook, mistä asiat voivat tunnetusti levitä ihan kenen tahansa korviin, ja siellä ruvetaan käyttämään jonkun ihmisen ominaisuutta yleisenä kirosanana ja haukkumana, eikä edes epäonnistuneena vitsinä vaan ihan tosissaan, niin siitä on minusta kyllä ihan aiheellista ja ymmärrettävää pahoittaa mielensä.

   Lainaa

  14. Tulos: +132 (134 ääntä)
   Rottis: Jotkut vielä herranvuonna 2018 käyttää “vammaista” pilkkanimenä? Tai no totta helvetissä käyttää, onhan vielä niitäkin jotka kuvittelee esim. ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa. Mutta ei se siitä yhtään sen vähemmän uskomatonta tee.
   Korreloivan, ei kompensoivan.

   Lainaa

  15. Tulos: +11 (33 ääntä)
   Rottis: Jotkut vielä herranvuonna 2018 käyttää “vammaista” pilkkanimenä? Tai no totta helvetissä käyttää, onhan vielä niitäkin jotka kuvittelee esim. ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa. Mutta ei se siitä yhtään sen vähemmän uskomatonta tee.
   "ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa" - paremmin: "ihonväri korreloi ahkeruuden tai rehtiyden kanssa" TAI "että ihonväri kompensoi ahkeruutta tai rehtiyttä.

   Lainaa

  16. Tulos: -53 (91 ääntä)
   Huban vinkkihän oli ihan asiallinen ja voi olla täysin validi metodi korjaamiseen. Eikä noin vanhaa telkkaria missään nimessä ole järkeä viedä mihinkään liikkeeseen korjattavaksi Suomen hinnoilla. Jos vanhan telkkarin saa vähän liitoksia painemalla kuntoon niin mitä vikaa siinä on? Ehkä huba olisi voinut tuohon lisätä vielä jonkun turvallisuusvinkin esim kumihanskoista, mutta joka asiaa ei tarvitse aikuisille olla neuvomassa. Olisin itsekin Huban asemassa todennäköisesti vetänyt herneen nenään. Tuskin olisin mitään julkista kirjoittanut, mutta silti. Hän yrittää kiltisti auttaa ja heti tullaan vittuilemaan. Nää on kommentoija on vähän näitä - onko tellit ja lellit maksettu ja kuka vastaa ja ethän tee pimeenä ku mummo yrittää myydä kutomiaan villasukkia.

   Lainaa

  17. Vastarannan kiiski 23.1.2018 10:22
   Tulos: +58 (66 ääntä)
   Minä kyllä valelisin vedellä tuota telkkaria kun se on päällä. Nimenomaan tuosta raitakohdasta.

   Lainaa

  18. Kaljamaha-asentaja 23.1.2018 10:28
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Sähköputkimies: 6 vuotta vanha rikkinäinen tv 250e. Eihän siinä.
   Mutta hei, kuitenkin lippulaivamalli vuodelta 2011! Tuo viiva televisiossa muuten vaatii käytännössä paneelinvaihdon. Se taas maksaa suunnilleen saman verran kuin uusi televisiokin. En siis lähtisi ihan heti painelemaan television sisältä liitoksia tai toisaalta miksipä ei, sillä SER-roskaa tämä aparaatti jo muutenkin tuossa kunnossa on.

   Lainaa

  19. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Kummasti on muuttunut kaikki kommentit tv jutussa siitä kun itse ilmoituksen näin.

   Lainaa

  20. Tulos: +5 (35 ääntä)
   Rottis: Jotkut vielä herranvuonna 2018 käyttää “vammaista” pilkkanimenä? Tai no totta helvetissä käyttää, onhan vielä niitäkin jotka kuvittelee esim. ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa. Mutta ei se siitä yhtään sen vähemmän uskomatonta tee.
   Korreloivan ei kompensoivan. Älä käytä sanoja joiden merkitystä et ymmärrä.

   Lainaa

  21. Tataariukko 23.1.2018 11:29
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Miks Huban ikä 12 v on sensuroitu?

   Lainaa

  22. yli opisto hörhö 23.1.2018 12:12
   Tulos: +80 (86 ääntä)
   "Miesten kirpputoreilla ei ole draamaa"

   Lainaa

  23. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Penttipena: Itsehän en ymmärrä teeveen korjaamisesta mitään, mutta jos korjaus on oikeasti noin helppo kuin Huba sanoo...
   Ei ole.

   Lainaa

  24. Tulos: +5 (27 ääntä)
   zekko: Huban vinkkihän oli ihan asiallinen ja voi olla täysin validi metodi korjaamiseen. Eikä noin vanhaa telkkaria missään nimessä ole järkeä viedä mihinkään liikkeeseen korjattavaksi Suomen hinnoilla. Jos vanhan telkkarin saa vähän liitoksia painemalla kuntoon niin mitä vikaa siinä on? Ehkä huba olisi voinut tuohon lisätä vielä jonkun turvallisuusvinkin esim kumihanskoista, mutta joka asiaa ei tarvitse aikuisille olla neuvomassa. Olisin itsekin Huban asemassa todennäköisesti vetänyt herneen nenään. Tuskin olisin mitään julkista kirjoittanut, mutta silti. Hän yrittää kiltisti auttaa ja heti tullaan vittuilemaan. Nää on kommentoija on vähän näitä – onko tellit ja lellit maksettu ja kuka vastaa ja ethän tee pimeenä ku mummo yrittää myydä kutomiaan villasukkia.
   Miten kumihanskat liittyvät turvallisuuteen?

   Lainaa

  25. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Mikäköhän on valokuitu liitäntä :D

   Lainaa

  26. Tulos: -28 (56 ääntä)
   Perspillu ja hyvät vitut: Niin kannattaa mennä sörkkimään sähkölaitetta tietämättä mitä on tekemässä. Mikä muka voisi mennä vikaan?
   Onko joku v*itun vammanen sanonu etteikö jotain voisi mennä vikaan?

   Lainaa

  27. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Jiusonium: Miten kumihanskat liittyvät turvallisuuteen?
   Voi tulla ebola muuten. No lähinnä ajattelin sitä, että Huban neuvojen mukaan television pitää olla päällä. Sähköiskun riski on aika iso jos sorkkii päällä olevaa sähkölaitetta sisuksista. Kumihanskat eivät kyllä suojaa mitenkään sataprosenttisen varmasti ja aina pitäisi laittaa sähköt pois päältä. Nyt kun tarkemmin tuota Huban vinkkiä luen niin taidan sittenkin olla vittuilijoiden kanssa samaa mieltä. Huono neuvo - ei jatkoon. Anteeksi ja myönnän tyhmyyteni.

   Lainaa

  28. Tulos: +55 (55 ääntä)
   Ehkä ammattilaistason korjauspalvelut ovat olemassa ihan syystä eikä tumma viiva lähde millään päällä olevan television sormihieronnalla. Vaan olisiko Huban neuvo yhtä hyväntahtoista kuin "lataa kännykkäsi mikrossa" tai "tee suolihuuhtelu valkaisuaineella".

   Lainaa

  29. Tulos: -29 (41 ääntä)
   Rottis: Jotkut vielä herranvuonna 2018 käyttää “vammaista” pilkkanimenä? Tai no totta helvetissä käyttää, onhan vielä niitäkin jotka kuvittelee esim. ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa. Mutta ei se siitä yhtään sen vähemmän uskomatonta tee.
   Jotkut vielä nykyaikana sortaa toisia kulttuureita laskemalla ajan kristillisen kalenterin mukaan.

   Lainaa

  30. Tulos: -4 (20 ääntä)
   Jenga: “ihonvärin kompensoivan ahkeruuden tai rehtiyden kanssa” - paremmin: “ihonväri korreloi ahkeruuden tai rehtiyden kanssa” TAI “että ihonväri kompensoi ahkeruutta tai rehtiyttä.
   "Olen valitettavasti ahkera ja rehti, mutta onneksi ihonvärini kompensoi näitä huonoja ominaisuuksiani." Hmm, ei ehkä ihan.

   Lainaa

  31. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Kala: Tiedätkö hei mikä on tosi vanhaa mielenpahoittamista? Se kun... CLIP CLIP CLIP CLIP ...niin siitä on minusta kyllä ihan aiheellista ja ymmärrettävää pahoittaa mielensä.
   Ainahan täälä JOKU mielensä PAHOITTAA!!!!!!

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Plösö: Mikäköhän on valokuitu liitäntä
   televisioissa yleensä TOSLINK https://fi.wikipedia.org/wiki/TOSLINK

   Lainaa

  33. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Jiusonium: Miten kumihanskat liittyvät turvallisuuteen?
   Kumi liittyy aina turvallisuuteen. :p

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Litton: Ihanaa, onko pokemon go plussatki viimein halventunu! Aattelin et kauan ne jaksaaki olla sen viiskymppiä. Ei kauheesti huntsi lähtee monnimettälle tälläsillä pakkasilla ku pitäs joka kerta ottaa se kännykkä esille.
   Pogo pluson niin kätevä ko voi pelata lapaset kädessä :D Harmi kun ei voi raidata myös, hehe! no ehkei nyt sentään.

   Lainaa

  35. Muumi (kopio) 24.1.2018 13:48
   Tulos: -19 (29 ääntä)
   Kala: Tiedätkö hei mikä on tosi vanhaa mielenpahoittamista? Se kun ruotsinkielinen väestö käyttää suomenkielisyyttä haukkumana. Tai kun lääkeyrteistä tietämättömät käyttävät noituutta haukkumana. Tai kun ugabuga-heimon jäsenet käyttävät ögäbögä-heimolaisuutta haukkumana. [...]
   Taisi mennä hermoon?

   Lainaa

  36. lappalainen 24.1.2018 16:36
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Litton: Ihanaa, onko pokemon go plussatki viimein halventunu! Aattelin et kauan ne jaksaaki olla sen viiskymppiä. Ei kauheesti huntsi lähtee monnimettälle tälläsillä pakkasilla ku pitäs joka kerta ottaa se kännykkä esille.
   sä ootkin pullmössönuorisoa ja nössö t: lapissa pelaava

   Lainaa

  37. Tulos: -20 (22 ääntä)
   Hihi: Ehkä ammattilaistason korjauspalvelut ovat olemassa ihan syystä eikä tumma viiva lähde millään päällä olevan television sormihieronnalla. Vaan olisiko Huban neuvo yhtä hyväntahtoista kuin “lataa kännykkäsi mikrossa” tai “tee suolihuuhtelu valkaisuaineella”.
   et ole tainnut koskaan edes avata televisiota joten jos et puhuisi asioista joista et tiedä yhtään mitään

   Lainaa

  38. blondiitti 30.1.2018 1:57
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   korjaaja: et ole tainnut koskaan edes avata televisiota joten jos et puhuisi asioista joista et tiedä yhtään mitään
   Ihan hyvä ohje sinänsä, mutta jos tätä kaikki noudattaisi, ei jäisi näihin kommenttiosioihin montaakaan kommenttia luettavaksi - ja siten puolet FM-kokemuksen nautittavuudesta olisi poissa. =]

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, tv, Samsung, telkkari, Pokemon, Pokemon Go, ranneke, paksu, paita