Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suomi 100

Totuuksia Suomen todellisesta johdosta.
Suurenna näkymä
Suomi 100

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +275 (419 ääntä)
   Mikael... Gabriel?

   Lainaa

  2. Tulos: +627 (647 ääntä)
   Kuinkahan monta tussia Mikael on työntänyt aivoihin?

   Lainaa

  3. Tulos: -368 (550 ääntä)
   Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois. Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo...

   Lainaa

  4. Tulos: +353 (365 ääntä)
   Taisi jäädä lapsuudentraumat Mikaelille hammasraudoista. Näki varmaan sekavia uniakin, voi parkaa.

   Lainaa

  5. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Close your eyes.

   Lainaa

  6. Bensansniffaaja 7.12.2017 4:05
   Tulos: +208 (226 ääntä)
   Huumeet voivat olla haitallisia aivoillesi. Älä aloita!

   Lainaa

  7. Ruttotohtori 7.12.2017 7:04
   Tulos: +211 (211 ääntä)
   No nyt löyty selitys sekaville unilleni!

   Lainaa

  8. Tulos: +117 (193 ääntä)
   Huoh: Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois. Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…
   "Väkivalta on hyväksyttävää vääränmielisiä vastaan"

   Lainaa

  9. Tulos: -113 (209 ääntä)
   Ei tuo mikael niin väärässäkään välttämättä ole. Ainakaan siinä että hulluksi leimaaminen on tehokkain keino, ettei kukaan vaan kuuntele pidemmälle. Alumiini tai muut metallit vaikuttanee kyllä kehoon eri tavoin, mm.uniin. Varmaan joskus vielä nähdään pidempiaikaisia seurauksia. Pääasia mun mielestä että kyseenalaistaa, oli oikeassa tai ei. Kunhan ei esitä absoluuttisena totena.

   Lainaa

  10. Tulos: +51 (63 ääntä)
   Joku: Kuinkahan monta tussia Mikael on työntänyt aivoihin?
   Väriliitua.

   Lainaa

  11. Tulos: +55 (147 ääntä)
   Huoh: Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois. Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…
   Eikö se riitä että joku teidän porukoista kävi tuikkaamassa yksityisyrittäjän autot tuleen? Hyvä, että ihmiset ja kissat sentään säästyivät murhapoltolta.

   Lainaa

  12. Tulos: -5 (229 ääntä)
   Huoh: Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois. Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…
   En tiedä oliko tuo sarkasmia vai ei. "natseja! natseja kaikkialla!" Ihan oikeasti esim 612 soihtukulkueessa marssi aivan tavallisia suomalaisia perheen isejä ja äitejä. Sinustako on oikeutettua kivittää heitä siksi, että heidän mielipiteet eroavat sinun mielipiteistä? Ainut joka käyttäytyy kuin natsi, olet sinä itse. Jos et sitä ymmärrä, niin taidat olla avun ulkopuolella.

   Lainaa

  13. yli opisto hörhö 7.12.2017 11:27
   Tulos: +99 (137 ääntä)
   Huoh: Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois. Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…
   Järkevät ihmisethän heittelevät toisia ihmisiä kivillä yms.

   Lainaa

  14. Tulos: +125 (143 ääntä)
   Huoh: Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois. Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…
   Ilmiselvä trolli. Kommenttien perusteella jotkut lankeavat kuitenkin.

   Lainaa

  15. Tulos: +122 (130 ääntä)
   Miksei: Ei tuo mikael niin väärässäkään välttämättä ole. Ainakaan siinä että hulluksi leimaaminen on tehokkain keino, ettei kukaan vaan kuuntele pidemmälle. Alumiini tai muut metallit vaikuttanee kyllä kehoon eri tavoin, mm.uniin. Varmaan joskus vielä nähdään pidempiaikaisia seurauksia. Pääasia mun mielestä että kyseenalaistaa, oli oikeassa tai ei. Kunhan ei esitä absoluuttisena totena.
   Jos lähtökohtana on NWO:n ottaminen täysin todesta, ollaan silloin kyllä syvällä kaninkolossa. Kyseenalaistaminen kunniaan ja asioiden todenperäisyyttä saa aina tutkia mutta syöpähoitojen ja hammasrautojen kyseenalaistaminen nettitekstien pohjalta vaatii irtautumista maalaisjärjestä ja todellisuudesta yhdistettynä pahimman luokan paranoiaan. Jos meinaa olla skeptinen, epäileminen kannattaa aina aloittaa omasta päästä.

   Lainaa

  16. Tulos: +61 (159 ääntä)
   Profiili: En tiedä oliko tuo sarkasmia vai ei. “natseja! natseja kaikkialla!” Ihan oikeasti esim 612 soihtukulkueessa marssi aivan tavallisia suomalaisia perheen isejä ja äitejä. Sinustako on oikeutettua kivittää heitä siksi, että heidän mielipiteet eroavat sinun mielipiteistä? Ainut joka käyttäytyy kuin natsi, olet sinä itse. Jos et sitä ymmärrä, niin taidat olla avun ulkopuolella.
   Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan "tavallisia isiä ja äitejä". Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.

   Lainaa

  17. Arkkienkeli 7.12.2017 12:11
   Tulos: +75 (85 ääntä)
   Miksei: Ei tuo mikael niin väärässäkään välttämättä ole. Ainakaan siinä että hulluksi leimaaminen on tehokkain keino, ettei kukaan vaan kuuntele pidemmälle. Alumiini tai muut metallit vaikuttanee kyllä kehoon eri tavoin, mm.uniin. Varmaan joskus vielä nähdään pidempiaikaisia seurauksia. Pääasia mun mielestä että kyseenalaistaa, oli oikeassa tai ei. Kunhan ei esitä absoluuttisena totena.
   Näitä asioita on seurattu ja tutkittu jo kauan ennen syntymääsi ja siksi käytetyt materiaalit ovat olleet vaarattomia jo useita vuosikymmeniä. Alumiini on vaaraton. Siksi sitä käytetään mm. tietokoneissa, matkapuhelimissa, lääkkeissä, luuston tukirankana jne. Ainoastaan höyrystynyt alumiini (hitsaus jne.) aiheuttaa altistumista haitallisissa määrin.

   Lainaa

  18. Mustalaisnaamio 7.12.2017 12:47
   Tulos: -43 (97 ääntä)
   .: “Väkivalta on hyväksyttävää vääränmielisiä vastaan”
   Parempi vasemmistolainen väkivalta. <3

   Lainaa

  19. Tulos: +1 (113 ääntä)
   anne tifa: Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan “tavallisia isiä ja äitejä”. Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.
   No, valitettavasti 2. Maailmansota loppui jo, eikä nykyään ole hyväksyttävää kivittää ihmisiä. Tuntuu muutenkin, että nykyään kaikki, jotka uskaltavat olla eri mieltä leimataan natsiksi, jotta voidaan omassa päässä oikeuttaa väkivallan käyttö.

   Lainaa

  20. Tulos: -8 (126 ääntä)
   anne tifa: Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan “tavallisia isiä ja äitejä”. Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.
   Itse en ymmärrä, että missä hemmetissä te niitä natseja näette? Ehkä tämä pieni marginaaliporukka on niitä "natseja" jotka kulkivat omana kulkueenaan lippujen kanssa. He ovat kuitenkin vain se pieni marginaali. 612 kulkueessa on pääosin ihan tavallisia ihmisiä. Te olette niitä fasisteja ja natseja, jotka heitä haluavat kivittämään alkaa. Miettikää nyt hetki! Ei ole natsi, jos pitää isänmaastaan ja haluaa kunnioittaa sitä itsenäisyyspäivänä. Se ei tee myöskään ihmisestä rasistia. Nämä kaksi korttia olette jo pilanneet, koska niitä on viljelty aivan joka paikkaan ja kukaan ei enää jaksa ottaa enää tosissaan syytöksiä rasismista tai "natsiudesta".

   Lainaa

  21. purppurakruunu 7.12.2017 15:01
   Tulos: +59 (141 ääntä)
   Profiili: Itse en ymmärrä, että missä hemmetissä te niitä natseja näette? Ehkä tämä pieni marginaaliporukka on niitä “natseja” jotka kulkivat omana kulkueenaan lippujen kanssa. He ovat kuitenkin vain se pieni marginaali. 612 kulkueessa on pääosin ihan tavallisia ihmisiä. Te olette niitä fasisteja ja natseja, jotka heitä haluavat kivittämään alkaa. Miettikää nyt hetki! Ei ole natsi, jos pitää isänmaastaan ja haluaa kunnioittaa sitä itsenäisyyspäivänä. Se ei tee myöskään ihmisestä rasistia. Nämä kaksi korttia olette jo pilanneet, koska niitä on viljelty aivan joka paikkaan ja kukaan ei enää jaksa ottaa enää tosissaan syytöksiä rasismista tai “natsiudesta”.
   I'll bite. PVL ja muut ääriyhteisöt vuodesta vuoteen antavat tukensa 612:lle. Tänäkin vuonna, PVL nettisivuillaan kannatti osallistumista kulkueeseen ja se oli osa tämän 300-henkisen ryhmän suunnitelmaa alusta asti osallistua omalla nimellään kulkueeseen. Se, että 612 järjestettiin ensimmäistä kertaa juuri pakolaiskriisin alkuvuonna, on varmasti myöskin ihan pelkkää sattumaa. 612 ei myöskään kiellä natsejen osallistumista kulkueeseen huolimatta siitä, että se on vahvasti profiloitunut äärioikeistokulkueeksi, niin kuin kuka tahansa järkevä ihminen tekisi. Jokainen kulkueeseen osallistuva myöskin teki valinnan tietäen, miten vahva äärioikeistopresennsi tapahtumalla on. Jos kyseessä olisi puhtaasti vain isänmaan kunniottamisesta, mikään ei estäisi ihmisiä tekemään omaa kulkuettaan tai tapahtumaa irtautuakseen natsimielikuvasta, mutta jostain kumman syystä kukaan näistä tavallisista ihmisistä ei ole näin tehnyt. "Nazis are like cats. If they like you, it's probably because you're feeding them."

   Lainaa

  22. Tulos: -13 (93 ääntä)
   Eikös erään uskonnon edustajat kivitä ihan mielellään varsinkin naisia jotka käyvät vieraissa? Näin olen ymmärtänyt.

   Lainaa

  23. Tulos: +71 (71 ääntä)
   Olis kiva tietää minkälainen salaliitto syöpähoidoissa piilee...voikohan niistä mahdollisesti sairastua tai jopa kuolla?

   Lainaa

  24. Paskasakkia 7.12.2017 17:10
   Tulos: -1 (91 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Parempi vasemmistolainen väkivalta.
   No, kyllähän ikkunoiden hajottaminen nyt vaan on vähemmän haitallisempaa kuin persunatsien harjoittama kallojen halkominen. Toisaalta ei yllätä, ettet ymmärrä sitä.

   Lainaa

  25. Tulos: -11 (67 ääntä)
   Näin on, Antifa marssi törkeästi ympäri Helsinkiä. Yököttävä järjestö.
   Huoh: Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois. Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…

   Lainaa

  26. Tulos: +11 (21 ääntä)
   jie: Mikael… Gabriel?
   Tää oli ihan paras! XD

   Lainaa

  27. Tulos: +47 (53 ääntä)
   No huh huh mitä tekstii taas.. Lääkkeet Mikaelille! P.S: Hammasrautojen takia mulla on suorat hampaat ja purenta kunnossa. Mitään metallimyrkytystä niistä en saanu. Oon ramppaillu sen verra verikokeissa et ois kyl näkyny niissä. Mies selvisi nuorena syövästä kiitos syöpähoitojen ja kävi sitten armeijankin vielä, edelleen hyvin tuossa porskuttaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +72 (74 ääntä)
   Noi huuhaa new world order foliosivustot on niin kauan ihan puhdasta komediaa kunnes tajuat, että joku vatipää oikeasti uskoo tuohon roskaan.

   Lainaa

  29. Tulos: -25 (85 ääntä)
   anne tifa: Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan “tavallisia isiä ja äitejä”. Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.
   Nyt oli kyllä niin surkeaa argumentointia, että en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Koska natsit olivat "tavallisia isiä ja äitejä" on ok kivittää Pekka ja Paula Perusjamppaa kun he haluavat osoittaa kunnioitustaan ja kiitollisuuttaan isänmaataan kohtaan.

   Lainaa

  30. Tulos: -24 (78 ääntä)
   Oma mielipide ja näytät tai sanot sen ääneen --> NATSI!

   Lainaa

  31. Tulos: +48 (84 ääntä)
   as: Nyt oli kyllä niin surkeaa argumentointia, että en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Koska natsit olivat “tavallisia isiä ja äitejä” on ok kivittää Pekka ja Paula Perusjamppaa kun he haluavat osoittaa kunnioitustaan ja kiitollisuuttaan isänmaataan kohtaan.
   Vois taas harrastaa kriittistä luetunymmärtämistä... Argumenttihan siis on se, että ei se perheenäitiys tai -isyys tarkota etteikö vois olla jonkinasteinen ääriajattelija. Tavalliset ihmiset pystyy silti olemaan natseja tavallisuudestaan huolimatta. Ei ne oo vaan niitä jotain skinejä joilla on hakaristi tatuoituna otsaan. Kivitysjuttuun en niinkään ottais kantaa, mutta mua vaan ottaa päähän tää että muka jotenki se että on "tavallinen ihminen" tarkottaa etteikö vois olla natsi tai rasisti (tai minkään muun aatealueen huligaani, ei sen puoleen). Ei kaikilla natseilla lue "natsi" otsaassa.

   Lainaa

  32. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Miksei: Ei tuo mikael niin väärässäkään välttämättä ole. Ainakaan siinä että hulluksi leimaaminen on tehokkain keino, ettei kukaan vaan kuuntele pidemmälle. Alumiini tai muut metallit vaikuttanee kyllä kehoon eri tavoin, mm.uniin. Varmaan joskus vielä nähdään pidempiaikaisia seurauksia. Pääasia mun mielestä että kyseenalaistaa, oli oikeassa tai ei. Kunhan ei esitä absoluuttisena totena.
   Hammasrautoja ei valmisteta alumiinista. Närästyslääkkeet kyllä. Niitä kun sata vuotta syöt kilon päivässä, alkaa vaikutukset näkyä.

   Lainaa

  33. Tulos: +43 (77 ääntä)
   as: Nyt oli kyllä niin surkeaa argumentointia, että en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Koska natsit olivat “tavallisia isiä ja äitejä” on ok kivittää Pekka ja Paula Perusjamppaa kun he haluavat osoittaa kunnioitustaan ja kiitollisuuttaan isänmaataan kohtaan.
   Minun vaarini taisteli vastaan Lapin sodassa, joten en kyllä ymmärrä, millä logiikalla natsien kanssa marssiminen 612-kulkueessa on isänmaan kunnioittamista. Varsinkin ulkomaalaisten natsien kanssa. Pikemminkin halventamista. Miksi et osallistu oikeasti _perinteisiin_, kunniakkaisiin kulkueisiin kuten ylioppilaiden soihtukulkueeseen, jota järjestetään monella paikkakunnalla? Natsi = henkilö joka kannattaa natsien aatetta. Piste. Ei silloin voi väittää olevansa jotain muuta tai uhriutua siitä, jos sanotaan natsiksi.

   Lainaa

  34. Tulos: -10 (66 ääntä)
   Paskasakkia: No, kyllähän ikkunoiden hajottaminen nyt vaan on vähemmän haitallisempaa kuin persunatsien harjoittama kallojen halkominen. Toisaalta ei yllätä, ettet ymmärrä sitä.
   En ole lukenut kun yhdestä tilanteessa, jossa joku narkkari menehtyi kun häntä potkaistiin. Eikä ole edes varmaa, että menehtyikö tämä narkkari siihen, kun kuoli vasta viikko sen jälkeen. Ei tämä fasisti järjestö antifa pelkkiin ikkunoiden rikkomiseen jää. Kyllä hyökkäävät myös ihmisten kimppuun, kun luulevat raukat kaikkia natseiksi.

   Lainaa

  35. Tulos: -21 (57 ääntä)
   purppurakruunu: I’ll bite. PVL ja muut ääriyhteisöt vuodesta vuoteen antavat tukensa 612:lle. Tänäkin vuonna, PVL nettisivuillaan kannatti osallistumista kulkueeseen ja se oli osa tämän 300-henkisen ryhmän suunnitelmaa alusta asti osallistua omalla nimellään kulkueeseen. Se, että 612 järjestettiin ensimmäistä kertaa juuri pakolaiskriisin alkuvuonna, on varmasti myöskin ihan pelkkää sattumaa. 612 ei myöskään kiellä natsejen osallistumista kulkueeseen huolimatta siitä, että se on vahvasti profiloitunut äärioikeistokulkueeksi, niin kuin kuka tahansa järkevä ihminen tekisi. Jokainen kulkueeseen osallistuva myöskin teki valinnan tietäen, miten vahva äärioikeistopresennsi tapahtumalla on. Jos kyseessä olisi puhtaasti vain isänmaan kunniottamisesta, mikään ei estäisi ihmisiä tekemään omaa kulkuettaan tai tapahtumaa irtautuakseen natsimielikuvasta, mutta jostain kumman syystä kukaan näistä tavallisista ihmisistä ei ole näin tehnyt. “Nazis are like cats. If they like you, it’s probably because you’re feeding them.”
   612 ei ole poliittinen kulkue, joten aika typerältä kuulostaa väittää sitä äärioikeiston kulkueeksi tai miksikään muuksikaan ääritapahtumaksi. Kielletty oli myös osallistua siihen tunnuksien kanssa. Esim PVL ei ollut tarvetullut lippuineen. Kaulaliinoja joillain oli. Joku toimittelija oli käyttänyt ajan tärkeästi ja laskenyt jopa 30PVL kaulaliinaa näitten tuhansien normaalien kansalaisten joukosta.

   Lainaa

  36. Tulos: -15 (55 ääntä)
   purppurakruunu: I’ll bite. PVL ja muut ääriyhteisöt vuodesta vuoteen antavat tukensa 612:lle. Tänäkin vuonna, PVL nettisivuillaan kannatti osallistumista kulkueeseen ja se oli osa tämän 300-henkisen ryhmän suunnitelmaa alusta asti osallistua omalla nimellään kulkueeseen. Se, että 612 järjestettiin ensimmäistä kertaa juuri pakolaiskriisin alkuvuonna, on varmasti myöskin ihan pelkkää sattumaa. 612 ei myöskään kiellä natsejen osallistumista kulkueeseen huolimatta siitä, että se on vahvasti profiloitunut äärioikeistokulkueeksi, niin kuin kuka tahansa järkevä ihminen tekisi. Jokainen kulkueeseen osallistuva myöskin teki valinnan tietäen, miten vahva äärioikeistopresennsi tapahtumalla on. Jos kyseessä olisi puhtaasti vain isänmaan kunniottamisesta, mikään ei estäisi ihmisiä tekemään omaa kulkuettaan tai tapahtumaa irtautuakseen natsimielikuvasta, mutta jostain kumman syystä kukaan näistä tavallisista ihmisistä ei ole näin tehnyt. “Nazis are like cats. If they like you, it’s probably because you’re feeding them.”
   Vaikka media väittääkin kulkuetta äärioikeiston kulkueeksi. Se ei tarkoita, että se sitä olisi. Menkää ensi vuonna vaikka mukaan, niin huomaatte itsekkin, että ihan tavallista porukkaa siellä on. He eivät voi myöskään estää PVL porukkaa osallistumasta kulkueeseen, heillä on myös täysi oikeus kunnioittaa itsenäisyyttä ja veteraaneja.

   Lainaa

  37. Sijaiskärsijä 8.12.2017 17:13
   Tulos: +12 (26 ääntä)
   anne tifa: Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan “tavallisia isiä ja äitejä”. Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.
   Ilmeisesti sinut löytää myös vappuna kommunisteja kivittämästä. Vai miten kuvittelet talvisodan päättyneen.

   Lainaa

  38. King Arthur 9.12.2017 1:42
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Menkää nyt natseista ja kommareista vänisijät vaikka kaljalle.

   Lainaa

  39. Tulos: +6 (10 ääntä)
   "Suomi ei ole ollut itsenäinen sitten mm-kullan, koska EU:n direktiivit asettaa 5% Suomessa käytössä olevista laista ja koska EU:sta ei voi erota koska vain haluisi"

   Lainaa

  40. Taulukoukku 10.12.2017 11:09
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Huoh: Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois. Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…
   Hienoa, että löysit pointin jutustusta.

   Lainaa

  41. Paskat Talkoot 10.12.2017 12:41
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Nwo ei ihan huuhata ole jos on Stubidoa uskominen https://youtu.be/A1vFL3lQoCA

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Paskat Talkoot: Nwo ei ihan huuhata ole jos on Stubidoa uskominen https://youtu.be/A1vFL3lQoCA
   Jos joku mainitsee jonkun termin jossain, ni se ei silti tarkoita että hammasraudat olis myrkyllisiä, tai että lentokoneista lähetettäis homokaasua.

   Lainaa

  43. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Odotin otsikon perusteella, että mokassa olisi joku niistä ihmisistä, jotka loukkaantui kun eivät saaneet Suomi100 -tekstiviestiä omaan kännykkäänsä. Mutta menikin astetta jännemmäksi.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Mikael. Sinä olet heikoin lenkki. Hyvästi.

   Lainaa

  45. Olemme tuhoon tuomittuja 14.1.2018 19:02
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Voi pojat voi pojat että ollaan kusessa. Katsokaa youtubesta ronald bernardin haastattelu. Hän työskenteli suurimmissa pankeissa maailman 800 rikkaimman kanssa tehden diilejä ja rahoittaen sotia. Noustuaan tiettyyn pisteteeseen urallaan hänet vietiin church of satan kirkkoon ja hänen käskettiin uhrata pienk lapsi luciferille jotta hän voisi nousta korkeampaan asemaan pankkimaailmassa.

   Lainaa

  46. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Huoh: Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois. Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…
   Ainoa oikea tapa saada natsit pois kaduilta on kieltää kaikki fasistiset järjestöt. Siihenhän ollaan menossa. Kun näiltä vatipäiltä vie sen heidän virallisen kokoontumiskanavansa niin eivät oikein voi pitää mielenosoituksia enää - ainakin säästyvät sivustakatsojat kuolemalta.

   Lainaa

  47. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Taitaa tuo Mikael olla taas niitä jonka mielestä kaikki valtamedia lähtökohtaisesti valehtelee aina, mutta jokaikinen vaihtoehtoinen hörhömedia on aina oikeassa. Pitäisi vain saada perustelut tälle. Kuka tällaisesta maailmanlaajuisesta salaliitosta hyötyy ja miksi?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: salaliittoteoria, uusi maailmanjärjestys, hammasraudat, suomi, itsenäisyyspäivä