Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 24

Oletko varma, että herkut sisältävät myrkkyä?
Suurenna näkymä
Kurkistus koiraryhmään, osa 24

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +831 (1003 ääntä)
   Onko Satu syönyt vuosia sitten jotain myrkkyy ja se nyt alkaa vaikuttamaan?

   Lainaa

  2. Tulos: +136 (254 ääntä)
   Petkele: Onko Satu syönyt vuosia sitten jotain myrkkyy ja se nyt alkaa vaikuttamaan?
   Ilmeisesti

   Lainaa

  3. Tulos: +55 (95 ääntä)
   Myrkkyjä kiitos

   Lainaa

  4. Tulos: +168 (198 ääntä)
   Pimpukka: Myrkkyjä kiitos
   Myrkky oli kyllä hyvä lehti aikoinaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +242 (322 ääntä)
   "Jättänyt luonnon elukoille jotain vanhentunutta evästä" Siis häh?

   Lainaa

  6. Bodvåihsojeåve 7.12.2017 5:14
   Tulos: +191 (237 ääntä)
   Asdfgh: “Jättänyt luonnon elukoille jotain vanhentunutta evästä” Siis häh?
   Niin että heittänyt maahan jotain vanhentunutta ruokaa villieläimille syötäväksi (kuivaa leipää, päiväyksensä ohittaneita lihapullia), miksikä nää "myrkyttäjät" usein onneksi paljastuu. Ei tietty aina, ja on hyvä että varoitellaan. Satun reaktio kuulostaa oikeesti siltä että ite ollut asialla. Sitä en tiiä että kummalla.

   Lainaa

  7. Tulos: +280 (306 ääntä)
   Satu varmaankin halusi lisätietoja myrkkytapauksesta. Näitä koirien myrkytystapauksia tulee kuitenkin aika usein Facebookkiin yms. mutta ei juuri koskaan poliisille asti. Sitten jos niitä rupeaa selvittelemään, tippuu niiltä pohja alta.

   Lainaa

  8. Tulos: +265 (293 ääntä)
   Artikulaatio olisi voinut Satulla olla parempi, mutta muuten ymmärrän hänen kantansa täysin. Kokoajan oman elämänsä draamakuningataret löytää koirien "myrkkypaloja", silti varmistettuja myrkytyksiä on vuodessa aika vähän.

   Lainaa

  9. Tulos: +270 (296 ääntä)
   Satullahan oli tuossa ihan järkevä asia takana. Mikä myrkky kuka niin on väittänyt missä miten kuka mitä? Sama kun kirjottaisin että "ihmisiä kuolee äkillisesti loimaalla" > no mihin? "yksi kuollut jo, riittää minulle."

   Lainaa

  10. Tulos: +215 (225 ääntä)
   Block: Satu varmaankin halusi lisätietoja myrkkytapauksesta. Näitä koirien myrkytystapauksia tulee kuitenkin aika usein Facebookkiin yms. mutta ei juuri koskaan poliisille asti. Sitten jos niitä rupeaa selvittelemään, tippuu niiltä pohja alta.
   Just näin. Koirasivustoilla näitä myrkkyvaroituksia putkahtelee säännöllisesti. Joku kasvaimia täynnä ollut 16 vuotias sakemanni on kuollut ja omistaja varoittelee myrkyistä. Koiraa ja sen kuolinsyytä ei ole tutkittu, eikä ole ilmoitettu poliisille.

   Lainaa

  11. Tulos: -110 (170 ääntä)
   Labradoria pienempi koira ei oo koira vaan käsilaukku.

   Lainaa

  12. Tulos: +76 (100 ääntä)
   Asdfgh: “Jättänyt luonnon elukoille jotain vanhentunutta evästä” Siis häh?
   Mitä ihmeen vaikeata on tätä ymmärtää vai etkö tiedä että eläimillekkin viedään ruokaa ulos ?

   Lainaa

  13. Tulos: +227 (229 ääntä)
   Satu kyselee huonosti, mutta aiheesta. Jos tekee myrkkylöytöjä, pitää: 1. Ottaa näyte ja esim. pakastaa. Samalla voi merkata mistä ja milloin nuo on löydetty. 2. Kerätä ruuat pois. 3. Kertoa paikka selkeästi. Itkonniemi on esimerkiksi laaja alue, on parempi kertoa esim. lenkkipolut tai kadunnimi. Myös ruuan ja myrkyn voi kuvailla. Nämä kummatkin hoituu valokuvalla, jos kamera on mukana. 4. Ilmoittaa asiasta poliisille. Jos asiasta tulee usempia valituksia, pitää poliisin tutkia se ja tällöin voi antaa ne aiemmat näytteet poliiseille. Siis näin tulee tehdä, jos tahtoo saada jotain aikaan. Jos tahtoo vain säikytellä, niin sitten riittää, että heittää epämääräisesti paikan eikä tee muuta.

   Lainaa

  14. Puolikiero_savolainen 7.12.2017 10:42
   Tulos: -7 (63 ääntä)
   Sen verran tiedän Kuopiosta, että koirien myrkytysuhka on ihan aito alueella Itkonniemi, Männistö, Saarijärvi, Linnanpelto. Se oli sitä jo v.2004, kun koiria alkoi yhtäkkiä kaatuilemaan lenkkien jälkeen. Myrkyttäjää ei koskaan löytynyt, mutta tuolta alueelta kuultujen tapausten (varmistettuja, Savon Sanomat/IL uutisoivat pari vuotta sitten) perusteella, paha on vielä voimissaan.

   Lainaa

  15. Tulos: +75 (93 ääntä)
   Melko tökeröstihän Satu rupesi utelemaan mutta ihan aiheesta. Suomi olisi myrkyttäjiä ja koirantappajia pullollaan, jos arviointi perustuisi kenen tahansa koiraihmisen mutuiluun.

   Lainaa

  16. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Block: Satu varmaankin halusi lisätietoja myrkkytapauksesta. Näitä koirien myrkytystapauksia tulee kuitenkin aika usein Facebookkiin yms. mutta ei juuri koskaan poliisille asti. Sitten jos niitä rupeaa selvittelemään, tippuu niiltä pohja alta.
   Ja jostain syystä myös eläinlääkärit on aina kovin tietämättömiä näistä tapahtumista, vaikka myrkytystapausten luulisi heidän hoteisiin päätyvän. En tiedä mistä nää lähtee liikkeelle, mutta suurin osa tuntuu olevan täyttä huuhaata.

   Lainaa

  17. Tulos: -44 (106 ääntä)
   Chihuahua..... suomeksi sanottuna, rotta narunpäässä.

   Lainaa

  18. Psycotictac 7.12.2017 14:36
   Tulos: +65 (75 ääntä)
   Petkele: Onko Satu syönyt vuosia sitten jotain myrkkyy ja se nyt alkaa vaikuttamaan?
   Ei vaan Satu ei lähde hyperventiloimaan kun joku löytää jostain eläimille jätettyä ruokaa. 99 % tapauksista joku mummo tosiaankin vienyt elukoille ylimääräisen ruokansa. Lehdistä/poliisilta ei ikinä saada tietoa näistä myrkytetyistä koirista, joita ilmeisesti on joka vatun koirapuisto täynnänsä.

   Lainaa

  19. Tulos: +47 (75 ääntä)
   Pakko olla Sadun puolella. Noita koiranmyrkytysjuttuja tulee vähän väliä vastaan, ja aina niistä seuraa hirveä haloo. Ikinä mitään myrkkyä tai todistetusti myrkkyyn kuollutta eläintä ei kuitenkaan löydy.

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (44 ääntä)
   Tiedän kaksi 100% varmaa koirien myrkytystapausta, toisessa tapauksessa ruumis lähetettiin myös tutkittavaksi ja syyksi paljastui rotanmyrkky. Toisessa tapauksessa eläinlääkäri oli täysin vakuuttunut rotanmyrkystä, mm sen takia että koiran kaikki ikenet, limakalvot yms verestivät, mutta mitään näytettä koirasta ei otettu.

   Lainaa

  21. Tulos: +3 (55 ääntä)
   jepulis: Tiedän kaksi 100% varmaa koirien myrkytystapausta, toisessa tapauksessa ruumis lähetettiin myös tutkittavaksi ja syyksi paljastui rotanmyrkky. Toisessa tapauksessa eläinlääkäri oli täysin vakuuttunut rotanmyrkystä, mm sen takia että koiran kaikki ikenet, limakalvot yms verestivät, mutta mitään näytettä koirasta ei otettu.
   Mitä haluat sanoa? Joku jossain joskus on myrkyttänyt koiria. Miten liittyy tähän?

   Lainaa

  22. Tulos: +30 (52 ääntä)
   Niin söpö tuo Chihu <3

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (54 ääntä)
   Raimo: Mitä haluat sanoa? Joku jossain joskus on myrkyttänyt koiria. Miten liittyy tähän?
   Miten liittyy tähän? No varmaan siten että täällä nyt ollaan puhuttu koirien myrkytyksistä ja onko ne aina perättömiä väitteitä. Onko sulla lukutaidossa tai sen ymmärryksessä vikaa?

   Lainaa

  24. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Juuu kyllä se niin on että paree ne luonnon elukat jättää rauhaan vaan, kyllä ekologia ja eugeniikka niille ruokaa hommaa.

   Lainaa

  25. Piilevä kyky 8.12.2017 22:32
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Kuopiossa leviteltiin myrkkypaloja koirille useinkin 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa, rotanmyrkkyyn kuoli monen tutun koira. Toinen vakioilmiö oli että vanhukset levitti homeisia leipiä pitkin lenkkipolkujen varsia ja sorsille tietysti. Niihin homeisiin känttyihin ei kotieläimet kuolleet, mutta hoidon puutteessa varmaan monta lintua, siiliä ym. ripuliin ja nestehukkaan. Savon Sanomissa yritettiin valistaakin että mieluumin ne homeiset eväät kompostiin, mutta kuuroille korvillehan se meni.

   Lainaa

  26. King Arthur 9.12.2017 1:31
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   texmex: Labradoria pienempi koira ei oo koira vaan käsilaukku.
   Ja mitähän niissä säilytetään? Paskaa ja koiranruokaa?

   Lainaa

  27. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Hihi: Melko tökeröstihän Satu rupesi utelemaan mutta ihan aiheesta. Suomi olisi myrkyttäjiä ja koirantappajia pullollaan, jos arviointi perustuisi kenen tahansa koiraihmisen mutuiluun.
   En kyllä itse nähnyt tuossa mitään muuta tökeröä kuin noi muut mielensäpahoittajat, joita nykyään tuntuu olevan ihan liikaa.

   Lainaa

  28. Tulos: -11 (19 ääntä)
   jepulis: Tiedän kaksi 100% varmaa koirien myrkytystapausta, toisessa tapauksessa ruumis lähetettiin myös tutkittavaksi ja syyksi paljastui rotanmyrkky. Toisessa tapauksessa eläinlääkäri oli täysin vakuuttunut rotanmyrkystä, mm sen takia että koiran kaikki ikenet, limakalvot yms verestivät, mutta mitään näytettä koirasta ei otettu.
   Ja nää tapahtui kumminkaiman joulupukin koiralle vai omalle? Näitkö tutkimuslaput vai kuulopuhetta?

   Lainaa

  29. Tulos: +3 (13 ääntä)
   jepulis: Tiedän kaksi 100% varmaa koirien myrkytystapausta, toisessa tapauksessa ruumis lähetettiin myös tutkittavaksi ja syyksi paljastui rotanmyrkky. Toisessa tapauksessa eläinlääkäri oli täysin vakuuttunut rotanmyrkystä, mm sen takia että koiran kaikki ikenet, limakalvot yms verestivät, mutta mitään näytettä koirasta ei otettu.
   Se, että koira on syönyt rotanmyrkkyä, ei välttämättä tarkoita sitä, että joku tarkoituksellisesti pyrkisi myrkyttämään koiria...

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (11 ääntä)
   broboy: Satullahan oli tuossa ihan järkevä asia takana. Mikä myrkky kuka niin on väittänyt missä miten kuka mitä? Sama kun kirjottaisin että “ihmisiä kuolee äkillisesti loimaalla” > no mihin? “yksi kuollut jo, riittää minulle.”
   Nimenomaan näin. Jatkuvasti saa kuulla muilta koiranomistajilta kommentteja, että "Nyt on taas löytynyt niitä myrkkysyöttejä tuolta lenkkipolun varrelta". Kun rupeaa kyselemään tarkemmin, että mistä, minkälaisia, kenen koira niitä on syönyt ja mitä sille on käynyt, 99 prosentissa tapauksista panikoija ei tiedä vastausta yhteenkään näistä kysymyksistä. Voihan siellä tietysti jotain myrkkyä joskus olla, mutta turha paniikin lietsominen mutun perusteella on älytöntä.

   Lainaa

  31. Tulos: -1 (1 ääni)
   Tomi ja Ville. Olette heikoimmat.

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Touko <3<3<3

   Lainaa

  33. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Asdfgh: “Jättänyt luonnon elukoille jotain vanhentunutta evästä” Siis häh?
   Niin, jotku sairaat ihmiset laittavat myös jyviä esim. lintulaudalle.

   Lainaa

  34. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Jotkut chihuahuat ovat todella söpöjä... jotkut näyttävät lepakon ja rotan välimuodolta. Ainoa syy miksen itse haluaisi kyseistä rotua on se niiden "Olet minua isompi, siispä räksytän sinut kumoon" -asenne. Lakkaamatta räksyttävä koira on kuin katselisi pikkulasta joka kiljuu karkkia kaupan lattialla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, koira, myrkky, myrkytys, chihuahua