Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 319

Joulupukki tuli kylään. Ja siitä ongelmat alkoivat.
Sekalaisia, osa 319

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -880 (1012 ääntä)
   Porkkanalaatikossa riisiä? WAT?!?

   Lainaa

  2. Tulos: +734 (756 ääntä)
   Tiedän kyllä, että hätänumeroon voi olla ahdistavaa soittaa jos ei ole täysin varma, onko aihetta, mutta Maria nyt oikeasti "En minä soita kun ei muutkaan soita". En itse ehkä soittaisi hätänumeroon ensimmäisen kiljunnan jälkeen, sillä itsekin kiljun jostain ihan olemattomista asioista, mutta jos asunnosta kuuluisi jatkuvaa kiljuntaa, huutamista, riitelyä ja hakkaamista, niin kyllä soittaisin ihan varmuuden vuoksi hätänumeroon ja ilmottaisin äänistä.

   Lainaa

  3. Tulos: +453 (811 ääntä)
   Kuka oikeasti ajattelee, että kello kuudelta aamulla joku haluaa joulupukin?

   Lainaa

  4. Tulos: +1033 (1071 ääntä)
   Pauliinaa on tainnut bimbottaa jo vähän pidempään.

   Lainaa

  5. Tulos: +535 (555 ääntä)
   Onkoha "porkkalaatikko" kirjotusvirhe vai ei? Ehkä parempi että ei, koska on liian surullista aatella Hannan valmistavan porkkanalaatikkoa tajuamatta et siihen tulee porkkanaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +786 (790 ääntä)
   Haluaisin vain tietää mistä Kaisa on tämän Pukin tilannut. Ei sillä että itse tarvitsisin.

   Lainaa

  7. Tulos: +397 (421 ääntä)
   Kikuli: Porkkanalaatikossa riisiä? WAT?!?
   Raaka-aineet 1 kg porkkanoita 6 dl vettä 1,5 dl puuroriisiä <-------- 4 dl ruokakermaa 2 dl kananmunia 1/2 dl siirappia 1 tl suolaa 1/4 tl valkopippurijauhetta voita korppujauhoja Kuori, paloittele ja keitä porkkanat kypsiksi. Kaada porkkanoiden keitinvesi talteen ja soseuta valutetut porkkanat. Kuumenna porkkanoiden keitinvesi kattilassa ja lisää riisit. Anna kiehua hetki, niin että neste imeytyy riisiin. Lisää tämän jälkeen ruokakerma ja keittele puuro kypsäksi sekoitellen. Sekoita keskenään porkkanasose, riisipuuro, kananmunat, siirappi ja mausteet. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Kaada seos voideltuihin uunivuokiin. Ripottele laatikon pinnalle korppujauhoja ja asettele korppujauhojen päälle voinokareita. Paista 170-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.

   Lainaa

  8. Tulos: +388 (464 ääntä)
   Voi Pauliina, etkö todellakaan tiedä miten kellonajat merkitään???

   Lainaa

  9. Tulos: +372 (392 ääntä)
   Risto: Haluaisin vain tietää mistä Kaisa on tämän Pukin tilannut. Ei sillä että itse tarvitsisin.
   Kaverin puolesta vaan kyselet.

   Lainaa

  10. Tulos: +446 (454 ääntä)
   35 asunnossa ajatellaan näköjään samoin. "Soittakaa joku nyt v***u poliisi"

   Lainaa

  11. Tulos: +245 (257 ääntä)
   Risto: Haluaisin vain tietää mistä Kaisa on tämän Pukin tilannut. Ei sillä että itse tarvitsisin.
   No kun on auto rikki niin hyvähän se on olla kotona viihdettä.

   Lainaa

  12. Tulos: +187 (205 ääntä)
   Voi luoja: Tiedän kyllä, että hätänumeroon voi olla ahdistavaa soittaa jos ei ole täysin varma, onko aihetta, mutta Maria nyt oikeasti “En minä soita kun ei muutkaan soita”. En itse ehkä soittaisi hätänumeroon ensimmäisen kiljunnan jälkeen, sillä itsekin kiljun jostain ihan olemattomista asioista, mutta jos asunnosta kuuluisi jatkuvaa kiljuntaa, huutamista, riitelyä ja hakkaamista, niin kyllä soittaisin ihan varmuuden vuoksi hätänumeroon ja ilmottaisin äänistä.
   Minä tuossa jokunen viikko sitten soitin ja toisessa päässä vastattiin vain että oletko nyt ihan varma, oletko käynyt katsomassa kun pelkästä äänestä ei voi olla varma. Melkeen joutui huutamaan että kyllä nyt äänistäkin voi päätellä mikä meno siellä on, tulkaa jo pistämään loppu asialle.

   Lainaa

  13. Tulos: +136 (158 ääntä)
   Voi luoja: Tiedän kyllä, että hätänumeroon voi olla ahdistavaa soittaa jos ei ole täysin varma, onko aihetta, mutta Maria nyt oikeasti “En minä soita kun ei muutkaan soita”. En itse ehkä soittaisi hätänumeroon ensimmäisen kiljunnan jälkeen, sillä itsekin kiljun jostain ihan olemattomista asioista, mutta jos asunnosta kuuluisi jatkuvaa kiljuntaa, huutamista, riitelyä ja hakkaamista, niin kyllä soittaisin ihan varmuuden vuoksi hätänumeroon ja ilmottaisin äänistä.
   Olen samaa mieltä, mutta lisään, että joskus voi kyllä soittaa jo yhdestäkin kiljunnasta, jos se kuulostaa oikein pahalta. Itse soitin pari vuotta sitten poliisin katsastamaan alakerran naapurin juhlat. Ei minulla mitään juhlinnan ääniä vastaan ole, kun hekin järjestivät juhlia niin harvoin, mutta ne äänet eivät olleet juhlinnan ääniä. Ne olivat elävältä syömisen ääniä. Se oli sellaista alkukantaista rääyntää, joka ihmisestä lähtee silloin kun häntä kidutetaan kuoliaaksi. Soitin hätäkeskukseen ja siellä ne eivät ilmeisesti ymmärtäneet huoleni vakavuutta. Nyt olen oppinut, että täälläkin poliisilla on valmius saapua rikospaikalle kahdessa minuutissa, mutta silloin luulin, että 30 minuuttia on aivan hyvä odotusaika. Olivat siis hätäkeskuksessa luulleet, että valitan vain kovaäänisestä juhlinnasta. Poliisit kuitenkin kävivät siellä sisällä ja lähtivät aika nopeasti, eli ilmeisesti siellä sitten oli kuin olikin kyse vain tavallista rajummista juhlista. Onneksi niin päin. En kyllä vieläkään tajua, miten joku voi saada riemua sellaisesta eläimellisestä kirkumisesta.

   Lainaa

  14. Hööpölööpö 26.12.2017 10:55
   Tulos: +386 (396 ääntä)
   Papu: Kuka oikeasti ajattelee, että kello kuudelta aamulla joku haluaa joulupukin?
   Ihminen, joka saa tilauksen pukille kello kuudeksi aamulla.

   Lainaa

  15. Tulos: +270 (282 ääntä)
   Miten äänestä kuulee, että ovea paiskoo nimenomaan mies?

   Lainaa

  16. Tulos: +138 (152 ääntä)
   Kikuli: Porkkanalaatikossa riisiä? WAT?!?
   Niin? Riisi kuuluu porkkanalaatikkoon.

   Lainaa

  17. Tulos: +129 (141 ääntä)
   Kikuli: Porkkanalaatikossa riisiä? WAT?!?
   Aina on ollut ja tulee olemaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +39 (71 ääntä)
   Kikuli: Porkkanalaatikossa riisiä? WAT?!?
   Kikuli, waat itselles.

   Lainaa

  19. Tulos: +145 (157 ääntä)
   Maria, mietipä hetki mitä just sanoit. Valitat niinku ihan tosissas siitä somessa, et naapurissa metelöidään ja arvostelet sitä, miksei JOKU MUU soita poliisille "ku ei mun tarvii, mut jonkun muun kyllä pitäis". Just näin.

   Lainaa

  20. yli opisto hörhö 26.12.2017 13:58
   Tulos: +222 (232 ääntä)
   No ENHÄN nyt MINÄ sitä poliisia soita, mutta jos joku MUU. On ne ihmiset niin välinpitämättömiä kun 35 muuta asuntoa eikä KUKAAN niistä soita. MINUNHAN se ei tarvitse. Tuota samanlaista asennetta vähän minunkin talossani. Pari vuotta sitten nistinaapurini "riiteli" poikaystävänsä kanssa sen verran että ukko heitteli sohvasta lähtien kaiken irtaimiston ykköskerroksen parvekkeelta pihalle (jompikumpi viskoi astioita seinille), aina kun ehti tyttöystävänsä hakkaamiselta. Silti olin ainoa joka soitti poliisit (häke sanoi ettei ole tullut muita avunpyyntöjä), ja sitten vielä kysyi että "oletko käynyt sanomassa niille metelistä". Ihan kuin lähtisin narkkareille valittamaan kun ne yrittää tappaa toisensa..

   Lainaa

  21. Tulos: +108 (124 ääntä)
   Masa: Miten äänestä kuulee, että ovea paiskoo nimenomaan mies?
   Siinä on joko kyseessä ammattimainen naapurikyylä joka tunnistaa millä tavalla kukakin oviaan paiskoo, tai sitten esim tuon oven paiskomisen jälkeen kuuluu naisen huutoa tyyliin ''älä paisko sitä ovea!'' tms?

   Lainaa

  22. Tulos: +48 (270 ääntä)
   Olen työssä nuorten parissa ja he ilmoittavat kouluaikansa esim: maananatai 8-2, tiistai 9-3, jne... (En sano pahalla, mutta kyseessä on aina ammattikoululainen. Lukiolaiset ovat aina osanneet laittaa 8-14, 9-15, jne...). Yritä siinä sitten miettiä, että puuttuuko välistä vahingossa ykkönen ja tarkoitus olisi olla 8-12, 9-13, vai onko kyseessä vain wt-perheen nuori.

   Lainaa

  23. Tulos: +150 (204 ääntä)
   Ja miten toi Pauliina voi olla NOIN tyhmä?! Tilaa pukin klo 6:ksi, vaikka tarkoitti klo 18:ksi. Pukki varmaan ajatteli, että kyseessä on Suomi-USA fuusioperhe: pukki tulee amerikkalaisittain aamulla, mutta suomalaisittain aattona.

   Lainaa

  24. Syitä on monia 26.12.2017 16:52
   Tulos: +307 (317 ääntä)
   Papu: Kuka oikeasti ajattelee, että kello kuudelta aamulla joku haluaa joulupukin?
   Tähän voi olla monta syytä: - Perhe on lähdössä ulkomaille ja haluaa avata lahjat aamulla ennen lentoa. - Vanhempi joutuu olemaan joulun töissä ja haluaa avata lahjat aamulla lasten kanssa. - Kulttuurierot. - Perheen omat perinteet. Ymmärsin siis, että kyseessä oli väärinkäsitys, mutta ymmärrän myös, miksei pukki välttämättä kyseenalaistanut asiakasta. Jos pukki tilataan paikalle kello 6:00, niin silloin ollaan paikalla kello 6:00.

   Lainaa

  25. Tulos: +109 (115 ääntä)
   Herran tähden, tehkää joku muu kuin Maria nyt jotain!

   Lainaa

  26. Fakta homma 26.12.2017 18:51
   Tulos: +198 (338 ääntä)
   keijukeijo: Olen työssä nuorten parissa ja he ilmoittavat kouluaikansa esim: maananatai 8-2, tiistai 9-3, jne… (En sano pahalla, mutta kyseessä on aina ammattikoululainen. Lukiolaiset ovat aina osanneet laittaa 8-14, 9-15, jne…). Yritä siinä sitten miettiä, että puuttuuko välistä vahingossa ykkönen ja tarkoitus olisi olla 8-12, 9-13, vai onko kyseessä vain wt-perheen nuori.
   Nuorten parissa työskentelevä luottohenkilö luokittelee lapsia sosiaalisen aseman mukaan ja nimittelee roskasakiksi(wt). Onpa hienoa. Toivottavasti et ikinä meidän mukuloita neuvo ja ohjaile yhtään missään.

   Lainaa

  27. Kallo Pää 26.12.2017 20:29
   Tulos: +191 (191 ääntä)
   Bimbottaa...

   Lainaa

  28. Tulos: +159 (171 ääntä)
   Risto: Haluaisin vain tietää mistä Kaisa on tämän Pukin tilannut. Ei sillä että itse tarvitsisin.
   HEI EI OLLU HIRVEEN REILUA ET TEIT TUIJALLE OHARIT, MUUTTOAPUA OLI HANKALA SAADA!!

   Lainaa

  29. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Varsinkin jos pukki on tilattu 06 niin tarkoittaa aamua.

   Lainaa

  30. Tulos: +89 (115 ääntä)
   Mäd maick: 35 asunnossa ajatellaan näköjään samoin. “Soittakaa joku nyt v***u poliisi”
   34 asunnossa; yksi on Marian asunto, toinen riitelijöiden asunto. Jäljelle jää 34 muuta.

   Lainaa

  31. Tulos: +97 (105 ääntä)
   Aina luotetaan niin vahvasti siihen että joku muu kyllä auttaa/soittaa apua. Ja kamalaahan se olis jos auttaa jotakuta joka ei tarvitse apua. Olin kerran puolitäydessä bussissa, johon ihan iltapäivällä käveli sisään mies raskaassa humalassa. Mies kaatui keskellä käytävää eikä noussut ylös, joten joku vähän autteli, mutta miehen pää oli ilmeisesti kolahtanut tosi pahasti. Siellä sitten joku huuteli että soittaisiko joku ambulanssin ja kummasti siinä sitten oli puolitäysi bussillinen ihmisiä, joilla ei sattunut olemaan kännykkää. Tarkennuksia: tapahtui siis ihan kännykkäaikaan ja omani olin nolosti jättänyt bussipysäkille, mutta se nyt ei sen enempää tähän liity.

   Lainaa

  32. Tulos: +105 (125 ääntä)
   Papu: Kuka oikeasti ajattelee, että kello kuudelta aamulla joku haluaa joulupukin?
   Pistät sitten sen joulupukin syyksi ettei tilaaja ja sinä ymmärrä miten kello toimii ?

   Lainaa

  33. ålänningen 27.12.2017 10:05
   Tulos: +54 (64 ääntä)
   Kikuli: Porkkanalaatikossa riisiä? WAT?!?
   Porkkanalaatikon pääraaka-aineet ovat porkkana ja riisi. Terv. Kokki

   Lainaa

  34. Arkkienkeli 27.12.2017 11:35
   Tulos: +5 (63 ääntä)
   keijukeijo: Olen työssä nuorten parissa ja he ilmoittavat kouluaikansa esim: maananatai 8-2, tiistai 9-3, jne… (En sano pahalla, mutta kyseessä on aina ammattikoululainen. Lukiolaiset ovat aina osanneet laittaa 8-14, 9-15, jne…). Yritä siinä sitten miettiä, että puuttuuko välistä vahingossa ykkönen ja tarkoitus olisi olla 8-12, 9-13, vai onko kyseessä vain wt-perheen nuori.
   Nyt ei oikein mene läpi. 99% varmuudella olet vielä yläasteella, sillä kirjoitusasusi on vielä puutteellinen.

   Lainaa

  35. Ponne Jarkka 27.12.2017 11:37
   Tulos: +37 (89 ääntä)
   Kuinka amis pitää olla että käyttää kellonaikoja asteikolla 1-12 vuorokauden ympäri? Varsinkin (tilaus)lomakkeissa.

   Lainaa

  36. Tulos: -105 (123 ääntä)
   Nipo: 34 asunnossa; yksi on Marian asunto, toinen riitelijöiden asunto. Jäljelle jää 34 muuta.
   Väärin meni, tekstin mukaan talossa 36 asuntoa. Eli alkuperäinen kommentti oli ihan oikein. Noo vahinkoja sattuu.

   Lainaa

  37. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Tehtävä: Talossa on 36 asuntoa. Yhdessä asunnossa riehutaan. Jos kukaan naapureista ei soita poliisille niin kuinka monta puhelua poliisi saa talon asukkailta? Oikea vastaus: 0-1

   Lainaa

  38. Tulos: -13 (27 ääntä)
   Porkkalalaatikko kuulostaa mielenkiintoiselta. Porkkala (porkkana+savuaromi) on hyvää, mut mitenhän se taipuis laatikkoon.

   Lainaa

  39. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Kikuli: Porkkanalaatikossa riisiä? WAT?!?
   Porkkalaatikko..

   Lainaa

  40. Tulos: +67 (67 ääntä)
   yli opisto hörhö: No ENHÄN nyt MINÄ sitä poliisia soita, mutta jos joku MUU. On ne ihmiset niin välinpitämättömiä kun 35 muuta asuntoa eikä KUKAAN niistä soita. MINUNHAN se ei tarvitse. Tuota samanlaista asennetta vähän minunkin talossani. Pari vuotta sitten nistinaapurini “riiteli” poikaystävänsä kanssa sen verran että ukko heitteli sohvasta lähtien kaiken irtaimiston ykköskerroksen parvekkeelta pihalle (jompikumpi viskoi astioita seinille), aina kun ehti tyttöystävänsä hakkaamiselta. Silti olin ainoa joka soitti poliisit (häke sanoi ettei ole tullut muita avunpyyntöjä), ja sitten vielä kysyi että “oletko käynyt sanomassa niille metelistä”. Ihan kuin lähtisin narkkareille valittamaan kun ne yrittää tappaa toisensa..
   Minä olen useasti joutunut naapurin idiooteille soittamaan poliiseja. Toki häke aina kysyy, että olenko käynyt oven takana, ja kun kerron etten ole, aina ovat sanoneet että ei kannatakaan. t. Heiveröinen nainen

   Lainaa

  41. Tulos: +59 (71 ääntä)
   Janskuli: Väärin meni, tekstin mukaan talossa 36 asuntoa. Eli alkuperäinen kommentti oli ihan oikein. Noo vahinkoja sattuu.
   Niin? 36-1-1=34. Ihan oikein Nipolla. Sulla sen sijaan ei.

   Lainaa

  42. Tulos: -12 (24 ääntä)
   Nyt oli kyllä harvinaisen bimbot naiset vauhdissa!

   Lainaa

  43. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Voi ei, Pauliina. Onneksi et sentään halunnut joulupukkia esim. kolmeksi.

   Lainaa

  44. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Risto: Haluaisin vain tietää mistä Kaisa on tämän Pukin tilannut. Ei sillä että itse tarvitsisin.
   "Kaverin puolesta vaan kyselen..."

   Lainaa

  45. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Voi luoja: Tiedän kyllä, että hätänumeroon voi olla ahdistavaa soittaa jos ei ole täysin varma, onko aihetta, mutta Maria nyt oikeasti “En minä soita kun ei muutkaan soita”. En itse ehkä soittaisi hätänumeroon ensimmäisen kiljunnan jälkeen, sillä itsekin kiljun jostain ihan olemattomista asioista, mutta jos asunnosta kuuluisi jatkuvaa kiljuntaa, huutamista, riitelyä ja hakkaamista, niin kyllä soittaisin ihan varmuuden vuoksi hätänumeroon ja ilmottaisin äänistä.
   Ei ne siellä koskaan pahastu jos soittaa pienemmästäkin epäilystä. Oleellista on että kyseessä on poliisin tai pelastuslaitoksen tehtäviin kuuluva asia. Ne lehtien jutut joissa valitellaan turhaan soittavista koskevat lähinnä niitä pizzaa ja taksia tilaavia. Jos epäilee naapurissa jonkun saavan turpaan niin siitä on aina asiallista soittaa hätäkeskukseen.

   Lainaa

  46. Tulos: -23 (37 ääntä)
   Oikeeseen porkkanalaatikkoon kyl tulee ohrasuurimoita, eikä mitään riisiä. Parempaakin ohran kanssa. Mut kaipa porkkalaatikko on sit vaa paistettua riisiä.

   Lainaa

  47. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Dipoli: Aina luotetaan niin vahvasti siihen että joku muu kyllä auttaa/soittaa apua. Ja kamalaahan se olis jos auttaa jotakuta joka ei tarvitse apua. Olin kerran puolitäydessä bussissa, johon ihan iltapäivällä käveli sisään mies raskaassa humalassa. Mies kaatui keskellä käytävää eikä noussut ylös, joten joku vähän autteli, mutta miehen pää oli ilmeisesti kolahtanut tosi pahasti. Siellä sitten joku huuteli että soittaisiko joku ambulanssin ja kummasti siinä sitten oli puolitäysi bussillinen ihmisiä, joilla ei sattunut olemaan kännykkää. Tarkennuksia: tapahtui siis ihan kännykkäaikaan ja omani olin nolosti jättänyt bussipysäkille, mutta se nyt ei sen enempää tähän liity.
   Muistaakseni tästä oli joskus jotain tutkimustakin tehty, että onnettomuuden tai sairauskohtauksen sattuessa mitä enemmän paikalla on ihmisiä, sitä vaikeampaa/hitaampaa avun saanti usein on. Eli kun on paljon ihmisiä paikalla, ihmisillä on taipumus ajatella, että kyllä joku muu soittaa apua, kyllä joku muu pysähtyy auttamaan, ei mun tarvitse koska väkeä on niin paljon.

   Lainaa

  48. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Opettaja: Tehtävä: Talossa on 36 asuntoa. Yhdessä asunnossa riehutaan. Jos kukaan naapureista ei soita poliisille niin kuinka monta puhelua poliisi saa talon asukkailta? Oikea vastaus: 0-1
   Entä jos riitelevistä useampi kuin yksi on talon asukas ja soittaa poliisille? Tai jos yksi riitelevistä talon asukkaista soittaa poliisille useamman kuin yhden puhelun? Tai molemmat näistä skenaaroista toteutuvat? Oikeampi vastaus: poliisille soitettavien puheluiden lukumäärää ei voi päätellä annettujen tietojen perusteella.

   Lainaa

  49. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Dipoli: Aina luotetaan niin vahvasti siihen että joku muu kyllä auttaa/soittaa apua. Ja kamalaahan se olis jos auttaa jotakuta joka ei tarvitse apua. Olin kerran puolitäydessä bussissa, johon ihan iltapäivällä käveli sisään mies raskaassa humalassa. Mies kaatui keskellä käytävää eikä noussut ylös, joten joku vähän autteli, mutta miehen pää oli ilmeisesti kolahtanut tosi pahasti. Siellä sitten joku huuteli että soittaisiko joku ambulanssin ja kummasti siinä sitten oli puolitäysi bussillinen ihmisiä, joilla ei sattunut olemaan kännykkää. Tarkennuksia: tapahtui siis ihan kännykkäaikaan ja omani olin nolosti jättänyt bussipysäkille, mutta se nyt ei sen enempää tähän liity.
   Ensiapukurssilla neuvottiin että pitää aina pyytää suoraan jotakuta soittamaan apua, muuten kaikki ajattelevat että kyllä joku muu.

   Lainaa

  50. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Nipo: 34 asunnossa; yksi on Marian asunto, toinen riitelijöiden asunto. Jäljelle jää 34 muuta.
   Luulisin että jos kyseessä on hätätilanne, myös riitelijöiden asunnossa toivotaan että "edes joku" soittaisi poliisin.

   Lainaa

  51. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Masa: Miten äänestä kuulee, että ovea paiskoo nimenomaan mies?
   Siitä, että ennen itse pamausta kuulet möreän miesäänen huutavan jotakin suuntaan "Nyt minä kyllä paiskaan tämän oven kiinni, ja lujaa, etkä sinä voi estää minua! Hah hah haa!!

   Lainaa

  52. Köyhä-Jykä 29.12.2021 16:40
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Ahaa: Ensiapukurssilla neuvottiin että pitää aina pyytää suoraan jotakuta soittamaan apua, muuten kaikki ajattelevat että kyllä joku muu.
   Ei, vaan pitää selkeästi käskeä jotakuta soittamaan sitä apua. Samalla kun auttaa itse.
   Turvallista uutta vuotta!

   Lainaa

  53. Rikas katkarapu 4.9.2022 10:25
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Papu: Kuka oikeasti ajattelee, että kello kuudelta aamulla joku haluaa joulupukin?
   Kuka oikeasti tilaa joulupukin (tai mitään muutakaan) kello kuudeksi ja ihmettelee kun saa sen kello kuudeksi?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: porkkanalaatikko, joulu, joulupukki, ovikello, pimpottaa, porkkalaatikko, ruoka, väri, riisi, meteli, melu, poliisit, naapurit, aika, kello