Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 313

Rakas Telia, laskuni tulee myöhässä.
Sekalaisia, osa 313 313

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 40 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1325 (1335 ääntä)
      "Osallistu arvontaan, arvomme kaikkien kesken salmonellan"

      Lainaa

    2. Tulos: +432 (460 ääntä)
      Loistava veto lisätä Aku ;)

      Lainaa

    3. Tulos: +349 (369 ääntä)
      Olis nyt joku mennyt laittaa vielä "mukana" jälkeen "av ja yv"

      Lainaa

    4. Tulos: -105 (279 ääntä)
      Marita, korkki kiinni, älä törsää rahaa ja sitten maksat ne laskus. Tai ota edes itse selvää mihin voit asiasta olla yhteydessä. Ja Tailorille kans sama neuvo; ota ote, muusta kuin pullosta (tuopista).

      Lainaa

    5. Tulos: +449 (459 ääntä)
      Mukana, tykätty ja jaettu! Jos nyt kerrankin onnistais ja sais ihan oman Salmonellan!

      Lainaa

    6. Tulos: +54 (146 ääntä)
      Ai niin, meinas unohtua Mukana

      Lainaa

    7. Tulos: +156 (242 ääntä)
      Miks tuo aku on tuolla..?

      Lainaa

    8. Tulos: -87 (133 ääntä)
      Mutta eikös salmonella kuole muutenkin nugetteja kypsentäessä?

      Lainaa

    9. Tulos: +81 (149 ääntä)
      MissK: Marita, korkki kiinni, älä törsää rahaa ja sitten maksat ne laskus. Tai ota edes itse selvää mihin voit asiasta olla yhteydessä. Ja Tailorille kans sama neuvo; ota ote, muusta kuin pullosta (tuopista).
      Mistähän nytkin kävi selville että Maritalla korkki rasahtelee? Ihme jeesustelua. Eläkä moralisoi juoppoja, kansantalous on riippuvainen viinan myynnin tasasesta kasvusta. Pittäähän jonkun siitäkin huolehtia.

      Lainaa

    10. Tulos: +99 (177 ääntä)
      Vaadimme selitystä Aku Ankka -kuvalle! :)

      Lainaa

    11. Tulos: +581 (587 ääntä)
      Cat: Vaadimme selitystä Aku Ankka -kuvalle!
      Koska 'Sekalaisia, osa 313'. ":D".

      Lainaa

    12. Tulos: +170 (178 ääntä)
      Ihana Aku, hyvin keksitty <3

      Lainaa

    13. Tulos: +92 (102 ääntä)
      Cat: Vaadimme selitystä Aku Ankka -kuvalle!
      313

      Lainaa

    14. KlaaraKotko 28.11.2017 3:13
      Tulos: -22 (128 ääntä)
      Nimi on suomeksi räätäli ja ei ymmärrä vaatteiden pesusta tai pesulämpötiloista mitään, ei yhtään ironista eheeei...

      Lainaa

    15. Tulos: +51 (129 ääntä)
      KlaaraKotko: Nimi on suomeksi räätäli ja ei ymmärrä vaatteiden pesusta tai pesulämpötiloista mitään, ei yhtään ironista eheeei…
      Tyypillinen mies, ei lueta ohjeita tai ajatella loogisesti.

      Lainaa

    16. King Arthur 28.11.2017 7:14
      Tulos: +64 (94 ääntä)
      Millainen on Jenkkisajapesula? Onko siellä aina joku Seinfeld selittämässä paitaongelmaansa tai Ross ja Rachel bondaamassa? Olis edes Brittikomediapesula niin vois kattella Mr. Beania pyykillä eikä tarvis lähteä tuopille.

      Lainaa

    17. Tulos: +74 (96 ääntä)
      Missä Asiakaspalvelu Suomi? :D

      Lainaa

    18. Tulos: +15 (27 ääntä)
      MissK: Marita, korkki kiinni, älä törsää rahaa ja sitten maksat ne laskus. Tai ota edes itse selvää mihin voit asiasta olla yhteydessä. Ja Tailorille kans sama neuvo; ota ote, muusta kuin pullosta (tuopista).
      Kahvi ja hyvä konjakki on aina paikallaan.

      Lainaa

    19. Tulos: +139 (147 ääntä)
      Expertti: Mutta eikös salmonella kuole muutenkin nugetteja kypsentäessä?
      No periaatteessa salmonella kuolee kuumennettaessa ja esimerkiksi järvikaloja voi hyvin syödä, vaikka niissä voi olla salmonellaa, kunhan ei tee niistä sushia. Tuo on kuitenkin sellainen tuote, että voin hyvin kuvitella oman elämänsä Tailorit mikrottamassa noita hädin tuskin taskulämpimiksi ja popsimassa niitä suoraan pahvilootasta. Se ei välttämättä riitä salmonelan tappamiseen.

      Lainaa

    20. Tulos: +61 (81 ääntä)
      !!! Mä oon niin ilonen tosta Aku Ankasta! Ku luin tän otsikon niin aattelin että ei helvetti Aku Ankan rekisterinumero, tän pitäs olla juhlamoka sen kunniaksi mutta totesin sitte vaan että ei varmaan oo muille niin tärkee ku esim. tasanumerot ois.

      Lainaa

    21. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Mukana

      Lainaa

    22. Tulos: +67 (83 ääntä)
      Jos mä olisin toi Telia Finlandin fb -asiakaspalvelija, niin mulla ois taatusti ihan uskomattomia vaikeuksia olla vastaamatta tolle Maritalle tohon jotain niin nasevaa, että se maksaisi mulle mun duunin. Teen kyllä asiakaspalvelutyötä jossa asiakkaalta on hyvinkin tyypillistä kuulla asiattomuuksia, mutta koska omassa duunissani kukaan ulkopuolinen ei näe eikä kuule, sanon sumeilematta "haista ite".

      Lainaa

    23. Tulos: +24 (32 ääntä)
      vika: Olis nyt joku mennyt laittaa vielä “mukana” jälkeen “av ja yv”
      "jono!"

      Lainaa

    24. Tulos: -60 (90 ääntä)
      Kauhtana: Jos mä olisin toi Telia Finlandin fb -asiakaspalvelija, niin mulla ois taatusti ihan uskomattomia vaikeuksia olla vastaamatta tolle Maritalle tohon jotain niin nasevaa, että se maksaisi mulle mun duunin. Teen kyllä asiakaspalvelutyötä jossa asiakkaalta on hyvinkin tyypillistä kuulla asiattomuuksia, mutta koska omassa duunissani kukaan ulkopuolinen ei näe eikä kuule, sanon sumeilematta “haista ite”.
      Eli kerrotko mikä sitten on facebookin ”asiakaspalvelun” tarkoitus? Sanoa, ettei pysty tekemään täällä facessa mitään enkä aio edes yrittää, ota yhteyttä oikeaan aspaan? Ja vittuilla siinä sivussa? On turhia ammatteja, ja sitten on oikeasti turhia ammatteja. Facebook aspa lienee jälkimmäiseen kategoriaan. Ja kaikki asiakkaille vittuilevat aspat sinne koriin myös. Sanot, ettei ketään ole kuulemassa - kelle sä vittuilet työksesi, liikuntakyvyttömille vuodepotilaille vai kotihoidon asiakkaille?

      Lainaa

    25. Tulos: -21 (41 ääntä)
      Mä en tajuu ton ekan pointtia olla täällä. Katilta ihan normaali kysymys (kai mätsääviä harjojakin voi löytyä?). Kommenteissa huono puujalkavitsi. Tosin en tajuu, miksi joku on reagoinut vihanaamalla. Onkse sit se moka?

      Lainaa

    26. Tulos: +45 (57 ääntä)
      Tajuaako noi arvontoihin osallistujat, että muiden fiidit täyttyy pelkistä "mukana", "perheen kanssa lomalle" ja "lapsille antaisin palkinnon" kommenteista? Joku päivä vielä havahtuvat todellisuuteen ja silloin heidät on blokattu sekä facebook-kavereista, että oikeista kavereista. Ja kaikki tämä vain muutaman arvonnan tähden, joista eivät edes voittaneet mitään.

      Lainaa

    27. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Jono

      Lainaa

    28. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Tailor on tosimies!

      Lainaa

    29. Tulos: +29 (45 ääntä)
      Olenko ainoa, joka ei ymmärrä mitä tarkoittaa "syyhkiä"?

      Lainaa

    30. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Kekkanen: Miks tuo aku on tuolla..?
      Koska demoniset voimat ovat saapuneet

      Lainaa

    31. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Expertti: Mutta eikös salmonella kuole muutenkin nugetteja kypsentäessä?
      Jos se on mausteena?

      Lainaa

    32. Tulos: +2 (28 ääntä)
      Salmonellan pointti on siinä, että bakteeri kuolee kuumennettaessa jolloin bakteerin toksiinit vapautuu tuotteeseen. Toksiinit on ne jotka bakteerikannasta riippuen aiheuttaa oksennusta, paskanusta tai molempia. Tuoreesta järvikalasta et saa salmonellaa, mutta matoja voit saada ilman kuumennusta tai pakastusta.
      -x-x-: No periaatteessa salmonella kuolee kuumennettaessa ja esimerkiksi järvikaloja voi hyvin syödä, vaikka niissä voi olla salmonellaa, kunhan ei tee niistä sushia. Tuo on kuitenkin sellainen tuote, että voin hyvin kuvitella oman elämänsä Tailorit mikrottamassa noita hädin tuskin taskulämpimiksi ja popsimassa niitä suoraan pahvilootasta. Se ei välttämättä riitä salmonelan tappamiseen.

      Lainaa

    33. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Kilokalori: Eli kerrotko mikä sitten on facebookin ”asiakaspalvelun” tarkoitus? Sanoa, ettei pysty tekemään täällä facessa mitään enkä aio edes yrittää, ota yhteyttä oikeaan aspaan? Ja vittuilla siinä sivussa? On turhia ammatteja, ja sitten on oikeasti turhia ammatteja. Facebook aspa lienee jälkimmäiseen kategoriaan. Ja kaikki asiakkaille vittuilevat aspat sinne koriin myös. Sanot, ettei ketään ole kuulemassa – kelle sä vittuilet työksesi, liikuntakyvyttömille vuodepotilaille vai kotihoidon asiakkaille?
      Ne facebookin "asiakaspalvelut" on kyllä yleensä jonkun freelancer markkinointitoimiston(lue: puhelinmyyntitoimiston) ylläpitämiä, eivätkä sinänsä liity itse firmaan muuta kuin että firma maksaa siitä että ollaan trendikkäästi somessa esillä. Sen verran uusi juttu vielä toi some ettei ne firmojen kuuskymppiset toimitusjohtajat ole vielä keksineet niitä soveltaa hyödyllisesti, se on vain paikka jossa mainostaa(monelle yhtiölle siis näin, poikkeuksia toki löytyy)

      Lainaa

    34. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Lillukka: Salmonellan pointti on siinä, että bakteeri kuolee kuumennettaessa jolloin bakteerin toksiinit vapautuu tuotteeseen. Toksiinit on ne jotka bakteerikannasta riippuen aiheuttaa oksennusta, paskanusta tai molempia. Tuoreesta järvikalasta et saa salmonellaa, mutta matoja voit saada ilman kuumennusta tai pakastusta.
      Trollaatko? "Toksiinit" X-D Miten pihalla voi ihminen olla? Salmonellabakteeri kuolee sapuskasta kuumennettaessa 70C (kana 75C) ja sen jälkeen sapuska on vaaratonta. Mutta älä usko mua, usko Eviraa: https://www.evira.fi/elintarvikkeet/valmistus-ja-myynti/valvonta/omavalvonta/mikrobiologinen-turvallisuus/salmonellavalvonta/usein-kysyttya/

      Lainaa

    35. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Edes Telia, joka on kyllä ärhäkkä perimään saataviaan, ei reagoi parin päivän maksumyöhästymiseen millään tavalla...

      Lainaa

    36. John Do(p)e 1.12.2017 14:28
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      KlaaraKotko: Nimi on suomeksi räätäli ja ei ymmärrä vaatteiden pesusta tai pesulämpötiloista mitään, ei yhtään ironista eheeei…
      Tailor on muka hauska piripää (vaatturi hän kyllä todellakin on) jonka pitäisi mennä Pohjan Persböleen rauhoittumaan ja laittamaan elämä kuntoon.

      Lainaa

    37. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Iso Hoo: Trollaatko? “Toksiinit” X-D Miten pihalla voi ihminen olla? Salmonellabakteeri kuolee sapuskasta kuumennettaessa 70C (kana 75C) ja sen jälkeen sapuska on vaaratonta. Mutta älä usko mua, usko Eviraa: https://www.evira.fi/elintarvikkeet/valmistus-ja-myynti/valvonta/omavalvonta/mikrobiologinen-turvallisuus/salmonellavalvonta/usein-kysyttya/
      Bakteerien negatiivinen vaikutus terveyteen kyllä tulee suurimmassa osassa tapauksista nimenomaan bakteerien tuottamista ihmisille myrkyllisistä aineista eli ”toksiineista”. Siinä olet kyllä ihan oikeassa, että Salmonella kuolee kuumennuksessa, ja tekee sen vaarattomaksi (jolloin se ei voi enää elimistön sisällä tuottaa toksiinia), mutta esim. Clostridium botulinumin haitallinen vaikutus tulee botuliinitoksiinista, jota saastuneessa ruoassa on niin paljon, että se voi aiheuttaa vakavia terveyshaittoja. Luulen, että Lillukka saattoi sekoitta Salmonellan tähän.

      Lainaa

    38. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Kuka jaksaa innostua soittelemaan tai muuten ottamaan yhteyttä mihinkään yritykseen, jos lasku on 2-3 päivää myöhässä. Ei se myöskään mitään suurempaa yritystä kiinnosta, jos asiakkaan suoritus on silloin tällöin muutaman päivän myöhässä. Ei tunnu kassassa lainkaan.

      Lainaa

    39. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Olisin nähnyt akun tilalla mieluummin pullon malibua.

      Lainaa

    40. totta se on 1.1.2018 16:48
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      On oikeasti tuollainen ihmislaji, joka valitsee hammasharjatkin sisustuksen perusteella. Esim. meillä naapurissa asuu lapsi, joka ei saa kuin mustia leluja, koska muut eivät sovi sisustukseen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hammasharjat, sisustus, kuva, nugetit, salmonella, Evira, mukana, pyykinpesukone, Telia, asiakaspalvelu, lasku