Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sekalaisia, osa 312

  Voiko netissä oikeasti vaan valehdella?
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 312

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +959 (963 ääntä)
   Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Voi Malla, 98% palstoista on "paskanjauhantaa".

   Lainaa

  2. Tulos: +683 (695 ääntä)
   Imurin kohtalohan on täysin Raijan vika... Kun olishan se ny aikasemminki voinu kommentoida

   Lainaa

  3. Tulos: +394 (400 ääntä)
   40000 Staran tykkääjää tykkää yksinään nähtävästi.

   Lainaa

  4. Tulos: +701 (705 ääntä)
   Ei kai kukaan menisi internettiin VALEHTELEMAAN :0

   Lainaa

  5. Tulos: +350 (358 ääntä)
   Kaikki mikä on internetissä, on totta. Malla, et vaan osaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +236 (266 ääntä)
   Se on aina kaunista kun ammattilaiset vittuilee amatööreille.

   Lainaa

  7. Tulos: +204 (210 ääntä)
   Muistan itsekin kun asuin kämppisten kanssa, niin yksi näistä päätti heittää imurista pölypussin roskiin eikä hankkinut uutta tilalle tai edes MAININNUT, ettei siinä ole enää pölypussia. Hyvinhän sillä imuroi kunnes mikään ei enää imenyt. Lopulta päätin vaihtaa pölypussin, niin eihän siellä ollut kuin kasa pölyä. Vieläkin sama imuri käytössä, mutta tuntuu, ettei kyllä jaksa tehdä töitään niin yhtään.

   Lainaa

  8. Tulos: +78 (138 ääntä)
   You really think someone would do that? Just go on the Internet and tell lies?

   Lainaa

  9. Tulos: +237 (245 ääntä)
   Malla. Netissä ei voi jauhaa paskaa. Normaalisti kaikki väärät vastaukset poistuvat internetistä automaattisesti, joten kyseessä täytyy olla bugi. Myös televisiossa virheellisen tiedon levittäminen on mahdotonta. Onneksi näin. Jos kansalle antaisi mahdollisuuden sanoa mitä huvittaa, näyttäisimme pian kaikki kokaiinihuorilta! Ja mihin vetäisimme rajan? Pian eläimetkin saisivat kirjoitella nettiin.

   Lainaa

  10. Tulos: +10 (116 ääntä)
   Artturi: Ei kai kukaan menisi internettiin VALEHTELEMAAN :0
   Heh. Muistan ku pari vuotta sitten aina amiksen tuntien välissä naputtelin jonnekki mtv3:n kommenttikenttiin joillai "Paavo Arhinmäki" tai "Kimi Räikkönen"-tyylisillä nimimerkeillä huvikseni, nauratti aina kun paikalle tuli useita jotka kyseli et "Onko nyt aito paikalla?".. Ja sitten siel oli sota käynnissä siitä, että voiko kukaan voi luoda valeprofiileja koska identiteettivarkaus, joka muuten ei silloin ollut rikos missään muodossa. Ja kyllä, valtaosa (anonyymeistä) nettipalstoista ei ole muuta kun kuplassaan elävien sokeaa mäkättämistä tai trollaamista.

   Lainaa

  11. Tulos: +302 (308 ääntä)
   Tuo laskutoimitus kyllä kertoo Staran laadukkuudesta.

   Lainaa

  12. Tulos: +57 (95 ääntä)
   Joku: Tuo laskutoimitus kyllä kertoo Staran laadukkuudesta.
   Olivat nuo "227 000" sitten tykkääjiä tai seuraajia, niin tuolla postauksella oli ehkä tarkoitus kerätä myös kommentoijia ;) Ja mikä tulee internetissä valehteluun, niin voivathan foorumikulttuurit tulla uudelle käyttäjälle yllätyksenä. Oikeassa elämässä ihmisillä on harvoin pokkaa olla sellaisia peräreikiä, jollaisia he tykkäävät netissä esittää olevansa.

   Lainaa

  13. King Arthur 23.11.2017 5:52
   Tulos: +144 (146 ääntä)
   Raija, ei saa hajottaa toisten pölynimureita.

   Lainaa

  14. Tulos: +206 (252 ääntä)
   Ulkomaalainen nimi = pakosti pelaa sossun rahoja. Vihaisena oletan näin, enkä jaksa tarkistaa asiaa. Jos otsikossa mainittaisiin joku suomalainen, selaisin ohi.

   Lainaa

  15. Tulos: +157 (183 ääntä)
   Siis en ymmärrä tuota Veran "oisit voinu aiemmin kommentoida" -juttua. Hän ilmeisesti siis kokeili imuroida ilman pölypussia ennen tuon päivityksen tekemistä. Milloin Raijan ois pitäny kommentoida ettei vahinkoa ois tapahtunut? Ennen tuon päivityksen tekemistä? Lähettää Veralle telepaattinen viesti?

   Lainaa

  16. Haudankaivaja 23.11.2017 9:10
   Tulos: +220 (234 ääntä)
   20-30 euroa päivässä, ja heppu ei vissiin ole peliongelmainen? 600-900 euroa kuussa pelikoneeseen kuulostaa mun mielestä suht kovalta ongelmalta. Jos Reiska juo ainoastaan 2-3 pulloa kossua päivässä, niin hän ei ole alkoholiongelmainen jos vertaa Penaan jolla on sadan tonnin juomavelat...

   Lainaa

  17. Tulos: -42 (50 ääntä)
   Toi laskuvirhe? Anyone?

   Lainaa

  18. Tulos: -105 (109 ääntä)
   Mikä moka tossa starassa oli?

   Lainaa

  19. Tulos: +46 (58 ääntä)
   Haudankaivaja: 20-30 euroa päivässä, ja heppu ei vissiin ole peliongelmainen? 600-900 euroa kuussa pelikoneeseen kuulostaa mun mielestä suht kovalta ongelmalta. Jos Reiska juo ainoastaan 2-3 pulloa kossua päivässä, niin hän ei ole alkoholiongelmainen jos vertaa Penaan jolla on sadan tonnin juomavelat…
   Jos tupakoija polttaa vaikkapa kolme askia röökiä päivässä, kuluu tupakkaan yli merkistä riippuen noin parikymppiä vuorokaudessa. Ja hinnat nousevat taas kesällä 2019. Toki ketjupolttajan nikotiinikoukku on lähes kaikille itsestäänselvyys mutta jostain syystä kukaan ei välttämättä nimeä sitä ongelmaksi. Kyllä minustakin rahapelit ovat ongelma silloin kun kuukausitappio olisi "vain" satojen ja tuhannen euron välillä, vaikkei oltaisikaan vielä amatööripokeripelaajien ym. kymmenien tuhansien eurojen velkatasolla.

   Lainaa

  20. Tulos: +59 (69 ääntä)
   Mitäh: Siis en ymmärrä tuota Veran “oisit voinu aiemmin kommentoida” -juttua. Hän ilmeisesti siis kokeili imuroida ilman pölypussia ennen tuon päivityksen tekemistä. Milloin Raijan ois pitäny kommentoida ettei vahinkoa ois tapahtunut? Ennen tuon päivityksen tekemistä? Lähettää Veralle telepaattinen viesti?
   Vera on näitä ylpeitä typeryksiä, jotka luulevat liikoja omista ideoistaan silloin kun niitä putkahtaa, eivätkä keksi tai "alennu" kysymään muilta mitään. Ja kun vahinko lopulta tapahtuu, ei se millään voi olla oma vika. Totta kai jonkun olisi pitänyt varta vasten varoittaa Veraa pölypussien käytön tärkeydestä - varoitettiinhan häntä lapsuudessakin kuumista helloista, töpseleistä sun muista vaaroista, ennen kuin hän olisi edes kuvitellut töppäilevänsä niiden kanssa. Käy siis täysin järkeen.

   Lainaa

  21. Tulos: -63 (99 ääntä)
   Nyt jäi kiinnostamaan mistä toi mohammed repii rahansa?

   Lainaa

  22. Tulos: +163 (191 ääntä)
   Sini: Nyt jäi kiinnostamaan mistä toi mohammed repii rahansa?
   Se käy varmaankin töissä.

   Lainaa

  23. yksilöitä olemme 23.11.2017 13:01
   Tulos: -5 (27 ääntä)
   Malla <3 Hänen mokansa oli jo niin omaa luokkaansa, että ei voi kuin kokea lämmintä myötätuntoa.

   Lainaa

  24. Tulos: -23 (47 ääntä)
   Tinka: Ulkomaalainen nimi = pakosti pelaa sossun rahoja. Vihaisena oletan näin, enkä jaksa tarkistaa asiaa. Jos otsikossa mainittaisiin joku suomalainen, selaisin ohi.
   En minä vaan jos näyttää sossupummilta.

   Lainaa

  25. Tulos: -58 (86 ääntä)
   Sini: Nyt jäi kiinnostamaan mistä toi mohammed repii rahansa?
   Sen olisi kyllä voinut kertoa..miksi ei kerrottu??

   Lainaa

  26. Tulos: +122 (138 ääntä)
   Kas kummaa: Sen olisi kyllä voinut kertoa..miksi ei kerrottu??
   Miksi olisi pitänyt kertoa? Käytkö sä kyselee kaikilta paikkakunnan juopoilta, että mistä te saatte rahaa viinaan?

   Lainaa

  27. Tulos: +100 (114 ääntä)
   Sini: Nyt jäi kiinnostamaan mistä toi mohammed repii rahansa?
   Tilaa ESS ja lue sieltä.

   Lainaa

  28. Tulos: +43 (53 ääntä)
   Heh, oon epäillytkin tuon viihdelehti Staran älykkyyttä jo pidemmän aikaa. Tässä olis nyt aika hyvät todisteet. :D

   Lainaa

  29. 5 euron pitsa. 23.11.2017 15:06
   Tulos: -66 (106 ääntä)
   Sini: Nyt jäi kiinnostamaan mistä toi mohammed repii rahansa?
   Mohammed on töissä pitseriassa, jossa on vetovuorossa taas uusi starttirahalainen. Kuitteja ei myöskään paljoa jaella, ettei paperiin mene rahaa. Myöskin takahuone täynnä sukulaisia, jotka eivät ole töissä vaan ihan vaan käymässä pitseriassa jos kysytään.

   Lainaa

  30. Tulos: -17 (37 ääntä)
   Haudankaivaja: 20-30 euroa päivässä, ja heppu ei vissiin ole peliongelmainen? 600-900 euroa kuussa pelikoneeseen kuulostaa mun mielestä suht kovalta ongelmalta. Jos Reiska juo ainoastaan 2-3 pulloa kossua päivässä, niin hän ei ole alkoholiongelmainen jos vertaa Penaan jolla on sadan tonnin juomavelat…
   Eihän tuossa sanottu, että kyseinen herra ei olisi pelinongelmainen. Puhuttiin vain peliongelmaisista, joilla on satojen tuhansien velat. En ole kuullut sadan tonnin juomaveloista, tai juomaveloista ylipäätään koskaan.

   Lainaa

  31. ElectricWizard 24.11.2017 2:27
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Haudankaivaja: 20-30 euroa päivässä, ja heppu ei vissiin ole peliongelmainen? 600-900 euroa kuussa pelikoneeseen kuulostaa mun mielestä suht kovalta ongelmalta. Jos Reiska juo ainoastaan 2-3 pulloa kossua päivässä, niin hän ei ole alkoholiongelmainen jos vertaa Penaan jolla on sadan tonnin juomavelat…
   Siinä luki "voi käyttää", eli ei välttämättä mene ees joka päivä sen verran. Nyt joku tilaaja lukemaan ton artikkelin niin ei tarvii arvuutella täällä.

   Lainaa

  32. ihanmummovaan 24.11.2017 2:34
   Tulos: +49 (61 ääntä)
   Öhmö: Vihdoin todistin sen mitä oon koko elämäni epäillyt: kondomit on turhaa rahastusta! Kokeilin (sensuroitu) ilman sitä, ja se toimi ihan yhtä hyvin! Plöhkis: Sori mut ei toimi. Ilman x se jne jne. Öhmö: Joo ei, mä oon nyt raskaana, olisit voinu aikasemmin kommentoida.!!

   Lainaa

  33. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Itse jäin tuossa rahapelijutussa miettimään sitä oliko puhe bruttomenosta (miten paljon rahaa työntää koneeseen) vai netosta (miten paljon jää tappiolle). Yleensä peliautomaatti antaa voittoja riittävällä todennäköisyydellä että onneensa luottava jaksaa yrittää, mutta keskimäärin jää kuitenkin jonkin verran tappiolle; jos laittaa koneeseen esim. 20e eikä pelaa voittoja pois niin nettona menetys saattaa olla vain luokkaa 5-10 euroa. Pahemmin koukkuun jääneet tietysti yleensä pelaavat ne voitotkin pois.

   Lainaa

  34. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 24.2.2018 10:43
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Malla ja hakattu kokaiinihuora <3 Tästä tulossa uusi lastenohjelma xD

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Sini: moham
   Ihan samalla tavalla tekee töitä kuin Arman Alizadkin. Kukaan ei ole vielä ihmetellyt mistä Arman rahansa repii, vaikka onkin Lähi-Idästä kotoisin. Kaksoisstandardi?

   Lainaa

  36. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Ylempään juttuun lisäykseksi (kun perskule ei lainaukset toimi kunnolla): Mistä sitä tietää mitä työtä tuo Mohammed tekee? Voi aivan hyvin olla korkeapalkkaisessakin hommassa. Aika kaksoisstandardia kysellä mistä muunniminen ihminen rahansa saa, mutta sitten ei huomatakaan että tässä maassa on jo muunnimisiä jotka tekevät töitä...

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Haudankaivaja: 20-30 euroa päivässä, ja heppu ei vissiin ole peliongelmainen? 600-900 euroa kuussa pelikoneeseen kuulostaa mun mielestä suht kovalta ongelmalta. Jos Reiska juo ainoastaan 2-3 pulloa kossua päivässä, niin hän ei ole alkoholiongelmainen jos vertaa Penaan jolla on sadan tonnin juomavelat…
   Jos Reiska juo 2-3 pulloa kossua joka päivä, miten hän edes pysyy hengissä?

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tinka: Ulkomaalainen nimi = pakosti pelaa sossun rahoja. Vihaisena oletan näin, enkä jaksa tarkistaa asiaa. Jos otsikossa mainittaisiin joku suomalainen, selaisin ohi.
   Ei nyt mikä tahansa ulkomaalainen nimi. "Åke varmaan käy töissä." "Günther varmaan käy töissä." "Pierre varmaan käy töissä." "Fred varmaan käy töissä." "Vladimir varmaan käy töissä." "Zhang varmaan käy töissä." "Mohammed on SOSSUN ELÄTTI!"

   Lainaa

  39. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kari ei pysy henkseleissään kun jollain ulkomaalaisen näköisellä on ylimääräistä rahaa :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: imuri, pölypussit, lehti, rahapeli, uhkapeli, Stara, tussi, meikki