Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Salaperäistä postia

Joku on tainnut katsoa liian monta Hollywood-elokuvaa.
Salaperäistä postia

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1206 (1208 ääntä)
   Nyt harmittaa ettei pääse näkemään sitä alkuperäistä päivitystä.

   Lainaa

  2. Muumi (kopio) 9.11.2017 1:11
   Tulos: -535 (1097 ääntä)
   Timon vainooja taitaa olla rasmuslainen? Ainoastaan suvaitsevaiset osaavat olla noin älyttömiä.

   Lainaa

  3. Tulos: +756 (794 ääntä)
   Päivitys tehty alkukesästä ja huomautus heinäkuun lopussa... on se, on se vr hidas.

   Lainaa

  4. kardemumma 9.11.2017 1:17
   Tulos: +671 (699 ääntä)
   Kuka sairas paska näkee noin paljon vaivaa toisen mustamaalaamiseen? Ihanat työtoverit =)

   Lainaa

  5. Tulos: +240 (334 ääntä)
   Aika säälittävää joltain. Oletus on, että henkilö on hiukan vanhempi. Kenellekään nuorelle tuskin tulee mieleen käyttää kirjoituskonetta, saati postia. Eli kaikki alle 40-vuotiaat kaverit voi suht turvallisesti ottaa pois laskuista mielestäni. Jos pääset käsiin tulosteeseen, niin jokainen tulostin tekee sillä painettuihin asiakirjoihin tunnistekoodin, josta tietää millä tulostimella tulostettu. (keltaisia lähes näkymättömiä pisteitä) en tosin tiedä miten niitä tulkitaan. Lisäksi varmaan voidaan olettaa myös että kyseinen kaveri on suht vainoharhainen, joten jos työkavereista löytyy tällainen, niin voi nostaa 1 pisteen lisää epäilypisteitä. Onnea etsintöihin :D

   Lainaa

  6. Onkos tässä 9.11.2017 3:41
   Tulos: +149 (163 ääntä)
   En tiedä missä hän on töissä. Työnantaja ei suopeasti katso sitä kun duunari tyrkkää negaa joko työnantajasta tai emoyhtiöstä. Mutta onhan se tunteisiin mennyt jos nimettömän kirjeen lähettää mestarille :D

   Lainaa

  7. Tulos: -60 (238 ääntä)
   Sitä vaan ihmettelen, että miksi piti kirjoittaa omasta työnantajasta sanoin fetissi, perverssi ja vittu? Tottakai firmat ovat tarkkoja maineestaan, ja nykyään kaikenmaailman somekirjoittelut lähtevät leviämään nopeasti.
   Jos pääset käsiin tulosteeseen, niin jokainen tulostin tekee sillä painettuihin asiakirjoihin tunnistekoodin, josta tietää millä tulostimella tulostettu. (keltaisia lähes näkymättömiä pisteitä) en tosin tiedä miten niitä tulkitaan.
   Nyt sua on kyllä juksattu.

   Lainaa

  8. Tulos: -177 (315 ääntä)
   Muumi (kopio): Timon vainooja taitaa olla rasmuslainen? Ainoastaan suvaitsevaiset osaavat olla noin älyttömiä.
   Itse olen rasmuslainen, mutten koe olevani älytön. :) kannatan vasemmistoliittoa ja vastustan keskustaa, kokoomusta, persuja ja muita äärifasistisia liikkeitä. -loukkaannuin kyllä hieman tuosta pilkastasi rasmuslaisia kohtaan. :(

   Lainaa

  9. Minäminä 9.11.2017 6:33
   Tulos: +306 (316 ääntä)
   Setäti: Sitä vaan ihmettelen, että miksi piti kirjoittaa omasta työnantajasta sanoin fetissi, perverssi ja vittu? Tottakai firmat ovat tarkkoja maineestaan, ja nykyään kaikenmaailman somekirjoittelut lähtevät leviämään nopeasti.
   Eihän tuossa lue, että niitä sanoja on käytetty omasta työnantajasta, vaan että niitä on käytetty samassa päivityksessä, missä oma työnantaja on mainittu. Ehkä nuo sanat kohdistuvat asiaan, josta työnantaja on samaa mieltä, mutta haluaa silti käyttää nätimpää kieltä sen ilmaisemiseen.

   Lainaa

  10. Eero Tikka 9.11.2017 6:34
   Tulos: +175 (189 ääntä)
   Setäti: Sitä vaan ihmettelen, että miksi piti kirjoittaa omasta työnantajasta sanoin fetissi, perverssi ja vittu? Tottakai firmat ovat tarkkoja maineestaan, ja nykyään kaikenmaailman somekirjoittelut lähtevät leviämään nopeasti. Nyt sua on kyllä juksattu.
   Missään ei sanottu, että Timo käytti noita sanoja työnantajastaan. Hän käytti niitä päivityksessä, jossa työnantajan nimi oli mainittu.

   Lainaa

  11. Määpää 9.11.2017 6:45
   Tulos: +127 (137 ääntä)
   Kyllä tuosta päivityksestä selviää helposti, että on vain maininnut firman nimen jostain summan syystä päivityksessä, missä on käyttänyt voimasanoja, mutta firma ei liity niihin. Esim näin " Raskas päivä tänään töissä Firma Oy:ssä. Kotimatkalla kaiken lisäksi..." tästä eteenpäin käytä omaa mielikuvitustasi.

   Lainaa

  12. Tulos: +61 (69 ääntä)
   Nyt sua on kyllä juksattu.
   Actually no: https://www.eff.org/pages/list-printers-which-do-or-do-not-display-tracking-dots

   Lainaa

  13. Tulos: +34 (66 ääntä)
   AxMan: Actually no: https://www.eff.org/pages/list-printers-which-do-or-do-not-display-tracking-dots
   Mielenkiintoinen ja melko foliohattuinen asia. Todellisuudessa tekijän selvittämisessä ei paljoa auta jos tiedetään hänen käyttäneen tulostinta jota on myyty x miljoonaa kappaletta maailmalla. Vähän niinkuin sormenjälki tai dna siinä kirjeessä, merkityksetön kunnes löytyy epäilty johon sitä verrata.

   Lainaa

  14. Tulos: -7 (15 ääntä)
   No nyt on kyllä salaperäistä, kun kuvaa ei näytä olevan olemassa ollenkaan...?

   Lainaa

  15. No huh huh 9.11.2017 8:41
   Tulos: +2 (132 ääntä)
   Muumi (kopio): Timon vainooja taitaa olla rasmuslainen? Ainoastaan suvaitsevaiset osaavat olla noin älyttömiä.
   Persuthan ne niitä mielensäpahoittajia ja vasikoita ovat :D

   Lainaa

  16. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Kuulostaa ihan Äitylit -touhulta. Samaa harrastettu siellä jo vuosia, mitä pienemmistäkin jutuista..

   Lainaa

  17. Tulos: +47 (71 ääntä)
   Fdf: Aika säälittävää joltain. Oletus on, että henkilö on hiukan vanhempi. Kenellekään nuorelle tuskin tulee mieleen käyttää kirjoituskonetta, saati postia. Eli kaikki alle 40-vuotiaat kaverit voi suht turvallisesti ottaa pois laskuista mielestäni.
   Ai? Itse voisin hyvinkin käyttää kirjoituskonetta, monet mm. ikäiseni ostavat niitä nykyään ihan käyttöönkin. Olen 25-vuotias.

   Lainaa

  18. analyytikko 9.11.2017 9:06
   Tulos: -16 (58 ääntä)
   Noh, ei Timokaan ihan helpoimmalta työkaverilta vaikuta, työelämässä tuntuu välillä että on hienoa vastustaa Exceliä. Ratkaisut menee hiton monimutkaiseksi ja kalliiksi, koulutus, juristikulut ja ehkä myös lisenssikulut mikäli jokaista tehtävänantoa varten pitää käyttää specifisti siihen tehtävänantoon sopivaa softaa ja tietenkään ei riitä, että vain yksi henkilö osaa käyttää niitä työkaluja, vaan koko tiimi myös, muuten tiimi on lirissä kun Timo ottaa hatkat tai on vaikka kesälomalla. Excelillä pääsee yllättävän pitkälle mikäli sitä osaa käyttää, vaikka todella harvoin on optimaalinen työkalu, mutta entäs sitten?

   Lainaa

  19. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Unohtakee tulostimen jäljittäminen. Jokaisen kirjoituskoneen kirjasinpäät ovat yksilölliset. Eli jos joltain epäillyltä löytyisi kirjoituskone, niin asia voitaisiin tarkistaa.

   Lainaa

  20. Tulos: -38 (134 ääntä)
   Huoh: Itse olen rasmuslainen, mutten koe olevani älytön. kannatan vasemmistoliittoa ja vastustan keskustaa, kokoomusta, persuja ja muita äärifasistisia liikkeitä. -loukkaannuin kyllä hieman tuosta pilkastasi rasmuslaisia kohtaan.
   Tottahan tuo puhui, rasmuslaisilla ei järki päätä pakota, jotain tarvis niiden osalta tehdä.

   Lainaa

  21. Tulos: +2 (92 ääntä)
   Muumi (kopio): Timon vainooja taitaa olla rasmuslainen? Ainoastaan suvaitsevaiset osaavat olla noin älyttömiä.
   Miinustin vahingossa, mutta olet erittäin oikeassa. Luulin rasmus-porukkaa aluksi ihan huumorijengiksi. Järkytyin tajutessani, että ovat ihan tosissaan!

   Lainaa

  22. Tulos: +69 (137 ääntä)
   Huoh: Itse olen rasmuslainen, mutten koe olevani älytön. kannatan vasemmistoliittoa ja vastustan keskustaa, kokoomusta, persuja ja muita äärifasistisia liikkeitä. -loukkaannuin kyllä hieman tuosta pilkastasi rasmuslaisia kohtaan.
   Kaikki muut ovat siis äärifasistisia paitsi vassarit. Voi hyvä luoja, minkä ikäinen mahdat olla? Kannattaa tutkia mitä se fasismi edes tarkoittaa, esim. fasismissa ei hyväksytä sananvapautta.

   Lainaa

  23. Tulos: -15 (15 ääntä)
   Kyseinen teksti ihmetteli firman

   Lainaa

  24. Suvaitsemattomuus on pelkuruutta 9.11.2017 9:28
   Tulos: -17 (83 ääntä)
   Muumi (kopio): Timon vainooja taitaa olla rasmuslainen? Ainoastaan suvaitsevaiset osaavat olla noin älyttömiä.
   Kommenttisi kertoo (tahtomattasi?), että sinä et suvaitse. Paljastaa se myös matalan älykkyysosamääräsi ja taipumuksen kirjoitella tekstejä, joiden niukan sisällön alittaa vieläkin niukempi sanavarasto, johon kuitenkin sisältyvät kaikki kuluneet voimasanat. Katsopa, ettet löydä itseäsi ongelmista, joista et voi muita syyttää. En tiedä, mihin rasmukseen viittaat persusalakielelläsi, itse tunnen vain the Rasmuksen ja tanskalaisen Rasmus-nallen.

   Lainaa

  25. Tulos: +33 (47 ääntä)
   Keke: Mielenkiintoinen ja melko foliohattuinen asia. Todellisuudessa tekijän selvittämisessä ei paljoa auta jos tiedetään hänen käyttäneen tulostinta jota on myyty x miljoonaa kappaletta maailmalla. Vähän niinkuin sormenjälki tai dna siinä kirjeessä, merkityksetön kunnes löytyy epäilty johon sitä verrata.
   Sarjanumeron perusteella selviää ostopaikka. Karsii vaihtoehtoja. Ja jos luulit että kahvinkeittimen, silitysraudan tai tulostimen hankkijaa kehotetaan rekisteröitymään takuuasioiden vuoksi, erehdyt. Rekisteröityminen helpottaa viranomaisvalvontaa, eli on helpompi yhdistää se laitteen vakoilusiru henkilöön. Kannattaa muotoilla foliosta suoja kaikkien sähkölaitteiden ympärille. Se estää signaalin kulkemisen vakoilusatelliitille. Jos foliota jää yli, siitä voi tehdä hatun.

   Lainaa

  26. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Keke: Todellisuudessa tekijän selvittämisessä ei paljoa auta jos tiedetään hänen käyttäneen tulostinta jota on myyty x miljoonaa kappaletta maailmalla.
   Vesileimauksesta selviää tulostimen sarjanumero tai muu yksilöivä tunniste. Laitteen etsimistä helpottaa se, että printterit eivät varsinaisesti piilottele tunnistettaan. Enpä hämmästyisi, vaikka valmistajalla olisi tietokannassa kaikki valmistamansa printterit ja niistä viimeisin havainto. Havaintojen keräämiseen vain mielikuvitus on rajana, mutta ensimmäisenä tulisi mieleen kerätä tieto samalla kun printteri hakee uudet ajurit itselleen.

   Lainaa

  27. Tulos: -30 (62 ääntä)
   Kaikki, jotka selittää tulostimen keltaisista pilkuista: paperia ei nimenomaan oltu tulostettu, vaan kirjoitettu kirjoituskoneella. Tämä tekee kuitenkin syyllisen löytämisen helpoksi: täytyy vain etsiä henkilö, jolla on yhä kirjoituskone.

   Lainaa

  28. PS=paskasakki 9.11.2017 9:56
   Tulos: +40 (78 ääntä)
   Onkos tässä: En tiedä missä hän on töissä. Työnantaja ei suopeasti katso sitä kun duunari tyrkkää negaa joko työnantajasta tai emoyhtiöstä. Mutta onhan se tunteisiin mennyt jos nimettömän kirjeen lähettää mestarille
   Juu, minullekin tuli mieleen PS. Herkkänahkaisia itseensä kohdistuvasta kirjoittelusta kuin immet, mutta muista saakin sitten kirjoittaa mitä sylki ja viina suuhun tuo...

   Lainaa

  29. Että semmosta 9.11.2017 10:12
   Tulos: +39 (75 ääntä)
   PS=paskasakki: Juu, minullekin tuli mieleen PS. Herkkänahkaisia itseensä kohdistuvasta kirjoittelusta kuin immet, mutta muista saakin sitten kirjoittaa mitä sylki ja viina suuhun tuo…
   Sananvapaudenkin perään huutavat mutta vasikoivat kaikki itselle epämieluisat viestit netissä, jotta ne poistettaisiin :D

   Lainaa

  30. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Keke: Mielenkiintoinen ja melko foliohattuinen asia. Todellisuudessa tekijän selvittämisessä ei paljoa auta jos tiedetään hänen käyttäneen tulostinta jota on myyty x miljoonaa kappaletta maailmalla. Vähän niinkuin sormenjälki tai dna siinä kirjeessä, merkityksetön kunnes löytyy epäilty johon sitä verrata.
   Herttaista. Sä tosiaan kuvittelet ettei sen tulostimen jäljittäminen ole mahdollista sen jälkeen kun se on lähtenyt maailmalle? Parhaimmillaan se tulostin pystytään jäljittämään jälleenmyyjään saakka, siitä eteenpäinkin onnistuu jos olet maksanut kortilla tai käyttänyt etukorttia. Tietysti moni ajuri automaattisesti asennuksen yhteydessä lähettää pingin valmistajalle että "laite sarjanumerolla xxx-xxxxxx on ip-osoitteessa xx.xxx.xxx". Tai sitten itse rekisteröit sen takuunlaajennusta varten. Sokos onnistui jäljittämään lähes kaikki viallisten tuotteiden ostajat ja kyseessä oli sentään "vain" bulkkituote.

   Lainaa

  31. Tulos: -22 (80 ääntä)
   ytytyt: Kaikki muut ovat siis äärifasistisia paitsi vassarit. Voi hyvä luoja, minkä ikäinen mahdat olla? Kannattaa tutkia mitä se fasismi edes tarkoittaa, esim. fasismissa ei hyväksytä sananvapautta.
   Vasemmistoliitossa on syvästi inhimillisiä tyyppejä, jotka antavat itsestään harkitsevan ja luotettavan kuvan. Tappamisenhalu puuttuu heiltä kokonaan, eikä ekonomia mene koskaan ihmisen edelle. En ymmärrä, miten kukaan edes uskaltaa äänestää muita puolueita. Kunpa ottaisimme mallia Islannista, siellä ei kumarrella pankkeja ja sijoittajia.

   Lainaa

  32. Arkkienkeli 9.11.2017 11:43
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Fdf: Aika säälittävää joltain. Oletus on, että henkilö on hiukan vanhempi. Kenellekään nuorelle tuskin tulee mieleen käyttää kirjoituskonetta, saati postia. Eli kaikki alle 40-vuotiaat kaverit voi suht turvallisesti ottaa pois laskuista mielestäni. Jos pääset käsiin tulosteeseen, niin jokainen tulostin tekee sillä painettuihin asiakirjoihin tunnistekoodin, josta tietää millä tulostimella tulostettu. (keltaisia lähes näkymättömiä pisteitä) en tosin tiedä miten niitä tulkitaan. Lisäksi varmaan voidaan olettaa myös että kyseinen kaveri on suht vainoharhainen, joten jos työkavereista löytyy tällainen, niin voi nostaa 1 pisteen lisää epäilypisteitä. Onnea etsintöihin
   No ei me yli 40 vuotiaatkaan kirjoituskonetta käytettäisi, vaan matriisikirjoitinta. Ei tule mukaan seurantakoodeja ;)

   Lainaa

  33. Tulos: -6 (28 ääntä)
   Ois firma IF? Muuta kahden kirjaimen firmaa ei tullut mieleen. Vaikkei tällä nyt väliä.

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Jos nyt arvaan oikein mistä on kyse, niin olen tehnyt tälle kyseiselle firmalle niitä juttuja mitä ei Excelillä pitäisi tehdä :D

   Lainaa

  35. Tulos: -14 (86 ääntä)
   Huoh: Itse olen rasmuslainen, mutten koe olevani älytön. kannatan vasemmistoliittoa ja vastustan keskustaa, kokoomusta, persuja ja muita äärifasistisia liikkeitä. -loukkaannuin kyllä hieman tuosta pilkastasi rasmuslaisia kohtaan.
   > olen rasmuslainen > en koe olevani älytön Voit valita vain toisen.

   Lainaa

  36. Mustalaisnaamio 9.11.2017 12:55
   Tulos: +4 (70 ääntä)
   Huoh: Itse olen rasmuslainen, mutten koe olevani älytön. kannatan vasemmistoliittoa ja vastustan keskustaa, kokoomusta, persuja ja muita äärifasistisia liikkeitä. -loukkaannuin kyllä hieman tuosta pilkastasi rasmuslaisia kohtaan.
   Huomaa kyllä, ettei vian tarvi olla iso kun se on päässä.

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (89 ääntä)
   Ruma Elsa: Vasemmistoliitossa on syvästi inhimillisiä tyyppejä, jotka antavat itsestään harkitsevan ja luotettavan kuvan. Tappamisenhalu puuttuu heiltä kokonaan, eikä ekonomia mene koskaan ihmisen edelle. En ymmärrä, miten kukaan edes uskaltaa äänestää muita puolueita. Kunpa ottaisimme mallia Islannista, siellä ei kumarrella pankkeja ja sijoittajia.
   Vassarit on inhimillisiä vain samaa mieltä olevien kanssa. Muut on roskasakkia heille.

   Lainaa

  38. Politiikka vituttaa 9.11.2017 13:23
   Tulos: +16 (56 ääntä)
   Kertoo paljon rasistisen osapuolen älykkyydestä kun alkoi haastamaan ensin riitaa ilman mitään syytä.

   Lainaa

  39. Politiikka vituttaa 9.11.2017 13:23
   Tulos: 0 (44 ääntä)
   jii: Vassarit on inhimillisiä vain samaa mieltä olevien kanssa. Muut on roskasakkia heille.
   Eivätpä siis eroa persuista.

   Lainaa

  40. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Njäh: Kaikki, jotka selittää tulostimen keltaisista pilkuista: paperia ei nimenomaan oltu tulostettu, vaan kirjoitettu kirjoituskoneella. Tämä tekee kuitenkin syyllisen löytämisen helpoksi: täytyy vain etsiä henkilö, jolla on yhä kirjoituskone.
   Kirjeessä oli tulostettuna kuvankaappaus.

   Lainaa

  41. Tulos: +41 (57 ääntä)
   Huoh: Itse olen rasmuslainen, mutten koe olevani älytön. kannatan vasemmistoliittoa ja vastustan keskustaa, kokoomusta, persuja ja muita äärifasistisia liikkeitä. -loukkaannuin kyllä hieman tuosta pilkastasi rasmuslaisia kohtaan.
   Tuo nyt kertoo ajattelutavastasi jo aika paljon, kun luokittelet kaikki muut puolueet äärifasistisiksi liikkeiksi. Pikkuisen voisi koittaa avartaa ajattelutapaa. Toki tätä suosittelen kaikille muillekin. Mutta lähtökohtaisesti on hyvä tajuta että mikä tahansa puolue saadessaan 100% valtaa on totaalisen perseestä ja tuhoisaa mille tahansa valtiolle. Sen takia on hyvä, että on useita lähes vastakkaisia mielipiteitä edustettuna eduskunnassa, jotta valtio pysyisi toimintakuntoisena.

   Lainaa

  42. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Tunteeko joku tapauksen? Oliko kyseessä VR, OP vai IF?

   Lainaa

  43. Aika paljon yli 40 9.11.2017 17:04
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Fdf: Aika säälittävää joltain. Oletus on, että henkilö on hiukan vanhempi. Kenellekään nuorelle tuskin tulee mieleen käyttää kirjoituskonetta, saati postia. Eli kaikki alle 40-vuotiaat kaverit voi suht turvallisesti ottaa pois laskuista mielestäni.
   Minä taas jo useampia vuosia yli 40-vuotiaana en käyttäisi mistään hinnasta kirjoituskonetta, sillä niitä on saanut ihan tarpeekseen sormet verillä hakata konekirjoitustunneilla silloin 80-luvulla... Jos minä haluaisin lähettää nimettömän kirjeen, niin tietysti leikkaisin siihen kirjaimet jostakin kirjasta, jonka ostaisin käteisellä ja käsittelisin opusta vain hansikkaat kädessä - ja myöskään postimerkkiin tai kirjekuoreen en koskisi paljain käsin. Ja jos kirjekuoressa ei olisi sellaista tarranauhaa, kostuttaisin kirjekuoren liimapinnan vesijohtovedellä ;-)

   Lainaa

  44. pihlajankarja 9.11.2017 18:46
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Jäi kiinnostamaan mitä siinä päivityksessä käsiteltiin, kun tuosta selityksestä en kyllä saa mitään selvää.

   Lainaa

  45. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Mitä tarkoittaa rasmuslaiset?

   Lainaa

  46. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Aika paljon yli 40: Minä taas jo useampia vuosia yli 40-vuotiaana en käyttäisi mistään hinnasta kirjoituskonetta, sillä niitä on saanut ihan tarpeekseen sormet verillä hakata konekirjoitustunneilla silloin 80-luvulla… Jos minä haluaisin lähettää nimettömän kirjeen, niin tietysti leikkaisin siihen kirjaimet jostakin kirjasta, jonka ostaisin käteisellä ja käsittelisin opusta vain hansikkaat kädessä – ja myöskään postimerkkiin tai kirjekuoreen en koskisi paljain käsin. Ja jos kirjekuoressa ei olisi sellaista tarranauhaa, kostuttaisin kirjekuoren liimapinnan vesijohtovedellä
   Tietenkin eri pitäjän vesijohtovedellä, ettei voida vedestäkään päätellä mitään.

   Lainaa

  47. Tulos: +21 (33 ääntä)
   Jos suomalainen on jossain lahjakas niin nimettömissä ilmiannoissa

   Lainaa

  48. Tulos: +23 (49 ääntä)
   Muumi (kopio): Ainoastaan suvaitsevaiset osaavat olla noin älyttömiä.
   No nyt kun suvaitsevaiset otettiin puheeksi, niin on todettava, että idiootit kutsuvat suvaitsevaisia suvaitsevaisiksi ainoastaan siksi, että "suvaitsevaiset" eivät suvaitse niitä idiootteja. Idiootit taas suvaitsevat minkä tahansa typeryyden, kuten vaikkapa natsimismin, fasismin ja heikosti koulutettuihin vetoavan populismin lisäksi sen oman idiotismisminsä. Kuka siis lopulta on suvaitsevainen?

   Lainaa

  49. Tulos: +17 (43 ääntä)
   Muumi (kopio): Timon vainooja taitaa olla rasmuslainen? Ainoastaan suvaitsevaiset osaavat olla noin älyttömiä.
   Suvaitsevaiset ihmiset ovat mielestäni ihan älykkäitä otuksia. Sen sijaan nämä rasmuslaiset "suvakit" ovat samalla tasolla rajakkien kanssa, eli niillä tuo älykkyysosamäärä saattaa ylettää vasta koko porukan älykkyydet yhteenlaskettuna keskivertoihmisen tasolle. -Tämä rasmusten ja rajakkien eli suomalaisista noin yhden prosentin harrastama keskenäinen tuijotuskilpailu kaupunkien toreilla ja toistensa kauhistelu netin keskustelufoorumeilla ei ole enää aikoihin vastannut millään mittakaavalla maahanmuuttokeskustelua, eikä oikeastaan mitään keskustelua vaan pelkästään tarkoitukselliselta riidanhakemiselta. Ensin provosoidaan toisia mikä ehditään ja sitten kun toinen osapuoli kiihtyy nii heti ollaan uikuttamassa Iltalehden toimittajalle siitä. Poliisille käsiksikäymisestä ei tietenkään kerrota koska poliisit ovat joko natsifasisteja tai suvakkeja. Kiitos että jaksoit lukea avautumiseni loppuun asti. Nyt menen lääkärille hakemaan hermolomaa kun rupes vituttamaan näiden pellejen toiminnan ajattelu.

   Lainaa

  50. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Politiikka vituttaa: Eivätpä siis eroa persuista.
   Tai oikeastaan mistään muustakaan liikkeestä.

   Lainaa

  51. Tulos: +20 (42 ääntä)
   Neverheard: Mitä tarkoittaa rasmuslaiset?
   Rasismin ja muukalaispelon vastainen verkosto. Toimii ainakin Facebook-ryhmänä. -Sisältää käytännössä samanlaista paskanjauhantaa kuin Rajat kiinni-ryhmä. Aate vain erilainen.

   Lainaa

  52. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Hei, täällä samansuuntaisia ongelmia. Työpaikassani Firma X pidetään tietokoneet, niiden näytöt, tulostimet, kopiokoneet, laturit, yms päällä 24/7. Ja valojakin. Eli laitteet ovat virrallisia/päällä kaikki yöt, viikonloput ja seisokit läpeensä, vaikka silloin kukaan tee niillä mitään. Yritäpä sammutella näitä ja perustella toimintasi energiatehokkuudella, paloturvallisuudella ja taloudellisuudella niin kollegat repii pelihousunsa ja inttävät ettei saa sammuttaa! Miksei saisi sammuttaa kaikkea tarpeetonta minkä ei ole välttämätöntä olla jatkuvasti päällä? "Koska hidastaa työntekoa ja ylimääräistä työtä äääää" Aloittaessasi työt, käynnistät tarvitsemasi laitteet. Lopettaessasi työt, sammutat laitteet, joita et tarvitse. Tule vaikka 5 min aiemmin töihin jos on niin tiukkaa. Syö nopeammin, lähde 2 min myöhemmin. Ei voi olla pienestä viitseliäisyydestä kiinni työnteon hidastuminen. Vituttaa valistaa aikuisia ihmisiä tästä, vielä kun saat siitä paskaa niskaan. Valojen ja tarpeettomien laitteiden sammuttaminen ja ovien lukitseminen poistuessa ovat kuitenkin samaa vaativuusluokkaa kuin pyllyn pyyhkiminen, pytyn huuhteleminen ja käsien pesu. Jos tämä olisi kaikille itsestään selvää, niin ei tarvitsisi kinastella tästäkään. Oikeista ongelmista puhumattakaan.

   Lainaa

  53. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Voihan sitä muokata, mutta kun klikkaa "näytä muokkaushistoria", niin sielläpä ne poistetut 2 kirjainta näkyy :)

   Lainaa

  54. Työnantaja 10.11.2017 16:24
   Tulos: -36 (42 ääntä)
   Mitä vikaa ilmiannossa on, jos toinen käyttäytyy ala-arvoisesti? Tottakai laitetaan tarkkailuun kyseinen työntekijä ja erotetaan tarvittaessa.

   Lainaa

  55. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Huoh: Itse olen rasmuslainen, mutten koe olevani älytön. kannatan vasemmistoliittoa ja vastustan keskustaa, kokoomusta, persuja ja muita äärifasistisia liikkeitä. -loukkaannuin kyllä hieman tuosta pilkastasi rasmuslaisia kohtaan.
   Tiedätkö ketkä muut valehtelevat ja puhuvat vastustajistaan ja ihmisistä joilla on eriäviä mielipiteitä kuin eivät olisi ihmisiä ollenkaan? Fasistit. Helpompihan se on vihata muita kun valehtelet itsellesi että kaikki muut ovat hirviöitä ja sinä olet jonkin sortin pyhimys joka on aina oikeassa. Kansanmurhia on tehty sellaisten ihmisten toimesta joilla on sama mentaliteetti kuin sinulla.

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (17 ääntä)
   Muumi (kopio): Timon vainooja taitaa olla rasmuslainen? Ainoastaan suvaitsevaiset osaavat olla noin älyttömiä.
   Samaa mietin itsekkin

   Lainaa

  57. Tulos: -1 (1 ääni)
   Onneksi musta aurinko nousee.

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Njäh: Kaikki, jotka selittää tulostimen keltaisista pilkuista: paperia ei nimenomaan oltu tulostettu, vaan kirjoitettu kirjoituskoneella. Tämä tekee kuitenkin syyllisen löytämisen helpoksi: täytyy vain etsiä henkilö, jolla on yhä kirjoituskone.
   Bingo... Minulla on kolme, joista yksi sähkökäyttöinen.

   Lainaa

  59. Suvakkijuora 27.11.2017 13:37
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Muumi (kopio): Timon vainooja taitaa olla rasmuslainen? Ainoastaan suvaitsevaiset osaavat olla noin älyttömiä.
   Äitisi oli suvaitsevainen, kun sua teki.

   Lainaa

  60. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Enää kukaan ei kai löydä tätä kommenttia, mutta juttu on taas tavallaan ajankohtainen kun UK:ssa menetettiin koronaan liittyviä tapaustietoja koska joku valopää oli päättänyt että ne kannattaa säilyttää juurikin excel-tiedostona.

   Lainaa

  61. Kirpeä Ahven 13.2.2023 13:19
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   2020: Enää kukaan ei kai löydä tätä kommenttia, mutta juttu on taas tavallaan ajankohtainen kun UK:ssa menetettiin koronaan liittyviä tapaustietoja koska joku valopää oli päättänyt että ne kannattaa säilyttää juurikin excel-tiedostona.
   Excelissä itsessään ei kyllä ole mitään vikaa. Aivan loistava ohjelma. Ongelma on siinä, ettei niin moni sitä työssään käyttävistä osaa oikeasti käyttää sitä. Kaikista tiedostoista pitäisi olla kopiot useammassa paikassa jo lähtökohtaisesti, ja jos tuollaisia monien ihmisten yhteiskäytössä olevia Exceleitä tehdään, ne pitäisi lukita vain pääkäyttäjän muokattavaksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirje, ilmianto, nimetön, Excel, työnantaja, työpaikka, taulukko