Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 33

Vakava asia, nyt leikitään jo terveydellä!
Mielensäpahoittajat, osa 33

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +627 (649 ääntä)
   Voihan yhdyntöjen yhdyntä!

   Lainaa

  2. Tulos: +876 (890 ääntä)
   Ei taida Christina tietää mitään sitten siitä koirienkaan yhdynnästä ja asennoista.

   Lainaa

  3. kardemumma 9.11.2017 1:13
   Tulos: +472 (510 ääntä)
   Christina ei koskaan saanu.

   Lainaa

  4. Tulos: +807 (877 ääntä)
   En nyt ihan ymmärtänyt että miten Christina ei ole koskaan harrastanut y.....ää mutta on silti äiti vai menikö multa jotain ohi?

   Lainaa

  5. Tulos: +541 (547 ääntä)
   Y........ä

   Lainaa

  6. Tulos: +499 (505 ääntä)
   Ah, tämä ihmisten mielensäpahoittamisen taito ei lakkaa koskaan ällistyttämästä minua.

   Lainaa

  7. Tulos: +90 (136 ääntä)
   : En nyt ihan ymmärtänyt että miten Christina ei ole koskaan harrastanut y…..ää mutta on silti äiti vai menikö multa jotain ohi?
   Tossa kyöstin facebook sivulla riippuen kumpi koiran omistajista kirjoittaa niin toinen on "äiti"

   Lainaa

  8. Tulos: +563 (571 ääntä)
   "No mutta miltä tuo näyttää..." No lapsen silmään varmastikin venyttelyltä. Tuskin on vielä yhdynnästä kuullut tai ainakaan nähnyt. Kertoi enemmän kommentoijasta.

   Lainaa

  9. Tulos: +277 (283 ääntä)
   Pitäiskö munkin mennä aukoo päätä joka ikiselle roskaruokaa mainostavalle, että todella moni suomalainen on ylipainoinen ja te vielä tuputatte lisää roskaruokaa, jotta ihmisten terveys kärsisi vielä pahemmin! Hävetkää! Ajattelen tämän viattoman kuvan kaksimielisesti ja loukkaannun, koska nyt lapsetkin ajattelee seksiä. Kyllä, sehän tässä olikin ideana.

   Lainaa

  10. Tulos: +154 (158 ääntä)
   Siellä on taustalla koiran takana myös aivan perverssi j........e jossa on joku läpileikattu ihminen. Hyi olkoon, toivottavasti ei vie yö......a. T: h..............m

   Lainaa

  11. Onkos tässä 9.11.2017 3:36
   Tulos: +284 (292 ääntä)
   Kyöstin sivun seuraajana missasin tuon, näin vain jälkimainingit. Christinalle voisi joku valaista että kun koira yhtyy, on se hieman toisennäköistä hommaa. Ja jos taas tähän Hilpan venytyskuvaan yrittää mielikuvittaa kaksijalkaisten yhtymistä, on likainen mieli kuvan katsojalla, ei suinkaan sen ottajalla.

   Lainaa

  12. KaroliinaCZ 9.11.2017 4:08
   Tulos: +239 (243 ääntä)
   Toinen puuttuu alta ja ihan selkeästi koira venyttelee, mutta likaisella mielellä tuo voisi näyttää y.........ä, joten minä nyt mieleni pahoitan. Sounds legit.

   Lainaa

  13. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Herrajjestas.

   Lainaa

  14. Tulos: +309 (309 ääntä)
   Y....ä menee samaan kastiin kuin etupylly, takapylly ja vieteri sekä haikaran tuoma lapsi. Kaikki on ällöttävää kun ei uskalla puhua asioista suoraan.

   Lainaa

  15. Tulos: -130 (168 ääntä)
   Ihan aiheesta mainittu molemmat. Pitäisi Arabian ja Kyöstin osata ajatella ennen enterin painamista. :(

   Lainaa

  16. Tulos: +218 (224 ääntä)
   Entäs me joilla verenpaine humahtaa välillä niin alas, että pitää kassajonosta poistua nurkkaan istumaan?! Meillehän lakritsi on erittäin hyvä tuote!

   Lainaa

  17. Tulos: +186 (188 ääntä)
   Junnu: Y….ä menee samaan kastiin kuin etupylly, takapylly ja vieteri sekä haikaran tuoma lapsi. Kaikki on ällöttävää kun ei uskalla puhua asioista suoraan.
   Tai hevosen umpisuoli. En muista missä palstalla joskus oli käytetty 'hätäselityksenä' kyselleille lapsille, kun hevonen oli tuuletellut vehkeitään.

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (106 ääntä)
   Hyi, hyi, Christina, miten likainen mielikuvitus sinulla on!!!

   Lainaa

  19. Tulos: -138 (198 ääntä)
   Ei tosta koiran asennosta kyllä yhdyntää saa mieleen. Paitsi tietysti... siitä puhe mistä puute. Selvästi venyttelee eikä muuta. Toinen asia on että koirahan on ihmisen sängyssä. Se tuo mieleen sanat hyi helvetti! Itse käyn suihkussa iltaisin ennen nukkumaan menoa eikä tulisi mieleenkään päästää paskaista koiraa samaan sänkyyn. Tuskin kukaan koiraansa pesee joka ilta. Ei meillä ainakaan. Hyi saata..!

   Lainaa

  20. Tulos: +146 (150 ääntä)
   Nezumi: Tai hevosen umpisuoli. En muista missä palstalla joskus oli käytetty ‘hätäselityksenä’ kyselleille lapsille, kun hevonen oli tuuletellut vehkeitään.
   Eikö tuo ollut siitä, kun se yksi huolestunut äiti oli valittanut uusille naapureilleen hevosen vilauttelusta, ja soittanut sitten poliiseille "itseään lapsille paljelevasta talon isännästä", kun naapurit eivät olleet pukeneet hevostaan?

   Lainaa

  21. Tulos: +58 (70 ääntä)
   : En nyt ihan ymmärtänyt että miten Christina ei ole koskaan harrastanut y…..ää mutta on silti äiti vai menikö multa jotain ohi?
   Jos se on niinku se puusepän mutsi sillon aikanaan?

   Lainaa

  22. Tulos: +130 (132 ääntä)
   Vai venyttelystä saa likaisia mielikuvia... Christina ei varmaan voi käydä salillakaan, koska jokuhan voi olla tekemässä vielä likaisempia mielikuvia herättäviä punnerruksia.

   Lainaa

  23. Lukijon Käyny /Vartia 9.11.2017 8:14
   Tulos: +67 (79 ääntä)
   kardemumma: Christina ei koskaan saanu.
   Jos kuitenkin joskus tulee saamaan, niin ehkäisystä on huolehdittava!

   Lainaa

  24. Tulos: -46 (96 ääntä)
   Hygienia: Ei tosta koiran asennosta kyllä yhdyntää saa mieleen. Paitsi tietysti… siitä puhe mistä puute. Selvästi venyttelee eikä muuta. Toinen asia on että koirahan on ihmisen sängyssä. Se tuo mieleen sanat hyi helvetti! Itse käyn suihkussa iltaisin ennen nukkumaan menoa eikä tulisi mieleenkään päästää paskaista koiraa samaan sänkyyn. Tuskin kukaan koiraansa pesee joka ilta. Ei meillä ainakaan. Hyi saata..!
   No eipä ne koiranomistajien kämpät niin puhtaita koskaan ole

   Lainaa

  25. Tulos: +51 (79 ääntä)
   Suosittelisin, Christina, sinulle ehkä sitä y......ää. Voisi auttaa siihen että näet sitä kaikkialla.

   Lainaa

  26. Tulos: +180 (180 ääntä)
   Miksi julkaisette Feissarimokia? Suomalaisten ongelma on korkea verenpaine, eikä näiden mokien lukeminen laske sitä piirun vertaa, päin vastoin! Minua ihmetyttää tällainen kansanterveydellä leikkiminen!!

   Lainaa

  27. totuuden_torvi 9.11.2017 9:04
   Tulos: +73 (77 ääntä)
   Ei oo tainnu Merja saaha lakritsia, kun kiukuttaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +80 (80 ääntä)
   Mulla on matala verenpaine ja varmaan siksi himoitsen lakritsia, kamalaa eikö?!

   Lainaa

  29. Bakteerikammo? 9.11.2017 9:13
   Tulos: +152 (160 ääntä)
   Hygienia: Ei tosta koiran asennosta kyllä yhdyntää saa mieleen. Paitsi tietysti… siitä puhe mistä puute. Selvästi venyttelee eikä muuta. Toinen asia on että koirahan on ihmisen sängyssä. Se tuo mieleen sanat hyi helvetti! Itse käyn suihkussa iltaisin ennen nukkumaan menoa eikä tulisi mieleenkään päästää paskaista koiraa samaan sänkyyn. Tuskin kukaan koiraansa pesee joka ilta. Ei meillä ainakaan. Hyi saata..!
   Monipuolinen suolistomikrobikanta pitää ihmisen hengissä. Liika hygienia tuhoaa sen, ja siksipä meillä Suomessa onkin maailman tiuhimmassa ihmisiä, joilla on haavainen suolistotulehdus, joka altistaa suoliston ja sappiteiden syöville. Mullan möyrintä ja lemmikkieläin edistävät paitsi mielenterveyttä, myös hyvää luonnollista suolistomikrobikantaa ja luontaista vastustuskykyä. Älä päästä sänkyysi toista ihmistäkään, jos hygienia huolettaa. Hänellä on eri bakteerikanta kuin sinulla. Äläkä tee lapsia, jotka välillä päästävät eritteet tai oksennukset sänkyyn.

   Lainaa

  30. Terveysterroristeista 9.11.2017 9:21
   Tulos: +80 (92 ääntä)
   Ärsyttää nämä terveysintoilijat. Ei saa mainostaa karkilla, kun jollain on korkea verenpaine. Ei saa panna rasvaa teflonpannuun, kun amerikkalainen mainosmies 1970-luvulla väitti pannua "tarttumattomaksi". Monilla on myös liian matala verenpaine, johon yksinkertainen ja turvallinen ensiapu on ottaa pari lakua, ettei pyörry ja kolhi itseään. Eikä mikään paistettu ruoka ole hyvää ilman rasvaa. Toisaalta lakritsa ei kaikkien verenpaineeseen vaikuta. Me teimme testin: mittasimme verenpaineet levossa ja parin tunnin pääst uudestaan syötyämme ussin lakritsaa. Kummankin koehenkilön lepopulssi LASKI lakritsaa syötyä. Kummallakin on ehjät hampaat elinikäisen karkinsyönnin jälkeenkin.

   Lainaa

  31. Minäminä 9.11.2017 9:26
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Saippa: Entäs me joilla verenpaine humahtaa välillä niin alas, että pitää kassajonosta poistua nurkkaan istumaan?! Meillehän lakritsi on erittäin hyvä tuote!
   Ai, muut matalasta verenpaineesta kärsivät menevät nurkan taakse? Minä olenkin ihmetellyt, onko tämä tosiaan näin harvinainen ongelma, kun itse olen ainut 40-vuotiasa, joka istuu kassajonossa lattialla ajoittain. Mutta en kyllä aina takaa, että pyörtymäytä edes pääsisin nurkan taakse, eikä se jonotuksen aloittaminen uudestaan nappaa yhtään. Syön siis lakritsia ihan lääkärin määräyksestä, mutta en ilmeisesti aina tarpeeksi.

   Lainaa

  32. Tulos: +180 (180 ääntä)
   Vau. En ole ikinä ennen nähnyt kenenkään sensuroivan sanaa yhdyntä. Ilmeisesti kuitenkin näin pitää tehdä sellaisen henkilön mielestä, joka koiran nähdessään ajattelee heti paneskelua.

   Lainaa

  33. elämäässäkoulu 9.11.2017 11:05
   Tulos: -10 (44 ääntä)
   Vois kirjotella vakip*nolle jos vaikka pääsisi harrastamaan y.........ä

   Lainaa

  34. Tulos: +80 (82 ääntä)
   Eikö Hilppa nyt oo ihan jokatapauksessa narttukoira, eli mitä sitten vaikka siinä ois kuinka monta toista koiraa alla?

   Lainaa

  35. yli opisto hörhö 9.11.2017 12:49
   Tulos: +82 (86 ääntä)
   Yhdyntä on niin hirveän likainen sana ettei sitä voi feisbuukiin kirjoittaa.. Kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin kun sinulla on kuva jonka vain minä itse ymmärrän väärin.

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (40 ääntä)
   Kuvassa ei näytetä y.....ää, mutta mitä sitten jos se siltä näyttäisikin? Luonnollinen asia, jota ilman moni meistä ei täällä mokia lukisi. Facen ikäraja on kuitenkin se huimat 13v, joten kovin pienen lapsen silmiin ei kuvan pitäisi edes päätyä.

   Lainaa

  37. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Hilippa: Eikö Hilppa nyt oo ihan jokatapauksessa narttukoira, eli mitä sitten vaikka siinä ois kuinka monta toista koiraa alla?
   Ehkäpä Christinan mielestä koirat voivat harrastaa y......ää myös nartun ollessa uroksen päällä. Tai nartun. Herrajjumala, jos Hilppa onkin l...o! Mutta Christinahan ei ole harrastanut, niin hän voi vain kuvitella, mitä kaikkea voisikaan tehdä.

   Lainaa

  38. Eläinmaatalous vain takoo rahaa muiden kuolemalla 9.11.2017 13:59
   Tulos: +18 (66 ääntä)
   Bakteerikammo?: Monipuolinen suolistomikrobikanta pitää ihmisen hengissä. Liika hygienia tuhoaa sen, ja siksipä meillä Suomessa onkin maailman tiuhimmassa ihmisiä, joilla on haavainen suolistotulehdus, joka altistaa suoliston ja sappiteiden syöville.
   Totta, sama nyky-yhteiskunnan hygieenisyys aiheuttaa terveen mikrobikannan puutosta myös muualla länsimaisessa yhteiskunnassa. Ja B12-vitamiinin puutetta, tuota maaperän bakteerien tuottamaa vitamiinia, jota ei nykypäivänä juuri ihmisten ruokaaliossa näy. Enemmän kuin lakritsin (piilo- ja varsinaista) mainontaa, meidän pitäisi huolestua lihan, juuston, muiden maitotuotteiden, kananmunien ja ylipäätään eläinmaatalouden tuotosten mainostamisesta. Niistä aiheutuvat suurimmat terveyshaitat Suomalaisille ja jälleen ylipäätään länsimaiselle yhteiskunnalle. Näihin terveyshaittoihin ja kuolinsyihin kuuluvat mm. sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, halvaukset, alzheimer, Parkinson, useat autoimmuunisairaudet ja monta muuta.

   Lainaa

  39. Eläinmaatalous vain takoo rahaa muiden kuolemalla 9.11.2017 14:01
   Tulos: -12 (36 ääntä)
   Eläinmaatalous vain takoo rahaa muiden kuolemalla: Enemmän kuin lakritsin (piilo- ja varsinaista) mainontaa, meidän pitäisi huolestua lihan, juuston, muiden maitotuotteiden, kananmunien ja ylipäätään eläinmaatalouden tuotosten mainostamisesta. Niistä aiheutuvat suurimmat terveyshaitat Suomalaisille ja jälleen ylipäätään länsimaiselle yhteiskunnalle. Näihin terveyshaittoihin ja kuolinsyihin kuuluvat mm. sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, halvaukset, alzheimer, Parkinson, useat autoimmuunisairaudet ja monta muuta.
   Tähän liittyen kannatta vielä katsoa "What the Health" -dokumentti sekä tämä luento, mielellään lukea koko luennoitsijan kirjakin https://www.youtube.com/watch?v=lXXXygDRyBU

   Lainaa

  40. Eläinmaatalous vain takoo rahaa muiden kuolemalla 9.11.2017 14:06
   Tulos: -16 (58 ääntä)
   Just: Pitäiskö munkin mennä aukoo päätä joka ikiselle roskaruokaa mainostavalle, että todella moni suomalainen on ylipainoinen ja te vielä tuputatte lisää roskaruokaa, jotta ihmisten terveys kärsisi vielä pahemmin! Hävetkää!
   Mielellään vähän asiallisemmilla sananvalinnoilla kuin "pään aukomisella", mutta kyllä, tässä kapitalistisessa yhteiskunnassa olisi hyvä antaa palautetta tuottajille ja kertoa että hei, tuottakaa jotain muuta, josta ei aiheudu kuluttajille haittaa vaan mielellään jopa hyötyjä. Lisäksi aiheista pitäisi keskustella kansalaisten ja koko yhteiskunnan tasolla, jotta tieto leviäisi, eikä ihmiset kuluttaisi roskaruokaa tietämättä sen aiheuttamista vaivoista.

   Lainaa

  41. Onkos tässä 9.11.2017 14:40
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Virago: Miksi julkaisette Feissarimokia? Suomalaisten ongelma on korkea verenpaine, eikä näiden mokien lukeminen laske sitä piirun vertaa, päin vastoin! Minua ihmetyttää tällainen kansanterveydellä leikkiminen!!
   Kyllähän näiden sivujen kuten myös nettiuutisten kommentit ovat parhautta!

   Lainaa

  42. Tulos: -16 (36 ääntä)
   Tiedän yhden Christinan, joka todella tarvitsisi y......ää kun on hiekkaa a........ä kroonisesti. Nyt löytyi toinen samanlainen ja vieläpä samanniminen.

   Lainaa

  43. Tulos: +31 (33 ääntä)
   tööt: Ei taida Christina tietää mitään sitten siitä koirienkaan yhdynnästä ja asennoista.
   "Doggystyle? En minä seuraa muotia!"

   Lainaa

  44. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Nezumi: Tai hevosen umpisuoli. En muista missä palstalla joskus oli käytetty ‘hätäselityksenä’ kyselleille lapsille, kun hevonen oli tuuletellut vehkeitään.
   Hevostallin keskustelu. Löytyy arkistoituna jostain "hevostellen" tms sivustolta.

   Lainaa

  45. vitununtuvikko 9.11.2017 20:03
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   eiköhän tällä christinalla se likanen mielikuvitus ole eikä sillä kuvan jakajalla

   Lainaa

  46. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Christinalla on likainen mielikuvitus. Häpeäsi.

   Lainaa

  47. Ei_puudelisti 10.11.2017 0:12
   Tulos: -13 (29 ääntä)
   Ambulli nykyään jokatoisella joka paikassa. Uusi labbis?

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Ei taida olla christinan lapset tullu doggystylestä... en kyl tiiä mistä muustakaan kerta ei sitä y......ä harrasta. Veleho

   Lainaa

  49. ei ymmärrä 10.11.2017 1:54
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Jännä kun vain lakritsin mainostus oli ongelmana... yhtä lailla noissa muissa karkeissa olevat sokeri ja lisäaineet ovat haitallisia..?

   Lainaa

  50. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Kala: Eikö tuo ollut siitä, kun se yksi huolestunut äiti oli valittanut uusille naapureilleen hevosen vilauttelusta, ja soittanut sitten poliiseille “itseään lapsille paljelevasta talon isännästä”, kun naapurit eivät olleet pukeneet hevostaan?
   ymmärsin sen niin että sanottiin naapurissa jonkun vilautelevan minkä poliisi ymmärsi tietty isännäksi mutta paikan päällä uskoivat heti että kyse oli hevosesta ja sekopäisestä naapurista. kaivoin siitä kuvakaappauksen jostain internetin syövereistä ykspäivä kun kuulosti niin legendaariselta tapaukselta :'D

   Lainaa

  51. Tulos: -11 (41 ääntä)
   Noi koirien mukaprofiliit on moraalisen rappeutumisen merkkejä. Maailmanloppu tulee ja ketään kyöstin seuraajista ei säästetä.

   Lainaa

  52. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Siis mitä ihmettä, oikeesti? Joo, lakritsi saattaa nostaa verenpainetta. Entä sitten? Saa sillä herkutella, vaikka kahvin kanssa. Tyypit on laittaneet vähän randomeja herkkuja kahvin viereen kuvaa varten -> piilomainontaa ja ihmisten terveydellä leikkimistä. Ja tää alempi on vielä pahempi. Siinä on venyttelevä koira. On kyllä kommentoijalla omituinen mielikuvitus, jos tuosta saa jotain irstasta. Olisi ok lattialla, mutta sängyssä ei? "Won't somebody please think of the children!"

   Lainaa

  53. Tulos: +26 (44 ääntä)
   ACAB: Noi koirien mukaprofiliit on moraalisen rappeutumisen merkkejä. Maailmanloppu tulee ja ketään kyöstin seuraajista ei säästetä.
   Minäpä pääsinkin tänään oikein lenkille. Hau Hau. Tänään emäntä laittoi minun kuppiini vettä ja maksuja. Hau Hau, nam nam. Ulkona löysin ojasta jotain mitä piti haistella. Kakkasin sen päälle. Hau Hau. Emäntä ei tykännyt siitä, kun oli hänen kännykkänsä. Hau Hau. Tänään ei sitten tullutkaan illalla silityksiä jostain syystä illalla. Hau Hau.

   Lainaa

  54. jospa kuitenkin 10.11.2017 14:36
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Hilippa: Eikö Hilppa nyt oo ihan jokatapauksessa narttukoira, eli mitä sitten vaikka siinä ois kuinka monta toista koiraa alla?
   Narttukoirathan kiipeevät toisen selkään alistaakseen, mitähän kamalia siitä olis christina saanut päähänsä!

   Lainaa

  55. Tulos: +19 (37 ääntä)
   En ole ikinä harrastanut yhdyntää, mutta tiedän miltä se näyttää T: äiti. Jokin tässä yhtälössä nyt mättää xD

   Lainaa

  56. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Piti lukee kommentit kun ees sain aukk ton sanan yhdyntä... kelle tulee ekana mieleen käyttää sitä sanaa :D ja neitsyt maria taisi olla kirjottaja kun äitinä ei oo moista harrastanut. :)

   Lainaa

  57. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Täällä monia näyttää hämmentävän se, miten Christina väittää olevansa äiti, joka ei ole harrastanut yhdyntää. Minä en ensinnäkään ole ihan varma siitä, sanoiko Christina olevansa itse äiti. Kyösti-profiilin kirjoittaja päätti viimeisen viestinsä sanomalla "- Äiti -", ja minusta ainakin vaikuttaa siltä, että hän ikäänkuin viittaa itseensä koirien äitinä, ja näin myös Christina viittasi äiti-sanalla koiraprofiilin kirjoittajaan eikä itseensä. En siis ole varma, ketkä kaikki keskustelussa ovat äitejä ja ketkä eivät, mutta tarkoitan vain sanoa, että tämän keskustelun pohjalta ei käy selväksi, onko Christinalla lapsia vai ei. Sikstoisekseen, jos Christinalla onkin lapsia, voi hän siitä huolimatta olla neitsyt. Lapsen voi saada myös ilman seksin harrastamista, kuten adoptoimalla, tai tänä päivänä myös keinohedelmöityksellä. Minunkin sukulaiseni halusi lapsen, mutta ei miestä, joten hän meni klinikalle ja pääsi raskaaksi luovutetun sperman avulla. Poika on tätä nykyä hieno 7-vuotias ja äidillä ei edelleenkään ole miestä. Mutta muuten on kyllä ihan älytöntä vääntää venyttelevästä koirasta jotain y.....ää. Tuolla logiikalla minäkin lähden tästä nyt seuraavaksi harrastamaan stri..austa (riisun vaatteet), y.....ää (käyn suihkussa) ja voimakkaita h..meita (keitän uuden kupin kahvia). Eikä tietenkään saa unohtaa taipumustani eläimiinsek..ntumiseen, kun tulen tuossa mennessäni kuitenkin silittämään noita mörkölöllejä.

   Lainaa

  58. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tinka: Siis mitä ihmettä, oikeesti? Joo, lakritsi saattaa nostaa verenpainetta. Entä sitten? Saa sillä herkutella, vaikka kahvin kanssa. Tyypit on laittaneet vähän randomeja herkkuja kahvin viereen kuvaa varten -> piilomainontaa ja ihmisten terveydellä leikkimistä. Ja tää alempi on vielä pahempi. Siinä on venyttelevä koira. On kyllä kommentoijalla omituinen mielikuvitus, jos tuosta saa jotain irstasta. Olisi ok lattialla, mutta sängyssä ei? “Won’t somebody please think of the children!”
   ...kahvin viereen?

   Lainaa

  59. Tulos: -17 (29 ääntä)
   Taidan olla sitten Christinan lisäksi ainoa, jolle tuosta tulee jotain kaksimielistä mieleen. Nopeasti katsottuna mieleen tuli siis mies yhdynnässä. Sekä koiran asennon, sen värin että ympäristön (sänky) takia. Esittikö nää muut vaan viatonta ihmettelyineen, vai eikö ne ihan oikeasti tajunneet kysymättä, mitä Christinalle tuli mieleen? Joskus kaksimielisyyttä pidetään siistinä ja hauskana, mutta nyt se on noloa. Miksi? Kuvan ottaja on varmasti halunnut ihan vain koiran aamuvenytyksiä näyttää. En kyllä tiedä miksi.

   Lainaa

  60. Tulos: +6 (20 ääntä)
   mymy: …kahvin viereen?
   No nyt oli kyllä anteeksiantamatonta epätarkuutta! Eihän kuvassa ole herkkuja kahvikupin vieressä, vaan Hackmanin omistamassa Arabian tehtaassa muotoiltu Arabia-espressokuppi täynnä lakritsinpaloja aseteltuna Arabia-asetille, jossa on neljä tikkaria. Luoja mua varjele näiltä korjaajilta ja oikaisijoilta, joilla ei ole vapaapäiviä.

   Lainaa

  61. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Just: Pitäiskö munkin mennä aukoo päätä joka ikiselle roskaruokaa mainostavalle, että todella moni suomalainen on ylipainoinen ja te vielä tuputatte lisää roskaruokaa, jotta ihmisten terveys kärsisi vielä pahemmin! Hävetkää! Ajattelen tämän viattoman kuvan kaksimielisesti ja loukkaannun, koska nyt lapsetkin ajattelee seksiä. Kyllä, sehän tässä olikin ideana.
   Kai tiedät, että sana ”roskaruoka” juontuu siitä että pikaruoka tuottaa paljon roskaa eikä suinkaan sen epäterveellisyydestä. Toki monissa pikaruoissa on paljon esim. rasvaa, mutta eivät kaikki pikaruoat suinkaan ole epäterveellisiä.

   Lainaa

  62. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Nyt en voi olla ajattelematta mustaa miestä, tälläiset julkaisuyhdistelmät on kiellettävä ja rajat on laitettava kiinni välittömästi!!!!!

   Lainaa

  63. Tulos: -3 (15 ääntä)
   Eläinmaatalous vain takoo rahaa muiden kuolemalla: Totta, sama nyky-yhteiskunnan hygieenisyys aiheuttaa terveen mikrobikannan puutosta myös muualla länsimaisessa yhteiskunnassa. Ja B12-vitamiinin puutetta, tuota maaperän bakteerien tuottamaa vitamiinia, jota ei nykypäivänä juuri ihmisten ruokaaliossa näy. Enemmän kuin lakritsin (piilo- ja varsinaista) mainontaa, meidän pitäisi huolestua lihan, juuston, muiden maitotuotteiden, kananmunien ja ylipäätään eläinmaatalouden tuotosten mainostamisesta. Niistä aiheutuvat suurimmat terveyshaitat Suomalaisille ja jälleen ylipäätään länsimaiselle yhteiskunnalle. Näihin terveyshaittoihin ja kuolinsyihin kuuluvat mm. sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, halvaukset, alzheimer, Parkinson, useat autoimmuunisairaudet ja monta muuta.
   No kas kummaa, et puhunut sanallakaan mitään valkoisesta sokerista ja viljoista, ne ovat suurin syy sairauksiin eivätkä liha ja maitotuotteet! Jopa jenkeissä näistä asioista puhutaan nykyään, toisin kuin Suomessa se on lähes kiellettyä. Meille tyrkytetään geenimanipuloitua soijaa ja vehnää jatkuvasti, puhumattakaan myrkyllisestä rypsiöljystä. Luonnollinen ruoka on ihmiselle terveellisintä, geenimanipuloitu soija ei niihin kuulu millään muotoa. Kasvikset, liha, siemenet ja pähkinät ovat tärkeimpiä.

   Lainaa

  64. Tulos: -1 (5 ääntä)
   totuuden_torvi: Ei oo tainnu Merja saaha lakritsia, kun kiukuttaa.
   Eikä muutakaan.

   Lainaa

  65. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Harva ruoka on enää nykyään "luonnollista". Geenimanipulointi on käytännössä kasvin nopeaa jalostamista ja kasveja on jalostettu maanviljelyn alusta lähtien. Esimerkiksi durum-vehnä on jalostettu muoto eikä suinkaan todellisuudessa se ensimmäinen vehnän muoto. Lisäksi luonnossa on paljon erilaisia myrkkyjä, ja esimerkiksi raa'at pähkinät ja siemenet sisältävät pieniä myrkkypitoisuuksia, joita saadaan kypsentämällä alaspäin. Saamme kaikesta pieniä myrkkyannoksia ja turvallisin ruokavalio saadaan, kun koostetaan ravinto aineista, joissa on erilaisia myrkkyjä. Tällöin yksittäistä myrkkyä ei kerry elimistöön niin suurta määrää, että tuosta myrkytysoireita pääsisi tulemaan. Jopa liiallinen veden juominen aiheuttaa elimistöön myrkytyksen. Rypsiöljy on monin osin varsin samantapaista kuin muut pehmeät kasvirasva, mutta se sisältää hieman paremmin välttämättömiä rasvahappoja kuin esimerkiksi oliiviöljy. Liiallinen hiilihydraattien saanti on tosiaan haitallista terveydelle. Samoin on kuitenkin kaikki ylimääräinen energia (rasva, hiilihydraatti, proteiini), sillä kaikki kertyvät elimistöön rasvana. Lisäksi eri energiaravintoaineilla on muita toisistaan poikkeavia hyöty- ja haittavaikutuksia. Kovat rasvat nostavat kolesterolia, liian korkea proteiinipitoisuus ravinnossa on puolestaan alettu yhdistää paksusuolensyövän riskin kasvamiseen. Ruokavaliota ei turhaan kehoteta rakentamaan mahdollisimman monipuolisesti. Sillä pyritään minimoimaan haittoja ja maksimoimaan hyötyjä.

   Lainaa

  66. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Nezumi: Tai hevosen umpisuoli. En muista missä palstalla joskus oli käytetty ‘hätäselityksenä’ kyselleille lapsille, kun hevonen oli tuuletellut vehkeitään.
   Rietasteleva ruuna! http://hevostellenn.blogspot.fi/2015/06/ruunan-umpisuoli.html?m=1

   Lainaa

  67. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Veikkaan että seuraavaksi koissu vetää jalat takapään alle ja ravistautuu.

   Lainaa

  68. Harmaa kivi 17.9.2021 9:30
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   rgrr: No kas kummaa, et puhunut sanallakaan mitään valkoisesta sokerista ja viljoista, ne ovat suurin syy sairauksiin eivätkä liha ja maitotuotteet! Jopa jenkeissä näistä asioista puhutaan nykyään, toisin kuin Suomessa se on lähes kiellettyä. Meille tyrkytetään geenimanipuloitua soijaa ja vehnää [...]
     Myrkyllinen rypsiöljy? Nyt ne lähteet. Rypsiöljy on ainakin neuvolan mukaan yksi parhaita hyvien rasvahappojen lähteitä, ja sitä pitää ehdottomasti suosia, eläinperäisten (kovien) rasvojen sijasta. Eikä se, että valkoinen sokeri on pahasta (onhan se, pelkkiä kaloreita eikä mitään ravintoaineita) tee eläinrasvasta sen terveellisempää. "Eat food, mostly plants, not too much", kuten australialainen ystäväni summasi koko jutun, mielestäni tyhjentävästi.

   Lainaa

  69. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Voi Hilppa. Lepää rauhassa. 🤍

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, koira, kaksimielinen, lakritsi, mainos, verenpaine