Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 304

Haittatykkäyksiä ja tasa-arvoinen sauna.
Sekalaisia, osa 304

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +760 (790 ääntä)
   Sami on nyt yhteiskunnan polttavien ongelmien ytimessä :D

   Lainaa

  2. kardemumma 19.9.2017 2:17
   Tulos: +722 (738 ääntä)
   Todennäköisesti en tule viettämään laatuaikaa mieheni kanssa Kouvolan uimahallin saunassa.

   Lainaa

  3. Tulos: +245 (283 ääntä)
   No nyt on Samilla aikamoiset teoriat menossa :'D

   Lainaa

  4. Tulos: -61 (121 ääntä)
   Hetkinen siis onko tommosia Samin kuvaamia privaattisaunoja oikeasti olemassa?

   Lainaa

  5. Tulos: +45 (271 ääntä)
   Ihan oikeassahan Sami on. Eihän se mistään "laatuajasta" puhunut, vaan yhteisestä ajasta. Siinä rentoutuessa on mukava rupatella kaikenlaista. Tuntemattomien kanssa ei niinkään. Ja saunassahan on esim. monet bisnesideat syntyneet.

   Lainaa

  6. Tulos: -332 (524 ääntä)
   Eipä niitä homojakaan Suomessa yhtään sen enempää sorreta. Pilalle hemmotellut länsimaissa varttuneet selkärangattomat vässykät ei tiedä kuinka hyvin heillä on asiat verrattuna 90% maailman ihmisistä, esivanhemmista puhumattakaan.

   Lainaa

  7. hepomiesten tietotoimisto 19.9.2017 5:16
   Tulos: +208 (216 ääntä)
   Platon: Hetkinen siis onko tommosia Samin kuvaamia privaattisaunoja oikeasti olemassa?
   Monissa kylpylöissä on maksullisia yksityissaunoja. Voi varata maksusta perheelle/porukalle. Tosin monista kylpylöistä löytyy myös höyrysauna tai muu sekasauna, jossa voi viettää aikaa myös sen oman puolison kanssa. :D

   Lainaa

  8. Tulos: +175 (229 ääntä)
   Joo, kyllä se niin on että vessat erikseen eikä mitään unisex-käymälöitä, ties mitä kamalauuksia siellä muuten tapahtuu, mutta saunoa pitäisi saada sekasaunoissa ihan vaan että pääsee sen oman kultsimussukan viereen kun niin pääsee nuokin joilla on keskenään samat värkit! Siis mitä? :D Vessakopissa käydään kuitenkin yksin, saunassa porukalla? Ja joo, voishan sitä olla myös lisäksi unisex-sauna, mutta kuinka moni sinne sitten lopulta menisi ja kuinka kannattava se olisi kylpylälle? Ja joopa joo, jos jollakin jossakin on asiat huonommin, ei saa sanoa jos omassa elämässä on jotakin vikaa. Kyllä Suomessakin on homovihaa ja sortoa, vaikkei toki siinä mittakaavassa kuin muualla maailmassa. Ei se silti oikein ole.

   Lainaa

  9. Tulos: +483 (487 ääntä)
   Tulipa paha mieli Armin puolesta. Parka tykkäilee toisten kuvista ja lentää ryhmästä pihalle. :(

   Lainaa

  10. Tykkääjä 19.9.2017 9:14
   Tulos: +228 (234 ääntä)
   Nyt kaikki tykkäämään joukolla Leenan kuvista. :)

   Lainaa

  11. Tulos: -122 (214 ääntä)
   Nejnäin: Sami on nyt yhteiskunnan polttavien ongelmien ytimessä
   Juu tuli ihan sama mieleen. :D Tämä on yhtä turha kun nyt tämä päivän polttava puheenaihe että enää ei sa käyttää mies loppuisia sanoja.Siitä tietää että asiat on hyvin yhteiskunnassa kun feministien ongelmat saavat palstatilaa. T:Putkipiip

   Lainaa

  12. Tulos: -94 (200 ääntä)
   Kyllähän jotkut homot sortaa oikein ilkeästikkin heteroita mutta eihän tästä saa puhua tai sanoa takaisin kun olet sitten suvaitsematon. T. Hetero vihaa homoilta kokenut

   Lainaa

  13. Tulos: +116 (146 ääntä)
   Arani: Eipä niitä homojakaan Suomessa yhtään sen enempää sorreta. Pilalle hemmotellut länsimaissa varttuneet selkärangattomat vässykät ei tiedä kuinka hyvin heillä on asiat verrattuna 90% maailman ihmisistä, esivanhemmista puhumattakaan.
   Niin että asiat eivät voi olla täällä mitenkään huonosti koska jossain muualla asiat olisivat huonommin? Just. Vaan voivatko asiat olla täällä koskaan hyvin, jos jossain muualla on parempaa? Vai onko Suomi vaan ihan paras kaikessa? Ja melko dystopinen näkemys sinulla. Eiköhän hiukan useampi tällä pallolla voi nykypäivänä hyvin kuin vain joku 10 prosenttia. :)

   Lainaa

  14. Tulos: +176 (206 ääntä)
   Sekasaunassa olisi kävijäkunta luultavasti suunnilleen samanlaista kuin Suomen nudistirannoillakin on. Eli pääasiassa keski-iän ylittäneitä pönäköitä miehiä, jotka menevät sinne toivoen näkevänsä vilauksen nuoresta hyväkroppaisesta naisesta. Nuoria naisia näissä taas ei käy siitä yksinkertaisesta syystä, että niissä on vain kuolaavia keski-iän ylittäneitä pönäköitä miehiä tirkistelemässä/tuijottamassa.

   Lainaa

  15. Tulos: -68 (194 ääntä)
   Kiinnostaa kyllä oikeasti tietää, että minkälaista ongelmaa ja sortoa homot Suomessa kohtaavat? Tämä on rehellinen kysymys eikä minulla ole mitään poliittista agendaa asian suhteen. Läheisiini kuuluu kolme homoa, enkä kuule heidän valittelevan enää mistään. Kaikki elävät avoimessa homosuhteessa ja ovat itseasiassa erittäin hyvin toimeentulevia kaikki. Missä suhteessa homoja sorretaan?

   Lainaa

  16. totuuden_torvi 19.9.2017 10:06
   Tulos: +73 (79 ääntä)
   Somessa tutkitusti haetaan hyväksyntää ja hyvänolon tunnetta muun muassa tykkäysten muodossa. Etenkin joillakin tuntuu olevan sellaiseen kova tarve. Esim. juurikin henkilöillä, jotka lataa johonkin Facebook-ryhmään 30 kuvaa. Mitäs laittoi näkösälle, jos niistä ei saa tykätä? Tai laittais vaan paskempia kuvia.

   Lainaa

  17. Tulos: +116 (130 ääntä)
   Tykkääjä: Nyt kaikki tykkäämään joukolla Leenan kuvista.
   Tai Leenalla Joukon kuvista

   Lainaa

  18. Toimistovosu 19.9.2017 10:51
   Tulos: +8 (32 ääntä)
   Ei tosta Leenan jutusta ainakaan voi tykätä ja jos Leenan kuvat on samaa tasoa kuin jutut, niin kyllä se vaan niin on, että Leena oli oikeassa. Armi haittatykkäs.

   Lainaa

  19. Tulos: -35 (61 ääntä)
   Sami haluaa nauttia vaimonsa seurasta uimahallissa saunassa. Ja varmasti monesti muutkin miehet haluavat nauttia hänen seurastaan.

   Lainaa

  20. yli opisto hörhö 19.9.2017 11:28
   Tulos: +11 (29 ääntä)
   Ei ole elämässä hirveästi murheita jos tämmöiset asiat jaksaa surettaa niin paljon.

   Lainaa

  21. ihanmummovaan 19.9.2017 11:59
   Tulos: +74 (78 ääntä)
   Mun ukkonikin aina välillä yrittää haittatykätä musta, hyi se!

   Lainaa

  22. Tulos: +70 (114 ääntä)
   Btw: Kyllähän jotkut homot sortaa oikein ilkeästikkin heteroita mutta eihän tästä saa puhua tai sanoa takaisin kun olet sitten suvaitsematon. T. Hetero vihaa homoilta kokenut
   Äläs nyt viitsi. Eiköhän kyseessä ole ollut yksittäinen tapaus, jossa olet kohdannut ikävän ihmisen, joka on sattunut olemaan homoseksuaali. Ps. Kehottaisin perehtymään seksuaalivähemmistöjen historiaan, taikka homojen asemaan esimerkiksi Afrikassa. Sen jälkeen tuskin kehtaat enää puhua heteroiden "sortamisesta".

   Lainaa

  23. Tulos: +38 (62 ääntä)
   Nejnäin: Sami on nyt yhteiskunnan polttavien ongelmien ytimessä
   Sami tuskin tuntee järjestyslakia, joka todellakin kieltää "yhteisen ajan viettämisen" julkisesti seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

   Lainaa

  24. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Alkolukko facebookkiin, kiitos.

   Lainaa

  25. Tulos: -32 (102 ääntä)
   X: Äläs nyt viitsi. Eiköhän kyseessä ole ollut yksittäinen tapaus, jossa olet kohdannut ikävän ihmisen, joka on sattunut olemaan homoseksuaali. Ps. Kehottaisin perehtymään seksuaalivähemmistöjen historiaan, taikka homojen asemaan esimerkiksi Afrikassa. Sen jälkeen tuskin kehtaat enää puhua heteroiden “sortamisesta”.
   Juu tottakai, samalla tavallahan se menee toisinkinpäin. Ei ole mitään homovastaisuutta tai homojen syrjintää, on vain ikäviä ihmisiä jotka sattuvat olemaan heteroseksuaaleja.

   Lainaa

  26. kokaiinialapsille 19.9.2017 14:14
   Tulos: +99 (143 ääntä)
   zekko: Kiinnostaa kyllä oikeasti tietää, että minkälaista ongelmaa ja sortoa homot Suomessa kohtaavat?
   Homous on yhä usealle suomalaiselle tabu, eikä homoista/homoudesta saa puhua ääneen ilman että joku mielensäpahoittaja pitää sitä tuputtamisena. Homopareille ei suoda tasa-arvoista käsittelyä esimerkiksi adoptio- tai avioliittoasioissa, sillä joillekin ihmisille homous on yhä epänormaalia ja sitä verrataan sairauksiin yms. Monelle piilofoobikolle homoseksuaalisuus on niin kauan okei, kunhan sitä ei tarvitse nähdä tai käsitellä missään muodossa. Periaatteessa Suomessa ei ole mitään näkyvää sortoa ollut vuosiin, mutta epäoikeudenmukaisuutta kohdataan varmasti päivittäin joissain määrin.

   Lainaa

  27. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Kaverin peruskäsky alikersanttina oli "Joku vois tehdä jotakin."

   Lainaa

  28. Tulos: -38 (90 ääntä)
   X: Äläs nyt viitsi. Eiköhän kyseessä ole ollut yksittäinen tapaus, jossa olet kohdannut ikävän ihmisen, joka on sattunut olemaan homoseksuaali. Ps. Kehottaisin perehtymään seksuaalivähemmistöjen historiaan, taikka homojen asemaan esimerkiksi Afrikassa. Sen jälkeen tuskin kehtaat enää puhua heteroiden “sortamisesta”.
   Nyt eletään tätä päivää historia on nimensäkkin perusteella historiaa, eihän kukaan halua elää menneessä, eihän? Ja ei ole yksittäistapaus. Tiesitkö että homoilla on omia ryhmiä missä lynkataan heteroita oikein kunnolla? Mutta eikun sehän on vain hyväksyttävää koska rankka historia? Kuten sanoin eihän tällaisesta saa sanoa mitään kun sitä ei ole olemassa jos toisella on paremmat historian perusteet käytökselle.

   Lainaa

  29. Tulos: +66 (78 ääntä)
   Joo, kyllä se niin on että vessat erikseen eikä mitään unisex-käymälöitä, ties mitä kamalauuksia siellä muuten tapahtuu, mutta saunoa pitäisi saada sekasaunoissa ihan vaan että pääsee sen oman kultsimussukan viereen kun niin pääsee nuokin joilla on keskenään samat värkit! Siis mitä? Vessakopissa käydään kuitenkin yksin, saunassa porukalla? Ja joo, voishan sitä olla myös lisäksi unisex-sauna, mutta kuinka moni sinne sitten lopulta menisi ja kuinka kannattava se olisi kylpylälle? Ja joopa joo, jos jollakin jossakin on asiat huonommin, ei saa sanoa jos omassa elämässä on jotakin vikaa. Kyllä Suomessakin on homovihaa ja sortoa, vaikkei toki siinä mittakaavassa kuin muualla maailmassa. Ei se silti oikein ole.
   Mitä kaikki nyt noista unisex vessoista yhtäkkiä noin kiihottuu? Ainahan niitä on ollu. Jokasessa koulussa missä oon käyny ei ollu mitää naisten ja miesten vessoja. Oli vaan yhellä käytävällä monta vessan ovea ilman mitää muuta merkintää ku "WC" ja sinne sai mennä kuka lystäs.

   Lainaa

  30. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Eiköhän tälle lännen rappeutuneelle Weimarin tasavallalle tule kohta loppu ja tuleekin.

   Lainaa

  31. Tulos: -26 (64 ääntä)
   kokaiinialapsille: Homous on yhä usealle suomalaiselle tabu, eikä homoista/homoudesta saa puhua ääneen ilman että joku mielensäpahoittaja pitää sitä tuputtamisena. Homopareille ei suoda tasa-arvoista käsittelyä esimerkiksi adoptio- tai avioliittoasioissa, sillä joillekin ihmisille homous on yhä epänormaalia ja sitä verrataan sairauksiin yms. Monelle piilofoobikolle homoseksuaalisuus on niin kauan okei, kunhan sitä ei tarvitse nähdä tai käsitellä missään muodossa. Periaatteessa Suomessa ei ole mitään näkyvää sortoa ollut vuosiin, mutta epäoikeudenmukaisuutta kohdataan varmasti päivittäin joissain määrin.
   Olin siinä käsityksessä, että homopareilla on aivan samat oikeudet adoptioon kuin heteropareillakin. Ilmeisesti näin ei ole? No, tuo on kyllä selvä epäkohta joka pitäisi korjata mitä pikimmin. Nämä "kohtaa epäoikeudenmukaisuutta ja homofoobikot syrjivät jne." argumentit ovat hiukan hankalia, koska ne ovat niin subjektiivisia ja niistä on varmasti vaikea saada oikein mitään näyttöä. En toki epäile etteikö jotain tuollaista tapahdu, mutta mietin vain missä määrin? Kenties omasta asumaympäristäni johtuen minun on vaikea uskoa tuollaisen olevan kovin yleistä. En tietääkseni ole koskaan tavannut ihmistä joka on avoimesti vihannut homoja.

   Lainaa

  32. Tulos: -10 (24 ääntä)
   "ikään" huoh. Ikään kuin?. Niin ikään? Mihin ikään? Ikänään? Ikinä?

   Lainaa

  33. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Miksei kukaan kommentoi Louvresta mitään?

   Lainaa

  34. Tulos: -11 (29 ääntä)
   Miksen tajua tuota Louvre.-juttua, voisko joku selittää miksi se on feissarimokissa?

   Lainaa

  35. Tulos: -13 (35 ääntä)
   En ois kyllä itekkää tienny tuota Louvrea.

   Lainaa

  36. Tulos: +22 (70 ääntä)
   Hei te kaikki jotka koette itsenne sorretuksi tai syrjityksi ihan vain sen takia, että olette heteroita. Ymmärtänette, että systemaattinen sorto tai syrjintä ei yksinkertaisesti ole mahdollista sellaiselta ryhmältä, joka ei ole yhteisössä enemmistö.

   Lainaa

  37. Tulos: +53 (59 ääntä)
   jooooo: En ois kyllä itekkää tienny tuota Louvrea.
   En olisi minäkään tuosta kuvasta sitä tunnistanut, mutta olettaisin silti useimpien ihmisten edes tietävän mikä se on.

   Lainaa

  38. Kaikkeakanssa 20.9.2017 8:13
   Tulos: +43 (63 ääntä)
   Btw: Nyt eletään tätä päivää historia on nimensäkkin perusteella historiaa, eihän kukaan halua elää menneessä, eihän? Ja ei ole yksittäistapaus. Tiesitkö että homoilla on omia ryhmiä missä lynkataan heteroita oikein kunnolla? Mutta eikun sehän on vain hyväksyttävää koska rankka historia? Kuten sanoin eihän tällaisesta saa sanoa mitään kun sitä ei ole olemassa jos toisella on paremmat historian perusteet käytökselle.
   Ööh niitä samankaltaisia ryhmiä heteroilla esim. "Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto"-ryhmä jossa homoja haukutaan jatkuvasti puhumattakaan mv-lehden lukijakunnan ryhmittymät ja kyseisen paskajulkaisun kommenttikentät. Ei kukaan sinua syrji heteroutesi tähden tai nimittele sinua halventavilla nimityksillä pelkän seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Esim. sanasta homo on huomattavaksi enemmän pilkkanimiä kuten hintti, hinari, hinaaja, hinupentti, hinttari, fägäri, ruskean reiän ritari jne. Näitähän viljelee etupäässä miespuoliset mukamas tosimiehet vaikka heikko itsetunto paistaa metrien päähän.

   Lainaa

  39. Kaikkeakanssa 20.9.2017 8:29
   Tulos: +31 (45 ääntä)
   Sateenkaarilipun alle mahtuu muitakin seksuaali-ja sukupuolivähemmistöjä kuin homot ja lesbot. Nykyiset liputukset Suomessa taitaa olla enemmän transihmisten vuoksi, mutta esim. Priden merkitys on myös juhla mielenosoituksen lisäksi. Sillä on kulttuurillinen ja historiallinen arvo jonka vuoksi se tullaan järjestämään niin kauan kuin osallistujia riittää riippumatta siitä miten hyvin tai huonosti asiat ovat. Eihän me lopeteta muitakaan sellaisia tapahtumia tai juhlia jotka on alunperin järjestetty jonkin jo tapahtuneen asian puolesta ja joita on järjestetty useita vuosikymmeniä. Pride tuo porukkaa yhteen koska varmaan mikään muu tapahtuma ei tuo samalla tavalla seksuaalivähemmistöjä ympäri Suomen samaan paikkaan, joissa heillä on mahdollisuus tavata toisiaan. Vähemmistöstä kun on kyse niin hajautettuna ympäri maata on vaikeampaa löytää esim. potentiaalista kumppaniehdokasta.

   Lainaa

  40. Tulos: +41 (57 ääntä)
   E: Hei te kaikki jotka koette itsenne sorretuksi tai syrjityksi ihan vain sen takia, että olette heteroita. Ymmärtänette, että systemaattinen sorto tai syrjintä ei yksinkertaisesti ole mahdollista sellaiselta ryhmältä, joka ei ole yhteisössä enemmistö.
   Olen hyvin vahvasti homojen oikeuksien ja muutenkin tasa-arvoisen yhteiskunnan kannalla. Kuitenkin tuo on mielestäni käsittämätön argumentti, sen perusteella Etälä-Afrikan apartheid ei voinut ihan määritelmällisesti olla syrjintää, koska tummaihoiset ovat aina olleet enemmistönä?

   Lainaa

  41. öööö tota 20.9.2017 11:21
   Tulos: -20 (46 ääntä)
   Kaikkeakanssa: Ööh niitä samankaltaisia ryhmiä heteroilla esim. “Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto”-ryhmä jossa homoja haukutaan jatkuvasti puhumattakaan mv-lehden lukijakunnan ryhmittymät ja kyseisen paskajulkaisun kommenttikentät. Ei kukaan sinua syrji heteroutesi tähden tai nimittele sinua halventavilla nimityksillä pelkän seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Esim. sanasta homo on huomattavaksi enemmän pilkkanimiä kuten hintti, hinari, hinaaja, hinupentti, hinttari, fägäri, ruskean reiän ritari jne. Näitähän viljelee etupäässä miespuoliset mukamas tosimiehet vaikka heikko itsetunto paistaa metrien päähän.
   Ärsyttää suunnattomasti tuo eräiden tapa aloittaa lause kommenteissa mölinällä: -Ööö… Puhutko noin irl? -Ööö… Päivää, tulin töitä kysymään. Öööö… Mulla on tässä cv mukana. Ööö mitä? Joo voin mä istuu kiitos. Ööö täh? Ööö joo se mun työhistoria löytyy öö siitä öö cv:stä. Hyvältä kuulostaa.

   Lainaa

  42. Tulos: -25 (51 ääntä)
   Ei heteroja sorreta, mutta ei meitä katsota yhtä suopeasti jos kokoonnumme tapahtumiin alasti/puolialasti karkeloimaan. Heterot luokitellaan tällöin pervoiksi ja pidätetään, homoja ei.

   Lainaa

  43. Tulos: -36 (62 ääntä)
   E: Hei te kaikki jotka koette itsenne sorretuksi tai syrjityksi ihan vain sen takia, että olette heteroita. Ymmärtänette, että systemaattinen sorto tai syrjintä ei yksinkertaisesti ole mahdollista sellaiselta ryhmältä, joka ei ole yhteisössä enemmistö.
   Ai ei ole vai? Älä nyt viitsi, katso miten Suomessa kela kohtelee mamuja ja vertaat suomalaisiin. Oletko koskaan nähnyt suomalaisen maksavan kaupoissa paperilapuilla? En minäkään. Kyllä enemmistöäkin syrjitään ympäri maailmaa kuten Suomessakin.

   Lainaa

  44. Tulos: +51 (61 ääntä)
   dfreg: Ai ei ole vai? Älä nyt viitsi, katso miten Suomessa kela kohtelee mamuja ja vertaat suomalaisiin. Oletko koskaan nähnyt suomalaisen maksavan kaupoissa paperilapuilla? En minäkään. Kyllä enemmistöäkin syrjitään ympäri maailmaa kuten Suomessakin.
   Höpöhöpö. Olen minäkin maksanu kaupassa paperilapulla, eli sossun maksusitoumuksella joskus kun on ollut todella paska taloudellinen tilanne. Ja ihan kantasuomalainen olen, sukututkimusta tehty viiden polven taakse eikä löydy "mamuverta".

   Lainaa

  45. Tulos: +16 (40 ääntä)
   E: Hei te kaikki jotka koette itsenne sorretuksi tai syrjityksi ihan vain sen takia, että olette heteroita. Ymmärtänette, että systemaattinen sorto tai syrjintä ei yksinkertaisesti ole mahdollista sellaiselta ryhmältä, joka ei ole yhteisössä enemmistö.
   Jaahas kuinka ihanaa. Tämäkin ajattelumalli on saatu suomeen. Mielestäni heteroita ei sorreta mutta ajatuksesi on väärin niin monella tasolla, että luettelen niistä vain muutaman. Vähemmistö voi aivan mainiosti sortaa enemmistöä ihan systeemin tasolta. Tuota voit kysäistä ihan keneltä vain Shialta joka oli Saddamin aikaan Irakissa tai keneltä vain feodaaliajan talonpojalta. Tarkoittanet "enemmistöllä" oikeasti valtaa pitävää luokkaa, vai? Tällöinkin tuon argumentin kanssa ollaan aika heikoilla vesille. Lähinnä se toimii jotenkuten tuohon sorto -termiin. Esimerkiksi vastaavaa argumenttia käytetään esittäessä, etteivät mustat voi olla rasisteja valkoisia kohtaan. Tämä pitää paikkansa vain kun rasismi määritellään siten, että se on valtaapitävän väestön kohdistamana syrjintänä vähemmistöä kohtaan. Väite pitää toki paikkaansa mutta on vain naurettavaa tautologiaa. Lisäksi siinä pitää määritellä mustien tuntema viha/inho valkoisia kohtaan joksikin muuksi kuin rasismiksi. Tämä sanakikkailu on täyttä pelleilyä eikä aiheuta muuta kuin totuuden hämärtymistä, ja mukavienkin ihmisten lisääntyvää epäluuloa "suvakkien" argumentointia kohtaan, koska se kaikki mielletään vastaavaksi roskaksi.

   Lainaa

  46. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Päät umpeen heterot ja homot ja muut ja kertokaa mikä toi peli on

   Lainaa

  47. Tulos: +22 (38 ääntä)
   zekko: Kiinnostaa kyllä oikeasti tietää, että minkälaista ongelmaa ja sortoa homot Suomessa kohtaavat? Tämä on rehellinen kysymys eikä minulla ole mitään poliittista agendaa asian suhteen. Läheisiini kuuluu kolme homoa, enkä kuule heidän valittelevan enää mistään. Kaikki elävät avoimessa homosuhteessa ja ovat itseasiassa erittäin hyvin toimeentulevia kaikki. Missä suhteessa homoja sorretaan?
   Mitenköhän tätä lyhyesti avaisi. Täsmällisiä esimerkkejä haukkumisesta, vittuilusta, naureskelusta ihan arkisissa tilanteissa löytyy iteltä ja ystäviltäni aika hemmetisti vuosien varrelta. Tältäkin vuodelta. Somessa sitä on vielä enemmän kaikkia vähemmistöjä kohtaan, ja vaikka siitä ei varmaan pitäisi ottaa itteensä, niin ottaa sitä ihan vähän joka kerta, ja jonkin ajan kuluttua se kasaantuu ja alkaa oikeasti häiritseen.. Tottakai paaaljon pahempaa tää kaikki oli kymmenen vuotta sitten (ja siitä taaksepäin siihen asti kun kristityt rupes riehumaan) mutta se että sä et koe ja näe sitä tänä päivänä, tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että se ei kohdistu suhun. Ja paljon paskempana mahdollisuutena sitä että oot osa ongelmaa etkä vain tajua sitä, mutta en nyt sun viestien perusteella ihan sitä usko.

   Lainaa

  48. Tulos: +25 (31 ääntä)
   tomtom: Mitenköhän tätä lyhyesti avaisi. Täsmällisiä esimerkkejä haukkumisesta, vittuilusta, naureskelusta ihan arkisissa tilanteissa löytyy iteltä ja ystäviltäni aika hemmetisti vuosien varrelta. Tältäkin vuodelta. Somessa sitä on vielä enemmän kaikkia vähemmistöjä kohtaan, ja vaikka siitä ei varmaan pitäisi ottaa itteensä, niin ottaa sitä ihan vähän joka kerta, ja jonkin ajan kuluttua se kasaantuu ja alkaa oikeasti häiritseen.. Tottakai paaaljon pahempaa tää kaikki oli kymmenen vuotta sitten (ja siitä taaksepäin siihen asti kun kristityt rupes riehumaan) mutta se että sä et koe ja näe sitä tänä päivänä, tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että se ei kohdistu suhun. Ja paljon paskempana mahdollisuutena sitä että oot osa ongelmaa etkä vain tajua sitä, mutta en nyt sun viestien perusteella ihan sitä usko.
   Uskotaan. Ajattelinkin että oma mielipiteeni saattaa johtua ympäristöstä jossa olen elänyt. Oletan että lapsuuden asuinalueeni, johon olen nyt palannut, on yksi progressiivisimmista alueista Suomessa. Meillä oli esimerkiksi koko ala-asteeni ajan jo -80 luvulla ET:n opiskelijoita 70%:a vuosiluokasta. Homofoobisuus olisi tehnyt automaattisesti henkilöstä pilkatun juntin. Kaikkea hyvää sinulle ja ikävää kuulla että vieläkin joutuu seksuaalisen suuntautumisensa takia kärsimään. Minulla on kaksi poikaa ja toivon hartaasti, että jos jompikumpi heistä sattuu olemaan homo, ei maailma tee heidän elämästään tämän takia vaikeampaa kuin muille. Yritän ainakin parhaani etten olisi osa ongelmaa.

   Lainaa

  49. KaikkeaKanssa 20.9.2017 21:44
   Tulos: +3 (23 ääntä)
   öööö tota: Ärsyttää suunnattomasti tuo eräiden tapa aloittaa lause kommenteissa mölinällä: -Ööö… Puhutko noin irl? -Ööö… Päivää, tulin töitä kysymään. Öööö… Mulla on tässä cv mukana. Ööö mitä? Joo voin mä istuu kiitos. Ööö täh? Ööö joo se mun työhistoria löytyy öö siitä öö cv:stä. Hyvältä kuulostaa.
   Hah (ihan tarkoituksella aloitan tämänkin äännettä ilmaisevalla sanalla!) :D Jopas oli lapsellinen purkaus, kun et parempaa vasta-argumenttia kyennyt kommenttiini keksimään. Taisi sinua poloinen vaan vituttaa, ettet päässyt uhriutumaan "KUN HOMOILLA ON HETEROVIHARYHMIÄ" argumentin varjolla. Miksi käyttäisin puhekielessä irl:ssä "ööh:tä" joka ainoan lauseen aluksi? Tuo äänne taitaa olla useimmilla käytössä juurikin silloin kun kuule jotain sellaista, mikä ei täysin pidä paikkansa.

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Nora: Miksei kukaan kommentoi Louvresta mitään?
   Täh eikö se ollutkaan läpinäkyvässä muovissa oleva vohlelipaketti?

   Lainaa

  51. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Mikään ei ole säälittävämpää kuin lihaa syövän valkoisen heteromiehen itku. T: Lihaa syövä valkoinen heteromies.

   Lainaa

  52. öööö tota 21.9.2017 10:37
   Tulos: -11 (19 ääntä)
   KaikkeaKanssa: Hah (ihan tarkoituksella aloitan tämänkin äännettä ilmaisevalla sanalla!) Jopas oli lapsellinen purkaus, kun et parempaa vasta-argumenttia kyennyt kommenttiini keksimään. Taisi sinua poloinen vaan vituttaa, ettet päässyt uhriutumaan “KUN HOMOILLA ON HETEROVIHARYHMIÄ” argumentin varjolla. Miksi käyttäisin puhekielessä irl:ssä “ööh:tä” joka ainoan lauseen aluksi? Tuo äänne taitaa olla useimmilla käytössä juurikin silloin kun kuule jotain sellaista, mikä ei täysin pidä paikkansa.
   Nyt en päässyt oikein mukaan homovihapuheeseen, enkä ole edes kiinnostunut, mitä mieltä sinä, herra öö, olet yhtään mistään. Kiinnitin tällä kertaa huomioni vain ärsyttävän alkeelliseen kommentointiasuun, siihen että jotkut aloittavat puheensa mölisemällä: ööö. Tulee mieleen esiteini-ikäinen lapsijoukko koulun käytävällä, joka tulee kysymään jotain ohjaajalta, he aloittavat lauseensa usein: -Ööö...

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Älä yleistä puunmyyjiä

   Lainaa

  54. Tulos: -7 (13 ääntä)
   E: Hei te kaikki jotka koette itsenne sorretuksi tai syrjityksi ihan vain sen takia, että olette heteroita. Ymmärtänette, että systemaattinen sorto tai syrjintä ei yksinkertaisesti ole mahdollista sellaiselta ryhmältä, joka ei ole yhteisössä enemmistö.
   Ja koska miehiä on Suomessa vähemmän kuin naisia niin me feministit voimme vihdoinkin ottaa sen chillauspillerin.

   Lainaa

  55. Tulos: +24 (28 ääntä)
   zekko: Kiinnostaa kyllä oikeasti tietää, että minkälaista ongelmaa ja sortoa homot Suomessa kohtaavat? Tämä on rehellinen kysymys eikä minulla ole mitään poliittista agendaa asian suhteen. Läheisiini kuuluu kolme homoa, enkä kuule heidän valittelevan enää mistään. Kaikki elävät avoimessa homosuhteessa ja ovat itseasiassa erittäin hyvin toimeentulevia kaikki. Missä suhteessa homoja sorretaan?
   Voisin kertoa esimerkkinä minun tämän vuoden koulunalotuksesta Ammattikoulussa uuden luokan kanssa, jossa kaikki ovat 20+ vuotiaita. Luokkalaiset saivat tietää, että en olekaan täysi hetero, ja menivät sanomaan opettajalle, että en saa olla heidän kanssaan samassa pukuhuoneessa, koska olen "v*tun lepakko". Tämä tapahtui minulle myös yläasteella, jossa kiusaaminen oli vielä paljon pahempaa. Paras ystäväni on raiskattu, jotta "hän parantuisi lesboudesta". Muuta esim. kadulla tuntemattomien huutelu ja uhkailu ja perään lähteminen & sukulaisten suvusta ulkopuolelle jättö. Vuosien verrelta voisi kertoa vaikka mitä. Eli, kyllä, syrjintää on edelleen ja myös Suomessakin.

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (11 ääntä)
   dfreg: Ai ei ole vai? Älä nyt viitsi, katso miten Suomessa kela kohtelee mamuja ja vertaat suomalaisiin. Oletko koskaan nähnyt suomalaisen maksavan kaupoissa paperilapuilla? En minäkään. Kyllä enemmistöäkin syrjitään ympäri maailmaa kuten Suomessakin.
   Niinä vuosina kun opintojen ohessa olin kaupan kassalla töissä, myin aika monelle kantasuomalaiselle ruokaa "paperilapuilla". Lapuilla ei saa ostaa kaljaa, joten usein pariskunnan toinen osti ruoat lapulla ja toinen perässä osti kaljakeissit rahalla. Toisin sanoen näillä lapuilla varmistettiin että ko. ihmisillä on rahaa kaljaan. Voihan se niinkin olla, että jos rahaa on vain joko ruokaan tai kaljaan, niin tällaiset ihmiset valitsevat kaljan, ja yhteiskunnan tehtävä on sitten pitää ruokittuina.

   Lainaa

  57. Voi ei se on taas se 14.6.2020 13:02
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Platon: Hetkinen siis onko tommosia Samin kuvaamia privaattisaunoja oikeasti olemassa?
   Ei.

   Lainaa

  58. Naposteltava kobra 15.5.2023 10:43
   Tulos: -1 (1 ääni)
   pel: Olen hyvin vahvasti homojen oikeuksien ja muutenkin tasa-arvoisen yhteiskunnan kannalla. Kuitenkin tuo on mielestäni käsittämätön argumentti, sen perusteella Etälä-Afrikan apartheid ei voinut ihan määritelmällisesti olla syrjintää, koska tummaihoiset ovat aina olleet enemmistönä?
   Tai systemaattinen miesten syrjintä Suomessa, vaikka naiset ovat enemmistö.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tykkäys, haittatykkäys, kuva, Louvre, museo, sateenkaarilippu, homot, tasa-arvo