Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 303

Sitähän sä kysyit.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 303

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +415 (573 ääntä)
   Ei jodelia pliis

   Lainaa

  2. Tulos: -107 (291 ääntä)
   Kl90: Ei jodelia pliis
   Byhyy.

   Lainaa

  3. Tulos: -68 (208 ääntä)
   Miinusta koska jodel ja miinustaminenhan se on jodelissakin tapana.

   Lainaa

  4. Tulos: -65 (115 ääntä)
   Joku ukko: Miinusta koska jodel ja miinustaminenhan se on jodelissakin tapana.
   Se on sitä, kun ei kestetä, että joku kehtaa olla eri mieltä, kuin mitä itse on. Säälittävää, mutta minkäs teet..

   Lainaa

  5. Tulos: +348 (372 ääntä)
   Sanoisin, että mielellään ei jodelia feissarimokiin, koska yleensä siellä ei edes mokailla vaan trollataan tarkoituksella anonyymisti ja melko iso osa jutuista on kopioituja karman kalasteluja, jotka on ehkä tapahtuneet jollekkin, mutta luultavasti ei. Okei, Feissarimokat ja muut sosiaalisen median helmet, mutta onhan se jodlausten tänne lähettäminen sama, kuin tänne alettaisiin laittamaan hassuja kuvia ylilaudalta. Saahan siitä tykätä, mutta itse tykkään enemmän feissarimokista ilman jodelia.

   Lainaa

  6. Tulos: +109 (117 ääntä)
   Huoh: Jussi jätä tuollaiset hävyttömyydet ja toisen nolaamiset sinne yksityisviestien puolelle. Ei ole kivaa lukea tuollaisia.
   Anttihan ei missään nimessä itse antanut aihetta nolaamiselle... Tuollaisista "vink, vink" viesteistä jokainen pystyy päättelemään mitä Jussi vain puku sanoiksi :)

   Lainaa

  7. Tulos: +121 (151 ääntä)
   Mua vituttaa nämä väritetyt tekstilaatikot, jotka ovat tässä vuoden aikana räjähdysmäisesti lisääntyneet. En tiedä onko sen pointti herättää huomiota, mutta ite kyl skrollaan useimmiten sellaisten ohi lukematta. Missäs toi paistinpannuboxeri-juttu on? Joku uus some-kanava, josta en taaskaan ole kuullutkaan?

   Lainaa

  8. Tulos: +77 (99 ääntä)
   Kalle: Mua vituttaa nämä väritetyt tekstilaatikot, jotka ovat tässä vuoden aikana räjähdysmäisesti lisääntyneet. En tiedä onko sen pointti herättää huomiota, mutta ite kyl skrollaan useimmiten sellaisten ohi lukematta. Missäs toi paistinpannuboxeri-juttu on? Joku uus some-kanava, josta en taaskaan ole kuullutkaan?
   Kyse on Jodelista. Ongelma on se että siellä on aina jotain mukahauskaa, koska ihmiset saavat postailla täysin anonyymisti, ilmeisesti ei voi edes saman henkilön eri viestejä yhdistää toisiinsa vaan kun saman viestiketjun sisällä. Häviää pohja varsinaiselta "mokailulta" ja "sosiaalisen median helmiltä". Ja jutun taso on keskimäärin seuraavaa: - Iik se yks pitkä tumma alan x 3. vsk opiskelija on niin söpö xD - Pane sitä - Jätä se Ite ihmettelin yhden päivän ajan ja poistin sovelluksen.

   Lainaa

  9. Tulos: -36 (80 ääntä)
   Kalle: Mua vituttaa nämä väritetyt tekstilaatikot, jotka ovat tässä vuoden aikana räjähdysmäisesti lisääntyneet. En tiedä onko sen pointti herättää huomiota, mutta ite kyl skrollaan useimmiten sellaisten ohi lukematta.
   Voi kulta, et ärsyyntyisi noin pienistä. <3 Iloa päivääsi!

   Lainaa

  10. Tulos: +71 (89 ääntä)
   Ei jodelia tänne..

   Lainaa

  11. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Olisin joo tosiaan halunnut nähdä sen ilmeen.

   Lainaa

  12. Tulos: +60 (80 ääntä)
   Nyt oikeesti jätetään se Jodel täältä pois. Sehän on täynnä ihan outoja juttuja ja ne sais pysyäkkin sielä Jodelissa.

   Lainaa

  13. yli opisto hörhö 12.9.2017 11:38
   Tulos: +23 (39 ääntä)
   Kalle: Mua vituttaa nämä väritetyt tekstilaatikot, jotka ovat tässä vuoden aikana räjähdysmäisesti lisääntyneet. En tiedä onko sen pointti herättää huomiota, mutta ite kyl skrollaan useimmiten sellaisten ohi lukematta. Missäs toi paistinpannuboxeri-juttu on? Joku uus some-kanava, josta en taaskaan ole kuullutkaan?
   Facebookilla on nykyään (en tiedä miten pitkään ollut kun en hirveästi käytä kyseistä sovellusta) ominaisuus että kun kirjoitat suht lyhyen ilmoituksen/tekstipätkän, se automaattisesti heittää sen tuollaiseen värilliseen boksiin. En ymmärrä miksi. Jälkimmäisestä en tiedä muuta kuin että juttujen taso on luokkaa suomi24-foorumi, eli ei todellakaan sen arvoista.

   Lainaa

  14. Pekka Peitsi 12.9.2017 11:53
   Tulos: +52 (58 ääntä)
   Just niinku moni on jo aiemmin sanonut: Jodel pois FB-mokista. Ihan turha laittaa tänne tollaista anonyymiä "mokailua" tai "somen helmiä".

   Lainaa

  15. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Pois nuo Jodelit.

   Lainaa

  16. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Itse kuivasin aikoinani bokserit hiustenkuivaajalla (kun piti nyrkkipyykätä yhdet puhtaiksi koska kaikki likaisena). Sen jälkeen hommasin kuivausrummun ja mietin miten sitä ilman oon ikinä pärjänny :)

   Lainaa

  17. Tulos: -24 (32 ääntä)
   Voisko joku selittää ton vikan? Ok tajuan viittauksen 23-senttiseen, mutta miten se nyt liittyy tuohon?

   Lainaa

  18. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Poikavain: Voisko joku selittää ton vikan? Ok tajuan viittauksen 23-senttiseen, mutta miten se nyt liittyy tuohon?
   No selitetäämpä! Antti pyytää salaperäisesti ihmisiä vastaamaan kysymykseen tai kysymyksiin, joita hän on heiltä kysynyt edellisellä viikolla. Jussi vastaa "noin 23 senttiä kovana", eli Antti on kysynyt häneltä kysymyksen, johon tämä sopii vastaukseksi. Tämä kysymys on selvästi jotakuinkin "Onko sulla pitkä?" tai "Kuis pitkä on kikulis?" Hauskaa tässä on se, että todennäköisesti Antti ei ole tällaista kysymystä Jussille esittänyt, vaan Jussi yrittää nolata Antin teeskentelemällä että häneltä olisi tällaista kysytty. Heh heh. Ole hyvä!

   Lainaa

  19. Tulos: +14 (24 ääntä)
   yli opisto hörhö: Facebookilla on nykyään (en tiedä miten pitkään ollut kun en hirveästi käytä kyseistä sovellusta) ominaisuus että kun kirjoitat suht lyhyen ilmoituksen/tekstipätkän, se automaattisesti heittää sen tuollaiseen värilliseen boksiin. En ymmärrä miksi. Jälkimmäisestä en tiedä muuta kuin että juttujen taso on luokkaa suomi24-foorumi, eli ei todellakaan sen arvoista.
   Erikoista. Minulla ei ole tapahtunut kertaakaan näin, vaikka ollut 2-3 sanan postauksia (muutama). Väitän että väriboksitoiminto on kyllä erikseen viritelty jostain päälle.

   Lainaa

  20. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Liityn kuoroon: ei kiitos jodelia tänne. Hauskuus kuihtuu tietoon, että kaikki on pelkkää trollausta ja karman (=jodel-tykkäysten) kalastelua. Paremmat naurut saa ns. oikeista jutuista. Itse jättäisin samalla argumentilla myös jo iänikuiset ÄiTyLit-postaukset puhtaana trollauksena omaan arvoonsa ja pois tältä sivustolta.

   Lainaa

  21. Tulos: -10 (22 ääntä)
   "Jodel on pelkkää trollausta ja karman kalastelua, anonyymisti kun muuten ei uskalla!!!1" No, ei se kyllä ole.

   Lainaa

  22. Tulos: +4 (26 ääntä)
   Varmasti, Anu, varmasti. Edes sekopää ei tervehtisi lastaan (?) tuolla tavalla. "Kukas se täällä höpöilee", wtf?

   Lainaa

  23. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Joopajoo: Se on sitä, kun ei kestetä, että joku kehtaa olla eri mieltä, kuin mitä itse on. Säälittävää, mutta minkäs teet..
   Röh kjäh olipa hyvää retoriikkaa taas, Hermanni! Se voi ihan kans olla sitä että ollaan sitä mieltä että onpas toi nyt täys trolli, kuten sinäkin.

   Lainaa

  24. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Pizzaonlinessa on mielestäni aina arvioitu toimitusaika tunti, mutta yleensä kyllä tulee paljon nopeammin.

   Lainaa

  25. Tulos: +5 (9 ääntä)
   2/10: Röh kjäh olipa hyvää retoriikkaa taas, Hermanni! Se voi ihan kans olla sitä että ollaan sitä mieltä että onpas toi nyt täys trolli, kuten sinäkin.
   Niin mitä että...?

   Lainaa

  26. Tulos: -3 (9 ääntä)
   yli opisto hörhö: Facebookilla on nykyään (en tiedä miten pitkään ollut kun en hirveästi käytä kyseistä sovellusta) ominaisuus että kun kirjoitat suht lyhyen ilmoituksen/tekstipätkän, se automaattisesti heittää sen tuollaiseen värilliseen boksiin. En ymmärrä miksi. Jälkimmäisestä en tiedä muuta kuin että juttujen taso on luokkaa suomi24-foorumi, eli ei todellakaan sen arvoista.
   No ei todellakaan ole tuollaista automaattiominaisuutta. Itse sen taustakuvan saa sinne halutessaan ja huomionkipeydessään laittaa. Siitä en tiedä, onko jossain typerässä Android-sovelluksessa oletuksena.

   Lainaa

  27. Tulos: -11 (11 ääntä)
   Kl90: Ei jodelia pliis
   Jodelia??

   Lainaa

  28. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Anu, pizzaonline antaa automaattisesti toimitusajaksi vähintään tunnin tilaushetkestä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: viesti, kysymys, vastaus, vastaamaton, pitsa, pizza, paistinpannu, bokserit, kuivattaa, kuivata, CV, syntymävuosi