Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Salapoliisi selvittää

Identiteettivarkauden uhri etsii syyllistä.
Salapoliisi selvittää

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +609 (823 ääntä)
   Voitaisiin puhua kunnioittavammin toista kohtaan. Usea törkeä herjaus. :(

   Lainaa

  2. Mustalaisnaamio 7.9.2017 1:11
   Tulos: +633 (799 ääntä)
   Naiset on niin ystävällisiä toisilleen, ai että. :)

   Lainaa

  3. ihanmummovaan 7.9.2017 1:11
   Tulos: +437 (499 ääntä)
   Tuota, en ymmärtänyt yhtään mitään. Vanhainkoti calling for me?

   Lainaa

  4. Muumi (kopio) 7.9.2017 1:20
   Tulos: +253 (299 ääntä)
   ihanmummovaan: Tuota, en ymmärtänyt yhtään mitään. Vanhainkoti calling for me?
   Meni kyllä ihan ohi täälläkin. T.Nimim. Dinosaurusko

   Lainaa

  5. Tulos: +718 (748 ääntä)
   Mikä helkkarin vimma ihmisillä on kommentoida noin ilkeästi toisista? Joo ei välttämättä ole tuollaset herutuskuvat kaikkien mieleen, mutta omasta mielestä ne on helppo skipata, ja jättää kommentoimatta kokonaan, mikäli ei silmää miellytä. "öhö öhö tissit piiloon", just tuollasta s**tanan ärsyttävää tykkäyksien kalastelua. Nea on sitte taas astetta erikoisempi tapaus O_O

   Lainaa

  6. Tulos: +352 (374 ääntä)
   Miten minä tämän ymmärsin: Susanna oli joku ilmeisesti ilmoittanut, että hänen kuviaan käytetään Tinderissä ja halusi tietää kuka tämän feikkitinderprofiilin takana on (toivoton tehtävä). Muut naiset rupesivat syyllistämään häntä siitä, kun oli itse ottanut paljastavia kuvia (harmi kun ei näy :D) ja niitä mielellään noissa aina käytetään. Yksi kommentoijista oli lähettänyt viestin aloittajan äidille viestin, kun epäili aloittajan olevan itse feikkikuvalla liikenteessä. Eli, kenenkään toiminnassa ei mitään järkeä.

   Lainaa

  7. Tulos: -101 (119 ääntä)
   Joko Susanna leikkiny kännis tai sitte se on sen kaksoispersoona, tai oikeesti joku mulkku feikki joka häpeää pienenmpiä tissejään.

   Lainaa

  8. Tulos: +269 (293 ääntä)
   Kuvaa nyt ei kokonaan näy, mutta tissivako ei ole sama asia kuin tissit. Ihan vaan Lealle tiedoksi.

   Lainaa

  9. Tulos: -113 (263 ääntä)
   vuosikymmenten aikana saadut havainnot ovat osoittaneet yhden asian: kaikki naiset vihaavat toisiaan

   Lainaa

  10. Tulos: -18 (62 ääntä)
   Api: Mikä helkkarin vimma ihmisillä on kommentoida noin ilkeästi toisista? Joo ei välttämättä ole tuollaset herutuskuvat kaikkien mieleen, mutta omasta mielestä ne on helppo skipata, ja jättää kommentoimatta kokonaan, mikäli ei silmää miellytä. “öhö öhö tissit piiloon”, just tuollasta s**tanan ärsyttävää tykkäyksien kalastelua. Nea on sitte taas astetta erikoisempi tapaus O_O
   Näin internetissä toimitaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +133 (147 ääntä)
   broboy: vuosikymmenten aikana saadut havainnot ovat osoittaneet yhden asian: kaikki naiset vihaavat toisiaan
   No eivät todellakaan kaikki, mutta yhteen porukkaan riittää se yksi kuspää joka manipuloi muita.

   Lainaa

  12. Tulos: +43 (165 ääntä)
   broboy: vuosikymmenten aikana saadut havainnot ovat osoittaneet yhden asian: kaikki naiset vihaavat toisiaan
   Ei, vaan tää patriarkaalinen maailma on äärimmäisen misogyninen ja niin kauan kunnes toksinen maskuliinisuus saadaan kadotettua.

   Lainaa

  13. Tulos: -149 (199 ääntä)
   Joillain on vaan tarve työntää "parhaat" ominaisuudet tyrkylle niin ettei jää paljon mielikuvituksen varaan. Ennen tätä moitittiin enemmän mutta jostain syystä nykyään hän on vain rohkea ja vahva ihminen mitä enemmän pintaa paljastaa. En nyt tiedä miksi loukkaantua tuollaisista kommenteista kun tavallaan kerjää itse itselleen huomiota kun eihän vaikka poolopaidalla saa samaa aikaan. :D

   Lainaa

  14. Mustalaisnaamio 7.9.2017 10:01
   Tulos: -142 (248 ääntä)
   broboy: vuosikymmenten aikana saadut havainnot ovat osoittaneet yhden asian: kaikki naiset vihaavat toisiaan
   Ei kaikki naiset vihaa toisiaan. Naiset vihaavat vain itseään kauniinpia, nuorempia, hoikempia, älykkäämpiä, varakkaampia tai sellaisia, kenellä on komeampi, nuorempi tai varakkaampi puoliso. Myöskin jokin yksittäinen määrittelemätön pieni "ärsyttävyys" riittää vihan nostattamiseksi. Nainen, tuo luomakunnan äly ja järjen ääni. :D

   Lainaa

  15. My name is hello 7.9.2017 10:06
   Tulos: -27 (71 ääntä)
   Hehheh: No eivät todellakaan kaikki, mutta yhteen porukkaan riittää se yksi kuspää joka manipuloi muita.
   Ja nämä kusipäät ovat niitä miesten mieleen olevia naikkosia. Siinä tulee taas pari turhaa asuntolainaa ja erolasta tulevaisuuteen :'D

   Lainaa

  16. mörökölli minut vieköön 7.9.2017 10:15
   Tulos: -85 (159 ääntä)
   V: Ei, vaan tää patriarkaalinen maailma on äärimmäisen misogyninen ja niin kauan kunnes toksinen maskuliinisuus saadaan kadotettua.
   Naiset vihaavat toisiaan ja se(kin) on tietenkin miesten vika :)

   Lainaa

  17. Tulos: +153 (171 ääntä)
   No on se nyt ihme että naisella on rinnat ja niiden vako näkyy. Ennenkuulumatonta! Eli jos omassa fb-profiilissa on tällaisia kuvia niin se tottakai se oikeuttaa jonkun varastamaa niitä sun kuvia. Ihme nillitystä. Naiset pitää kyllä yhtä mutta myös tommoisia kateellisia mätämunia kuuluu joukkoon.

   Lainaa

  18. Tulos: +146 (162 ääntä)
   Onhan se tosi hyvä syy jättää jonkun toisena henkilönä Tinderissä esiintyminen täysin huomiotta, että Susanna ei peitä itseään kaulaan asti. Ihan taatusti. Olen myös varma, ettei Susanna peitä hekumallisia olkapäitään eikä nilkkojakaan. Susanna, tarinan todellinen moraalirikollinen, häpeäisit edes.

   Lainaa

  19. Tulos: -79 (129 ääntä)
   Eräs viisas mies kertoi aikoinaan: Miehen ei koskaan, milloinkaan tule ymmärtää naista täydellisesti. Vain nainen voi ymmärtää toista naista täydellisesti. Juuri siitä syystä naiset vihaavat toisiaan!

   Lainaa

  20. sovi nisti 7.9.2017 13:11
   Tulos: -53 (73 ääntä)
   mörökölli minut vieköön: Naiset vihaavat toisiaan ja se(kin) on tietenkin miesten vika
   Niimpä. Ei ihme että sinkkutaloudet vain lisääntyy koko ajan.

   Lainaa

  21. Itsellenauraja 7.9.2017 13:12
   Tulos: +138 (154 ääntä)
   broboy: vuosikymmenten aikana saadut havainnot ovat osoittaneet yhden asian: kaikki naiset vihaavat toisiaan
   Samaa voisi sanoa miehistä, jotka jatkuvalla syötöllä tappavat ja pahoinpitelevät toinen toisiaan joko sodissa tai nakkikioskeilla.

   Lainaa

  22. Neiti Knatterton 7.9.2017 13:36
   Tulos: +70 (84 ääntä)
   Itsellenauraja: Samaa voisi sanoa miehistä, jotka jatkuvalla syötöllä tappavat ja pahoinpitelevät toinen toisiaan joko sodissa tai nakkikioskeilla.
   Touche!

   Lainaa

  23. yli opisto hörhö 7.9.2017 14:07
   Tulos: +79 (89 ääntä)
   Paskoja kommentteja. Ihmisillä ei tunnu enää olevan minkäänlaista filtteriä päässä siitä mitä saa ja mitä ei kannata sanoa. Ihan älyvapaata meininkiä.

   Lainaa

  24. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Naiset on niin ystävällisiä toisilleen, ai että.
   Netissä kaikki ovat niin ystävällisiä.

   Lainaa

  25. Tulos: +77 (95 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ei kaikki naiset vihaa toisiaan. Naiset vihaavat vain itseään kauniinpia, nuorempia, hoikempia, älykkäämpiä, varakkaampia tai sellaisia, kenellä on komeampi, nuorempi tai varakkaampi puoliso. Myöskin jokin yksittäinen määrittelemätön pieni “ärsyttävyys” riittää vihan nostattamiseksi. Nainen, tuo luomakunnan äly ja järjen ääni.
   En vihaa ketään, mutta säälin syvästi teitä idiootteja.

   Lainaa

  26. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Naiset on niin ystävällisiä toisilleen, ai että.
   Mikäs siinä noin hymyilyttää :)?

   Lainaa

  27. Tulos: +131 (153 ääntä)
   Tässä kommenttiosiossa on melkein yhtä paljon paskaa ja naisvihamielistä kuraa kuin mokassa. Ootte te oikeita kullannuppuja.

   Lainaa

  28. Mustalaisnaamio 7.9.2017 17:14
   Tulos: -63 (87 ääntä)
   Jenga: Mikäs siinä noin hymyilyttää :)?
   Naisten naurettava kaksinaismoralismi.

   Lainaa

  29. Mustalaisnaamio 7.9.2017 17:14
   Tulos: -80 (92 ääntä)
   Norriska: Tässä kommenttiosiossa on melkein yhtä paljon paskaa ja naisvihamielistä kuraa kuin mokassa. Ootte te oikeita kullannuppuja.
   Sitä saa mitä tilaa. ;)

   Lainaa

  30. Tulos: +96 (114 ääntä)
   Norriska: Tässä kommenttiosiossa on melkein yhtä paljon paskaa ja naisvihamielistä kuraa kuin mokassa. Ootte te oikeita kullannuppuja.
   Kommenttiosion herrojen näkemykset naisista, niiden älykkyydestä ja suositellusta pukeutumistavasta muistuttavat päivä päivältä enemmän vanhoillista islamismifundamentalismia. Alkuperäisen mokan ilkeämieliset pissikset ovat tosiaan myös melkoinen rimanalitus.

   Lainaa

  31. Ihmettelyä 7.9.2017 19:28
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   eniten mua jäi häiritsemään toi yhteisön nimi

   Lainaa

  32. Tulos: +64 (82 ääntä)
   mörökölli minut vieköön: Naiset vihaavat toisiaan ja se(kin) on tietenkin miesten vika
   Kyllä viha ja kateus on miesten helmasynti. Historiallinen totuus on, että vanhat katkerat miehet lietsovat sotaa ja lähettävät nuoret salskeat pojat tykinruoaksi - koska ovat niin kateellisia heidän nuoruudestaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +61 (97 ääntä)
   En ole tainnut ikinä nähdä sellaista tilannetta, että salskean nuoren miehen salilla otettua paidatonta profiilikuvaa olisi toiset miehet tulleet arvostelemaan "paita päälle vitun rattopoika" -tyylillä. Selkeästi on tasa-arvoiseen maailmaan vielä matkaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +46 (62 ääntä)
   sekaani: En ole tainnut ikinä nähdä sellaista tilannetta, että salskean nuoren miehen salilla otettua paidatonta profiilikuvaa olisi toiset miehet tulleet arvostelemaan “paita päälle vitun rattopoika” -tyylillä. Selkeästi on tasa-arvoiseen maailmaan vielä matkaa.
   Älä sekaani yritä. Ainahan miehet nurisee, jos joku paidaton adonis hyppii näkökentässä. Pitkätukkaiset miehet saavat raivon niskaansa kaljuuntuneiden ukkojen toimesta. Miehet on pirun kateellisia.

   Lainaa

  35. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Ida, Lea ja Nea on kaikki ihan sekasin. Onko sattumaa että kaikkien nimissä on vain 3 kirjainta? Ettei vaan olis feikkiprofiilit?

   Lainaa

  36. Tulos: +50 (70 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ei kaikki naiset vihaa toisiaan. Naiset vihaavat vain itseään kauniinpia, nuorempia, hoikempia, älykkäämpiä, varakkaampia tai sellaisia, kenellä on komeampi, nuorempi tai varakkaampi puoliso. Myöskin jokin yksittäinen määrittelemätön pieni “ärsyttävyys” riittää vihan nostattamiseksi. Nainen, tuo luomakunnan äly ja järjen ääni.
   Vähän hävettää puolestasi.

   Lainaa

  37. Mustalaisnaamio 7.9.2017 22:52
   Tulos: -44 (66 ääntä)
   : Vähän hävettää puolestasi.
   Siinäpä häpeilet. :D

   Lainaa

  38. Tulos: +89 (111 ääntä)
   Eikö ois jo korkee aika jättää toi body shaming taakse. Kaikki tosta on osa sitä yliseksualisoitua kulttuuria, jossa 12 vuotias ei voi käyttää lyhyitä shortseja helteellä koulussa, koska se häiritsee koulun 50 vuotiasta rehtoria. Paljastavian vaatteiden käyttäminen, usko tai älä, ei yksiselitteisesti ole vain huomion hakemista. Ja vaikka paljastavien vaatteiden käyttäjä ajattelis asian itsekin seksuaalisena, SE ON SILTI OKEI. Ihmisen kuuluisi saada olla ylpeä kehostaan. Helvetti.

   Lainaa

  39. Vastuullinen 8.9.2017 8:48
   Tulos: +37 (55 ääntä)
   Nainen: En vihaa ketään, mutta säälin syvästi teitä idiootteja.
   Olenko ainoa, ketä häiritsee nykyään yleinen tapa puhua säälimisestä, kun oikeasti tarkoitetaan halveksumista?

   Lainaa

  40. Miehinen mies 8.9.2017 9:52
   Tulos: +76 (80 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Sitä saa mitä tilaa.
   No nyt on joku kyllä jäänyt ilman vanhempiensa rakkautta ja sitä pimpukkaa kun noin kiukuttaa ja jossain feissarimokissa pitää joka julkasuun jotain "naiset on tyhmiä ihihii" kommentoida jostain komerosta.

   Lainaa

  41. banaaniperseessäsyvällä 8.9.2017 10:18
   Tulos: +40 (52 ääntä)
   mömn: Eikö ois jo korkee aika jättää toi body shaming taakse. Kaikki tosta on osa sitä yliseksualisoitua kulttuuria, jossa 12 vuotias ei voi käyttää lyhyitä shortseja helteellä koulussa, koska se häiritsee koulun 50 vuotiasta rehtoria. Paljastavian vaatteiden käyttäminen, usko tai älä, ei yksiselitteisesti ole vain huomion hakemista. Ja vaikka paljastavien vaatteiden käyttäjä ajattelis asian itsekin seksuaalisena, SE ON SILTI OKEI. Ihmisen kuuluisi saada olla ylpeä kehostaan. Helvetti.
   Tässä tapauksessa oikea termi on slutshaming, ei bodyshaming.

   Lainaa

  42. Tulos: +36 (44 ääntä)
   yli opisto hörhö: Paskoja kommentteja. Ihmisillä ei tunnu enää olevan minkäänlaista filtteriä päässä siitä mitä saa ja mitä ei kannata sanoa. Ihan älyvapaata meininkiä.
   Muttakun minun sananvapaus.

   Lainaa

  43. King Arthur 9.9.2017 2:30
   Tulos: +67 (77 ääntä)
   sekaani: En ole tainnut ikinä nähdä sellaista tilannetta, että salskean nuoren miehen salilla otettua paidatonta profiilikuvaa olisi toiset miehet tulleet arvostelemaan “paita päälle vitun rattopoika” -tyylillä. Selkeästi on tasa-arvoiseen maailmaan vielä matkaa.
   Enkä minä sitä päivää kun rattopoika olisi samaa kaliiberia sanan huora kanssa ja miehiä poikkeuksetta häpäistäisiin seksuaalisuudesta.

   Lainaa

  44. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Jo muinaiset kiinalaiset tunsivat internet-sananlaskun: "Lutka on nainen, joka ei huomaa minua ja huora on nainen, joka huomaa kaikki muut paitsi minut."

   Lainaa

  45. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Mgtow — miehille, jotka eivät ole kokeneet naisen kosketusta, ja siispä mollaavat heitä internetissä, vaikka vilkaisu itseen voisi ratkaista ongelman. (Mustalaisnaamio, puhun sulle. Taitaa olla tuttu liike?)

   Lainaa

  46. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Oonko ainut, jonka mielestä Susannan tissivako näyttää meikatulta?

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (8 ääntä)
   j: Miten minä tämän ymmärsin: Susanna oli joku ilmeisesti ilmoittanut, että hänen kuviaan käytetään Tinderissä ja halusi tietää kuka tämän feikkitinderprofiilin takana on (toivoton tehtävä). Muut naiset rupesivat syyllistämään häntä siitä, kun oli itse ottanut paljastavia kuvia (harmi kun ei näy :D) ja niitä mielellään noissa aina käytetään. Yksi kommentoijista oli lähettänyt viestin aloittajan äidille viestin, kun epäili aloittajan olevan itse feikkikuvalla liikenteessä. Eli, kenenkään toiminnassa ei mitään järkeä.
   Kiitos, selvensi hiukkasen. En tajunnut tekstiketjusta yhtään mitään ensilukemalta.

   Lainaa

  48. ösldiajeoij 11.9.2017 7:54
   Tulos: -16 (18 ääntä)
   j: Miten minä tämän ymmärsin: Susanna oli joku ilmeisesti ilmoittanut, että hänen kuviaan käytetään Tinderissä ja halusi tietää kuka tämän feikkitinderprofiilin takana on (toivoton tehtävä). Muut naiset rupesivat syyllistämään häntä siitä, kun oli itse ottanut paljastavia kuvia (harmi kun ei näy :D) ja niitä mielellään noissa aina käytetään. Yksi kommentoijista oli lähettänyt viestin aloittajan äidille viestin, kun epäili aloittajan olevan itse feikkikuvalla liikenteessä. Eli, kenenkään toiminnassa ei mitään järkeä.
   Ei sovi unohtaa sitä kohtaa, jossa Nea alkaa valittaa että "CIA Naisten Olohuone"-ryhmästä joku oman elämänsä Sherlock Holmes alkaa ottaa yhteyttä hänen sukulaisiinsa postattuaan ryhmään ensin.

   Lainaa

  49. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Btw: Joillain on vaan tarve työntää “parhaat” ominaisuudet tyrkylle niin ettei jää paljon mielikuvituksen varaan. Ennen tätä moitittiin enemmän mutta jostain syystä nykyään hän on vain rohkea ja vahva ihminen mitä enemmän pintaa paljastaa. En nyt tiedä miksi loukkaantua tuollaisista kommenteista kun tavallaan kerjää itse itselleen huomiota kun eihän vaikka poolopaidalla saa samaa aikaan.
   Naisilla (ja miehillä) nyt vaan on rinnat. Joillakin isot, joillakin pienet, jollakin on eriparia. Mutta kaikilla ne on tai on ollut. Vaikka tolla tytöllä olisi ihan tavallinen toppi päällä, hänen rintansa vaan näkyvät siitä tuon verran, tykkäsitte tai ette. Pienirintaisella ei näkyisi noin paljon vaikka olisi sama toppi päällä, niin ei häntä kehoteta laittamaan tissejä piiloon. Ja jos tytölle on annettu isot rinnat, pitäisikö hänen pukeutua sen takia kaapuun, ettei vain vahingossa näkyisi rintavakoa? Tossa ei kuitenkaan tissit ollu edes paljaana. Ymmärrän sitten senkin, että jos olet kaupassa yläosattomissa niin se voi jotakin haitata. Ja kaikkihan me haluamme korostaa parhaita puoliamme, oli se sitten tissit, silmät, kädet tai vaikka korva.

   Lainaa

  50. Tulos: +22 (24 ääntä)
   ookoo: Naisilla (ja miehillä) nyt vaan on rinnat. Joillakin isot, joillakin pienet, jollakin on eriparia. Mutta kaikilla ne on tai on ollut. Vaikka tolla tytöllä olisi ihan tavallinen toppi päällä, hänen rintansa vaan näkyvät siitä tuon verran, tykkäsitte tai ette. Pienirintaisella ei näkyisi noin paljon vaikka olisi sama toppi päällä, niin ei häntä kehoteta laittamaan tissejä piiloon. Ja jos tytölle on annettu isot rinnat, pitäisikö hänen pukeutua sen takia kaapuun, ettei vain vahingossa näkyisi rintavakoa? Tossa ei kuitenkaan tissit ollu edes paljaana. Ymmärrän sitten senkin, että jos olet kaupassa yläosattomissa niin se voi jotakin haitata. Ja kaikkihan me haluamme korostaa parhaita puoliamme, oli se sitten tissit, silmät, kädet tai vaikka korva.
   ja itseasiassa jos on vähänki suuremmat rinnat, niin poolopaita kyllä korostaa niitä enemmän kuin esim kauluspaita joka näyttää vakoa.

   Lainaa

  51. Tulos: +9 (15 ääntä)
   "Joillain on vaan tarve työntää “parhaat” ominaisuudet tyrkylle niin ettei jää paljon mielikuvituksen varaan. Ennen tätä moitittiin enemmän mutta jostain syystä nykyään hän on vain rohkea ja vahva ihminen mitä enemmän pintaa paljastaa. En nyt tiedä miksi loukkaantua tuollaisista kommenteista kun tavallaan kerjää itse itselleen huomiota kun eihän vaikka poolopaidalla saa samaa aikaan." tähän siis oli tarkoitukseni vastata poolopaitojen hämäävyydestä.

   Lainaa

  52. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Mistä muuten saa niitä maagisia poolopaitoja, jotka estävät seksuaalisen ahdistelun? Aika jännä että se toimii, kun kirjaimellisesti kaapuunkin pukeutuneita naisia ahdistellaan

   Lainaa

  53. Partamuumi 16.9.2017 4:31
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   joo: ja itseasiassa jos on vähänki suuremmat rinnat, niin poolopaita kyllä korostaa niitä enemmän kuin esim kauluspaita joka näyttää vakoa.
   Tämä on muuten ihan totta.

   Lainaa

  54. Tulos: -10 (28 ääntä)
   mömn: Eikö ois jo korkee aika jättää toi body shaming taakse. Kaikki tosta on osa sitä yliseksualisoitua kulttuuria, jossa 12 vuotias ei voi käyttää lyhyitä shortseja helteellä koulussa, koska se häiritsee koulun 50 vuotiasta rehtoria. Paljastavian vaatteiden käyttäminen, usko tai älä, ei yksiselitteisesti ole vain huomion hakemista. Ja vaikka paljastavien vaatteiden käyttäjä ajattelis asian itsekin seksuaalisena, SE ON SILTI OKEI. Ihmisen kuuluisi saada olla ylpeä kehostaan. Helvetti.
   No ei todellakaan ole ok, että 12-vuotias tyttö pitää mikroshortseja ja vielä koulussa! Tämä nykyinen pakaroiden vilauttelubuumi on ihan naurettavaa, varsinkin lasten kohdalla. Ja tuskin se muuttaisi tätä yliseksualisoitunutta maailmaa yhtään mihinkään, vaikka ihmiset kulkisivat alasti. Eikä kenenkään tarvitse olla ylpeä kehostaan, riittää ettei sitä häpeä. Ei kai siinä muussa tapauksessa ole mitään ylpeilemistä, kuin jos on kehonrakentaja. Muuten olet vain sattunut syntymään juuri siihen kehoon.

   Lainaa

  55. bananaforscale 11.6.2018 22:05
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Huoh: Voitaisiin puhua kunnioittavammin toista kohtaan. Usea törkeä herjaus.
   Sulla ei selkeesti oo hajuakaan mitä "törkeä herjaus" tarkottaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, feikki, feikkiprofiili, Tinder

 • Uusimmat

 • Kategoriat