Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 23

Yksi kaunotar poistettu kavereista.
Suurenna näkymä
Näin saat naisia, osa 23

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -1694 (1822 ääntä)
   Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.

   Lainaa

  2. Kirjahylly 7.9.2017 1:15
   Tulos: +956 (976 ääntä)
   Viimeinen herra pääsi vihdoin asiaan!

   Lainaa

  3. ihanmummovaan 7.9.2017 1:19
   Tulos: +1050 (1088 ääntä)
   "Tutustella". Ei.

   Lainaa

  4. joulupukki 7.9.2017 1:50
   Tulos: +1416 (1434 ääntä)
   Johan, taidat olla myös itse täysin 0 arvoinen kyseiselle naiselle, joten win win

   Lainaa

  5. Tulos: +442 (450 ääntä)
   No, johan on hieno mies!.....hee-hee-ah-ha-ha-ha

   Lainaa

  6. Tulos: -88 (200 ääntä)
   Kun ei lämpeä niin on hyvä kysyä suoraan.

   Lainaa

  7. Tulos: +462 (474 ääntä)
   Mahtas olla sisäsiittosta porukkaa jos sais vaa Johania nussia.

   Lainaa

  8. Tulos: +663 (671 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   1. Miksi pitäisi tuhlata aikaa siihen, että ihan vain yställisyyden nimissä jutustelisi jonkun tuntemattoman kanssa, joka ei edes ensimmäisten viestien jälkeen viittinyt itse vastata? 2. Koko keskustelu haiskahti jo pelkältä seksin kalastelulta alusta asti, joten siinä vielä suurempi syy vastaamattomuuteen. 3. Miksi leikata asiaton viesti pois, kun se on pitkälti koko jutun pointti ja/tai kliimaksi?

   Lainaa

  9. Tulos: +333 (337 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   Jos jokaiselle tuollaiselle "tutustelijalle" lähtee vastailemaan (edes kerran vuodessa) niin sitä viestien pommitusta tulee sitten päivittäin. Yleensä kun ovat vieläpä tuntemattomia. Tottakai voisi vastata "ei kiinnosta", mutta oman kokemukseni mukaan sekään ei mene perille ja tuollaiset yksipuoliset viestittelut vain jatkuvat. Ainoa keino on suoraan heittää "mustalle listalle".

   Lainaa

  10. Tulos: -34 (144 ääntä)
   Minä menin naimisiin ja poistin kaikki ei-sinkut kaverilistalta.

   Lainaa

  11. Tulos: +278 (278 ääntä)
   Tunnen kyseisen Johanin. Tyypillinen päivitys.

   Lainaa

  12. Tulos: +288 (294 ääntä)
   Viimeisin on kyllä niin tuttua kauraa, ihmisiltä on kadonnut se viitseliäisyys oikeasti Tutustumiseen. Nettiprofiili valmiiksi ja 1 kuva 5v takaa sinne. sit vaan pommittamaan kaikkea elävää ketju-kommentilla "mo mitäs neiti tutustutaax" ja 2 kommentin jälkeen pitäis päästä pukille. Kerraksi. Aloita alusta.

   Lainaa

  13. Tulos: +322 (338 ääntä)
   Johanin kaltaisella itkevällä runkkarilla ei ole minulle yhtään mitään ihmisarvoa.

   Lainaa

  14. Sano ei jeesukselle 7.9.2017 9:09
   Tulos: +185 (199 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   Tuleeko tuo mielen pahoittaminen sulta ihan luonnostaan vai onko pitänyt harjoitella? Netin voi laittaa myös kiinni, jos sieltä ei saa kuin pahaa mieltä.

   Lainaa

  15. Tulos: +267 (269 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   Ootko tosissas? Jos henkilö itse ei pyynnöstä huolimatta kerro itsestään mitään niin miksi kukaan olisi velvollinen vastaamaan hänen seuraaviin viesteihin?

   Lainaa

  16. Tulos: -107 (145 ääntä)
   Tutustuminen on minulle vierasta, nyt tiedän sen että kannattaa kertoa jotain itsestäni. Viimeksi lähetin kuvan omasta kissasta ja se ihastus ei edes koskaan katsonut sitä kuvaa :( Toinen ihastus varmaan säikähti kun lähetin biisin joka saa mut aina itkemään, esti mut (sillä voi olla osuutta asiaan kun laitoin tykkäyksiä ja otin niitä pois instassa). Ei hätää naiset, en uskalla enää lähestyä ketään! Mun eka ihastus oli paras, hänen luokseen pääsi juttelemaan (netissä) ja sitten kun siihen yhteen viestiin ei tullut enää vastausta (lähetin taas biisin, nyt oli sentään iloinen biisi) niin ymmärsin ottaa etäisyyttä ja muistan hänet aina kivana ihmisenä.

   Lainaa

  17. Tulos: +254 (254 ääntä)
   Toi viimeinen on niin kovin, kovin tuttua. Tuokin mies varmaan haukkuu naiset nirsoiksi pihtareiksi kun ei hänen lähestymistapansa "yllättäen" toimi. Mutta jos jaksaa vuosien ajan vongata jokaiselta naiselta tai edes naista muistuttavalta, niin kai ennen pitkää löytyy joku tarpeeksi epätoivoinen. Niin ja älkää miehet valehdelko haluavanne tutustua tai "tutustella", jos haluatte vain sitä yhtä asiaa.

   Lainaa

  18. Vastarannan kiiski 7.9.2017 10:56
   Tulos: +125 (125 ääntä)
   Kylläpä Hennalle tarjoutui ohittamaton tilaisuus...

   Lainaa

  19. Tulos: +327 (335 ääntä)
   Mistä ihmeestä niin moni mies on saanut päähänsä, että jokainen sinkkunainen olisi jollain tapaa velvoitettu menemään sänkyyn jokaisen vonkaavan miehen kanssa? Tai että vain kaveruutta haluavat naiset olisivat jotenkin ilkeitä tai pahantahtoisia, koska eivät halua jokaista peenistä sisäänsä? Tiedoksi Johanille ja vastaaville saumapuolelle jääneille: Naiset eivät ole sinulle velkaa mitään. Jos nainen haluaa olla pelkästään kaveri, se ei ole mitenkään ihmeellinen asia, ei vittuilua tai kiusaamista. Eikä todellakaan jotain mikä vähentäisi millään tavalla naisen ihmisarvoa.

   Lainaa

  20. Tulos: +142 (156 ääntä)
   CH551: Tutustuminen on minulle vierasta, nyt tiedän sen että kannattaa kertoa jotain itsestäni. Viimeksi lähetin kuvan omasta kissasta ja se ihastus ei edes koskaan katsonut sitä kuvaa Toinen ihastus varmaan säikähti kun lähetin biisin joka saa mut aina itkemään, esti mut (sillä voi olla osuutta asiaan kun laitoin tykkäyksiä ja otin niitä pois instassa). Ei hätää naiset, en uskalla enää lähestyä ketään! Mun eka ihastus oli paras, hänen luokseen pääsi juttelemaan (netissä) ja sitten kun siihen yhteen viestiin ei tullut enää vastausta (lähetin taas biisin, nyt oli sentään iloinen biisi) niin ymmärsin ottaa etäisyyttä ja muistan hänet aina kivana ihmisenä.
   "nyt tiedän sen että kannattaa kertoa jotain itsestäni"? Nyt on pakko kysyä, että miten muuten pärjäät elämässä ihan yleisesti, jos sosiaaliset taitosi ja ihmisten välinen normaali vuorovaikutus ovat sinulle noin hankalasti avautuvia asioita?

   Lainaa

  21. Tulos: +148 (154 ääntä)
   CH551: Tutustuminen on minulle vierasta, nyt tiedän sen että kannattaa kertoa jotain itsestäni. Viimeksi lähetin kuvan omasta kissasta ja se ihastus ei edes koskaan katsonut sitä kuvaa Toinen ihastus varmaan säikähti kun lähetin biisin joka saa mut aina itkemään, esti mut (sillä voi olla osuutta asiaan kun laitoin tykkäyksiä ja otin niitä pois instassa). Ei hätää naiset, en uskalla enää lähestyä ketään! Mun eka ihastus oli paras, hänen luokseen pääsi juttelemaan (netissä) ja sitten kun siihen yhteen viestiin ei tullut enää vastausta (lähetin taas biisin, nyt oli sentään iloinen biisi) niin ymmärsin ottaa etäisyyttä ja muistan hänet aina kivana ihmisenä.
   Ootko oikeasti tosissasi, vai oliko tämä jotakin kummallista sarkasmia? Tässä pieni vinkki: ihastuksille kannattaa puhua kuin ihmisille. Sillä pääsee jo tosi pitkälle.

   Lainaa

  22. Tulos: +141 (143 ääntä)
   Yh, onpa inhottava ajatella, että tällaisia tyyppejä oikeasti elää maailmassa paljonkin.

   Lainaa

  23. Tulos: +43 (59 ääntä)
   Anna: “nyt tiedän sen että kannattaa kertoa jotain itsestäni”? Nyt on pakko kysyä, että miten muuten pärjäät elämässä ihan yleisesti, jos sosiaaliset taitosi ja ihmisten välinen normaali vuorovaikutus ovat sinulle noin hankalasti avautuvia asioita?
   Elämä onkin yksinäistä, ujous saattaa johtaa siihen etten koskaa tapaa ihmisiä ja sitten on jonkin verran pelkoa niissä tilanteissa kun pitää olla huomion keskipisteessä kun 10 muuta kuuntelee. Ei hyvin mee, tiedän monta tapausta jotka on jo työelämässä mutta mä etsin yhä paikkaa yhteiskunnassa.

   Lainaa

  24. Tulos: +37 (69 ääntä)
   Izev: Ootko oikeasti tosissasi, vai oliko tämä jotakin kummallista sarkasmia? Tässä pieni vinkki: ihastuksille kannattaa puhua kuin ihmisille. Sillä pääsee jo tosi pitkälle.
   Hyvä vinkki, kokeilen tätä jos taas ihastun johonkin ihmiseen tai muuten vaan etsin ystävää/kaveria. Minun viestissä on 0% sarkasmia, mulle sosiaalisuus on kuin toinen maailma.

   Lainaa

  25. Neiti Knatterton 7.9.2017 13:38
   Tulos: +103 (117 ääntä)
   CH551: Hyvä vinkki, kokeilen tätä jos taas ihastun johonkin ihmiseen tai muuten vaan etsin ystävää/kaveria. Minun viestissä on 0% sarkasmia, mulle sosiaalisuus on kuin toinen maailma.
   Voi sinua, herra kemiallinen kaava. Olet kuitenkin sympaattinen, herkkä ihminen. Ehkä joskus tapaamme jossakin.

   Lainaa

  26. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   Kaikki kysymykset pyrkivät samaan. Miksi vastata ääliöille? (poistan ne)

   Lainaa

  27. Facts of life 7.9.2017 14:30
   Tulos: +28 (64 ääntä)
   Elämä on evoluutiota. Surkeimmat eivät pääse lisääntymään.

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (50 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   Sinä olet paskaa :)

   Lainaa

  29. Sinkkukinkku 7.9.2017 15:20
   Tulos: +119 (119 ääntä)
   wscggff: Minä menin naimisiin ja poistin kaikki ei-sinkut kaverilistalta.
   Eli jätit kaikki sinkut kavereiksi? Tarkoitus pettää aviopuolisoa vai mikä on logiikkana?

   Lainaa

  30. Tulos: +120 (122 ääntä)
   Miehet, tuleeko teille ikinä vastaavaa settiä naisilta?

   Lainaa

  31. Tulos: +134 (134 ääntä)
   - Säitä on pidellyt. - Kyllä vain. Ei ole jaksanut sataakaan. - Mennäänkö panemaan?

   Lainaa

  32. Tulos: +2 (72 ääntä)
   CH551: Tutustuminen on minulle vierasta, nyt tiedän sen että kannattaa kertoa jotain itsestäni. Viimeksi lähetin kuvan omasta kissasta ja se ihastus ei edes koskaan katsonut sitä kuvaa Toinen ihastus varmaan säikähti kun lähetin biisin joka saa mut aina itkemään, esti mut (sillä voi olla osuutta asiaan kun laitoin tykkäyksiä ja otin niitä pois instassa). Ei hätää naiset, en uskalla enää lähestyä ketään! Mun eka ihastus oli paras, hänen luokseen pääsi juttelemaan (netissä) ja sitten kun siihen yhteen viestiin ei tullut enää vastausta (lähetin taas biisin, nyt oli sentään iloinen biisi) niin ymmärsin ottaa etäisyyttä ja muistan hänet aina kivana ihmisenä.
   Ööööö, eli oot kahden naisen kanssa ikinä jutellut? Soitan täällä viulua sun kärsimykselle.

   Lainaa

  33. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   toisaalta silloin siinä, ei välttämättä olisi enää sitä mokaa

   Lainaa

  34. Tulos: +57 (65 ääntä)
   PIN: Miehet, tuleeko teille ikinä vastaavaa settiä naisilta?
   yllättävän useinkin, ei suoranaista seksin vonkausta mutta useampi nainen on olettanut multa muuta kuin ystävyyttä ja moni on mulle suuttunut kun eivät ymmärrä etten yksinkertaisesti seurustelua kaipaa. sinällään muutaman kerran on ollut ikävää kun hyvä naispuolinen ystävä on lopettanut puhumisen sen myötä mutta elämä on välillä vähän kolhimista I guess :/

   Lainaa

  35. Tulos: +61 (73 ääntä)
   PIN: Miehet, tuleeko teille ikinä vastaavaa settiä naisilta?
   Juuh tottakai, vituttaa varsinkin se kun puolitutut naiset lähettävät kuvia märistä pilluistaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +119 (119 ääntä)
   "ei oo minulle yhtään mitään ihmisarvoa" Ganska paha tuo ihmisarvon kieltäminen naiselta, joka ei halua panna.

   Lainaa

  37. meikkipossu 7.9.2017 23:51
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Kukkis: Viimeisin on kyllä niin tuttua kauraa, ihmisiltä on kadonnut se viitseliäisyys oikeasti Tutustumiseen. Nettiprofiili valmiiksi ja 1 kuva 5v takaa sinne. sit vaan pommittamaan kaikkea elävää ketju-kommentilla “mo mitäs neiti tutustutaax” ja 2 kommentin jälkeen pitäis päästä pukille. Kerraksi. Aloita alusta.
   Amen! Juuri näin se nykyään menee, valitettavasti.

   Lainaa

  38. True story 8.9.2017 8:11
   Tulos: +86 (94 ääntä)
   Wiggin: Ööööö, eli oot kahden naisen kanssa ikinä jutellut? Soitan täällä viulua sun kärsimykselle.
   Toinen vilpitön vinkki myös minulta: älä lähettele tytöille biisilinkkejä. Varsinkaan niin että kerrot samalla että ne saa sut itkemään. Koska niin tylsää kuin se onkin, yleisesti koetaan että itkemisestä puhuminen on vaivaannuttavaa, varsinkin jos ei toista tunne kunnolla. Itse kyllä pidän musiikista, mutta kuten myös muillakin niin ainakin mulla on tietty genre/tyyli/artistivalikoima jota kuuntelen. Ja jos se linkitetty biisi on esim. joltain artistilta josta en välitä, niin mää en kuuntele sitä biisiä. Jos taas en tiedä sitä entuudestaan niin saatan kuunnella ehkä aluksi hyvää hyvyyttäni kymmenen sekuntia sieltä täältä ja sanoa jotain siitä. Eli, älä lähetä biisilinkkejä tytöille. Vasta vaikka sitten jos ja kun ootte päässeet tutustumaan paremmin ja tiedät vaikka tytön musamausta enemmän.

   Lainaa

  39. Tulos: +32 (32 ääntä)
   PIN: Miehet, tuleeko teille ikinä vastaavaa settiä naisilta?
   Ei, vaan paljon osaavaampaa tunnustelua. Kai ne voisi leikata nimettömiksi ja esitellä näille rakkauden mestareille, kuinka tunnustellaan, että kiinnostaako :P Areenassa on pyörimässä pokausdokumentti, mutta sanoisin että paljon tarpeellisempi dokkari olisi, kuinka edes tapaat kiinnostavia ihmisiä ilman, että he ignoraavat -dokumentti.

   Lainaa

  40. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   No joo, muuten kyllä, mutta kun sehän jo pyysi kertomaan itsestään.

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Johan on hieno mies

   Lainaa

  42. Tulos: -27 (37 ääntä)
   True story: Toinen vilpitön vinkki myös minulta: älä lähettele tytöille biisilinkkejä. Varsinkaan niin että kerrot samalla että ne saa sut itkemään. Koska niin tylsää kuin se onkin, yleisesti koetaan että itkemisestä puhuminen on vaivaannuttavaa, varsinkin jos ei toista tunne kunnolla. Itse kyllä pidän musiikista, mutta kuten myös muillakin niin ainakin mulla on tietty genre/tyyli/artistivalikoima jota kuuntelen. Ja jos se linkitetty biisi on esim. joltain artistilta josta en välitä, niin mää en kuuntele sitä biisiä. Jos taas en tiedä sitä entuudestaan niin saatan kuunnella ehkä aluksi hyvää hyvyyttäni kymmenen sekuntia sieltä täältä ja sanoa jotain siitä. Eli, älä lähetä biisilinkkejä tytöille. Vasta vaikka sitten jos ja kun ootte päässeet tutustumaan paremmin ja tiedät vaikka tytön musamausta enemmän.
   Monesti laittanut, aina toiminut.

   Lainaa

  43. Tulos: +58 (64 ääntä)
   Ikävä kyllä kaikille ystävällisillekään lähestyjille ei vaan voi vastata, varsinkaan netissä. Muuten siitä saa itselleen ihan täyspäiväisen työn. Tämä on tosiasia, kun vaan sattuu olemaan meikkiä käyttävä ja iloisen näköinen nainen. Olen aina arvostanut aloitteellisia miehiä mutta heidän joukkoonsa mahtuu paljon sellaisia, jotka eivät ymmärrä edes kieltoa.

   Lainaa

  44. Tulos: +27 (51 ääntä)
   Facts of life: Elämä on evoluutiota. Surkeimmat eivät pääse lisääntymään.
   Nykyään nimenomaan tuntuu että ne surkeimmat vaan lisääntyy ja koulutetut järkevät ihmiset ovat hankkimatta lapsia...

   Lainaa

  45. Muna pilluun 9.9.2017 16:05
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   Mee tonne mokien puolelle minne sä kuulutkin.

   Lainaa

  46. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Johan, nyt on vähän erilaiset markkinat.

   Lainaa

  47. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   Voit nyt lopettaa ton paskapostauksen mun nimimerkillä.

   Lainaa

  48. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Huoh: Viimeisessä mokassa olisi ollut ystävällistä vastata kysymyksiin, sekä tuo viimeinen asiaton kysymys olisi voitu leikata pois.
   Joko tämä "huoh" on trolli, tai muuten vaan todella typerä ihminen.

   Lainaa

  49. Tulos: +8 (38 ääntä)
   Viimeistä käy kyllä jotenkin sääliksi, aika hankala uskoa että on ihan pelkkää seksiä ajanut takaa jos on kolmen eri vuoden aikana sinnikkäästi yrittänyt "tutustella". Saattaa hyvinkin kärsiä vain pahasta sosiaalisesta ahdistuneisuudesta - kuten myös kommenttiosaston herra CH551 - eikä välttämättä kuulu samaan lokeroon kaiken maailman Johanien kanssa, joka kärsii vain siitä, että on kusipää. Viimeinen, asiattomin kommenttikin saattaa olla hirveässä humalassa tehty kun epätoivoisesti yrittää lääkitä itseään sillä ainoalla tavalla minkä tietää estoja vähentävän, ja sitten menee överiksi.

   Lainaa

  50. Tulos: +12 (12 ääntä)
   joulupukki: Johan, taidat olla myös itse täysin 0 arvoinen kyseiselle naiselle, joten win win
   Kyl maar kyyneleet tirahti silmiin tässä nyyhkytarinassa kun kamulistan kuumin piti poistaa D: D:

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: viesti, keskustelu, puhelu, ihmisarvo