Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 175

Ovatko nuo ydinkärkiä?
Kuvakooste, osa 175

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 24 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. ihanmummovaan 7.9.2017 1:25
   Tulos: -503 (735 ääntä)
   Aurora, jääkaapin kätisyys on helposti vaihdettavissa, vaikkei oliskaan he ajatellut läpi. Mari, tuosta tulee tosiaan mieleen ideaalisiteessä oleva vino jalka, johon on tökätty villapipo. Miia, samassa lauseessa "sota-aika" ja "mieheni on käynyt armeijan" ei ole 2010-luvulla relevantti. Vanhainkoti, tulossa ollaan!

   Lainaa

  2. Tulos: -243 (273 ääntä)
   Eikös tuossa alimmassa ole kaksi retikkaa? En nyt ainakaan muuta keksi tuosta kuvasta. Ehkä se on sitten hämmentävä juures osalle.

   Lainaa

  3. Mr. Ällö 7.9.2017 2:00
   Tulos: +344 (474 ääntä)
   Taidankin tietää, mitä Miian mies on tehnyt siellä armeijassa poikien kanssa sokeritopeilla. Nam nam.

   Lainaa

  4. Tulos: -110 (124 ääntä)
   Selkeät retikat alimmassa, naattipää leikattuna. https://www.raakatori.fi/tuotteet/kasvikset/juurekset/retikka-valkoinen-kotimainen-luomu/tuote-Aht016

   Lainaa

  5. Tulos: +298 (446 ääntä)
   Varpaille sukat? Seuraavaks varmaan molemmille korville omat pikku pipot.

   Lainaa

  6. LiinaPiina 7.9.2017 5:51
   Tulos: -85 (151 ääntä)
   Mikä tuo pitkä vaaleanpunaisen fleecen sisällä oleva on, joka on Marin kuvassa ja jolla on varvassukka? En hahmota kuvaa. Tuijotin kuvaa vielä, ennen kuin ehdin lähettää tämän viestin ja tajusin, että se on pitkä jalkaterä!? Mietin kauan, että mikä sormi tai pötkö se on..

   Lainaa

  7. Tulos: +295 (305 ääntä)
   LiinaPiina: Mikä tuo pitkä vaaleanpunaisen fleecen sisällä oleva on, joka on Marin kuvassa ja jolla on varvassukka? En hahmota kuvaa. Tuijotin kuvaa vielä, ennen kuin ehdin lähettää tämän viestin ja tajusin, että se on pitkä jalkaterä!? Mietin kauan, että mikä sormi tai pötkö se on..
   Marilla taitaa olla jalassa kipsi ja sen päällä vaaleanpunainen side.

   Lainaa

  8. Tulos: +194 (196 ääntä)
   LiinaPiina: Mikä tuo pitkä vaaleanpunaisen fleecen sisällä oleva on, joka on Marin kuvassa ja jolla on varvassukka? En hahmota kuvaa. Tuijotin kuvaa vielä, ennen kuin ehdin lähettää tämän viestin ja tajusin, että se on pitkä jalkaterä!? Mietin kauan, että mikä sormi tai pötkö se on..
   Oisko Marilla kipsi jalassa ja siksi varpaat kaipasivat sukkaa... (en kyllä tiedä miten tuo pysyy jalassa mutta eipä minun tarvitsekaan)

   Lainaa

  9. SeppoOnBi 7.9.2017 7:16
   Tulos: +205 (219 ääntä)
   ihanmummovaan: Aurora, jääkaapin kätisyys on helposti vaihdettavissa, vaikkei oliskaan he ajatellut läpi. Mari, tuosta tulee tosiaan mieleen ideaalisiteessä oleva vino jalka, johon on tökätty villapipo. Miia, samassa lauseessa “sota-aika” ja “mieheni on käynyt armeijan” ei ole 2010-luvulla relevantti. Vanhainkoti, tulossa ollaan!
   Tapa, jolla jommentoit on melko rasittava jo pelkästään sen takia, koska se lähtee oletuksesta että mokissa esiintyvät ihmiset lukisivat kommenttisi. No, saattaahan tämä tapa jolla minä kommentoin, olla rasittava joten kuka minä olen tuomitsemaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +189 (197 ääntä)
   ihanmummovaan: Aurora, jääkaapin kätisyys on helposti vaihdettavissa, vaikkei oliskaan he ajatellut läpi. Mari, tuosta tulee tosiaan mieleen ideaalisiteessä oleva vino jalka, johon on tökätty villapipo. Miia, samassa lauseessa “sota-aika” ja “mieheni on käynyt armeijan” ei ole 2010-luvulla relevantti. Vanhainkoti, tulossa ollaan!
   Kaikissa jääkaapeissa se kätisyyden vaihto ei valitettavasti onnistu...

   Lainaa

  11. Poikavain 7.9.2017 7:53
   Tulos: +58 (72 ääntä)
   Ekassa kuvassa putki näyttää käärmeeltä aurinkolasien kanssa.

   Lainaa

  12. Tulos: +189 (191 ääntä)
   Marin jalka on vaaleanpunaisessa kipsissä. Siinä ei ole mitään idealisidettä kipsin päällä. Kipsissä ollessa varpaat palvelevat tosi herkästi, siksi kudottu varpaille oma sukka. Tuohon päälle kun vielä laittaa ison sukan niin on lämpimämpi, ja molemmat sukat pysyvät jalassa. "Ydinkärjet" ovat sokeritopat, eivät mitkään retikat.

   Lainaa

  13. Tulos: +147 (149 ääntä)
   Auroran tilanne on melko tuttu. Etsin opiskelujen jälkeen asuntoa ja aika monta yksiötä kävin katsomassa. Erään yksiön kuvaksessa luki "Pieni keittiö toimivalla pohjaratkaisulla". Olihan se todella toimiva, kun uunin luukku ei mahtunut auki.

   Lainaa

  14. Tulos: +34 (48 ääntä)
   dea: Eikös tuossa alimmassa ole kaksi retikkaa? En nyt ainakaan muuta keksi tuosta kuvasta. Ehkä se on sitten hämmentävä juures osalle.
   Pakko olla! Ihan peruslöytö mistä tahansa huutokaupasta. Hämmentävää tosiaan.

   Lainaa

  15. Jää kaapissa. 7.9.2017 15:26
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   ZZTop: Kaikissa jääkaapeissa se kätisyyden vaihto ei valitettavasti onnistu…
   Kuvan jääkaapissa onnistuu.

   Lainaa

  16. Tulos: -6 (24 ääntä)
   Jää kaapissa.: Kuvan jääkaapissa onnistuu.
   Seinustalla olevat putket näyttäisivät olevan tiellä, Ei onnistu kätisyyden vaihto

   Lainaa

  17. Tulos: +32 (38 ääntä)
   nolla: Pakko olla! Ihan peruslöytö mistä tahansa huutokaupasta. Hämmentävää tosiaan.
   Eh, ei ole retikka vaan sokeritoppa.

   Lainaa

  18. Tulos: +33 (49 ääntä)
   Onko nuo sokeritoppamuotit vai sokeritopat? Jos sokeria ovat ja myyty huutokaupassa, niin en tiedä lähtisinkö kahvin sekaan murustamaan, kun ei tiedä missä kaikkialla ne ovat elinkaarensa aikana olleet.

   Lainaa

  19. Tulos: +66 (68 ääntä)
   Kyllähän huutokaupoissa paljon näkee sodanaikaisia ydinkärkiä. Harmi kun ovat vanhuuttaan tosiaan jo käyttökelvottomia, mutta uraanin voi yleensä kierrättää ja myydä vaikka Pohjois-Koreaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Tonzo: Varpaille sukat? Seuraavaks varmaan molemmille korville omat pikku pipot.
   Tuo sukka on aivan ylisöpö ja korvapipot olis muuten hyvä idea!

   Lainaa

  21. King Arthur 9.9.2017 2:55
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   jupu: Oisko Marilla kipsi jalassa ja siksi varpaat kaipasivat sukkaa… (en kyllä tiedä miten tuo pysyy jalassa mutta eipä minun tarvitsekaan)
   Hyvin pysyy kun lekuri määrännyt jalan kohoasentoon. Ei sen varvassukan kanssa varmaankaan hirveesti heiluta pisin toreja. Itselle olis kelvannut tollanen varvassukka kun jouduin venyttämään mummon neulomat villasukat piloille kipsin kärkeen kun kevätviima vihelsi ikkunanraosta.

   Lainaa

  22. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Aina on mukavaa, kun joku sekoboltsi päättää kommentoida.

   Lainaa

  23. Satunnainen randomi 6.10.2017 6:03
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Miimu: Auroran tilanne on melko tuttu. Etsin opiskelujen jälkeen asuntoa ja aika monta yksiötä kävin katsomassa. Erään yksiön kuvaksessa luki “Pieni keittiö toimivalla pohjaratkaisulla”. Olihan se todella toimiva, kun uunin luukku ei mahtunut auki.
   Olen käynyt "mesenaattina" parin kaverin kanssa kämppiä katsomassa. Eräässä 57 neliön "kolmiossa" oli arviolta 30 neliön olkkari, 5 neliön parveke, kaksi 4 neliön makuukoppia joihin mahtui juuri ja juuri sänky, pöytä ja tuoli oven avautuessa sisään... lopusta tilasta käytävä vei hyvän siivun ja sitten oli muutaman neliön kylpyhuone-wc jossa amme... keittiö oli pitkä ja kapea, oikealla seinällä korkeita kaappeja, vasemmalla seinällä koneet... tiskikoneen luukku mahtui juuri auki vastapuolen kaappeja vasten blokaten oviaukon. Siitä eteenpäin altaan jälkeen oli oikealle avautuva jääkaappi jonka takana hella ja metrin työtaso. Kuka perkele lienee senkin järjestyksen keksinyt. Yksin siinä ehkä asuisi jos kukkaro kestäisi syödä enimmäkseen ulkona, mutta kaksi asukasta taistelisi tilan jaosta ja kolme mielenterveydestä.

   Lainaa

  24. bananaforscale 11.6.2018 22:09
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Mr. Ällö: Taidankin tietää, mitä Miian mies on tehnyt siellä armeijassa poikien kanssa sokeritopeilla. Nam nam.
   *sokeritopilla

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: jääkaappi, villasukat, sokeritopat, kuva, vaarallinen