Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 31

Paha mieli Raxin mainoksesta.
Mielensäpahoittajat, osa 31

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -303 (735 ääntä)
   -25 asteen pakkanen eli siis 25 astetta plussaa.

   Lainaa

  2. Tulos: +456 (608 ääntä)
   Jos Katjalle ei kelpaa ni valitkoon toisen paikan. Sama hinta maksetaan buffetista myös me, jotka ei syödä pizzaa.. syystä tai toisesta.

   Lainaa

  3. Tulos: +123 (441 ääntä)
   Siis tuossa toisessahan mielensäpahoittaja oli selvästi Roni, vai eikö ravintoloita saa enää arvostella valikoiman kattavuuden perusteella?

   Lainaa

  4. Tulos: -395 (677 ääntä)
   Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa. :(

   Lainaa

  5. Tulos: +76 (104 ääntä)
   Puffettiin kannattaa mennä kylläisenä niin aina saa vatsansa täyteen.

   Lainaa

  6. Tulos: +244 (314 ääntä)
   KooKoo: Jos Katjalle ei kelpaa ni valitkoon toisen paikan. Sama hinta maksetaan buffetista myös me, jotka ei syödä pizzaa.. syystä tai toisesta.
   Sehän oli Katjan omakin pointti. "Sairauttaan ei voi valita, mutta ruokapaikan voi" = Vien rahani muualle, koska tarjonta on huonoa. Jos tarjontaa parannettaisiin tai keliaakikolle olisi sopivia pizzoja ilman 3 euron lisämaksua, tulisi siellä käytyä. Ja Anssi voisi käydä jostain lukaisemasta, mitä raiskauskulttuuri tarkoittaa oikeasti, eikä käyttää termiä, jonka tarkoituksen tietää heikosti.

   Lainaa

  7. Tulos: -280 (398 ääntä)
   Vammaset voi syödä heille tarjotuissa hoitoloissa heidän mukaista ruokaa. Itse tarjoaisin heille vain Aktion T4:ää, mutta minä olenkin humanisti enkä halua kenenkään kärsivän.

   Lainaa

  8. Tulos: +442 (546 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille.
   Vegaanius on valinta, keliakia ei.

   Lainaa

  9. Tulos: +321 (331 ääntä)
   Oulun ideaparkissa saa muuten raxissa alennuksen, jos kuuluu keliakialiittoon ja on näyttää kortti.

   Lainaa

  10. Tulos: +157 (173 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa.
   Vegaaneille on oikein kattava tarjonta Raxissa! Ne pizzat voi pyytää ilman lisämaksua ja kaikkea muutakin löytyy. Jalopenonugettei, maissii, kaikkee.

   Lainaa

  11. Tulos: -54 (90 ääntä)
   Tieto: Oulun ideaparkissa saa muuten raxissa alennuksen, jos kuuluu keliakialiittoon ja on näyttää kortti.
   Myös oluesta?

   Lainaa

  12. Tulos: -5 (409 ääntä)
   Ei kai kukaan vertaa keliakiaa ja vegaaniutta?? Keliakia on totta, vegaanius korvien välissä.

   Lainaa

  13. Tulos: +379 (419 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille.
   Ei ravintola ole mikään julkinen palvelu, jolla on velvollisuus taata erikoisruokavaliota noudattaville ruokaa :D Tietty hyvää toimintaa on tarjota kaikille syötävää.

   Lainaa

  14. Tulos: +373 (405 ääntä)
   En minäkään keliaakikkona mene pizzabuffettiin, mutta eipä ole tullut mieleenkään valittaa. Ravintoloita on joka lähtöön eikä ravintoloilla ole mitään velvollisuutta tarjota kaikkea kaikille. Suurimmassa osassa ravintoloita on aina lukuisia vaihtoehtoja joita keliaakikko voi syödä, joten miksi mennä siihen yhteen paikkaan joka perustuu valmiiden pizzaviipaleiden tarjoiluun? Vaikka en ole ruokarajoitettani itse valinnut, se on kuitenkin minun ongelmani eikä ravintoloitsijan.

   Lainaa

  15. Tulos: +80 (128 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa.
   Buffet tarjoaa jo samanlaisen satsin pizzoja myös keliaakikoille ja vegaaneille. Mutta en keksi yhtään syytä miksi olisi yrittäjän vastuulla, että kyseiset pizzat heillekin kelpaisivat. Jos gluteenittoman ja lihattoman ja hiivattoman ja sianlihattoman ja laktoosittoman ja poronlihattoman ja kananmunattoman ja kalattoman ruoan myyminen on kannattavaa niin joku kyllä myy sitä ja muut kärsikööt sitten menetettyjen asiakkaiden (= pienemmän myynnin) muodossa. Näinpä on tarjolla sitä enemmän vegaani-, allergia- ym. erityisruokaa mitä enemmän sitä halutaan ja tarvitaan. Se on markkinataloutta. Se toimii sitä paremmin kaikkien (myös erityisryhmien) eduksi, mitä vähemmän sitä häiritään pakottamalla sitä kannattamattomaksi siinä pelossa, että jollekin uniikille lumihiutaleelle tulee paha mieli. Jos et ymmärrä tätä mekanismia ja sen toimivuutta, niin jätän sinulle pohdittavaa toisesta näkökulmasta, joka ainakin omasta mielestäsi näyttää olevan sinulle tuttu alue, eli eettisestä: miksi on pizzayrittäjän velvollisuus tarjota vegaanipizzaa ja allergikkojen ruokaa, jos esimerkiksi sinun, minun tai naapurin sepon tai irman ei ole? Tiedän, että olet melkovarma rölli eikä minua kiinnosta oletko. Vastasin siksi että jotkut ovat oikeasti tuota mieltä. Ja se ihmetyttää minua.

   Lainaa

  16. Tulos: -154 (178 ääntä)
   Taitaa Tarja olla ulkona ensimmäisen kerran ku ei ole pakkasta. Ei ne käärmeet siellä laavulla oleile pakkasissa. Varo vaan, siellä metsässä saattaa tulla myös hirvi vastaan

   Lainaa

  17. Tulos: -165 (189 ääntä)
   Plop: -25 asteen pakkanen eli siis 25 astetta plussaa.
   Eipä voi kovin kummoiset taidot olla jos ei ole käärmettä koskaan aikasemmin nähnyt metsässä.

   Lainaa

  18. Tulos: +106 (144 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa.
   Persupiireihin? Sanattomaksi menee kun teidän riidanhaastajien juttuja lukee. Ja ei pizzerian todellakaan tarvitse taata yhtään mitään vegaaneille ja/tai keliaakikoille.

   Lainaa

  19. Tulos: +58 (66 ääntä)
   Väsynyt: Myös oluesta?
   Onhan se tosiaan jännää, että myös gluteenitonta olutta on nykyään tarjolla.

   Lainaa

  20. Tulos: +57 (107 ääntä)
   Vähän sama kun menis baariin ja valittaisi ravintoloitsijalle aamulla krapulaa. Ei yrittäjä ole vastuussa kaikesta

   Lainaa

  21. Tulos: +21 (37 ääntä)
   KooKoo: Jos Katjalle ei kelpaa ni valitkoon toisen paikan. Sama hinta maksetaan buffetista myös me, jotka ei syödä pizzaa.. syystä tai toisesta.
   Mullekin tuo maksaisi saman hinnan, vaikken edes haluaisi käydä tuolla tai syödä siellä mitään. Käyn siis muualla :D

   Lainaa

  22. Minäminä 12.9.2017 9:57
   Tulos: +253 (271 ääntä)
   jaska: Eipä voi kovin kummoiset taidot olla jos ei ole käärmettä koskaan aikasemmin nähnyt metsässä.
   Missä kohdassa luki, ettei ole ennen käärmettä nähnyt? Veikkaan, että aika moni säikähtää, jos metsässä sellainen yllättäen on polulla vastassa, oli nähnyt ennen tai ei. Ja on syytäkin säikähtää, jos sen vasta lähellä huomaa, sillä käärmeen purema voi olla hengen vaarallinen. Hyvinhän tuo kuitenkin uskalsi kuviakin ottaa. Itse olen nähnyt ainakin sata käärmettä, kun metsässä paljon liikun. Olen kokenut kahdesti käärmeen puremankin. Silti väistän, jos sellainen tulee vastaan. Kokemus nimittäin kertoo, että käärme saattaa purra, vaikka sellaisen olisi nähnytkin ennen. Mutta turvallisen matkan päästä ihailen sitä mielelläni ja otan valokuvia, jos on inspistä. Saatan jopa päivittää Faceen.

   Lainaa

  23. Tulos: +105 (163 ääntä)
   Jänniä nämä jotkut pienet ryhmät, jotka jostain syystä kuvittelevat että koko maailman täytyy pyöriä heidän ehdoillaan. Gluteenitonta pizzaakin pitäisi ilmeisesti tehdä sama määrä kuin tavallista, vaikka sitä söisi vain 2 ihmistä päivässä. No, tuo on niin nähty. Työkaverilla on keliakia, ja jos työpaikan kahvihuoneessa on esim. viittä eri tarjottavaa, joista 4 on gluteenitonta, niin eiköhän tämä ihminen marise: "Ai tää yks ei oo gluteenitonta, no voi höh."

   Lainaa

  24. Tulos: +140 (152 ääntä)
   jaska: Eipä voi kovin kummoiset taidot olla jos ei ole käärmettä koskaan aikasemmin nähnyt metsässä.
   Eli jos ottaa kuvan jostakin, se tarkoittaa että kyseessä on ensikohtaaminen. Mites noi ruokakuvat...

   Lainaa

  25. yli opisto hörhö 12.9.2017 11:52
   Tulos: +186 (204 ääntä)
   Monican kommentti on aika hölmö, tottakai sitä säikähtää jos käärme tulee vastaan. Ei sillä ole mitään tekemistä "luonnosta vieraantumisen" kanssa. Pelko on terveellistä koska se pitää ihmisen elossa. Itse en ole koskaan nähnyt mitään käärmettä luonnossa, joten varmaan sitä säikähtäisi jonkin verran.

   Lainaa

  26. Tulos: +105 (121 ääntä)
   Monica, ehkä ei kannata kommentoida, jos et tajua kunnolla aihepiiriä mihin kommentoit. Varmaan melkein jokainen suomalainen on nähnyt käärmeen, mutta ei se sitä tarkoita etteikö se silti olisi vaarallista, jos pääsee puremaan.

   Lainaa

  27. Tulos: +34 (74 ääntä)
   Ei mikään pakko ole minkään firman tarjontaansa laajentaa, mutta eikö asiakas muka saa antaa palautetta? Pointti on hyvä, laadukkaissakin pitserioissa gluteeniton maksaa yleensä vain 0,5-1e lisää normaalihintaan. Juuri tällainen palaute voisi hyvin olla herätys jollekin yritykselle. Hyvä palaute.

   Lainaa

  28. Tulos: +173 (187 ääntä)
   "PÖÖ!" "Hui kun säikähdin!" "Vitsit sä oot ihmisistä vieraantunu kun semmosen näkeminen säikäyttää"

   Lainaa

  29. Tulos: +73 (95 ääntä)
   Kermit: Ei mikään pakko ole minkään firman tarjontaansa laajentaa, mutta eikö asiakas muka saa antaa palautetta? Pointti on hyvä, laadukkaissakin pitserioissa gluteeniton maksaa yleensä vain 0,5-1e lisää normaalihintaan. Juuri tällainen palaute voisi hyvin olla herätys jollekin yritykselle. Hyvä palaute.
   Juu. Vois Katja tosin koittaa itsekin keliaakikkona ymmärtää, että lisämaksu hänelle aiheutuu gluteenittoman ruuan korkeammista kustannuksista ravintolalle. Eikä sitä voi olla kallista erikoismättöä joka sorttia olla tarjolle laittamassa, ja sitten roskiin heittämässä kun ei ollutkaan tarpeeksi syöjiä. Itselläni on niin paljon itsestäni riippumattomia ruokarajoitteita, että olisin iloinen jos olisin vain keliaakikko, sais edes joskus syötyä ulkona, gluteenitonta kun on niin hyvin jo nykyään tarjolla. Mutta koska olisin joko maailman hankalin asiakas tai mulle voitais myydä vain eioota, en edes viitsi mennä ravintoloihin itseäni ja muita kiusaamaan. Ikävää mulle, joskus tuntee että on epäreilua, mut se on mun ongelma eikä muiden. Vaikuttaa siltä, ettei katja ole hyväksynyt osaansa eikä ihan ymmärrä, ettei kaikki voi nyt muuttua juuri hänen edukseen...

   Lainaa

  30. Tulos: +22 (56 ääntä)
   Kuka edes haluaisi Raxiin? Ei ole mikään menetys olla menemättä.

   Lainaa

  31. Tulos: +36 (78 ääntä)
   Oivoi kyllä nyt kaikki miehet muuttuu raiskareiksi kun näkevät pienen osan piirretyistä pikkuhousuista, ja ilmeisesti Maxin ja Anssin mielestä naisetkin niin heikkoja otuksia että eivät kestä piirroksia katsella. Onneksi nämä miesfeministit tulivat pelastamaan päivän, feministeiksi tuntuvat vaan pitävän naisia aika heikossa asemassa.

   Lainaa

  32. Tulos: +6 (42 ääntä)
   MissK: Juu. Vois Katja tosin koittaa itsekin keliaakikkona ymmärtää, että lisämaksu hänelle aiheutuu gluteenittoman ruuan korkeammista kustannuksista ravintolalle. Eikä sitä voi olla kallista erikoismättöä joka sorttia olla tarjolle laittamassa, ja sitten roskiin heittämässä kun ei ollutkaan tarpeeksi syöjiä. Itselläni on niin paljon itsestäni riippumattomia ruokarajoitteita, että olisin iloinen jos olisin vain keliaakikko, sais edes joskus syötyä ulkona, gluteenitonta kun on niin hyvin jo nykyään tarjolla. Mutta koska olisin joko maailman hankalin asiakas tai mulle voitais myydä vain eioota, en edes viitsi mennä ravintoloihin itseäni ja muita kiusaamaan. Ikävää mulle, joskus tuntee että on epäreilua, mut se on mun ongelma eikä muiden. Vaikuttaa siltä, ettei katja ole hyväksynyt osaansa eikä ihan ymmärrä, ettei kaikki voi nyt muuttua juuri hänen edukseen…
   Eihän tässä kukaan ole vaatinut, että erikoismättöjä pitäisi olla joka sorttia erikseen valmiina tarjolla. Raxi toimii niin, että gluteeniton pitsa tilataan omilla täytteillä ja sen saa sitten omaan pöytään vain itselle syötäväksi. Lähinnä tässä tuntuu hiertävän se, että joutuu maksamaan 3 e ylimääräistä pitsasta, vaikka itse buffetpöydästä ei juuri mitään muuta voi syödä. Yleensä kun lisähinta gluteenittomasta pitsasta on sen max. 1 € muissa paikoissa. Usko pois, jokainen keliaakikko ymmärtää gluteenittoman ruuan olevan kallista, mutta tuo lisä on jo melko iso.

   Lainaa

  33. Tulos: 0 (28 ääntä)
   BernieBro: Vammaset voi syödä heille tarjotuissa hoitoloissa heidän mukaista ruokaa. Itse tarjoaisin heille vain Aktion T4:ää, mutta minä olenkin humanisti enkä halua kenenkään kärsivän.
   Olet vaikeasti aivovammainen, Cortex näkyy puuttuvan.

   Lainaa

  34. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Nelli: Jänniä nämä jotkut pienet ryhmät, jotka jostain syystä kuvittelevat että koko maailman täytyy pyöriä heidän ehdoillaan. Gluteenitonta pizzaakin pitäisi ilmeisesti tehdä sama määrä kuin tavallista, vaikka sitä söisi vain 2 ihmistä päivässä. No, tuo on niin nähty. Työkaverilla on keliakia, ja jos työpaikan kahvihuoneessa on esim. viittä eri tarjottavaa, joista 4 on gluteenitonta, niin eiköhän tämä ihminen marise: “Ai tää yks ei oo gluteenitonta, no voi höh.”
   Työkaverisi ei tajua miten onnekas on. Omassa työporukassa kolme keliaakikkoa (40 ihmisestä) ja koskaan ei ole mitään gluteenitonta kahvileipää tarjolla edes erityistilaisuuksiin. Työpöydän laatikossa on sitä varten oma keksipaketti :) olisin ilahtunut jos joskus olisi, mutta ei tämä huono näinkään ole. Saapahan valita itse.

   Lainaa

  35. Tulos: +72 (82 ääntä)
   Sanoisin, että on ihan tervettä säikähtää kyytä, koska se on kuitenkin myrkyllinen. Itse olen törmännyt kerran omassa pihassa kyyhyn, ja onneksi kyy oli samaa mieltä, että meistä ei ole kavereiksi, niin molemmat lähdimme hyvin rivakasti eri suuntiin.

   Lainaa

  36. Tulos: +6 (40 ääntä)
   Tosissanne vertaatte omasta päästä keksittyjä erityisruokavalioita tai edes allergioita parantumattomaan autoimmuunisairauteen? Jep jep. Samoin on täysin eri asia tehdä kaikki gluteenittomana/tarjota yhtä paljon gton vaihtoehtoja buffassa kuin esim. kohtuullistaa tilauksesta (vain tarpeeseen) tehtävän tuotteen hintaa.....

   Lainaa

  37. Eivoiymmärtää 12.9.2017 22:37
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Miksi ihmeessä Tarja ja Monica ovat facebook-kavereita?

   Lainaa

  38. Tulos: +42 (48 ääntä)
   jaska: Eipä voi kovin kummoiset taidot olla jos ei ole käärmettä koskaan aikasemmin nähnyt metsässä.
   Kuka sanoi, että on eka kerta? Kyllä minulla ainakin sykkeet nousee aina kun kyyn nään, koska kammoan käärmeitä. Ihan kelpo postaus faceen mielestäni, kun on noinkin hyvän kuvan saanut luikertelijasta. Jatkoon.

   Lainaa

  39. Tulos: +44 (56 ääntä)
   Monica olis varmaan pysähtynyt ja silittänyt käärmettä, koska hän ei ainakaan ole vieraantunut luonnosta...

   Lainaa

  40. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Monica nosti kerralla sykkeet..

   Lainaa

  41. Tulos: +30 (42 ääntä)
   Monica käy uimassa jossain haialueella lomamatkallaan. Kohtaa hain, joka haukkaa pikkuruisen palan hänen jalastaan. Kotona Suomessa kertoo kavereilleen, että "Hai puri, mutta sehän on vain elämää ja luonnossa eläimet syövät toisiaan joka päivä, joten ei haitannu ollenkaan, enkä edes säikähtäny."

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (42 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa.
   Ja kasvisruokaravintoloiden tulee tarjota lihaa lihansyöjille? Kai ny ravintola voi ihan itse päättää mitä ruokaa tekee, eikö?

   Lainaa

  43. Tulos: -55 (65 ääntä)
   No oikeesti? Tarja on mukamas niin eräjormaa, ja sitten postaa kuvan käärmeestä saatteella "HUI KAUHIA KATTOKAA MELKEIN KUOLIN!!" Niinku että täh?

   Lainaa

  44. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Ippe: No oikeesti? Tarja on mukamas niin eräjormaa, ja sitten postaa kuvan käärmeestä saatteella “HUI KAUHIA KATTOKAA MELKEIN KUOLIN!!” Niinku että täh?
   Nyt täytyy kyllä miettiä, että kuinkahan monta kommenttia tämä Monica jaksaa kirjoittaa tänne ennenkuin myöntää olleensa hitusen lapsellinen ja että logiikkansa koko jutussa ontuu aika pahasti. Joskus kannattaisi vain antaa periksi ja myöntää oma vajavuutensa, ei aina voi olla kaikessa oikeassa ja paras.

   Lainaa

  45. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa.
   Miten niin pitää taata? Ravintolan ei ole pakko tarjota ruokaa kaikille.

   Lainaa

  46. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Siis miksi ihmiset änkeää syömään jonnekkin missä ei ole heille sopivaa ruokaa? Ihan kamala "minä minä minä" kulttuuri.

   Lainaa

  47. Vaahtokarkkipizza... 14.9.2017 9:04
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Rax on kyllä muutenkin ihan paska paikka että ei tule ensimmäisenä mieleen miksi kukaan sinne haluaisi.

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (17 ääntä)
   jaypp: Siis tuossa toisessahan mielensäpahoittaja oli selvästi Roni, vai eikö ravintoloita saa enää arvostella valikoiman kattavuuden perusteella?
   Olin just tulossa kommentoimaan samaa.

   Lainaa

  49. Syö muualla 14.9.2017 9:46
   Tulos: +11 (31 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa.
   Saanko minä haluamani pippuripihvin vegaaniravintolasta? Tai miksei vaikka menisi kysymään kalatonta annosta sushi paikasta?

   Lainaa

  50. Tulos: -24 (34 ääntä)
   Kyllä mielestäni ravintolan pitää aina tarjota ja antaa lihaa myös vegaaneille ja käsitellä niin jotta ne eivät itse sitä huomaa siinä ruuassa. Jos ne eivät tietäisi että siinä ruuassa olisi lihaa niin varmasti ei helle tulisi siitä mitään pahoinvointiakaan.

   Lainaa

  51. Tulos: +15 (25 ääntä)
   tuutuu: Eihän tässä kukaan ole vaatinut, että erikoismättöjä pitäisi olla joka sorttia erikseen valmiina tarjolla. Raxi toimii niin, että gluteeniton pitsa tilataan omilla täytteillä ja sen saa sitten omaan pöytään vain itselle syötäväksi. Lähinnä tässä tuntuu hiertävän se, että joutuu maksamaan 3 e ylimääräistä pitsasta, vaikka itse buffetpöydästä ei juuri mitään muuta voi syödä. Yleensä kun lisähinta gluteenittomasta pitsasta on sen max. 1 € muissa paikoissa. Usko pois, jokainen keliaakikko ymmärtää gluteenittoman ruuan olevan kallista, mutta tuo lisä on jo melko iso.
   3€ lisähinta erikseen tilatusta pizzasta on sama, oli se pizza sitten tavallista tai gluteenitonta. Vai pitäisikö ravintolan laskuttaa 1€ gluteenittomasta pöytääntuotavasta pizzasta ja 3€ tavallisesta?

   Lainaa

  52. LuonnostaVieraantunut 15.9.2017 13:48
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Ippe: No oikeesti? Tarja on mukamas niin eräjormaa, ja sitten postaa kuvan käärmeestä saatteella “HUI KAUHIA KATTOKAA MELKEIN KUOLIN!!” Niinku että täh?
   Kuinkas moni täältä on viettänyt teholla aikaa kyynpureman takia nostaa käden ylös. o/ hep, meikäläinen on lapsena. Kieltämättä vieläkin voisi syke nousta jos lähtee käärme jaloista kun metsässä samoilee.. vaikkakin näin aikuisena ja isona ihmisenä (jolla voi jonkin verran vasta-aineista olla immuniteettiä kehittynyt) ei hengenvaaraa enään puremasta ole. En tiedä kuinka voi sanoa, että on vieraantunut luonnosta jos luontaiset suojeluvaistot pelaa ja tunnistaa vaarallisen eläimen ja välttää sitä.

   Lainaa

  53. tai sitten ei 15.9.2017 16:47
   Tulos: +1 (17 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa.
   No ei se kyllä noin ole. Ruokavammattomien ei tarvi kustantaa rajoittuneiden syömisiä, ei varsinkaan vapaavalutaisia rajoituksia.

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (17 ääntä)
   tuutikki: Taitaa Tarja olla ulkona ensimmäisen kerran ku ei ole pakkasta. Ei ne käärmeet siellä laavulla oleile pakkasissa. Varo vaan, siellä metsässä saattaa tulla myös hirvi vastaan
   Käärmettä olen säikähtänyt jokaisella kerralla, kun sellainen on tullut vastaa. Metsässä lähietäisyydelle tullut hirvi vasansa kanssa oli hieno kokemus.

   Lainaa

  55. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Nelli: Jänniä nämä jotkut pienet ryhmät, jotka jostain syystä kuvittelevat että koko maailman täytyy pyöriä heidän ehdoillaan. Gluteenitonta pizzaakin pitäisi ilmeisesti tehdä sama määrä kuin tavallista, vaikka sitä söisi vain 2 ihmistä päivässä. No, tuo on niin nähty. Työkaverilla on keliakia, ja jos työpaikan kahvihuoneessa on esim. viittä eri tarjottavaa, joista 4 on gluteenitonta, niin eiköhän tämä ihminen marise: “Ai tää yks ei oo gluteenitonta, no voi höh.”
   Jotkut tosin saattavat valittaa "tavasta", eli saattavat olla järkeviäkin ihmisiä jotka vain harmittelevat omaa ongelmaansa, mutta eivät anna sen päiväänsä pilata vaan siirtyvät elämässä eteenpäin. Ongelmia meillä on kaikilla, eikä maailmasta voi tehdä sellaista että kaikille on aina sitä mikä parhaiten yksilölle sopii. Täytyy mennä enemmistön säännöillä, etenkin mikäli enemmistö on yli 90%.

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa.
   Vitut pidä.. kyllä ravinteli saa tarjota just sitä mitä haluaa. Jos ei kelpaa saa suksia muualle syömään.

   Lainaa

  57. Keliaakikko 23.1.2021 10:28
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Pakko kyllä tulla pätemään että gluteeniton pitsa ei missään nimessä voisi olla siellä toisten pitsojen seassa. Sitä ei enää voisi keliaakikko syödä. Toki tuon 3e lisämaksun voisi poistaa.

   Lainaa

  58. Hajoamaton kameli 13.11.2022 23:15
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Huoh: Katja nosti esille hyvän pointin. Buffetin pitää taata samanlainen satsi pizzoja myös keliaakikoille sekä vegaaneille. Roni vois mennä takaisin persupiireihinsä tuhnuttamaan sontaa. :(
   Miks pitäis taata? Myös ravintolalla on oikeus valita kohderyhmänsä, Raxilla se taitaa olla pääasiassa sekasyöjät. Tulis aika kalliiksi buffet-ravintolalle tehdä jokaisen mieltymyksen/erityisruokavalion mukasia sapuskoita, joista jäisi joka tapauksessa valtavasti hävikkiä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pitsa, pizza, keliakia, gluteeni, Rax Buffet, käärme, luonto, kuva, Hilja, hiljaa, sanaleikki, Sininen uni, laulu