Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pyörävaras

Varkauden uhri pyytää apua netistä – tilanne ratkeaa yllättävällä tavalla.
Pyörävaras

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +870 (882 ääntä)
   Ehkä Liisa nyt vielä odottaa että joku tuo sen hänen kotiinsa mitä pikimmin.

   Lainaa

  2. Kärpänen 22.8.2017 0:40
   Tulos: +733 (741 ääntä)
   Ehkäpä Liisalla ei nyt ollutkaan tarve olla ajoissa töissä :D

   Lainaa

  3. Halalalalal 22.8.2017 0:45
   Tulos: +592 (594 ääntä)
   Liisa ei vaan kehtaa hakea pyörää enää itselleen

   Lainaa

  4. Tulos: +614 (616 ääntä)
   Mikä tässä nyt oli niin vaikeeta? Ekan kuvan tultua Liisa ois vaan voinu sanoa, et "Hitsi oma moka, miten en huomannukaan, kiitos kaikille." The end.Mutta ei, vaikeimman kautta pitää mennä niinku huonossa komedialeffassa.

   Lainaa

  5. Tulos: +238 (240 ääntä)
   Luulis Liisaa kiinnostavan enemmän kun ensin oli niin kova himo polkemaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +366 (370 ääntä)
   Mulle kyllä kävi joskus samoten, luulin että pyörä on varastettu kun en muistanu menneeni pianotunnille kävellen. :D Tosin olin sillon 12-vuotias enkä kirjoittanut siitä Facebookiin, mutta vanhemmat sai hyvät naurut.

   Lainaa

  7. Kirjastopummi 22.8.2017 6:55
   Tulos: +308 (314 ääntä)
   Aijaa... Sitä ootte mieltä että mun pyörä on siellä.. Pitäkää mielipiteemme!

   Lainaa

  8. mr. meeseeks 22.8.2017 7:12
   Tulos: +160 (162 ääntä)
   Ihme tyyppi. Ja jos sitä nolottaa, niin voishan se hakea pyöränsä kaikessa hiljaisuudessa, kommentoimatta asiaa mitenkään fb:ssa. Aika erikoinen ratkaisu jättää ilmeisesti tärkeäkin pyörä hakematta. Kohta sen joku varastaa oikeasti, tai muuten vaan rikkoo. Ja sitten Liisa pääseekin tilittämään asiasta faceen.

   Lainaa

  9. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Olisiko tämä kaveri ollut asialla? http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005334584.html ...tai sitten on vain mokannut itse.

   Lainaa

  10. Tulos: +101 (101 ääntä)
   Hölömö: Mulle kyllä kävi joskus samoten, luulin että pyörä on varastettu kun en muistanu menneeni pianotunnille kävellen. Tosin olin sillon 12-vuotias enkä kirjoittanut siitä Facebookiin, mutta vanhemmat sai hyvät naurut.
   Minäkin olen kokenut vastaavia kauhun hetkiä ylä-asteella, kun en muistanut pitkän päivän jälkeen päässeeni aamulla autokyydillä kouluun.

   Lainaa

  11. Tulos: +48 (56 ääntä)
   "käsivaihteinen pyörä"

   Lainaa

  12. Tulos: +107 (107 ääntä)
   Hölömö: Mulle kyllä kävi joskus samoten, luulin että pyörä on varastettu kun en muistanu menneeni pianotunnille kävellen. Tosin olin sillon 12-vuotias enkä kirjoittanut siitä Facebookiin, mutta vanhemmat sai hyvät naurut.
   Mun veli meni pyörällä kauppaan ja tuli kävellen kotiin. Seuraavana aamuna hirveä huuto, kun piti lähteä kouluun ja joku olikin varastanut pyörän. Pari päivää se sitä valitti ja oli menossa tekemään ilmoitusta poliisille, kun äiti sattui käymään kaupassa ja näki tutun lukitun pyörän pihalla.

   Lainaa

  13. Tulos: +73 (85 ääntä)
   Tuli aikanaan jätettyä fillari täysin poikkeuksellisesti kadulle, kun kävin vain nopeasti heittämässä ostokset ylös ja nappaamassa vähän välipalaa. N. 20 min myöhemmin tulin alas ja huomasin pyörän hävinneen. Oli sitten pakko vielä kävellä läheiselle S-Marketille tarkistamaan olisinko sittenkin ajatuksissa kävellyt kotiin. Kun pyörää ei löytynyt mistään, oli vain pakko uskoa, että joku oli murtanut kaksi lukkoa keskellä päivää rapun edessä. Varkaiden pokkaa täytyy kyllä arvostaa, koska naapureina oli kaksi poliisiasemaa ja puolustusministeriö. Jos asia olisi kiinnostanut poliisia, niin varkaat olisivat taatusti olleet aika monella varlvontakameralla, mutta eihän se kiinnostanut...

   Lainaa

  14. yli opisto hörhö 22.8.2017 11:17
   Tulos: +112 (114 ääntä)
   Ensin on kova hätä varastetusta pyörästä ja kun se ei olekaan varastettu niin se voi jäädä sinne missä se olikin. En ymmärrä. Ellei ehtinyt tehdä jo rikosilmoitusta ja ilmoittaa vakuutusyhtiöön..

   Lainaa

  15. Tulos: -107 (133 ääntä)
   Tota leikkiä mekin lapsena leikittiin. Piilotettiin yhden Peran pyörä ja sitten kun se kävi hakemassa juopon faijansa avuksi etsimään niin palautettiin pyörä omalle paikalleen. Sen faija haukku Peran hulluks paviaaniks ja semmonenhan siitä aikuisena tulikin. Tai siis ensin hampuusi ja sitten gangsteri.

   Lainaa

  16. Tulos: +77 (77 ääntä)
   Hölömö: Mulle kyllä kävi joskus samoten, luulin että pyörä on varastettu kun en muistanu menneeni pianotunnille kävellen. Tosin olin sillon 12-vuotias enkä kirjoittanut siitä Facebookiin, mutta vanhemmat sai hyvät naurut.
   Itelle käynyt saman suuntaisesti. Aamulla olin lähdössä töihin ja kas! Mun pyörä ei ollut telineessä. Koko päivän ketutti ja kirosin mielessäni sitä ihmispersettä,joka pölli mun ainokaisen ajopelin. Iltapäivällä menin kauppaan ja siellähän se mun rakas Tunturi odotteli telineessä tasan siinä, mihin sen edellispäivänä olin unohtanut. Lahopään ei koskaan pitäis poiketa rutiineista ja esim. mennä lähikauppaan pyörällä kävelyn sijaan...

   Lainaa

  17. Tulos: -15 (37 ääntä)
   Kirjastopummi: Aijaa… Sitä ootte mieltä että mun pyörä on siellä.. Pitäkää mielipiteemme!
   Luulen kyllä että vastaus oli kommenttiin; "Liisa on kadottanut itsensäkin"

   Lainaa

  18. Tulos: +53 (53 ääntä)
   Tekis kovasti kyllä mieli tietää, että miten tämä tarina päättyi?

   Lainaa

  19. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Mä olen tehnyt melkein Liisat! Hukkasin autoni ison tavaratalon parkkihalliin. Kerkesin jo itkua vääntäen kipasta Info-pisteelle poraamaan, että mun auto on varastettu kun se kolahti... kerros p1... ei 2!

   Lainaa

  20. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Liisa on hyvä ja käy ihan itse hakemassa pyöränsä.

   Lainaa

  21. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Täytyypä tässä tunnustaa, että itsekin olen hölmöillyt tällä tavalla. Ajoin auton töistä tullessa lähikaupan pihaan ja kävin kaupassa. Kaupasta poistuessa kävelin kotiin muistamatta että olin auton vienyt epätavalliseen paikkaan. Kotona sitten tyytyväisenä muutaman tunnin, kunnes tulee jotain menoa, mihin tarviin autoa. Auto ei parkkipaikalla. Tietenkin varastettu! Onneksi lähistöllä poliisiauto parkissa. Oikopäätä menen jututtamaan poliiseja ja kertomaan tästä rikoksesta. Poliisit vielä varmistelee, että onko nyt ihan varmaa, että tämä pieni valkoinen micra on varastettu? Ehkä laitoit sen johonkin epätavalliseen paokkswn

   Lainaa

  22. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Jatkoa. Vastaan poliosedille: ei, kyllä se on varastettu, ei voi olla mitään muuta. Niinpä asiasta tehdään rikosilmoitus. Annan tiedot autosta ja itsestäni ja saan poistua. Poliisit kehoittavat ilmoittamaan kaikista havainnoista. Paluumatkalla oikaisen lähikaupan pihan läpi. Parkkipaikalla tutun näköinen valkoinen micra... Avaimet sopii... Äkkiä takaisin jututtamaan poliisisetiä. Ovat edelleen samassa paikassa. Yllättäen kykenevät suoriutumaan sähläilystäni kertaakaan repeämättä nauruun. Ilmoittavat asiallisesti poistavansa rikosilmoituksen. Poistun paikalta hattu kourassa. Ainiin, toki tästä oli pitänyt tietenkin jo ilmoittaa kavereille ja yhdessä ehdimme puhelimessa päivitellä kuinka mihinkään ei enää voi luottaa ja kuinka maailma on mennyt pahempaan suuntaan. Onneksi

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Auto kuitenkaan ei

   Lainaa

  24. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Ole arvokas ja vakuutus toki korvaa... Tuo lähetä kommentti -nappi jotenkin sins onnistuu eksymään sormen alle ennen aikojaan. Uskomatonta.

   Lainaa

  25. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Legendan mukaan Liisa odottaa edelleen pyöräänsä tuotavaksi ******katu ykköseen, Poris

   Lainaa

  26. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Varmaan oli vielä lukossakin :) Aikoina ennen viranomaisverkkoa tuli kuunneltua poliisien taajuutta radiolla ja ei ollut yhtään harvinainen juttu että poliisit löysivät varastetuksia ilmoitettuja autoja siitä paikasta mistä joku oli ilmoittanut sen varastetuksi, tai sitten niin että poikkesi työmatkalla kauppaan autolla, käveli kotiin ja aamulla ilmoitti auton varastetuksi.

   Lainaa

  27. Hiippahattu 24.8.2017 18:49
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Mun isä etsi kerran autoaan citymarketin parkista, totesi ärtyneenä että tähän paikkeille hän sen jätti mutta ei näy missään. Oli jo puhelin kädessä soittamassa poliisille, kun alkoi katsoa että tuossa viereisessä autossa on kyllä jotain tuttua. No kun oli vaihtelun vuoksi ajellut mun autolla sinne kauppaan... :'D Ihme kun ei omaa menopeliä alkanu näkyä. Sen siitä saa, kun lainailee tyttären autoa huvikseen.

   Lainaa

  28. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 3.9.2017 17:53
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Lissu ja kadonnern pyörän arvoitus.

   Lainaa

  29. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Nnad: “käsivaihteinen pyörä”
   Käsivaihteinen ehkä tarkoittaa suurinta osaa pyöristä mutta itellä on ollu 2 nopsaa 3-vaihteisia joissa vaihteen vaihtaminen tapahtui polkaisemalla taaksepäin sievästi vauhdissa. On muuten tosi kätevä eikä vaihde vaihdu jos kovemmin polkaiset taaksepäin jarruttaaksesi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, pyörä, polkupyörä, polkupyörävaras, Citymarket, kauppa, varastettu, varas