Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 62

"Eiks olis jo aika perustaa perhe?"
Mammapalstalta päivää, osa 62

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1901 (1927 ääntä)
   Natalie taitaa käyttää sitä ehkäisyä mikä sekoittaa päätä eniten.

   Lainaa

  2. Tulos: +429 (455 ääntä)
   Natalie, idioottien kantaäiti. Eikö ihan totta voitaisi jotenkin auttaa evoluutiota eikä estää sitä.

   Lainaa

  3. Tulos: +480 (502 ääntä)
   Kotiäitienkin on hyvä poistua kotoaan välillä, ettei korvienvälille käy tuolla lailla ikävästi kuten Natalielle.

   Lainaa

  4. Tulos: +617 (657 ääntä)
   Eugh, palaa käpy kun joku kehtaakin ehdotella perheen perustamista tekosyyllä "ois aikakin". Ajattelematonta ja meiletöntä lisääntymistä pitäis just hillitä, mutta tuntuu vain siltä, että nykypäivänä juuri ne idiootit sikiää enemmän.

   Lainaa

  5. Tulos: +561 (565 ääntä)
   "Kysyt neuvoa ehkäisystä ja minä vastaan päinvastaiseen asiaan kuin se, mistä kysyit. Mikset kunnioita sitä, että kerron sulle tuntemattomana, kuinka sun pitäisi hankkia lapsia nythetijust, vaikka halusit ehkäisykeinoja?!?!"

   Lainaa

  6. Kara Kukka 22.8.2017 1:29
   Tulos: +231 (239 ääntä)
   Mmmitä..? Miksi? Mikä näitä ihmisiä vaivaa? P.s. Mihin nää mammat sun muut purki itseään ennen kaiken maailman Äityleitä ja Vauva-palstoja?

   Lainaa

  7. Tulos: +166 (172 ääntä)
   Toivottavasti Natalien poika ei tule äitiinsä.. Ja toivottavasti isänsä on vähän (tai aika paljonki) fiksumpi.

   Lainaa

  8. Tulos: +232 (232 ääntä)
   Ni.: Toivottavasti Natalien poika ei tule äitiinsä.. Ja toivottavasti isänsä on vähän (tai aika paljonki) fiksumpi.
   Tuskin on paljoa fiksumpi, kun meni lisääntymään Natalien kanssa. Olisin muuten pitänyt turpani kiinni, mutta ottaa päähän ihan jumalattomasti ihmiset, jotka katsoo asiakseen ehdotella jälkikasvun hankkimista ties kenelle. Ihan kun se kuuluisi kenellekään muulle, kuin tulevalle/tuleville vanhemmille. Ja on se pirun jännä, että lapsia saa ja pitää aina hankkia, oli millainen velkaantunut hälläväliä-bimbo tahansa, mutta on jotenkin kamalan tuomittavaa olla hankkimatta.

   Lainaa

  9. Tulos: +57 (67 ääntä)
   Kara Kukka: P.s. Mihin nää mammat sun muut purki itseään ennen kaiken maailman Äityleitä ja Vauva-palstoja?
   Lapsen isälle (tai poikaystävälle/miehelle).

   Lainaa

  10. Tulos: +243 (255 ääntä)
   Ihanaa, että Nataliekin on kypsässä 23-vuoden iässä hankkinut lapsen, jota nyt noin tasapainoisella luonteellaan kasvattaa täysipäiseksi veronmaksajaksi.

   Lainaa

  11. Neiti Knatterton 22.8.2017 7:02
   Tulos: -184 (220 ääntä)
   Minua ärsytti tässä eniten Sini. Haastaa tahallaan riitaa, kun voisi ohittaa vaan turhat kommentit. Tarinasta puuttuu jotain... Tuntuu että Inka poisti tuolta välistä omia kommenttejaan, ennenkuin lähetti tämän tänne.

   Lainaa

  12. LaihaValkoinenHerttua 22.8.2017 7:03
   Tulos: +152 (158 ääntä)
   Mutta miettikää nyt, SELLANEN pikku käärö!

   Lainaa

  13. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Kara Kukka: Mmmitä..? Miksi? Mikä näitä ihmisiä vaivaa? P.s. Mihin nää mammat sun muut purki itseään ennen kaiken maailman Äityleitä ja Vauva-palstoja?
   Kotona miehelleen... silloku niillä oli.

   Lainaa

  14. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Mutta hei, Natalie on jeesannut monia!

   Lainaa

  15. Tulos: +66 (80 ääntä)
   WITTU !!!

   Lainaa

  16. Tulos: +136 (166 ääntä)
   Neiti Knatterton: Minua ärsytti tässä eniten Sini. Haastaa tahallaan riitaa, kun voisi ohittaa vaan turhat kommentit. Tarinasta puuttuu jotain… Tuntuu että Inka poisti tuolta välistä omia kommenttejaan, ennenkuin lähetti tämän tänne.
   Moikka, Natalie :)

   Lainaa

  17. totuuden_torvi 22.8.2017 9:18
   Tulos: +94 (108 ääntä)
   Ruuti: Natalie taitaa käyttää sitä ehkäisyä mikä sekoittaa päätä eniten.
   Toivottavasti tosiaan käyttää ehkäisyä niin saadaan edes minimoitua vahingot, kun Natalie ei lisäänny enempää. Kyllä itelleni tulee asiat aina selväksi viimeistään siinä vaiheessa, kun joku korvaa "ks" X:llä ja vielä SELLASELLA isolla ÄXXÄLLÄ!

   Lainaa

  18. Mitävittuanyttaas 22.8.2017 11:49
   Tulos: +13 (37 ääntä)
   Haista vittu, Natalie.

   Lainaa

  19. Neiti Knatterton 22.8.2017 11:58
   Tulos: -81 (89 ääntä)
   Kukkuu: Moikka, Natalie
   Oho, meni vähän ohi nyt... Olen vähän eri ikäluokkaa kuin nuo tyttöset.

   Lainaa

  20. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Meinasin kommentoida, että toivottavasti Natalien ehkäisyt pelittää.. Mut ei vissiin pelittäny, ainakaan sillon 23veenä.

   Lainaa

  21. Tulos: +104 (110 ääntä)
   Voisi kuvitella, etteivät mammapalstan jutut onnistuisi enää yllättämään. Olin väärässä. Hämmennys on suuri. Tämä herätti myös muutamia kysymyksiä: missä tällaiset Nataliet liikkuvat? Käyttäytyvätkö he näin myös internetin ulkopuolella ja miten he pärjäävät siellä, jos provosoituvat näin mitättömistä aisoista? Miten Natalie mahtaa artikuloida tosielämässä? Huutaako hän sielläkin? Feissari: "Hei! Oletko kiinnostunut eläinten oik.." Natalie: "NO WITTU EN, TULIKO SELVÄX?!!"

   Lainaa

  22. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Nyt Natalieta kiukuttaa niin paljon että pisti oikein vihaisen emojin Sinin kommenttiin. Taitaa olla tosissaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +44 (138 ääntä)
   Mä nyt mietein miksi kumi ei ole vaihtoehto? Pitäishän sen olla varteenotettava. Taasko yksi luuserimies, jonka mielestä se on ikävä/hankala/jne. Joo-o - kyl se varmasti tuntuu kivemmalta vetää paljaalla, mutta kuitennii. Ohan se kivempi, et MUIJA saa nauttia lisähormoneista sivuoireineen et saa painaa paljaalla. Ja mistäs sen tietää onko tauteja vaikka nykyinen poikaystävä? jos se on edellisiäkin painanut paljaalla. Nih. Ai eikö tää ollukaan mokan pointti? :P

   Lainaa

  24. Tulos: +34 (78 ääntä)
   Höhö: Mä nyt mietein miksi kumi ei ole vaihtoehto? Pitäishän sen olla varteenotettava. Taasko yksi luuserimies, jonka mielestä se on ikävä/hankala/jne. Joo-o – kyl se varmasti tuntuu kivemmalta vetää paljaalla, mutta kuitennii. Ohan se kivempi, et MUIJA saa nauttia lisähormoneista sivuoireineen et saa painaa paljaalla. Ja mistäs sen tietää onko tauteja vaikka nykyinen poikaystävä? jos se on edellisiäkin painanut paljaalla. Nih. Ai eikö tää ollukaan mokan pointti?
   Mietei vaan. Mää voin vastata sulle tälleen "nainen naiselle". Kumin kanssa ährääminen on todella ärsyttävää. Just ku oot päässy parhaaseen fiilikseen, pitää ruveta ettiin että mihin se kumi ny joutu. Lisäks itse koen naisenakin, että kumin kanssa yhdyntä tuntuu erilaiselta kuin ilman. On sitä tässä 15 vuoden parisuhteen aikana tullu käytettyä ehkäisynä useampi vuosi, kun hormonit ei sovi ja kierukat ei pysy paikallaan. Ja se on ihan sietämättömän ärsyttävää. Lisäks heti jos raskaus ei ole täysi katastrofi (lue: henkeä uhkaava tilanne), alkaa tulla riskinottoa: ei nyt laiteta ihan vielä, no en mä nyt tässä vaiheessa kiertoa tuu kumminkaan raskaaksi, sitä paitsi lapset on ihania ja on me aina ennenkin pärjätty. Joten ymmärrän oikein hyvin ettei kondomi ole vaihtoehto. Ei olis mullekaan, jos mikä tahansa muu vaihtoehto sopisi.

   Lainaa

  25. Tulos: -48 (56 ääntä)
   Kukkuu: Moikka, Natalie
   Moikka Sini

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (16 ääntä)
   GJN: Eugh, palaa käpy kun joku kehtaakin ehdotella perheen perustamista tekosyyllä “ois aikakin”. Ajattelematonta ja meiletöntä lisääntymistä pitäis just hillitä, mutta tuntuu vain siltä, että nykypäivänä juuri ne idiootit sikiää enemmän.
   Ja tässä lopputulos: http://www.imdb.com/title/tt0387808/

   Lainaa

  27. Tulos: +33 (43 ääntä)
   Valitettavaa, että Natalie on jo lisääntynyt!

   Lainaa

  28. Tulos: +45 (65 ääntä)
   Höhö: Mä nyt mietein miksi kumi ei ole vaihtoehto? Pitäishän sen olla varteenotettava. Taasko yksi luuserimies, jonka mielestä se on ikävä/hankala/jne.
   Lateksi allergia esim.

   Lainaa

  29. Tulos: +17 (27 ääntä)
   Kara Kukka: Mmmitä..? Miksi? Mikä näitä ihmisiä vaivaa? P.s. Mihin nää mammat sun muut purki itseään ennen kaiken maailman Äityleitä ja Vauva-palstoja?
   Lapsiinsa.

   Lainaa

  30. Tulos: -15 (41 ääntä)
   Kai joku teki Nataliesta LaSun? Ei vaikuta aivan täysipäiseltä äippyliltä tämä.

   Lainaa

  31. Tulos: +61 (69 ääntä)
   Höhö: Ja mistäs sen tietää onko tauteja vaikka nykyinen poikaystävä? jos se on edellisiäkin painanut paljaalla. Nih.
   Niin uskomattomalta kuin se saattaakin siellä pimeällä keskiajalla kuulostaa niin siihen on vuoteen 2017 mennessä kehitetty sellasia testejä, mistä sen voi tietää. Niissä voi vaikkapa molemmat osapuolet käydä uuteen pysyvään suhteeseen lähtiessä, niin ei tarvi miettiä oliko jomman kumman edellisillä jotain. Nih.

   Lainaa

  32. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Ano: Lateksi allergia esim.
   Löytyy myös lateksittomia.

   Lainaa

  33. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Kara Kukka: Mmmitä..? Miksi? Mikä näitä ihmisiä vaivaa? P.s. Mihin nää mammat sun muut purki itseään ennen kaiken maailman Äityleitä ja Vauva-palstoja?
   Menivät leikkipuistoon lasten kanssa ja juorusivst toisten äitien kanssa.

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (61 ääntä)
   Yks äiti: Mietei vaan. Mää voin vastata sulle tälleen “nainen naiselle”. Kumin kanssa ährääminen on todella ärsyttävää. Just ku oot päässy parhaaseen fiilikseen, pitää ruveta ettiin että mihin se kumi ny joutu. Lisäks itse koen naisenakin, että kumin kanssa yhdyntä tuntuu erilaiselta kuin ilman. On sitä tässä 15 vuoden parisuhteen aikana tullu käytettyä ehkäisynä useampi vuosi, kun hormonit ei sovi ja kierukat ei pysy paikallaan. Ja se on ihan sietämättömän ärsyttävää. Lisäks heti jos raskaus ei ole täysi katastrofi (lue: henkeä uhkaava tilanne), alkaa tulla riskinottoa: ei nyt laiteta ihan vielä, no en mä nyt tässä vaiheessa kiertoa tuu kumminkaan raskaaksi, sitä paitsi lapset on ihania ja on me aina ennenkin pärjätty. Joten ymmärrän oikein hyvin ettei kondomi ole vaihtoehto. Ei olis mullekaan, jos mikä tahansa muu vaihtoehto sopisi.
   No sit varmaan ois paikallaan opetella sen kumin käyttö, ihan jopa näin naisena. Yöpöydän laatikossa aina kumeja, siitä helppo napata käyttöön. Suulla avustaen kumi miehen ylle esim, ei tarvi lahnana odottaa et mies saa sen laitettua. Ja tohon riskinottoon: Kukin toki toimii niinkun toimii, mut se on sillon ihan oma moka ja omaa tyhmyyttä, eikä siitä kumia voi syyttää jos käyttäjä ei osaa ajatella omaa etuaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +28 (64 ääntä)
   Ja aika pitkälti kumin käyttö on vaan asenne ja opettelukysymys, et kukin tavallaan. Ite en suostu hormoneihin kajoamaan enää, ja kuparikierukka ei ole vaihtoehto monestakin syystä, joten näillä mennään. Olishan se kiva jos vois paljaalla vetää, mutta mä arvostan terveyttäni ja lapsettomuutta niin paljon, et siedän mielelläni sen "sähläämisen", näin naisena joka rakastaa seksiä ja harrastaa sitä usein (en ole parisuhteessa ja raskautuminen ois lähes kuokema ja aborttiin johtava juttu)

   Lainaa

  36. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Vahva fiilis siitä että Natalie on YH.

   Lainaa

  37. moka-addikti 23.8.2017 14:17
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Kara Kukka: Mmmitä..? Miksi? Mikä näitä ihmisiä vaivaa? P.s. Mihin nää mammat sun muut purki itseään ennen kaiken maailman Äityleitä ja Vauva-palstoja?
   Jos on lukenu Anna-Liisan, tietää vastauksen. Et ehkä ihan hyvä, että pääsevät mammapalstoille räyhäämään. :D

   Lainaa

  38. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Ruuti: Natalie taitaa käyttää sitä ehkäisyä mikä sekoittaa päätä eniten.
   Toovottavasti käyttää mitä tahansa ehkäisyä.

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Ouloord: Vahva fiilis siitä että Natalie on YH.
   Vahva fiilis myös elämäm_koulusta. Natalie ei varmaan vielä silloin 23-vuotiaana tiennyt mitä tarkoittaa ehkäisy, tai että yhdynnästä voi tulla raskaaksi, joten nyt pitää raivota oikein huolella kaikille jotka haluaa käyttää ehkäisyä.

   Lainaa

  40. Tulos: +3 (31 ääntä)
   Höhö: Mä nyt mietein miksi kumi ei ole vaihtoehto? Pitäishän sen olla varteenotettava. Taasko yksi luuserimies, jonka mielestä se on ikävä/hankala/jne. Joo-o – kyl se varmasti tuntuu kivemmalta vetää paljaalla, mutta kuitennii. Ohan se kivempi, et MUIJA saa nauttia lisähormoneista sivuoireineen et saa painaa paljaalla. Ja mistäs sen tietää onko tauteja vaikka nykyinen poikaystävä? jos se on edellisiäkin painanut paljaalla. Nih. Ai eikö tää ollukaan mokan pointti?
   Kumi tuntuu pahalta. t. nainen

   Lainaa

  41. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Mitä Inka kysyi: Vaihtoehtoista raskaudenehkäisyä jos ei halua/voi käyttää kondomia Mitä Inkalle olisi pitänyt vastata: muilla (lähinnä hormonaalisilla) ehkäisykeinoilla on erilaisia mahdollisia sivuvaikutuksia ja kannattaa mennä ihan ehkäisyneuvojalle utelemaan, mikä itselle olisi paras vaihtoehto pienimmillä sivuvaikutusriskeillä. Mitä Inkalle vastattiin: 1. Käytä kondomia 2. Hanki lapsi

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (36 ääntä)
   E: Kumi tuntuu pahalta. t. nainen
   Pahemmalta kuin selibaatti, epätoivottu raskaus, tai hormoniehkäisyn aiheuttama masennus, migreeni tai veritulppa?

   Lainaa

  43. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Aika perustaa perhe, ihana käärö jne. Miksi on niin vaikeaa tajuta, että kaikki vaan eivät pidä vauvoista saati sitten halua niitä? Mulle riittää hyvin kaikki karvaiset eläinvauvat kylläkin, ovat vieläpä suloisia ja suht.siistejä.

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (14 ääntä)
   GJN: Eugh, palaa käpy kun joku kehtaakin ehdotella perheen perustamista tekosyyllä “ois aikakin”. Ajattelematonta ja meiletöntä lisääntymistä pitäis just hillitä, mutta tuntuu vain siltä, että nykypäivänä juuri ne idiootit sikiää enemmän.
   Tästähän oli ihan tutkimuksiakin, idiootit lisääntyvät eniten. Mistähän johtuis? Kortsun käytön vaikeudesta? Enkä nyt tarkoita koulutuksen puutetta, tiedän vain muutaman fiksun korkeasti koulutetun ihmisen.

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Yks äiti: Mietei vaan. Mää voin vastata sulle tälleen “nainen naiselle”. Kumin kanssa ährääminen on todella ärsyttävää. Just ku oot päässy parhaaseen fiilikseen, pitää ruveta ettiin että mihin se kumi ny joutu. Lisäks itse koen naisenakin, että kumin kanssa yhdyntä tuntuu erilaiselta kuin ilman. On sitä tässä 15 vuoden parisuhteen aikana tullu käytettyä ehkäisynä useampi vuosi, kun hormonit ei sovi ja kierukat ei pysy paikallaan. Ja se on ihan sietämättömän ärsyttävää. Lisäks heti jos raskaus ei ole täysi katastrofi (lue: henkeä uhkaava tilanne), alkaa tulla riskinottoa: ei nyt laiteta ihan vielä, no en mä nyt tässä vaiheessa kiertoa tuu kumminkaan raskaaksi, sitä paitsi lapset on ihania ja on me aina ennenkin pärjätty. Joten ymmärrän oikein hyvin ettei kondomi ole vaihtoehto. Ei olis mullekaan, jos mikä tahansa muu vaihtoehto sopisi.
   No kiva, että teistä lapset on ihania. Jutun pointtisi oli? Kaikki eivöt pysty pillereitä syömään esim. migreenin takia eikä se ole terveellistä muillekaan.

   Lainaa

  46. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Jfr: No kiva, että teistä lapset on ihania. Jutun pointtisi oli? Kaikki eivöt pysty pillereitä syömään esim. migreenin takia eikä se ole terveellistä muillekaan.
   Pillerit ei tosiaan kaikille sovi, mutta joillekin ne on oikeasti se paras vaihtoehto. On niissä hyötynsäkin. Esimerkiksi runsaista, epäsäännöllisistä kuukautisista, aknesta ja liiallisesta karvankasvusta kärsivälle, joka ei haittavaikutuksia saa. Enemmän miinuksia kumista löydän, näin parisuhteessa olevana. Jokainen käyttää sitä, mikä parhaalta tuntuu. Ja toiselle terveellinen voi olla toiselle jopa vaarallinen.

   Lainaa

  47. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Ni.: Toivottavasti Natalien poika ei tule äitiinsä.. Ja toivottavasti isänsä on vähän (tai aika paljonki) fiksumpi.
   Se olisi laitonta...

   Lainaa

  48. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Natalie pitäisi hakata vasaralla muussiksi.

   Lainaa

  49. Käypä katkarapu 26.12.2021 14:44
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Ironia on Nataliella vahvana, käyttää teini äxää ja puhuu etteikö olis jo aika? :D

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Th: Pillerit ei tosiaan kaikille sovi, mutta joillekin ne on oikeasti se paras vaihtoehto. On niissä hyötynsäkin. Esimerkiksi runsaista, epäsäännöllisistä kuukautisista, aknesta ja liiallisesta karvankasvusta kärsivälle, joka ei haittavaikutuksia saa. Enemmän miinuksia kumista löydän, näin parisuhteessa olevana. [...]
     Niin, tuossahan olisi voinut vaikka vastata järkevästi. Itse en tarvinnut ehkäisyneuvontaan aikaa ennen kuin yli nelikymppisenä -irtosuhteissa pidetään kondomia, ja aviomiehen kanssa lasta jo toivottiin, vaan ei halunnut tulla, joten reippaasti yli yli vuosikymmeneen ei tarvittu mitään. Ei muuten ollut helppo sitä aikaa saada, ne ovat nuorille, joten käytin paaaaaaaljon aikaa netissä tutkimassa eri menetelmien hyöty- ja haittapuolia, joten olisin voinut tuohon vaikka vastata. Kaikilla on puolensa, ja lääkäriä voi olla tosi vaikea saada niistä rehellisesti kertomaan. En halua elimistööni minkäänlaista ylimääräistä hormonia, joten halusin kuparikierukan. Ja olisi ollut helpompaa pureskella sen kierukan läpi kuin saada se. Lääkäri pisti vielä viimeisellä asetuskäynnillä hanttiin viimeiseen asti, koska sivuoireet ovat kauheat! Hirveät!!! -Niin varmaan monelle ovatkin, mutta jos sattuu olemaan juuri minä, niin ei. Runsaampi vuoto kuin melkein ei yhtään on silti lähes ei yhtään, kymmenkertaiset kivut, no kymmenen kertaa nolla on nolla. "No ei kellään voi hormoneista tuollaisia oireita tulla!" No, olen teininä käyttänyt ja tuli, joten taidatpa erehtyä".
     Niin naiskohtaista, itselläni toimii hyvin, mutta voisin kyllä kuvitella että monella ei. Jos paljon runsaampi vuoto haittaa, tai runsaammat kivut, niin huono idea sitten -ja harvassa kai on nainen jota ei haittaa, mutta itselleni tiesin, ettei ongelmaa olisi, eikä olekaan.
     Kyllä näissä hyvää neuvoa kaivataan, ja vertaistukea myös, moni naislääkärikin on naimisissa sen kanssa mikä hänellä toimii, eikä muuta kuuntele.
     Mutta tuo Natalie on kyllä tyypillinen idiootti. "Ihana pieni käärö, parasta mitä _minulle_ on tapahtunut!" No sehän kiva, entäs sille lapselle, kun äidilläkin on elämänhallinta tuollainen. Mutta ihana käärö! Hanki vitun Baby Born, äläkä sotke asiaan viatonta lasta, josta huolehtiminen vaatii aika lailla muutakin kuin vauvakuumeen ja "MUTKUNIINSÖPÖ!!!". Lapsiparka.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: riita, mammapalsta, ehkäisy, lapset, vinkki