Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lentäen olisit jo perillä

Ja olisit säästynyt tältä keskustelulta.
Lentäen olisit jo perillä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 143 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +2246 (2264 ääntä)
   "En tuomitse" etpä tosiaan joo...

   Lainaa

  2. Tulos: +2022 (2026 ääntä)
   Nyt kyllä kiinnostas kovin paljon että mitä Paula tekee työkseen..

   Lainaa

  3. Tulos: +1508 (1516 ääntä)
   Paulallahan humpsahti urea nuppiin ihan kunnolla. Ihana ihminen. :D

   Lainaa

  4. Tulos: +1017 (1021 ääntä)
   Nyt kiinnostais tietää, että mikähän oikein on tää Paulan "oikea työ".

   Lainaa

  5. Tulos: +1277 (1293 ääntä)
   Voisi Paulalla alkaa löytyä arvostusta kaikkia töitä kohtaan siinä vaiheessa kun kaikki lastenhoitajat hakeutuisivat niihin "oikeisiin" töihin. Tai jos hän itse joutuisi kyseiseen työhön, jossa ei hänen mielestään vaadita mitään ihmiseltä. Itse en menisi kirveelläkään hoitamaan yhtäkään lasta, ei kiitos. Helpommalla pääsen "oikeissa" töissä, joita todellisuudessa osaisi varmaan tehdä koulutettu apinakin.

   Lainaa

  6. Tulos: +1292 (1310 ääntä)
   Karkeasti laskien 9h=360€? Paulan mielestä siis 40€/tunti on normaali palkka? Eli 6400€/kk? Kyseessähän on jo kansanedustajatason palkka, ja itseasiassa asennekin on aikalailla kansanedustajamainen.

   Lainaa

  7. Sami Kuupas 11.8.2017 0:50
   Tulos: +727 (773 ääntä)
   Paula, vittu mikä kyrpä! Oikee emäkyrpä!

   Lainaa

  8. Lklökjlkdl 11.8.2017 0:53
   Tulos: +625 (633 ääntä)
   Paula on idioottimainen sivistymätön moukka.

   Lainaa

  9. Tulos: +608 (626 ääntä)
   Herttainen ihminen tuo Paula. Mutta en tuomitse <3

   Lainaa

  10. Tulos: +530 (542 ääntä)
   Saakeli että alko ottamaan päähän tämä

   Lainaa

  11. Tulos: +1177 (1189 ääntä)
   Miettikää miten keinotekoinen työ lääkärilläkin on. Töitä vaan siks, että muut sattuu joskus sairastamaan. Menisivät ne valkotakkisetkin oikeisiin töihin!

   Lainaa

  12. Tulos: +922 (932 ääntä)
   Paulan asenne on kyllä raivostuttava. Lastenhoito kuuluu tosiaankin niihin töihin, joissa sinulla on täysi vastuu toisen turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ja kakaroiden vahtiminen on vieläpä pirullisen työlästä, erityisesti jos niitä on useampi. Kaikki juoksevat eri suuntaan ja kinuavat kaikkea kiellettyä. Se on lisäksi aika lailla henkisesti kuluttavaa, mikäli kaipaisi toisen aikuisen seuraa, ja kaiken kukkuraksi se voi olla myös fyysisesti raskasta erityisesti taaperoiden ja vauvojen kanssa, joita täytyy melkein jatkuvasti nostella ja kantaa. Jos se ei ole työtä, niin haluaisin tietää että mikä helvetti sitten on.

   Lainaa

  13. Kansankynttilä 11.8.2017 0:58
   Tulos: +698 (700 ääntä)
   Enpä haluis kohdata Paulaa silloin kun hän tuomitsee, jos tää on hänen ystävällinen moodi...

   Lainaa

  14. Tulos: +192 (194 ääntä)
   Aika sairaat setit

   Lainaa

  15. Tulos: +304 (310 ääntä)
   Kauhee akka toi Paula. Ei tultais juttuun.

   Lainaa

  16. Tulos: +311 (325 ääntä)
   Niin, eihän lastenhoitajilla ole rankkaa...olin kolme kuukautta piväkodissa töissä. Ei, en diis kovinkaa kauaa, mutta jo siinä ajasss sain selän melkein rikottua. Fyysisesti lastenhoitajan työ on rankkaa. Nosteles itse monia lapisia kaiket päivät, välillä jopa useampaa kerralla. Sitten pitää samalla vahtia muitakin lapsia, juosta lasten perässä, siivota lasten jäljet, pukea ja riisua lapset hyvin pienessä ajassa. Ja lastenhoitajiakaan eien ylettömästi ole. Missä itse olin, niin 1-4 vuotiaaiden osastolla 20 lasta ja 4 aikuista. Viisi lasta yhtä aikuista kohti. Sitten pn niitä lapsia, jotka eivät itse välttämättä syö, eivät osaa kävellä jne, jne. Todella rankkaa. Ei sillä, rakastan lastenhoitajan työtä. Mutta oma keho ei sitä kestä fyysisesti.

   Lainaa

  17. lastenhoitaja 11.8.2017 1:05
   Tulos: +350 (364 ääntä)
   Lastenhoito ei ole oikea työ? Ei tainnu Paula miettiä tätä ihan loppun asti, sillä jos kaikki kävis näissä ns oikeissa töissä, niin kuka niitä Paulan lapsia sitten hoitaisi? :D

   Lainaa

  18. lastenhoitaja 11.8.2017 1:16
   Tulos: +352 (362 ääntä)
   lastenhoitaja: Lastenhoito ei ole oikea työ? Ei tainnu Paula miettiä tätä ihan loppun asti, sillä jos kaikki kävis näissä ns oikeissa töissä, niin kuka niitä Paulan lapsia sitten hoitaisi?
   Paitti tarkemmin ajatellen ei Paulalla taida olla lapsia, koska se veisi rahaa

   Lainaa

  19. Tulos: +157 (163 ääntä)
   lastenhoitaja: Lastenhoito ei ole oikea työ? Ei tainnu Paula miettiä tätä ihan loppun asti, sillä jos kaikki kävis näissä ns oikeissa töissä, niin kuka niitä Paulan lapsia sitten hoitaisi?
   Näkökulmakysymyshän tämä. Jos Paulalla on lapsia, niin pääsisikö hän töihin, jos joku ei tekisi ihan oikeita töitä ja hoitaisi hänen lapsiaan? Toisaalta jos Paulalla ei ole lapsia, mutta hän haluaisi niitä, niin sitten ymmärrän kyllä katkeruuden - en kuitenkaan käytöstä.

   Lainaa

  20. Tulos: -282 (378 ääntä)
   Molemmat ovat hakoteillä. Ei bussi, ei lentokone. Kyllä se oma henkilöauto on ylivoimaisesti kätevin kulkupeli. Sääli vain että sen ylläpitäminen tässä maassa on tehty niin julmettoman vaikeaksi ja kalliiksi ettei kaikki siihen pysty. :/

   Lainaa

  21. Tulos: +186 (200 ääntä)
   Jimbo: Karkeasti laskien 9h=360€? Paulan mielestä siis 40€/tunti on normaali palkka? Eli 6400€/kk? Kyseessähän on jo kansanedustajatason palkka, ja itseasiassa asennekin on aikalailla kansanedustajamainen.
   Ainut ongelma onkin nyt enää että ei kansanedustaja oo oikee työ

   Lainaa

  22. joulupukki 11.8.2017 2:05
   Tulos: +438 (442 ääntä)
   Paula aloitti tuon koko "mikset lentänyt?" -keskustelun niin että pääsi johdattelemaan aiheen palkkoihin ja huonoon lastenhoitajan työhön, ei sitä oikeasti bussimatka kiinnostanut. Mietin vain mikä Paulan omasta elämästä puuttuu, kun tuollaiset keskustelut kertoo usein vain itse aloittajasta.

   Lainaa

  23. Tulos: +335 (345 ääntä)
   Siis jos tota vähän miettii niin lastenhoitohan on se kaikista oikein työ, yks ainoista töistä joka löytyy jokaisesta ihmisyhteisöstä. Jonkun on pakko pitää huolta lapsista tapahtu sitten mitä muuta tahansa. Se, että siitä ei yleensä makseta vanhemmille palkkaa, ei suinkaan tarkoita etteikö se olis oikeeta työtä...

   Lainaa

  24. Tulos: +158 (158 ääntä)
   Jeps: Paulan asenne on kyllä raivostuttava. Lastenhoito kuuluu tosiaankin niihin töihin, joissa sinulla on täysi vastuu toisen turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ja kakaroiden vahtiminen on vieläpä pirullisen työlästä, erityisesti jos niitä on useampi. Kaikki juoksevat eri suuntaan ja kinuavat kaikkea kiellettyä. Se on lisäksi aika lailla henkisesti kuluttavaa, mikäli kaipaisi toisen aikuisen seuraa, ja kaiken kukkuraksi se voi olla myös fyysisesti raskasta erityisesti taaperoiden ja vauvojen kanssa, joita täytyy melkein jatkuvasti nostella ja kantaa. Jos se ei ole työtä, niin haluaisin tietää että mikä helvetti sitten on.
   Ja vielä se, että se vastuu ulottuu fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös henkiseen hyvinvointiin, sekä arvojen ja hyvän minäkuvan muodostumiseen. Ihminen sisäistää ympärillään olevia asioita jo vauvasta asti, ja jos lapsi kokee esim. ympäristönsä turvattomaksi tai itsensä epätoivotuksi, voi sillä olla suuria vaikutuksia vielä vuosien päästä. Lastenhoitajat myös opettavat lapsia lukemaan, laskemaan ja piirtämään, tekemään pieniä arjen töitä, ymmärtämään maailmaa... Lastenhoito - tuli se sitten vanhemmilta, sukulaisilta tai maksetulta avulta - on työnä todella tärkeää, ja se vastuu siitä pienestä on todella kuluttavaa.

   Lainaa

  25. Tulos: +272 (272 ääntä)
   joulupukki: Paula aloitti tuon koko “mikset lentänyt?” -keskustelun niin että pääsi johdattelemaan aiheen palkkoihin ja huonoon lastenhoitajan työhön, ei sitä oikeasti bussimatka kiinnostanut.
   Tämä kävi minullakin mielessä. Paula varmaan odotti vastaukseksi, ettei Janicalla ole varaa lentää, jotta pääsisi pätemään vähän vähemmällä vaivalla.

   Lainaa

  26. Tulos: +288 (290 ääntä)
   ... meikä aina tällaisia ketjuja lukiessa miettii että miten ihmiset jaksaa pitää Paulan tyylisiä ihmisiä edes kaverilistalla. Ja jos ne on jotain sukulaisia joita ei voi vaan simppelisti poistaa, niin rajoittaisivat edes sitä että mitä kaikkea ne voi nähdä/kommentoida, varmaan säästäisi hermoja.

   Lainaa

  27. Tulos: +93 (97 ääntä)
   Jotku ammatit on vaan kutsumusJuttuja.. Paula vois eka kokeilla lastenhoitoa ja siitä sulavasti baarimikoksi... muuttuis toi elämänkatsomus... "oikea työ"

   Lainaa

  28. ruoka kasvaa kaupassa? 11.8.2017 4:14
   Tulos: -169 (213 ääntä)
   Itse ymmärrän Paulankin pointin kyllä, mutta ei tuollaisia periaatteellisia keskusteluja esim. ajan arvosta voi käydä nykyään kenenkään kanssa missään ilman että loukkaannutaan verisesti, ei vaikka hokisi kuin papukaija joka väliin ettei tarkoita arvostella. Ja eihän niitä ikinä ole voinut käydä noin suoraan toisen henkilökohtaista elämää esimerkkinä käyttäen ja tuollaisilla sanoilla. Suht hienostihan se Janica siis kesti sosiaalisesti tökeröä viestintää, liekö tottunut jo kaveriinsa... :-D P.S Ihminen on sillä tavalla laumaeläin ja hitaasti aikuiseksi kehittyvä että suvun loppu olisi koittanut jo siellä kotiluolassa jos mitään töiden yhteistä suunnittelua ja jakamista ei olisi olemassa. Ei mikään uusi juttu siis ja sopisi Paulankin oikeasti miettiä mikä tehtävistä olisi vähäpätöinen, keinotekoinen ja ihan turha ja onko sellaista.

   Lainaa

  29. Rototiltti 11.8.2017 5:25
   Tulos: -9 (63 ääntä)
   Lieneekö Paulan sukunimi Lehtomäki kun tuntui olevan tulot kohdillaan?

   Lainaa

  30. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Voi että, kun on herttanen rouva tuo paula..

   Lainaa

  31. Pinkkihinkki 11.8.2017 6:18
   Tulos: +174 (174 ääntä)
   Hohhoijjaa, kun rupesi kyrsimään näin työyön jälkeen. Paulakin olisi voinut opiskella vaikka mitä kieltä vaan tai tehdä niitä "oikeita" töitä tämänkin väittelyn sijaan...

   Lainaa

  32. Paula ei lisäänny 11.8.2017 6:23
   Tulos: +50 (78 ääntä)
   Paula on tainnut muuten menettää jossain vaiheessa lisääntymiskyvyn, joten hän on katkera muille henkilöille joilla on lapsia ja ovat tekemisisissä lapsien kanssa. Paulalla ei ole enää muuta kuin paukutella henkseleitään suurella palkallaan :D

   Lainaa

  33. Tulos: +54 (72 ääntä)
   Paula..... Painu oikeasti vittuun

   Lainaa

  34. Tulos: +297 (299 ääntä)
   Mihin "oikeaan työpaikkaan" tarvitaan ranskan ALKEET?

   Lainaa

  35. Tulos: +151 (151 ääntä)
   Harvoin oon feissarimokasta näin vihanen, mutta voi ***** kun otti päähän tuo Paula. Itsekin siis lastenhoitaja, ja olisi kiva kuulla miten se ei ole oikea työ?! Tulisi itse kokeilemaan miten helppoa se on kahdeksan tuntia päivässä ohjata ja opettaa lasta pukemaan, käymään vessassa, liikkumaan ja puhumaan.

   Lainaa

  36. Hannelen elämä 11.8.2017 7:26
   Tulos: +124 (166 ääntä)
   Jimbo: Karkeasti laskien 9h=360€? Paulan mielestä siis 40€/tunti on normaali palkka? Eli 6400€/kk? Kyseessähän on jo kansanedustajatason palkka, ja itseasiassa asennekin on aikalailla kansanedustajamainen.
   Kokoomuslainen on se sana mitä etsit.

   Lainaa

  37. Tulos: -222 (248 ääntä)
   Paulahan on oikeassa, on vain typerää olla kouluttamaton paskaduunari maadsa josda koulutus on ilmaista. Kommenteissakin täällä vain köyhät ulisee kateuttaan.

   Lainaa

  38. Vierailija 11.8.2017 7:31
   Tulos: +85 (95 ääntä)
   Jimbo: Karkeasti laskien 9h=360€? Paulan mielestä siis 40€/tunti on normaali palkka? Eli 6400€/kk? Kyseessähän on jo kansanedustajatason palkka, ja itseasiassa asennekin on aikalailla kansanedustajamainen.
   Just eilen pohdin kaverin kanssa että mistähän sais työn missä ei tarviis ihmissuhdetaitoja (tämä lähinnä vitsinä kun kaiket päivät hoitaa joko potilaita tai lapsiaan ja välillä väsyttää kun koko ajan joku tarvii mua), ois helpot työajat ja iso palkka. Kaveri totes että ainoa mikä tulee mieleen on kansanedustaja xD

   Lainaa

  39. Mitävittuanyttaas 11.8.2017 7:35
   Tulos: +40 (64 ääntä)
   Haista vittu, Paula.

   Lainaa

  40. Mitähän ihmettä 11.8.2017 7:50
   Tulos: +144 (144 ääntä)
   Paulalla on selvästikkin vaikeaa käsittää, mitä tarkoittaa oikea työ. Puheiden perusteilla hän itse ei tee oikeita töitä ja saa paljon rahaa turhasta.

   Lainaa

  41. Tulos: +140 (144 ääntä)
   Tää saatto oikeasti olla ärsyttävintä mitä oon ikinä lukenu.

   Lainaa

  42. Tulos: +48 (66 ääntä)
   Paula Risikko?

   Lainaa

  43. Tulos: +105 (105 ääntä)
   Nyme: … meikä aina tällaisia ketjuja lukiessa miettii että miten ihmiset jaksaa pitää Paulan tyylisiä ihmisiä edes kaverilistalla. Ja jos ne on jotain sukulaisia joita ei voi vaan simppelisti poistaa, niin rajoittaisivat edes sitä että mitä kaikkea ne voi nähdä/kommentoida, varmaan säästäisi hermoja.
   Mä luulen, että näin on saattanut tämän keskustelun jälkeen tapahtua...

   Lainaa

  44. Tulos: +33 (35 ääntä)
   lastenhoitaja: Lastenhoito ei ole oikea työ? Ei tainnu Paula miettiä tätä ihan loppun asti, sillä jos kaikki kävis näissä ns oikeissa töissä, niin kuka niitä Paulan lapsia sitten hoitaisi?
   Helppo vastaus.. paulallakun ei ole eikä tule lapsia...

   Lainaa

  45. Junamatkustaja 11.8.2017 8:09
   Tulos: +198 (208 ääntä)
   Muun kusipäisyyden lisäksi Paula vielä paheksuu ekologisempaa valintaa matkustaa bussilla. Minulle ainakin valtavan saastemäärän aiheuttaminen lentäen olisi suurempi paha kuin jokusen lisätunnin kuluttaminen bussissa.

   Lainaa

  46. Tulos: +224 (224 ääntä)
   Täytyy kunnioittaa lastenhoitajia, kun joutuu kestämään pienten lasten lisäksi jälkeenjääneiden aikuisten pätemistä.

   Lainaa

  47. Anteeksi kun olen valkoinen 11.8.2017 8:24
   Tulos: -42 (84 ääntä)
   Laittakaa nyt joku joka tietää ton Paulan sukunimen tänne. Kyllä sille ainakin pizzat vois tilata...

   Lainaa

  48. Tulos: +89 (107 ääntä)
   Nooh, ei kannata vetää hernettä nenään Paulan takia. Eiköhän hänen "oikea työ" ole jotain ihan tavallista 8-10€/h hommaa. Ei nimittäin tuolla aivokapasiteetilla päästä 40€/h liksoihin.

   Lainaa

  49. Tulos: -113 (133 ääntä)
   Pekka: Paulahan on oikeassa, on vain typerää olla kouluttamaton paskaduunari maadsa josda koulutus on ilmaista. Kommenteissakin täällä vain köyhät ulisee kateuttaan.
   No täähän se ois. Mutta eipä näillä "kielletyillä mielipiteillä" saa kuin miinusääniä ja kommenttinsa poistoon.

   Lainaa

  50. Muumi (kopio) 11.8.2017 8:55
   Tulos: -90 (98 ääntä)
   Korreloiko Janican nimen c-kirjain hänen koulutukseensa? Noh, ei ainakaan ole elämäm koululainen.

   Lainaa

  51. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Tää Paula on muuten seikkaillu feissarimokissa ennenkin mokassa "Vaara vaanii kasvoväreissä". Tossa aiemmassakin mokassa Paula tosiaan arvosteli ja haukkui lapsikeskeisen työn tekijää. En oo satavarma onks näiden mokien Paulat yks ja sama henkilö mut ainaki ne tuntuu jakavan melko identtisen arvomaailman ja käytöstavat. (+ ton aiemman mokan Paulan kuvake oli myös violetti) http://www.feissarimokat.com/2017/02/vaara-vaanii-kasvovareissa/

   Lainaa

  52. Tulos: +72 (88 ääntä)
   Kokoomuslaisuus haisee Paulassa vahvasti nyt kyllä.

   Lainaa

  53. Tulos: +87 (87 ääntä)
   Yleensä nää piristää aamusta, mutta nyt kyllä nousi ärsytyskäyrä. Terveisin, lastenhoitaja, joka on aina luullut tekevänsä oikeaa työtä.

   Lainaa

  54. Tulos: +151 (155 ääntä)
   Mitäpä jos me kaikki "paskaduunien" tekijät yhtäkkiä päättäisimme lopettaa työmme tekemisen? Tulisi varmaan aika pian kusiset oltavat näille mielestään "oikeiden töiden" tekijöille.

   Lainaa

  55. Tulos: +103 (111 ääntä)
   Voi hyvänen aika, mikä nyt muka oikeasti on tärkeämpää työtä kuin lastenhoitajan työ? Miettikääpä, kaikki te joilla on lapsia. Mikä on teille tässä maailmassa kaikkein tärkein asia? Kenen puolesta olisit valmis kuolemaan? No sen oman lapsen tietysti. Minä nyt henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että sen oman "oikean työni" voisin huoletta jättää kenen tahansa apinan tehtäväksi, ei siitä tulisi kuin taloudellista vahinkoa, mutta lastani en jättäisi kenelle tahansa. Että jos nyt paskaduuneiksi ryhdytään töitä nimittelemään, niin ei se lastenhoitajan homma kyllä siihen kastiin kuulu. Se on yksi vastuullisimmista ja tärkeimmistä duuneista mitä on.

   Lainaa

  56. Tulos: +109 (111 ääntä)
   Mielestäni "joutavan" bussimatka-ajan voi hyödyntää tehokkaasti sillä, että ottaa sen ns lepoaikana. Opiskelin 240op tutkinnon neljässä vuodessa normaalien töiden ohella (40h/vko) ja joskus tein ylitöitäkin. Mitä opin silloin, että ihmisellä täytyy olla hetkiä, että voi vain olla. Joten hyödynsin esmes juuri siirtymiä paikasta toiseen lepohetkinä, että en tehnyt mitään tärkeää. Itse olisin voinut tuollaisella matkalla laittaa musiikit korville ja ajatuksen laukata vapailla nummilla. Oikeastaan nämä hetket olivat elintärkeitä tehokkuuden kannalta. Ilman niitä en olisi saanut hommaa pakettiin. Ja mikä estää toisaalta hyödyntämästä bussissa oloaikaa johonkin "ylevämpään" hyödyllisyyteen. Joitakin tenttikirjoja joskus kuuntelin äänikirjoina, kun sattumalta löysin niitä. Ei niistä samalla tapaa jää mieleen kuin luettuna, mutta aina jotain tarttuu haaviin. Ja jos tasapainoelin kestää lukemisen bussissa, niin vielä parempi! Mutta elpyminen ja lepo on tärkeää. Ilman sitä, ihminen ei ole tehokas ja polttaa itsensä loppuun. Että tästä casesta Paula kyllä lähinnä tulee mieleen se, että mukavuuden halusta haluaa oman peppunsa mahd nopeasti kotisohvalle ja haluaa kaupan päälle vähän tärkeillä. Ihana ihminen.

   Lainaa

  57. Tulos: +80 (86 ääntä)
   Ja niin tahdon vielä sanoa: lastenhoitajan työ on tärkeää. Se on oikeastaan yksi yhteiskunnan tärkeistä tukijaloista. Ilman sitä perheellisten naisten on hintsun vaikea päästä töihin.

   Lainaa

  58. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Pekka: Paulahan on oikeassa, on vain typerää olla kouluttamaton paskaduunari maadsa josda koulutus on ilmaista.
   Olet niin selvä trolli ettei pitäisi vaivautua, mutta ihan siltä varalta että joku muu erehtyy luulemaan etteivät suomalaiset lastenhoitajat ole oikeasti koulutettuja ihmisiä, niin kehotan ennen jatkokommentointia katsomaan vaikka ihan googlella että mitä koulutusta lastenhoitajalta (tai varsinkin lastentarhanopettajalta) vaaditaan ennen kuin voi edes hakea duuniin.

   Lainaa

  59. Tulos: +16 (36 ääntä)
   Piupau: Nyt kyllä kiinnostas kovin paljon että mitä Paula tekee työkseen..
   Oikeita töitä :D. Oisko joku glamourmalli? Tai sitten jossain julkisen puolen suojatyöpaikassa? Tai sitten yksityisellä puolella pomona istumassa palavereissa päivät. No kuitenkin jotain semmoista mikä ei mitenkään edistä mitään.

   Lainaa

  60. Tulos: +136 (140 ääntä)
   Terveisiä siivoojalta, jonka mielestä ihmiset, jotka kutsuvat sitä paskaduuniksi, ovat täydellisiä idiootteja. Kyllä te sitten huomaatte, kun kukaan ei sitä tee, kuinka tärkeää se on. Jo pelkästään taukohuoneessa, pukkarissa, varastolla saati vessoissa. Olisko kiva olla, onnistuisko ne oikeat työt? Mites lääkärillä? Olisko kiva käydä siellä, jos joku paskaduunari ei ois yöllä käyny laittaa paikkoja kuntoon ja hävittäny edellisten sairastavien paskoja sieltä pois? Mulla on myös lapsia ja just saan hoidettua sen yhen vauvan kerrallaan kotona. Musta ei ois päiväkodin työntekijäks! On se sen verran rankkaa. Paitsi ehkä siivoojaksi sinne kykenisin :D

   Lainaa

  61. Tulos: -63 (67 ääntä)
   Luulen, että Paula on lastentarhanopettaja ja yliopiston käyneenä halveksii ammattikoululaisia.

   Lainaa

  62. Tulos: +64 (66 ääntä)
   Jäin miettimään sitä, et jos 'oikeet työt' on niitä, jotka ei oo syntyny siks, et muut käy töissä, niin mitä ne 'oikeet työt' sit olis? Lastenhoito nyt siis vissiin ainakin. Varmaan kaikki kaupantyöt, koska kun jengi 'oikeissa töissä', ne ei kerkee ite kasvattamaan omia ruokiaan? Ravintola-ala nyt ainakin, koska jos ihmisten ei tarvis käydä 'oikeissa töissä', niin ne kerkeis ite tehdä ruokansa, eikä tarviis käydä ravintoloissa syömässä. Kirjanpitäjät? Ihmiset käy 'oikeissa töissä' yrityksissä, niin tarvitaan kirjanpitäjiä ja muita talousalan ihmisiä. Jos kukaan ei kävis 'oikeissa töissä', niin ei olis/tarvittais yrityksiä, eikä talousalan ihmisiä. Yritysten toimitusjohtajatkin on töissä vaan siks, että muut ihmiset käy 'oikeissa töissä'. Jos jengi ei kävis oikeissa töissä, ei olis yrityksiä, eikä tarvittais toimitusjohtajia. Eikö? Täs nyt muutama, ku tuli mieleen, löytyy varmaan enemmänki.

   Lainaa

  63. yli opisto hörhö 11.8.2017 11:23
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Nyme: … meikä aina tällaisia ketjuja lukiessa miettii että miten ihmiset jaksaa pitää Paulan tyylisiä ihmisiä edes kaverilistalla. Ja jos ne on jotain sukulaisia joita ei voi vaan simppelisti poistaa, niin rajoittaisivat edes sitä että mitä kaikkea ne voi nähdä/kommentoida, varmaan säästäisi hermoja.
   Pitää olla kyllä aika erikoinen sukulainen ettei voisi poistaa kavereista tuollaisen paskan jälkeen. Ihan sama vaikka olis sisko niin lähtis kyllä mun kaverilistalta hyvin äkkiä.

   Lainaa

  64. Tulos: +104 (106 ääntä)
   Paulan mielestä bussin ja taksinkuljettajat eivät myöskään tee oikeita töitä sillä hehän vievät ihmisiä jotta nämä pääsisivät oikeisiin töihin. Lounasravintoloiden kokit taas tekevät ruokaa jotta oikeissa töissä käyvät jaksaisivat loppupäivän. Ja jos Paula kulkee oikeisiin töihin omalla autolla ja pitää mukana omaa lounasta, on syytä kyseenalaistaa se, tekeekö kyseisen auton valmistaneessa firmassa ihmiset oikeaa työtä koska hehän lähinnä mahdollistavat sen että muut pääsevät oikeisiin töihin. Sama koskee ruokakaupan työntekijöitä; oikeasti työssäkäyvillehän siinä vain ruokaa myydään. Elämä on täynnä valintoja, mutta järki ei näköjään ole yksi niistä. Enkä todellakaan tuomitse. <3

   Lainaa

  65. PAULAONHUORA 11.8.2017 12:05
   Tulos: +42 (62 ääntä)
   V*TTU TOI PAULA OTTI HERMOON. Pilalle hemmoteltu kermaperse, joka tuskin kestäisi lastenhoitotyössä sekuntiakaan. Ja eiköhän se kausaliteetti mene toisin päin tuossa kenen työ on riippuvaista mistäkin. Ilman lastenhoitajia harva nainen pystyisi tekemään mitään uratyötä ja olisi kotona hoitamassa lapsia 24/7 k*rvän ja hellan välissä, koska mies toisi leivän pöytään. Joten, Paula, sinä saat kiittää näitä mielestäsi keinotekoista työtä tekeviä siitä, että itse saat tehdä "oikeita töitä" ilmeisesti jossain suojatyöpaikassa. Ärsyttävä persoona meemikuvineen.

   Lainaa

  66. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Mousie: Voi hyvänen aika, mikä nyt muka oikeasti on tärkeämpää työtä kuin lastenhoitajan työ? Miettikääpä, kaikki te joilla on lapsia. Mikä on teille tässä maailmassa kaikkein tärkein asia? Kenen puolesta olisit valmis kuolemaan? No sen oman lapsen tietysti. Minä nyt henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että sen oman “oikean työni” voisin huoletta jättää kenen tahansa apinan tehtäväksi, ei siitä tulisi kuin taloudellista vahinkoa, mutta lastani en jättäisi kenelle tahansa. Että jos nyt paskaduuneiksi ryhdytään töitä nimittelemään, niin ei se lastenhoitajan homma kyllä siihen kastiin kuulu. Se on yksi vastuullisimmista ja tärkeimmistä duuneista mitä on.
   Mulla ei ole edes omia lapsia (eikä tule), mutta olen silti sitä mieltä, että lasten hoitaminen on äärimmäisen vastuullista hommaa. Sitä ei voi hoitaa vain "ohimennen". Ja siitä todellakin maksetaan liian vähän. Kyllä pistää vihaksi Paulan kaltaiset ihmiset! Pitäis päästä stalkkaamaan sen fb- sivut, mitenköhän onnistuis?

   Lainaa

  67. Arkkienkeli 11.8.2017 12:55
   Tulos: +75 (75 ääntä)
   Piupau: Nyt kyllä kiinnostas kovin paljon että mitä Paula tekee työkseen..
   Paula on matkatoimistossa vastaamassa puhelimeen. Hirveen tärkee homma...

   Lainaa

  68. Tulos: +69 (71 ääntä)
   Piupau: Nyt kyllä kiinnostas kovin paljon että mitä Paula tekee työkseen..
   varmaan opettaa ranskan alkeita

   Lainaa

  69. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Wow... Toivon että kaikki ns perustason työntekijät menee lakkoon ja sit vaan katsotaan hiljaa kun aateliset hukkuu paskaan :D

   Lainaa

  70. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Pekka: Paulahan on oikeassa, on vain typerää olla kouluttamaton paskaduunari maadsa josda koulutus on ilmaista. Kommenteissakin täällä vain köyhät ulisee kateuttaan.
   Se on helppo sanoo jos on itellä menny kaikki putkeen. Kaikilla ei mee. Siihen työpaikkaan johon hait ja pääsit oli varmasti aika monta muutaki hakijaa, joista iso osa yhtä päteviä mitä sinä. Ja aika saatanan paljon on korkeekoulutettuja työttöminä.

   Lainaa

  71. Tulos: +126 (126 ääntä)
   On se jännä ku puhutaa lentämisestä niin lasketaan se aika mikä menee kun lentokone menee paikasta a paikkaan b. Entä se aika mikä menee lentokentällä? Turvataskastukset sun muut. Entä se aika kotoa kentälle, harva asuu kentän vieressä. Bussiin riittää kun tulet vähän ennen lähtöä ja sitten vaan istut. Bussilla voi myös päästä lähelle kotia.

   Lainaa

  72. Tulos: +67 (71 ääntä)
   ...wat. Tuosta olisi voinut alkaa kehitellä oikein kunnon sotaa huomauttamalla, että ekologisesti ajatellen lentokonekyyti on aivan katastrofaalinen. PAULA KANNATTAA MIETTIÄ ONKO MUUTAMA TUNTI ELÄMÄSTÄSI KOKO MAAPALLON TUHON ARVOINEN! Mutta en tuomitse. <3 /s

   Lainaa

  73. Tulos: -136 (152 ääntä)
   Ihme kommareita kaikki kommentoijat. Paula oli ihan oikeassa lastenhoitajan ammatista. Minä tienaan enemmän kuin 40 €/h nettona ja minun vaimoni hoitaa lapset kotona. Eikä istu bussissa, vaan lentää ja käyttää säästyneen ajan mm jumppaan, ettei vartalo rupsahda ennen aikojaan.

   Lainaa

  74. Tulos: +39 (41 ääntä)
   "Keinotekoinen työ" en ees jaksa kirjoittaa kuinka vihaiseksi tuo lastenhoitotyötä arvostamaton henkilö teki. Taitaa olla lapseton, kun ei ymmärrä, että hoitajat on kultaakin kalliimpia! Ja ei, itselläni ei ole lapsia, enkä ole alalla työssä.

   Lainaa

  75. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Piupau: Nyt kyllä kiinnostas kovin paljon että mitä Paula tekee työkseen..
   Tuskin mitään tuikitärkeää neljälläkympillä tunti. Toisaalta itse arvostan siivoajan työtä enemmän kuin lakimiehen, vaikka molempien työ pohjautuu meön muiden sotkujen selvittelyyn.

   Lainaa

  76. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Kokemus: Ihme kommareita kaikki kommentoijat. Paula oli ihan oikeassa lastenhoitajan ammatista. Minä tienaan enemmän kuin 40 €/h nettona ja minun vaimoni hoitaa lapset kotona. Eikä istu bussissa, vaan lentää ja käyttää säästyneen ajan mm jumppaan, ettei vartalo rupsahda ennen aikojaan.
   On se silti yhteiskunnalle tehokkaampaa että yksi huolehtii kymmenestä lapsesta kuin kymmenen. Muut yhdeksän voivat sillä välin tehdä jotain "tuottavaa". Jos siis ajatellaan, että vanhemman yhdessäolo lapsensa kanssa ei ole tuottavaa.

   Lainaa

  77. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Paula oot nolo.

   Lainaa

  78. Toimistovosu 11.8.2017 15:24
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Jääkaappi ei synnytä eläviä lapsia. Sillä tasolla on tässä naisessa tunneäly. Pakkasella siis.
   lastenhoitaja: Paitti tarkemmin ajatellen ei Paulalla taida olla lapsia, koska se veisi rahaa

   Lainaa

  79. Toimistovosu 11.8.2017 15:25
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Tarkoitan Paulaa
   Toimistovosu: Jääkaappi ei synnytä eläviä lapsia. Sillä tasolla on tässä naisessa tunneäly. Pakkasella siis.

   Lainaa

  80. Niimpäniin 11.8.2017 15:55
   Tulos: -52 (78 ääntä)
   Kokemus: Ihme kommareita kaikki kommentoijat. Paula oli ihan oikeassa lastenhoitajan ammatista. Minä tienaan enemmän kuin 40 €/h nettona ja minun vaimoni hoitaa lapset kotona. Eikä istu bussissa, vaan lentää ja käyttää säästyneen ajan mm jumppaan, ettei vartalo rupsahda ennen aikojaan.
   Huhhahei ja trollia pullo. Itse veikkaan, että Paula tekee työkseen jotain naistutkimusta tai sitten muuta höpöhöpö juttuja. Tämän yhteiskunnan loisia siis.

   Lainaa

  81. Tulos: +79 (81 ääntä)
   ruoka kasvaa kaupassa?: Itse ymmärrän Paulankin pointin kyllä, mutta ei tuollaisia periaatteellisia keskusteluja esim. ajan arvosta voi käydä nykyään kenenkään kanssa missään ilman että loukkaannutaan verisesti, ei vaikka hokisi kuin papukaija joka väliin ettei tarkoita arvostella.
   Kyllä me kaikki ymmärrettiin Paulan pointti. Hän ei arvosta ihmisiä jotka tekevät matalapalkkaista työtä, ja "oikea työ" tarkoittaa jotain mistä maksetaan paljon. Se on erityisen huono pointti ja kertoo ihmisen arvoista todella paljon. Ei sitä voisi sanoa kohteliaasti eikä ystävällisesti millään tavalla, koska se on jo ajatuksena loukkaava. Jos ihmiset loukkaantuvat jatkuvasti puheistasi, vika voi olla ihan sinussa itsessäsi.

   Lainaa

  82. Tulos: +13 (25 ääntä)
   Jos joku miettii mitä narsisti tarkoittaa niin Paulan eteen voi laittaa yhtäsuuruusmerkin.

   Lainaa

  83. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Niimpäniin: Huhhahei ja trollia pullo. Itse veikkaan, että Paula tekee työkseen jotain naistutkimusta tai sitten muuta höpöhöpö juttuja. Tämän yhteiskunnan loisia siis.
   Maistereita ja tohtoreitakin on tällä hetkellä niin paljon, ettei kaikille riitä töitä. Suurin osa akateemisesti koulutetuista tekee jotain ihan muuta, koska pitää kuitenkin elääkin jollain. Kokopäiväiset tutkijat elävät apurahasta toiseen, ei siinä työssä kukaan rikastu. Naistutkimuksessa muuten arvostetaan naisten tekemää työtä, myös pienipalkkaisia "kutsumusaloja". Paula ei ole feministi.

   Lainaa

  84. Tulos: +69 (71 ääntä)
   huomasko kukaan miten tuo ikäero on myös kuviossa? 40v muija, joka on iältään uransa huipulla, alkaa mollaamaan vähän päälle parikymppistä, siitä, millaista työtä tämä tekee? koska voin sanoo, etten tunne ainuttakaan itseni ikäistä (25v) jolla tuntiliksa olisi ainakaan yli 30e, mutta noita keski-ikäisiä tiedän useampiakin, koska heillä työkokemus on omalta osaltaan ehtinyt nostaa palkat korkeammalle tasolle. ja niihin hyväpalkkasiin duuneihin ei näin nuoria edes helposti huolita, koska meillä ei ole sitä 10 vuoden työkokemusta alalta! ainoat hyvätuloset nuoret ketä tiedän, eivät ole palkkatyössä, vaan ovat jollakin ilveellä tässä maassa saaneet oman yrityksen tuottamaan, mutta kaikki eivät tähän pysty! eikö meidän pitäisi antaa kaikille "paskaduunin" tekijöille ihan kunnon aploodit siitä, että viitsivät tehdä niitä töitä välittämättä noista omanelämänsä "supersankareista" joita tässä maassa ei tarttettais?!?

   Lainaa

  85. Nöpönenä 11.8.2017 17:26
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Ei luoja, millainen ihminen! Ja onko tuo Paula kaiken lisäksi aloittajan fb-kaveri vai onko päivitys jostain ryhmästä?

   Lainaa

  86. Tulos: +67 (67 ääntä)
   Tollanen palkka eikä oo saanu ostettua käytöstapoja. Kaikkea ei ehkä sittenkään voi mitata rahassa.

   Lainaa

  87. Kirjastopummi 11.8.2017 19:26
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Vitun kusipää.

   Lainaa

  88. Tulos: -30 (44 ääntä)
   Meinasin kirjottaa että olette kaikki tekopyhiä vihervassareita mutta en taidakaan koska tuon paremman ihmisen typeryys löi minut ällikällä.

   Lainaa

  89. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Okei eli lastenhoito ei oo oikeita töitä. Varmaa sama ajattelu myös vanhustyöstä. Vartutaa ku Paula on +70 eikä välttämättä pärjää enää omillaan...

   Lainaa

  90. Tulos: -56 (60 ääntä)
   Aimo Kanki: Olet niin selvä trolli ettei pitäisi vaivautua, mutta ihan siltä varalta että joku muu erehtyy luulemaan etteivät suomalaiset lastenhoitajat ole oikeasti koulutettuja ihmisiä, niin kehotan ennen jatkokommentointia katsomaan vaikka ihan googlella että mitä koulutusta lastenhoitajalta (tai varsinkin lastentarhanopettajalta) vaaditaan ennen kuin voi edes hakea duuniin.
   Vaatii olemattoman opiskelumotivaation ja hoivavietin. Maho kroppa on plussaa.

   Lainaa

  91. Tulos: -39 (57 ääntä)
   gerard: Se on helppo sanoo jos on itellä menny kaikki putkeen. Kaikilla ei mee. Siihen työpaikkaan johon hait ja pääsit oli varmasti aika monta muutaki hakijaa, joista iso osa yhtä päteviä mitä sinä. Ja aika saatanan paljon on korkeekoulutettuja työttöminä.
   Älä mene niille humanistipelleilyaloille.

   Lainaa

  92. Onneton autonkuljettaja 11.8.2017 22:30
   Tulos: +12 (28 ääntä)
   Minttu: Mitäpä jos me kaikki “paskaduunien” tekijät yhtäkkiä päättäisimme lopettaa työmme tekemisen? Tulisi varmaan aika pian kusiset oltavat näille mielestään “oikeiden töiden” tekijöille.
   Riippuu, mitä kukakin laskee paskaduuneiksi. Yhtään puhelinmyyjää tai feissaria tuskin jäisin kaipaamaan.

   Lainaa

  93. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Kyllä se on niin, että lastenhoito on sitä oikeaa työtä ja jos Paula kykkii jossain toimistossa, niin et kyl tee mitään oikeaa työtä. Vaikka ehkä saatkin siitä parempaa palkkaa kun lastenhoidosta ehkä saa, mut et sä siitä hirveesti kyllä joudu mitään tekemään.

   Lainaa

  94. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Argh! Mä en kestä näitä "oikeat työt" -tyyppejä. Oikeesti savu nousee korvista }:[

   Lainaa

  95. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Hittolainen että pisti vihaksi. Olen lakimies ja vaikka kyllä teen merkityksellistä hommaa poliisissa, arvostan lastenhoitaja- ja lähihoitajaystävieni työtä mennen tullen oman työni ohi - ja se on muuten paljon rankempaakin kuin omani.

   Lainaa

  96. Tulos: -10 (34 ääntä)
   Vaikka en oo Paulan kanssa samaa mieltä niin silti on ehdottoman hauskaa lukea tätä ylenpalttista rusinain rasahtelua :D Kyllä on olemassa paljonkin työpaikkoja jotka tulevat hyvinkin pian ihan omaa turhuuttaan häviämään. Lastenhoito ei kyllä näihin aloihin oman käsitykseni mukaan kuulu.

   Lainaa

  97. ruoka kasvaa kaupassa? 12.8.2017 4:52
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Mursu: Kyllä me kaikki ymmärrettiin Paulan pointti. Hän ei arvosta ihmisiä jotka tekevät matalapalkkaista työtä, ja “oikea työ” tarkoittaa jotain mistä maksetaan paljon. Se on erityisen huono pointti ja kertoo ihmisen arvoista todella paljon. Ei sitä voisi sanoa kohteliaasti eikä ystävällisesti millään tavalla, koska se on jo ajatuksena loukkaava. Jos ihmiset loukkaantuvat jatkuvasti puheistasi, vika voi olla ihan sinussa itsessäsi.
   Nyt kun ajattelen niin ehkä olet todellakin oikeassa tulkinnassasi. Eihän se nyt ole mahdollistakaan että kukaan haluaisi jutella itse asiasta (mistään asiasta) ilman arvolatausta, vaan todennäköisesti juurikin keskustelukumppanin persoona ja henkilökohtaiset valinnat ovat kiinnostavin asia mietittäväksi mitä maailmasta voi löytyä. Ja onhan se todellakin todennäköisempää että myös Paulan, niinkuin suurimman osan tulotasosta riippumatta, arvomaailma tähtää nimenomaan toisten alentamiseen ja itsensä ylentämiseen kaikin käytettävissä olevin tavoin.

   Lainaa

  98. Tulos: +7 (13 ääntä)
   lastenhoitaja: Lastenhoito ei ole oikea työ? Ei tainnu Paula miettiä tätä ihan loppun asti, sillä jos kaikki kävis näissä ns oikeissa töissä, niin kuka niitä Paulan lapsia sitten hoitaisi?
   Toivottavasti Paulalla ei ole lapsia.

   Lainaa

  99. ihanmummovaan 12.8.2017 9:44
   Tulos: +58 (58 ääntä)
   Ei siihen Paula montaa bussimatkaa tarvita et ois voinu opiskella vaikkapa sivistyksen ja ystävällisyyden alkeiskurssit.

   Lainaa

  100. Tulos: +58 (58 ääntä)
   dasdsa: No täähän se ois. Mutta eipä näillä “kielletyillä mielipiteillä” saa kuin miinusääniä ja kommenttinsa poistoon.
   Kukaan ei kiellä sua olemasta tuota mieltä, mutta ilmaistessasi sen sun oletetaan ymmärtävän, että muut voivat esittää mielipiteensä myös sinun mielipiteestäsi. Että jätettäiskö se uhriutuminen vähän vähemmälle.

   Lainaa

  101. Elämä on valintoja 12.8.2017 16:51
   Tulos: -15 (37 ääntä)
   Paula jos tappaisit itsesi niin maailma olisi parempi paikka, mutta en tuomitse.

   Lainaa

  102. Tulos: -41 (49 ääntä)
   Kauhea oli Paula mutta Janica aloitti kiroilun ja ilkeilyn, Paula oli sitä ennen lähinnä ärsyttävä.

   Lainaa

  103. SattuuhanNäitä 13.8.2017 1:47
   Tulos: -8 (12 ääntä)
   Piupau: Nyt kyllä kiinnostas kovin paljon että mitä Paula tekee työkseen..
   Se on varmana lähihoitaja.

   Lainaa

  104. Tulos: +32 (36 ääntä)
   ABC: Toivottavasti Paulalla ei ole lapsia.
   Kyllähän sen tuosta jo näkee, ettei ole. Paula ei ymmärrä lapsia, eikä pidä niiden hoitamista tärkeänä. Ehkä Paulan käsitys lasten hoitamisesta on jonkunlainen oma versio"vapaasta kasvatuksesta", missä lapset pistetään johonkin taloon, missä ne itsekseen "hoitaa itseänsä", lasten hoitajien hörppiessä höyryävää kahvia isosta mukista. Luultavasti Paulan käsitys työn teosta yleensäkin on lähinnä kahvin hörppimistä isosta mukista ja tärkeän esittämistä, nyt hän koittaa esittää tärkeää netissä. Ei kai Paulaa siitä voi syyttää, ettei hänellä on niin tajuttoman pienet ympyrät. Jotkut vaan ei ymmärrä. Paula kuuluu niihin. Ehkä tämä typertely ja näiden kommenttien lukeminen avartaa hiukan Paulan käsitystä muista ihmisistä. Toivotaan niin.

   Lainaa

  105. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Tää eukko on varmaan perheiden asialla, aidosti, sydämellä. Just niitä tietäjiä, jotka päättää montako kaitsijaa kukin ei omillaan pärjäävä minimissään tarvitsee.

   Lainaa

  106. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Jaa, taas näitä ääliöitä joiden mielestä lastenhoitaja ei ole työ. Kukas ne lapset kasvattaa jos ei se lastenhoitaja joka on lapsen kanssa 8-10 tuntia per päivä? Ja tietääköhän tämäkin ihminen, että lastenhoitajat ne on siellä päiväkodissakin? Niin ja tosiaan, nanny share briteissä on erittäin hyvä palkkanen duuni. Tunnilta saat sen 20e. Koitappa saada sieltä "oikeista töistä" kaupan kassalta sama tuntiliksa.

   Lainaa

  107. Tulos: +34 (34 ääntä)
   "Tuomioni lastenhoitajan työstä on, ettei se ole oikeaa työtä. Mutta en siis tuomitse." Toivottavasti Paulalta sujuu edes se ranska, nimittäin suomen kielen kanssa hänellä on selkeästi petrattavaa.

   Lainaa

  108. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Pekka: Älä mene niille humanistipelleilyaloille.
   Nykyään jopa insinöörejä on työttöminä ja teitä koulutetaan nyt jo liikaa.

   Lainaa

  109. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Piupau: Nyt kyllä kiinnostas kovin paljon että mitä Paula tekee työkseen..
   Niin heppoista Paulan 40 v. verrata tulotasoaan Janicaan 25 v.

   Lainaa

  110. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Ihmetyttää tällaiset Paulat jotka ottavat henkilökohtaisena loukkauksena jos joku ei elä juuri niinkuin he. Näille voisi kohta olla feissarimokissa jo oma kategoriansa. Milloin on ruoka tehty väärin kun "meillä mies tekee aina pippuripihvejä", milloin raivostutaan kun toinen käy eri töissä kuin itse käy, milloin suututaan kun toiset ei syötä omalle koiralleen 100% naudan jauhelihaa KUN MEILLÄ KOIRALLE KÄY VAIN PARAS ja sehän on pakko tulla toisen statukseen ilmoittamaan sata kertaa että kaikki varmasti ymmärtävät. Nämä ihmiset ovat varmaan todella kyllästyneitä tai pettyneitä omaan elämäänsä, ja siksi heidän on pakko piinata muita ihmisiä, jotta saisi edes jotain toimintaa päivään.

   Lainaa

  111. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Hilma:
   Montaa oikeaa työtä ei arvosteta lainkaan, päinvastoin katsotaan alaspäin ja lähes paheksutaan. Sama homma se on siivoojilla, kukaan ei huomaa kun työt on tehty, mutta kyllä sitten oltaisiin ihmeissään jos kaikki siivoojat menisivät lakkoon ja alkaisi niiden "parempien ihmisten" työpaikoilla haisemaan mätänevät ruuan tähteet roskiksessa tai vaikkapa sairaalassa hygienia pettäisi ja ihmisiä pahimmassa tapauksessa kuolisi turhiin infektioihin. Sellaisia asioita kannattaisi päättäjien miettiä kun viedään niistä "paskaduuneista" rahaa pois. Esimerkkinä joitain vuosia sitten siivoojilta lähtenyt eritelisä, pieni lisä tuntipalkkaan kun käsitellään ihmisten eritteitä. Silloin minä päätin, että kuuratkoon joku muu ne vanhainkotien, pidätyssellien, ja huoltamovessojen paskat ja veret, sillä minulle riitti. Toivottavasti jonain päivänä enää kukaan ei suostuisi tekemään niitä likaisia ja raskaita töitä jotka pitävät tämän systeemin hyrräämässä, niin ehkä silloin alkaisi päättäjillä ja firmojen johtoportaalla himmeät lamput syttymään päässä ja näistä töistä alettaisiin maksamaan kohtuullista palkkaa.

   Lainaa

  112. Epäpoliitikko 13.8.2017 22:02
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Hannelen elämä: Kokoomuslainen on se sana mitä etsit.
   Soosoo. Miten yhdistit jonkin puolueen tähän? Kas kun ei Putinia tai Trumpia? Joka puolueesta löytyy kansasta vieraantuneita.

   Lainaa

  113. lastenhoitaja 14.8.2017 1:00
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   "En tuomitse". Juu et todellakaan. Todella alentavaa haukkua toisen työtä oli se mikä tahansa. Jos ei olisi päiväkoteja minne viedä lapsia hoitoon aika moni vanhempi olisi ns. liemessä, kun ei pääse töihin. Kouluttauduin alalle, koska oikeasti halusin päiväkotihommiin. Kaikki kun ei viihdy esim. toimistohommissa. Veikkaan, että Paula ei pärjäisi edes kokonaista päivää lastenhoitajana. :D

   Lainaa

  114. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Epäpoliitikko: Soosoo. Miten yhdistit jonkin puolueen tähän? Kas kun ei Putinia tai Trumpia? Joka puolueesta löytyy kansasta vieraantuneita.
   Eihän alkuperäinen kommenoija puhunut mitään puolueesta, vaan aatteesta ja asenteista. Minäminäminä = kokoomuslainen asenne, minäminäminämaahamuuttokriittisemmin = perussuomalainen asenne jne. Jostain syystä kuitenkin samalla tavalla ajattelevat tuppaavat kasaantumaan saman puolueen kannattajiksi ja edustajiksi, toisin sanoen ihminen jolla on kokoomuslaiset arvot, todennäköisesti myös äänestävät tai edustavat kokoomusta. Toki poikkeuksiakin on, mutta tarkempien tietojen puuttuessa on helpointa turvautua stereotypioihin ja yleistyksiin, koska useimmiten ne ovat oikeassa.

   Lainaa

  115. Tulos: -34 (38 ääntä)
   Ihan oikeassahan Paula tavallaan on, ei lastenhoitoa kai oikein urana voi pitää, vaikka tilanteesta riippuen ihan tärkeää työtä olisikin.

   Lainaa

  116. Silent protector of the fuck you-land 14.8.2017 16:18
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   "En tuomitse, mutta olenhan tietysti parempi kuin sinä. Nauti paskasta elämästästi" t: Paula

   Lainaa

  117. Voi luoja... 14.8.2017 18:01
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Kaupan henkilökuntakin on keinotekoisesti töissä, koska ei se nyt luonnollista ole että ihminen tarvii ruokaa :D :D Silvuplee, näin ranskan kielen alkeista.

   Lainaa

  118. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Heh. Paulan mielestä lastenhoitaja ei ole oikea työ, koska heitä ei tarvittaisi jos eivät muut kävisi oikeissa töissä. Onko tässä hienoinen ristiriita?? Olisiko syytä arvostaa kaikkia heitä, jotka mahdollistavat "oikeat työt"? Vaikkei itsellään selvästi lapsia olekaan - ja hyvä niin.

   Lainaa

  119. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Paula on tällainen tyypillinen, jonka mielestä ihmisen tässä tapauksessa kuviteltu kurjuus on hänen oma vikansa. Tähän kuuluu myös mielikuvitukselliset kurjuuden ehkäisykeinot, kuten ranskan alkeiden opiskelu. Tätä korostamalla korottaa myös itsensä toisten yläpuolelle. "Enhän nyt minä voi koskaan jäädä työttömäksi, sillä en ole ansainnut sitä, osaanhan ne ranskan alkeetkin!" Samalla tavalla nämä paulat ovat tyrkyttämässä ketä tahansa työtöntä mihin tahansa työhön, jota eivät itse arvosta. Kuka tahansahan nyt osaa siivota, hoitaa lapsia, kokata tai kuten me täällä Feissarimokissa tiedämme, tehdä tatuointeja. Sillä ei ole pauloille väliä, että koulutuksella ja kokemuksella jokaisen noista asioista pystyy tekemään paremmin, vaikka jokainen nyt osaa enemmän tai vähemmän sinne päin tehdä niitä ilman mitäänkin. Niin osasivat muuten valelääkäritkin lääkärin hommat.

   Lainaa

  120. Hepomiesten tietotoimisto 14.8.2017 23:16
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   SattuuhanNäitä: Se on varmana lähihoitaja.
   Lastenhoitajat ovat koulutukseltaan lähihoitajia.

   Lainaa

  121. Tulos: -5 (13 ääntä)
   : Nykyään jopa insinöörejä on työttöminä ja teitä koulutetaan nyt jo liikaa.
   Ketä meitä?

   Lainaa

  122. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Kyllä nyt ranskan alkeilla vähintään joku johtajan paikka irtoaa.

   Lainaa

  123. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Jimbo: Karkeasti laskien 9h=360€? Paulan mielestä siis 40€/tunti on normaali palkka? Eli 6400€/kk? Kyseessähän on jo kansanedustajatason palkka, ja itseasiassa asennekin on aikalailla kansanedustajamainen.
   Paula on oikeassa. Korkeakoulutetun ihmisen tuntipalkka on helposti 40-60 euroa tunti, eikä siihen edes tarvita kuin johtajan tai varatoimitusjohtajan positio. Itse en ainakaan tee mitään rutiinihommaa (remontoinnit, ruohonleikkuut, ym.) minkä saa ostopalveluna joltain muulta alle neljälläkympillä, koska se olisi aikani haaskausta.

   Lainaa

  124. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Ihmettelen mokia lukiessa, miksi ihmiset pitävät fb-kavereina näitä Pauloja. Mä en kauan moista kääkkää katselis, saati että alunperinkään kaveriksi huolisi. Ei tuntemattomia eikä idiootteja... Itsesuojeluvaisto.

   Lainaa

  125. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Pekka: Ketä meitä?
   Teitä = katuja ja väyliä

   Lainaa

  126. Tulos: +14 (14 ääntä)
   ihanmummovaan: Ei siihen Paula montaa bussimatkaa tarvita et ois voinu opiskella vaikkapa sivistyksen ja ystävällisyyden alkeiskurssit.
   Lentomatkat tais olla liian lyhyitä

   Lainaa

  127. Tulos: +11 (19 ääntä)
   PAULAONHUORA: V*TTU TOI PAULA OTTI HERMOON. Pilalle hemmoteltu kermaperse, joka tuskin kestäisi lastenhoitotyössä sekuntiakaan. Ja eiköhän se kausaliteetti mene toisin päin tuossa kenen työ on riippuvaista mistäkin. Ilman lastenhoitajia harva nainen pystyisi tekemään mitään uratyötä ja olisi kotona hoitamassa lapsia 24/7 k*rvän ja hellan välissä, koska mies toisi leivän pöytään. Joten, Paula, sinä saat kiittää näitä mielestäsi keinotekoista työtä tekeviä siitä, että itse saat tehdä “oikeita töitä” ilmeisesti jossain suojatyöpaikassa. Ärsyttävä persoona meemikuvineen.
   Miksi nainen ei voi tuoda leipää pöytään?

   Lainaa

  128. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Pekka: Paulahan on oikeassa, on vain typerää olla kouluttamaton paskaduunari maadsa josda koulutus on ilmaista. Kommenteissakin täällä vain köyhät ulisee kateuttaan.
   Opettele kirjoittamaan.

   Lainaa

  129. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Nyt voin kyl sanoo että paulan asenteesta mulla rasahti rusinat. Terveisin "turha" lastenhoitaja

   Lainaa

  130. Minä1234567890 15.8.2017 16:22
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Kyllä se kuules Paula taitaa olla niin, että kaikki työ, josta maksetaan ihan oikeaa verotettavaa palkkaa, on ns. "oikeaa työtä". Oli ne sitten mitä hommia tahansa (lastenhoitaja, rekkakuski, siivooja, poliisi, palomies, raksaduunari, toimitusjohtaja, muusikko - you name it). Ja toisaalta kyllä mikä tahansa työ, jolla edesautetaan yhteisön ja ympäristön hyvinvointia (vaikkapa taloyhtiön pihatalkoot), on myös ihan arvokasta oikeaa työtä.

   Lainaa

  131. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Voi luoja miten yli 40v ihminen voi olla noin paukapää!? Lastenhoitajan työ on tärkeää ja ei raha kasva puissa. Mikäköhän tämä paulan "oikea työ" on?

   Lainaa

  132. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Joku Aynrandilainen yli-ihminen päässyt taas vauhtiin. Oma satunnainen onnistuminen (tai todennäköisemmin aviomiehen sellainen, Paulalla tuskin on edes ammattia) yhdellä mittarilla katsotaan myötäsyntyisen erinomaisuuden merkiksi, ja ruvetaan jakamaan majesteetin asenteella sellaisia superhyödyllisiä neuvoja kuten "älä käytä bussia vaan lennä" (= tulot välittömästi pakkaselle, Suomessa keskipalkka on 16 euroa/tunti) ja "opettele ranskan alkeet" (pystyttekö keksimään yhtään realistista ammattia missä "ranskan alkeista" olisi jotain hyötyä?). Koulutus ylipäätään ei ole mikään valttikortti Suomessa ollut sitten 80-luvun johtuen juurikin siitä että se on ilmaista, eli kaikki maassa ovat järjestään ylikoulutettuja. Eikä todellakaan tarvitse olla humanisti tai muulla huumorialalla, nimittäin nykyään kivenkovia luonnontieteilijöitä ja dippainssejäkin on työttömänä tuhatmäärin. Työn tarjonta kertakaikkiaan ylittää työn kysynnän tässä maassa kaikilla aloilla paitsi hoiva-alalla, on ylittänyt vuosikaudet. Siitä huolimatta jotkut Paulat tai Pekat edelleen kuvittelevat että työttömyys on itsestä kiinni, eikä suinkaan siitä että paikkoja on yksi ja hakijoita 200.

   Lainaa

  133. Tulos: -14 (18 ääntä)
   Sinänsä Paula oli ihan oikeassa, mutta harvinaisen ilkeä "fb-kamu" tässä tapauksessa.

   Lainaa

  134. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Mikään "siisti sisätyö" ei ole oikeita töitä. Piste.

   Lainaa

  135. Vääränvärinen 16.8.2017 23:10
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Tikker: Harvoin oon feissarimokasta näin vihanen, mutta voi ***** kun otti päähän tuo Paula. Itsekin siis lastenhoitaja, ja olisi kiva kuulla miten se ei ole oikea työ?! Tulisi itse kokeilemaan miten helppoa se on kahdeksan tuntia päivässä ohjata ja opettaa lasta pukemaan, käymään vessassa, liikkumaan ja puhumaan.
   Mutta jos olisit opetellut ranskan alkeet, niin voisit aukoa päätä facebookissa samalla, kun olet "oikeissa töissä".

   Lainaa

  136. Tulos: -1 (19 ääntä)
   Näistä kommenttikentistä on tullut ihan yleisiä haukkumapalstoja. Joo, Paula oli aika tökerö, eikä vaikuta ihan munkaan lempihahmolta, mutta pitääkö noin 20:n eri ihmisen erikseen tulla ilmoittamaan, että PAULA ON KYRPÄ, Paula on vittupää, vittu mikä muija jne. Ymmärrän ne kommentit, joissa hiukan jaksetaan analysoida, mutta tollanen korkeintaan yhden lauseen purkaus ei kyllä anna lisäarvoa keskusteluun.

   Lainaa

  137. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Paula, senkin ajan jonka käytit Facebookissa, olisit voinut käyttää vaikka siellä Oikeissa Töissä tai vaikka jossain käytöstapakurssilla! Mutta hei, en mä tuomitse ♥

   Lainaa

  138. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Ranskankielen alkeet..että mä vihaan snobeja, aina vaan enemmän. Entä jos ei satu sietämään sitä niin kylttyrelliä ranskankieltä? Itseään pakottamalla ei mikään mene kaaliin.

   Lainaa

  139. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Gvyg ybub: Opettele kirjoittamaan.
   Niinpä ja kyllä ne duunaritkin usein sen ammatin opiskelee.

   Lainaa

  140. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Mursu: Maistereita ja tohtoreitakin on tällä hetkellä niin paljon, ettei kaikille riitä töitä. Suurin osa akateemisesti koulutetuista tekee jotain ihan muuta, koska pitää kuitenkin elääkin jollain. Kokopäiväiset tutkijat elävät apurahasta toiseen, ei siinä työssä kukaan rikastu. Naistutkimuksessa muuten arvostetaan naisten tekemää työtä, myös pienipalkkaisia “kutsumusaloja”. Paula ei ole feministi.
   Se onkin Paulan ainut hyvä puoli.

   Lainaa

  141. Tulos: -12 (12 ääntä)
   lastenhoitaja: Lastenhoito ei ole oikea työ? Ei tainnu Paula miettiä tätä ihan loppun asti, sillä jos kaikki kävis näissä ns oikeissa töissä, niin kuka niitä Paulan lapsia sitten hoitaisi?
   Jos ämmä tekee lapsia, ämmä hoitakoon niitä ite.Mies tekee töitä ja käy baarissa katsomassa naisia.

   Lainaa

  142. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Piupau: Nyt kyllä kiinnostas kovin paljon että mitä Paula tekee työkseen..
   OnlyFans.

   Lainaa

  143. Ydinaseeton sika 6.11.2023 10:49
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Onnea Paulalle yhteiskuntaan, jossa on vaan yritysjohtajia. Mihin me nyt esim siivoojia, tarjoilijoita tai lastenhoitajia tarvitaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: lentokone, bussi, matka, aika, raha, palkka, tuntipalkka, lastenhoitaja, valinta