Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Ilkeä äitipuoli

  Ilkeä äitipuoli saa tuomion.
  Suurenna näkymä
  Ilkeä äitipuoli

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1093 (1113 ääntä)
   "Saisitte ampua itteenne päähän" Jasminin mielestä näin on kuitenkin ihan ok sanoa?

   Lainaa

  2. Yökyöpeli 15.8.2017 1:24
   Tulos: +175 (191 ääntä)
   Mitä?

   Lainaa

  3. Tulos: +595 (609 ääntä)
   Ajatella saa ihan mitä vaan. Ihan. Mitä. Vaan. Uhkailu, saati toteuttaminen saattaakin sitten jo olla rikos, riippuen asiasta. Tää ihan tiedoks Jasminille, jos hää vaikka ilmaantuu feissarimokiin.

   Lainaa

  4. Tulos: +592 (610 ääntä)
   Marian pitää tehdä hyvää kotiruokaa ja laittaa ne tyhjiin einespaketteihin ja lasten eteen. Ei se mitä siellä sisällä on, vaan se Saarioisten logo

   Lainaa

  5. Tulos: -312 (582 ääntä)
   Oon kyl vähä Jasminin kannalla ... Miks täytyy julkisesti kertoa haluavansa antaa lapsille selkään, vakava asia kuitenkin kyseessä. Vaikka ei sitten oikeesti sitä toteuttaiskaan, niin onko pakko haukkua toisen lapsia julkisesti facessa (meinaan omat lapset kyllä syö mutta ton toisen ei) ja kertoa mielihaluistaan

   Lainaa

  6. Tulos: +464 (476 ääntä)
   Maria parasta on kun et reagoi ollenkaan. Syy tuskin on ruuassa vaan uudessa tilanteessa (uusioperhe) vaikka onkin jatkunut jo monta vuotta. Kyllä he luultavasti kasvettuaan alkavat käyttäytymään, anna heidän olla omia itseään äläkä liikaa tyrkytä. Itse olin lapsena/teininä ihan hirveän epäkohtelias ja tyly äidin poikaystävälle vaikka äiti yritti meitä sopeuttaa toisiimme. Nykyään arvostan häntä ja olen iloinen kun käy meillä kylässä jne pidän perheenjäsenenä. Hattua nostan hänelle että kesti minua kauhukakaraa reagoimatta vaikka yritinkin provota. Se ei ole lapsen eikä aikuisenkaan vika, se on vaihe mikä menee ohi ajan kanssa.

   Lainaa

  7. kiikiiconfused 15.8.2017 3:03
   Tulos: +377 (415 ääntä)
   Ite muistan, että oli kyl iskän luona vaikeeta syödä sillo just about tuon ikäisenä ku vanhemmat oli eronnu, koska se tilanne oli aina jotenki nii outo. Ja sitte ku ruoka ei jännityksen takia maistunut, ni saatii huudot. Ja sitä jatkui piiiiiiiiiitkään, että juurikin syömisessä tuli ongelmia siellä ollessa. Ja aina kotona kuulemma syötiin väärin (joskus eineksiä, mutta liikaa pullaa, liikaa juustoa, liian vähän juustoa, jne.) Että vois tämäkin Maria mennä ensiks itteensä, ei nimittäin ole helppoa mennä vieraaseen paikkaan ja pitää sitä "toisena kotinaan" (me esim. käytiin joka toinen viikonloppu). Puhelimen näprääminen alkaa olla aika nykyaikainen tapa paeta ahdistusta, puhun kokemuksesta. Ja oikeastaan voin todeta tähän loppuun että vielä näin melkein 24-vuotiaanakin miulle on semihankalaa syödä isäni luona, mutta siihen syyt alkaa olla jo ihan toiset kuin uuden paikan jännitys.

   Lainaa

  8. Tulos: +155 (197 ääntä)
   Lastenkasvatuksen ABC: -Uhkailu -Kiristys -Lahjonta

   Lainaa

  9. Tulos: +77 (141 ääntä)
   Tämä oli moka sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaikki osapuolet käyttäytyivät idioottimaisesti.

   Lainaa

  10. Tulos: +169 (175 ääntä)
   Petkele: Lastenkasvatuksen ABC: -Uhkailu -Kiristys -Lahjonta
   Sekä uhkailu lahjonnan lopettamisella

   Lainaa

  11. Tulos: +69 (85 ääntä)
   Petkele: Lastenkasvatuksen ABC: -Uhkailu -Kiristys -Lahjonta
   + D, uunotus/höynäytys/puijaus/huijaus/kusetus.

   Lainaa

  12. Tulos: -104 (140 ääntä)
   Just joo, taas näitä elämänkoulu sekaperheitä.

   Lainaa

  13. Tulos: -47 (131 ääntä)
   On muuten ne miehen kakarat kiittämättömiä, hemmoteltuja paskoja! Tosin en siltikään hyväksy julkista puhetta fyysisestä kurittamisesta, vaan sen asian voi pitää pään sisällä. Oma äitipuoleni kerran sanoi minulle, että jos olisin hänen oma lapsensa olisin saanut korvilleni jo monesti. Tekee huonoa ajatella koko asiaa, koska olen muutenkin kokenut väkivaltaa koko lapsuuteni ja nuoruuteni ajan. Ihmiset voisivat välillä mennä itseensä ja miettiä mitä tuovat ulos suusta

   Lainaa

  14. Tulos: +41 (57 ääntä)
   Petkele: Lastenkasvatuksen ABC: -Uhkailu -Kiristys -Lahjonta
   Ja katteettomat lupaukset.

   Lainaa

  15. Tulos: +105 (123 ääntä)
   kiikiiconfused: *pitkä viesti, josta selkeyden nimissä mainittakoon että on luettavissa ylempänä*
   Tää on niin totta. Aina ei voi olla menemättä sukset ristiin mut on se kumma että aikuisten ihmisten on vaikee ymmärtää miten hankala ja ahistava tilanne tää on lapsille. Varsinkin jos ero on ollu riitaisa ja siellä kotona äiti sitten on epäluuloinen tätä iskän uutta naista kohtaan (tai toisinpäin) ja ilmaisee sen selvästi lapsillekin. Että sais Mariakin vähän mennä itteensä ennen kun alkaa niitä alle 10-v nappuloita syyttämään. Ne tässä kärsii eikä Maria.

   Lainaa

  16. Tulos: +172 (186 ääntä)
   Eiköhän jokaisella vanhemmalla ole käynyt tuo fyysinen kurittaminen _mielessä_ ihan vaan kun lapsi vääntää joka mutteria päässä joskus? En näe tossa mitään kummallista.

   Lainaa

  17. Tulos: -60 (88 ääntä)
   Maria taitaa tehdä aika paskaa ruokaa

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (124 ääntä)
   Ouloord: Just joo, taas näitä elämänkoulu sekaperheitä.
   Elämänkoululaiset eivät tee ruokaa kotona vaan ostavat niitä valmisruokia. Hyvä kun muistavat edes, että heillä on lapsi. Tämä perhe vaikuttaa normaalilta ja muuten asiat hyvin. Kuitenkin suurin ongelma on tämä lasten syömättömyys, joka on turhauttavaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +92 (94 ääntä)
   Pöö: “Saisitte ampua itteenne päähän” Jasminin mielestä näin on kuitenkin ihan ok sanoa?
   Tyhmä mikä tyhmä. Älykkään on vaikeampi harjoittaa kaksinaismoralismia kun logiikkalohko huutaa erroria.

   Lainaa

  20. Tulos: +79 (105 ääntä)
   Jeesus: Maria taitaa tehdä aika paskaa ruokaa
   Tai mukuloiden biol. äiti, kun pennut ovat tottuneet eineksiin. Mutta: miksi pentujen isä ei hoida kasvatustehtäväänsä? Idiootti lusmu.

   Lainaa

  21. Fakta homma 15.8.2017 10:06
   Tulos: +155 (163 ääntä)
   Lapset vierastaa syömistä äitipuolen keittiössä. Ruoka maistuis varmaan paremmin, jos se niiden isä sulkis telkkarin ja laahautuis keittiöön tekemään päivällistä omille lapsilleen. Miksei mies eli niiden kahden "nirson" lapsen vkl-isä tee itse omille lapsilleen ruokaa?

   Lainaa

  22. Tulos: +33 (67 ääntä)
   Oma tyttäreni aloitti aikoinaan nirsoilun heti, kun laitosruoka tuli tutuksi. Kotihoidossa lapselle kelpasi kaikki maksapihveistä lihaperunasoseeseen, heti kun meni puolipäivätarhaan, alkoi "paha ruoka"-kitinä. Yhtäkkiä hän alkoi kaivata kaupan eineksiä, joita olen koko ikäni välttänyt. Joko siellä tarhassa ja koulussa syötetään lapsille puolivalmisteita tai sitten opitaan ruoastakieltäytyminen uutena periaatteena ja ajanvietteenä?

   Lainaa

  23. Tulos: +106 (108 ääntä)
   Marian tilanteessa antaisin lasten sitten olla syömättä, omien tai jonkun toisen. Kai se nälkä joskus tulee ja sitten varmaan maistuu.

   Lainaa

  24. Tulos: +107 (111 ääntä)
   Kaikki joilla on jotain kosketusta lapsiin tietävät sen tunteen kun tekisi mieli tehdä jotain harkitsematonta. Pidän Marian avautumista ihan hyvänä vaihtoehtona pihistä kiukkua ulos. Tuollaiset tilanteet pitäisi osata ottaa oman henkisen kasvun harjoitteina. Vaatimus on toki älyttömän kova, mutta kuitenkin tavoittelemisen arvoinen. Lapset kun kasvattavat vanhempiaan enemmän kuin päinvastoin. Lapsiakin ymmärrän kommenteissa mainituista syistä. Ei välttämättä ruoka maistu vieraassa paikassa. Äitipuolenkaan osa ei ole kadehdittava. Tarinan kaaren kannalta olisi ollut komeaa, että Yasmin olisi pyrkinyt pyhimyksesi vältellen väkivaltaa teoissa ja ajatuksissa ja sitten keskustelun edetessä tirauttanut tuon avausrepliikkinsä.

   Lainaa

  25. Tulos: +138 (148 ääntä)
   Hauska lukea porukoiden kommentteja siitä, että ei saisi kirjoittaa, että tekis mieli antaa lapsille selkään. Mun mielestä jo Marian kirjoituksen tyyli kertoo, ettei tässä olla kuitenkaan ketään pieksämässä. Sitä paitsi jokainen, jolla on lapsia tai koira tai mikä tahansa hermoja koetteleva minion kotona, tunnistaa varmasti tuon tunteen. Jos ei myönnä sitä edes mielessään itselleen, on joko tekopyhä tai Äiti Teresa.

   Lainaa

  26. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Kyllä ruoka maistuu sitten kun on nälkä. Olkoon syömättä siihen asti.

   Lainaa

  27. Tulos: +65 (83 ääntä)
   Kyllä mun lapset, muttei ton toisen. Niin. Jos leikitte perhettä niin kyllä ne tavallaan on kaikkien lapsia. En ihmettele, että lapset on hankalia jos aloittaja puhuu teistä ja meistä myös lasten kuullen.

   Lainaa

  28. Tulos: -39 (63 ääntä)
   Nih: Tai mukuloiden biol. äiti, kun pennut ovat tottuneet eineksiin. Mutta: miksi pentujen isä ei hoida kasvatustehtäväänsä? Idiootti lusmu.
   Biologisella äidillä ei ehkä oli ihanaa uutta kumppania joka tekee kotona name ja lihapullia ihan alusta asti! Jos äiti esim käy töissä elättääkseen lapsensa niin einekset on aika pakko.

   Lainaa

  29. yli opisto hörhö 15.8.2017 13:32
   Tulos: +43 (57 ääntä)
   Se on äitipuolellekin uusi tilanne, samalla tavalla kuin lapsille. Jotenkin jotkut vaikuttaa kuvittelevan että heti kun sulla on lapsia niin sä tiedät kaikesta kaiken ja tiedät miten kaikista tilanteista selviydytään hetipaikalla. Ja jos et, niin olet paska ihminen joka sais tappaa itsensä.

   Lainaa

  30. Äiti Teresa 15.8.2017 14:00
   Tulos: +48 (60 ääntä)
   Mun nimi on Teresa ja olen äiti, eli olen Äiti Teresa. XD Sori, en voinut olla heittämättä. :D
   Wirne: Hauska lukea porukoiden kommentteja siitä, että ei saisi kirjoittaa, että tekis mieli antaa lapsille selkään. Mun mielestä jo Marian kirjoituksen tyyli kertoo, ettei tässä olla kuitenkaan ketään pieksämässä. Sitä paitsi jokainen, jolla on lapsia tai koira tai mikä tahansa hermoja koetteleva minion kotona, tunnistaa varmasti tuon tunteen. Jos ei myönnä sitä edes mielessään itselleen, on joko tekopyhä tai Äiti Teresa.

   Lainaa

  31. Tulos: +61 (69 ääntä)
   yli opisto hörhö: Se on äitipuolellekin uusi tilanne, samalla tavalla kuin lapsille. Jotenkin jotkut vaikuttaa kuvittelevan että heti kun sulla on lapsia niin sä tiedät kaikesta kaiken ja tiedät miten kaikista tilanteista selviydytään hetipaikalla. Ja jos et, niin olet paska ihminen joka sais tappaa itsensä.
   No, ei se nyt ihan sama asia ole olla aikuinen vs. lapsi uudessa perhetilanteessa. Aikuisella on paljon enemmän valtaa ja hän on itse valinnut ko. tilanteen. Ei kukaan tiedä automaattisesti miten toimia, mutta luulisi olevan selvää, että lempeydellä ja ystävällisyydellä pääsee ns. vieraiden lasten kanssa paljon pitemmälle kuin ärsyyntymisellä ja tiukoilla vaatimuksilla noudattaa omia sääntöjään.

   Lainaa

  32. Tulos: +2 (8 ääntä)
   NiinQ.

   Lainaa

  33. Höpö höpö 15.8.2017 15:41
   Tulos: +45 (59 ääntä)
   Tintin: Biologisella äidillä ei ehkä oli ihanaa uutta kumppania joka tekee kotona name ja lihapullia ihan alusta asti! Jos äiti esim käy töissä elättääkseen lapsensa niin einekset on aika pakko.
   Miten niin pakko? Meillä kyllä äiti kävi ihan normaalisti töissä ja teki koko perheelle ruuat joka päivä, koska isä ei osaa tehdä ruokaa. Hän ei ole varmaan ikinä ostanut eineksiä.

   Lainaa

  34. Kaikki ei vaan maistu 15.8.2017 16:38
   Tulos: -3 (59 ääntä)
   Kakka: Marian tilanteessa antaisin lasten sitten olla syömättä, omien tai jonkun toisen. Kai se nälkä joskus tulee ja sitten varmaan maistuu.
   Eikä muuten maistu, vaikka olisi nälkä. Tällä saatte aikaan mahdollisesti vain traumoja lapselle, kun syömisestä tehdään noin epämiellyttävä tilanne. Lapselle on tehtävä kotona ruokaa, jota se voi/haluaa syödä. Koulu ja päiväkoti on asia erikseen, koska tarvittaessa voi "paastota" kotiin asti, jos ruoka ei uppoa. Mun jälkikasvu syö melkein mitä tahansa, mutta minä en, vieläkään. Vieläkin muistan sen karmean tunteen kun pakotettiin syömään hoidossa/koulussa ruokia joista ei pitänyt. Onneksi meillä oli kotona maailman paras äiti, joka antoi sitä ruokaa mikä kenellekin maistui. Samassa perheessä kun oli nirsoja ja kaikkiruokaisia. Moniko aikuinen tekee itselleen kotona ruokaa, josta ei tykkää..

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (25 ääntä)
   Kaikki ei vaan maistu: Eikä muuten maistu, vaikka olisi nälkä. Tällä saatte aikaan mahdollisesti vain traumoja lapselle, kun syömisestä tehdään noin epämiellyttävä tilanne. Lapselle on tehtävä kotona ruokaa, jota se voi/haluaa syödä. Koulu ja päiväkoti on asia erikseen, koska tarvittaessa voi “paastota” kotiin asti, jos ruoka ei uppoa. Mun jälkikasvu syö melkein mitä tahansa, mutta minä en, vieläkään. Vieläkin muistan sen karmean tunteen kun pakotettiin syömään hoidossa/koulussa ruokia joista ei pitänyt. Onneksi meillä oli kotona maailman paras äiti, joka antoi sitä ruokaa mikä kenellekin maistui. Samassa perheessä kun oli nirsoja ja kaikkiruokaisia. Moniko aikuinen tekee itselleen kotona ruokaa, josta ei tykkää..
   Minä olin nuorenatyttönä anoreksiaan taipuvainen himourheilija, ja tein itselleni kammottavia aterioita. Aamiainen: litra vettä, kaksi mukia teetä ja tomaatti. Lounas: eturuoaksi litra vettä, sitten puolikas kurkkua, muutama kaalinlehti ja raaka valkosipulinkynsi hyvin pureskeltuna. Päivällinen: eturuoaksi litra vettä. Sitten ruisvelliä, jossa kuivattua ja jauhettua merilevää. Illallinen: litra vettä ja hapankaalia, raparperia tai retiisi. Lisäksi hopeateetä.

   Lainaa

  36. Tulos: -20 (50 ääntä)
   Uusioperheet ovat huomattavasti yleisempiä alemmassa koulutusluokassa. Onko pakko tehdä 4 lasta kolmen eri isän kanssa ja yhdistää perheet onnelliseksi kommuuniksi?

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (50 ääntä)
   Sanni: Uusioperheet ovat huomattavasti yleisempiä alemmassa koulutusluokassa. Onko pakko tehdä 4 lasta kolmen eri isän kanssa ja yhdistää perheet onnelliseksi kommuuniksi?
   Uusioperhe = jälleenyhdistetty perhe. Tämä lienee silti uusperhe, ei uusio-? Molemmat ovat tehneet 2 lasta muiden kanssa ja ovat ensi kertaa yhdessä. "Alempi koulutusluokka" lisääntyy mielestäsi liikaa. Kuulut siis niihin, joiden mielestä äo:n pitäisi vaikuttaa lastenhankintaan: lapsilisät pois tyhmiltä. Typerät isät ja hölmöt äidit ovat juuri niitä parhaita vanhempia, joita kannattaa rohkaista lastentekoon, eikä torpata. Juuri ne "huonojen" ja kouluttamattomien kotien lapset usein ylittävät itsensä ja muuttavat maailmaa. He eivät ole kasvaneet itserakkauden ja omahyväisyyden paisteessa.

   Lainaa

  38. Tulos: -10 (32 ääntä)
   Maria: Pelkkää mielenosoitusta kakaroilta. Anna niiden olla nälässä. Takaan, että kyllä se ruoka alkaa siitä ennen pitkää kelpaamaan, kun alkaa suolisto kurisemaan. Laitat lautaselle vaan lusikallisen verran ruokaa niin ei mene enempää hukkaan. Niin ja Jasminia pitäs käydä vetelemässä turpaan. Huolella.

   Lainaa

  39. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Ruma Elsa: Oma tyttäreni aloitti aikoinaan nirsoilun heti, kun laitosruoka tuli tutuksi. Kotihoidossa lapselle kelpasi kaikki maksapihveistä lihaperunasoseeseen, heti kun meni puolipäivätarhaan, alkoi “paha ruoka”-kitinä. Yhtäkkiä hän alkoi kaivata kaupan eineksiä, joita olen koko ikäni välttänyt. Joko siellä tarhassa ja koulussa syötetään lapsille puolivalmisteita tai sitten opitaan ruoastakieltäytyminen uutena periaatteena ja ajanvietteenä?
   Tämä! Saman huomion tein, kun oma poikani lähti päiväkotiin ja siitä kouluun. Kaikessa kotiruuassa tuntui sen jälkeen olevan liikaa makua. Näin hän sanoi, "En syö, koska tämä maistuu."

   Lainaa

  40. Hill billy Cosby 15.8.2017 21:48
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   WT! :D

   Lainaa

  41. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Opetuksena: Maria: Pelkkää mielenosoitusta kakaroilta. Anna niiden olla nälässä. Takaan, että kyllä se ruoka alkaa siitä ennen pitkää kelpaamaan, kun alkaa suolisto kurisemaan. Laitat lautaselle vaan lusikallisen verran ruokaa niin ei mene enempää hukkaan. Niin ja Jasminia pitäs käydä vetelemässä turpaan. Huolella.
   Juu koska ihmisten turpaan vetäminen on se asia, joka poistaa ongelmat, eikä aiheuta niitä lisää.

   Lainaa

  42. Tulos: +26 (38 ääntä)
   Ei ole kyllä hyvä jos äiti(puoli) käyttäytyy itse kuin lapsi, ongelmatilanteen edessä. Jos tuo on 3 vuotta jatkunut noin, niin siitä ruokahetkestä on tullut varmaan lapsille vähintään yhtä painajaismaista kuin Marialle.

   Lainaa

  43. Tulos: -21 (31 ääntä)
   Perhemallit arvostusjärjestyksessä: 1. Ydinperheet / Joutsenet 2. Adoptioperheet 3. Pesueet / laumat / uusioperheet / yhdenillanerheet

   Lainaa

  44. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Janskuli: Juu koska ihmisten turpaan vetäminen on se asia, joka poistaa ongelmat, eikä aiheuta niitä lisää.
   ja sitäpaitsi jos unohtaa miten se sanoi, ja keskittyy vain siihen viestinsä pointtiin, niin tuskinpa kovinkaan moni ole eri mieltä. (sehän kuitenkin vaan sanoi, että hän ei arvostaisi random ihmistä joka tulis hänen lapsiaan käsittelemään kaltoin. Ja varmasti jokainen allekirjoittaa sen, että lapsen kasvatus ja myös toruminen kuuluu lapsen vanhemnille, ei random ihmisille)

   Lainaa

  45. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Isälle vetovastuu ruuasta kun isän lapset on paikalla.

   Lainaa

  46. GogitoErgoSum 16.8.2017 17:33
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Hitlerkin hyökkäsi puolalaisten, muutaman muun kansan, juutalaisten, vammaisten, mustalaisten, kommunistien ja poliittisten vastustajien kimppuun, kun nehän olis saattanut vaikka ajatella hakkaavansa sen.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Tuossa tekstissä on niin paljon kirjoitusvirheitä, ettei sitä voi edes lukea.

   Lainaa

  48. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Tintin: Biologisella äidillä ei ehkä oli ihanaa uutta kumppania joka tekee kotona name ja lihapullia ihan alusta asti! Jos äiti esim käy töissä elättääkseen lapsensa niin einekset on aika pakko.
   Hahaha :D einekset pakko?? Voi jumaliste. Paista vaikka se jauheliha sellaisenaan ja pistä kylkeen tavalla tai toisella kypsennettyä parsakaalia ja parissa minuutissa pilkottuja tuoreita vihanneksia TAI EDES paista jotain pakastevihanneksia. Lisukkeeksi vaikka sitä mainittua spagettia jonka keittämistä ei tarvitse joka sekunti valvoa jolloin ei työssäkäyvän yyhoon arvokas aika kulu siihenkään ihan kohtuuttomasti. Tee parin päivän pääruuat valmiiksi tai vaikka viikon edestä pakkaseen jos mahtuu. Näin ei olla lähelläkään täysin optimaalista ruokavaliota mutta hitosti eineksiä lähempänä kyllä. Ja aikaa kului kaikesta vähän riippuen 10-30 min (ja jos useammaksi päiväksi kerrallaan niin jopa alle 10 min per tuleva ateria). Jos tuo ei onnistu niin syy ei ole kiire. Lapset voi laittaa pöytään vessan kautta. Mahakipu on vain joskus sitä itseään, ja silloin sen pääsääntöisesti huomaa. Anna lapsen tuijottaa lautastaan jokin valitsemasi kohtuullinen aika, ota sitten lautanen pois, ja anna se sama eteen seuraavalla ruoalla. Yksinkertaista. Kukaan ei ole koskaan kuollut nälkään tämän menetelmän takia ja moni arvostettu ammattilainenkin on tätä puoltamassa. Väkivaltafantasioista sanon vain, että niiden ilmeneminen on erittäin kaukana itse teoista. Ja niitä on kaikilla (vaikkakin tietenkin erilaisia ja eri asioihin kohdistuvia). Silti en pidä asiallisena välttämättä toitottaa niitä KAIKILLE, koska osa juurikin tulkitsee väärin kun ei ihmistä tunne. Ehkä sitten purkamismielessä sellaisille jotka tuntevat, yksityisesti.

   Lainaa

  49. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Tämä on se tilanne mistä puolet Disneyn piirretyistä on saanut alkunsa.

   Lainaa

  50. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Lapsiraukat. Tuskin Maria niitä on pieksemässä, mutta pitäs kattoa vähän syvemmälle, missä ongelma on... harvemmin syömättömyys nyt mistään hemmottelusta johtuu. Ite en pienenä ees tuntenut nälkää. Niin kauan kun lapsi kasvaa niin siinähän elää sitten vaikka pyhällä hengellä jos tahtoo.

   Lainaa

  51. Satunnainen randomi 19.8.2017 1:50
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Sampsa: Ja katteettomat lupaukset.
   Ja jos lapset koheltaa tai kiukuttelee vedotaan sopimukseen jota ei ole tehty.

   Lainaa

  52. ApinaKapina 19.9.2017 16:58
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Toivottavasti tämä äitipuoli eksyy feissarimokiin, kun saa huomattavasti parempia neuvoja ja lohdutusta täällä..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: äitipuoli, lapsi, lapset, pahoinpitely, väkivalta