Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ilkeä äitipuoli

Ilkeä äitipuoli saa tuomion.
Ilkeä äitipuoli

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1187 (1213 ääntä)
      "Saisitte ampua itteenne päähän" Jasminin mielestä näin on kuitenkin ihan ok sanoa?

      Lainaa

    2. Yökyöpeli 15.8.2017 1:24
      Tulos: +187 (205 ääntä)
      Mitä?

      Lainaa

    3. Tulos: +643 (661 ääntä)
      Ajatella saa ihan mitä vaan. Ihan. Mitä. Vaan. Uhkailu, saati toteuttaminen saattaakin sitten jo olla rikos, riippuen asiasta. Tää ihan tiedoks Jasminille, jos hää vaikka ilmaantuu feissarimokiin.

      Lainaa

    4. Tulos: +632 (652 ääntä)
      Marian pitää tehdä hyvää kotiruokaa ja laittaa ne tyhjiin einespaketteihin ja lasten eteen. Ei se mitä siellä sisällä on, vaan se Saarioisten logo

      Lainaa

    5. Tulos: -338 (628 ääntä)
      Oon kyl vähä Jasminin kannalla ... Miks täytyy julkisesti kertoa haluavansa antaa lapsille selkään, vakava asia kuitenkin kyseessä. Vaikka ei sitten oikeesti sitä toteuttaiskaan, niin onko pakko haukkua toisen lapsia julkisesti facessa (meinaan omat lapset kyllä syö mutta ton toisen ei) ja kertoa mielihaluistaan

      Lainaa

    6. Tulos: +496 (514 ääntä)
      Maria parasta on kun et reagoi ollenkaan. Syy tuskin on ruuassa vaan uudessa tilanteessa (uusioperhe) vaikka onkin jatkunut jo monta vuotta. Kyllä he luultavasti kasvettuaan alkavat käyttäytymään, anna heidän olla omia itseään äläkä liikaa tyrkytä. Itse olin lapsena/teininä ihan hirveän epäkohtelias ja tyly äidin poikaystävälle vaikka äiti yritti meitä sopeuttaa toisiimme. Nykyään arvostan häntä ja olen iloinen kun käy meillä kylässä jne pidän perheenjäsenenä. Hattua nostan hänelle että kesti minua kauhukakaraa reagoimatta vaikka yritinkin provota. Se ei ole lapsen eikä aikuisenkaan vika, se on vaihe mikä menee ohi ajan kanssa.

      Lainaa

    7. kiikiiconfused 15.8.2017 3:03
      Tulos: +409 (453 ääntä)
      Ite muistan, että oli kyl iskän luona vaikeeta syödä sillo just about tuon ikäisenä ku vanhemmat oli eronnu, koska se tilanne oli aina jotenki nii outo. Ja sitte ku ruoka ei jännityksen takia maistunut, ni saatii huudot. Ja sitä jatkui piiiiiiiiiitkään, että juurikin syömisessä tuli ongelmia siellä ollessa. Ja aina kotona kuulemma syötiin väärin (joskus eineksiä, mutta liikaa pullaa, liikaa juustoa, liian vähän juustoa, jne.) Että vois tämäkin Maria mennä ensiks itteensä, ei nimittäin ole helppoa mennä vieraaseen paikkaan ja pitää sitä "toisena kotinaan" (me esim. käytiin joka toinen viikonloppu). Puhelimen näprääminen alkaa olla aika nykyaikainen tapa paeta ahdistusta, puhun kokemuksesta. Ja oikeastaan voin todeta tähän loppuun että vielä näin melkein 24-vuotiaanakin miulle on semihankalaa syödä isäni luona, mutta siihen syyt alkaa olla jo ihan toiset kuin uuden paikan jännitys.

      Lainaa

    8. Tulos: +166 (210 ääntä)
      Lastenkasvatuksen ABC: -Uhkailu -Kiristys -Lahjonta

      Lainaa

    9. Tulos: +81 (151 ääntä)
      Tämä oli moka sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaikki osapuolet käyttäytyivät idioottimaisesti.

      Lainaa

    10. Tulos: +179 (187 ääntä)
      Petkele: Lastenkasvatuksen ABC: -Uhkailu -Kiristys -Lahjonta
      Sekä uhkailu lahjonnan lopettamisella

      Lainaa

    11. Tulos: +76 (94 ääntä)
      Petkele: Lastenkasvatuksen ABC: -Uhkailu -Kiristys -Lahjonta
      + D, uunotus/höynäytys/puijaus/huijaus/kusetus.

      Lainaa

    12. Tulos: -115 (155 ääntä)
      Just joo, taas näitä elämänkoulu sekaperheitä.

      Lainaa

    13. Tulos: -54 (140 ääntä)
      On muuten ne miehen kakarat kiittämättömiä, hemmoteltuja paskoja! Tosin en siltikään hyväksy julkista puhetta fyysisestä kurittamisesta, vaan sen asian voi pitää pään sisällä. Oma äitipuoleni kerran sanoi minulle, että jos olisin hänen oma lapsensa olisin saanut korvilleni jo monesti. Tekee huonoa ajatella koko asiaa, koska olen muutenkin kokenut väkivaltaa koko lapsuuteni ja nuoruuteni ajan. Ihmiset voisivat välillä mennä itseensä ja miettiä mitä tuovat ulos suusta

      Lainaa

    14. Tulos: +44 (62 ääntä)
      Petkele: Lastenkasvatuksen ABC: -Uhkailu -Kiristys -Lahjonta
      Ja katteettomat lupaukset.

      Lainaa

    15. Tulos: +111 (133 ääntä)
      kiikiiconfused: *pitkä viesti, josta selkeyden nimissä mainittakoon että on luettavissa ylempänä*
      Tää on niin totta. Aina ei voi olla menemättä sukset ristiin mut on se kumma että aikuisten ihmisten on vaikee ymmärtää miten hankala ja ahistava tilanne tää on lapsille. Varsinkin jos ero on ollu riitaisa ja siellä kotona äiti sitten on epäluuloinen tätä iskän uutta naista kohtaan (tai toisinpäin) ja ilmaisee sen selvästi lapsillekin. Että sais Mariakin vähän mennä itteensä ennen kun alkaa niitä alle 10-v nappuloita syyttämään. Ne tässä kärsii eikä Maria.

      Lainaa

    16. Tulos: +182 (198 ääntä)
      Eiköhän jokaisella vanhemmalla ole käynyt tuo fyysinen kurittaminen _mielessä_ ihan vaan kun lapsi vääntää joka mutteria päässä joskus? En näe tossa mitään kummallista.

      Lainaa

    17. Tulos: -67 (101 ääntä)
      Maria taitaa tehdä aika paskaa ruokaa

      Lainaa

    18. Tulos: +112 (136 ääntä)
      Ouloord: Just joo, taas näitä elämänkoulu sekaperheitä.
      Elämänkoululaiset eivät tee ruokaa kotona vaan ostavat niitä valmisruokia. Hyvä kun muistavat edes, että heillä on lapsi. Tämä perhe vaikuttaa normaalilta ja muuten asiat hyvin. Kuitenkin suurin ongelma on tämä lasten syömättömyys, joka on turhauttavaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +96 (100 ääntä)
      Pöö: “Saisitte ampua itteenne päähän” Jasminin mielestä näin on kuitenkin ihan ok sanoa?
      Tyhmä mikä tyhmä. Älykkään on vaikeampi harjoittaa kaksinaismoralismia kun logiikkalohko huutaa erroria.

      Lainaa

    20. Tulos: +90 (118 ääntä)
      Jeesus: Maria taitaa tehdä aika paskaa ruokaa
      Tai mukuloiden biol. äiti, kun pennut ovat tottuneet eineksiin. Mutta: miksi pentujen isä ei hoida kasvatustehtäväänsä? Idiootti lusmu.

      Lainaa

    21. Fakta homma 15.8.2017 10:06
      Tulos: +173 (183 ääntä)
      Lapset vierastaa syömistä äitipuolen keittiössä. Ruoka maistuis varmaan paremmin, jos se niiden isä sulkis telkkarin ja laahautuis keittiöön tekemään päivällistä omille lapsilleen. Miksei mies eli niiden kahden "nirson" lapsen vkl-isä tee itse omille lapsilleen ruokaa?

      Lainaa

    22. Tulos: +34 (76 ääntä)
      Oma tyttäreni aloitti aikoinaan nirsoilun heti, kun laitosruoka tuli tutuksi. Kotihoidossa lapselle kelpasi kaikki maksapihveistä lihaperunasoseeseen, heti kun meni puolipäivätarhaan, alkoi "paha ruoka"-kitinä. Yhtäkkiä hän alkoi kaivata kaupan eineksiä, joita olen koko ikäni välttänyt. Joko siellä tarhassa ja koulussa syötetään lapsille puolivalmisteita tai sitten opitaan ruoastakieltäytyminen uutena periaatteena ja ajanvietteenä?

      Lainaa

    23. Tulos: +114 (118 ääntä)
      Marian tilanteessa antaisin lasten sitten olla syömättä, omien tai jonkun toisen. Kai se nälkä joskus tulee ja sitten varmaan maistuu.

      Lainaa

    24. Tulos: +115 (121 ääntä)
      Kaikki joilla on jotain kosketusta lapsiin tietävät sen tunteen kun tekisi mieli tehdä jotain harkitsematonta. Pidän Marian avautumista ihan hyvänä vaihtoehtona pihistä kiukkua ulos. Tuollaiset tilanteet pitäisi osata ottaa oman henkisen kasvun harjoitteina. Vaatimus on toki älyttömän kova, mutta kuitenkin tavoittelemisen arvoinen. Lapset kun kasvattavat vanhempiaan enemmän kuin päinvastoin. Lapsiakin ymmärrän kommenteissa mainituista syistä. Ei välttämättä ruoka maistu vieraassa paikassa. Äitipuolenkaan osa ei ole kadehdittava. Tarinan kaaren kannalta olisi ollut komeaa, että Yasmin olisi pyrkinyt pyhimyksesi vältellen väkivaltaa teoissa ja ajatuksissa ja sitten keskustelun edetessä tirauttanut tuon avausrepliikkinsä.

      Lainaa

    25. Tulos: +153 (165 ääntä)
      Hauska lukea porukoiden kommentteja siitä, että ei saisi kirjoittaa, että tekis mieli antaa lapsille selkään. Mun mielestä jo Marian kirjoituksen tyyli kertoo, ettei tässä olla kuitenkaan ketään pieksämässä. Sitä paitsi jokainen, jolla on lapsia tai koira tai mikä tahansa hermoja koetteleva minion kotona, tunnistaa varmasti tuon tunteen. Jos ei myönnä sitä edes mielessään itselleen, on joko tekopyhä tai Äiti Teresa.

      Lainaa

    26. Tulos: +66 (74 ääntä)
      Kyllä ruoka maistuu sitten kun on nälkä. Olkoon syömättä siihen asti.

      Lainaa

    27. Tulos: +66 (92 ääntä)
      Kyllä mun lapset, muttei ton toisen. Niin. Jos leikitte perhettä niin kyllä ne tavallaan on kaikkien lapsia. En ihmettele, että lapset on hankalia jos aloittaja puhuu teistä ja meistä myös lasten kuullen.

      Lainaa

    28. Tulos: -44 (76 ääntä)
      Nih: Tai mukuloiden biol. äiti, kun pennut ovat tottuneet eineksiin. Mutta: miksi pentujen isä ei hoida kasvatustehtäväänsä? Idiootti lusmu.
      Biologisella äidillä ei ehkä oli ihanaa uutta kumppania joka tekee kotona name ja lihapullia ihan alusta asti! Jos äiti esim käy töissä elättääkseen lapsensa niin einekset on aika pakko.

      Lainaa

    29. yli opisto hörhö 15.8.2017 13:32
      Tulos: +47 (67 ääntä)
      Se on äitipuolellekin uusi tilanne, samalla tavalla kuin lapsille. Jotenkin jotkut vaikuttaa kuvittelevan että heti kun sulla on lapsia niin sä tiedät kaikesta kaiken ja tiedät miten kaikista tilanteista selviydytään hetipaikalla. Ja jos et, niin olet paska ihminen joka sais tappaa itsensä.

      Lainaa

    30. Äiti Teresa 15.8.2017 14:00
      Tulos: +50 (64 ääntä)
      Mun nimi on Teresa ja olen äiti, eli olen Äiti Teresa. XD Sori, en voinut olla heittämättä. :D
      Wirne: Hauska lukea porukoiden kommentteja siitä, että ei saisi kirjoittaa, että tekis mieli antaa lapsille selkään. Mun mielestä jo Marian kirjoituksen tyyli kertoo, ettei tässä olla kuitenkaan ketään pieksämässä. Sitä paitsi jokainen, jolla on lapsia tai koira tai mikä tahansa hermoja koetteleva minion kotona, tunnistaa varmasti tuon tunteen. Jos ei myönnä sitä edes mielessään itselleen, on joko tekopyhä tai Äiti Teresa.

      Lainaa

    31. Tulos: +65 (75 ääntä)
      yli opisto hörhö: Se on äitipuolellekin uusi tilanne, samalla tavalla kuin lapsille. Jotenkin jotkut vaikuttaa kuvittelevan että heti kun sulla on lapsia niin sä tiedät kaikesta kaiken ja tiedät miten kaikista tilanteista selviydytään hetipaikalla. Ja jos et, niin olet paska ihminen joka sais tappaa itsensä.
      No, ei se nyt ihan sama asia ole olla aikuinen vs. lapsi uudessa perhetilanteessa. Aikuisella on paljon enemmän valtaa ja hän on itse valinnut ko. tilanteen. Ei kukaan tiedä automaattisesti miten toimia, mutta luulisi olevan selvää, että lempeydellä ja ystävällisyydellä pääsee ns. vieraiden lasten kanssa paljon pitemmälle kuin ärsyyntymisellä ja tiukoilla vaatimuksilla noudattaa omia sääntöjään.

      Lainaa

    32. Tulos: +2 (10 ääntä)
      NiinQ.

      Lainaa

    33. Höpö höpö 15.8.2017 15:41
      Tulos: +48 (68 ääntä)
      Tintin: Biologisella äidillä ei ehkä oli ihanaa uutta kumppania joka tekee kotona name ja lihapullia ihan alusta asti! Jos äiti esim käy töissä elättääkseen lapsensa niin einekset on aika pakko.
      Miten niin pakko? Meillä kyllä äiti kävi ihan normaalisti töissä ja teki koko perheelle ruuat joka päivä, koska isä ei osaa tehdä ruokaa. Hän ei ole varmaan ikinä ostanut eineksiä.

      Lainaa

    34. Kaikki ei vaan maistu 15.8.2017 16:38
      Tulos: -6 (70 ääntä)
      Kakka: Marian tilanteessa antaisin lasten sitten olla syömättä, omien tai jonkun toisen. Kai se nälkä joskus tulee ja sitten varmaan maistuu.
      Eikä muuten maistu, vaikka olisi nälkä. Tällä saatte aikaan mahdollisesti vain traumoja lapselle, kun syömisestä tehdään noin epämiellyttävä tilanne. Lapselle on tehtävä kotona ruokaa, jota se voi/haluaa syödä. Koulu ja päiväkoti on asia erikseen, koska tarvittaessa voi "paastota" kotiin asti, jos ruoka ei uppoa. Mun jälkikasvu syö melkein mitä tahansa, mutta minä en, vieläkään. Vieläkin muistan sen karmean tunteen kun pakotettiin syömään hoidossa/koulussa ruokia joista ei pitänyt. Onneksi meillä oli kotona maailman paras äiti, joka antoi sitä ruokaa mikä kenellekin maistui. Samassa perheessä kun oli nirsoja ja kaikkiruokaisia. Moniko aikuinen tekee itselleen kotona ruokaa, josta ei tykkää..

      Lainaa

    35. Tulos: +4 (30 ääntä)
      Kaikki ei vaan maistu: Eikä muuten maistu, vaikka olisi nälkä. Tällä saatte aikaan mahdollisesti vain traumoja lapselle, kun syömisestä tehdään noin epämiellyttävä tilanne. Lapselle on tehtävä kotona ruokaa, jota se voi/haluaa syödä. Koulu ja päiväkoti on asia erikseen, koska tarvittaessa voi “paastota” kotiin asti, jos ruoka ei uppoa. Mun jälkikasvu syö melkein mitä tahansa, mutta minä en, vieläkään. Vieläkin muistan sen karmean tunteen kun pakotettiin syömään hoidossa/koulussa ruokia joista ei pitänyt. Onneksi meillä oli kotona maailman paras äiti, joka antoi sitä ruokaa mikä kenellekin maistui. Samassa perheessä kun oli nirsoja ja kaikkiruokaisia. Moniko aikuinen tekee itselleen kotona ruokaa, josta ei tykkää..
      Minä olin nuorenatyttönä anoreksiaan taipuvainen himourheilija, ja tein itselleni kammottavia aterioita. Aamiainen: litra vettä, kaksi mukia teetä ja tomaatti. Lounas: eturuoaksi litra vettä, sitten puolikas kurkkua, muutama kaalinlehti ja raaka valkosipulinkynsi hyvin pureskeltuna. Päivällinen: eturuoaksi litra vettä. Sitten ruisvelliä, jossa kuivattua ja jauhettua merilevää. Illallinen: litra vettä ja hapankaalia, raparperia tai retiisi. Lisäksi hopeateetä.

      Lainaa

    36. Tulos: -26 (58 ääntä)
      Uusioperheet ovat huomattavasti yleisempiä alemmassa koulutusluokassa. Onko pakko tehdä 4 lasta kolmen eri isän kanssa ja yhdistää perheet onnelliseksi kommuuniksi?

      Lainaa

    37. Tulos: -3 (57 ääntä)
      Sanni: Uusioperheet ovat huomattavasti yleisempiä alemmassa koulutusluokassa. Onko pakko tehdä 4 lasta kolmen eri isän kanssa ja yhdistää perheet onnelliseksi kommuuniksi?
      Uusioperhe = jälleenyhdistetty perhe. Tämä lienee silti uusperhe, ei uusio-? Molemmat ovat tehneet 2 lasta muiden kanssa ja ovat ensi kertaa yhdessä. "Alempi koulutusluokka" lisääntyy mielestäsi liikaa. Kuulut siis niihin, joiden mielestä äo:n pitäisi vaikuttaa lastenhankintaan: lapsilisät pois tyhmiltä. Typerät isät ja hölmöt äidit ovat juuri niitä parhaita vanhempia, joita kannattaa rohkaista lastentekoon, eikä torpata. Juuri ne "huonojen" ja kouluttamattomien kotien lapset usein ylittävät itsensä ja muuttavat maailmaa. He eivät ole kasvaneet itserakkauden ja omahyväisyyden paisteessa.

      Lainaa

    38. Tulos: -13 (39 ääntä)
      Maria: Pelkkää mielenosoitusta kakaroilta. Anna niiden olla nälässä. Takaan, että kyllä se ruoka alkaa siitä ennen pitkää kelpaamaan, kun alkaa suolisto kurisemaan. Laitat lautaselle vaan lusikallisen verran ruokaa niin ei mene enempää hukkaan. Niin ja Jasminia pitäs käydä vetelemässä turpaan. Huolella.

      Lainaa

    39. Tulos: +33 (43 ääntä)
      Ruma Elsa: Oma tyttäreni aloitti aikoinaan nirsoilun heti, kun laitosruoka tuli tutuksi. Kotihoidossa lapselle kelpasi kaikki maksapihveistä lihaperunasoseeseen, heti kun meni puolipäivätarhaan, alkoi “paha ruoka”-kitinä. Yhtäkkiä hän alkoi kaivata kaupan eineksiä, joita olen koko ikäni välttänyt. Joko siellä tarhassa ja koulussa syötetään lapsille puolivalmisteita tai sitten opitaan ruoastakieltäytyminen uutena periaatteena ja ajanvietteenä?
      Tämä! Saman huomion tein, kun oma poikani lähti päiväkotiin ja siitä kouluun. Kaikessa kotiruuassa tuntui sen jälkeen olevan liikaa makua. Näin hän sanoi, "En syö, koska tämä maistuu."

      Lainaa

    40. Hill billy Cosby 15.8.2017 21:48
      Tulos: -12 (18 ääntä)
      WT! :D

      Lainaa

    41. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Opetuksena: Maria: Pelkkää mielenosoitusta kakaroilta. Anna niiden olla nälässä. Takaan, että kyllä se ruoka alkaa siitä ennen pitkää kelpaamaan, kun alkaa suolisto kurisemaan. Laitat lautaselle vaan lusikallisen verran ruokaa niin ei mene enempää hukkaan. Niin ja Jasminia pitäs käydä vetelemässä turpaan. Huolella.
      Juu koska ihmisten turpaan vetäminen on se asia, joka poistaa ongelmat, eikä aiheuta niitä lisää.

      Lainaa

    42. Tulos: +28 (46 ääntä)
      Ei ole kyllä hyvä jos äiti(puoli) käyttäytyy itse kuin lapsi, ongelmatilanteen edessä. Jos tuo on 3 vuotta jatkunut noin, niin siitä ruokahetkestä on tullut varmaan lapsille vähintään yhtä painajaismaista kuin Marialle.

      Lainaa

    43. Tulos: -25 (37 ääntä)
      Perhemallit arvostusjärjestyksessä: 1. Ydinperheet / Joutsenet 2. Adoptioperheet 3. Pesueet / laumat / uusioperheet / yhdenillanerheet

      Lainaa

    44. Tulos: -12 (24 ääntä)
      Janskuli: Juu koska ihmisten turpaan vetäminen on se asia, joka poistaa ongelmat, eikä aiheuta niitä lisää.
      ja sitäpaitsi jos unohtaa miten se sanoi, ja keskittyy vain siihen viestinsä pointtiin, niin tuskinpa kovinkaan moni ole eri mieltä. (sehän kuitenkin vaan sanoi, että hän ei arvostaisi random ihmistä joka tulis hänen lapsiaan käsittelemään kaltoin. Ja varmasti jokainen allekirjoittaa sen, että lapsen kasvatus ja myös toruminen kuuluu lapsen vanhemnille, ei random ihmisille)

      Lainaa

    45. Tulos: +46 (48 ääntä)
      Isälle vetovastuu ruuasta kun isän lapset on paikalla.

      Lainaa

    46. GogitoErgoSum 16.8.2017 17:33
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      Hitlerkin hyökkäsi puolalaisten, muutaman muun kansan, juutalaisten, vammaisten, mustalaisten, kommunistien ja poliittisten vastustajien kimppuun, kun nehän olis saattanut vaikka ajatella hakkaavansa sen.

      Lainaa

    47. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Tuossa tekstissä on niin paljon kirjoitusvirheitä, ettei sitä voi edes lukea.

      Lainaa

    48. Tulos: +16 (30 ääntä)
      Tintin: Biologisella äidillä ei ehkä oli ihanaa uutta kumppania joka tekee kotona name ja lihapullia ihan alusta asti! Jos äiti esim käy töissä elättääkseen lapsensa niin einekset on aika pakko.
      Hahaha :D einekset pakko?? Voi jumaliste. Paista vaikka se jauheliha sellaisenaan ja pistä kylkeen tavalla tai toisella kypsennettyä parsakaalia ja parissa minuutissa pilkottuja tuoreita vihanneksia TAI EDES paista jotain pakastevihanneksia. Lisukkeeksi vaikka sitä mainittua spagettia jonka keittämistä ei tarvitse joka sekunti valvoa jolloin ei työssäkäyvän yyhoon arvokas aika kulu siihenkään ihan kohtuuttomasti. Tee parin päivän pääruuat valmiiksi tai vaikka viikon edestä pakkaseen jos mahtuu. Näin ei olla lähelläkään täysin optimaalista ruokavaliota mutta hitosti eineksiä lähempänä kyllä. Ja aikaa kului kaikesta vähän riippuen 10-30 min (ja jos useammaksi päiväksi kerrallaan niin jopa alle 10 min per tuleva ateria). Jos tuo ei onnistu niin syy ei ole kiire. Lapset voi laittaa pöytään vessan kautta. Mahakipu on vain joskus sitä itseään, ja silloin sen pääsääntöisesti huomaa. Anna lapsen tuijottaa lautastaan jokin valitsemasi kohtuullinen aika, ota sitten lautanen pois, ja anna se sama eteen seuraavalla ruoalla. Yksinkertaista. Kukaan ei ole koskaan kuollut nälkään tämän menetelmän takia ja moni arvostettu ammattilainenkin on tätä puoltamassa. Väkivaltafantasioista sanon vain, että niiden ilmeneminen on erittäin kaukana itse teoista. Ja niitä on kaikilla (vaikkakin tietenkin erilaisia ja eri asioihin kohdistuvia). Silti en pidä asiallisena välttämättä toitottaa niitä KAIKILLE, koska osa juurikin tulkitsee väärin kun ei ihmistä tunne. Ehkä sitten purkamismielessä sellaisille jotka tuntevat, yksityisesti.

      Lainaa

    49. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Tämä on se tilanne mistä puolet Disneyn piirretyistä on saanut alkunsa.

      Lainaa

    50. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Lapsiraukat. Tuskin Maria niitä on pieksemässä, mutta pitäs kattoa vähän syvemmälle, missä ongelma on... harvemmin syömättömyys nyt mistään hemmottelusta johtuu. Ite en pienenä ees tuntenut nälkää. Niin kauan kun lapsi kasvaa niin siinähän elää sitten vaikka pyhällä hengellä jos tahtoo.

      Lainaa

    51. Satunnainen randomi 19.8.2017 1:50
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Sampsa: Ja katteettomat lupaukset.
      Ja jos lapset koheltaa tai kiukuttelee vedotaan sopimukseen jota ei ole tehty.

      Lainaa

    52. ApinaKapina 19.9.2017 16:58
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Toivottavasti tämä äitipuoli eksyy feissarimokiin, kun saa huomattavasti parempia neuvoja ja lohdutusta täällä..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: äitipuoli, lapsi, lapset, pahoinpitely, väkivalta