Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mammapalstalta päivää, osa 58

  Ehkä paras tapa peitellä kakkausäänet.
  Suurenna näkymä
  Mammapalstalta päivää, osa 58

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kalehmainen 4.7.2017 0:50
   Tulos: +1347 (1371 ääntä)
   Mikä juttu tää on ettei voi mennä paskalle jos mies on kotona. Kyllä jokainen mies ymmärtää että se nainenkin käy välillä vääntämässä massiiviset haisupaskat

   Lainaa

  2. Tulos: -169 (207 ääntä)
   Jos Johannalta puuttuu pari sataatonttua, niin myykööt omaa kallista sanonko mitä...

   Lainaa

  3. Tulos: +494 (516 ääntä)
   Mulla on yks kaveri joka käy paskalta vain ja ainoastaan ku Jätkä ei ole kotona... En ymmärrä

   Lainaa

  4. Ei huhhuh 4.7.2017 1:06
   Tulos: +845 (863 ääntä)
   Hyvät naiset, pistäkää sitä vessapaperia vähän vaimentamaan loiskahdusta ja voi laittaa vaikka musaa taustalle tai hanan päälle jos muutoin on niin jännäkakka. Ei kukaan normaali ihminen käy paskomassa muovipussiin autossa. Ja kuvittele niitä kaikkia ihmisiä jotka ovat saattaneet vahingossa todistaa tuota toimitusta...

   Lainaa

  5. Tulos: +523 (547 ääntä)
   Eräs tuttu kun kävi meillä oli ovela ja tunki pöntön täytee paperia ettei kakkaus kuuluisi. Lopputulos oli kuitenkin se että pönttö meni tukkoo ja paskat lilluivat sitte siin pöntössä eikä neiti osannu avata sitä. Piti ite sit avata tukos, mahto neitii hävettää. Älkää tunkeko sitä paperii turhaa pönttöön ettei mee tukkoo.

   Lainaa

  6. saarierkki 4.7.2017 1:16
   Tulos: +369 (375 ääntä)
   Paskoisi vessassa. Nyt oikeasti. Ei helvetti!

   Lainaa

  7. Mustalaisnaamio 4.7.2017 1:20
   Tulos: -34 (224 ääntä)
   Käsikakka oli jo tarpeeksi etova, mutta että käydä paskomassa autossa. Mikä hitto naisia vaivaa?

   Lainaa

  8. Ikisinkku 4.7.2017 1:22
   Tulos: +395 (407 ääntä)
   Joo, en ihan ymmärrä noita parisuhteen kotkotuksia. Jos seurustelu on noin vaikeaa, että pitää käydä autossa pyllistämässä niin ihan hyvä et oon sinkku.

   Lainaa

  9. saarierkki 4.7.2017 1:25
   Tulos: -56 (138 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Käsikakka oli jo tarpeeksi etova, mutta että käydä paskomassa autossa. Mikä hitto naisia vaivaa?
   Kapitalistinen elämän tyyli. Niillehän myydään jopa sitä ainetta jota suihkutetaan vessan pönttöön kun on paskonut

   Lainaa

  10. saarierkki 4.7.2017 1:26
   Tulos: -200 (220 ääntä)
   Ikisinkku: Joo, en ihan ymmärrä noita parisuhteen kotkotuksia. Jos seurustelu on noin vaikeaa, että pitää käydä autossa pyllistämässä niin ihan hyvä et oon sinkku.
   Oot oikeasti kateellinen. Sun hikkyys näkyy läpi. Kantsis poistaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +247 (339 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Käsikakka oli jo tarpeeksi etova, mutta että käydä paskomassa autossa. Mikä hitto naisia vaivaa?
   saarierkki: Kapitalistinen elämän tyyli. Niillehän myydään jopa sitä ainetta jota suihkutetaan vessan pönttöön kun on paskonut
   Ei kapitalistinen vaan patriarkaalinen, jonka painostuksesta naisen tulee olla pieruton, kakaton, kuukautiseton, kaunis ja tuoksuva 24/7.

   Lainaa

  12. Tulos: +268 (280 ääntä)
   Parisuhde on paskantamista kahdestaan.

   Lainaa

  13. Satunnainen randomi 4.7.2017 5:46
   Tulos: +111 (151 ääntä)
   Mää pipedipapedi repesin!!! XD LOL

   Lainaa

  14. Lillukarva 4.7.2017 6:30
   Tulos: -72 (132 ääntä)
   Oikeesti siitä dermalista saa ne pallot pois hyvänen aika, lisäks näyttäis olevan tollain tapillinen, eikä ankkurikoru. Et kyllä mun kollega ihan oikein neuvo t: bachelor of paramedic science (koska pakko leveillä ammatilla)

   Lainaa

  15. Tulos: +76 (122 ääntä)
   Nyt vähän haiskahtaa (tirsk) tämä juttu. Jos kyseessä kerrostalo niin varmana järkevämpi vaihtoehto olisi ollut taloyhtiön wc, joita nyt on ainakin pesutuvissa, saunan ja varaston yhteydessä.

   Lainaa

  16. Tulos: +172 (184 ääntä)
   Lillukarva: Oikeesti siitä dermalista saa ne pallot pois hyvänen aika, lisäks näyttäis olevan tollain tapillinen, eikä ankkurikoru. Et kyllä mun kollega ihan oikein neuvo t: bachelor of paramedic science (koska pakko leveillä ammatilla)
   Ei sua onneks oo ainakaan hyvällä näöllä pilattu, saati järjellä. Pallojen poisto ei paljoa lohduta, varsinkaan kun on ankkuri. Lisäks, jos ei oo ite menny palloja räpläilee, vaan on lävistysliikkeen alkuperäinen koru, on materiaali titaania. Ne ei häiritse magneettikuvauksia. T. Turvallisuusalan ihminen, ex-lävistäjä.

   Lainaa

  17. Tulos: +80 (82 ääntä)
   joop: Eräs tuttu kun kävi meillä oli ovela ja tunki pöntön täytee paperia ettei kakkaus kuuluisi. Lopputulos oli kuitenkin se että pönttö meni tukkoo ja paskat lilluivat sitte siin pöntössä eikä neiti osannu avata sitä. Piti ite sit avata tukos, mahto neitii hävettää. Älkää tunkeko sitä paperii turhaa pönttöön ettei mee tukkoo.
   Ei herranjumala sitä pönttöä paperilla tarvi tukkia

   Lainaa

  18. Tulos: +299 (301 ääntä)
   siis paskalla käyntiä vessassa miehen kuullen pidetään nolona mutta autossa pussiin paskominen on ihan ok. En pystyisi katsomaan miestä (tai naapureita) silmiin tuollaisen jälkeen :'D

   Lainaa

  19. Tulos: +173 (177 ääntä)
   Joo, ei ole vielä koskaan selvinnyt mikä joitakin siinä vessakäynnissä ahdistaa, jos joku muu on kotona. Ihan niinkuin jokaisella ei sieltä ääniä kuuluisi. Ja ketä helvettiä toisten vessakäynnit kiinnostaa!?!

   Lainaa

  20. Tulos: +111 (133 ääntä)
   joop: Eräs tuttu kun kävi meillä oli ovela ja tunki pöntön täytee paperia ettei kakkaus kuuluisi. Lopputulos oli kuitenkin se että pönttö meni tukkoo ja paskat lilluivat sitte siin pöntössä eikä neiti osannu avata sitä. Piti ite sit avata tukos, mahto neitii hävettää. Älkää tunkeko sitä paperii turhaa pönttöön ettei mee tukkoo.
   Ei tarvitse laittaa metritolkulla sitä paperia pönttöön etukäteen, pari-muutama arkkia riittää. Laitan aina pari palaa paperia pönttöön ennen kuin istahdan ettei roiskuisi. On toiminut vuosia.

   Lainaa

  21. Sipulihiiri 4.7.2017 10:28
   Tulos: -42 (118 ääntä)
   Eikös whatsapissa ole aika vaikee laittaa vahingossa väärää kuvaa? Ensiksi pitää kerran valita kuva ja painaa vielä uudelleen lähetä nappia. Haiskahtaa vähän muka "hauskalle" kömmähdykselle.

   Lainaa

  22. Tulos: +174 (184 ääntä)
   Miettikö kukaan muu, että jos juoksee autoon pelkän pussin kanssa niin mites se pyyhkiminen? Mukava ylläri sitten sänkypuuhissa?

   Lainaa

  23. lopeta meemuilu 4.7.2017 11:08
   Tulos: +108 (110 ääntä)
   saarierkki: Oot oikeasti kateellinen. Sun hikkyys näkyy läpi. Kantsis poistaa.
   Näin entisenä nyyminä tuntuu vieläkin pahalta kun joku huutelee "ebun ylismeemejä" muualla kuin ylilaudalla. Kuulostat vain typerältä.

   Lainaa

  24. Tulos: +134 (168 ääntä)
   Mulla mies välil seuraa vessaan jos on juttu kesken, siinä jatkaa sit ovella ku väännän köntsää :D Me ny ollaanki kyl oltu jo 10v yhdessä, mut ei o kyllä koskaa ahistanu käydä vessassa niin että toinen kuulee...

   Lainaa

  25. Tulos: +154 (164 ääntä)
   Kaikkihan tietävät, että Oikeat Naiset paskantavat vain ruusunnuppuja ja heidän pierunsa tuoksahtavat vienosti laventelille.

   Lainaa

  26. Tulos: +196 (208 ääntä)
   Muija ei ikinä käy paskalla kotona -> ottaa muovipussin -> menee autolle -> tuhertaa siellä omiaan ja saapuu kädet paskassa ja paskanhajuisena x ajan päästä takaisin -> mies lukee fm ja saa varmistuksen epäilyilleen -> hyvä mies sinkkumarkkinoilla

   Lainaa

  27. Tulos: +40 (52 ääntä)
   aiemmin kun oli parikymmentä lävistystä ja piti mennä magneettikuvaukseen niin kaikki muut muistin ottaa pois paitsi napakorun. vähän säikähdin kun kone pärähti päälle ja napaa rupesi nykimään. äkkiä vaan painoin sitä hätänappia ja annoin sitten sen korun hoitajalla ennenkuin pysty jatkamaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +14 (68 ääntä)
   Kalehmainen: Mikä juttu tää on ettei voi mennä paskalle jos mies on kotona. Kyllä jokainen mies ymmärtää että se nainenkin käy välillä vääntämässä massiiviset haisupaskat
   Naiset ei pasko. Tämä on fakta.

   Lainaa

  29. Tulos: -63 (183 ääntä)
   : Ei kapitalistinen vaan patriarkaalinen, jonka painostuksesta naisen tulee olla pieruton, kakaton, kuukautiseton, kaunis ja tuoksuva 24/7.
   Valitsit sitten kaikkein halvimman selityksen asialle. Kyllä ne on ihan ne naiset itse, jotka asettelee ja ylläpitää älyttömiä standardeja itselleen ja toisilleen. Kysypä vaikka kuinka montaa miestä ylipäätään kiinnostaa se, että nainen käy joskus paskalla.

   Lainaa

  30. Tulos: +147 (197 ääntä)
   Juomari: Valitsit sitten kaikkein halvimman selityksen asialle. Kyllä ne on ihan ne naiset itse, jotka asettelee ja ylläpitää älyttömiä standardeja itselleen ja toisilleen. Kysypä vaikka kuinka montaa miestä ylipäätään kiinnostaa se, että nainen käy joskus paskalla.
   Ja taas paras väärinymmärrys koko "patriarkaatti" konseptille. Sen ajatus *ei* ole että pahat miehet alistavat viattomia naisia, vaikka puolet netistä tuntuu niin luulevan. Sen ajatus on että kulttuurinen vinouma aiheuttaa että miehet riivaavat toisiaan jos miehekkyyttä ei toteuteta tiettyyn malliin (esim homoviha tai urheilupakko) ja naiset riivaavat toisiaan ja itseäänkin jos naiseutta ei toteuteta tiettyyn malliin, ja siinä sivussa naiset ja miehet riivaavat myös toisiaan, ja muunsukupuolisilla on vielä kurjempaa. Mies voi vallan mainiosti vastustaa patriarkaattia ja nainen kannustaa sitä -kuten esimerkiksi tämä hullu joka paskoo autossa o.0. Hanki kotifeministi: saatamme olla vähän meuhkaavia, mutta ainakin olemme sisäsiistejä.

   Lainaa

  31. Tulos: -49 (115 ääntä)
   Juomari: Valitsit sitten kaikkein halvimman selityksen asialle. Kyllä ne on ihan ne naiset itse, jotka asettelee ja ylläpitää älyttömiä standardeja itselleen ja toisilleen. Kysypä vaikka kuinka montaa miestä ylipäätään kiinnostaa se, että nainen käy joskus paskalla.
   Tämä. Miehet eivät osta saati kirjoita pinnallisia naistenlehtiä eivätkä pistä naisten välisiä juoruja liikkelle. Jos naisena ottaa todesta sen, mitä muut nuoret naiset ja etenkin teini-ikäiset tytöt ovat mieltä oman kehon luonnollisista ominaisuuksista, tulee elämä olemaan kerta kaikkiaan kurjaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +72 (76 ääntä)
   joop: Eräs tuttu kun kävi meillä oli ovela ja tunki pöntön täytee paperia ettei kakkaus kuuluisi. Lopputulos oli kuitenkin se että pönttö meni tukkoo ja paskat lilluivat sitte siin pöntössä eikä neiti osannu avata sitä. Piti ite sit avata tukos, mahto neitii hävettää. Älkää tunkeko sitä paperii turhaa pönttöön ettei mee tukkoo.
   En ole koskaan tunkenut liikaa paperia, mutta kroonisen ummetuksen takia olen aina saanut pöntön helposti tukkoon ihan luonnollisilla menetelmillä. Tarkoittaa myös sitä, että minun tarvitsee kytätä pönttöä aina kakkosella käynnin jälkeen. Pienenä joku vanhempi tai sukulainen joutui aina siivoamaan pöntön jäljiltäni ja minua hävetti. (Vielä enemmän silloin, kun isä virnuillen vitsaili hevosen käyneen asialla.) Kerran varhaisteininä tukin kaverin pöntön. Tuona päivänä opin avaamaan pöntön oikeaoppisesti itse. Olen kokemuksesta ylpeä.

   Lainaa

  33. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Lillukarva: Oikeesti siitä dermalista saa ne pallot pois hyvänen aika, lisäks näyttäis olevan tollain tapillinen, eikä ankkurikoru. Et kyllä mun kollega ihan oikein neuvo t: bachelor of paramedic science (koska pakko leveillä ammatilla)
   Onko sillä mitään väliä ottaako ne pallot pois vai ei kun se vastapuoli jää sinne kuitenki?
   Vajakki: Ei sua onneks oo ainakaan hyvällä näöllä pilattu, saati järjellä. Pallojen poisto ei paljoa lohduta, varsinkaan kun on ankkuri. Lisäks, jos ei oo ite menny palloja räpläilee, vaan on lävistysliikkeen alkuperäinen koru, on materiaali titaania. Ne ei häiritse magneettikuvauksia. T. Turvallisuusalan ihminen, ex-lävistäjä.
   Tämä!

   Lainaa

  34. Tulos: -54 (106 ääntä)
   Sannni: Ja taas paras väärinymmärrys koko “patriarkaatti” konseptille. Sen ajatus *ei* ole että pahat miehet alistavat viattomia naisia, vaikka puolet netistä tuntuu niin luulevan. Sen ajatus on että kulttuurinen vinouma aiheuttaa että miehet riivaavat toisiaan jos miehekkyyttä ei toteuteta tiettyyn malliin (esim homoviha tai urheilupakko) ja naiset riivaavat toisiaan ja itseäänkin jos naiseutta ei toteuteta tiettyyn malliin, ja siinä sivussa naiset ja miehet riivaavat myös toisiaan, ja muunsukupuolisilla on vielä kurjempaa. Mies voi vallan mainiosti vastustaa patriarkaattia ja nainen kannustaa sitä -kuten esimerkiksi tämä hullu joka paskoo autossa o.0. Hanki kotifeministi: saatamme olla vähän meuhkaavia, mutta ainakin olemme sisäsiistejä.
   Wikipedia: "Feministisessä kielenkäytössä patriarkaatti on yhteiskunta, jossa miehet ovat sukupuolensa takia etuoikeutettuja ja heillä on siksi enemmän valtaa kuin naisilla." Onnea tuon oman tulkintasi kanssa (jota alkuperäinen lainattukaan tuskin edes tarkoitti). Sen suosion ja tunnettuuden lisäämiseksi kannattaisi ehkä valita sille jokin uusi, parempi nimike, joka ei viittaa suoraan jo olemassa olevaan vakiintuneeseen käsitteeseen, vieläpä täysin sukupuolisidonnaiseen sellaiseen.

   Lainaa

  35. Tulos: -60 (118 ääntä)
   Juomari: Wikipedia: “Feministisessä kielenkäytössä patriarkaatti on yhteiskunta, jossa miehet ovat sukupuolensa takia etuoikeutettuja ja heillä on siksi enemmän valtaa kuin naisilla.” Onnea tuon oman tulkintasi kanssa (jota alkuperäinen lainattukaan tuskin edes tarkoitti). Sen suosion ja tunnettuuden lisäämiseksi kannattaisi ehkä valita sille jokin uusi, parempi nimike, joka ei viittaa suoraan jo olemassa olevaan vakiintuneeseen käsitteeseen, vieläpä täysin sukupuolisidonnaiseen sellaiseen.
   Aivan! Koska tämä kolmannen aallon feminismiliike on jo rantautunut Suomeen, niiden feministien, jotka oikeasti ovat tasa-arvon kannalla ja haluavat parantaa sukupuolieroja ja ennakkoasenteita molempien sukupuolien kannalta, kannattaisi heidän perustaa ihan oma liike ja uusi nimi myös. Sukupuolten välillä on vielä hieman parannettavaa, mutta nykypäivän feminismiliike on yksi pahin yhteiskunnan syöpä. He joko tahallisesti tai tahattomasti ajavat jotain naisutopia propagandaa jossa miehiä käytetään vain spermankorjuuseen, jonka jälkeen heidät kastroidaan ja lähetetään elämään farmille jossa naiset voivat halutessaan käydä heitä tapaamassa, ehkä jopa esittelemässä heille heidän jälkikasvunsa... Ja ei, en keksinyt tuota päästäni, vaan tuo on erään feministin ehdotus hyvästä yhteiskunnasta.

   Lainaa

  36. ihanvaanmummo 4.7.2017 18:27
   Tulos: +102 (104 ääntä)
   Kuinkahan monta kertaa toi "unohdin jotain autoon" menee läpi, vai keksitäänkö aina uusi paikka johon jotain unohtui? :o

   Lainaa

  37. Toimistovosu 4.7.2017 18:36
   Tulos: -22 (70 ääntä)
   En ymmärrä miten kummassa se, että nainen vääntää kakan autossa saadaan kytkettyä patriarkkaattiin yhteiskuntaan? Tapahtuuko tätä "autossa kakkaamista" naisten keskuudessa siis yleisestikin maissa jossa tasa-arvo on pelkkä vitsi?

   Lainaa

  38. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Sipulihiiri: Eikös whatsapissa ole aika vaikee laittaa vahingossa väärää kuvaa? Ensiksi pitää kerran valita kuva ja painaa vielä uudelleen lähetä nappia. Haiskahtaa vähän muka “hauskalle” kömmähdykselle.
   On mulla käynyt monta kertaa, kun oon valinnut kuvan siitä rullasta.

   Lainaa

  39. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Onko väärin, että odotan aina kaikkein eniten näitä mammapalstan mokia?

   Lainaa

  40. Satunnainen randomi 4.7.2017 22:40
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   were: siis paskalla käyntiä vessassa miehen kuullen pidetään nolona mutta autossa pussiin paskominen on ihan ok. En pystyisi katsomaan miestä (tai naapureita) silmiin tuollaisen jälkeen :’D
   Tunnen itsekin erään naisen, jolla on sellainen pieni ongelma että hän häpeää "luontoääniään". Joten hän ei mielellään ole yötä kylässä tai lähde ravintelireissuun. Hän on kyllä halvatun hyvän näköinen, mukava ja muutenkin viehättävä ja olemme hyviä ystäviä vaikka emme "harrastele". Ollaan kyllä kehitelty hätäratkaisuja joihin ei kuulu autoon piiloutuminen eikä paskapussin vieminen talon roskikseen.

   Lainaa

  41. Tulos: +39 (43 ääntä)
   asdasdasd: Naiset ei pasko. Tämä on fakta.
   No mitäs me sitten tehään? Istutaan ja tiputellaan kiviä pönttöön et se kuulostais siltä?

   Lainaa

  42. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 5.7.2017 8:57
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Mummo taitaa kääntyä haudassaan..

   Lainaa

  43. Tulos: -13 (61 ääntä)
   Toimistovosu: En ymmärrä miten kummassa se, että nainen vääntää kakan autossa saadaan kytkettyä patriarkkaattiin yhteiskuntaan? Tapahtuuko tätä “autossa kakkaamista” naisten keskuudessa siis yleisestikin maissa jossa tasa-arvo on pelkkä vitsi?
   Silloin kun työkalupakissasi on vain feminismi, kaikki asiat näyttävät patriarkaatilta. Ottakaa nyt hemmetti vastuu omista tekemistänne ja antakaa myös muiden ottaa. Jos ei pysty käymään kakalla vessassa niin kyllä ongelmia kannattaa etsiä ensimmäisenä toimijan itsensä pään sisästä eikä mahdollisimman abstarktilla tavalla kaikista muista ihmisistä. Pätee kaikkiin ajatusmalleihin, joissa yksilön ongelmat ratkaistaan vaatimalla kaikkia muita ihmisiä muuttumaan. Miten heikko meemi se feministinen matriarkaatti oikein on, kun siitä huolimatta että sen puolesta saarnataan hyvin näkyvästi ja ainakin 110 % kansasta sitä kannattaa, niin silti paha patriarkaatti on aina piilossa kaapissa, lipastossa ja sängyn alla?

   Lainaa

  44. Tulos: +35 (35 ääntä)
   miksei siinä puhuta myös pussiin pissaamisesta. Ei kakkaa ilman pissaa on mun motto

   Lainaa

  45. Tulos: +39 (47 ääntä)
   Kalehmainen: Mikä juttu tää on ettei voi mennä paskalle jos mies on kotona. Kyllä jokainen mies ymmärtää että se nainenkin käy välillä vääntämässä massiiviset haisupaskat
   Ehkä kaikki ymmärtää, mutta kaikki eivät halua hyväksyä. Tiedän tämmöisen miehen, joka ylpeänä kertoi, miten exänsä kanssa heillä oli sopimus, että mies aina lähtee käymään jossain ja nainen käy vessassa sillä aikaa. Ei kuulemma kestänyt ajatusta, että olisi kotona, kun nainen käy kakalla. =D

   Lainaa

  46. Tulos: -15 (29 ääntä)
   : Ei kapitalistinen vaan patriarkaalinen, jonka painostuksesta naisen tulee olla pieruton, kakaton, kuukautiseton, kaunis ja tuoksuva 24/7.
   Ja sitten ihmettelevät, miksi hikinen sohvalla makoileva 23/7 valas ei kelpaakaan.

   Lainaa

  47. Kakalle heti 6.7.2017 1:44
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Dumppaisin tuollaisen kaappimuumin heti tilaisuuden tullen. Mielikuvitus alkaisi laukkaamaan aika nopeasti, millainen mielipuoli alieni naiseni on jos ei se ikinä kävisi tortuilla. Totuuden julkitulo pussiin kakkaamisesta vain vahvistaisi orastavan psykopaatin profiilia.

   Lainaa

  48. Satunnainen randomi 6.7.2017 8:13
   Tulos: +16 (30 ääntä)
   Kakalle heti: Dumppaisin tuollaisen kaappimuumin heti tilaisuuden tullen. Mielikuvitus alkaisi laukkaamaan aika nopeasti, millainen mielipuoli alieni naiseni on jos ei se ikinä kävisi tortuilla. Totuuden julkitulo pussiin kakkaamisesta vain vahvistaisi orastavan psykopaatin profiilia.
   Nyt kun tuon otit puheeksi niin psykopaatti on synnynnäisen elimellisen poikkeavuuden vuoksi tunne-elämältään lattea ja eritoten empatiakyvytön. Sillä ei ole mitään tekemistä psykoosin kanssa. Sosiopaatti on päätynyt samankaltaiseen olotilaan vammautumalla lapsuudessa saadun huonon kohtelun tuloksena. Suomeksi saatavilla oleva materiaali tuppaa rinnastamaan nämä tilat yhteen ja antisosiaalisen persoonallisuushäiriön alle. Asiaan perehtyneistä eksperteistä osa katsoo varsinaisen psykopatian olevan ASPD:stä erillinen ilmiö. Myös maligneja narsisteja, joilla on vahvasti piirteitä ASPD:stä, on kutsuttu psykopaateiksi, mutta heillä on kuitenkin kyse hyvin erilaisesta häiriöstä. Varsinaiset psykopaatit ovat tunne-elämältään melko passiivisia. He ovat tyypillisesti itsevarmoja ja pelottomia, varsin loogisia, ja kärsivät harvoin psykoottis- tai neuroottistyyppisistä harhoista. Heidän on vaikeaa hahmottaa toisten ihmisten tunneskaalaa, mutta he ovat hyviä tarkkailijoita ja matkijoita, ja osaavat esiintyä melko normaalin näköisesti. He ovat kuitenkin passiivisella tavalla välinpitämättömiä muista ja vetäytyvät mieluummin omiin oloihinsa. He eivät luo voimakkaita kiintymyssuhteita. Asia jota he ehkä eniten pelkäävät, on että heidän erilaisuutensa huomataan ja se johtaa syrjintään ja vainoon. Tilannetta pahentaa esimerkiksi elokuvien antama mielikuva psykopaatista stalkkerina ja sarjamurhaajana. Hyvin pieni osa vahvasti toiminnallisista psykopaateista joutuu lain kanssa tekemisiin. He ovat harkintakykyisiä ja maltillisia kiperissäkin tilanteissa. He ovat harvoin väkivaltaisia tai esimerkiksi pitkävihaisia ja kostonhaluisia. Toisten sanomiset ja tekemiset ovat heille paremminkin yhdentekeviä. Heiltä puuttuu pitkälti se tunne-elämän osa-alue jossa saadaan sairasta nautintoa kaunan hautomisesta tai toisten vahingoittamisesta. Suurin osa olemassaolevaa tutkimusta on tehty vankeinhoidon piirissä olevien tyypillisesti heikosti toiminnallisten psykopaattien pohjalta. Näillä on mm. heikko itsekuri ja kyky arvioida omien tekojen kauaskantoisia seurauksia. Väkivalta, päihteet ja rikostuomiot näyttelevät suurempaa osaa sosiopaattien kuin psykopaattien elämässä. Itse asiassa sosiopaatit useammin kantavat padottua vihaa lapsena koetusta vääryydestä ja saattavat käyttäytyä arvaamattomasti tilanteissa jotka menevät heidän vähiin tunteisiinsa. Näkisin että tarinan tyttö on hieman liiankin itsetiedostava ja epävarma, ja tuntee olonsa turvattomaksi.

   Lainaa

  49. Suomalainen 6.7.2017 13:09
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   On se kyllä paha jos jotaa(mikä ikinä se onkaan) jää autoon.

   Lainaa

  50. Nti. Näpsä 6.7.2017 13:25
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Käsikakka oli jo tarpeeksi etova, mutta että käydä paskomassa autossa. Mikä hitto naisia vaivaa?
   Luuletko oikeasti että tuo autoon paskoja edustaa isoakin prosenttia maailman naisista?? Ylläri pylläri, vastaus on ei. Kyllä se naikkonen kuuluu hyvin marginaaliseen ihmisryhmään.. Eiköhän useimmat naiset ymmärrä että heidän suolentomintansa ovat aivan normaaleja ja inhimillisiä. O_o

   Lainaa

  51. Tulos: -12 (14 ääntä)
   Miten paljon muut ihmiset kakkaa. Multa tulee joku yks pökäle ja toimitus kestää saman verran ku pissalla käynti. Muovipussiin paskantaminen?! Ei jumpe

   Lainaa

  52. Tulos: +4 (14 ääntä)
   avi: Miettikö kukaan muu, että jos juoksee autoon pelkän pussin kanssa niin mites se pyyhkiminen? Mukava ylläri sitten sänkypuuhissa?
   Joo me kaikkihan harrastetaan seksiä aina paskantamisen jälkeen. Hyi helvetti. Ja paperiahan ei tietenkään voi ottaa mukaan. Monessa autossa on aina talouspaperirulla. Vai olisitko toivonut vielä yksityiskohtaisempaa kuvausta tuon tytön paskantamistouhuista?

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Ymmärrän tavallaan autossakakkaajaa mutta en sitten kuitenkaan. Omissa suhteissani en alkuvaiheessa myöskään halua kakkia miehen kuullen, nykyisessä tuoreessa suhteessa esim. on ongelmana vanhalle helsinkiläiselle asunnolle ominainen pieni wc olkkarin vieressä ja ovikaan ei mene ihan täysin kiinni. Olen ratkaissut "ongelmani" käymällä kakkosella aamulla kun mies vielä nukkuu (herään aina ensin) tai sitten esim. ravintolan vessassa. Joskushan on pakko käydä HETI kun hätä iskee ja siihen tarkoitukseen sopii sitten wc-paperilla alustaminen, salamannopea vetäminen ja käsienpesu runsaalla saippuavaahtokasalla jos on tuoksuvaa saippuaa.

   Lainaa

  54. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Satunnainen randomi: Nyt kun tuon otit puheeksi niin psykopaatti on synnynnäisen elimellisen poikkeavuuden vuoksi tunne-elämältään lattea ja eritoten empatiakyvytön. Sillä ei ole mitään tekemistä psykoosin kanssa. Sosiopaatti on päätynyt samankaltaiseen olotilaan vammautumalla lapsuudessa saadun huonon kohtelun tuloksena. Suomeksi saatavilla oleva materiaali tuppaa rinnastamaan nämä tilat yhteen ja antisosiaalisen persoonallisuushäiriön alle. Asiaan perehtyneistä eksperteistä osa katsoo varsinaisen psykopatian olevan ASPD:stä erillinen ilmiö. Myös maligneja narsisteja, joilla on vahvasti piirteitä ASPD:stä, on kutsuttu psykopaateiksi, mutta heillä on kuitenkin kyse hyvin erilaisesta häiriöstä. Varsinaiset psykopaatit ovat tunne-elämältään melko passiivisia. He ovat tyypillisesti itsevarmoja ja pelottomia, varsin loogisia, ja kärsivät harvoin psykoottis- tai neuroottistyyppisistä harhoista. Heidän on vaikeaa hahmottaa toisten ihmisten tunneskaalaa, mutta he ovat hyviä tarkkailijoita ja matkijoita, ja osaavat esiintyä melko normaalin näköisesti. He ovat kuitenkin passiivisella tavalla välinpitämättömiä muista ja vetäytyvät mieluummin omiin oloihinsa. He eivät luo voimakkaita kiintymyssuhteita. Asia jota he ehkä eniten pelkäävät, on että heidän erilaisuutensa huomataan ja se johtaa syrjintään ja vainoon. Tilannetta pahentaa esimerkiksi elokuvien antama mielikuva psykopaatista stalkkerina ja sarjamurhaajana. Hyvin pieni osa vahvasti toiminnallisista psykopaateista joutuu lain kanssa tekemisiin. He ovat harkintakykyisiä ja maltillisia kiperissäkin tilanteissa. He ovat harvoin väkivaltaisia tai esimerkiksi pitkävihaisia ja kostonhaluisia. Toisten sanomiset ja tekemiset ovat heille paremminkin yhdentekeviä. Heiltä puuttuu pitkälti se tunne-elämän osa-alue jossa saadaan sairasta nautintoa kaunan hautomisesta tai toisten vahingoittamisesta. Suurin osa olemassaolevaa tutkimusta on tehty vankeinhoidon piirissä olevien tyypillisesti heikosti toiminnallisten psykopaattien pohjalta. Näillä on mm. heikko itsekuri ja kyky arvioida omien tekojen kauaskantoisia seurauksia. Väkivalta, päihteet ja rikostuomiot näyttelevät suurempaa osaa sosiopaattien kuin psykopaattien elämässä. Itse asiassa sosiopaatit useammin kantavat padottua vihaa lapsena koetusta vääryydestä ja saattavat käyttäytyä arvaamattomasti tilanteissa jotka menevät heidän vähiin tunteisiinsa. Näkisin että tarinan tyttö on hieman liiankin itsetiedostava ja epävarma, ja tuntee olonsa turvattomaksi.
   Olisko lukemisehdotuksia? Nyt tuli niin paljo asiaa mitä oon ettiny. Please help

   Lainaa

  55. Satunnainen randomi 17.7.2017 15:52
   Tulos: +1 (11 ääntä)
   Jesjesjes: Olisko lukemisehdotuksia? Nyt tuli niin paljo asiaa mitä oon ettiny. Please help
   Alla on pari esimerkkiä, mutta näidenkin kohdalla on osattava olla kriittinen. Itse lähtisin siitä että aivojen varhaisesta vaiheesta alkavasta poikkeavasta kehityksestä johtuvaa varsinaista psykopatiaa voisi käsitellä paremminkin omanlaisenaan persoonallistyyppinä kuin häiriönä, toki voimakkaasti tilastonormista poikkeavana. Psykopatia on periytyvää, mutta siinä esiintyy enemmän sääntönä kuin poikkeuksena atavismia eli se voi periytyä sukupolvien yli piilossa. Siihen vaikuttaa todennäköisesti useampi geenimuutos eri paikoissa kromosomistoa, eikä näistä muutoksista mikään yksittäinen aiheuta merkittävää poikkeavuutta. Ympäristömyrkkyjen tms vaikutusta sikiöön ei voida täysin poissulkea. Sosiopatiaan arvellaan tarvittavan geneettinen herkkyys, johon todennäköisesti osallistuu joitain samoja geenejä kuin psykopatiaan. Tilan varsinaiseksi kehittymiseksi tarvitaan kuitenkin myös karut kasvuolot jossa lapsi joutuu vaille kasvattajan huomiota, rakentavaa palautetta ja turvaa, tai kokee henkistä tai fyysistä pahoinpitelyä tämän taholta. Monen sosiopaatin vanhemmista ainakin toisella on jonkinasteinen persoonallisuushäiriö tai sellaisen vahvoja piirteitä. Huostaanottoon joutuneiden lasten joukossa on monia joilla on korostunut riski sairastua. Sosiopatiassa tunteiden latistumista voitaneen pitää eräänlaisena selviämiskeinona. Toisin kuin psykopatiassa, kiintymyssuhteet voivat olla vahvojakin kun kyseessä on tärkeäksi muodostunut henkilö. Suuri osa sosiopaateistakaan ei ryhdy rikoksiin. Psykopatia ja sosiopatia yhdistetään usein saman nimen alle koska ulkoista käyttäytymistä tarkkailemalla ja henkilön historiaa tuntematta tiloja on vaikea erottaa. Kaikki psykopaattiset tai sosiopaattiset henkilöt eivät täytä antisosiaalisen persoonallisuushäiriön kriteerejä tai päinvastoin. Molemmilla voi esiintyä narsistista käytöstä mutta psykopaatin ei katsota voivan sairastua täysimuotoiseen narsistiseen persoonallisuushäiriöön. Narsistisen häiriön kehittymiseen vaikuttavat niinikään perintötekijät ja kasvuympäristö. Osa perintötekijöistä on todennäköisesti yhteisiä psykopatian ja sosiopatian kanssa. Keskeistä narsismille ja sosiopatialle on kuitenkin lapsen tai nuoren tunne-elämän vammautuminen ulkoisten seikkojen johdosta. Narsistisen häiriön ulkoisia vaikuttimia ei tunneta hyvin mutta on arveltu että mm. jotkin seuraavista vaikuttavat: - lapsi ei joudu käsittelemään vastoinkäymisiä ja negatiivisia tunteita - hän saa ylettömästi kehuja ja palkintoja normaalista käytöksestä - häntä rangaistaan kohtuuttomasti odotetusta poikkeavasta toiminnasta - häneen kohdistetaan ristiriitaisia odotuksia - hänet asetetaan toisten kanssa epäreiluun kilpailuasemaan ja häntä haukutaan epäonnistumisesta https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Psykopatia https://en.m.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_personality_disorder https://en.m.wikipedia.org/wiki/Malignant_narcissism Miksi asia kiehtoo minua, on että suvussa on ainakin yksi henkilö josta on saatu lääkäriltä lyhytsanainen tuomio: Psykopaattinen, manipuloiva narsisti. Välttäkää kontaktia jos voitte.

   Lainaa

  56. Satunnainen randomi 19.7.2017 4:03
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Jappasen aiheesta sen verran vielä, että kun esimerkiksi sarjamurhaajista sanotaan 90% luokkaa olevan psykopaatteja, on todennäköistä että suuri osa tästä osuudesta on itse asiassa sosiopaatteja tai narsisteja. Osa on mielisairaita, osa esimerkiksi rajatilahäiriöisiä. Rajatilapersoonallisuus (nyk. epävakaa persoonallisuus) on vanhakantainen nimitys tilalle joka on "persoonallisuushäiriön ja psykoosin rajalla". Sitä on kutsuttu mm. neuroottiseksi psykopatiaksi. Nimitys ei välttämättä ole täysin harhaanjohtava sillä joissain tapauksissa on havaittavissa samankaltaisia poikkeavuuksia aivojen rakenteessa. Monet sarjamurhaajat ovat lähtöisin kieroutuneista perheoloista. Esimerkiksi Ted Bundy saattoi kyllä olla psykopaattinen mutta ei hänen kasvuympäristönsä liioin ollut kaksinen. Hänestä saattoikin kehittyä hirviö tämän yhdistelmän seurauksena. Myös John Wayne Gacy koki lapsena kovia. Tässä vielä viime kesäinen artikkeli psykopaateista työelämässä. http://www.tekniikkatalous.fi/tiede/psykopaatit-ovatkin-hyvia-tyontekijoita-tutkijat-heidat-on-ymmarretty-vaarin-6557200

   Lainaa

  57. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Minua on vuosia häirinnyt nämä omituiset tutkimuslinjat juuri psykopaatteja koskien. Jos henkilöltä todella aivoista puuttuu fyysisesti tunteiden kokemiseen radikaalisti vaikuttavia osia, niin ei häntä pitäisi myöskään liikuttaa toisen kärsimys niin että saisi siitä nautintoa. Tässä mielestäni piilee koko on jutun avain. Niitä, jotka lapsesta lähtien ovat kasvaneet kieroon ympäristön vaikutuksesta ei tulisi sotkea fyysisistä rajoitteistaan johtuen toisia kaltoin kohteleviin. Todella mielenkiintoisia artikkeleita, kiitos.

   Lainaa

  58. Satunnainen randomi 27.7.2017 0:19
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Jepujepu: . Niitä, jotka lapsesta lähtien ovat kasvaneet kieroon ympäristön vaikutuksesta ei tulisi sotkea fyysisistä rajoitteistaan johtuen toisia kaltoin kohteleviin. Todella mielenkiintoisia artikkeleita, kiitos.
   Empatia- ym. tunnekyvyn puute ei automaattisesti tee kenestäkään sadistista, muuten väkivaltaista tai ylipäätäänkään rikollista. Tietysti toisia suunnitelmallisesti kaltoin kohtelevat pitääkin ohjata ja tarvittaessa pakottaa asianmukaiseen hoitoon.

   Lainaa

  59. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Toimistovosu: En ymmärrä miten kummassa se, että nainen vääntää kakan autossa saadaan kytkettyä patriarkkaattiin yhteiskuntaan? Tapahtuuko tätä “autossa kakkaamista” naisten keskuudessa siis yleisestikin maissa jossa tasa-arvo on pelkkä vitsi?
   Kyllä, tapahtuu. Paitsi että kakkaaminen ei tapahdu autossa vaan jossain pusikossa tai pellon laidalla. Tämä on suuri turvallisuusriski naisille esim Intiassa ja Pakistanissa, ja sen takia siellä kampanjoidaan vessojen, etenkin naistenvessojen puolesta. Afrikan mantereella naiset eivät saa käyttää samoja vessoja kuin miehet, ja tämä on johtanut mm siihen, että monien tyttöjen koulunkäynti keskeytyy. Naisten virtsaaminen, ulostaminen ja kuukautiset ovat monenmonessa patriarkaalisessa yhteiskunnassa vahva tabu.

   Lainaa

  60. bananaforscale 13.6.2018 10:25
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Joojust: Jos Johannalta puuttuu pari sataatonttua, niin myykööt omaa kallista sanonko mitä…
   Väärä postaus, hermanni.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: äitylit, kuva, magneettikuvaus, microdermal, viesti, mummo, chat, keskustelu, lapsi, hammaslääkäri, lävistys