Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lounas Hesburgerissa

Ilmaita lounaita ei ole – paitsi Hesellä!
lounas-hesburgerissa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 62 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1160 (1184 ääntä)
   Iso plussa ennemminkin Heselle siitä, että hyvitti ostokset. Mitä ihmettä.

   Lainaa

  2. Kalehmainen 4.7.2017 0:44
   Tulos: +906 (912 ääntä)
   En ymmärrä ihmisiä jotka saavat reilun hyvityksen ja silti pitää avautua netissä. Ensin reklamointi, jos asiaa ei korjata ja korvata, sitten nettiin itkemään

   Lainaa

  3. Tulos: +621 (635 ääntä)
   Jenny odotti saavansa korvaukseksi vuoden ruoat, 100 000€ shekin sekä Justin Bieberin laulamaan synttäreille. Olisipa itsekin ollut noin onnekas. Nuorena oltiin hesessä odottamassa ruokaa ja tunnin odotuksen jälkeen kun hese meni kiinni, saatiin kuulla, että meidän tilaus oli hukkunut. Korvaukseksi tuli kovat ja kylmät juustohampparit jostain biojätteestä jotka ei mennyt kaupaksi ja hesen lippis, joka ei edes mahtunut päähän. :/ ilmanen ruoka oli tuohon verrattuna lottovoitto

   Lainaa

  4. Tulos: +246 (254 ääntä)
   Eka juttu on hyvä esimerkki siitä ettei sitä matematiikkaa turhaan koulussa opetella. Toki tuosta olisi pitänyt jo vähintään toisen luokan matikalla selvitä.

   Lainaa

  5. Tulos: +250 (270 ääntä)
   Avaudumpa muuten vielä oman kommentin myös omasta asiakaskokemuksesta eräällä ABC:llä. Mentiin silloisen puolison kanssa sinne yöaikaan ja oltiin kirjaimellisesti AINOAT asiakkaat. Siellä oli 3 työntekijää. Tilattiin molemmille pizzat. Kesti jotain 40min ja kysyttii et mikä siin pitsassa oikein mahtaa kestää. Sit ne oli et "ei herranen aika me unohdettii ne tonne uunii". Niinku WTF, 3 työntekijää ja me ainoat asiakkaat ja ne unohtaa pizzat uunii? No antoivat meille korvaukseksi sitten ottaa ilmaiset kahvit, johon todettiin et ei me kumpikaa juoda kahvia. Sit se oli vaa sillai et "ai". Ei saatu mitää hyvitystä, pahoittelut vain. No saatii pitsat sit lopulta ja neki oli jo vähä kärventyneit mut siin vaihees teki mieli jo kotii nukkumaa ettei jaksanu enää vaivata. Ei ol toiste poikettu kyseisel ABC:llä.

   Lainaa

  6. saarierkki 4.7.2017 1:08
   Tulos: -79 (165 ääntä)
   Tässä taas nähdään kuinka itsekääksi amerikkalainen kulttuuri tekee ihmisen. Amerikkalainen kulttuuri on jo täällä.

   Lainaa

  7. Taikinanhaistelija 4.7.2017 1:14
   Tulos: -27 (53 ääntä)
   I have an urge to purge

   Lainaa

  8. Mustalaisnaamio 4.7.2017 1:27
   Tulos: +174 (188 ääntä)
   saarierkki: Tässä taas nähdään kuinka itsekääksi amerikkalainen kulttuuri tekee ihmisen. Amerikkalainen kulttuuri on jo täällä.
   Kyllä se on ihan ihmisten omaa typeryyttä.

   Lainaa

  9. ihanoikeesti 4.7.2017 1:29
   Tulos: +376 (386 ääntä)
   ei 20min odotelu ole mitään varsinkaan jos saa noin massiivisen hyvityksen... kitikiti

   Lainaa

  10. Tulos: -31 (177 ääntä)
   Luin tota ekaa ja ensireaktio oli että höh, siihenhän tulee verot päälle, ihan oikeessa toi myyjä on! ...Ja sit kelasin et onkohan se aika muuttaa takasin suomeen ennenku totun kaikkeen muuhun täkäläiseen hömppään

   Lainaa

  11. Surkeaa hese 4.7.2017 1:47
   Tulos: -337 (381 ääntä)
   Ei nuo ilmaiset ostokset ole mikään korvaus, vaan pitäisi olla täysin automaatio tuollaisissa tilanteissa. Ja tähän päälle sitten se korvaus, joka ei tietenkään mikään ilmainen kahvi / pehmis, vaan jotain kunnollista. Parasta olisi, että asiakkaat boikotoisivat tuollaisia pikaruokapaikkoja kunnes syylliset ovat saaneet vähintään potkut + korvanneet lopputilistään asiakkaalle aiheuttamansa harmit.

   Lainaa

  12. Tulos: +315 (341 ääntä)
   Myönnetään, etten ole käynyt näissä burgeripaikoissa vuosikausiin, joten kokemusta ei ole, mutta ei 20 minuuttia minusta nyt mitenkään ylivoimaisen pitkältä ajalta odotella kuulosta? Etenkään johonkin ruuhkaiseen lounasaikaan.

   Lainaa

  13. eriparisukka 4.7.2017 3:26
   Tulos: +232 (274 ääntä)
   joop: Sit ne oli et “ei herranen aika me unohdettii ne tonne uunii”. Niinku WTF, 3 työntekijää ja me ainoat asiakkaat ja ne unohtaa pizzat uunii?
   Tässä nyt yhdessä kaikille teille jotka kuvittelette että liikenneasemien, ravintoloiden, kahviloiden yms. Työntekijöiden tehtäviä on vain asiakkaan palvelu kassalla, asiakkaan ruoan valmistus ja asiakkaalle ruoan vienti. Esimerkiksi noin öisinkin, vaikka salissa ja kassoilla näyttäisi asiakkaalle hyvin rauhalliselta, voi taustalla hääräävät henkilöt tehdä niitä 285 miljoonaa eri hommaa, joten työntouhussa siinä saattaa valitettavasti myös asiakasvirran rauhallisuuden takia unohtaa sen ainoankin asiakkaan ruoan. Asiakaspalvelijat kun kuitenkin on ihmisiä eikä robotteja, joten ihmisellä on rajattu muisti ja n. Klo 03:kin aikaan se alkaa olla erittäin koetuksella. Toki ymmärrän tarinan pointin muuten, oishan tuohon kuulunut parempi korvaus mutta tuo kohta tekstissä särähti korvaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +289 (291 ääntä)
   Olihan toi Jennyltä ihan kusipäinen veto vielä ilmaisten ruokienkin jälkeen nillittää somesssa, mutta tollasenaan toimi ennemminkin hyvänä mainoksena kuin paikan mustamaalauksena :D

   Lainaa

  15. Tulos: +290 (290 ääntä)
   Ihmiset on kyllä kovin kärsimättömiä nykyään, kerran "jouduttiin" hesessä odottamaan n. 10min hampurilaisia, (toki melko tyhjä paikka) vuoropäällikkö/mikälie pyyteli kauheasti anteeksi kun kesti niin kauan ja tarjosi ilmaisia kahveja tai pehmistä, kieltäydyttiin toki kun ei nyt tosiaan ollut niin mahdoton kiire mihinkään, mutta kyllä sitä aika kova myötätunto heräs, pakostakin paljon paskamaisia/huutavia asiakkaita tullut vastaan jos vain 10minuutin odotus aiheuttaa paniikinomaista pahoittelua ja hyvitysten tarjoamista.

   Lainaa

  16. Tulos: +191 (195 ääntä)
   eriparisukka: Tässä nyt yhdessä kaikille teille jotka kuvittelette että liikenneasemien, ravintoloiden, kahviloiden yms. Työntekijöiden tehtäviä on vain asiakkaan palvelu kassalla, asiakkaan ruoan valmistus ja asiakkaalle ruoan vienti. Esimerkiksi noin öisinkin, vaikka salissa ja kassoilla näyttäisi asiakkaalle hyvin rauhalliselta, voi taustalla hääräävät henkilöt tehdä niitä 285 miljoonaa eri hommaa, joten työntouhussa siinä saattaa valitettavasti myös asiakasvirran rauhallisuuden takia unohtaa sen ainoankin asiakkaan ruoan. Asiakaspalvelijat kun kuitenkin on ihmisiä eikä robotteja, joten ihmisellä on rajattu muisti ja n. Klo 03:kin aikaan se alkaa olla erittäin koetuksella. Toki ymmärrän tarinan pointin muuten, oishan tuohon kuulunut parempi korvaus mutta tuo kohta tekstissä särähti korvaan.
   vähäsen aikaa tein keikkaa absilla.. joo, ei me siellä pasianssia pelata vaikka ei olisi ensimmäistäkään asiakasta salin puolella - siellä me hakataan salaatteja,kasataan niitä, esivalmistellaan aamun noutopöytään, pestään koneita ja laitteita, tiloja, pintoja, lasketaan varastoa, täytetään a4-saastaa, puretaan saapuneita kuormia. Juu, työtä kyllä riittää.

   Lainaa

  17. Tulos: +144 (144 ääntä)
   Kalehmainen: En ymmärrä ihmisiä jotka saavat reilun hyvityksen ja silti pitää avautua netissä. Ensin reklamointi, jos asiaa ei korjata ja korvata, sitten nettiin itkemään
   Näinpä, oisin ollu isosti kiitollinen ja varmaan viä kehunu kyseisen hesen toimintaa feisbuukissa.Mut tolle ois varmaa pitäny hesen henkunnan käydä pesees pyykit parin viikon ajan ni ehkä sit ois voinu olla hyvä.

   Lainaa

  18. Lillukarva 4.7.2017 6:14
   Tulos: +125 (135 ääntä)
   Surkeaa hese: Ei nuo ilmaiset ostokset ole mikään korvaus, vaan pitäisi olla täysin automaatio tuollaisissa tilanteissa. Ja tähän päälle sitten se korvaus, joka ei tietenkään mikään ilmainen kahvi / pehmis, vaan jotain kunnollista. Parasta olisi, että asiakkaat boikotoisivat tuollaisia pikaruokapaikkoja kunnes syylliset ovat saaneet vähintään potkut + korvanneet lopputilistään asiakkaalle aiheuttamansa harmit.
   Toivon tosiaan, et kyseinen kommentti on sarkasmia. Lisäks oon sitä mieltä, et jo peruskouluun tulis kuulua 2 viikon harjoittelu aspana ja sit myöhemmin perheellisenä aikuisena kaikki vois mennä aspaks pariksi viikoks. Veikkaisin et alkais tulee myötätuntoa niitä työntekijöitä kohtaan, etenkin jos sulla on koko perhe elätättävänä sillä surkealla palkalla, jonka aspana työskennellessäs saat. Siinä sit hymyilet kun asiakkaat ilmotttaa et sun pitäis saada potkut/korvata siitä olemattomasta palkasta jotain hyvityksiä. Mut sekään ei oo ees mahdollista, koska harva ihminen oikeesti pysyy sellasen stressin keskellä järjissään ja pystyy multitaskaamaan niin paljon hommia, kuin mitä nykyisessä myyntityössä vaaditaan. En pysty siihen itsekääb. Pää on hajoamispisteessä ja palkka on vain hieman isompi, mitä työttömänä sais.

   Lainaa

  19. totuuden_torvi 4.7.2017 7:54
   Tulos: +113 (113 ääntä)
   Kakn: Iso plussa ennemminkin Heselle siitä, että hyvitti ostokset. Mitä ihmettä.
   Ymmärrän kantasi, mutta perustelen toisenlaisen näkemyksen: Jenny vaikuttaa äkkiseltään ammattimielensäpahoittajalta, joka helpostii itkee, rutisee ja valittaa - todennäköisesti usein vielä aiheetta. Hesenkin tiskillä nämä "odotin ainakin puolituntia", on todellisuudessa usein vaikkapa seitsemän minuuttia. Ihmiset, jotka turhaan huutaa ja rellestää ja etenkin, jos henkilkökohtaisuuksiin menee myyjää/asiakaspalvelijaa kohtaan, ei ikinä pitäisi saada minkäänlaisia hyvityksiä. Hyvitykset turhille valittajille vaan ruokkii aasitoimintaa ja ensi kerralla on ihan sama juttu. Samalla kiltisti odottavat ja asiallisesti vain aiheesta reklamoivat ihmiset maksaa täydet hinnat ja niin edelleen.

   Lainaa

  20. keijokeiju 4.7.2017 9:40
   Tulos: -40 (78 ääntä)
   Noni: Luin tota ekaa ja ensireaktio oli että höh, siihenhän tulee verot päälle, ihan oikeessa toi myyjä on! …Ja sit kelasin et onkohan se aika muuttaa takasin suomeen ennenku totun kaikkeen muuhun täkäläiseen hömppään
   Jengi ei vissiin tajunnut sun kommenttia. Tyhmät.

   Lainaa

  21. Tulos: +136 (140 ääntä)
   Siis eikö se hyvitys nimenomaan korvaa huonoa asiakaspalvelua..? Hyvityshän on suurinpiirtein sama asia kuin korvaus. Vai olenko erehtynyt? Eikä tuo nyt minusta edes kuulosta huonolta asiakaspalvelulta, vaan yksittäiseltä, inhimilliseltä virheeltä, joka kaikenpäälle vielä korjattiin ammattitaitoisesti.

   Lainaa

  22. Tulos: +114 (118 ääntä)
   Huono asiakaspalvelu? Minusta aika helevetin hyvä jos tuommoset korvaukset saa noinkin pienestä odottelusta. Ite odotin joskus ruokaa puoltoista tuntia enkä saanut kuin -10% alennuksen loppusummasta. Voi että on pikkumainen ihminen.

   Lainaa

  23. Tulos: +70 (70 ääntä)
   Minusta on hienoa, että yritykset kiinnittävät reklamaatioon huomiota ja korvaavat nykyään reilusti virheen. Ostin pari päivää sitten kaupasta viimeisen käyttöpäivän ylittänyttä kalakeittoa ja sain korvaukseksi kaksi uutta. Kymmenen vuotta sitten samassa ketjussa ollessani töissä annettiin korvaava tuote tilalle. Edistystä!

   Lainaa

  24. Neiti Knatterton 4.7.2017 11:47
   Tulos: +66 (118 ääntä)
   Turun Hansan Hesburger on astetta tylympi mesta. Hesen omistaja Heikki Salmela on keksinyt oivan rahastustavan: Hese-sovelluksen. Sen voi ladata kännykkään, maksaa ruoat etukäteen ja sitten hakea ne Heseltä jonottamatta. Tilasin ja maksoin pahaa aavistamatta perheelleni yli 30€:n arvosta aterioita, kun istuimme mieheni kanssa linja-autossa matkalla keskustaan. Hetken päästä huomasimme, että olime menneet väärään linja-autoon, hyppäsimme ulos ja pääsimme oikeaan bussiin ollen lopulta Hesellä yli puoli tuntia tilauksen ja maksamisen jälkeen. Ei tippunut aterioita. Rahani kyllä kelpasivat, mutta Hese-ateriat oli myyty eteenpäin, koska tulimme "liian myöhään". Kysyin, oletko tosissasi, ettemme saa mitään rahojen vastineeksi. Tiskille tuli apea nuori mies, lienee ollut ravintolapäällikkö tms.. Hän ojensi mutisten pitkän paperin, jossa oli mustaa valkoisella Hesen sääntöjä. Ne on piilotettu pienellä kirjasimella Hese-sovelluksen tietoihin: jos tulet hakemaan annostasi yli 20 minuuttia tilauksen jälkeen, Hesburgerilla on oikeus olla toimittamatta tuotteita, mutta rahoja he eivät palauta. Se Hesburgerin "hyvästä asiakaspalvelusta". Riisto-ravintola, joka vie vain rahasi.

   Lainaa

  25. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Neiti Knatterton: Turun Hansan Hesburger on astetta tylympi mesta. Hesen omistaja Heikki Salmela on keksinyt oivan rahastustavan: Hese-sovelluksen. Sen voi ladata kännykkään, maksaa ruoat etukäteen ja sitten hakea ne Heseltä jonottamatta. Tilasin ja maksoin pahaa aavistamatta perheelleni yli 30€:n arvosta aterioita, kun istuimme mieheni kanssa linja-autossa matkalla keskustaan. Hetken päästä huomasimme, että olime menneet väärään linja-autoon, hyppäsimme ulos ja pääsimme oikeaan bussiin ollen lopulta Hesellä yli puoli tuntia tilauksen ja maksamisen jälkeen. Ei tippunut aterioita. Rahani kyllä kelpasivat, mutta Hese-ateriat oli myyty eteenpäin, koska tulimme “liian myöhään”. Kysyin, oletko tosissasi, ettemme saa mitään rahojen vastineeksi. Tiskille tuli apea nuori mies, lienee ollut ravintolapäällikkö tms.. Hän ojensi mutisten pitkän paperin, jossa oli mustaa valkoisella Hesen sääntöjä. Ne on piilotettu pienellä kirjasimella Hese-sovelluksen tietoihin: jos tulet hakemaan annostasi yli 20 minuuttia tilauksen jälkeen, Hesburgerilla on oikeus olla toimittamatta tuotteita, mutta rahoja he eivät palauta. Se Hesburgerin “hyvästä asiakaspalvelusta”. Riisto-ravintola, joka vie vain rahasi.
   No, sinällään, tuo 20min on ihan syystä (voinee taata paremman laadun, ettei siitä tule kysymyksiä), mutta tossa kohin olisi odottanut ihan tapauskohtaista harkintaa. Tiedä sitten, onko työntekijöiĺlä valtuuksia siihen saamatta itse paskaa niskaan.

   Lainaa

  26. Metalliduunari 4.7.2017 12:03
   Tulos: -31 (77 ääntä)
   eriparisukka: Tässä nyt yhdessä kaikille teille jotka kuvittelette että liikenneasemien, ravintoloiden, kahviloiden yms. Työntekijöiden tehtäviä on vain asiakkaan palvelu kassalla, asiakkaan ruoan valmistus ja asiakkaalle ruoan vienti. Esimerkiksi noin öisinkin, vaikka salissa ja kassoilla näyttäisi asiakkaalle hyvin rauhalliselta, voi taustalla hääräävät henkilöt tehdä niitä 285 miljoonaa eri hommaa, joten työntouhussa siinä saattaa valitettavasti myös asiakasvirran rauhallisuuden takia unohtaa sen ainoankin asiakkaan ruoan. Asiakaspalvelijat kun kuitenkin on ihmisiä eikä robotteja, joten ihmisellä on rajattu muisti ja n. Klo 03:kin aikaan se alkaa olla erittäin koetuksella. Toki ymmärrän tarinan pointin muuten, oishan tuohon kuulunut parempi korvaus mutta tuo kohta tekstissä särähti korvaan.
   Ei se asiakkaalle kuulu kuin paskasti firma hoitaa resursointinsa. Mä maksan sapuskasta sen mitä vaaditaan ja odotan sille palvelua. Jos sitä ei tule, reklamoin ja lopetan käymisen. Mun ei tarvi yhtään ymmärtää paskaa palvelua ja mokailua, ellei tule ihmillinen virhe, jota pyydetään kunnolla anteeksi. Siksi en käykkään missään abc:lla jossa on resursointi ihan alakanttiin ja sapuskat myös.

   Lainaa

  27. Tulos: +126 (132 ääntä)
   "Ei hyvitys korvaa huonoa asiakaspalvelua." No voi pieni ihminen, kun se nyt varta vasten juurikin on tarkoitettu korvaamaan se huono asiakaspalvelu.

   Lainaa

  28. Tulos: -107 (143 ääntä)
   Siis nyt joku roti.. Sen kerran ku mä meen syömään PIKARAVINTOLAAN niin mä en jää sinne kymmeneksi tai kahdeksikymmeneksi minuutiksi odottelemaan mun ruokia. Tollanen korvataan ateria on ihan lähtökohta. Mut vitut se sitä huonoa palvelukokemusta pelasta. Suomessa, jos jossain palvelukulttuurissa olisi ihan helvetisti kehitettävää monella osa-alueella. Enkä nyt ees hauku pikaruokaloiden työntekijöitä tai ABC-aseman yövuorolaisia.

   Lainaa

  29. Tulos: -130 (138 ääntä)
   Putte: “Ei hyvitys korvaa huonoa asiakaspalvelua.” No voi pieni ihminen, kun se nyt varta vasten juurikin on tarkoitettu korvaamaan se huono asiakaspalvelu.
   vuoden tyhmin kommentti 2017 on tässä :'D

   Lainaa

  30. Tulos: +74 (84 ääntä)
   Voi pahus: No, sinällään, tuo 20min on ihan syystä (voinee taata paremman laadun, ettei siitä tule kysymyksiä), mutta tossa kohin olisi odottanut ihan tapauskohtaista harkintaa. Tiedä sitten, onko työntekijöiĺlä valtuuksia siihen saamatta itse paskaa niskaan.
   Vikahan on juurikin siinä ettei työntekijällä ole minkään valtakunnan valtuuksia poiketa säännöistä. Olen itse työskennellyt lounasravintolassa, ja kun olin koeajalla en saanut koskea kassaan. Siinä sitten muodostuu kymmenen minuutin jono, seison kassan vieressä sitä vahtimassa koska niin on käsketty, mutta en saa antaa kenenkään maksaa ruoistaan. Tilanne on asiakkaalle jolla on 30 minuuttia mielipuolinen, tietysti suuttuvat, mutta jos kosken siihen kassaan saan potkut. Ole siinä sitten. Jos pikaruokaa on tilannut niin se ruoka voisi olla vaikkapa pikaista, mutta ei se sen tiskin takana olevan henkilön syy ole, vaan pöhkön managerin tai pöhkömmän corporaten.

   Lainaa

  31. totuudentorvi 4.7.2017 13:36
   Tulos: +86 (94 ääntä)
   JJ: Siis nyt joku roti.. Sen kerran ku mä meen syömään PIKARAVINTOLAAN niin mä en jää sinne kymmeneksi tai kahdeksikymmeneksi minuutiksi odottelemaan mun ruokia. Tollanen korvataan ateria on ihan lähtökohta. Mut vitut se sitä huonoa palvelukokemusta pelasta. Suomessa, jos jossain palvelukulttuurissa olisi ihan helvetisti kehitettävää monella osa-alueella. Enkä nyt ees hauku pikaruokaloiden työntekijöitä tai ABC-aseman yövuorolaisia.
   Muista sinäkin, että et hidasta pikaruokalan toimintaa omalta osin turhilla jutuilla. Oon lueskellu noita pikaruokatyöntekijöiden kokemuksia netistä ja muutenkin kuullut juttua eikä käy työntekijöitä kateeksi. Yksi tosi ärsyttävä ja tyhmä tapa hidastaa pikaruokalan toimintaa, on sotkea se ruokailupiste mahdollisimman likaiseksi ja jättää kaikki roskat sinne vaikka poistuessa kävelee roskiksen ohi. Väite "olen maksanu palvelusta" ei päde, koska siitä maksetaan vain ravintolassa. Ainakin joissakin IKEA-ruokaoissakin muistutetaan, että hinta pidetään alhaalla sen avulla, että ihmiset siivoaa jälkensä. Sen ymmärtää hyvin, ettei tunne pikaruokalan menua ulkoa ja usein listaa voi lukea vasta lähellä tiskiä. Maksuvälineet voi kuitenkin kaivaa valmiiksi jostakin rinkan kokoisesta käsilaukusta, kun maksuvaiheen ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään. Kaikki hyvitykset, tappiot, hävikit ym. maksaa alasta riippumatta asiakkaat. PS. en ole koskaan työskennelly pikaruokalassa enkä meinaakkaan työskennellä.

   Lainaa

  32. Tulos: +174 (176 ääntä)
   Ite kerran soitin töistä lähtiessä paikalliseen pitseriaan ja tilasin pitsan valmiiksi, kymmenen minuuttia piti kestää. Pääsin paikan päälle niin omistaja istu autiossa pitseriassa asiakaspöydän ääressä lukemassa Aku Ankkaa. :D Kysyin että oliko pitsa jo valmis, niin sano vain että "oho anteksi mina unohin koko pitsan" ja meni sitte tekemään sen. Oottelin sen 10 minuuttia niin sain pitsan ja kaupan päälle limukan mukaan korvauksena. Olin oikein tyytyväinen siihen korvaukseen eikä ois tullu mieleenkään alkaa haukkua paikkaa tommosen takia, lähinnä nauratti vain se Aku Ankkaan uppotuminen. Kenenkään elämä ei pitäis olla niin huonosti että inhimillisen virheen takia pitää pahottaa oma ja asiakaspalvelijan mieli kun kukaan ei tahallaan ole pahaa tarkottanu. :)

   Lainaa

  33. mäkin piällikkö 4.7.2017 15:25
   Tulos: +77 (83 ääntä)
   totuudentorvi: Muista sinäkin, että et hidasta pikaruokalan toimintaa omalta osin turhilla jutuilla. Oon lueskellu noita pikaruokatyöntekijöiden kokemuksia netistä ja muutenkin kuullut juttua eikä käy työntekijöitä kateeksi. Yksi tosi ärsyttävä ja tyhmä tapa hidastaa pikaruokalan toimintaa, on sotkea se ruokailupiste mahdollisimman likaiseksi ja jättää kaikki roskat sinne vaikka poistuessa kävelee roskiksen ohi. Väite “olen maksanu palvelusta” ei päde, koska siitä maksetaan vain ravintolassa. Ainakin joissakin IKEA-ruokaoissakin muistutetaan, että hinta pidetään alhaalla sen avulla, että ihmiset siivoaa jälkensä. Sen ymmärtää hyvin, ettei tunne pikaruokalan menua ulkoa ja usein listaa voi lukea vasta lähellä tiskiä. Maksuvälineet voi kuitenkin kaivaa valmiiksi jostakin rinkan kokoisesta käsilaukusta, kun maksuvaiheen ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään. Kaikki hyvitykset, tappiot, hävikit ym. maksaa alasta riippumatta asiakkaat. PS. en ole koskaan työskennelly pikaruokalassa enkä meinaakkaan työskennellä.
   Allekirjoitan tämän. Yleinen pettämätön logiikka tuntuu olevan se, että jos jättää roskat aina pöytään/jopa LATTIALLE, niin ajan kuluessa ravintolan on pakko pitää ylimääräistä henkilökuntaa siivoamassa ja täten luodaan työpaikkoja. VÄÄRIN. Se aika, kun joku henkilökunnasta siivoaa, tietää se hitusen pidempää jonotusaikaa asiakkaille tai hieman hitaampaa tuotteiden valmistusta. Ja jos huomataan, että ravintolassa on joku henkilökunnasta siivoamassa, niin jätetään ne roskat siihen pyödälle koska "kyllähän siivooja korjaa ne pois". Joo, korjaa, mutta siihen taas menee sitä muiden asiakkaiden jonotusaikaa... Nopeutat myös jonon liikkumista paljon silläkin, että tosiaan kaivat sen lompakon jo valmiiksi esille :) Jos ei menua tunne, niin me oikein mielellämme kassalle kerromme erilaisista tuotteista, niin löytyy varmasti asiakkaalle juuri sopiva ruoka.

   Lainaa

  34. ei lapsille 4.7.2017 18:34
   Tulos: -89 (99 ääntä)
   Eikö tän palstan lapset tajua, että puol tuntia venailua on perseestä. Jenny on täysin oikeassa. Noora on todennäköisesti nettosaaja maalainen.

   Lainaa

  35. Tulos: +77 (83 ääntä)
   "Ei hyvitys korvaa huonoa asiakaspalvelua." Mikä sitten korvaa? Mitä Jenny haluaa? Asiakaspalvelijalle potkut saman tien ja julkisesti raipaniskuja, Jennylle pahoittelut itseltään Heikki Salmelalta, ilmaiset Hesburger-ruoat koko loppuelämäksi ja lohdutukseksi vielä miljoonan euron lahjashekki? Vai haluaako hän vain päästä loukkaantumaan hinnalla millä hyvänsä?

   Lainaa

  36. Prööt sanoi aivopieru 4.7.2017 22:35
   Tulos: +5 (49 ääntä)
   ihanoikeesti: ei 20min odotelu ole mitään varsinkaan jos saa noin massiivisen hyvityksen… kitikiti
   Kyllä 20min on pikaruokapaikassa ikuisuus.

   Lainaa

  37. Kuvottaa kaikki hesburgerin mainoksetkin 4.7.2017 23:41
   Tulos: +5 (45 ääntä)
   Näin hyvityksestä kun puhutaan.. meikäläinen sai ruokamyrkytuksen tuossa viimesyksynä nimenomaan Hesburgerin safkoista. Tein valituksen ja arvatkaapa mitä sain "hyvitteeksi"? Sanoivat että mene omalla nimellä pyytämään niin saat kana-aterian ilmaiseksi kyseisestä myymälästä. Ei siinä paljoa ilmainen ateria hyvittele kun koko kroppa on huutanut hoosiannaa viimeiset kaksi viikkoa. En sen jälkeen ole Hesburgeriin jalallani astunut, enkä enää aiokaan. Enkä sitä myöskään kellekään muulle suosittele.

   Lainaa

  38. Tulos: -9 (25 ääntä)
   Hmm: Myönnetään, etten ole käynyt näissä burgeripaikoissa vuosikausiin, joten kokemusta ei ole, mutta ei 20 minuuttia minusta nyt mitenkään ylivoimaisen pitkältä ajalta odotella kuulosta? Etenkään johonkin ruuhkaiseen lounasaikaan.
   Sä mitään myönnä kun ihan kehuskelet, että et tommosissa käy... ;)

   Lainaa

  39. Tulos: +29 (31 ääntä)
   mäkin piällikkö: Allekirjoitan tämän. Yleinen pettämätön logiikka tuntuu olevan se, että jos jättää roskat aina pöytään/jopa LATTIALLE, niin ajan kuluessa ravintolan on pakko pitää ylimääräistä henkilökuntaa siivoamassa ja täten luodaan työpaikkoja. VÄÄRIN. Se aika, kun joku henkilökunnasta siivoaa, tietää se hitusen pidempää jonotusaikaa asiakkaille tai hieman hitaampaa tuotteiden valmistusta.
   Aivan. Tuo logiikka "Sotketaan nyt oikein kunnolla jotta saadaan luotua siivottavaa siivoojille ja luodaan uusia työpaikkoja!" on sama kuin siinä "työpaikassa" monia vuosia sitten näytetyssä TV-mainoksessa jossa ihmiset palkattiin töihin heittelemään kiviä toisilleen. Pitää pitää mielessä miten toiminta loppujen lopuksi hyödyttää yhteiskuntaa.

   Lainaa

  40. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Itselle käynyt myös noin että tilaus on unohdettu. Myyjä sanoi että olisi tarjonnut jäätelöt, mutta kone ei toiminut. Parin minuutin päästä joku tilasi jäätelön ja kummasti kone toimi...

   Lainaa

  41. Tulos: +52 (56 ääntä)
   "ei hyvitys korvaa huonoa asiakaspalvelua" Miksi sitten Jenni, otit hyvityksen vastaan? Olisit maksanut ruokasi ja sitten valittanut asiasta somessa, miten kaikki meni pieleen. Itsehän hyväksyit sen hyvityksen nimenomaan korvauksena asiakaspalvelukämmistä.

   Lainaa

  42. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Btw: Huono asiakaspalvelu? Minusta aika helevetin hyvä jos tuommoset korvaukset saa noinkin pienestä odottelusta. Ite odotin joskus ruokaa puoltoista tuntia enkä saanut kuin -10% alennuksen loppusummasta. Voi että on pikkumainen ihminen.
   mekin odoteltiin kerran ruokia päälle tunti, ja kun vihdoin saimme ruokamme, mainitsimme asiasta, jolloin saimme ilmaiset kahvit. olimme tyytyväisiä. riippuu täysin miten henkilökunta ottaa asian vastaan. jos on pahoitteleva ja anteeksipyytelevä, saavat aina virheen anteeksi, jos taas on koppava ja välinpitämätön, menee paikka boikottiin.

   Lainaa

  43. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Vai niin: Jenny odotti saavansa korvaukseksi vuoden ruoat, 100 000€ shekin sekä Justin Bieberin laulamaan synttäreille. Olisipa itsekin ollut noin onnekas. Nuorena oltiin hesessä odottamassa ruokaa ja tunnin odotuksen jälkeen kun hese meni kiinni, saatiin kuulla, että meidän tilaus oli hukkunut. Korvaukseksi tuli kovat ja kylmät juustohampparit jostain biojätteestä jotka ei mennyt kaupaksi ja hesen lippis, joka ei edes mahtunut päähän. ilmanen ruoka oli tuohon verrattuna lottovoitto
   Ei 100k€ korvaisi millään Justin Bieberiä synttäreillä. Tuosta vuoden hesemätöistä en osaa sanoa onko se hyvä vai huono.

   Lainaa

  44. Tulos: +19 (27 ääntä)
   "Ei hyvitys korvaa huonoa asiakaspalvelua." Toi on kyllä totta siinä tapauksessa, jos se hyvitys annettiin jotenkin vittumaisesti. Ero: "No jaa, no ota sit tää koko ateria ilmaseks." vs. "Olemme pahoillamme, että jouduitte odottamaan. Talo tarjoaa tämän aterian." Eli jos saan hyvityksen ilman, et siellä on minkäänlaista pahoittelevaa tai kohteliasta asennettua mua kohtaan, niin ei se niin sanottu hyvitys ainakaan hyvää mieltä jätä. Mieluummin otan hyvän mielen kun ilmasen aterian. Mutta joo, emme tiedä millainen Jennyn oma kokemus on ollut: onko Jenny kiittämätön, jolle mikään ei kelpaa, vai oliko häntä oikeasti kohdeltu epäkunnioittavasti koko ajan eli myös siinä hyvityksen hetkellä (ja minkä verran Jennyn oma käytös on saamaansa palveluun mahdollisesti vaikuttanut).

   Lainaa

  45. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Minä kävin kerran Kampin keskuksessa naisystäväni kanssa syömässä ja tilasimme molemmille omat jälkiruoat. Saimme kuitenkin vain toisen, vaikka laskulla ne molemmat kyllä oli mainittu. Huomautin asiasta ravintolalle ja ravintola poisti ne molemmat jälkiruoat laskulta, joten saimme unohtuneesta toisesta jälkiruoasta hyvitykseksi sen ensimmäisen jälkiruoan ilmaiseksi. Ihan hyvä tunne jäi tuosta.

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Jamppa: “ei hyvitys korvaa huonoa asiakaspalvelua” Miksi sitten Jenni, otit hyvityksen vastaan? Olisit maksanut ruokasi ja sitten valittanut asiasta somessa, miten kaikki meni pieleen. Itsehän hyväksyit sen hyvityksen nimenomaan korvauksena asiakaspalvelukämmistä.
   Mielestäni Jennyn ei olisi ollut mitenkään loogista jättää ottamatta tuota vähäistäkin korvausta vastaan, vaikkei hän sitä riittäväksi kokenutkaan (jostain syystä). Se oli kuitenkin lähempänä kohtuullista (mitä Jenny siis olisi kohtuullisena pitänyt) kuin se, ettei olisi saanut mitään. Ajatusleikkinä tällainen: Jos joku rikkoo 1 000 euron arvoisen tavarasi mutta suostuu korvaamaan vain 100 euroa, otatko mieluummin sen 100 euroa kuin et mitään? Jos otat 100 euroa, oletko "hyväksynyt" korvauksen eli sinulla ei ole oikeutta valittaa? Jos olisit jättänyt sen ottamatta, olisiko sinulla suurempi oikeus valittaa? Itse veikkaisin, että valittaessasi tilanteesta FB:ssä moni varmaan ihmettelisi, että mikset ottanut edes sitä 100:aa euroa. Jennyn tapauksesta veikkaisin, että hän ei kokenut korvausta reiluksi sen takia, että hänelle ei ollut esitetty vilpittömältä kuulostavaa pahoittelua. Hän siis tuskin toivoi mitään jättimäistä materiaalista korvausta.

   Lainaa

  47. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Neiti Knatterton: Turun Hansan Hesburger on astetta tylympi mesta. Hesen omistaja Heikki Salmela on keksinyt oivan rahastustavan: Hese-sovelluksen. Sen voi ladata kännykkään, maksaa ruoat etukäteen ja sitten hakea ne Heseltä jonottamatta. Tilasin ja maksoin pahaa aavistamatta perheelleni yli 30€:n arvosta aterioita, kun istuimme mieheni kanssa linja-autossa matkalla keskustaan. Hetken päästä huomasimme, että olime menneet väärään linja-autoon, hyppäsimme ulos ja pääsimme oikeaan bussiin ollen lopulta Hesellä yli puoli tuntia tilauksen ja maksamisen jälkeen. Ei tippunut aterioita. Rahani kyllä kelpasivat, mutta Hese-ateriat oli myyty eteenpäin, koska tulimme “liian myöhään”. Kysyin, oletko tosissasi, ettemme saa mitään rahojen vastineeksi. Tiskille tuli apea nuori mies, lienee ollut ravintolapäällikkö tms.. Hän ojensi mutisten pitkän paperin, jossa oli mustaa valkoisella Hesen sääntöjä. Ne on piilotettu pienellä kirjasimella Hese-sovelluksen tietoihin: jos tulet hakemaan annostasi yli 20 minuuttia tilauksen jälkeen, Hesburgerilla on oikeus olla toimittamatta tuotteita, mutta rahoja he eivät palauta. Se Hesburgerin “hyvästä asiakaspalvelusta”. Riisto-ravintola, joka vie vain rahasi.
   Näissä tilanteissa olisi tosiaan kohtuullista, että rahoista saisi jonkin osuuden takaisin, jos ruoat eivät ole edes menneet hukkaan, vaan ne on myyty toiselle. Nythän he saivat samasta tavarasta kaksinkertaisesti rahaa. Se taas ei olisi reilua, että takaisin saisi koko summan, koska emme voi vaatia Heseä korvauksetta tekemään tilauksia turhaan. Jollain tavalla olisi kuitenkin voinut tuossa tulla asiakasta vastaan. Edes se, että säännöstä olisi kerrottu selkeämmin, olisi auttanut ainakin vähän, koska sitten asiakas osaisi odottaa tuota eikä ärsyttäisi niin paljon. Esimerkiksi tilausvahvistuksen yhteydessä tuon voisi helposti sijoittaa johonkin rastistuskohtaan tyyliin "Ymmärrän, että..." Tällöin asiakas ottaisi riskin tilauksen missaamisesta tietoisesti. Tämä olisi varmaan Hesenkin kannalta paras ratkaisu, koska asiakkaat eivät ärtyisi eivätkä valittaisi tai vaatisi hyvityksiä tms. Ainakin itse kuvittelisin tuolloin syyttäväni vain itseäni enkä Heseä siitä, että en saanut tilaustani ja maksoin turhaan, koska olisin osannutkin odottaa rahojeni hukkaan menemistä, jos en ehdi ajoissa hakemaan tilaustani. (Itse en ole tuota etukäteen tilaamistoimintoa käyttänyt, joten toivottavasti en sanonut tässä mitään virheellistä.)

   Lainaa

  48. Hannu & Kertsa 6.7.2017 11:32
   Tulos: -4 (58 ääntä)
   Neiti Knatterton: Turun Hansan Hesburger on astetta tylympi mesta. Hesen omistaja Heikki Salmela on keksinyt oivan rahastustavan: Hese-sovelluksen. Sen voi ladata kännykkään, maksaa ruoat etukäteen ja sitten hakea ne Heseltä jonottamatta. Tilasin ja maksoin pahaa aavistamatta perheelleni yli 30€:n arvosta aterioita, kun istuimme mieheni kanssa linja-autossa matkalla keskustaan. Hetken päästä huomasimme, että olime menneet väärään linja-autoon, hyppäsimme ulos ja pääsimme oikeaan bussiin ollen lopulta Hesellä yli puoli tuntia tilauksen ja maksamisen jälkeen. Ei tippunut aterioita. Rahani kyllä kelpasivat, mutta Hese-ateriat oli myyty eteenpäin, koska tulimme “liian myöhään”. Kysyin, oletko tosissasi, ettemme saa mitään rahojen vastineeksi. Tiskille tuli apea nuori mies, lienee ollut ravintolapäällikkö tms.. Hän ojensi mutisten pitkän paperin, jossa oli mustaa valkoisella Hesen sääntöjä. Ne on piilotettu pienellä kirjasimella Hese-sovelluksen tietoihin: jos tulet hakemaan annostasi yli 20 minuuttia tilauksen jälkeen, Hesburgerilla on oikeus olla toimittamatta tuotteita, mutta rahoja he eivät palauta. Se Hesburgerin “hyvästä asiakaspalvelusta”. Riisto-ravintola, joka vie vain rahasi.
   Yhyy,Yhyy. Tilasit ruokaa. Ravintola valmisti teille kolmenkympin edestä sapuskaa. Ette menneet hakemaan niitä silloin kuin tilatessa ilmoititte, odotellessa ruuat pilaantui ja ne oli pakko heittää pois. Ei, niitä ei oltu myyty eteenpäin. Ne odotti arvon rouvaa siellä tiskillä kunnes meni vanhaksi. Meinaatko oikeasti että se oli jollain tapaa ravintolan vika, että sinä toimit tyhmästi? Olisitko halunnut ne yli puoli tuntia seisseet hampurilaiset, tiiätkö miltä sellainen näyttää tai maistuu? Ketä olisit syyttänyt ruokamyrkytyksestä? Vai olisiko ravintolan pitänyt sun takia ottaa kolmekymppiä takkiin ja tehdä teille uudet ruuat ilmaiseksi? Käyttöehdot olit hyväksynyt sitä sovellusta käyttöön ottaessasi. Et ollut lukenut niitä. Salmelan vikako sekin on?

   Lainaa

  49. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Siis mitä hittoa :I Mun mielestä 20min on ihan normi odotusaika hesellä jos siel on muitakin ihmisiä. Ollaan sitä 40min ooteltu myös mut en oo valittanu

   Lainaa

  50. Suomalainen 6.7.2017 13:06
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Mitä ihmettä se Hesen myyjä näpytteli siihen koneeseen? Jotain randomsummia omasta päästä?

   Lainaa

  51. kisu killjoy 6.7.2017 18:23
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Mirin: Ihmiset on kyllä kovin kärsimättömiä nykyään, kerran “jouduttiin” hesessä odottamaan n. 10min hampurilaisia, (toki melko tyhjä paikka) vuoropäällikkö/mikälie pyyteli kauheasti anteeksi kun kesti niin kauan ja tarjosi ilmaisia kahveja tai pehmistä, kieltäydyttiin toki kun ei nyt tosiaan ollut niin mahdoton kiire mihinkään, mutta kyllä sitä aika kova myötätunto heräs, pakostakin paljon paskamaisia/huutavia asiakkaita tullut vastaan jos vain 10minuutin odotus aiheuttaa paniikinomaista pahoittelua ja hyvitysten tarjoamista.
   Pisin aika mitä mä ikinä olen Hesessä/ muissa vastaavissa pikaruokapaikoissa (juurikin) "joutunut" odottamaan, on ollut 10-20 minuuttia. Melkein joka kerralla niinä pisimpinä kertoina kun näin on tapahtunut, on tullut pahoittelua viivästyksestä. Ja herramunjee, sitä helpotuksen huokausta, minkä ruokani paikalle tuonut työntekijä päästää, kun sanon kiltisti, ettei siitä ollut minkäänlaista vaivaa, ja hymyilen nätisti - siinä ei Huokausten sillan yllä päästetyt huokaisut tunnu pal missään :D Mihinkäs mulla kiire, tässä valmiissa maailmassa? Joudan hyvin odottamaan. ~Ei, en ole eläkeläinen, vaan vasta lähempänä 30-vuotias~

   Lainaa

  52. Tulos: -22 (28 ääntä)
   Jos Salla maksoi 8 e lounarilla niin miks se alkaa nillittää siitä 10 sentistä, jonka se ois joka tapauksessa joutunut maksaa jos hommat ois menny niin ku pitää?

   Lainaa

  53. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Täh: Jos Salla maksoi 8 e lounarilla niin miks se alkaa nillittää siitä 10 sentistä, jonka se ois joka tapauksessa joutunut maksaa jos hommat ois menny niin ku pitää?
   Ei tuo minun mielestäni nillittämiseltä kuulostanut. Kunhan mainitsi. Sitä paitsi ellei Salla olisi korjannut myyjää, olisi hän joutunut sen lounarin lisäksi maksamaan vielä 10 senttiä ylimääräistä.

   Lainaa

  54. Tulos: -5 (23 ääntä)
   kisu killjoy: Pisin aika mitä mä ikinä olen Hesessä/ muissa vastaavissa pikaruokapaikoissa (juurikin) “joutunut” odottamaan, on ollut 10-20 minuuttia. Melkein joka kerralla niinä pisimpinä kertoina kun näin on tapahtunut, on tullut pahoittelua viivästyksestä. Ja herramunjee, sitä helpotuksen huokausta, minkä ruokani paikalle tuonut työntekijä päästää, kun sanon kiltisti, ettei siitä ollut minkäänlaista vaivaa, ja hymyilen nätisti – siinä ei Huokausten sillan yllä päästetyt huokaisut tunnu pal missään Mihinkäs mulla kiire, tässä valmiissa maailmassa? Joudan hyvin odottamaan. ~Ei, en ole eläkeläinen, vaan vasta lähempänä 30-vuotias~
   No vaikka sulla on aikaa odotella eikä kiire mihinkään, se ei tarkoita etteikö jollain muulla olisi kiire. Jos esim. töissä ruokatauko 30 min. ja voisi kuvitella että PIKAruokaravintolasta selviää alle 10 minuutissa ulos ruokien kanssa ja siellä kestää 20 min. (joka muuten on aivan älyttömän pitkä aika pikaruokapaikassa) niin kyllähän siinä ruoan odottelija ihan aiheellisesti hermostuu. Tosi monella pikaruokapaikalla olis paljon parantamisen varaa. Olen itsekin tehnyt sitä hommaa ja en vaan käsitä miten on niin ylivoimaisen vaikeaa esim. laittaa kaikki tilauksen mukaan. Maailman yksinkertaisin työ ja jotkut pissikset sössii senkin.

   Lainaa

  55. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Kävin kerran kahvilassa, jossa kahvi maksoi 2 €, ja maksoin sen 5 euron setelillä. Nuori myyjä iloisesti palveli kassalla, ja antoi takaisin 2 euroa. Olin hetken hiljaa, tarkistin kolikon ja kysyin: "Eikös kahvi maksanut 2 euroa, ja annoin sinulle 5 euroa? Eli takaisin pitäisi antaa 3 euroa?" Myyjä rupesi siinä naureskelemaan, pyyteli anteeksi kun on niin huono matikkapää eikä kassakoneessa ole laskinta. Sain euron lisää, mutta jäin kyllä ihmettelemään, että miten ei voi osata laskea edes noin yksinkertaisia laskuja, ja miten hän oli päässyt töihin kyseiseen kahvilaan... Varsinkin kun muut tuotteet olivat hinnoiteltu jopa niinkin vaikeasti kuin 3,60 €, 1,90 € jne.

   Lainaa

  56. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Sovelluksen ehdoissa tosin sanotaan, että noutamaton tuote hävitetään, sitä ei myydä eteenpäin.
   Neiti Knatterton: Turun Hansan Hesburger on astetta tylympi mesta. Hesen omistaja Heikki Salmela on keksinyt oivan rahastustavan: Hese-sovelluksen. Sen voi ladata kännykkään, maksaa ruoat etukäteen ja sitten hakea ne Heseltä jonottamatta. Tilasin ja maksoin pahaa aavistamatta perheelleni yli 30€:n arvosta aterioita, kun istuimme mieheni kanssa linja-autossa matkalla keskustaan. Hetken päästä huomasimme, että olime menneet väärään linja-autoon, hyppäsimme ulos ja pääsimme oikeaan bussiin ollen lopulta Hesellä yli puoli tuntia tilauksen ja maksamisen jälkeen. Ei tippunut aterioita. Rahani kyllä kelpasivat, mutta Hese-ateriat oli myyty eteenpäin, koska tulimme “liian myöhään”. Kysyin, oletko tosissasi, ettemme saa mitään rahojen vastineeksi. Tiskille tuli apea nuori mies, lienee ollut ravintolapäällikkö tms.. Hän ojensi mutisten pitkän paperin, jossa oli mustaa valkoisella Hesen sääntöjä. Ne on piilotettu pienellä kirjasimella Hese-sovelluksen tietoihin: jos tulet hakemaan annostasi yli 20 minuuttia tilauksen jälkeen, Hesburgerilla on oikeus olla toimittamatta tuotteita, mutta rahoja he eivät palauta. Se Hesburgerin “hyvästä asiakaspalvelusta”. Riisto-ravintola, joka vie vain rahasi.

   Lainaa

  57. Tulos: -2 (18 ääntä)
   Jos mä menen pikaruokaravintolaan, niin en todellakaan odottele ruokia 20 minsaa. Ravintoloissa lounasaikaan lounasannoksetkin saa alle 20min, niin on se kumma ettei pikaruokala moiseen kykene. Siinähän katoaa se syy, miksi menen PIKAruokalaan. Ja hyvitys nimenomaan korvasi epäonnistuneen tilauksen. Itse valitin kerran kun hampurilaisessa meni yli 5min odotusta hiljasena aikana. Sain hyvitykseksi pehmiksen ja olin tyytyväinen.

   Lainaa

  58. Tulos: +10 (10 ääntä)
   JJ: Suomessa, jos jossain palvelukulttuurissa olisi ihan helvetisti kehitettävää monella osa-alueella.
   En nyt sanoisi että "Suomessa jos jossain". Kannattaa käydä vaikkapa Tsekissä. Siellä asiakaspalvelijat (esim kaupan kassat, juna-aseman lipunmyyjät, jne) vaikuttivat yleensä vittuuntuneilta siitä, että kehtasin häiritä heitä ostoksillani. Suomessa sentään asiakaspalvelijan pitää esittää ystävällistä.

   Lainaa

  59. Tulos: -13 (15 ääntä)
   Kyllä minä ainakin ymmärrän tuota, että täytyy saada kunnollista asiakaspalvelua. Tosin en käy pikaruokapaikoissa vaan oikeissa ravintoloissa, joissa mielelläni maksan siitä miellyttävästä kokonaisuudesta. Pikaruoka on juurikin sitä pikaista ruokaa, jolloin suorastaan heitellään hampurilaiset asiakkaan nenän eteen kuin jossain sikalassa. En halua maksaa sellaisesta.

   Lainaa

  60. Tulos: -15 (15 ääntä)
   Lillukarva: Toivon tosiaan, et kyseinen kommentti on sarkasmia. Lisäks oon sitä mieltä, et jo peruskouluun tulis kuulua 2 viikon harjoittelu aspana ja sit myöhemmin perheellisenä aikuisena kaikki vois mennä aspaks pariksi viikoks. Veikkaisin et alkais tulee myötätuntoa niitä työntekijöitä kohtaan, etenkin jos sulla on koko perhe [...]
   Kukaan ei pakota tekemään noita aspan hommia perheellisenä. Jos ei älykkyys riitä mihinkään paremmin palkattuun, on ehkä parasta, jos ei lisäänny, jotta geeniperimä paranee edes vähän.

   Lainaa

  61. Tulos: +2 (8 ääntä)
   lc: Kukaan ei pakota tekemään noita aspan hommia perheellisenä. Jos ei älykkyys riitä mihinkään paremmin palkattuun, on ehkä parasta, jos ei lisäänny, jotta geeniperimä paranee edes vähän.
   Mitä toi "jos ei lisäänny" kohta tuolla välissä tekee? T: Toivottavasti et lisäänny, TYHMÄ.

   Lainaa

  62. Tulos: -4 (6 ääntä)
   m: Kävin kerran kahvilassa, jossa kahvi maksoi 2 €, ja maksoin sen 5 euron setelillä. Nuori myyjä iloisesti palveli kassalla, ja antoi takaisin 2 euroa. Olin hetken hiljaa, tarkistin kolikon ja kysyin: “Eikös kahvi maksanut 2 euroa, ja annoin sinulle 5 euroa? Eli takaisin pitäisi antaa 3 euroa?” Myyjä rupesi siinä [...]
   Minä olen huomannut että on ihan säännöllistä että lasken vaihtorahat nopeammin päässä kuin kassa kassakoneella. Ja vaihtorahojen laskemisen pitäisi vielä kuulua hänen työhönsä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ilmainen, hyvitys, kassa, virhe, asiakaspalvelu, valittaa, valitus, raha, Hesburger, Hese, tätä lukiessa tuli nälkä