Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 21

Ostetaan kuolleita koiranpentuja.
Kurkistus koiraryhmään, osa 21

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Voisi nukkua joskus 27.7.2017 2:16
      Tulos: -167 (383 ääntä)
      Ekaks huomio kiinnittyi tuohon liskon kuvaan ja sitten tekstiin "ostetaan kuolleita koiranpentuja...." Eka ajatus oli, että ostaako Nea noita koiranpentuja liskolleen ruoaksi >'D Jotku ostaa matelijoille matoja, kuoriaisia, pakastehiiriä, jne. Toiset taas kuolleita koiria.

      Lainaa

    2. Tulos: -181 (557 ääntä)
      Elsu ja Kurkkarit?!?? Pekka perussuomalaista lainaten ''Miksei vaan voida puhua suomea?''

      Lainaa

    3. purppurakruunu 27.7.2017 2:19
      Tulos: +608 (622 ääntä)
      Mä voisin vaikka vannoa nähneeni kattiryhmäversion tosta alemmasta täällä, jossa sisältö pitkälti samaa. Kissa- ja koiraihmisillä on viimeinkin jotain yhteistä.

      Lainaa

    4. Tulos: -50 (272 ääntä)
      Luin toiseen ranskalaiseen viivaan asti, nyt kaduttaa ajanhaaskaus. Kirjoitin vielä kommentinkin. Pahus.

      Lainaa

    5. Tulos: -218 (256 ääntä)
      Eikö porukka huomaa tuota vitsiksi 7. viivan kohdalla viimeistään...?

      Lainaa

    6. Tulos: +29 (71 ääntä)
      Koiraryhmät <3

      Lainaa

    7. miinaharava 27.7.2017 3:01
      Tulos: +665 (701 ääntä)
      Piti muutamaan kertaan tankata tota lausetta "rakastan koiria elävinä, kuolleita enemmän", ennen kuin tajusin, että Nea rakastaa eläviä koiria enemmän kuin kuolleita eikä kuolleita enemmän kuin eläviä. Pitäis kai mennä nukkuu.

      Lainaa

    8. käkikello 27.7.2017 3:07
      Tulos: +138 (176 ääntä)
      J.R: Elsu ja Kurkkarit?!?? Pekka perussuomalaista lainaten ”Miksei vaan voida puhua suomea?”
      Koska on kovaa työtä kirjoittaa kerta toisensa jälkeen eläinsuojeluilmoitus tai kuristava/puolikuristava kaulapanta.

      Lainaa

    9. Tulos: +100 (110 ääntä)
      J.R: Elsu ja Kurkkarit?!?? Pekka perussuomalaista lainaten ”Miksei vaan voida puhua suomea?”
      Elsu = eläinsuojeluilmoitus Kurkkari = kuristuspanta

      Lainaa

    10. hepomiesten tietotoimisto 27.7.2017 4:43
      Tulos: +683 (687 ääntä)
      miinaharava: Piti muutamaan kertaan tankata tota lausetta “rakastan koiria elävinä, kuolleita enemmän”, ennen kuin tajusin, että Nea rakastaa eläviä koiria enemmän kuin kuolleita eikä kuolleita enemmän kuin eläviä. Pitäis kai mennä nukkuu.
      Siinä itse asiassa lukee tuon pilkkuvirheen takia juuri niin, että rakastaa kuolleita koiria enemmän.

      Lainaa

    11. Minäminä 27.7.2017 7:04
      Tulos: +461 (471 ääntä)
      miinaharava: Piti muutamaan kertaan tankata tota lausetta “rakastan koiria elävinä, kuolleita enemmän”, ennen kuin tajusin, että Nea rakastaa eläviä koiria enemmän kuin kuolleita eikä kuolleita enemmän kuin eläviä. Pitäis kai mennä nukkuu.
      Mulle ei edes tullut mieleen, että hän voisi tarkoittaa rakastavansa eläviä koiria enemmän kuin kuolleita, kun kirjoitti noin. Enkä vieläkään ole ihan varma.

      Lainaa

    12. Tulos: +76 (82 ääntä)
      purppurakruunu: Mä voisin vaikka vannoa nähneeni kattiryhmäversion tosta alemmasta täällä, jossa sisältö pitkälti samaa. Kissa- ja koiraihmisillä on viimeinkin jotain yhteistä.
      Minä tulen kanssasi samaan valatilaisuuteen =D

      Lainaa

    13. Pilkkuvirhe 27.7.2017 7:28
      Tulos: -27 (123 ääntä)
      Tuon pilkkuvirheen takiako tuo ensimmäinen on täällä?

      Lainaa

    14. Tulos: -8 (114 ääntä)
      Miksi tuo ensimmäinen on täällä? Pilkkuvirheen takia?

      Lainaa

    15. Tulos: -75 (137 ääntä)
      Jäi vähän hämäräksi että mikä "moka" tai mitä muutakaan hauskaa tai "sosiaalisen median helmeä" tuossa ekassa on. Onko jääny joku kommentti puuttumaan vai oliko "hauska" juttu nyt tuo liskon kuva koiraryhmässä?

      Lainaa

    16. Tulos: -46 (146 ääntä)
      En ole koiraryhmäläinen, enkä edes allergioiden vuoksi voi omistaa elukoita... Mutta semmoinen huomio, että tuo kakkojen keräämiseen liittyvä kohta pitää mielestäni paikkansa. Miksi pitää hankkia eläin jos kerran ei edes viitsi / halua huolehtia sen ylläpidosta? Jos minulla voisi olla, ja olisi, eläimiä toisin ne piruuttaa viestin kirjoittajan pihalle tekemään tarpeitaan toivoen sen korjaavan kirjoittajan asennevamman.

      Lainaa

    17. Tulos: +228 (248 ääntä)
      No onhan tuo ensimmäinen vähän creepy ja oudosti kirjoitettu, ja monen mielestä kuolleiden eläinten säilöminen lasiastiassa on vähintäänkin erikoinen harrastus.

      Lainaa

    18. Tulos: +123 (141 ääntä)
      Yleisesti aika groteski tuo ensimmäinen ja siihen päälle tuo pilkkuvirhe. Toinen pitää niin paljon kutinsa että en edes viitsisi liittyä moisiin ryhmiin. Toki oma puudeli syö jotain erikoisruokaa, mutta tällä on synnynnäinen munuaisvika joka pysyy ruokavaliolla kunnossa.

      Lainaa

    19. Salamiseppo 27.7.2017 9:13
      Tulos: -13 (41 ääntä)
      Mikä on kurkkari?

      Lainaa

    20. Takanlämmitin 27.7.2017 9:23
      Tulos: -75 (83 ääntä)
      purppurakruunu: Mä voisin vaikka vannoa nähneeni kattiryhmäversion tosta alemmasta täällä, jossa sisältö pitkälti samaa. Kissa- ja koiraihmisillä on viimeinkin jotain yhteistä.
      Taisi vaan olla satiiria molemat. Vähän sisälukutaitoa nyt ihmiset, ei tuo mikään moka ole.

      Lainaa

    21. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 27.7.2017 9:31
      Tulos: +23 (33 ääntä)
      Salamiseppo: Mikä on kurkkari?
      Kuristuspanta

      Lainaa

    22. Tulos: +19 (41 ääntä)
      Pera: Jäi vähän hämäräksi että mikä “moka” tai mitä muutakaan hauskaa tai “sosiaalisen median helmeä” tuossa ekassa on. Onko jääny joku kommentti puuttumaan vai oliko “hauska” juttu nyt tuo liskon kuva koiraryhmässä?
      Tästä aloituksesta tuli kyllä melkosen koomista kommenttiluettavaa vissiin ihan useammassakin ryhmässä kun joku levitti tuota julkaisua eri ryhmiin(minne se ei kuulunut). Harmi ettei niitä näy täällä! Ja pilkkuvirhehän se, kyllä toi tyypi eläviä koiria enemmän rakastaa. Ja taisi saadakin haluamiaan pentuvainaita,luonnollisesti kuolleita sellaisia. En tunne Neaa henkilökohtaisesti, samassa fb ryhmässä kyllä ollaan.. johon ei enää pääse kovinkaan helposti koska jotkut idiootit on levitelly sieltä materiaalia muihin ryhmiin! =)

      Lainaa

    23. sisälukutaitoinen 27.7.2017 10:12
      Tulos: +114 (124 ääntä)
      Takanlämmitin: Taisi vaan olla satiiria molemat. Vähän sisälukutaitoa nyt ihmiset, ei tuo mikään moka ole.
      Kukas täällä missään vaiheessa on väittänyt että juttu ois ollu jotaki muuta kuin vitsi. Se on täällä "muuna sosiaalisen median helmenä" eikä mokana. Vähän sisälukutaitoa sulle sinne itsellesi.

      Lainaa

    24. Tulos: +113 (127 ääntä)
      Mistä tiedätte kyseessä olevan pilkkuvirhe? Entä jos Nea tosiaan rakastaa kuolleita koiria enemmän kuin eläviä?

      Lainaa

    25. Tulos: +77 (135 ääntä)
      noooo, onhan noissa väitteissä kyllä osassa perää.. - valitettavasti jonkun rodun ylijalostus on tehnyt niistä sairaita, ja rodun suosio ei asiaa ainakaan auta. Itselläni pilalle jalostettu terrierirotu ja toista samaa en ottaisi koska nimenomaan suosion takia kysyntä on kova ja rotu alkaa olemaan melko sairas. - Markettiruoissa on yleensä hyvin köyhä ravinneainepitoisuus, eli suurin osa tuotteesta on vettä ja täyteaineita. Pitäisi syöttää koiralle suuri määrä ruokaa jotta se saa tarvittavan määrän ravinteita normaaliin kasvuun ja kehitykseen. Jos syöttää markettikamaa, tulisi selvittää tarvittavien hivenaineiden sekä vitamiinien määrä ja antaa tarvittaessa lisäravinteita tukemaan. - Suurinta osaa koirista ei tarvitse "juoksuttaa" mutta on tärkeää että saa esim nenätyöskennellä eli koiralla pitää olla virikkeitä. ei se lenkin pituus ratkaise vaan laatu :) - koiranpaska katujen varsilla vituttaa. Metsässä ok, paitsi jos nyt keskelle polkua tekee niin voisi edes kepillä viskata syrjempään. - kurkkarit ovat koulutetulle koiralle turhia. Kouluta koirasi jotta se osaa käyttäytyä.JOs koulutus ei kiinnosta, jätä koira hankkimatta. Itse käytän vain valjaita. Lisäksi jos koira vetää niin kuristuspannan aiheuttama kuristava tunne saattaa aiheuttaa sen että koira alkaa vetää entistä enemmän koska haluaa "paeta tilanteesta" - Vapaana oleva koira kuuluu koirapuistoon, tai sitten keskelle metsää, mutta silloinkin pitää ottaa huomioon muut mahdolliset lenkkeilijät/ koirat / eläimet. Muissa olosuhteissa koiran vapaanapito on typeryyttä - koiralla tulee olla rodulleen sopiva määrä liikkumatilaa tai sitten ainaki virikkeitä. Itse en ottaisi pieneen kerrostalo asuntoon ulkona viihtyvää rotua esim huskya tms.

      Lainaa

    26. Tulos: +80 (90 ääntä)
      Äklö: En ole koiraryhmäläinen, enkä edes allergioiden vuoksi voi omistaa elukoita… Mutta semmoinen huomio, että tuo kakkojen keräämiseen liittyvä kohta pitää mielestäni paikkansa. Miksi pitää hankkia eläin jos kerran ei edes viitsi / halua huolehtia sen ylläpidosta? Jos minulla voisi olla, ja olisi, eläimiä toisin ne piruuttaa viestin kirjoittajan pihalle tekemään tarpeitaan toivoen sen korjaavan kirjoittajan asennevamman.
      Jos luit jutun, niin puhuttiin keskelle metsää jätetyistä paskoista. Kaupungissa ne pitääkin kerätä.

      Lainaa

    27. Tulos: +101 (105 ääntä)
      Sartsa: noooo, onhan noissa väitteissä kyllä osassa perää.. - valitettavasti jonkun rodun ylijalostus on tehnyt niistä sairaita, ja rodun suosio ei asiaa ainakaan auta. Itselläni pilalle jalostettu terrierirotu ja toista samaa en ottaisi koska nimenomaan suosion takia kysyntä on kova ja rotu alkaa olemaan melko sairas. - Markettiruoissa on yleensä hyvin köyhä ravinneainepitoisuus, eli suurin osa tuotteesta on vettä ja täyteaineita. Pitäisi syöttää koiralle suuri määrä ruokaa jotta se saa tarvittavan määrän ravinteita normaaliin kasvuun ja kehitykseen. Jos syöttää markettikamaa, tulisi selvittää tarvittavien hivenaineiden sekä vitamiinien määrä ja antaa tarvittaessa lisäravinteita tukemaan. - Suurinta osaa koirista ei tarvitse “juoksuttaa” mutta on tärkeää että saa esim nenätyöskennellä eli koiralla pitää olla virikkeitä. ei se lenkin pituus ratkaise vaan laatu - koiranpaska katujen varsilla vituttaa. Metsässä ok, paitsi jos nyt keskelle polkua tekee niin voisi edes kepillä viskata syrjempään. - kurkkarit ovat koulutetulle koiralle turhia. Kouluta koirasi jotta se osaa käyttäytyä.JOs koulutus ei kiinnosta, jätä koira hankkimatta. Itse käytän vain valjaita. Lisäksi jos koira vetää niin kuristuspannan aiheuttama kuristava tunne saattaa aiheuttaa sen että koira alkaa vetää entistä enemmän koska haluaa “paeta tilanteesta” - Vapaana oleva koira kuuluu koirapuistoon, tai sitten keskelle metsää, mutta silloinkin pitää ottaa huomioon muut mahdolliset lenkkeilijät/ koirat / eläimet. Muissa olosuhteissa koiran vapaanapito on typeryyttä - koiralla tulee olla rodulleen sopiva määrä liikkumatilaa tai sitten ainaki virikkeitä. Itse en ottaisi pieneen kerrostalo asuntoon ulkona viihtyvää rotua esim huskya tms.
      Oikeassa ehdottomasti olet, mutta päivitys sisältää kritiikkiä ryhmää kohtaan. En itse uskaltaisi ryhmässä mainita edes sivulauseessa käyväni välillä vain muutaman kilometrin lenkin koirani kanssa juuri ryhmän lynkkaajien pelossa. Joillakin ryhmäläisillä ei vaikuta olevan ollenkaan suhteellisuuden tajua. Eräskin tapaus oli, kun oliko kuumeeseen sairastuneelta omistajalta, jonka mies oli vissiin matkoilla, tentattiin, että miksi hän otti koiran jos ei kykene sitä hoitamaan ja että miksi hän ei näitä asioita ottanut huomioon koiraa hankkiessa ja kehotettiin luopumaan koirasta...

      Lainaa

    28. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Jeps: Oikeassa ehdottomasti olet, mutta päivitys sisältää kritiikkiä ryhmää kohtaan. En itse uskaltaisi ryhmässä mainita edes sivulauseessa käyväni välillä vain muutaman kilometrin lenkin koirani kanssa juuri ryhmän lynkkaajien pelossa. Joillakin ryhmäläisillä ei vaikuta olevan ollenkaan suhteellisuuden tajua. Eräskin tapaus oli, kun oliko kuumeeseen sairastuneelta omistajalta, jonka mies oli vissiin matkoilla, tentattiin, että miksi hän otti koiran jos ei kykene sitä hoitamaan ja että miksi hän ei näitä asioita ottanut huomioon koiraa hankkiessa ja kehotettiin luopumaan koirasta…
      kyllä, ymmärsin kritiikin ja sarkasmin ;) enkä itsekään koiranomistajana ole viitsinyt kyseiseen ryhmään tai mihinkään roturyhmään liittyä juurikin tästä mainitsemastasi syystä :)

      Lainaa

    29. Tulos: +47 (59 ääntä)
      Suhteellisuudentajun puute taitaa olla juurikin se vika, mutta myös se että paska eläintenpito vain ärsyttää niin suunnattomasti kun itse tekee parhaansa. Jos olen siivonnut hiekkalaatikkoja puoli aamua koska en halua vaivata naapureitani kissanpaskalla, niin tahtoo mennä hermo kun saa sitten jatkaa siivoamalla kukkalaatikon jota naapurin kissa luulee hiekkalaatikoksi. Kun olen itse laittanut kissan valjaisiin ja hihnaan, koska kaupungissa kun asutaan niin eläimen pitäisi olla hallinnassa, niin ei paljon naurata kun koira tulee silmille, omistajan hihitellessä sadan metrin päässä "että sehän nyt vaan on tommonen" (kissa selvisi kun mieheni onnistui häätämään koiran, itselläni on paniikissa olevan kissan sylissäpitämisestä koiran hyökätessä edelleenkin arvet). Ja pentutehtailukin hiukan ketuttaa kun sitten saa maksaa sijoituseläinten kummallisia eläinlääkärilaskuja. Kyllä, lemmikkisivut ovat turhan kiilusilmäisiä, mutta jos olisi jatkuvasti tunne että muut sotkevat ja sinä siivoat, niin kiilusilmäisyyttä voi alkaa esiintyä.

      Lainaa

    30. Tulos: +27 (41 ääntä)
      Huoh: Jos luit jutun, niin puhuttiin keskelle metsää jätetyistä paskoista. Kaupungissa ne pitääkin kerätä.
      Suosittelen, että luet jutun uudelleen myös itse: siinä mainitaan myös puistot... Kaikki puistot eivät sijaitse vain metsän keskellä vaan niitä löytyy myös tiheään asutuista kaupungeista. Sitäpaitsi myös metsässäkin voi olla erilaisia kulkureittejä, joille tuskin itsekään haluat elikoiden ulosteita. Pahinta tässä on ne laiskat yksilöt, jotka kyllä keräävät kakat muovipusseihin mutta sinkoavat pussit sitten pusikkoon.

      Lainaa

    31. Tulos: +42 (46 ääntä)
      miinaharava: Piti muutamaan kertaan tankata tota lausetta “rakastan koiria elävinä, kuolleita enemmän”, ennen kuin tajusin, että Nea rakastaa eläviä koiria enemmän kuin kuolleita eikä kuolleita enemmän kuin eläviä. Pitäis kai mennä nukkuu.
      Mä luulin tähän sun kommenttiin asti, että kuolleet koirat oli lähempänä sydäntä, koska pilkku.

      Lainaa

    32. kovaa työtä 27.7.2017 15:48
      Tulos: +13 (35 ääntä)
      käkikello: Koska on kovaa työtä kirjoittaa kerta toisensa jälkeen eläinsuojeluilmoitus tai kuristava/puolikuristava kaulapanta.
      Kirjottais sit edes sen yhden kerran, niin ei tarvi lukijoiden arpoa sanojen merkitystä.

      Lainaa

    33. Tulos: +47 (47 ääntä)
      kovaa työtä: den arpoa sano
      koiraryhmissä kyllä yleisesti tunnetaan kaikkien termien lyhenteet niin ei sinne ole niinkään tarvetta tarkentaa mistä puhuu ja tuskin kirjoittajakaan on ajatellut että kirjoitanpa tänne hauskan jutun niin että se päätyisi feissarimokiin jossa lyhenteitä ei tunneta :)

      Lainaa

    34. Tulos: +52 (56 ääntä)
      en millää ilveellä saa ymmärrettyä tota "rakastan koiria elävinä, kuolleita enemmän", muuten kuin että se rakastaa kuolleita enemmän

      Lainaa

    35. Tulos: 0 (42 ääntä)
      Kaikista terveempiä ja pitkäikäisempiä koiria on kyllä justiin sekarotuset.

      Lainaa

    36. Tulos: -49 (57 ääntä)
      Ensimmäisessä kysytään kuolleita pentuja vakuutusrahojen toivossa. Todiste siitä, että pentu syntyi kuolleena ja ilmaiset rahat taskuun.

      Lainaa

    37. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Kiteyttää aika hyvin kaikennäköiset eläinryhmät juurikin tuo: "kaikki mitä teet on todennäköisesti väärin, koska minun tapani toimia on ainoa ja oikea.

      Lainaa

    38. Tulos: +18 (28 ääntä)
      doggo: en millää ilveellä saa ymmärrettyä tota “rakastan koiria elävinä, kuolleita enemmän”, muuten kuin että se rakastaa kuolleita enemmän
      Jos pilkun ottaa pois niin merkitys muuttuu. Tosin itsekään en usko kyseessä olleen pilkkuvirhe, Nea ehkä tosissaan halusi sanoa, että rakastaa koiria kuolleina enemmän.

      Lainaa

    39. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Mara: Tästä aloituksesta tuli kyllä melkosen koomista kommenttiluettavaa vissiin ihan useammassakin ryhmässä kun joku levitti tuota julkaisua eri ryhmiin(minne se ei kuulunut). Harmi ettei niitä näy täällä! Ja pilkkuvirhehän se, kyllä toi tyypi eläviä koiria enemmän rakastaa. Ja taisi saadakin haluamiaan pentuvainaita,luonnollisesti kuolleita sellaisia. En tunne Neaa henkilökohtaisesti, samassa fb ryhmässä kyllä ollaan.. johon ei enää pääse kovinkaan helposti koska jotkut idiootit on levitelly sieltä materiaalia muihin ryhmiin! =)
      Pentuvainaat on luonnollisesti kuolleita.

      Lainaa

    40. Tulos: +13 (29 ääntä)
      Miksi tuo eka on täällä? Ei kai tuossa nyt mitään mokaa ole? Toisekseen miksi ihmiset ylijalostaa koiria muutenkaan. Monet rodut ovat ulkonäkökeskeisyyden takia pilalla. Eli ekakohtahan ei ole vitsi.

      Lainaa

    41. Arkkienkeli 28.7.2017 10:57
      Tulos: -7 (19 ääntä)
      Voisi nukkua joskus: Ekaks huomio kiinnittyi tuohon liskon kuvaan ja sitten tekstiin “ostetaan kuolleita koiranpentuja….” Eka ajatus oli, että ostaako Nea noita koiranpentuja liskolleen ruoaksi >’D Jotku ostaa matelijoille matoja, kuoriaisia, pakastehiiriä, jne. Toiset taas kuolleita koiria.
      Jännää ettei osa nykyihmisistä viitsi lukea tekstiä ajatuksen kanssa sisäistäen ja kysyy sisällölle selitystä kommenteissa.

      Lainaa

    42. Tulos: +26 (46 ääntä)
      Ymmärrän kyllä jälkimmäisen satiirin, mutta en ymmärrä mitä tuo kohta vapaana olevista koirista tekee siinä. Koirat hihnassa kaikkialla paitsi koirapuistossa, omalla aidatulla pihalla jne. Ihan uskomatonta välinpitämättömyyttä sekä koiraa että kanssakulkijoita kohtaan pitää koiraa yleisillä teillä vapaana (kyllä, nähty on ison kaupungin keskustassakin). Edes syrjäisemmimmillä teillä ei saisi pitää, kyllä sieltä aina joku saattaa vastaan tulla. Ihan täyskorvessa ehkä. Raivostuttava asenne sellainen "no kyllä meidän muppe osaa käyttäytyä". Ehkä, mutta se on kaikesta huolimatta eläin, joka ei tarvitse kuin yhden ärsykkeen vauhkoontuakseen täysin ja sännätäkseen auton alle, vastaantulijan kimppuun tmv. Ja toisekseen kaikki eivät pidä siitä että vieras koira ui liiveihin, vaikka se nyt vaan olisi "teiän hellantelttu muppe joka haluaa vaan bähän haistella", saattavat jopa pelätä sitä kuollakseen.

      Lainaa

    43. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Musta noissa väitteissä oli kyllä ihan perääkin. Kuristuspannat, markettiruoka, jalostus... ja mulla on kissa. En oo yhtään koiraihminen. Ymmärrän silti, että koirakin tuntee :(

      Lainaa

    44. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Monille koiranomistajille ei jostain syystä millään mene kaaliin se, että ylijalostettuja (ilman lainausmerkkejä) rotuja todellakin on, eikä niitä pitäisi kenenkään missään nimessä hankkia. Suomessakin suosittuja rotuja ovat esimerkiksi bostoninterrieri ja ranskanbuldoggi, joiden huonovointisuuden näkee jo yhdellä vilkaisulla. Minkälaisen ihmisen mielestä on söpöä, kun elukkaparka haukkoo pakonomaisesti henkeä tai pyörtyilee yrittäessään pysyä muiden koirien mukana, ei voi hengittää lainkaan nenänsä kautta tai kärsii jatkuvasta kivusta tai kutinasta? Buldoggia harkitsevalle suosittelen tätä kevyttä harjoitusta: teippaa oma nenäsi umpeen vaikkapa puoleksi vuodeksi. Lisäksi kannattaa muistaa, että buldogin omistaminen kertoo muille ihmisille kaiken tarpeellisen omistajan järjenjuoksun ja empatian tasosta.

      Lainaa

    45. Tulos: -9 (13 ääntä)
      Sartsa: - Markettiruoissa on yleensä hyvin köyhä ravinneainepitoisuus, eli suurin osa tuotteesta on vettä ja täyteaineita. Pitäisi syöttää koiralle suuri määrä ruokaa jotta se saa tarvittavan määrän ravinteita normaaliin kasvuun ja kehitykseen. Jos syöttää markettikamaa, tulisi selvittää tarvittavien hivenaineiden sekä vitamiinien määrä ja antaa tarvittaessa lisäravinteita tukemaan. Niin, ja lisäksi ovat täynnä viljaa ja lihaa ehkä alle 10%. Koira kuitenkin on lihansyöjä jonka pitäisi saada sille luonnollista ruokaa. Hevosetkin syövät heinää eikä grillimakkaraa. - Vapaana oleva koira kuuluu koirapuistoon, tai sitten keskelle metsää, mutta silloinkin pitää ottaa huomioon muut mahdolliset lenkkeilijät/ koirat / eläimet. Muissa olosuhteissa koiran vapaanapito on typeryyttä Minun puolesta jokainen saa pitää koiraansa vapaana missä haluaa, kunhan ne eivät häiritse muita ihmisiä tai eläimiä, eivät haahuile missä sattuu ja tulevat luokse käskystä. - koiralla tulee olla rodulleen sopiva määrä liikkumatilaa tai sitten ainaki virikkeitä. Itse en ottaisi pieneen kerrostalo asuntoon ulkona viihtyvää rotua esim huskya tms. Sillä asunnon koolla ei ole pierunkaan vertaa väliä koiralle koska se kuitenkin liikutetaan ulkona eikä sisällä. Kerrostalosta pääsee ulos. Ainoastaan laumanvartijoita en kerros/rivitaloon ottaisi. Huskykin osaa elää sisällä jos se siihen opetetaan. Eikä sillä kesällä ole ulkona yhtään viileämpi, ulkoilmaa ei voi viilentää mutta sisätiloja voi.

      Lainaa

    46. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Litton: Kaikista terveempiä ja pitkäikäisempiä koiria on kyllä justiin sekarotuset.
      Riippuu mitä rotuja se sisältää. Jos yhdistät vaikka mopsin ja Bostonin terrierin, niin siinä on ihan helvetin sairas koira, mutta luultavasti esim. Karjalan karhukoira - Suomen pystykorva sekoitus olisi luultavasti aika terve. Ja jos koira on sekarotuinen, niin sukusiitosprosentti on luultavasti aika olematon, mutta ei terveetkään sekarotuiset taida tervesukuisia puhdasrotuisia terveempiä olla.

      Lainaa

    47. Viinikälli 31.7.2017 7:15
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      miinaharava: Piti muutamaan kertaan tankata tota lausetta “rakastan koiria elävinä, kuolleita enemmän”, ennen kuin tajusin, että Nea rakastaa eläviä koiria enemmän kuin kuolleita eikä kuolleita enemmän kuin eläviä. Pitäis kai mennä nukkuu.
      Tai sitten tajusit väärin.

      Lainaa

    48. Viinikälli 31.7.2017 7:18
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      .: Ensimmäisessä kysytään kuolleita pentuja vakuutusrahojen toivossa. Todiste siitä, että pentu syntyi kuolleena ja ilmaiset rahat taskuun.
      Nyt tais lähteä mielikuvitus laukalle. Mahtaako sellaista vakuutusta olla edes olemassa? Ja jos onkin, niin vakuutusyhtiö vaatinee eläinlääkärin todistuksen ultrauksineen että pentuja on tulossa. Todennäköisesti eläinlääkärin todistuksen myös siitä että pentu kuoli synnytyksessä. Tuskin ne sitä kuollutta pentua haluaa konttorille tökittäväksi.

      Lainaa

    49. Viinikälli 31.7.2017 7:22
      Tulos: +13 (21 ääntä)
      Litton: Kaikista terveempiä ja pitkäikäisempiä koiria on kyllä justiin sekarotuset.
      Julkisuusharha. Sekarotuisten sairauksia ei reksiteröidä mihinkään, toisin kuin jalostusrekisterissä olevien rotukoirien. Koirapuistokokemuksella väittäisin että monirotuiset eivät ole ainakaan terveempiä ja pitkäikäisempiä. Toisekseen sekarotuisten pennutusta ei valvota mitenkään ja voidaan astuttaa sairaita yksilöitä, joilla ei rotupentuja saisi teettää. Myöskään pennutustiheuttä tai määriä ei valvo kukaan. Sekarotuisten markkinat on pentutehtailijan unelma, sopivista rotumikseistä maksetut hinnat ovat käsittämättömän kovia.

      Lainaa

    50. Tulos: +12 (20 ääntä)
      No koirankakasta oli kyllä oikeassa. Ihmiset jotka eivät kerää omien eläintensä jätöksiä ovat törkeitä.

      Lainaa

    51. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Janni: Monille koiranomistajille ei jostain syystä millään mene kaaliin se, että ylijalostettuja (ilman lainausmerkkejä) rotuja todellakin on, eikä niitä pitäisi kenenkään missään nimessä hankkia. Suomessakin suosittuja rotuja ovat esimerkiksi bostoninterrieri ja ranskanbuldoggi, joiden huonovointisuuden näkee jo yhdellä vilkaisulla. Minkälaisen ihmisen mielestä on söpöä, kun elukkaparka haukkoo pakonomaisesti henkeä tai pyörtyilee yrittäessään pysyä muiden koirien mukana, ei voi hengittää lainkaan nenänsä kautta tai kärsii jatkuvasta kivusta tai kutinasta? Buldoggia harkitsevalle suosittelen tätä kevyttä harjoitusta: teippaa oma nenäsi umpeen vaikkapa puoleksi vuodeksi. Lisäksi kannattaa muistaa, että buldogin omistaminen kertoo muille ihmisille kaiken tarpeellisen omistajan järjenjuoksun ja empatian tasosta.
      Esim. presidenttimme pitää sellaisista koirista. On hirveää kuunnella kun mopsi tai muu lyttykuono pihisee ja haukkaa happea.

      Lainaa

    52. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Täällä oli aikaisemmin juuri samanlainen kissaryhmistä ja kissanomistajista tehty parodia. Itse kissanomistajana pidin sitä todella hauskana ja samaistuttavana. Itse asiassa olen aika varma että tuo on kopio siitä, koska ihan samaan tyyliin kirjoitettu ja sama "markettiruoka on saatanasta" jne. Voi tietysti olla että tämä on "alkuperäinen", jos nyt noin edes voi sanoa mistään mitään löytää netistä, ja että se kissaryhmistä tehty parodia on kopio tästä. Mutta aika varma olen että että tässä on jompaa kumpaa kopioitu, koska muodoltansa ja ilmaisultansa muistuttavat niin paljon toisiaan. Paitsi että mielestäni se kissaryhmä-juttu oli paljon hienompi ulkoasultaan, ja myöskin hauskempi. Tässä linkki siihen: http://www.feissarimokat.com/2016/10/kissanpidon-lyhyt-oppimaara/

      Lainaa

    53. Suomalainen 1.8.2017 18:20
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      miinaharava: Piti muutamaan kertaan tankata tota lausetta “rakastan koiria elävinä, kuolleita enemmän”, ennen kuin tajusin, että Nea rakastaa eläviä koiria enemmän kuin kuolleita eikä kuolleita enemmän kuin eläviä. Pitäis kai mennä nukkuu.
      Päinvastoin. Rakastaa kuolleita enemmän kuin eläviä. Niin tuossa lukee.

      Lainaa

    54. Suomalainen 1.8.2017 18:23
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      Äklö: En ole koiraryhmäläinen, enkä edes allergioiden vuoksi voi omistaa elukoita… Mutta semmoinen huomio, että tuo kakkojen keräämiseen liittyvä kohta pitää mielestäni paikkansa. Miksi pitää hankkia eläin jos kerran ei edes viitsi / halua huolehtia sen ylläpidosta? Jos minulla voisi olla, ja olisi, eläimiä toisin ne piruuttaa viestin kirjoittajan pihalle tekemään tarpeitaan toivoen sen korjaavan kirjoittajan asennevamman.
      "Piruuttaa"?

      Lainaa

    55. Tulos: 0 (14 ääntä)
      Kerään koirankakat heti kun ihmiset lopettavat roskaamisen. Kakka maatuu muutamassa kuukaudessa, karkkipussi ja tupakka-aski ei. Ja koira kakkaa metsään/pusikkoon tms, jos se nyt sattuisi kakkaamaan keskelle jalkakäytävää, niin sitten keräisin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, koirat, konservointi, kuollut, tiiviste