Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kulmia kohottava elämänmuutos

Uusi elämä, uusi look.
Kulmia kohottava elämänmuutos Linkki Iltalehden artikkeliin.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +809 (849 ääntä)
   Pakko myöntää ei noi kulmat ole täydelliset, mutta respektit huumeriippuvuuden ylipääsemisestä. Jatka samaan malliin.

   Lainaa

  2. purppurakruunu 27.7.2017 2:16
   Tulos: +204 (246 ääntä)
   Hopeareunus: yksi ääliö, vähintään 85 fiksu(mpa)a ihmistä kommenteissa ja tykkäyksissä.

   Lainaa

  3. Tulos: +382 (412 ääntä)
   Olen huomannut, että yleensä ne joiden omat kulmat näyttää shokin saaneilta katkaravuilta on niitä jotka eniten kommentoi negatiivisesti toisten kulmia.

   Lainaa

  4. Tulos: +269 (287 ääntä)
   Kohottelen kulmiani tilannetajuttomuudelle.

   Lainaa

  5. hepomiesten tietotoimisto 27.7.2017 4:36
   Tulos: +98 (286 ääntä)
   Mut onhan tolla kauheet kulmat! Esteetikko kiinnittää kulmiin huomiota jo ennen otsikon lukemista.

   Lainaa

  6. Tulos: -46 (170 ääntä)
   Oon nähnyt pahempiakin kuvia heroiiniriippuvaisista. Toihan on melko normaalin, joskin väsyneen näkönen. Samanlaiset kuvat saisin itestäni sunnnuntaiaamulla ja lauantai-illalla. Tosin ilman noita kulmakarvoja

   Lainaa

  7. Tulos: -184 (216 ääntä)
   Vieroitus on onnistunut niin hienosti, että tatuointikin on muuttunut ja itse asiassa koko henkilön kroppa on muuttunut. Upeeta.

   Lainaa

  8. Tulos: -59 (121 ääntä)
   purppurakruunu: Hopeareunus: yksi ääliö, vähintään 85 fiksu(mpa)a ihmistä kommenteissa ja tykkäyksissä.
   Narkkaaminen on tyhmää ja hirveää, mutta kyllä noista kulmakarvoistakin voisi rikosprosessin käynnistää. Ehkä huumeet veivät harkintakyvyn lopullisesti, ja anakin

   Lainaa

  9. J uväkctis 27.7.2017 8:55
   Tulos: +228 (234 ääntä)
   Tkla: Vieroitus on onnistunut niin hienosti, että tatuointikin on muuttunut ja itse asiassa koko henkilön kroppa on muuttunut. Upeeta.
   Kyllä se on ihan sama tatuointi. En ymmärrä miten ihmiset ei tunnista samaa tatuointia eri kuvista heti jos asento ja kuvakulma on eri, esim. siinä peitetatuointijutussa...

   Lainaa

  10. Tulos: +139 (143 ääntä)
   J uväkctis: Kyllä se on ihan sama tatuointi. En ymmärrä miten ihmiset ei tunnista samaa tatuointia eri kuvista heti jos asento ja kuvakulma on eri, esim. siinä peitetatuointijutussa…
   Aivan, katsoin tuota tatuointia pariin kertaan että onko se sama, ja näyttäisi olevan, eri kulmasta vain. Ja varmaan ei ole mikään ihme jos vartalonmuoto kaunistuu jos ostaa rahoillaan kunnon ruokaa vaihteeksi? Tukkakin näyttää kasvaneen. Koko jutun *pointti* taisi olla että näyttää erilaiselta nyt.

   Lainaa

  11. Tulos: +44 (84 ääntä)
   J.R: Pakko myöntää ei noi kulmat ole täydelliset, mutta respektit huumeriippuvuuden ylipääsemisestä. Jatka samaan malliin.
   Rispektit kaikille jotka eivät ole koskaan olleetkaan riippuvaisia heroiinista!

   Lainaa

  12. Tulos: +121 (143 ääntä)
   dödö: Rispektit kaikille jotka eivät ole koskaan olleetkaan riippuvaisia heroiinista!
   Lapsuudenystäväni kärsi pahasta masennushäiriöstä ja kuuli ääniä, eikä saanut minkään valtakunnan hoitoa koska 90-luku ja lama. Tämä siis pikkutyttönä. Myöhemmin ryhtyi narkkariksi jotta äänet olisivat edes hetken hiljaa; en tiedä mistä aineesta/ aineista oli kyse, mutta sen tiedän että tapasin häntä vain kahvilassa sen jälkeen kun melkein astuin vahingossa käytettyyn neulaan hänen kotonaan. Muuten todella fiksu ja lahjakas. Hän on repinyt itsensä kuiville sikäli kuin tiedän, mutta eihän alusta koskaan voi aloittaa. Yhteiskunta -tai yksilö -joka ei auta lasta jolla on vaikeuksia ja sitten onnittelee itseään kun on "niitä" parempi saisi mielestäni vaikkapa katsoa peiliin.

   Lainaa

  13. Tulos: +84 (90 ääntä)
   Jos hän on päässyt yli heroiiniriippuvuudesta niin varmasti muut pääsevät yli hänen "kamalista" kulmistaan. Veronika voisi miettiä, olisiko parempi jos henkilöllä olisi hyvät kulmat mutta paha huumeriippuvuus vai olisiko henkilö kuivilla, mutta kulmat ovat huonot... Varmasti on helpompaa opetella piirtämään kulmat kuin päästä eroon riippuvuudesta.

   Lainaa

  14. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Haluaisin nähdä Veronikan kulmakarvat.

   Lainaa

  15. Tulos: -35 (73 ääntä)
   Miksi kaikki tuntuvat vetävän herneen nenään siitä, että joku kommentoi toisen kulmia? Ensinnäkin kiinnitin itsekin huomioni ensisijaisesti niihin välittömästi kuvan nähtyäni. Sen jälkeen nauroin Veronikan kommentin aikaansaamalle (ei-tahattomalle?) tilannekomiikalle. Lähinnä facepalmaan noille jeesusteleville nirppanokille, joiden mielestä pitää olla haudanvakava, kun kyseessä on sentään entinen heroinisti. Kaksi vaihtoehtoa: 1) Veronikan kavereilla ei ole huumorintajua 2) Veronikaa pidetään pinnallisena pissiksenä, joka ei ole kykenevä tarkoitukselliseen huumoriin ja jota kaikki muut salaa vihaavat, ja hänen tämän kertainen heittonsa sopi hänelle asetettuun rooliin niin hyvin, että nämä niin sanotut kaverit pääsivät osoittamaan moraalista ylempiarvoisuuttaan paheksumalla häntä tekopyhästi lausahdusta, jonka kuka tahansa muukin olisi voinut sanoa, jolloin lopputuloksena olisi ollut ryhmädynamiikkaa vahvistava epäkorrekti hihittely vakavalle asialle. Mokomatkin selkäänpuukottajat.

   Lainaa

  16. Vaniljankukka 28.7.2017 18:09
   Tulos: +32 (44 ääntä)
   rude: Miksi kaikki tuntuvat vetävän herneen nenään siitä, että joku kommentoi toisen kulmia? Ensinnäkin kiinnitin itsekin huomioni ensisijaisesti niihin välittömästi kuvan nähtyäni. Sen jälkeen nauroin Veronikan kommentin aikaansaamalle (ei-tahattomalle?) tilannekomiikalle. Lähinnä facepalmaan noille jeesusteleville nirppanokille, joiden mielestä pitää olla haudanvakava, kun kyseessä on sentään entinen heroinisti. Kaksi vaihtoehtoa: 1) Veronikan kavereilla ei ole huumorintajua 2) Veronikaa pidetään pinnallisena pissiksenä, joka ei ole kykenevä tarkoitukselliseen huumoriin ja jota kaikki muut salaa vihaavat, ja hänen tämän kertainen heittonsa sopi hänelle asetettuun rooliin niin hyvin, että nämä niin sanotut kaverit pääsivät osoittamaan moraalista ylempiarvoisuuttaan paheksumalla häntä tekopyhästi lausahdusta, jonka kuka tahansa muukin olisi voinut sanoa, jolloin lopputuloksena olisi ollut ryhmädynamiikkaa vahvistava epäkorrekti hihittely vakavalle asialle. Mokomatkin selkäänpuukottajat.
   Kyse ei taida olla kovin humoristisesta asiasta jos kuvissa oleva henkilö on ollut vuosikausia heroiinin päivittäiskäyttäjä. Jos et ymmärrä sitten millään, että miksi aika moni kirjoittaa tilannetajusta niin olet jo melko lahjakas. Ei, en ole koskaan kokeillut mitään huumeita. Ei, en ole koskaan ollut edes tekemisissä huumeiden käyttäjien kanssa. Mutta joo, on mulla aivot. Ja sydän.

   Lainaa

  17. Tulos: -26 (46 ääntä)
   Vaniljankukka: Kyse ei taida olla kovin humoristisesta asiasta jos kuvissa oleva henkilö on ollut vuosikausia heroiinin päivittäiskäyttäjä. Jos et ymmärrä sitten millään, että miksi aika moni kirjoittaa tilannetajusta niin olet jo melko lahjakas. Ei, en ole koskaan kokeillut mitään huumeita. Ei, en ole koskaan ollut edes tekemisissä huumeiden käyttäjien kanssa. Mutta joo, on mulla aivot. Ja sydän.
   Ottavatko ihmiset elämän tosiaan noin vakavasti? Huoh :). Onko aika mennyt minusta ohi, jos koen, että se, kun joku lukee jutun entisen heroinistin selviytymistarinasta ja kommentoi siinä kulmakarvojen kaltaista täysin toisarvoista yksityiskohtaa, on ensisijaisesti "koomista"? Onko nykyään tosiaan niin, että mustan huumorin sijaan vakaviin asioihin kuuluu reagoida sijaisloukkaantumalla? Hyi.

   Lainaa

  18. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Eihän tuossa edes ole kulmia vaan kaaret.

   Lainaa

  19. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Mielenkiintoinen näkökulma

   Lainaa

  20. Tulos: -30 (34 ääntä)
   Kaikki narkomaanit tulee teloittaa :)

   Lainaa

  21. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Jos on ollut vuosia koukussa huumeisiin niin ei ole tullut harjoiteltua nykypäivän kulmakarvoja. Eikä varmasti mitään muutakaan. Voisin kuvitella, että koko elämä täytyy opetella ja rakentaa uudestaan. Ylipäänsä kun joku selviytyy vaikeista asioista elämässään, ei ole ensimmäisenä mielessä pyrkiä näyttämään joltain Kardashianilta. Ulkonäkö ei saisi mennä (etenkään) terveyden edelle.

   Lainaa

  22. Viinikälli 31.7.2017 7:10
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   rude: Miksi kaikki tuntuvat vetävän herneen nenään siitä, että joku kommentoi toisen kulmia? Ensinnäkin kiinnitin itsekin huomioni ensisijaisesti niihin välittömästi kuvan nähtyäni. Sen jälkeen nauroin Veronikan kommentin aikaansaamalle (ei-tahattomalle?) tilannekomiikalle. Lähinnä facepalmaan noille jeesusteleville nirppanokille, joiden mielestä pitää olla haudanvakava, kun kyseessä on sentään entinen heroinisti. Kaksi vaihtoehtoa: 1) Veronikan kavereilla ei ole huumorintajua 2) Veronikaa pidetään pinnallisena pissiksenä, joka ei ole kykenevä tarkoitukselliseen huumoriin ja jota kaikki muut salaa vihaavat, ja hänen tämän kertainen heittonsa sopi hänelle asetettuun rooliin niin hyvin, että nämä niin sanotut kaverit pääsivät osoittamaan moraalista ylempiarvoisuuttaan paheksumalla häntä tekopyhästi lausahdusta, jonka kuka tahansa muukin olisi voinut sanoa, jolloin lopputuloksena olisi ollut ryhmädynamiikkaa vahvistava epäkorrekti hihittely vakavalle asialle. Mokomatkin selkäänpuukottajat.
   3) Veronikalla itsellään on ehkä ihan karseet kulmat. Ehkä nuo kulmakarvat ovat maksu siitä pääsi irti huumeista, kun neuvotteli tilanteesta perkeleen kanssa. Vaihtoehtona oli ehkä sielu tai kulmat. Miettikääpä omalle kohdalle, kumman valitsisitte?

   Lainaa

  23. Tulos: -29 (41 ääntä)
   Ei nistejä tarvitse sääliä, kukaan ei pakota piikittämään.

   Lainaa

  24. Tulos: -38 (52 ääntä)
   Sannni: Lapsuudenystäväni kärsi pahasta masennushäiriöstä ja kuuli ääniä, eikä saanut minkään valtakunnan hoitoa koska 90-luku ja lama. Tämä siis pikkutyttönä. Myöhemmin ryhtyi narkkariksi jotta äänet olisivat edes hetken hiljaa; en tiedä mistä aineesta/ aineista oli kyse, mutta sen tiedän että tapasin häntä vain kahvilassa sen jälkeen kun melkein astuin vahingossa käytettyyn neulaan hänen kotonaan. Muuten todella fiksu ja lahjakas. Hän on repinyt itsensä kuiville sikäli kuin tiedän, mutta eihän alusta koskaan voi aloittaa. Yhteiskunta -tai yksilö -joka ei auta lasta jolla on vaikeuksia ja sitten onnittelee itseään kun on “niitä” parempi saisi mielestäni vaikkapa katsoa peiliin.
   Yhteiskuntaa voi aina syyttää, mutta itsessä ei koskaan nähdä mitään vikaa. Miksi vain erittäin harvoista sitten tulee narkkeja? Vaikeaa se on kaikilla välillä, ei mikään syy vetää huumeita.

   Lainaa

  25. Sininen levä 2.8.2017 1:07
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Jep: Yhteiskuntaa voi aina syyttää, mutta itsessä ei koskaan nähdä mitään vikaa. Miksi vain erittäin harvoista sitten tulee narkkeja? Vaikeaa se on kaikilla välillä, ei mikään syy vetää huumeita.
   "Miksi vain harvat masentuvat? Vaikeaa se on kaikilla välillä, ei mikään syy masentua pikku asiasta"

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: riippuvuus, kuva, kulmakarvat, ulkonäkö, arvostella, kulmat, iltalehti

 • Uusimmat

 • Kategoriat