Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 56

Kaikkea sitä on ilmaiseksi pyydetty, mutta nyt alkaa jo mennä yli.
Roskalavalla rapisee, osa 56

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1438 (1454 ääntä)
   Jos itse olisin antamassa ilmasta tavaraa pois ja tollanen osuis kohdalle, en antais vaikka suostuis lopulta itse hakemaan. Ei tekis mieli antaa paskaakaan tollaselle joka ei sitä ilmasta tavaraa selvästikkää arvosta.

   Lainaa

  2. Tulos: +1208 (1226 ääntä)
   mömn: Jos itse olisin antamassa ilmasta tavaraa pois ja tollanen osuis kohdalle, en antais vaikka suostuis lopulta itse hakemaan. Ei tekis mieli antaa paskaakaan tollaselle joka ei sitä ilmasta tavaraa selvästikkää arvosta.
   Onko se nyt niin vaikea ymmärtää? Turhat kommentit pois! :D

   Lainaa

  3. Tulos: +563 (567 ääntä)
   Mahtaa Irman ovella olla kohta paljon priimaa tavaraa. Antaiskohan se mulle ylimääräiset?

   Lainaa

  4. Tulos: +1140 (1150 ääntä)
   Vastaanotan rahaa - mieluiten vähintään 20€:n seteleinä. Voi tiputtaa suoraan postiluukusta ovikelloa rimputtamatta ja sen enempää kyselemättä tai sössottämättä. Oluttakin voin ottaa vastaan. Kotiin tuotuna, sen enempää kyselemättä.

   Lainaa

  5. Säppäri 8.6.2017 1:08
   Tulos: +469 (481 ääntä)
   Minäkin otan mielelläni vastaan rahan arvoista tavaraa, mieluiten uudelleenmyynti kelpoista, ei mitään vanhaa. Jos sattuu tulemaan vastaan kirpputoreilla tai huutonetissä niin ei kuulu teille. Jättäkää vaan oven pieleen, ja postiluukusta ylimääräistä rahaa voin vastaanottaa, en vastaa kysymyksiin. Kiitos

   Lainaa

  6. Paranemisiin 8.6.2017 1:48
   Tulos: +503 (513 ääntä)
   Vastaanotan omakotitalon ja uudenkarhean Bentleyn, saa jättää rappusille mutta avaimet postilaatikkooni. Älkää kysykö mitään.

   Lainaa

  7. Paranemisiin 8.6.2017 1:49
   Tulos: +282 (284 ääntä)
   Pöö: Mahtaa Irman ovella olla kohta paljon priimaa tavaraa. Antaiskohan se mulle ylimääräiset?
   Älä kysy

   Lainaa

  8. Tulos: +421 (425 ääntä)
   Oluttakin voin ottaa vastaan. Kotiin tuotuna, sen enempää kyselemättä.
   Ja sen oluen on oltava kylmää, eikä sit halvinta merkkiä! ps. turhat kommentit pois

   Lainaa

  9. Tulos: +266 (270 ääntä)
   Muuton alla myin aika paljon tavaroitani pois halvalla, ja kyllä muuten nyppi kun jotkut tyypit haluaa että se 2e tavara tuodaan suunnilleen kotiovelle tiettyyn kellonaikaan, ja maksetaan tietysti viiden sentin kolikoilla :D

   Lainaa

  10. Töllöttäjä 8.6.2017 6:08
   Tulos: +154 (174 ääntä)
   jaa: Muuton alla myin aika paljon tavaroitani pois halvalla, ja kyllä muuten nyppi kun jotkut tyypit haluaa että se 2e tavara tuodaan suunnilleen kotiovelle tiettyyn kellonaikaan, ja maksetaan tietysti viiden sentin kolikoilla
   Onko se nyt nii vaikee ymmärtää, turhat kommentit pois!

   Lainaa

  11. Niimpäniin 8.6.2017 8:07
   Tulos: +175 (179 ääntä)
   jaa: Muuton alla myin aika paljon tavaroitani pois halvalla, ja kyllä muuten nyppi kun jotkut tyypit haluaa että se 2e tavara tuodaan suunnilleen kotiovelle tiettyyn kellonaikaan, ja maksetaan tietysti viiden sentin kolikoilla
   Toinen paras piirre on, että jengi laittaa viestiä "pistä varaukseen tuun hakee kahen viikon päästä."

   Lainaa

  12. Tulos: +369 (375 ääntä)
   Voisin ihan periaatteesta viedä tuollaisen kerjääjän pihalle pakettiautollisen vanhaa romua "lahjoituksena", enempää kyselemättä. Säästäisi siinä ainakin kaatopaikkamaksun verran.

   Lainaa

  13. Tulos: +155 (163 ääntä)
   Jaajozzi: Voisin ihan periaatteesta viedä tuollaisen kerjääjän pihalle pakettiautollisen vanhaa romua “lahjoituksena”, enempää kyselemättä. Säästäisi siinä ainakin kaatopaikkamaksun verran.
   Niin...rikkinäinen kahvinkeitin, finaalissa oleva paistinpannu. Tää kyllä ois.

   Lainaa

  14. Jussi Pattitussi 8.6.2017 10:57
   Tulos: +76 (82 ääntä)
   Irma on sellainen Queen of everything.

   Lainaa

  15. Tulos: +140 (148 ääntä)
   Paranemisiin: Vastaanotan omakotitalon ja uudenkarhean Bentleyn, saa jättää rappusille mutta avaimet postilaatikkooni. Älkää kysykö mitään.
   Niin ja sitten vielä tietysti kaareva taulu-TV, eikä sitten mitään vuoden 2008 mallia, vaan uudempaa, uudempaa...

   Lainaa

  16. yli opisto hörhö 8.6.2017 11:40
   Tulos: +229 (233 ääntä)
   Että ilmaiseksi kotiinkannettuna pitäisi saada kaikki? Vanha sananlasku "ei se ole tyhmä joka pyytää" on menettänyt facebookin myötä merkityksensä aivan täysin. Idiootteja. Idiootteja kaikkialla..

   Lainaa

  17. Vastarannan kiiski 8.6.2017 13:00
   Tulos: +82 (82 ääntä)
   Jamppa: Vastaanotan rahaa – mieluiten vähintään 20€:n seteleinä. Voi tiputtaa suoraan postiluukusta ovikelloa rimputtamatta ja sen enempää kyselemättä tai sössottämättä. Oluttakin voin ottaa vastaan. Kotiin tuotuna, sen enempää kyselemättä.
   Mutta kunhan muistaa laittaa asiasta viestin yv:nä.

   Lainaa

  18. Tulos: +148 (152 ääntä)
   Aikoi varmaan Irma myös asennuttaa portaat ilmaistyöllä. Missä maailmassa tämä henkilö elää? Näissä aina tulee mietittyä, että onko kyseessä kehitysvammainen, joka ei vain ymmärrä. Siksi en viitsi lähteä enempää haukkumaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +41 (47 ääntä)
   Laittakaa yv kun ootte vieny tavarat rapulle mutta muistakaa jotta turhat kommentit pois. Niitä ei jaksa kukaan lukea.

   Lainaa

  20. Tulos: +95 (103 ääntä)
   Vastaanotan maastoauton. Huom! vain vetokoukullisen koska vastaanotan myös asuntovaunun. Voit toimittaa joko kotiin tai kesämökillesi koska vastaanotan myös kutsusi tulla kesäksi mökillesi. Huom! en syö punaista lihaa joten hommaa kanankoipia. Yv.

   Lainaa

  21. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Mutta miksi teinitytön vaatetusta?

   Lainaa

  22. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Miksei saman tien uusi koti? Tai koko elämä?

   Lainaa

  23. Tulos: +25 (39 ääntä)
   Salaa vähän ihailen Irmaa. Kehtaispa iteki...

   Lainaa

  24. Tulos: 0 (16 ääntä)
   onko tämä joku mirka.o etelä-pohjanmaalta :)

   Lainaa

  25. Tulos: +113 (115 ääntä)
   Onhan näitä. Itse lahjoitin paikallisen fb-ryhmän kautta täysin toimivan pesukoneen maksutta uuden alta pois. Vein pakulla uudelle omistajalle, kannoin sisälle ja edes kiitosta tai hymyä ei irronnut vaivanpalkaksi. Pikemmin huomasin kevyttä närkästystä kun en alkanut kiireessä asentamaan laitetta paikalleen.

   Lainaa

  26. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Tekisi mieli kuulla miten tämä jatkui... Tuskin nyt lahjoituksia sentään hirveästi tuli mutta tajusiko Irma omien viestiensä järjettömyyden ja kenties poisti ne vai saiko lisää lunta tupaan?

   Lainaa

  27. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Kuulostaa mun tädiltä...

   Lainaa

  28. Tulos: -98 (104 ääntä)
   Jos Irman tapa toimia on väärä, niin mikä sitten on oikea? Tekohymyä ja jotain kahvitteluja kiusallisen hiljaisuuden vallitessa? Mitä te oikein odotatte saavanne vastineeksi kun annatte tavaraa?

   Lainaa

  29. Tulos: +90 (90 ääntä)
   Toni:
   Miten olisi vaikkapa sana "kiitos"?

   Lainaa

  30. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Pahus kun tietäisi osoitteen. Juuri purin yhden 30v vanhan painekyllästetystä laudasta tehdyn terassin niin voisi käydä kippaamassa lankut pihaan kyselemättä. Varmaan haluavat rahaa niiden viemisestä sorttiasemalle.

   Lainaa

  31. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Toni: Mitä te oikein odotatte saavanne vastineeksi kun annatte tavaraa?
   Oikeesti... oletko ihan kondiksessa? Mitä odotetaan vastineeksi...? No ei mitään, muttei ei nyt ainakaan vaatimuksia jos lähtöodotus on se, että kaikki tuodaan valmiina himaan asti. Haloo?

   Lainaa

  32. Voikkuleipä 11.6.2017 7:21
   Tulos: +36 (46 ääntä)
   Vastaanotan voikkuleipiä. Ei mitään tavallisia voikkuleipiä makkaralla ja juustolla. Täysjyväleipää auringonkukansiemenillä, rucolaa ja kaviaaria väliin. Mitat: yli 16cm halkaisijaltaan. Toimitus 18:30-19:15 välisenä aikana portaille. Vain asialliset yv:t huomioidaan!

   Lainaa

  33. Valkoinen ori 11.6.2017 7:51
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Hei sinä 23-32 -vuotias, lämminsydäminen ja eläinrakas ihminen. Vastaanotan sinut! Voit tuoda itsesi portaille. Tarjoan voikkuleivät! Ei turhia viestejä.

   Lainaa

  34. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Mut saa tulla kotoa hakemaan ja viedä uuden hienon kartanon pihaan. Haluan että tallissa on hieno auto ja jääkaappi täynnä ruokaa. Uima-altaan otan myös vastaan ja kylpytynnyrin. Ja jonkun joka ylläpitää tän kaiken. Älkää kyselkö. Ei tarvi laittaa edes yv:tä, tule vain portille odottamaan. Ps. Älä kysy.

   Lainaa

  35. Tulos: -68 (74 ääntä)
   Jamppa: Oikeesti… oletko ihan kondiksessa? Mitä odotetaan vastineeksi…? No ei mitään, muttei ei nyt ainakaan vaatimuksia jos lähtöodotus on se, että kaikki tuodaan valmiina himaan asti. Haloo?
   Ei vaatimuksia? Eli Irman olisi pitänyt ilmoittaa, että tuokaa kaikki epäsopiva paskanne tänne koska olemme avoin kaatopaikka? Meidän taloyhtiössä oli vaihtopiste johon sai tuoda omia tavaroita ja viedä pois toisten entisiä ja ihmeellistä kyllä se toimi loistavasti ilman mitään vitun kahvitteluja ja kiitoskortteja. Ehkä jotkut vaan haluaa antaa tavaroitaan pois antamisen ilosta ilman mitään vitun pakkososiaalisuutta ja väkinäistä hymistelyä.

   Lainaa

  36. King Arthur 11.6.2017 17:42
   Tulos: +57 (67 ääntä)
   Toni: Ei vaatimuksia? Eli Irman olisi pitänyt ilmoittaa, että tuokaa kaikki epäsopiva paskanne tänne koska olemme avoin kaatopaikka? Meidän taloyhtiössä oli vaihtopiste johon sai tuoda omia tavaroita ja viedä pois toisten entisiä ja ihmeellistä kyllä se toimi loistavasti ilman mitään vitun kahvitteluja ja kiitoskortteja. Ehkä jotkut vaan haluaa antaa tavaroitaan pois antamisen ilosta ilman mitään vitun pakkososiaalisuutta ja väkinäistä hymistelyä.
   Jahas kesän rantakausi on avattu. Sen verran on hiekkaa esinahan alla.

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Nyt olen nähnyt kaiken.

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Toni: Ei vaatimuksia? Eli Irman olisi pitänyt ilmoittaa, että tuokaa kaikki epäsopiva paskanne tänne koska olemme avoin kaatopaikka? Meidän taloyhtiössä oli vaihtopiste johon sai tuoda omia tavaroita ja viedä pois toisten entisiä ja ihmeellistä kyllä se toimi loistavasti ilman mitään vitun kahvitteluja ja kiitoskortteja. Ehkä jotkut vaan haluaa antaa tavaroitaan pois antamisen ilosta ilman mitään vitun pakkososiaalisuutta ja väkinäistä hymistelyä.
   Mistä voi tietää, että ilolla annetaan, jos ei vähän ees väkisin hymistellä! Voihan PS, elikkäs perseen suti

   Lainaa

  39. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Juppe: Miksei saman tien uusi koti? Tai koko elämä?
   "Onko kellään lahjoittaa uusi elämä, vanha on jo paskana?"

   Lainaa

  40. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Kik: xleslyb

   Lainaa

  41. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Sana "voikkuleipä" tuntuu muuten aika tyhmältä, koska tuossa ensimmäisessä osassa ns. lyhennetty muoto on itse asiassa pidempi kuin alkuperäinen.

   Lainaa

  42. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Toni: Jos Irman tapa toimia on väärä, niin mikä sitten on oikea? Tekohymyä ja jotain kahvitteluja kiusallisen hiljaisuuden vallitessa? Mitä te oikein odotatte saavanne vastineeksi kun annatte tavaraa?
   Oikea tapa on osoittaa nöyryyttä ja pyytää ensinnäkin vähän kerrallaan kuin luoda lista tavaroista, jotka on tuotava hänen kotiovelleen. Yleensä sitä haetaan itse ilmainen tavara eikä "juoksuteta" muita palvelemaan itseään. Lisäksi tuo, ettei haluta näyttää naamaansa edes yhden "kiitos" sanan ajaksi. Jos oikeasti tulee tavara tarpeeseen niin sen huomaa aidosta ilahtuneesta hymystä. Miksi haluaisin antaa vaikkapa vedenkeitintä tuollaiselle nyrpeänoloiselle henkilölle kun voisin antaa sen sellaiselle, joka oikeasti tarvitsee sitä ja ilahtuu (etenkin jos olen helvettisoikoon vielä lähtenyt viemään vedenkeitintä sen toisen ihmisen luo!) Tämä kun vaikuttaa niiltä ihmisiltä, jotka eivät itse viitsi tehdä mitään vaan kaikki pitää saada helposti. Kahvitteluja ei tosiaan tarvita vaan aidot ihmiset saavat aitoa kohtelua. Niin metsä vastaa kun sinne huudetään.

   Lainaa

  43. Tulos: -17 (39 ääntä)
   Joskus sain samankaltaista vittuilua, kun laitoin jonnekkin lahjotusroska -ryhmään _listan_, mitä otan vastaan. Silloin muutin mukanani vain sänky ja televisio. Mutta hyi minua saastaa, kun kehtasin oikein kertoa mieluisimmat värit matoille ja verhoille... Ja erehdyin kieltäytymään kovin käytetyistä petivaatteista + pyyhkeistä, kertomalla että ne ostan uutena. Eipä säännöissä lukenut (yllätys!), että kuinka monta tavaraa saa ilmoittaa ottavansa vastaan..

   Lainaa

  44. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Tuli mieleen tästä, kun kaveri osti aikanaan uuden tietokoneen ja valitteli että vanhasta pitää päästä eroon. Lupauduin hakemaan sen ilmaseksi pois kuleksimasta, mutta hinta olikin 30€. Saipahan itse järjestellä kyydin sortti-asemalle.

   Lainaa

  45. Macho taikuri 13.10.2022 18:15
   Tulos: +1 (1 ääni)
   joo kyllä muakin ärsyttä tuommoiset... todella törkeää, pakko mennä kommentoimaan turhia toisten ilmoituksiin...

   Lainaa

  46. apinaattori 31.1.2023 13:29
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Minä haluan kaiken, heti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, ilmainen, uunipelti, lämminvesivaraaja, asennus, kuljetus