Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 79

Taistelu hernepussista ja handsfree, joka tuhoaa suhteen.
kohtaamisia-kaupoilla-osa-79-dhj

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 84 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Huhhahhei! 8.6.2017 0:31
   Tulos: -310 (472 ääntä)
   Jaa.. että pitäs kääntää vain toinen poski...

   Lainaa

  2. Huhhahhei! 8.6.2017 0:33
   Tulos: +519 (641 ääntä)
   Siis HF lukittautui toiseen kännykkään kesken puhelun? Jaa-a... ettei vain olisi bullshittia koko juttu.

   Lainaa

  3. Tulos: +516 (560 ääntä)
   Huhhahhei!: Jaa.. että pitäs kääntää vain toinen poski…
   Ei suinkaan. Ainahan se on parempi flipata tilanteessa kuin tilanteessa. ;)

   Lainaa

  4. Tulos: +591 (601 ääntä)
   Meillä oli joskus jotku tosi vanhat radiopuhelimet, ja tykkäsin pienenä aina kuunnella ku niistä kuulu rekkamiesten jutustelua ku se otti niitä signaaleja ohi ajavista rekoista :'D

   Lainaa

  5. aborttinaattori 8.6.2017 1:33
   Tulos: +131 (197 ääntä)
   Pauliina on oikeassa.

   Lainaa

  6. Kyselijä 8.6.2017 1:36
   Tulos: +260 (300 ääntä)
   En tajunnu tuita handsfree-juttua :D Voiko joku selventää? :)

   Lainaa

  7. Paranemisiin 8.6.2017 1:45
   Tulos: +388 (426 ääntä)
   Huhhahhei!: Siis HF lukittautui toiseen kännykkään kesken puhelun? Jaa-a… ettei vain olisi bullshittia koko juttu.
   Asennus kesken. Laite etsii vahvimman signaalin.

   Lainaa

  8. Tulos: +434 (494 ääntä)
   Kyllä itteekin ärsyttäis jos joku alkaa lapselle huutaa, mutta voi sitä asiallisesti silti käyttäytyä :/ ... Mutta niin tais olla mokan pointtinakin toi turha ylireagoiminen :)

   Lainaa

  9. Tulos: -182 (554 ääntä)
   Ne persehedelmät voisi kyllä ihan säännömukaisesti pitää kaukana siitä pakkausalueesta.

   Lainaa

  10. Edward Möller 8.6.2017 3:01
   Tulos: -266 (332 ääntä)
   Kirsillä selkeästi menkkaränkkä.

   Lainaa

  11. Tulos: +514 (642 ääntä)
   Huoh: Ne persehedelmät voisi kyllä ihan säännömukaisesti pitää kaukana siitä pakkausalueesta.
   Juu, mitäs jos ei otettas niitä kauppaan mukaan ollenkaan, ei viedä ravintoloihin ja oikeastaan voitas pitää ne "persehedelmät" muutenkin vaan kotona jossain kellarissa, koska sillälaillahan niistä kasvaa hyvin käyttäytyviä, sosiaalisia kansalaisia joilta uusavuttomuus kitketään pois.

   Lainaa

  12. #menkkaraivo 8.6.2017 3:48
   Tulos: +351 (397 ääntä)
   Edward Möller: Kirsillä selkeästi menkkaränkkä.
   Olihan tuo Kirsin käytös aikamoista ylireagointia, mutta veikkaisin johtuvan hänen luonteesta eikä kuun ajasta : ) Oikeastaan tuollaisen sanominen vain vahvistaa sitä käsitystä, että nainen voisi "menkkapäissään" jotenkin oikeutetusti vetää raivareita. E-Pillerien käyttäjänä hormonit vaikuttavat mielialaani menkkojen aikaan paljonkin, mutta osaan silti käyttäytyä hyvin kanssaihmisiä kohtaan, ja jos oikeasti ärsyttää niin olen sitten vain hiljaa enkä järjestä jotain kohtausta. Kyllä aikuinen ihminen pystyy itseään hillitsemään, oli hormonaalinen tai ei. Ironisesti taidan tätä pitkää kommenttia rustata juuri siksi että on se aika kuusta :DDDD

   Lainaa

  13. Tulos: -317 (609 ääntä)
   Vittu että vituttaa noi ihmiset jotka roudaa kakaroitaan kauppaan ja antaa niiden sitten tehdä asioita, vaikkapa pakata sitä kassia. Sitten joku homma jonka pitäisi sujua kolmessa sekunnissa kestääkin vittu minuuttikaupalla kun se kakara yrittää tehdä jotain ihan itse. Harjoitelkaa saatana kotona noita hommia!

   Lainaa

  14. Tulos: -80 (94 ääntä)
   Edward Möller: Kirsillä selkeästi menkkaränkkä.
   kyll. vko 4.pieniä PMS oireita. http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/terveys/hormonit_ja_kuukautiskierto

   Lainaa

  15. Tulos: +239 (359 ääntä)
   Teppo42, anna mä arvaan. Oot sinkku. Oot ollu jo pidemmän aikaa, ja sinkkuna tuut pysymään.

   Lainaa

  16. Töllöttäjä 8.6.2017 6:03
   Tulos: +155 (225 ääntä)
   Ööh: Juu, mitäs jos ei otettas niitä kauppaan mukaan ollenkaan, ei viedä ravintoloihin ja oikeastaan voitas pitää ne “persehedelmät” muutenkin vaan kotona jossain kellarissa, koska sillälaillahan niistä kasvaa hyvin käyttäytyviä, sosiaalisia kansalaisia joilta uusavuttomuus kitketään pois.
   Miks mä käsitin et noil "persehedelmil" tarkotettiin niit herneitä ku ne tuppaa paukuttamaan

   Lainaa

  17. Tulos: +67 (75 ääntä)
   Paranemisiin: Asennus kesken. Laite etsii vahvimman signaalin.
   Mutta ei ne yhdisty, ellei aktiivisesti halua.

   Lainaa

  18. St.Vitus Dance 8.6.2017 6:23
   Tulos: +255 (331 ääntä)
   teppo42: Vittu että vituttaa noi ihmiset jotka roudaa kakaroitaan kauppaan ja antaa niiden sitten tehdä asioita, vaikkapa pakata sitä kassia. Sitten joku homma jonka pitäisi sujua kolmessa sekunnissa kestääkin vittu minuuttikaupalla kun se kakara yrittää tehdä jotain ihan itse. Harjoitelkaa saatana kotona noita hommia!
   Tai ala sinä käyttämään jotain kauppakassipalvelua, joka kuskaa ruoat ja kaljat kotiovelle. Ei häiritse muut ihmiset, etenkään lapset.

   Lainaa

  19. Toj Karin 8.6.2017 7:00
   Tulos: +67 (99 ääntä)
   Väsynyt: Mutta ei ne yhdisty, ellei aktiivisesti halua.
   Todennäköisesti Mari "aktiivisesti halusi" laitteiden yhdistyvän. Miksi muutenkaan se olis ruennut sitä kokeilemaan. Itselleni tulee mieleen useampikin skenaario, miten handsfree on yhdistynyt väärään laitteeseen. Esim. autojen sisäänsakennetut bluetooth-yhteydet eivät aina tarvitse käyttäjältä mitään toimia parittuakseen.

   Lainaa

  20. Mustalaisnaamio 8.6.2017 7:20
   Tulos: -165 (263 ääntä)
   Timo: Teppo42, anna mä arvaan. Oot sinkku. Oot ollu jo pidemmän aikaa, ja sinkkuna tuut pysymään.
   Timo, anna mä arvaan. Sä oot joku Enbuskemainen kokopartainen nillittäjä?

   Lainaa

  21. Tulos: -95 (225 ääntä)
   Ööh: Juu, mitäs jos ei otettas niitä kauppaan mukaan ollenkaan, ei viedä ravintoloihin ja oikeastaan voitas pitää ne “persehedelmät” muutenkin vaan kotona jossain kellarissa, koska sillälaillahan niistä kasvaa hyvin käyttäytyviä, sosiaalisia kansalaisia joilta uusavuttomuus kitketään pois.
   No, Kirsi raahasi rääkyvän persehedelmänsä markettiin, mutta epäilen että persehedelmästä kasvaa yhtä vittumainen ämmä kuin äidistään.

   Lainaa

  22. Tulos: +209 (251 ääntä)
   teppo42: Vittu että vituttaa noi ihmiset jotka roudaa kakaroitaan kauppaan ja antaa niiden sitten tehdä asioita, vaikkapa pakata sitä kassia. Sitten joku homma jonka pitäisi sujua kolmessa sekunnissa kestääkin vittu minuuttikaupalla kun se kakara yrittää tehdä jotain ihan itse. Harjoitelkaa saatana kotona noita hommia!
   Taidankin ostaa tuollaisen kaupan kotiini, paljonkohan maksaisi yksi iso Prisma ja pari kassaa henkilökuntineen? Pitäisi päästä harjoittelemaan...

   Lainaa

  23. Tulos: +201 (245 ääntä)
   Huoh: Ne persehedelmät voisi kyllä ihan säännömukaisesti pitää kaukana siitä pakkausalueesta.
   Oletko sinä kenenkään persehedelmä, vai merestäkö kömmit rannalle aikoinaan?

   Lainaa

  24. Tulos: +98 (174 ääntä)
   Darwin: No, Kirsi raahasi rääkyvän persehedelmänsä markettiin, mutta epäilen että persehedelmästä kasvaa yhtä vittumainen ämmä kuin äidistään.
   Sinä se täällä vittumaisin huonosti käyttäytyvä olet, etkä edes tajua olevasi äitisi persehedelmä...

   Lainaa

  25. Tulos: +71 (109 ääntä)
   St.Vitus Dance: Tai ala sinä käyttämään jotain kauppakassipalvelua, joka kuskaa ruoat ja kaljat kotiovelle. Ei häiritse muut ihmiset, etenkään lapset.
   Tepolle riittää, kunhan kaljat tulevat samana päivänä kuin työmarkkinatukikin.

   Lainaa

  26. Tulos: +231 (253 ääntä)
   Eikä tule kuuloonkaan antaa hernepussia takaisin, pahoitella ja myöhemmin selittää lapselle, että kaupassa ollut rouva käyttäytyi huonosti.

   Lainaa

  27. Ihtiriekko 8.6.2017 9:46
   Tulos: +150 (292 ääntä)
   Kuka täysjärkinen ihminen alkaa huutaa 4-vuotiaalle lapselle pienen vahingon takia? Sanoo vaan että anteeksi, nuo herneet ovat kyllä minun. Propsit sellaiselle ihmiselle joka kykenee rauhallisesti vastaamaan ihmiselle joka huutaa ja itkettää pientä lasta. En nyt meinaa että Kirsi olisi toiminut "oikein" ja "näyttänyt hyvää esimerkkiä", mutta miksi huonosti käyttäytyviä ihmisiä pitäisi mielistellä? Sitä paitsi eihän Kirsi edes huutanut takaisin. Nenäkkäästi vain tokaisi että ole hyvä vaan, tarkista ettei nyt muitakaan tavaroitasi eksynyt ostoksiemme joukkoon... Jos Kirsi olisi kiroillut tai muuta ymmärtäisin kyllä tämän haloon "huonon esimerkin näyttämisestä". Parempihan se on jo pienenä oppia ettei anna kaikenlaisten kiusaajien kävellä yli, vaan pitää puolensa. Kunhan ei ala haukkua tai käyttää väkivaltaa, mitä Kirsi ei tehnyt.

   Lainaa

  28. Tulos: +60 (104 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Timo, anna mä arvaan. Sä oot joku Enbuskemainen kokopartainen nillittäjä?
   Väärin. Veikkaan että sulla lukee facebook-profiilissa; Elämän koulu

   Lainaa

  29. Tulos: -23 (181 ääntä)
   Kirsi on nähtävästi näitä raivomammoja, joiden kullannuput eivät koskaan tee mitään vääryyteen vivahtavaakaan elämässään. Se rouvan mielestä vähäpätöinen 70 senttiä ei ole mitään kunhan se on muilta pois, jos oma hernepussi katoaisi kauppakassista niin siitäkin saataisiin yhtä kitkerä tilitys facebookiin.

   Lainaa

  30. Tulos: +168 (238 ääntä)
   Ihtiriekko: Kuka täysjärkinen ihminen alkaa huutaa 4-vuotiaalle lapselle pienen vahingon takia? Sanoo vaan että anteeksi, nuo herneet ovat kyllä minun. Propsit sellaiselle ihmiselle joka kykenee rauhallisesti vastaamaan ihmiselle joka huutaa ja itkettää pientä lasta. En nyt meinaa että Kirsi olisi toiminut “oikein” ja “näyttänyt hyvää esimerkkiä”, mutta miksi huonosti käyttäytyviä ihmisiä pitäisi mielistellä? Sitä paitsi eihän Kirsi edes huutanut takaisin. Nenäkkäästi vain tokaisi että ole hyvä vaan, tarkista ettei nyt muitakaan tavaroitasi eksynyt ostoksiemme joukkoon… Jos Kirsi olisi kiroillut tai muuta ymmärtäisin kyllä tämän haloon “huonon esimerkin näyttämisestä”. Parempihan se on jo pienenä oppia ettei anna kaikenlaisten kiusaajien kävellä yli, vaan pitää puolensa. Kunhan ei ala haukkua tai käyttää väkivaltaa, mitä Kirsi ei tehnyt.
   Veikkaanpa, ettei se toinen edes huutanut. Olisikohan maininnut asiasta ihan normaalisti, mutta noilla Kirsin kiihtyvyyksillä kaikki hänen lapsensa tekemisiin puuttuminen on automaattisesti huutamista. Tuossa on vain yhden osapuolen kertomus ja kertoja vaikuttaa sen verran kilahdusherkältä, että en luottaisi kerrottuun aivan täysin. Erityisesti, kun vastapuoli on pahoitellut, ettei tarkoittanut asiaa noin, niin oletus on, että tuskinpa on aluksikaan huutanut. Jos olisi huutanut, lopputulos olisi ollut huutokilpailu ja kissatappelu eikä mikään pahoittelu.

   Lainaa

  31. Tulos: +148 (180 ääntä)
   Ööh: Juu, mitäs jos ei otettas niitä kauppaan mukaan ollenkaan, ei viedä ravintoloihin ja oikeastaan voitas pitää ne “persehedelmät” muutenkin vaan kotona jossain kellarissa, koska sillälaillahan niistä kasvaa hyvin käyttäytyviä, sosiaalisia kansalaisia joilta uusavuttomuus kitketään pois.
   No, täs on aika iso ero siihen ettei laiteta 4-vuotias pakkaamaan tavaroita yksin. Kyl muakin vituttais jos jonkun lapsi rupee siinä ottamaan mun tavaroita hihnalta ja laittaa omaan pussiin. En nyt rupes huutamaan sille, mut vähän epäilen ettei tämä kyseinen nainenkaan huutanut sille lapselle kun oli kuitenkin ystävällisesti heittänyt hyvät päivänjatkot lopuksi.

   Lainaa

  32. Tulos: -121 (205 ääntä)
   Kyllä tuollaisessa tilanteessa äidin reaktio on täysin normaali. Vaisto suojella omaa jälkikasvua on kirjoitettu suoraan perimään ja sen laukaisemiseen riittää toisen agressiivinen käytös.

   Lainaa

  33. Toisinaan Ajattelija 8.6.2017 11:06
   Tulos: -135 (231 ääntä)
   Kirsihän käyttäytyi suorastaan maltillisesti. Olen itse sen verran vahvalla suojeluvaistolla varustettu että lapseni huudattaja olisi saanut ihan helvetillisen verbaalihöykytyksen osakseen. Ihan sama uhkaako joku fyysisesti tai verbaalisesti vaimoani tai lapsiani, siitä ei seuraamuksetta selviä.

   Lainaa

  34. Sateenvarjotyttö 8.6.2017 11:16
   Tulos: +100 (124 ääntä)
   Tulee mieleen tuosta Kirsin tapauksesta. Olin pienenä (ehkä 7-8 vuotta) hiihtämässä äitini kanssa. Iloisesti siinä ehkä toki hieman hitaasti hiihdin ja äiti sitten laski mäen ensin ja minä sitten aurasin hitaasti itseni alas kun vähän pelotti jyrkkä mäki, mutta kaaduin kuitenkin kun olin menossa takaisin ladulle. Takanani oli tullut nainen 50-60 vuotta rupesi minua tästä sättimään. Ettei minulla ole oikeutta häiritä muita hiihtäjiä kun en osaa hiihtää. Että kyllä mäki pitää uskaltaa laskea nopeampaaja kaikkea muuta. Äitini sitten tuli paikalla katsomaan mikä minulla kestää ja se kuinka minua tämä täti oli sättinyt ei ollut mitään verrattuna siihen ryöpytykseen minkä äitini antoi tädille :) Huom kyseessä oli vierumäen ladut, ei ruuhka-aikana ja minut mahtui kyllä helposti ohittamaan koko ajan.

   Lainaa

  35. Tulos: -56 (166 ääntä)
   Miksi sen lapsen pitää pakata niitä ostoksia? Eikai sellaista tarvitse opettaa. En ole koskaan lapsena opetellut ostoksien pakkaamista kaupassa ja hei osaan sen näin aikuisena silti.

   Lainaa

  36. Tulos: +141 (169 ääntä)
   Ihtiriekko: Kuka täysjärkinen ihminen alkaa huutaa 4-vuotiaalle lapselle pienen vahingon takia?
   Ei välttämättä tässä tapauksessa kukaan. Jotenkin tuntuu, että Kirsin todistajanlausunto tapahtumien kulusta ei ole täysin luotettava. Ihminen, jolla on herne mennyt pahemman kerran sieraimeen, tuppaa liioittelemaan asioita. Rouva on arvatenkin sanonut lapselle asiasta ja lapsi alkanut itkeä. Kirsillä on sitten kipannut kuppi nurin (tai tässä tapauksessa oikeastaan kauppakassi) ja se on vielä pitänyt jakaa fb:ssä. Sellaista se joskus pienten lasten kanssa on, vanhemmat voivat olla välillä vähän väsyneitä...

   Lainaa

  37. yli opisto hörhö 8.6.2017 11:58
   Tulos: +117 (143 ääntä)
   Toisinaan Ajattelija: Kirsihän käyttäytyi suorastaan maltillisesti. Olen itse sen verran vahvalla suojeluvaistolla varustettu että lapseni huudattaja olisi saanut ihan helvetillisen verbaalihöykytyksen osakseen. Ihan sama uhkaako joku fyysisesti tai verbaalisesti vaimoani tai lapsiani, siitä ei seuraamuksetta selviä.
   Tällä asenteella kasvatetaan uusi sukupolvi niitä "mä saan tehdä mitä mä haluun" veronmaksajia, jotka todellakin tekevät just sitä mitä haluavat, ja jos joku yrittää estellä niin sitten kiljutaan kurkkusuorana (tai käydään käsiksi) koska vanhemmat ovat näin hyvän esimerkin antaneet.

   Lainaa

  38. äöäöäö 8.6.2017 12:58
   Tulos: +21 (101 ääntä)
   En osaa kontrolloida kakaroitani -> jonkun muun vika. Hyvin menee ja vapaampaa kasvatusta, sillälailla!

   Lainaa

  39. Reino Korhonen 8.6.2017 13:04
   Tulos: -7 (17 ääntä)
   Kyselijä: teppo
   Kyselijä: En tajunnu tuita handsfree-juttua Voiko joku selventää?
   En minäkään. Anyone?

   Lainaa

  40. mörökölli minut vieköön 8.6.2017 13:13
   Tulos: +85 (111 ääntä)
   teppo42: Vittu että vituttaa noi ihmiset jotka roudaa kakaroitaan kauppaan ja antaa niiden sitten tehdä asioita, vaikkapa pakata sitä kassia. Sitten joku homma jonka pitäisi sujua kolmessa sekunnissa kestääkin vittu minuuttikaupalla kun se kakara yrittää tehdä jotain ihan itse. Harjoitelkaa saatana kotona noita hommia!
   Sinä olet näköjään harjoitellut käyttäytymistä ihan vaan kotona keskenäsi.

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (84 ääntä)
   Itse olisin ottanut lapseni syliin ja rauhoutellut ja sanonut(kovaan ääneen) "älä välitä, tuolla naisella on vain huono päivä. Kaikki eivät vain osaa olla kilttejä toisille ihmisille" ja heittänyt sen hernepussin naiselle sen enempää huomiota kiinnittämättä. Olisi ollut parempi opetus tälle naiselle.

   Lainaa

  42. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Reino Korhonen: En minäkään. Anyone?
   Nähtävästi kyse on siitä, että hands free -laite on päälle kytkettäessä napannut jonkun Matiaksen puhelimen signaalin, eikä Marin oman, ja Mari on sitten höpötellyt puhelimessa jollekin täysin tuntemattomalle naiselle joka on luullut häntä täksi Matiakseksi.

   Lainaa

  43. Tulos: +72 (98 ääntä)
   Sateenvarjotyttö: Tulee mieleen tuosta Kirsin tapauksesta. Olin pienenä (ehkä 7-8 vuotta) hiihtämässä äitini kanssa.
   Minä olin alle kouluikäisenä kaupan kassalla, juuri julkaisussa kuvatun kaltaisessa tilanteessa, äitini oli maksamassa ja minä menin hihnan päähän katselemaan ostoksiamme. En edes koskenut mihinkään, nousin vain istumaan siihen kassan päässä olevalle "penkille" jossa on pikku roskis ja tilaa ostosten pakkaamiselle. Minusta oli kiva katsella kohti vyöryvää tavaroiden virtaa. Joku nainen alkoi minullekin huutaa. Ei naama punaisena ja sylki roiskuen, mutta kuitenkin tosi vihaisena, että "hei mitä sinä luulet tekeväsi, nyt jumalauta kakara pois minun ostoksiltani". Herranjestas minä säikähdin ja tietysti rupesin itkemään, kun vieras ihminen alkaa yhtäkkiä huutaa. Äitini sanoi, että kyllä Kalalla on kaikki oikeudet meidän omia ostoksiamme katsella. Nainen tajusi virheensä ja alkoi nauraa. Että silloin kun minä olisin mukamas tehnyt virheen, niin minä ansaitsen siitä huutoa, mutta sitten kun nainen itse tekeekin virheen, niin se on naurun paikka. Ihme tantta. Sitten hän pahoitteli äidilleni. Ei minulle, vaan äidilleni.

   Lainaa

  44. jukkapalmu 8.6.2017 16:49
   Tulos: +7 (21 ääntä)
   Paranemisiin: Asennus kesken. Laite etsii vahvimman signaalin.
   Mutta ei yhdistä ilman puhelimen lupaa

   Lainaa

  45. Väärin meni 8.6.2017 17:05
   Tulos: -29 (35 ääntä)
   Eiköhän teppo42 ollut ihan vain sarkastinen.

   Lainaa

  46. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Kirsillä vissiin vähän pinna kireellä :D

   Lainaa

  47. Tulos: +47 (143 ääntä)
   Olenko ainoa, jolla on tullut mieleen, että sillä 70cnt arvoisella hernepussilla oli jokin käyttötarkoituskin? Kyllä minua vähän juimisi, jos Kirsin pieni omatoiminen tiivitaavetti olisi vienyt sen hernepussin, jos se oli tarkoitettu juuri johonkin tiettyyn safkaan. Mutq ei, kun se maksaa 'vain' 70cnt, niin eihän niitä herneitä kun ostella ihan huvikseen. Ja en muutenkaan ilahtuisi ajatuksesta, että pussia on lähminyt joku lapsi. Lapsethan abouttiarallaa kantavat aina joko noroa ja/tai jotain räkätautia. Juujuu, kyllähän ne voi saada mistä vaan, mutta riski nousee aika jäätävästi kun joku lähmänäppi niitä lääppii.

   Lainaa

  48. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Ihtiriekko: Kuka täysjärkinen ihminen alkaa huutaa 4-vuotiaalle lapselle pienen vahingon takia? Sanoo vaan että anteeksi, nuo herneet ovat kyllä minun. Propsit sellaiselle ihmiselle joka kykenee rauhallisesti vastaamaan ihmiselle joka huutaa ja itkettää pientä lasta. En nyt meinaa että Kirsi olisi toiminut “oikein” ja “näyttänyt hyvää esimerkkiä”, mutta miksi huonosti käyttäytyviä ihmisiä pitäisi mielistellä? Sitä paitsi eihän Kirsi edes huutanut takaisin. Nenäkkäästi vain tokaisi että ole hyvä vaan, tarkista ettei nyt muitakaan tavaroitasi eksynyt ostoksiemme joukkoon… Jos Kirsi olisi kiroillut tai muuta ymmärtäisin kyllä tämän haloon “huonon esimerkin näyttämisestä”. Parempihan se on jo pienenä oppia ettei anna kaikenlaisten kiusaajien kävellä yli, vaan pitää puolensa. Kunhan ei ala haukkua tai käyttää väkivaltaa, mitä Kirsi ei tehnyt.
   Ookko säki järviseuvulta ku ihtiriekko on nimenä? Olipa pakko kysyä. XD

   Lainaa

  49. Tulos: -15 (17 ääntä)
   Ihtiriekko: Kuka täysjärkinen ihminen alkaa huutaa 4-vuotiaalle lapselle pienen vahingon takia? Sanoo vaan että anteeksi, nuo herneet ovat kyllä minun. Propsit sellaiselle ihmiselle joka kykenee rauhallisesti vastaamaan ihmiselle joka huutaa ja itkettää pientä lasta. En nyt meinaa että Kirsi olisi toiminut “oikein” ja “näyttänyt hyvää esimerkkiä”, mutta miksi huonosti käyttäytyviä ihmisiä pitäisi mielistellä? Sitä paitsi eihän Kirsi edes huutanut takaisin. Nenäkkäästi vain tokaisi että ole hyvä vaan, tarkista ettei nyt muitakaan tavaroitasi eksynyt ostoksiemme joukkoon… Jos Kirsi olisi kiroillut tai muuta ymmärtäisin kyllä tämän haloon “huonon esimerkin näyttämisestä”. Parempihan se on jo pienenä oppia ettei anna kaikenlaisten kiusaajien kävellä yli, vaan pitää puolensa. Kunhan ei ala haukkua tai käyttää väkivaltaa, mitä Kirsi ei tehnyt.
   Ookko säki järviseuvulta ku ihtiriekko on nimenä? Olipa pakko kysyä. XD Samaa mieltä tästä mokasta.

   Lainaa

  50. Tulos: -8 (22 ääntä)
   Anteeksi toisto... :)

   Lainaa

  51. Tulos: -74 (128 ääntä)
   Väärin meni: Eiköhän teppo42 ollut ihan vain sarkastinen.
   En ole sarkastinen. Kakarat ei kuulu minnekään kunnon ihmisten ilmoille ikinä missään. Kasvattakaa ne ensin siellä kotona ja tuokaa sitten vasta ulos sieltä. Ja se on todellakin TEIDÄN tehtävä kasvattaa ne kakarat, eikä koko muun yhteiskunnan. Eikä todellakaan tarvitse "harjoitella" jotain tavaran pakkaamista tai kaupassa käyntiä tai mitävaan normaalitoimintaa, ne on täysin itsestäänselviä hommia jotka ymmärtää jokainen ihan vain päättelemällä ja oivaltamalla.

   Lainaa

  52. Tulos: +69 (91 ääntä)
   teppo42: En ole sarkastinen. Kakarat ei kuulu minnekään kunnon ihmisten ilmoille ikinä missään. Kasvattakaa ne ensin siellä kotona ja tuokaa sitten vasta ulos sieltä. Ja se on todellakin TEIDÄN tehtävä kasvattaa ne kakarat, eikä koko muun yhteiskunnan. Eikä todellakaan tarvitse “harjoitella” jotain tavaran pakkaamista tai kaupassa käyntiä tai mitävaan normaalitoimintaa, ne on täysin itsestäänselviä hommia jotka ymmärtää jokainen ihan vain päättelemällä ja oivaltamalla.
   Arvaan, ettei Teppo42 ole ikinä ollut tekemisissä lasten kanssa. Lapsi ei opi olemaan "ihmisten ilmoilla", ellei se ole ihmisten ilmoilla. Sosiaalinen toiminta opintaan vain käytännössä - sen takia päiväkodissa ollut pienempi lapsi osaa yleensä toimia paremmin muissakin sosiaalisissa tilanteissa kuin kotona koko ajan ollut. Ja kyllä, tavaroiden pakkaaminen ja kaupassa käynti opitaan kun seurataan muiden näitä tekevän näitä asioita, ei kotona neljän seinän sisällä.

   Lainaa

  53. Tulos: +76 (90 ääntä)
   teppo42: En ole sarkastinen. Kakarat ei kuulu minnekään kunnon ihmisten ilmoille ikinä missään. Kasvattakaa ne ensin siellä kotona ja tuokaa sitten vasta ulos sieltä. Ja se on todellakin TEIDÄN tehtävä kasvattaa ne kakarat, eikä koko muun yhteiskunnan. Eikä todellakaan tarvitse “harjoitella” jotain tavaran pakkaamista tai kaupassa käyntiä tai mitävaan normaalitoimintaa, ne on täysin itsestäänselviä hommia jotka ymmärtää jokainen ihan vain päättelemällä ja oivaltamalla.
   No, kommenteistasi päätellen et itsekään kuulu "kunnon ihmisten ilmoille."

   Lainaa

  54. Tulos: +39 (63 ääntä)
   teppo42: Tiiviste
   Olet sinäkin yksi ahdasmielinen vatipää. Ei tarvitse olla mikään käyttäytymisekologian tai psykologian professori saatikka kulttuuritutkija, että ymmärtää yhteiskunnan kasvattavan kaikki lapset. Sinun mukaasi susilaumassakin pelkän emän tulisi kasvattaa kaikki 2-8 pentuaan käyttäytymään lauman mallien mukaan samalla kun muu lauma tuomitsee.

   Lainaa

  55. Tulos: +46 (68 ääntä)
   Lilliska: Arvaan, ettei Teppo42 ole ikinä ollut tekemisissä lasten kanssa. Lapsi ei opi olemaan “ihmisten ilmoilla”, ellei se ole ihmisten ilmoilla. Sosiaalinen toiminta opintaan vain käytännössä – sen takia päiväkodissa ollut pienempi lapsi osaa yleensä toimia paremmin muissakin sosiaalisissa tilanteissa kuin kotona koko ajan ollut. Ja kyllä, tavaroiden pakkaaminen ja kaupassa käynti opitaan kun seurataan muiden näitä tekevän näitä asioita, ei kotona neljän seinän sisällä.
   Nelivuotiaan ei kuulu olla siellä hihnan päässä pakkaamassa ostoksia silloin kun äiti on vielä maksamassa ostoksia. Oon itsekin saanut jonkun pikkupojan äitin sättimään minua kun olen kieltänyt hänen lastaan koskemasta mun ostoksiin. Miksei se äiti kieltänyt vaikka huomasi, sitä en ymmärrä. Voi niitä lapsia opettaa tekemään asioita. Mutta oikeita asioita, ei vääriä.

   Lainaa

  56. Tulos: -20 (24 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Timo, anna mä arvaan. Sä oot joku Enbuskemainen kokopartainen nillittäjä?
   Teppo ja Timo, anna mä arvaan, te olette jotain natiaisia jotka ei ymmärrä sarkasmia tai trollausta?

   Lainaa

  57. Tulos: -47 (65 ääntä)
   Tiiviste: Olet sinäkin yksi ahdasmielinen vatipää. Ei tarvitse olla mikään käyttäytymisekologian tai psykologian professori saatikka kulttuuritutkija, että ymmärtää yhteiskunnan kasvattavan kaikki lapset. Sinun mukaasi susilaumassakin pelkän emän tulisi kasvattaa kaikki 2-8 pentuaan käyttäytymään lauman mallien mukaan samalla kun muu lauma tuomitsee.
   Vertaat ihmisten yhteiskuntaa susilaumaan? Kuinka pihalla oikein olet?

   Lainaa

  58. Tulos: -60 (90 ääntä)
   Lilliska: Arvaan, ettei Teppo42 ole ikinä ollut tekemisissä lasten kanssa. Lapsi ei opi olemaan “ihmisten ilmoilla”, ellei se ole ihmisten ilmoilla. Sosiaalinen toiminta opintaan vain käytännössä – sen takia päiväkodissa ollut pienempi lapsi osaa yleensä toimia paremmin muissakin sosiaalisissa tilanteissa kuin kotona koko ajan ollut. Ja kyllä, tavaroiden pakkaaminen ja kaupassa käynti opitaan kun seurataan muiden näitä tekevän näitä asioita, ei kotona neljän seinän sisällä.
   Kaupassa käynti ei ole sosiaalinen tilanne millään tavalla. Eikä kaupassa käyntiä tarvitse oppia seuraamalla muita, vaan sen oppii ja ymmärtää ihan itse ja ihan yksinään. Ja miksi pitäisi oppia kaupassa käyntiä niiltä ihmisiltä jotka siellä käy, kun suurin osa niistä nimenomaan käy ihan väärin siellä kaupassa? Kaupassa pitää käydä niin ettei aiheuta kenellekään mitään häiriötä, ei tarvitse puhua kenellekään mitään eikä tarvitse tervehtiä ihmisiä. Sieltä haetaan hyllystä tavaraa ja maksetaan ne kassalle ja kävellään ulos. Ei sotketa paikkoja tai siirrellä tavaroita tai keskustella puhelimessa tai syödä jäätelöä. Hahmottuuko?

   Lainaa

  59. Tulos: +33 (65 ääntä)
   teppo42: Kaupassa käynti ei ole sosiaalinen tilanne millään tavalla. Eikä kaupassa käyntiä tarvitse oppia seuraamalla muita, vaan sen oppii ja ymmärtää ihan itse ja ihan yksinään. Ja miksi pitäisi oppia kaupassa käyntiä niiltä ihmisiltä jotka siellä käy, kun suurin osa niistä nimenomaan käy ihan väärin siellä kaupassa? Kaupassa pitää käydä niin ettei aiheuta kenellekään mitään häiriötä, ei tarvitse puhua kenellekään mitään eikä tarvitse tervehtiä ihmisiä. Sieltä haetaan hyllystä tavaraa ja maksetaan ne kassalle ja kävellään ulos. Ei sotketa paikkoja tai siirrellä tavaroita tai keskustella puhelimessa tai syödä jäätelöä. Hahmottuuko?
   Teppo42. Olet hyvin sairas ihminen. Enkä tarkoita tätä vitsinä. Sinussa on selkeästi jotain vialla. Miten kukaan edes ajattelee noin? Missä ihmeessä sinut on "kasvatettu"? Millainen äiti sinulla on ollut? Olen pahoillani puolestasi. Miten voit olla NOIN häiriintynyt? (Varmaan väität, että uskonnollisella yhteisölläsi ja siihen kuuluvilla lapsiin kohdistuvilla "kasvatuksilla" ei ole kommenttiesi kanssa mitään tekemistä). Hakeudu hoitoon paikkaan missä pääset pois kaikista sosiaalisista tilanteista

   Lainaa

  60. Ihmettelijä 9.6.2017 8:11
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Teppo43: Teppo42. Olet hyvin sairas ihminen. Enkä tarkoita tätä vitsinä. Sinussa on selkeästi jotain vialla. Miten kukaan edes ajattelee noin? Missä ihmeessä sinut on “kasvatettu”? Millainen äiti sinulla on ollut? Olen pahoillani puolestasi. Miten voit olla NOIN häiriintynyt? (Varmaan väität, että uskonnollisella yhteisölläsi ja siihen kuuluvilla lapsiin kohdistuvilla “kasvatuksilla” ei ole kommenttiesi kanssa mitään tekemistä). Hakeudu hoitoon paikkaan missä pääset pois kaikista sosiaalisista tilanteista
   Ei suotta kannata tarttua tepon juttuihin. Se trollaa toisillakin sivuilla samalla nimimerkillä.

   Lainaa

  61. Nönnönnöö 9.6.2017 8:24
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Toisinaan Ajattelija: Kirsihän käyttäytyi suorastaan maltillisesti. Olen itse sen verran vahvalla suojeluvaistolla varustettu että lapseni huudattaja olisi saanut ihan helvetillisen verbaalihöykytyksen osakseen. Ihan sama uhkaako joku fyysisesti tai verbaalisesti vaimoani tai lapsiani, siitä ei seuraamuksetta selviä.
   https://www.askideas.com/media/27/Funny-Internet-Tough-Guy-Image.jpg

   Lainaa

  62. Tulos: -45 (69 ääntä)
   Teppo43: Teppo42. Olet hyvin sairas ihminen. Enkä tarkoita tätä vitsinä. Sinussa on selkeästi jotain vialla. Miten kukaan edes ajattelee noin? Missä ihmeessä sinut on “kasvatettu”? Millainen äiti sinulla on ollut? Olen pahoillani puolestasi. Miten voit olla NOIN häiriintynyt? (Varmaan väität, että uskonnollisella yhteisölläsi ja siihen kuuluvilla lapsiin kohdistuvilla “kasvatuksilla” ei ole kommenttiesi kanssa mitään tekemistä). Hakeudu hoitoon paikkaan missä pääset pois kaikista sosiaalisista tilanteista
   Taidat olla sinä joka on jossain hihhuliyhteisössä? Sairas paska siinä yrittää päteä ja projisoida omia ongelmiaan toisiin. Mikä vittu teille lapsellisille antaisi jollain tavalla oikeuden jakaa niitä ongelmianne muulle yhteiskunnalle? Jos ne on TEIDÄN lapsia niin TEIDÄN pitää nähdä niiden kanssa vaivaa ja kuluttaa rahaa ja vittuuntua kun ne ei osaa eikä tajua eikä opi. Ei todellakaan kenelläkään muulla ole minkäänlaista velvollisuutta jollain tavalla osallistua TEIDÄN kakaroiden ongelmiin ja elämään. Mikä vittu teitä vaivaa?

   Lainaa

  63. Tulos: +23 (35 ääntä)
   Juuso: Veikkaanpa, ettei se toinen edes huutanut. Olisikohan maininnut asiasta ihan normaalisti, mutta noilla Kirsin kiihtyvyyksillä kaikki hänen lapsensa tekemisiin puuttuminen on automaattisesti huutamista. Tuossa on vain yhden osapuolen kertomus ja kertoja vaikuttaa sen verran kilahdusherkältä, että en luottaisi kerrottuun aivan täysin. Erityisesti, kun vastapuoli on pahoitellut, ettei tarkoittanut asiaa noin, niin oletus on, että tuskinpa on aluksikaan huutanut. Jos olisi huutanut, lopputulos olisi ollut huutokilpailu ja kissatappelu eikä mikään pahoittelu.
   Juuso: Juuso
   Jep, heti postauksen luettuani olin valmis lyömään kympistä vetoa, että tapahtumaketju ei mennyt ihan Kirsin kuvailemalla tavalla. Vanhempi nainen on voinut sanoa ehkä jopa tiukasti, mutta mihinkään huutamiseen en usko ollenkaan.

   Lainaa

  64. Tulos: +28 (42 ääntä)
   teppo42: Taidat olla sinä joka on jossain hihhuliyhteisössä? Sairas paska siinä yrittää päteä ja projisoida omia ongelmiaan toisiin. Mikä vittu teille lapsellisille antaisi jollain tavalla oikeuden jakaa niitä ongelmianne muulle yhteiskunnalle? Jos ne on TEIDÄN lapsia niin TEIDÄN pitää nähdä niiden kanssa vaivaa ja kuluttaa rahaa ja vittuuntua kun ne ei osaa eikä tajua eikä opi. Ei todellakaan kenelläkään muulla ole minkäänlaista velvollisuutta jollain tavalla osallistua TEIDÄN kakaroiden ongelmiin ja elämään. Mikä vittu teitä vaivaa.
   Mikäs peräkamarin poika tänne nyt on tänne tullut opettamaan meille "elämästä". :D

   Lainaa

  65. Tulos: -33 (51 ääntä)
   Ddddddd: Mikäs peräkamarin poika tänne nyt on tänne tullut opettamaan meille “elämästä”.
   Niin että jos ei käytä muita ihmisiä hyväkseen ja haittaa heidän elämäänsä ja pilaa heidän tulevaisuuttaan niin on peräkammarin poikia? Koitapas vitun huoranpenikka selittää että MIKÄ TAI KUKA antaa teille oikeuden terrorisoida koko maailmaa sen kakaranne kanssa? Mitä vittua häh? PERUSTELE JOTAIN SANOMISIASI VITUN HUORA!

   Lainaa

  66. Tulos: +24 (38 ääntä)
   teppo42: En ole sarkastinen. Kakarat ei kuulu minnekään kunnon ihmisten ilmoille ikinä missään. Kasvattakaa ne ensin siellä kotona ja tuokaa sitten vasta ulos sieltä. Ja se on todellakin TEIDÄN tehtävä kasvattaa ne kakarat, eikä koko muun yhteiskunnan. Eikä todellakaan tarvitse “harjoitella” jotain tavaran pakkaamista tai kaupassa käyntiä tai mitävaan normaalitoimintaa, ne on täysin itsestäänselviä hommia jotka ymmärtää jokainen ihan vain päättelemällä ja oivaltamalla.
   Teppo42, sinäkin olet ollut lapsi. Muistatko siitä mitään? Miten kuvittelet että olet oppinut maailmasta, ihmisistä ja käyttäytymisestä yhtään mitään muuten kuin siten että vanhempasi ovat vieneet sinut ihmisten ilmoille ja olet kokenut asioita käytännössä? Kuvitteletko että lapset voi pitää jossain tynnyrissä täysi-ikään asti ja sitten he yhtäkkiä jotenkin maagisesti saavat täyden ymmärryksen ulkomaailmassa toiminnasta ja ihmisten kanssa asioinnista?

   Lainaa

  67. Tulos: +49 (57 ääntä)
   Jotenkin kuvittelen, että Kirsi on vähän maalaillut tuota tarinaa huutavasta naisesta, joka itkettää lapsia. Pienet lapset ryhtyy itkemään ties mistä, joten jos tuntematon ottaa nätistikin hernepussin pois lapselta, voi siitä alkaa itku. (Eikä tarvitse olla mikään huonosti opetettu lapsi, ihan vain vieraan ihmisen kontakti voi aiheuttaa.) Jos taas äiti reagoi kuvatulla tavalla, niin siinä on jo kasvatuksessa vikaa.

   Lainaa

  68. Tulos: +38 (46 ääntä)
   teppo42: teppo42
   Teppo, kaikki tilanteet, joissa on läsnä useita ihmisiä, ovat sosiaalisia tilanteita, myös kaupassa käyminen ja bussilla ajaminen. Ihmiset käyttäytyvät niissä eri tavoin, kukin omalla tavallaan. Joskus käytöksen voi määritellä huonoksikin. Sen perusteella, mitä kirjoitit, sinä taidat määritellä huonon käytöksen eri tavalla kuin useimmat muut ihmiset. Sosiaalisissa tilanteissa ihmiset usein tervehtivät, mutta sinun ei ole pakko, jos et halua. Jos jätät vastaamatta toisen ihmisen tervehdykseen, se saatetaan kuitenkin tulkita moukkamaisuudeksi tai vihamielisyydeksi. Lapset, teinit ja vanhukset ovat osa meidän yhteiskuntaamme. Heidän osallistumistaan arkipäivän kodin ulkopuoliseen elämään ei kuulu rajoittaa, vaikka lapset ehkä mielestäsi käyttäytyvät arvaamattomasti ja vanhuksilla kassatapahtumat voivat olla hitaampia. He eivät ole erillään pidettäviä ihmisryhmiä, vaan ihmisiä elämänkaarensa eri vaiheissa. Sosiaalisissa tilanteissa asiat eivät tapahdu vain "minun" ehdoillani, vaan asioiden kulkuun vaikuttaa kaikkien panos. Tämä voi tuntua raskaalta silloin, kun itsellä on huono olo. Jos huono olo jatkuu pitkään, pitää käydä lääkärillä. Täällä kommenttipalstalla muiden huoritteleminen antaa sinulle ehkä hetkellisen helpotuksen, muttei pidemmän päälle auta sinua yhtään.

   Lainaa

  69. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Hernepussista vielä: minua kyllä harmittaisi ihan vietävästi, jos olisin suunnitellut herneitä aterialle, ja huomaisin kotona, että ne eivät ole kauppakassissa, hinnasta viis. Olen kerran seurannut silmä tarkkana, kun "pakkaavan" pikkulapsen käsi on ojentautunut kohti ostoksiani... veti sitten kätensä pois. Tiedän, että tulee hetkiä, jolloin vanhemman huomio on muualla, enkä kyllä huutaisi lapselle. Mutta siinä pakkaamistilanteessa vanhemman tulisi olla tarkkana, kunnes voi luottaa lapsen ymmärrykseen.

   Lainaa

  70. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Mutta noin niin kuin ihan kaikella rauhalla ja tyyneydellä: Kuka laittaa 4-vuotiaan pakkaamaan ostoksia? Ellei siinä itse seiso vieressä ja vahtaa jokaista liikettä, niin ne pikku kätöset saattavat kyllä ottaa niitä ostoksia vähän jostain muualtakin kuin omalta puolelta hihnaa.

   Lainaa

  71. eriparisukka 12.6.2017 8:17
   Tulos: +8 (40 ääntä)
   Huvitti lukea tätä kommenttiketjua. Itse kassatätinä voin kertoa että kaiken nähneenä, en yhtään ihmettele jos tämä Kirsin kertoma on mennyt näin että rouvashenkilö on oikeasti huutanut tälle lapselle. Tai sitten voi myös hyvinkin olla että Kirsi on liioitellut tapahtumaa. Aika mielenkiintoista kyllä tässä kommenteissa oli että yhden tekstin perusteella ihmiset on valmiita tuomitsemaan Kirsin automaattisesti, vaikka kukaan ei edes tiedä mitä on oikeasti tapahtunut.

   Lainaa

  72. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Jos vanhempi rouva tosiaan huusi lapselle, oli hän mielestäni tökerö. Silti pakkaavaa lasta pitäisi valvoa ja tässä äiti vaikuttaa siltä, että ihan sama vaikka toisen ostoksia olisikin hänen kassissaan. 70 senttiä voi kuitenkin olla vanhemmalle ihmiselle iso raha, vaikka nuoret eivät pidä alle euroa minään.

   Lainaa

  73. kääntynyt 13.6.2017 10:59
   Tulos: +6 (18 ääntä)
   Tulin tänne ajatellen et joo saakelin kakarat, mut Tepon kommentit käänsi ajattelun kyllä tosi nopeasti ihan vastakkaiseksi. Huhhuh.

   Lainaa

  74. Kyllästynyt 13.6.2017 11:10
   Tulos: +8 (32 ääntä)
   Kala: Äitini sanoi, että kyllä Kalalla on kaikki oikeudet meidän omia ostoksiamme katsella. Nainen tajusi virheensä ja alkoi nauraa. Että silloin kun minä olisin mukamas tehnyt virheen, niin minä ansaitsen siitä huutoa, mutta sitten kun nainen itse tekeekin virheen, niin se on naurun paikka. Ihme tantta. Sitten hän pahoitteli äidilleni. Ei minulle, vaan äidilleni. Ihan hillitöntä huutista nyt taas. Mitähän rouvan ois sitten pitänyt tehdä, alkaa sympatiasta itkemään?
   Tylsimys: Nelivuotiaan ei kuulu olla siellä hihnan päässä pakkaamassa ostoksia silloin kun äiti on vielä maksamassa ostoksia. Oon itsekin saanut jonkun pikkupojan äitin sättimään minua kun olen kieltänyt hänen lastaan koskemasta mun ostoksiin. Miksei se äiti kieltänyt vaikka huomasi, sitä en ymmärrä. Voi niitä lapsia opettaa tekemään asioita. Mutta oikeita asioita, ei vääriä.
   Ja auta armias, jos erehdyt kouluttamaan tai puuttumaan tällaisen piltin toimintaan. Sain erään äidin kerran kaupassa melkein kimppuuni, kun hänen juuri puheikäinen nuppunsa availi tyytyväisenä kylmäkaappien ovia ja jätti ne auki. Äidin kommentti asiaan oli "sä osaat ihan avata niitä ovia". Ohikulkiessani tokaisin vain äidille, että "kiinni ei näköjään vielä osaa kuitenkaan laittaa". Oli melkoinen soppa valmis.

   Lainaa

  75. Tulos: +10 (14 ääntä)
   teppo42: Vittu että vituttaa noi ihmiset jotka roudaa kakaroitaan kauppaan ja antaa niiden sitten tehdä asioita, vaikkapa pakata sitä kassia. Sitten joku homma jonka pitäisi sujua kolmessa sekunnissa kestääkin vittu minuuttikaupalla kun se kakara yrittää tehdä jotain ihan itse. Harjoitelkaa saatana kotona noita hommia!
   Tuletko lapsenvahdiksi? Nyt oli sellainen hakemus, ettei muut pärjää enää

   Lainaa

  76. Tulos: -3 (23 ääntä)
   Ihtiriekko: Kuka täysjärkinen ihminen alkaa huutaa 4-vuotiaalle lapselle pienen vahingon takia? Sanoo vaan että anteeksi, nuo herneet ovat kyllä minun. Propsit sellaiselle ihmiselle joka kykenee rauhallisesti vastaamaan ihmiselle joka huutaa ja itkettää pientä lasta. En nyt meinaa että Kirsi olisi toiminut “oikein” ja “näyttänyt hyvää esimerkkiä”, mutta miksi huonosti käyttäytyviä ihmisiä pitäisi mielistellä? Sitä paitsi eihän Kirsi edes huutanut takaisin. Nenäkkäästi vain tokaisi että ole hyvä vaan, tarkista ettei nyt muitakaan tavaroitasi eksynyt ostoksiemme joukkoon… Jos Kirsi olisi kiroillut tai muuta ymmärtäisin kyllä tämän haloon “huonon esimerkin näyttämisestä”. Parempihan se on jo pienenä oppia ettei anna kaikenlaisten kiusaajien kävellä yli, vaan pitää puolensa. Kunhan ei ala haukkua tai käyttää väkivaltaa, mitä Kirsi ei tehnyt.
   Tämä. Mitä tuollaisille töykeille haahkoille alkaa anteeksipyyntöjä inisemään, kun sanoo samalla tavalla takaisin niin saattavat jopa joskus oppia itsekin niitä kuuluisia käytöstapoja. Tuollaiset ihmiset ovat tottuneet kävelemään muiden yli ja paskovat alleen jos joku joskus napsauttaa vastaan samalla tavalla. Puolensa pitää osata pitää. Jos olisi ystävällisesti sanonut, että sori nyt taisi mennä mun herneet teidän pussiin, vastaus olisi ollut yhtä ystävällinen pahoittelu. Hyvä vaan että että on sisukas äiti.

   Lainaa

  77. Tulos: +2 (24 ääntä)
   Oma kersa sikailee ja se on toisen vika, woot?

   Lainaa

  78. Tulos: +5 (23 ääntä)
   Ouloord: Oma kersa sikailee ja se on toisen vika, woot?
   Oikeuttaako se silti huutamaan päin naamaa 4-vuotiaalle lapselle?

   Lainaa

  79. Tulos: +7 (25 ääntä)
   Kala:menin hihnan päähän katselemaan ostoksiamme. En edes koskenut mihinkään, nousin vain istumaan siihen kassan päässä olevalle “penkille” jossa on pikku roskis ja tilaa ostosten pakkaamiselle.
   Tässä tapahtui se virhe. Se alusta on tarkoitettu ainoastaan kauppakassien täyttämiseen, ei pikkupirpanoiden kiipeilytelineeksi.

   Lainaa

  80. Tulos: +6 (6 ääntä)
   #menkkaraivo: Olihan tuo Kirsin käytös aikamoista ylireagointia, mutta veikkaisin johtuvan hänen luonteesta eikä kuun ajasta : ) Oikeastaan tuollaisen sanominen vain vahvistaa sitä käsitystä, että nainen voisi “menkkapäissään” jotenkin oikeutetusti vetää raivareita. E-Pillerien käyttäjänä hormonit vaikuttavat mielialaani menkkojen aikaan paljonkin, mutta osaan silti käyttäytyä hyvin kanssaihmisiä kohtaan, ja jos oikeasti ärsyttää niin olen sitten vain hiljaa enkä järjestä jotain kohtausta. Kyllä aikuinen ihminen pystyy itseään hillitsemään, oli hormonaalinen tai ei. Ironisesti taidan tätä pitkää kommenttia rustata juuri siksi että on se aika kuusta :DDDD
   Tää meni ehdottomasti mun feissarimokien kommenttiosion lempparikommenttien kärkeen

   Lainaa

  81. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Toj Karin: Todennäköisesti Mari “aktiivisesti halusi” laitteiden yhdistyvän. Miksi muutenkaan se olis ruennut sitä kokeilemaan. Itselleni tulee mieleen useampikin skenaario, miten handsfree on yhdistynyt väärään laitteeseen. Esim. autojen sisäänsakennetut bluetooth-yhteydet eivät aina tarvitse käyttäjältä mitään toimia parittuakseen.
   Palturia koko tarina. Autojen bluetooth vaatii kirjoittamaan auton ilmoittaman koodin, jotta saat BT yhdistetty.

   Lainaa

  82. bananaforscale 13.6.2018 14:44
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Huhhahhei!: Siis HF lukittautui toiseen kännykkään kesken puhelun? Jaa-a… ettei vain olisi bullshittia koko juttu.
   Jengi pitää bt:tä päällä, oletusasetuksilla ja pahimmillaan automaattisest kytkee kun tulee kantamalle... Mä saan uskottua että toi on ainakin mahollinen.

   Lainaa

  83. Tulos: +3 (13 ääntä)
   teppo42: En ole sarkastinen. Kakarat ei kuulu minnekään kunnon ihmisten ilmoille ikinä missään. Kasvattakaa ne ensin siellä kotona ja tuokaa sitten vasta ulos sieltä. Ja se on todellakin TEIDÄN tehtävä kasvattaa ne kakarat, eikä koko muun yhteiskunnan. Eikä todellakaan tarvitse “harjoitella” jotain tavaran pakkaamista tai kaupassa käyntiä tai mitävaan normaalitoimintaa, ne on täysin itsestäänselviä hommia jotka ymmärtää jokainen ihan vain päättelemällä ja oivaltamalla.
   Miten voit Teppo42 olla noin tolkuttoman tyhmä? Eihän se lapsi sitä tavaroiden pakkaamista siinä tilanteessa opettele vaan hän opettelee toimimaan yhteiskunnassa. Hän oppii että ne ruokatarvikkeet ei kävele itsestään sinne kaappiin vaan ne pitää hakea ja ostaa. Hän opettelee toimimaan oman laumansa hyväksi ja ymmärtämään että kaiken eteen on tehtävä jotakin. Ymmärrän kyllä että tämä on kaltaisellesi vaikea tajuta kun ei ole pienenä otettu mukaan perheen jokapäiväisiin askareisiin. Näin kuitenkin kasvatamme tasapainoisia kansalaisia jotta heistä ei tulisi sinun kaltaisia itsekeskeisiä vajakkeja.

   Lainaa

  84. Lukematon käärme 8.1.2021 18:18
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Rakastan näitä kommentteja ihmisiltä jotka tietää mitä siellä kassalla tapahtui ja kuka huusi kuinkakin kovaa ja kenelle :D Kaikille lapsivihaajille joilta ei heru yhtään armoa vanhemmille joiden lapset tekee pienenkin virheen: Eläkesysteemi ja vanhainkodit pitäisi poistaa. Sitten te jotka vihaatte kaikkia itseänne nuorempia, saisitte vanhana kuolla rauhassa nälkään paskat housussa yksiöissänne kun kukaan ei teistä huolehdi, kun itse ette olleet parhaassa iässänne valmiita huolehtimaan kenestäkään. Niinkuin vanhoina hyvinä aikoina. Minun kakarat maksaa teidän eläkkeet ja pitää suomea pystyssä kun olette vanhainkodissa. Vähän kunnioitusta näille ihanille rääkyville räkänokille. Olette jotenkin ihmisyydestä, yhteiskunnasta ja koko maailmasta vieraantuneita, ja oman kuolevaisuutenne unohtaneita. Kaikkien pitäisi huolehtia vain itsestään. Parhaassa iässänne unohdatte, että olette itsekin olleet avuttomia lapsia ja tulette avuttomiksi vielä ennen kuolemaanne.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: herneet, kassa, kauppa, kaupassa, gigantti, handsfree, puhelu

 • Uusimmat

 • Kategoriat