Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ohjeita Jumalalta

Ruokavinkkejä suoraan taivaasta.
Ohjeita Jumalalta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1538 (1546 ääntä)
   No jo on tullut tarkat ohjeet

   Lainaa

  2. Tulos: +535 (601 ääntä)
   Kristittynä sanon että hän on nyt itse oma Jumalansa, toi on jo liikaa...

   Lainaa

  3. Tulos: +907 (911 ääntä)
   Siinäpä se onkin kesän uusi diettivillitys - Jumaladieetti! Nyt on nimittäin auktoriteettiä dieetin Luojalla eikä taas ole taustalla vain joku poikkitieteilevä hörhö!

   Lainaa

  4. Tulos: -78 (106 ääntä)
   Kommentteja odotellessa

   Lainaa

  5. Tulos: +96 (122 ääntä)
   Voi herranjumala...

   Lainaa

  6. Tulos: +360 (382 ääntä)
   Edes vanhassa testamentissa jossa Jumala antoi ohjeita ihmisille suoraan ei ollut missään vaiheessa mitään noin tarkkaa. Eikös se sanonta mene että "Devil is in the details"?

   Lainaa

  7. mörökölli minut vieköön 6.6.2017 1:25
   Tulos: +441 (471 ääntä)
   Hyvä se jonkun pyhän hengen on käskeä vesipaastolle, kun itsellä ei ole ruumista. Millähän se pyhä henki muuten elää, pyhällä hengelläkö?

   Lainaa

  8. Heppatyttö98 6.6.2017 1:26
   Tulos: +153 (179 ääntä)
   Luonnonvalintaa odotellessa.

   Lainaa

  9. Tulos: +187 (211 ääntä)
   Ei voi tollanen vesidieetti olla terveellistä mut toisaalta Tanja ei muutenkaan oikeen terveellä kuulosta!

   Lainaa

  10. Tulos: +544 (548 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää miten Jumala lähetti nämä ruokaohjeet ja tekisikö myös saliohjelmia?

   Lainaa

  11. Tulos: +349 (365 ääntä)
   Yritin keksiä tähän hauskaa murjaisua, mutta oikeasti mua lähinnä säälittää, huvittaa ja pelottaa, että on oikeasti olemassa ihmisiä, jotka ottaa henkimaailmalta käskyjä voin suolapitoisuudesta, sohvan väristä ja väärinajattelevien sortamisesta. Voiko tuollainen psykoosi puhjeta ihan normaalille ihmiselle vai vaatiko se oikeasti jotain ponnistelua?

   Lainaa

  12. Mielenterveys horjuu 6.6.2017 2:19
   Tulos: +255 (267 ääntä)
   Psykoosi näkyy monella lailla ja tässä on sen yksi ilmenemismuoto. Mulla on fb-kavereina kolme erilaista psykoosipotilasta (joista yksi laittaa jumala/jeesus juttuja jatkuvasti) ja aina päivityksistä huomaa millon ollaan lähestymässä sairaalakuntoa. Toivottavasti joku saa Tanjan hoitoon ennen ku se tappaa ittensä noilla dieeteillään.

   Lainaa

  13. Tulos: +141 (145 ääntä)
   Jeesus on mun personal trainer!

   Lainaa

  14. Tulos: +152 (158 ääntä)
   Saikohan Tanja kyseiset ohjeet kivitauluissa?

   Lainaa

  15. Tulos: +232 (244 ääntä)
   Ei ihme että Jumala ei auta niitä hätää kärsiviä ja antaa kaiken pahan tapahtua, sillä on selvästi kiire suunnitella ruokaohjeita.

   Lainaa

  16. Tulos: -38 (68 ääntä)
   102938: Kristittynä sanon että hän on nyt itse oma Jumalansa, toi on jo liikaa…
   Eikös jumala luonut ihmisen omaksi kuvakseen. Itse ymmärrän sen niin että jokainen on oman itsensä jumala. Älä pidä muita jumalia ym. "ohjeet" löytyy kirjasta. Valitse itsellesi sopivat ja kunnioita jumalaa.

   Lainaa

  17. ilkeakakara 6.6.2017 4:23
   Tulos: -57 (123 ääntä)
   Mites nää ohjeet allahilta? Miten nää vannoutuneet muslimit pärjää nyt pohjoisosissa maailmaa kun Ramadan on kesällä ja ei sais syödä auringon ollessa esillä. Mutta kun se ei laske kun ihan pariksi tunniksi. D:

   Lainaa

  18. Tulos: +285 (293 ääntä)
   Voin siis ihan nähdä sen valoa hohtavan arkkienkelin antamassa Tanjalle näitä ohjeita taivaallisen kuoron taustalla laulaessa. "...ja sen voin, jota sinä olet joka aterialla ruokalusikallisen syövä, tulee suolaa alle 3 prosenttia sisältämän, tai muutoin on se Jumalan silmissä kauhistus."

   Lainaa

  19. Tulos: +145 (151 ääntä)
   Nyt jäi vain mietityttämään, että mites se muu juomapuoli. Että jos vesi muuttuu vaikka ihan vahingossa viiniksi, niin saako sitä juoda?

   Lainaa

  20. Tulos: -37 (49 ääntä)
   mörökölli minut vieköön: Hyvä se jonkun pyhän hengen on käskeä vesipaastolle, kun itsellä ei ole ruumista. Millähän se pyhä henki muuten elää, pyhällä hengelläkö?
   Sopiva nimimerkki helluntaiviestisi sisältö huomioiden.

   Lainaa

  21. Tulos: -56 (104 ääntä)
   Mielenterveys horjuu: Psykoosi näkyy monella lailla ja tässä on sen yksi ilmenemismuoto. Mulla on fb-kavereina kolme erilaista psykoosipotilasta (joista yksi laittaa jumala/jeesus juttuja jatkuvasti) ja aina päivityksistä huomaa millon ollaan lähestymässä sairaalakuntoa. Toivottavasti joku saa Tanjan hoitoon ennen ku se tappaa ittensä noilla dieeteillään.
   Mitä vikaa noissa ohjeissa oli? Ihan terveellinen ruokavalio tuo on. Ei tuohon mitään kuole.

   Lainaa

  22. Tulos: +108 (118 ääntä)
   Nyt on tainnut jumala tulla lihaksi ja vereksi Bull Mentulan muodossa.

   Lainaa

  23. Tulos: +68 (72 ääntä)
   ilkeakakara: Mites nää ohjeet allahilta? Miten nää vannoutuneet muslimit pärjää nyt pohjoisosissa maailmaa kun Ramadan on kesällä ja ei sais syödä auringon ollessa esillä. Mutta kun se ei laske kun ihan pariksi tunniksi. D:
   Omalla työpaikalla on Ramandamia viettävä nainen työharjoittelussa. Lapset saa syödä pienen välipalan ja itse koko perheen ruokailu tapahtuu about 24 aikaan kun on "pimeää".

   Lainaa

  24. Edward Möller 6.6.2017 7:11
   Tulos: -3 (45 ääntä)
   Muslimien dietistä en ole kuullut, mutta katkaisuhoidosta sitäkin useammin. :D

   Lainaa

  25. Tulos: +138 (154 ääntä)
   Lentävä spagettihirviö antoi tarkat ohjeet minulle 1 kilo täysjyväpastaa ja ruokajuomaksi n.400g jauheliha kastiketta

   Lainaa

  26. Tulos: +63 (69 ääntä)
   Kuuluuko kyseiseen ruokavalioon myös psyykelääkkeet?

   Lainaa

  27. Tulos: +93 (101 ääntä)
   Jugurttia munakkaalla ja kalalla, my favorite!

   Lainaa

  28. Tulos: +98 (108 ääntä)
   ilkeakakara: Mites nää ohjeet allahilta? Miten nää vannoutuneet muslimit pärjää nyt pohjoisosissa maailmaa kun Ramadan on kesällä ja ei sais syödä auringon ollessa esillä. Mutta kun se ei laske kun ihan pariksi tunniksi. D:
   Höh, lähes joka vuosihan ramadanin alkaessa tuosta on mediassa haastateltu imaameja, että mitenkäs täällä Suomessa homma hoidetaan, jos aurinko ei tahdo laskea. Konsteja on monia, mutta useimmiten suositellaan noudattamaan Mekan auringonlaskun aikoja.

   Lainaa

  29. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Jamppa: Siinäpä se onkin kesän uusi diettivillitys – Jumaladieetti! Nyt on nimittäin auktoriteettiä dieetin Luojalla eikä taas ole taustalla vain joku poikkitieteilevä hörhö!
   Koneiston suunnittelija varmaan tietää parhaiten mikä ravinto kelpaa parhaiten polttoaineeksi :D

   Lainaa

  30. Tulos: +40 (66 ääntä)
   Jos kookosöljy tukkii verisuonet, niin mites nuo jugurit, voit, munakkaat ja lihakset... Öljy ei toki terveellistä ole ympärysmitan kannalta, mutta kolesterolihan ne suonten tukokset tekee.

   Lainaa

  31. Tulos: -14 (30 ääntä)
   mörökölli minut vieköön: Hyvä se jonkun pyhän hengen on käskeä vesipaastolle, kun itsellä ei ole ruumista. Millähän se pyhä henki muuten elää, pyhällä hengelläkö?
   No silläpä juuri. Mörökölli sinut vieköön.

   Lainaa

  32. Jumalalliset ohjeet 6.6.2017 9:53
   Tulos: +111 (115 ääntä)
   Tarkistin juuri Jumalan laatimat ruokaohjeet: Minä annan teille kaikki siementä tekevät kasvit, joita maan päällä on, ja kaikki puut, joissa on siementä kantavat hedelmät. Olkoot ne teidän ravintonanne. Taisi tiedonkulussa Tanjan suuntaan tapahtua jonkinlainen häiriö, kun keksityt ohjeet ei juurikaan muistuta tuota.

   Lainaa

  33. Tulos: -45 (65 ääntä)
   Kookosöljy tukkii verisuonet? Ei, kyllä se on ihan rypsiöljy.

   Lainaa

  34. Tulos: -22 (48 ääntä)
   ilkeakakara: Mites nää ohjeet allahilta? Miten nää vannoutuneet muslimit pärjää nyt pohjoisosissa maailmaa kun Ramadan on kesällä ja ei sais syödä auringon ollessa esillä. Mutta kun se ei laske kun ihan pariksi tunniksi. D:
   Ei se edes ole aitoa paastoa, mm. buddhalaiset paastoavat oikeasti eli ovat syömättä pitkiä aikoja.

   Lainaa

  35. Tulos: +40 (78 ääntä)
   Jamppa: Höh, lähes joka vuosihan ramadanin alkaessa tuosta on mediassa haastateltu imaameja, että mitenkäs täällä Suomessa homma hoidetaan, jos aurinko ei tahdo laskea. Konsteja on monia, mutta useimmiten suositellaan noudattamaan Mekan auringonlaskun aikoja.
   Oon käsittänyt että islamilaisen perinteen mukaan ruokaa voi syödä yöllä sen takia, koska allah ei näe kauhean hyvin pimeässä, tai nukkuu. tjsp. Näin muslimit voivat tehdä pimeässä kaikkea mistä allah ei voi suuttua. Tavallaan he koittavat juksata jumalaa tällä tavalla. Tekopyhää? Ehkä. Mut tavallaan koomisen hauska perinne. Kai.

   Lainaa

  36. mitä nyt taas 6.6.2017 11:16
   Tulos: +2 (50 ääntä)
   morso: Oon käsittänyt että islamilaisen perinteen mukaan ruokaa voi syödä yöllä sen takia, koska allah ei näe kauhean hyvin pimeässä, tai nukkuu. tjsp. Näin muslimit voivat tehdä pimeässä kaikkea mistä allah ei voi suuttua. Tavallaan he koittavat juksata jumalaa tällä tavalla. Tekopyhää? Ehkä. Mut tavallaan koomisen hauska perinne. Kai.
   No oot kyllä käsittänyt väärin.

   Lainaa

  37. kristallipallo 6.6.2017 14:47
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Jos sillä Jumpella on aikaa antaa ruokaohjeita, niin kai se nyt ehtii yhet maksatukoksetkin hoidella? Ei mut ihan oikeesti. Tiedän yhden psykoosin aikoinaan kokeneen himouskovaisen, jolta tulee just ton tasosia juttuja. Kyseisestä henkilöstä kyllä huomaa, että psykoosi on selkeästi jättänyt jälkensä.

   Lainaa

  38. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Tulee mieleen Genesiksen kappale "Jesus He Knows Me", jossa laulaja Phil Collins esittää TV-pastoria, joka väittää että Jumala on antanut hänelle tehtäväksi kerätä 18 miljoonaa dollaria.

   Lainaa

  39. Eero Tikka 6.6.2017 15:06
   Tulos: +16 (32 ääntä)
   Mielenterveys horjuu: Psykoosi näkyy monella lailla ja tässä on sen yksi ilmenemismuoto. Mulla on fb-kavereina kolme erilaista psykoosipotilasta (joista yksi laittaa jumala/jeesus juttuja jatkuvasti) ja aina päivityksistä huomaa millon ollaan lähestymässä sairaalakuntoa. Toivottavasti joku saa Tanjan hoitoon ennen ku se tappaa ittensä noilla dieeteillään.
   Pelkällä vedellä eläminen pitemmän aikaa on kyllä vaarallista, mutta tuo vähähiilihydraattinen dieetti kuulostaa ihan terveelliseltä.

   Lainaa

  40. Tulos: +55 (63 ääntä)
   mitä nyt taas: No oot kyllä käsittänyt väärin.
   Lentokoneessa eräs muslimi kertoi minulle pieni shottilasi kädessä, että meren yläpuolella saa juoda alkoholia koska Allah ei näe sinne.

   Lainaa

  41. maanpetturit! 6.6.2017 15:21
   Tulos: -81 (99 ääntä)
   ilkeakakara: Mites nää ohjeet allahilta? Miten nää vannoutuneet muslimit pärjää nyt pohjoisosissa maailmaa kun Ramadan on kesällä ja ei sais syödä auringon ollessa esillä. Mutta kun se ei laske kun ihan pariksi tunniksi. D:
   Nyt kun muslimit tulee tänne nii kohta meillä ei ramadanin aikaan saa syödä kukaan muuta kun auringonlaskun aikaan. Sitähän nämä päättäjät haluaa tännekin.

   Lainaa

  42. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Tintin: Ei voi tollanen vesidieetti olla terveellistä mut toisaalta Tanja ei muutenkaan oikeen terveellä kuulosta!
   Kovin ikävää, mutta tuo Jumalan ääni on häiriötoimintaa ohimoaivokuorella. Siihen auttaa sähköhoito.

   Lainaa

  43. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Kurppa: Nyt jäi vain mietityttämään, että mites se muu juomapuoli. Että jos vesi muuttuu vaikka ihan vahingossa viiniksi, niin saako sitä juoda?
   Ryyppäsi Nooakin vedenpaisumuksen jälkeen ittensä viinillä tainnoksiin.

   Lainaa

  44. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Ei käynyt selväksi että millä metodilla Jumala (tai Pyhä Henki, whatever) näitä ohjeita jakelee, tuleeko sieltä joka aamu WhatsApp -viestinä "Ylipäällikön päiväkäsky" vai mites tuo niinku käytännössä toimii? Kieltämättä elämä olisi monin paikoin helpompaa tuollaisella järjestelyllä. Nyt kun joutuu toisinaan ottamaan ihan itsekin vastuuta tekemisistään. Tuolleen vois olla vaan että "Herran haltuun, daa!".

   Lainaa

  45. ilkeakakara 6.6.2017 17:13
   Tulos: +78 (94 ääntä)
   maanpetturit!: Nyt kun muslimit tulee tänne nii kohta meillä ei ramadanin aikaan saa syödä kukaan muuta kun auringonlaskun aikaan. Sitähän nämä päättäjät haluaa tännekin.
   Jep. Niinhän sitä kävi kun kristinuskokin tuli tänne. Ihan vähän aikaa sit pääsiäisen jälkeenhän syöminen oli laissa kielletty.. Eiku. Hei nyt herätys! Eiköhän siitä muslimeiden tulosta tänne seuraa korkeintaan muutama uusi juhlapyhä. Kaks sukupolvea eteenpäin niin muslimien vastaus kysymykseen "Miksi ramadan on olemassa?" On sama kun perus länsimaisella kristityllä kysymykseen "Miksi helatorstai on olemassa?" -En tiedä, mutta siitä saa palkallisen vapaapäivän.

   Lainaa

  46. Toimistovosu 6.6.2017 17:23
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   ...jo joutui armas aika...

   Lainaa

  47. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Jeesuksen ruumista ja verta ei kai sitten saa nauttia, jotta kalorimäärät pysyvät kurissa ja jottei tule nautittua nk. höttöhiilareita.

   Lainaa

  48. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Uskovaiset. ^3^

   Lainaa

  49. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Tuomari: Uskovaiset. ↑3↑
   Vau, okei, tuo hymiö ei toimi täällä nyt yhtään..

   Lainaa

  50. Kilokalori 6.6.2017 22:23
   Tulos: +5 (35 ääntä)
   Oikeasti laihtuakseen 14kg kahdessa viikossa ruumiista pitäisi poistua noin 140000 kcal energiaa eli 10000 kcal päivässä; yksi laihdutettu painokilo vastaa noin 10000 kcal ruokaa. Toki ensimmäiset pari kiloa on hiilarivarastoja ja vettä, mutta ne täyttyvät kun hiilareita taas saa, ja vettähän tässä ei ole rajoitettukaan. Normaalisti ihminen kuluttelee noin 2000kcal päivässä, joten jos vesipaastolla ei syö mitään, niin tuo määrä häviää energiana kehosta "automaattisesti". Laihduttaakseen kilon päivässä, laihtumiseen vaadittavat ylimääräiset 8000 kcal päivässä pitäisi 60-kiloisen naisihmisen kuluttaa esim. harrastamalla todella hikistä aerobikkiä 16 tuntia. Ilman haukkaustakaan ruokaa. Sanonpa vaan, että Tanja vähän on huijannut jumalaisen vesipaastonsa vaikutuksia.

   Lainaa

  51. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Kyllähän paino laskee (väliaikaisesti) paljonkin, jos paastoaa... Mietin, josko sentään 14 kg, mutta mahtaisiko sekin olla mahdollisuuksien rajoissa, jos lähtöpaino on suuri? Ei se tietenkään "oikeaa" laihtumista ole, vaan nestettä lähtee. Omat - traagisen toistuvat :) - laihdutuskokemukseni kertovat, että tavallisella, maltillisellakin laihduttamisella, jossa tähdätään 0,5 kg viikkotahtiin, putoaa paino parilla ekalla viikolla enemmän. Varmaan se perustuu siihen, että ennen ryhtiliikettä elämäntavat ovat olleet perseestä, ja hedonistinen ruokavalio on aiheuttanut nesteturvotusta, joka sitten tolkun päivän koittaessa häviää. Nesteen poistumisella selittynee myös se, että kerran nuoruudessani sain neljän päivän tappodieetillä mahtumaan juhlamekon, jossa aloittaessani jäi vetoketjun sulkeminen viidestä sentistä kiinni. Mikään osa tästä tiedosta/spekulaatiosta ei sitten tullut Jumalalta. Jumala ei myöskään - vielä - ole antanut supervoimia pysyä poissa hedonismin tieltä, ja niinpä, kun laihdun 10 kg, lihon 15. Tätäkö sillä tarkoitetaan, että Herra antaa kullekin vain sellaisen taakan, jonka jaksaa kantaa? ( <- Tuo ei muuten ole totta niin henkisessä kuin läskillisessäkään mielessä.)

   Lainaa

  52. Tulos: -9 (27 ääntä)
   Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne. Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä." Matteus 11:28‭-‬30

   Lainaa

  53. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Savariini: Ryyppäsi Nooakin vedenpaisumuksen jälkeen ittensä viinillä tainnoksiin.
   No mieti mitä itse tekisit jos huomaisit olevasi ruotsinlaivalla keskivertoa pahemmassa syysmyrskyssä ja ympärillä hiihtää pelkkiä eläimiä? Ja risteilyisäntä kuuluttaa että sori kauheesti mutta maata ei näkyvissä, että tämä risteily saattaa nyt hieman kestää. Ystävällisesti muistuttaa vielä lopuksi että laivan myymälät palvelevat normaalisti hieman poikkeuksellisista sääolosuhteista huolimatta - ainakin niin kauan kuin tavaraa riittää.

   Lainaa

  54. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Hittoon atkinsit, paleot ym. Ku psykoosi tulille ja jumaldieetille

   Lainaa

  55. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Kilokalori: Oikeasti laihtuakseen 14kg kahdessa viikossa ruumiista pitäisi poistua noin 140000 kcal energiaa eli 10000 kcal päivässä; yksi laihdutettu painokilo vastaa noin 10000 kcal ruokaa. Toki ensimmäiset pari kiloa on hiilarivarastoja ja vettä, mutta ne täyttyvät kun hiilareita taas saa, ja vettähän tässä ei ole rajoitettukaan. Normaalisti ihminen kuluttelee noin 2000kcal päivässä, joten jos vesipaastolla ei syö mitään, niin tuo määrä häviää energiana kehosta “automaattisesti”. Laihduttaakseen kilon päivässä, laihtumiseen vaadittavat ylimääräiset 8000 kcal päivässä pitäisi 60-kiloisen naisihmisen kuluttaa esim. harrastamalla todella hikistä aerobikkiä 16 tuntia. Ilman haukkaustakaan ruokaa. Sanonpa vaan, että Tanja vähän on huijannut jumalaisen vesipaastonsa vaikutuksia.
   Menee mutulla, mutta muistelen että joissain extreme-purjehduksissa saattoi kulutus olla tuota luokkaa. Veneiden miehistöt laihtuivat purjehduksen aikana miltei 20kg, tosin, tosin kisan kesto oli pidempi kuin 2 vkoa ja miehistöt myös tankkasivat reilusti kisan aikana,mutta kulutus suurempi, kuin oli mahdollista kuljettaa muonaa mukana ja ehtii syödä.

   Lainaa

  56. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Kilokalori: Oikeasti laihtuakseen 14kg kahdessa viikossa ruumiista pitäisi poistua noin 140000 kcal energiaa eli 10000 kcal päivässä; yksi laihdutettu painokilo vastaa noin 10000 kcal ruokaa. Toki ensimmäiset pari kiloa on hiilarivarastoja ja vettä, mutta ne täyttyvät kun hiilareita taas saa, ja vettähän tässä ei ole rajoitettukaan. Normaalisti ihminen kuluttelee noin 2000kcal päivässä, joten jos vesipaastolla ei syö mitään, niin tuo määrä häviää energiana kehosta “automaattisesti”. Laihduttaakseen kilon päivässä, laihtumiseen vaadittavat ylimääräiset 8000 kcal päivässä pitäisi 60-kiloisen naisihmisen kuluttaa esim. harrastamalla todella hikistä aerobikkiä 16 tuntia. Ilman haukkaustakaan ruokaa. Sanonpa vaan, että Tanja vähän on huijannut jumalaisen vesipaastonsa vaikutuksia.
   Sen verran tohon että 1 kg rasvaa on 9000kcal. Mutta painoa pudottaessa (etenkin tuolla tyylillä) tuhoutuu myös valtavasti lihasta joka taas sitoo itseensä paljon nestettä. Voitaneen myös olettaa kyseisen henkilön olleen mahdollisesti ylipainoinen joten kulutuskin on luonnollisesti korkeampi. Lisäksi kun ylimääräiset nestekertymät ja ulosteen painon lisää tohon neljääntoista kiloon niin on periaatteessa ihan mahdollinen.

   Lainaa

  57. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Edelleen ihmetyttää että aikuiset ihmiset elää satuolentojen/kirjojen ohjeiden mukaan.Oli sitten kyse dieetistä tai mistä tahansa omaan elämään koskevasta asiasta.

   Lainaa

  58. itseäni kuuntelin 7.6.2017 19:25
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Jos puhutaan toimivista dieeteistä, niin niiden on oltava sellaisia, että niiden kanssa pystyy elämään - eli ei tule jojoilua, joka yleensä johtaa lähtöpistettä huonompaan loppupisteeseen. Ei siis tappomeininkiä, ei kaikkea hyvää ja herkullista kieltolistalle jne. Itselle vegaani-ruokavalio on ollut juurikin tätä; myös herkkuja saa syödä, eikä tarvitse pitää itseään nälässä. Mutta kun päivittäisen perusaterian energiamäärä ei ole yli oman tarpeen, niin asiat pysyvät luonnostaan tasapainossa. Eläinkunnan tuotteista kun ainakin minulle tuppasi tulemaan kaloreita helposti yli oman kulutuksen, vaikka annokset olivatkin määrällisesti kohtuukokoisia (en ole ikinä ollut santsaaja-tyyppiä).

   Lainaa

  59. Moka itsekin 8.6.2017 8:23
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kookosöljyn etäpesäkkeisiin kuolin itsekin, mutta herra herätti!

   Lainaa

  60. hatsikeuhko 8.6.2017 15:04
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   No nyt se selvis miks kristittyjen jumala ei vastaa rukouksiin: Gubbella on kiire toimia ravitsemusterapeuttina sen lisäksi, että juttelee hourupäille niiden pattereiden tai lemmikkien kautta, puhumattakaan kaikista paahtoleipiin, lautakasoihin, tukkahiusjatkesäkkyröihin ja käytettyihin vaippoihin ilmestymisistä.

   Lainaa

  61. Tulos: -11 (11 ääntä)
   Coocos: Jos kookosöljy tukkii verisuonet, niin mites nuo jugurit, voit, munakkaat ja lihakset… Öljy ei toki terveellistä ole ympärysmitan kannalta, mutta kolesterolihan ne suonten tukokset tekee.
   Tulehdus verisuonessa tukoksen tekee,,krooninen hiljainentulehdus, Kannattaa lukee!!! Omega-6 kasvisrasvaa ei saa liikaa syödä ja omega-3 pitoista kalaa paljon ruokavalioo.

   Lainaa

  62. Housen viisauksia 14.6.2017 0:02
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   "Jos puhut jumalalle, se on uskoa. Jos jumala puhuu sinulle, se on psykoosi"

   Lainaa

  63. Tulos: +8 (10 ääntä)
   morso: Oon käsittänyt että islamilaisen perinteen mukaan ruokaa voi syödä yöllä sen takia, koska allah ei näe kauhean hyvin pimeässä, tai nukkuu. tjsp. Näin muslimit voivat tehdä pimeässä kaikkea mistä allah ei voi suuttua. Tavallaan he koittavat juksata jumalaa tällä tavalla. Tekopyhää? Ehkä. Mut tavallaan koomisen hauska perinne. Kai.
   Ei muuten pidä paikkaansa. Ihan höpö juttuja, jota joku on pilkallaan keksinyt. Kannattaisi ottaa asioista selvää itse, eikä uskoa kaikkea mitä kuulee.

   Lainaa

  64. bananaforscale 13.6.2018 15:15
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Valehtelee. 14 kilon pudotus kahteen viikkoon on kilo päivässä, ja kilon pudottaminen vaatii tollasen 6000 kcal leikkaamisen, ja kun perustarve on 2000 kcal paikkeilla niin kolmannes tosta vois *ehkä* olla jotenkin teoreettisest mahollinen.

   Lainaa

  65. Lukematon käärme 8.1.2021 18:22
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   bananaforscale: Valehtelee. 14 kilon pudotus kahteen viikkoon on kilo päivässä, ja kilon pudottaminen vaatii tollasen 6000 kcal leikkaamisen, ja kun perustarve on 2000 kcal paikkeilla niin kolmannes tosta vois *ehkä* olla jotenkin teoreettisest mahollinen.
   Tommosella paastolla nestettä voi lähteä useampi kilo.

   Lainaa

  66. Lukematon käärme 8.1.2021 18:22
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Tyypillinen karppaaja.

   Lainaa

  67. Juovikas appelsiini 26.7.2021 20:38
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   bananaforscale: Valehtelee. 14 kilon pudotus kahteen viikkoon on kilo päivässä, ja kilon pudottaminen vaatii tollasen 6000 kcal leikkaamisen, ja kun perustarve on 2000 kcal paikkeilla niin kolmannes tosta vois *ehkä* olla jotenkin teoreettisest mahollinen.
   Rasva palaa silleen, ap puhui vain 14 kilosta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ruokavalio, uskonto, jumala, hiilihydraatit, kookosöljy, paasto