Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 80

Ovela kassatäti kaipaa seuraa.
Kohtaamisia kaupoilla, osa 80

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1487 (1527 ääntä)
   Christina oli kyllä ihanan rento! Liikaa on tullut luettua tarinoita sairaalloisen mustasukkaisista ihmisistä että tuli ihan hyvä mieli

   Lainaa

  2. TheDeerHunter 27.6.2017 1:21
   Tulos: +885 (913 ääntä)
   Christinalla on kyllä ihanan rento lähestymistapa likan 'smootheihin' stalkkausyrityksiin :D Yleensä täällä Feissarimokissa saa lukea mustasukkaisuustapauksista, joissa on on mukana ylidramaattista suhtautumista..

   Lainaa

  3. Tulos: +451 (541 ääntä)
   Kassatädilla oli joku muu patukka mielessä.Slurps.

   Lainaa

  4. Tulos: -97 (123 ääntä)
   Pysin

   Lainaa

  5. Tulos: +360 (416 ääntä)
   M: Kassatädilla oli joku muu patukka mielessä.Slurps.
   Taitaa tyttö tietää että seinän takana olisi patukkaa tarjolla

   Lainaa

  6. Tulos: +281 (319 ääntä)
   Epätoivoinen Motonetin kassa.

   Lainaa

  7. Tulos: +1050 (1112 ääntä)
   Aika todella laitonta muuten pyytää työn varjolla henkkarit ja sitten käyttää niistä saamiaan tietoja noin.

   Lainaa

  8. Tulos: +475 (485 ääntä)
   Motonetin kanta-asiakaskorttina toimii ajokortti.

   Lainaa

  9. Onkos tässä 27.6.2017 4:39
   Tulos: +323 (341 ääntä)
   Mitä siellä Motonetin henkilörekisteriselosteessa sanotaankaan rekisterin käyttötarkoituksesta

   Lainaa

  10. Tulos: -92 (134 ääntä)
   Onkos tässä: Mitä siellä Motonetin henkilörekisteriselosteessa sanotaankaan rekisterin käyttötarkoituksesta
   No ei varmaankaan ehtiny mennä tiedot mihinkään rekisteriin, jos vilkaisi vain nimen ajokortista.

   Lainaa

  11. Tulos: +436 (442 ääntä)
   Motonet - Stalkkaavan ihmisen tavaratalo

   Lainaa

  12. Tulos: -67 (109 ääntä)
   Btw: Aika todella laitonta muuten pyytää työn varjolla henkkarit ja sitten käyttää niistä saamiaan tietoja noin.
   No jep jäbä pölli mun nikin :D

   Lainaa

  13. Tulos: +99 (115 ääntä)
   Jaahas, pitääkin käydä ostamassa moottoriöljyt...

   Lainaa

  14. jukkapalmu 27.6.2017 9:34
   Tulos: +58 (236 ääntä)
   Ajokortin kysyminen on se Motonetin tapa tallentaa takuukuitit omiin tietoihin ja kaikki muu on tän naisen mielikuvituksen ja sen "Mitäs jos tässä käykin näin"- ajatuksen tuotetta.

   Lainaa

  15. Muumi (kopio) 27.6.2017 9:46
   Tulos: +179 (189 ääntä)
   Oliko vapaa kassa?

   Lainaa

  16. Tulos: +224 (240 ääntä)
   jukkapalmu: Ajokortin kysyminen on se Motonetin tapa tallentaa takuukuitit omiin tietoihin ja kaikki muu on tän naisen mielikuvituksen ja sen “Mitäs jos tässä käykin näin”- ajatuksen tuotetta.
   Koska kuka edes hyväksyy jonkun tuntemattoman facebook-kaverikutsun?? "Oli poistunut mieheni kaverilistalta aamuun mennessä."

   Lainaa

  17. Tulos: +15 (47 ääntä)
   Motonetissa ei kyllä kysytä ajokorttia/henkkareita vaan kanta-asiakaskorttia, vaikka ajokortti voikin toimia kanta-asiakaskorttina...
   Pekka: Motonetin kanta-asiakaskorttina toimii ajokortti.

   Lainaa

  18. Tulos: +62 (74 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää, mistä Pirita on ottanut kauhan.

   Lainaa

  19. Tulos: -101 (287 ääntä)
   Papereiden kysyjä nainen ja näyttäjä mies: "Iihihihii voi hellanduudelis miten ihanan epätoivoista, jatka vaan samaan malliin niin kyllä vielä tärppää" Papereiden kysyjä mies ja näyttäjä nainen: Hirveä someraivo päälle, potkut Motonetistä, poliisit kaartaa pihaan ja sakot + rikosseuraamukset kaikista mahdollisista yksityisyyssuojan rikkomuksista, lopuksi munista hirtto lähimpään lyhtypylvääseen feministien toimesta Näinhän se vaan menee.

   Lainaa

  20. Tulos: +203 (207 ääntä)
   Juomari: Papereiden kysyjä nainen ja näyttäjä mies: “Iihihihii voi hellanduudelis miten ihanan epätoivoista, jatka vaan samaan malliin niin kyllä vielä tärppää” Papereiden kysyjä mies ja näyttäjä nainen: Hirveä someraivo päälle, potkut Motonetistä, poliisit kaartaa pihaan ja sakot + rikosseuraamukset kaikista mahdollisista yksityisyyssuojan rikkomuksista, lopuksi munista hirtto lähimpään lyhtypylvääseen feministien toimesta Näinhän se vaan menee.
   Täällä oli joskus se moka jossa myyjäneito oli stalkannu asiakasjätkää turvakamerasta ja jaellu sit kuvia kysellen et tunteeko kukaa. Eipä siihen kovin hyvin suhtauduttu koska oliha se nyt iha saatanan sopimatonta. Tästäki ois tullu erilainen juttu jos toi nainen ois vaikka laittanu jotai creepyjä viestejä siellä facessa, mutta tällasenaan ei aiheuttanu sen kummempaa skandaalia.

   Lainaa

  21. Tulos: -41 (73 ääntä)
   Btw: Aika todella laitonta muuten pyytää työn varjolla henkkarit ja sitten käyttää niistä saamiaan tietoja noin.
   Eiköhän koko tarina ole miehen omaa sepitystä ja numerot vaihdettiin ihan "perinteisin menetelmin".

   Lainaa

  22. Tulos: -39 (77 ääntä)
   Juomari: Papereiden kysyjä nainen ja näyttäjä mies: “Iihihihii voi hellanduudelis miten ihanan epätoivoista, jatka vaan samaan malliin niin kyllä vielä tärppää” Papereiden kysyjä mies ja näyttäjä nainen: Hirveä someraivo päälle, potkut Motonetistä, poliisit kaartaa pihaan ja sakot + rikosseuraamukset kaikista mahdollisista yksityisyyssuojan rikkomuksista, lopuksi munista hirtto lähimpään lyhtypylvääseen feministien toimesta Näinhän se vaan menee.
   Tällä tavalla minäkin ajattelin sen menevän.

   Lainaa

  23. Tulos: +22 (64 ääntä)
   M: Kassatädilla oli joku muu patukka mielessä.Slurps.
   Onko legenda palannut?

   Lainaa

  24. Tattoe Vanhanen 27.6.2017 16:18
   Tulos: +112 (150 ääntä)
   Hyvin on mies selittänyt kaveripyynnön :D Se oli varmaan se Motonetin kassa, ku pyys henkkareita takuuta varten. Ja mies poistanut yön aikana kavereista, ettei jää kiinni koska nainen seuloo facen.

   Lainaa

  25. Tulos: +32 (46 ääntä)
   Pera: No ei varmaankaan ehtiny mennä tiedot mihinkään rekisteriin, jos vilkaisi vain nimen ajokortista.
   Eiköhän se piipannut siitä kanta-asiakkuuden.

   Lainaa

  26. Tulos: +111 (119 ääntä)
   En ymmärrä miksi kukaan ottaa tuntemattomia facekavereiksi. Yksi tuttuni tekee niin, ja sitten marisee kun saa törkyviestejä.

   Lainaa

  27. Tulos: -17 (73 ääntä)
   Aika monelle täällä tuntuu olevan mahdoton ajatus, että kassaneiti käyttäisi papereidenkysymisoikeuttaan selvittääkseen komean miesasiakkaan nimen. Ootte kaikki muut vasta vuosituhannenvaihteen jälkeen syntyneitä maitopartoja, joilta puuttuu tyystin elämämkokemus :D

   Lainaa

  28. Tulos: +34 (50 ääntä)
   Itse kaupan kassalla on töissä niin näkee jatkuvasti niitä jotka ostaa jotain ihan tosi ikärajatonta ja kaivaa tyynesti henkkarit esiin jollain "muista tää nimi!" -saattolauseella ja käskee lisäämään facebookissa kaveriksi. Niin päin tuon vielä ymmärtää (niin ärsyttävää kuin se onkin), mutta töissä ollessaan voisi pysyä asiallisena. Mikäli tarina siis on tosi.

   Lainaa

  29. Tulos: +81 (87 ääntä)
   Asiatonta kassaneidiltä jos näin tosiaan oikeasti tapahtui (ja uskon että on ainakin saattanut tapahtua koska muistan sen valvontakameraepisodinkin...) Silti ehkä vielä enemmän ihmetyttää miksi mies oli hyväksynyt kaveripyynnön?! En minä ainakaan hyväksyisi jos joku miespuolinen kaupankassa tekisi minulle noin, pitäisin toimintaa todella creepynä ja blokkaisin koko tyypin :O

   Lainaa

  30. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Joskus kun tilasin pizzan puhelinliittymällä. Eli soitto tiettyyn numeroon, niin pizza on maksettu. Nätti naismyyjä siinä sanoi vienosti hymyillen, että "saampahan sun numeron samalla". Tyttöystäväni ei arvostanut myyjän elettä kyllä, kun sekin seisoi siinä noin 2metrin päässä.

   Lainaa

  31. Tulos: -43 (47 ääntä)
   amt: Asiatonta kassaneidiltä jos näin tosiaan oikeasti tapahtui (ja uskon että on ainakin saattanut tapahtua koska muistan sen valvontakameraepisodinkin…) Silti ehkä vielä enemmän ihmetyttää miksi mies oli hyväksynyt kaveripyynnön?! En minä ainakaan hyväksyisi jos joku miespuolinen kaupankassa tekisi minulle noin, pitäisin toimintaa todella creepynä ja blokkaisin koko tyypin
   Tämä on se naisten ongelma, kkki on ei jabhyi eikä mitään seikkailunhalua ja tilanteeseen heittäytymistä. Tämän takia suurin osa miehiat on sinkkuja. Kiitosta vaan.

   Lainaa

  32. Tulos: -30 (36 ääntä)
   TheDeerHunter: Christinalla on kyllä ihanan rento lähestymistapa likan ‘smootheihin’ stalkkausyrityksiin Yleensä täällä Feissarimokissa saa lukea mustasukkaisuustapauksista, joissa on on mukana ylidramaattista suhtautumista..
   Moi Christina!

   Lainaa

  33. Tulos: -6 (28 ääntä)
   Christinan miehenä ottaisin sen motonetin muijan vaihdossa, koska christina kuuluu äityleihin.

   Lainaa

  34. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 5.7.2017 10:01
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Kelle nakki napsahtaa, nakki napsahtaaaa

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Mauku: Motonetissa ei kyllä kysytä ajokorttia/henkkareita vaan kanta-asiakaskorttia, vaikka ajokortti voikin toimia kanta-asiakaskorttina…
   Väärin.

   Lainaa

  36. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Hauskaa lukea näitä kommentteja, kun jatkatte tietämättänne mokaa itse. Motonetissä kysytään ajokorttia, koska kantikset tunnistetaan ajokortin avulla ja sen avulla linkitetään kaikki ostokset ja niiden takuukuitit yms. oikealle henkilölle. Joku tuolla aiemmin jo tämän sanoikin ja jatkoi, että loppu tästä on tuon naisen mielikuvituksen tuotetta. Olen samaa mieltä.

   Lainaa

  37. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Ettajuu: Hauskaa lukea näitä kommentteja, kun jatkatte tietämättänne mokaa itse. Motonetissä kysytään ajokorttia, koska kantikset tunnistetaan ajokortin avulla ja sen avulla linkitetään kaikki ostokset ja niiden takuukuitit yms. oikealle henkilölle. Joku tuolla aiemmin jo tämän sanoikin ja jatkoi, että loppu tästä on tuon naisen mielikuvituksen tuotetta. Olen samaa mieltä.
   amt: Asiatonta kassaneidiltä jos näin tosiaan oikeasti tapahtui (ja uskon että on ainakin saattanut tapahtua koska muistan sen valvontakameraepisodinkin…) Silti ehkä vielä enemmän ihmetyttää miksi mies oli hyväksynyt kaveripyynnön?! En minä ainakaan hyväksyisi jos joku miespuolinen kaupankassa tekisi minulle noin, pitäisin toimintaa todella creepynä ja blokkaisin koko tyypin
   Kuten joku tuolla sanoikin, niin vaikka kanta-asiakaskorttina Motonetissä ja muutamassa muussa paikassa voi toimia ajokortti, en vielä ikinä ole kuullut että myyjä kysyisi "papereita". Yleensä kysyy "ootko kanta-asiakas?". Siihen en ota kantaa, onko tuota kyseistä episodia mahtanut oikeasti tapahtua. Ja jos nyt oletetaan että noin tapahtui, niin voi olla hyvinkin että Christina vaan puhuu vähän väärillä termeillä ja tarkoitti, että kaveripyyntö oli hävinnyt aamuun mennessä. Jos siis kassaneiti oli tullut katumapäälle ja poistanut sen pyynnön sitten "vähin äänin" kun hyväksyntää ei ollut tullut.

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Miks ihmiset ylipäätään vie kassalle tavaroita ilman hintaa?

   Lainaa

  39. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Töissä: Miks ihmiset ylipäätään vie kassalle tavaroita ilman hintaa?
   Jos on niin paljon massia päällä että tietää voivansa ostaa ihan minkä hintaisen metallikauhan tahansa joutumatta vararikkoon. Sen kun lyö sen siihen kassalle vaan että "antaa palaa!". "2.50" sanoo kassaneiti, mutta tällä on jo visa electron kädessä. Rennosti vielä toteaa "Ei tunnu missään!" samalla kun näpyttelee tunnuslukua. Ja katso, maksu hyväksytty! Massipäällikön kortti hyväksytään aina. Kaupasta poistuessa massipäällikkö antaa kauhansa kauhattomalle kerjäläiselle. Massipäällikkö ei näet tarvinnut kauhaa, hän vain nauttii siitä tunteesta kuinka hän voi kauhan kuin kauhan ostaa, ja aina löytyy pätää. Massipäällikkö katsoo tyytyväisenä auringonlaskua. Hän tietää, että seuraava päivä toisi mukanaan jällen uuden kauhan. Kauhan johon hänellä ON varaa. Tämä on suurin haaveeni.

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Mies: Tämä on se naisten ongelma, kkki on ei jabhyi eikä mitään seikkailunhalua ja tilanteeseen heittäytymistä. Tämän takia suurin osa miehiat on sinkkuja. Kiitosta vaan.
   Kkki on kyllä todellakin jabhyi!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kauppa, kaupassa, kassa, iskuyritys, Motonet, kauha