Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 214

Pöllin nämä hotellista, kuka haluaa ostaa?
Kirpputorin löytöjä, osa 214

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. spamminorsu 20.6.2017 0:43
   Tulos: +415 (417 ääntä)
   Vähän on pallo väsähtänyt

   Lainaa

  2. ihanoikeesti 20.6.2017 0:44
   Tulos: +782 (826 ääntä)
   Tuo kissa! :D Varmaan pysäyttävin vastaus ikinä

   Lainaa

  3. Tulos: +361 (407 ääntä)
   Onko Kiki näitä, jotka alkaa pistää meemiä meemin perään ku huomaavat olevansa häviöllä? Söpö kisu silti.

   Lainaa

  4. Tulos: +582 (596 ääntä)
   Kissakuvalla harhautettu ovelasti

   Lainaa

  5. Tulos: +697 (715 ääntä)
   ihanoikeesti: Tuo kissa! Varmaan pysäyttävin vastaus ikinä
   Sopii vastaukseksi mihin vain. “Hei, Kalle! Kesäkuun raportit ovat jo monta viikkoa myöhässä ja kaksi asiakasta on irtisanonut sopimuksensa.” “Miau.”

   Lainaa

  6. Tulos: -35 (157 ääntä)
   Sohva rupesi jo melkein kiinnostamaan kunnes loppuun heitettiin vertaus Mikko Leppilampeen, tuohon Janne Katajan dieetti-versioon. Ja jottei jäisi epäselväksi, pidän siis Leppilampea hieman siedettävämpänä.

   Lainaa

  7. purppurakruunu 20.6.2017 1:24
   Tulos: +121 (133 ääntä)
   spamminorsu: Vähän on pallo väsähtänyt
   Silti ihan hyvä saavutus, että melkein kaksi kuukautta, ja edelleen lentää. Sillä oletuksella, että postaus on suht tuore.

   Lainaa

  8. hepomiesten tietotoimisto 20.6.2017 4:01
   Tulos: +271 (277 ääntä)
   Kaveri erehtyi joskus ottamaan tossut mukaan kuvitellen niitä "mukaan otettavaksi ilmaiskamaksi" ja hotelli oli lähettänyt laskun perään ja veloittanut tossuista jotain pari kymppiä.

   Lainaa

  9. Tulos: -17 (123 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Kaveri erehtyi joskus ottamaan tossut mukaan kuvitellen niitä “mukaan otettavaksi ilmaiskamaksi” ja hotelli oli lähettänyt laskun perään ja veloittanut tossuista jotain pari kymppiä.
   Ai, me otetaan ne aina mukaan, mutta ei meille mitään laskua ole tullut. En kyllä myymään lähtisi, käytän ihan koti- ja mökkitossuina.

   Lainaa

  10. Tulos: +188 (230 ääntä)
   Miksi ihmiset varastavat hotellista tavaraa?

   Lainaa

  11. Tulos: +252 (256 ääntä)
   Kiki ilmeisesti luulee että Best Western on vähän niinkuin Hugo Boss tai jokin muu muotimerkki.

   Lainaa

  12. Tulos: +152 (172 ääntä)
   Lähtee ihan kaikki tahrat pois paitsi ilmeisesti nuo jäätävät tahrat mitä tuo sohva on täynnä..

   Lainaa

  13. Tulos: +81 (83 ääntä)
   Mitä Jonna tarkoitti kirjoittaa: "Annetaan melko täysi vappupallo jolle ei ole enää käyttöä."

   Lainaa

  14. Tulos: +98 (102 ääntä)
   Viimeksi kun olin hotellissa löytyi nuo tossut minijääkaapista ja niiden käyttöön otto maksoi.

   Lainaa

  15. Tulos: +81 (85 ääntä)
   Ainakin joissain hotelleissa tuollaisia tossuja saa ostaa itselleen, eivät ole ilmaiskamaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +16 (48 ääntä)
   Jussi: Sohva rupesi jo melkein kiinnostamaan kunnes loppuun heitettiin vertaus Mikko Leppilampeen, tuohon Janne Katajan dieetti-versioon. Ja jottei jäisi epäselväksi, pidän siis Leppilampea hieman siedettävämpänä.
   Tääällä on miinuksista päätellen paljon Leppilammen/Katajan faneja.

   Lainaa

  17. Tulos: +62 (64 ääntä)
   spamminorsu: Vähän on pallo väsähtänyt
   No tähän mennessä on itsekin aika väsynyt jo vappuun :D

   Lainaa

  18. Tossutyttö 20.6.2017 12:00
   Tulos: +63 (69 ääntä)
   Kurppa: Ai, me otetaan ne aina mukaan, mutta ei meille mitään laskua ole tullut. En kyllä myymään lähtisi, käytän ihan koti- ja mökkitossuina.
   Kerrossiivoojana työskennelleenä voin kertoa, että ne kyllä maksavat. Hotellissa, jossa työskentelin, tossut jätettiin pakattuina ja hintalapulla varustettuina sängylle, ja jos ne otti käyttöön, niistä piti lähtiessä maksaa. Kiinnostaisi tietää, moniko maksoi... Tosin, kovinkaan moni ei niitä tuntunut käyttävän, kun löytyivät jostakin nurkasta edelleen paketissa.

   Lainaa

  19. Muna pilluun 20.6.2017 13:27
   Tulos: +94 (102 ääntä)
   Voitin kerran arpajaisista tuollaiset tossut. En tiedä mitä ajatella. Nyt keksin! "miau"

   Lainaa

  20. Tulos: +76 (82 ääntä)
   Tossutyttö: Kerrossiivoojana työskennelleenä voin kertoa, että ne kyllä maksavat. Hotellissa, jossa työskentelin, tossut jätettiin pakattuina ja hintalapulla varustettuina sängylle, ja jos ne otti käyttöön, niistä piti lähtiessä maksaa. Kiinnostaisi tietää, moniko maksoi… Tosin, kovinkaan moni ei niitä tuntunut käyttävän, kun löytyivät jostakin nurkasta edelleen paketissa.
   Riippunee hotellista, luulen että ne kuten vaikkapa lentoyhtiöt tulevat koko ajan nuukemmiksi siitä mitä saa ilmaiseksi. Itse olen havainnut että ne pienet sampoopullot ja saippuat ovat alkaneet korvautua seinään pultatuilla sampoo- ja suihkugeeliannostelijoilla, joita ei saa eikä voi ottaa mukaan. Mitä olen tuollaisia tossuja nähnyt niin sai kyllä käyttää ilmaiseksi -kuten pyyhkeitä, ei niissä hintalappua ole mutta ei tietenkään tarkoita että saisi syyhkiä mukaan. Liian moni tekee niin ja kohta ne pulttaavat pyyhkeetkin seinään...

   Lainaa

  21. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Ilmapallo on ihan hyvä. Sen saa tyhjennettyä mehupillillä ja täyttäminen heliumilla on ens vappuna paljon halvempaa ja elologisempaa kun uus.

   Lainaa

  22. Tulos: +34 (42 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Kaveri erehtyi joskus ottamaan tossut mukaan kuvitellen niitä “mukaan otettavaksi ilmaiskamaksi” ja hotelli oli lähettänyt laskun perään ja veloittanut tossuista jotain pari kymppiä.
   Taitaa Kikin myyntihinnan perusteella olla käynyt sielläkin vähän samaan tapaan :D Ei sillä, tyhmähän se ei koskaan ole joka pyytää. Ties vaikka niin tossut kuin vappupallo kuin sohvakin löytävät uudet, rakastavat kotinsa.

   Lainaa

  23. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Jussi: Sohva rupesi jo melkein kiinnostamaan kunnes loppuun heitettiin vertaus Mikko Leppilampeen, tuohon Janne Katajan dieetti-versioon. Ja jottei jäisi epäselväksi, pidän siis Leppilampea hieman siedettävämpänä.
   minusta juuri sohvien mikko leppilampi on parasta mitä oon kuullu! jos nyt ois pula sohvasta, ostaisin heti mikko leppilammen! :3

   Lainaa

  24. Tulos: +38 (52 ääntä)
   Kikin kissakuva-vastaus oli miulle erityisen hämmentävä, koska mulla on tuo samainen kissakuva koneeni taustakuvana jo päälle seitsemän vuotta.

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Mikäs moka tossa sohvan ilmoituksessa oli? Mulle olis se kelvannu tosi hyvin.

   Lainaa

  26. Kesäheinä 20.6.2017 23:18
   Tulos: -16 (32 ääntä)
   Siis toi kissahan on ihan selvästi "Pussy! Et ois ite uskaltanu ottaa!" :D

   Lainaa

  27. narjakoriseva6 21.6.2017 3:14
   Tulos: -39 (45 ääntä)
   rehti: Miksi ihmiset varastavat hotellista tavaraa?
   Miksi ei?

   Lainaa

  28. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Jussi: Tääällä on miinuksista päätellen paljon Leppilammen/Katajan faneja.
   Tai sitten vaan helvetin paskaan läppään kyllästyneitä.

   Lainaa

  29. Tulos: +6 (10 ääntä)
   purppurakruunu: Silti ihan hyvä saavutus, että melkein kaksi kuukautta, ja edelleen lentää. Sillä oletuksella, että postaus on suht tuore.
   Meidänkin tyttären vappupallo on edelleen katossa :D

   Lainaa

  30. Tulos: +16 (28 ääntä)
   Sannni: Riippunee hotellista, luulen että ne kuten vaikkapa lentoyhtiöt tulevat koko ajan nuukemmiksi siitä mitä saa ilmaiseksi. Itse olen havainnut että ne pienet sampoopullot ja saippuat ovat alkaneet korvautua seinään pultatuilla sampoo- ja suihkugeeliannostelijoilla, joita ei saa eikä voi ottaa mukaan. Mitä olen tuollaisia tossuja nähnyt niin sai kyllä käyttää ilmaiseksi -kuten pyyhkeitä, ei niissä hintalappua ole mutta ei tietenkään tarkoita että saisi syyhkiä mukaan. Liian moni tekee niin ja kohta ne pulttaavat pyyhkeetkin seinään…
   Lensin toukokuussa Helsinki-Vantaalta Müncheniin Riian kautta AirBalticilla. Yllättäen lentoyhtiö otti lisähintaa istumapaikasta. Kuvittelivatko ne siellä, että nuuat matkustajat istuvat koko lentomatkan lattialla koneen käytävillä?

   Lainaa

  31. Tulos: +2 (18 ääntä)
   O: Tai sitten vaan helvetin paskaan läppään kyllästyneitä.
   Ilkeämielisempi epäilisi että meni tunteisiin mutta sovitaan että mulla on vaan paskat jutut.

   Lainaa

  32. Suhteellisuudentajua, kiitos 22.6.2017 9:21
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Sannni: Riippunee hotellista, luulen että ne kuten vaikkapa lentoyhtiöt tulevat koko ajan nuukemmiksi siitä mitä saa ilmaiseksi. Itse olen havainnut että ne pienet sampoopullot ja saippuat ovat alkaneet korvautua seinään pultatuilla sampoo- ja suihkugeeliannostelijoilla, joita ei saa eikä voi ottaa mukaan. Mitä olen tuollaisia tossuja nähnyt niin sai kyllä käyttää ilmaiseksi -kuten pyyhkeitä, ei niissä hintalappua ole mutta ei tietenkään tarkoita että saisi syyhkiä mukaan. Liian moni tekee niin ja kohta ne pulttaavat pyyhkeetkin seinään…
   Pyyhkeen voi pestä kuudessakympissä, ja se on sen jälkeen puhdas ja kelvollinen käytettäväksi, vaikka joku toinen hotellivieras onkin aiemmin siihen itsensä kuivannut. Sen sijaan ainakin ne tohvelit, joita minä olen hotelleissa käyttänyt, ovat olleet laadultaan selvästi kertakäyttökamaa. Pikaisen nettihaun perusteella yhdelle parille tulee hintaa suunnilleen saman verran kuin teepussille...

   Lainaa

  33. Vaniljankukka 22.6.2017 10:03
   Tulos: +22 (34 ääntä)
   Jussi: Tääällä on miinuksista päätellen paljon Leppilammen/Katajan faneja.
   Leppilampi on ihan jees, Kataja ihan helvetin ärsyttävä. Itse jos vaivautuisin sulle mitään nappia painamaan niin miinusta laittaiswin minäkin nimittäin aika hiton huonosti yritit muka kommentoida sohvaa kun todellisuudessa sun oli pakko päästä avautumaan tästä Leppilammesta ja Katajasta. Googlaisitko itsellesi ennemmin vaikka jonkun aiheeseen liittyvän keskustelun niin saisit sieltä ehkä paremmin juttuseuraa ja vertaistukea? Vappupallolle hymähdin. Sohvaa en ostais koska näyttää likaiselta, liekkö ne riettauden jäljet siinä vai muu villi opiskelijaelämä, tai sitten parin vuoden ruokalista. Kissakuva on toki söpö mutta aika laimee yritys silti. Ja ei, päähän ei mahdu se miksi ihmiset varastaa tavaraa hotellista. Samat ihmiset kuitenkin paheksuu esimerkiksi myymälävarkaita ja noh, varkaita nyt ylipäätään. Miksi hotellista varastaminen olisi okei? Ja sille joka kommentoi että käteviä tossuja mökillä ja kotona: Oikeesti? Et sitten voi mennä vaikka halvimpaan sekatavaraliikkeeseen tai markettiin ostamaan ihan rehellisesti omat tossut? Vähän kuitenkin kätevämpää kuin pölliä jonkun yrityksen tossuja. Ja joo, olen ollut hotellissa töissä. Siivoajana sekä kokkina. Ja kyllä, teistä röyhkeistä varastelevista ääliöistä puhutaan pitkin hotellia eri alojen työntekijöiden kesken. On se ihan pirun "kätevää" kun huoneesta lähtee kävelemään lähes kaikki irtaimisto ihan kuin tyypit ei olisi koskaan ikinä saippuaa nähneetkään saati käyttäneet pyyhettä. Sen lisäksi huone on pakko jättää mahdollisimman törkyiseksi ja mennessään nakella niskojaan että "Ompahan siivoajillekkin jotakin tekemistä, sitä vartenhan ne täällä oon". Ei, ei suinkaan kiire ole niitten huoneiden kanssa ehei... Sitten aamiaisella on lähtenyt tavaraa matkaan silleen että keittiömestari juoksee ovilla kiinni että jokos antaisitte ne haarukat takasin ja mitäs jos ensi kerralla ette veisi sitä kokonaista leipää siitä buffet-pöydästä omaan kassiin lähtiessänne? Lista on lähes loputon. Eikä ole harvinaista se että jotkut vie huoneista lamppujen polttimotkin. Joo, on varmaan ihan vitun käteviä mökillä. Ja ai että kun voi sitten ylpeänä leuhkia kaikille olevansa niin pässi että varastaa hotellista tavaraa kun se on niin kätevää.

   Lainaa

  34. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Vaniljankukka: Leppilampi on ihan jees, Kataja ihan helvetin ärsyttävä. Itse jos vaivautuisin sulle mitään nappia painamaan niin miinusta laittaiswin minäkin nimittäin aika hiton huonosti yritit muka kommentoida sohvaa kun todellisuudessa sun oli pakko päästä avautumaan tästä Leppilammesta ja Katajasta. Googlaisitko itsellesi ennemmin vaikka jonkun aiheeseen liittyvän keskustelun niin saisit sieltä ehkä paremmin juttuseuraa ja vertaistukea? Vappupallolle hymähdin. Sohvaa en ostais koska näyttää likaiselta, liekkö ne riettauden jäljet siinä vai muu villi opiskelijaelämä, tai sitten parin vuoden ruokalista. Kissakuva on toki söpö mutta aika laimee yritys silti. Ja ei, päähän ei mahdu se miksi ihmiset varastaa tavaraa hotellista. Samat ihmiset kuitenkin paheksuu esimerkiksi myymälävarkaita ja noh, varkaita nyt ylipäätään. Miksi hotellista varastaminen olisi okei? Ja sille joka kommentoi että käteviä tossuja mökillä ja kotona: Oikeesti? Et sitten voi mennä vaikka halvimpaan sekatavaraliikkeeseen tai markettiin ostamaan ihan rehellisesti omat tossut? Vähän kuitenkin kätevämpää kuin pölliä jonkun yrityksen tossuja. Ja joo, olen ollut hotellissa töissä. Siivoajana sekä kokkina. Ja kyllä, teistä röyhkeistä varastelevista ääliöistä puhutaan pitkin hotellia eri alojen työntekijöiden kesken. On se ihan pirun “kätevää” kun huoneesta lähtee kävelemään lähes kaikki irtaimisto ihan kuin tyypit ei olisi koskaan ikinä saippuaa nähneetkään saati käyttäneet pyyhettä. Sen lisäksi huone on pakko jättää mahdollisimman törkyiseksi ja mennessään nakella niskojaan että “Ompahan siivoajillekkin jotakin tekemistä, sitä vartenhan ne täällä oon”. Ei, ei suinkaan kiire ole niitten huoneiden kanssa ehei… Sitten aamiaisella on lähtenyt tavaraa matkaan silleen että keittiömestari juoksee ovilla kiinni että jokos antaisitte ne haarukat takasin ja mitäs jos ensi kerralla ette veisi sitä kokonaista leipää siitä buffet-pöydästä omaan kassiin lähtiessänne? Lista on lähes loputon. Eikä ole harvinaista se että jotkut vie huoneista lamppujen polttimotkin. Joo, on varmaan ihan vitun käteviä mökillä. Ja ai että kun voi sitten ylpeänä leuhkia kaikille olevansa niin pässi että varastaa hotellista tavaraa kun se on niin kätevää.
   Voi kun onkin niin pakottava tarve päästä haukkumaan Leppilampea

   Lainaa

  35. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Vaniljankukka: Ei mahtunut koko sitaatti vastaukseen, mutta yritetään uudestaan. Eli ei se tee mulle kesää tai talvea jos joku tykkää, Jethro Rostedtistä, Jaajosta tai Aleksi Valavuoresta. Enkä rupea ihmiselle aukomaan päätäni jos sen fanittama joukkoe on liigassa pahnan pohjimmaisena. Pieni veljellinen naljailu sallittakoon, ei omista töistäkään (baarimikko) tulisi mitään jos jatkuvasti kävelisi lasinsirpaleilla. Mutta pahoittelen huonoa läppääni ja toivotan sulle oikein hyvää juhannusta!

   Lainaa

  36. Tulos: -22 (32 ääntä)
   Tossutyttö: Kerrossiivoojana työskennelleenä voin kertoa, että ne kyllä maksavat. Hotellissa, jossa työskentelin, tossut jätettiin pakattuina ja hintalapulla varustettuina sängylle, ja jos ne otti käyttöön, niistä piti lähtiessä maksaa. Kiinnostaisi tietää, moniko maksoi… Tosin, kovinkaan moni ei niitä tuntunut käyttävän, kun löytyivät jostakin nurkasta edelleen paketissa.
   Kerran pannessani kerrossiivoojaa en lyllä miettinyt tossuja. Mietin lähinnä että miks helvetissä ees oon tässä. Tyttö oli lihava.

   Lainaa

  37. Tulos: -22 (34 ääntä)
   Vaniljankukka Siivoajana sekä kokkina.
   Ei ole yllättävää että työskentelet siivoojana. Kokkijuttu taitaa kuitenkin olla valetta, sehän vaatisi jo ammattikoulun hyväksytyn suorittamisen :)

   Lainaa

  38. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 26.6.2017 1:20
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Mikä teil fm tiimillä on mua vastaan :,(

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (9 ääntä)
   foo: Lensin toukokuussa Helsinki-Vantaalta Müncheniin Riian kautta AirBalticilla. Yllättäen lentoyhtiö otti lisähintaa istumapaikasta. Kuvittelivatko ne siellä, että nuuat matkustajat istuvat koko lentomatkan lattialla koneen käytävillä?
   Et ilmeisesti kauheasti lentele. Etenkin halpalipuilla matkustaessa et yleensä voi valita etukäteen istumapaikkaa, vaan sinut laitetaan jollekin vapaaksi jäävällä paikalle, yleensä keskipaikalle jos on kolmen rivi. Jos haluat istua väljemmin käytäväpaikalla tai ihailla maisemia ikkunasta, niin voit maksaa vähän ekstraa. Tai jos haluat istua kaverien vieressä etkä joutua hajapaikoille ympäri konetta.

   Lainaa

  40. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Severus: Et ilmeisesti kauheasti lentele. Etenkin halpalipuilla matkustaessa et yleensä voi valita etukäteen istumapaikkaa, vaan sinut laitetaan jollekin vapaaksi jäävällä paikalle, yleensä keskipaikalle jos on kolmen rivi. Jos haluat istua väljemmin käytäväpaikalla tai ihailla maisemia ikkunasta, niin voit maksaa vähän ekstraa. Tai jos haluat istua kaverien vieressä etkä joutua hajapaikoille ympäri konetta.
   Mene muualle pätemään idiootti :)

   Lainaa

  41. Muna pilluun 21.7.2017 8:39
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   rehti: Miksi ihmiset varastavat hotellista tavaraa?
   narjakoriseva6: Miksi ei?
   Niin. Miksihän ihmiset eivät varasta tavaraa kaupasta tai vaikkapa duunipaikoilta. Tai syyhki lompakoita vastaantulijoilta. Miksiköhän...

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Osassa huoneista (esim. Sokos-hotelleista) nuo tossut kuulut hintaan, mutta itse olen pitänyt noita selkeästi kertakäyttöisinä, ja tyytyväisenä vienyt kotiin. Ei kai kukaan hotelli ala pesettää pahvipohjaisia tossuja, ja kierrätä niitä seuraaville asiakkaille?

   Lainaa

  43. Runsas lohikäärme 25.6.2021 19:43
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kurppa: Ai, me otetaan ne aina mukaan, mutta ei meille mitään laskua ole tullut. En kyllä myymään lähtisi, käytän ihan koti- ja mökkitossuina.
   Mahtuu varmaankin mukavasti siihen vyölaukkuun. Muista että kukaan ei voi kieltää sinua käyttämästä sukkia ja sandaaleita samanaikaisesti. EI KUKAAN!

   Lainaa

  44. Kirpeä Ahven 6.7.2022 23:48
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Make: Lähtee ihan kaikki tahrat pois paitsi ilmeisesti nuo jäätävät tahrat mitä tuo sohva on täynnä..
   Paitsi ettei ne ole tahroja. Tuo alcantara on kuin veluuria, se näyttää tummemmalta kun sitä pyyhkäisee kädellä yhteen suuntaa  ja vaaleammalta kun toiseen suuntaan. Samoin katselusuunta ja valo muuttaa sitä kuinka tummalta se näyttää. Tuo on ihan normaalia värivaihtelua kankaassa. Paikalla näyttää varmastin siistiltä mutta kameran still-kuva saa tuon elävän värin näyttämään likaiselta.

   Lainaa

  45. Uneton meduusa 2.8.2022 9:14
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kirpeä Ahven: Paitsi ettei ne ole tahroja. Tuo alcantara on kuin veluuria, se näyttää tummemmalta kun sitä pyyhkäisee kädellä yhteen suuntaa  ja vaaleammalta kun toiseen suuntaan. Samoin katselusuunta ja valo muuttaa sitä kuinka tummalta se näyttää. Tuo on ihan normaalia värivaihtelua kankaassa. Paikalla näyttää [...]
   Samaa katsoin, että eihän tuo mitään tahroja ole vaan kankaan nukka!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, sohva, shampanja, ilmapallo, vappupallo, hotelli, tossut, Best Western