Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Inttileski

Inttileski hakee vertaistukea – saa jotain ihan muuta.
Inttileski

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 68 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +906 (1064 ääntä)
      Inttileski on niin typerä sana... Ja se ulina pienestä erossaolosta on naurettavaa ainakin nykyään, kun intistä päästään kuitenkin lomille vähän väliä.

      Lainaa

    2. King Arthur 16.5.2017 1:59
      Tulos: +1297 (1311 ääntä)
      Siis miten ihmeessä Janne on voinut olla ikinä sinkku, edes inttiaikoina? <3

      Lainaa

    3. TheDeerHunter 16.5.2017 2:03
      Tulos: +666 (672 ääntä)
      Mielenkiintoinen yksilö..lieneekö ihme, että on ollut sinkku inttiajan

      Lainaa

    4. Tulos: +240 (250 ääntä)
      No ei helvetti sentään.

      Lainaa

    5. Tulos: +334 (358 ääntä)
      Janne on paska jätkä

      Lainaa

    6. Tulos: +643 (657 ääntä)
      Taitaa Janne olla katkera kun ei ollut sitä naista intin aikana odottamassa.

      Lainaa

    7. Tulos: +113 (137 ääntä)
      Kilpikonnille oikeutta!

      Lainaa

    8. Tulos: +382 (396 ääntä)
      Hei oisko kellään Jannen yhteystietoja? On niin unelmien poikamies että pakko saada tähän henkilöön yhteys!

      Lainaa

    9. Lihansyöjä 16.5.2017 2:38
      Tulos: -71 (131 ääntä)
      Huutista metsässä larppaamiselle

      Lainaa

    10. Tulos: +618 (628 ääntä)
      Vilpittömästi toivon, ettei kukaan nainen ajaudu parisuhteeseen Jannen kanssa. Naisen vahtiminen kuulostaa ihan terveeltä käytökseltä

      Lainaa

    11. purppurakruunu 16.5.2017 3:12
      Tulos: +411 (411 ääntä)
      Mä tykkään tästä ajatuksesta, että kun mies menee inttiin, niin nainen samantien lähtee pettämään (tai muut miehet kavalasti manipuloi pettämään, sanan "vahtia" voi ymmärtää eri tavoin). Melkein yhtä paljon kuin siitä ajatuksesta, että miehillä on sama vietti, jos kimmakaveri on synnytyslaitoksella. Mitähän tyyppi tekisi, jos sattuisi vaikka syöpään sairastumaan ja joutuu makaamaan sairaalassa pidemmän aikaa...?

      Lainaa

    12. Tulos: +548 (550 ääntä)
      Tykkään siitä miten kukaan muu kuin Janne ei maininnut mitään "synnytyslaitoksesta", mutta silti Janne selittää miten muut keskustelijat virheellisesti vetoavat "synnytyslaitokseen".

      Lainaa

    13. Tulos: +291 (293 ääntä)
      Jo on kumma käsitys sulla Janne suhteensisäisestä itsenäisyydestä. Ei se hiivatti vieköön tarkoita sitä, että tapaillaan ja mahdollisesti maataan toisten kanssa (=avoin suhde). Kyseinen itsenäisyys tarkoittaa pelkästään sitä, että osaa olla välillä myös itsekseenkin, ettei ole tarvetta 24/7 kyöhnätä partnerin kainaloa; Tällä tavoin sitä yhteistä aikaa sitten osaa arvostaa enemmän, kun siihen ei kyllästy tai ala pitämään itsestään selvyytenä. Miksi edes yritän takoa tätä? Janne on luonnon valinta, jonka kohtalo ei ole näemmä lyödä hynttyitä yhteen jonkun kanssa, saatika lisääntyä.

      Lainaa

    14. Tulos: +222 (224 ääntä)
      Synnytyslaitoksella ollaan yleensä molemmat jos vain mahdollista, isä ehkä yöt poissa. Pettäjät pettää jos haluavat, ei siihen mitään ihmeellistä vaadita. Aika viis kautta viis, vaikka onkin vähän mielenterveysongelmaa.

      Lainaa

    15. Tulos: +155 (155 ääntä)
      TheDeerHunter: Mielenkiintoinen yksilö..lieneekö ihme, että on ollut sinkku inttiajan
      varmaan myös ennen ja jälkeen inttiajan

      Lainaa

    16. Tulos: +292 (296 ääntä)
      Janne on niitä miehiä, jotka pettävät naista syystä että "se petollinen akka on kuitenkin minua pettänyt, tai ainakin tulee joskus pettämään!" Olettaen siis, että tämä hurmaava nuorukainen ikinä kumppania tulee saamaan :)

      Lainaa

    17. Tulos: +169 (169 ääntä)
      Noniin, nyt menee Jannella lujaa. Asiat vääntyy ihan uusiin mittapuihin, eipä oo nimittäin tullut mieleen verrata keskenään intteleskeyttä, synnytystä tai suhteen sisäistä itsenäisyyttä avoimena suhteena. Taitaa Janne olla vain katkera jostain.

      Lainaa

    18. Tulos: +50 (66 ääntä)
      mandi: Inttileski on niin typerä sana… Ja se ulina pienestä erossaolosta on naurettavaa ainakin nykyään, kun intistä päästään kuitenkin lomille vähän väliä.
      Sepä se, jossain päästään lomille jo toisena viikonloppuna.

      Lainaa

    19. Vierailija 16.5.2017 9:32
      Tulos: -34 (78 ääntä)
      Sakura: Noniin, nyt menee Jannella lujaa. Asiat vääntyy ihan uusiin mittapuihin, eipä oo nimittäin tullut mieleen verrata keskenään intteleskeyttä, synnytystä tai suhteen sisäistä itsenäisyyttä avoimena suhteena. Taitaa Janne olla vain katkera jostain.
      Oisko sitä sittenki joku nainen pettäny pahan kerran jossain vaiheessa elämää, se vaan ei suoraan tule keskustelusta ilmi.

      Lainaa

    20. Tulos: +44 (56 ääntä)
      mandi: Inttileski on niin typerä sana… Ja se ulina pienestä erossaolosta on naurettavaa ainakin nykyään, kun intistä päästään kuitenkin lomille vähän väliä.
      Samaa mieltä, voiko edes nykyään kutsua inttileskeksi kun ennen oli tosiaan ettei lomille päässyt esim. Ukkini eka loma oli 2kk siellä olon jälkeen ja seuraava jouluna (tammikuun lähtö) mutta kyllä se intti pidemmän päälle tuo haastetta suhteeseen kun ei kuitenkaan ihan niin paljon voi olla tekemisissä..

      Lainaa

    21. Tulos: +135 (147 ääntä)
      Voi kuinka ihanaa olis kyllä ollu seurustella Jannen kanssa intin aikaan. Aina ku se olis päässy lomille, niin ankarat syytökset vaikka mitään ei olis tehny. Eiks sellasessa tilanteessa olis jo sama pettää, ku siitä joka tapauksessa syytetään.

      Lainaa

    22. Kauan sitten 16.5.2017 10:06
      Tulos: +144 (154 ääntä)
      Kun silloinen poikaystävä oli intissä, niin siellä häntäkin valistettiin, että kannattaa vaan pettää, kun kuitenkin tyttöystävä pettää jossain vaiheessa. Myöhemmin sitten noudattikin ilmeisesti tätä ohjetta. <3

      Lainaa

    23. Tulos: +219 (219 ääntä)
      Janne oli se tuvan kateellinen kaveri, joka kylvi kaikille muille epäilystä heidän omista suhteistaan, koska itsellä ei sattunut olemaan naista. "Varmana sunkin naises ettii baarissa jotain vierasta, kun oot viikonlopun kiinni." Ja tietysti vakiovitsi lomilta palattaessa; "kävin panee sun naistas, heh heh". Supliikkimies, jollaisen jokainen tahtoo kaveripiiriinsä...

      Lainaa

    24. Tulos: -23 (65 ääntä)
      Onkohan Simin vanhemmat The Sims-faneja :D

      Lainaa

    25. Tulos: -159 (185 ääntä)
      Ei ollut toi armeija ihan mun juttu. Jo heti ensimmäisenä iltana tuli vähän sanaharkkaa yhden alikersantin kanssa jolloin mulla meni hermot ja pamautin kyseiselle sällille aivotärähdyksen. Sitten siihen tuli joku vitun ylikerssantti jonka mä lähetin b-miehenä siviiliin soppaa pillillä imemään. Sen jälkeen mulle leimattiin c-paperit käteen ja siirettiin toiseen valtion laitokseen aamukampaa laskemaa. :D

      Lainaa

    26. Tulos: +149 (171 ääntä)
      Raino: Ei ollut toi armeija ihan mun juttu. Jo heti ensimmäisenä iltana tuli vähän sanaharkkaa yhden alikersantin kanssa jolloin mulla meni hermot ja pamautin kyseiselle sällille aivotärähdyksen. Sitten siihen tuli joku vitun ylikerssantti jonka mä lähetin b-miehenä siviiliin soppaa pillillä imemään. Sen jälkeen mulle leimattiin c-paperit käteen ja siirettiin toiseen valtion laitokseen aamukampaa laskemaa.
      Hehe, hupaisaa miten aiheutit toiselle lievän aivovamman ja netin anonyymillä keskustelupalstalla otat asian ylpeänä esille, vaikkei se oikeen edes liity aiheeseen. Hieno mies

      Lainaa

    27. Tulos: +59 (61 ääntä)
      Jannella vissiin jääny jotain hampaankoloon omista inttiajoistaan.

      Lainaa

    28. Tulos: +95 (97 ääntä)
      Nyt on kyllä aika katkeraa meininkiä. Mistä moinen katkeruus on tullut kun omien sanojensa mukaan ei kuitenkaan ole omaa kokemusta? Ja toisaalta jos kerran ei ole omaa kokemusta asiasta niin menee vähän pelleilyksi olettaa että näin kuitenkin aina tapahtuu. Ehkäpä ei ole ihan hirveää kiirettä rakkausrintamalla tällä asenteella..

      Lainaa

    29. Tulos: +117 (125 ääntä)
      Raino: Ei ollut toi armeija ihan mun juttu. Jo heti ensimmäisenä iltana tuli vähän sanaharkkaa yhden alikersantin kanssa jolloin mulla meni hermot ja pamautin kyseiselle sällille aivotärähdyksen. Sitten siihen tuli joku vitun ylikerssantti jonka mä lähetin b-miehenä siviiliin soppaa pillillä imemään. Sen jälkeen mulle leimattiin c-paperit käteen ja siirettiin toiseen valtion laitokseen aamukampaa laskemaa.
      Ja sitten heräsit "lolololol xd". Taas sellasta settiä.

      Lainaa

    30. Tulos: +94 (96 ääntä)
      Jannelle tosiaan jäänyt "lieviä" traumoja armeijasta ja synnytyslaitoksesta. Jos nyt joku ehdoin tahdoin päättää pettää, niin eiköhän se ole aika helppoa. Asiaa sen paremmin tutkimatta veikkaan, että eiköhän suureen osaan pettämisistä liity enemmänkin alkoholi kuin intti tai synnyttäminen. Mitenhän Janne mahtaa suhtautua pikkujouluihin? :D

      Lainaa

    31. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Voi Janne, ei minua ainakaan kukaan pakota synnyttämään yhtään minnekään. Mahdat olla aikamoinen sovinisti?

      Lainaa

    32. kristallipallo 16.5.2017 12:22
      Tulos: +131 (133 ääntä)
      Ennustan, että Janne hakee Thaimaasta vaimon, joka kulkee koko ajan mukana käsiraudoista Jannen ranteessa kiinni. Tästä vahtimisesta huolimatta Janne väittää vaimonsa pettävän häntä 24/7.

      Lainaa

    33. Tulos: +8 (38 ääntä)
      Eräälle tupakaverille kävi juuri niin, että 4vuotta kestänyt parisuhde kaatui ja muija vaihtoi uuteen. Varmasti mieltäylentävää kuulla se intissä, kun et pääse edes kasvotusten asiasta puhumaan.

      Lainaa

    34. Tulos: +106 (106 ääntä)
      "Suhteensisäinen itsenäisyys=avoin suhde." Jannen kanssa on varmaan ihana seurustella. Yhtään ei ahdista tai tunnu siltä että se toinen on sussa jatkuvasti kiinni, tai ole sellainen olo ettei pysty enää hengittämään. Eiku hetkinen.

      Lainaa

    35. Juukelispuukelis 16.5.2017 13:34
      Tulos: +144 (146 ääntä)
      Jannen mielestä nainen varmaan pettäisi myös siellä synnytyslaitoksella kun joutuu olemaan lettu levällään mahdollisesti jopa mieslääkärin edessä. Kelatkaa, tää jätkä elää näin joka päivä!

      Lainaa

    36. Tulos: +38 (64 ääntä)
      Jannen kannattais kääntyä muslimiksi ja muuttaa Saudi-Arabiaan. Pääsis oikein kunnolla vahtimaan ja kontrolloimaan puolisoaan (tai siis kaikkia puolisoitaan).

      Lainaa

    37. Tulos: +124 (124 ääntä)
      Villisti veikkaan, että Janne on sinkku? Ja tuo synnäri-osio menee kyllä vahvasti yli hilseen - onhan se armeijan käyminen ihan sama asia kuin 9kk olla raskaana ja sen seurauksena pykältää itsestään ulos 3,5-kiloinen pieni ihminen, josta olet vastuussa seuraavat 18 vuotta. Vähän ontuu vertaus, mutta luotan Jannen sanaan siitä, että intti on paljon pahempi asia.

      Lainaa

    38. Tulos: +110 (110 ääntä)
      y.ö.h: Nyt on kyllä aika katkeraa meininkiä. Mistä moinen katkeruus on tullut kun omien sanojensa mukaan ei kuitenkaan ole omaa kokemusta? Ja toisaalta jos kerran ei ole omaa kokemusta asiasta niin menee vähän pelleilyksi olettaa että näin kuitenkin aina tapahtuu. Ehkäpä ei ole ihan hirveää kiirettä rakkausrintamalla tällä asenteella..
      "Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista". Eli kun tupakavereilla oli tyttikset kotona odottamassa, pakkaamassa mukaan hoivapakettteja ja lähettämässä tekstareita ja mitä nyt tehdäänkään, ja tällä ei natsannut naisten kanssa ei niin millään, niin päätti lopulta että kaikki naiset ovat uskottomia lorttoja ja ei olisi kelvannutkaan. Sama ilmiöhän se on kuin se että ne jotka ovat naisia ensimmäisinä huorittelemassa/ lutkittelemassa ovat se sama porukka joka koskaan ei ole saanut eikä koskaan saa. Yleensä naisten seksuaalisuus -ei toki pettäminen, mutta eiväthän useimmat petäkään -on ihan iloinen asia niiden miesten mielestä jotka pääsevät puuhaan mukaan...

      Lainaa

    39. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Tais Jannelta unohtua lääkkeet tai sitten kaipaa hoitoa traumaperäinen stressihäiriöönsä joka moista epäluottoa ihmisiin aiheuttaa.

      Lainaa

    40. Tulos: +51 (57 ääntä)
      Pelle: Hehe, hupaisaa miten aiheutit toiselle lievän aivovamman ja netin anonyymillä keskustelupalstalla otat asian ylpeänä esille, vaikkei se oikeen edes liity aiheeseen. Hieno mies
      Se on vain surullinen trolli, joka yrittää saada huomiota joka ikisessä postissa keksimällä jonkun mielikuvitusmaassa tapahtuneen kova jätkä -jutun.

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Onkohan Henkilö tullut "petetyksi"intti aikana ihastuksensa toimesta

      Lainaa

    42. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Mitä sitten vaikka pettäisivätkin tai synnyttäessä panisivat jotain muuta (en ihan ymmärtänyt Jannen pointtia), se on niiden kahden välinen asia. Näistä on niin turha puhua kun ei se oma suhde ole ikinä sama kenenkään muun suhteen kanssa. Peace out suckers!

      Lainaa

    43. Tulos: -11 (31 ääntä)
      mandi: Inttileski on niin typerä sana… Ja se ulina pienestä erossaolosta on naurettavaa ainakin nykyään, kun intistä päästään kuitenkin lomille vähän väliä.
      Jep, samaa mieltä. Ite erittäin pitkän välimatkan kaukosuhteessa joten toi "inttileskeydestä" valittaminen ja vertaistuen kerjääminen tuntuu aika huvittavalta

      Lainaa

    44. Tulos: -13 (37 ääntä)
      Intti oli hyviä hommmia kun ei tarvinnut kantaa huolta toisesta. Sai keskittyä olennaiseen ja hermotkin pysyivät kylminä. Olen varmaan fossiili, sillä tapasin ensimmäisen ja toivottavasti myös lopun elämäni naisen vasta vuosia intin jälkeen. Kaukosuhteemme ja muut vastoinkäymiset ovat tosin koetelleet hermoja senkin edestä, mutta kuten tiedämme, koettelemukset vahvistavat suhdetta. Suosittelen pysymään kokemattomana kunnes intti on käyty. Parisuhde edellyttää molemmilta kykyä sitoutua ja olla tukena toiselle. I/13 strong!

      Lainaa

    45. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Ei someryhmää ilman kiintiösosiopaattia

      Lainaa

    46. Tulos: +70 (72 ääntä)
      Jotenkin tuntuu, että Janne on niitä, jotka lähettää ensimmäisen tekstarin 5min sen jälkeen, kun olet lähtenyt trefefiltä kotiin. Soittaa 30min myöhemmin sanoakseen hyvää yötä ja taas aamulla ennen sian pierua tulee seuraava puhelu. Kerrot meneväsi kaverisi luo katsomaan leffaa niin puhelin soi ja viestit kilisee jatkuvasti, jos ei laittanut puhelinta kiinni / äänettömälle. Ja tästä sitten suututaan, kun olet jättänyt vastaamatta. On muuten ihan hitusen rasittavaa ja ahdistavaa, kun pitäisi olla 24/7 yhdessä ja omaa elämää ei saisi olla ollenkaan eikä edes hetken rauhaa. Kerran olin tällaisesssa suhteessa ja puheluita tuli välillä keskellä yötä "Ihan vain varmistin, että olet varmasti kotona nukkumassa". Loppui hyvin lyhyeen se suhde ja puhelinnumero meni varalta vaihtoon.

      Lainaa

    47. ymmärtäjä 17.5.2017 14:59
      Tulos: -46 (64 ääntä)
      Tämän takia itsellä ei ollut mitään suhteita intin aikana vaan "fuckbuddy". Huore sai tehdä viikolla mitä vaan eikä mun tarvinnut pohtia missä se juoksee, Kunhan minä sain viikonloppuna purkaa viikon inttipaineet häneen myös. :P kaikki voitti!

      Lainaa

    48. Tulos: -9 (15 ääntä)
      zzz: Tykkään siitä miten kukaan muu kuin Janne ei maininnut mitään “synnytyslaitoksesta”, mutta silti Janne selittää miten muut keskustelijat virheellisesti vetoavat “synnytyslaitokseen”.
      Miulla heräsi epäilys facebookin suodatetuista kommenteista...

      Lainaa

    49. yövuorolainen 17.5.2017 16:28
      Tulos: +25 (33 ääntä)
      Raino: Ei ollut toi armeija ihan mun juttu. Jo heti ensimmäisenä iltana tuli vähän sanaharkkaa yhden alikersantin kanssa jolloin mulla meni hermot ja pamautin kyseiselle sällille aivotärähdyksen. Sitten siihen tuli joku vitun ylikerssantti jonka mä lähetin b-miehenä siviiliin soppaa pillillä imemään. Sen jälkeen mulle leimattiin c-paperit käteen ja siirettiin toiseen valtion laitokseen aamukampaa laskemaa.
      Sulla tuskin sujuu elämässä kovin vahvasti noin muutenkaan.

      Lainaa

    50. Tulos: -66 (68 ääntä)
      Mielenkiintosta paskanjauhantaa anonymiteetin raukkamaisen suojan takaa, että ei lähde henki, jos kommentoi omalla nimellä ja kuvalla suoraan Facessa. Melkoset horot ja penikat täälläkin itkee taas anonyyminä, pitää vissiin IP-jäljitys laittaa päälle.

      Lainaa

    51. Tulos: -34 (36 ääntä)
      Ei vissiin ihmisaivot keksi osumattomampaa negatiivista adjektiivia muista ihmisistä.

      Lainaa

    52. Tulos: -26 (28 ääntä)
      GJN: Jo on kumma käsitys sulla Janne suhteensisäisestä itsenäisyydestä. Ei se hiivatti vieköön tarkoita sitä, että tapaillaan ja mahdollisesti maataan toisten kanssa (=avoin suhde). Kyseinen itsenäisyys tarkoittaa pelkästään sitä, että osaa olla välillä myös itsekseenkin, ettei ole tarvetta 24/7 kyöhnätä partnerin kainaloa; Tällä tavoin sitä yhteistä aikaa sitten osaa arvostaa enemmän, kun siihen ei kyllästy tai ala pitämään itsestään selvyytenä. Miksi edes yritän takoa tätä? Janne on luonnon valinta, jonka kohtalo ei ole näemmä lyödä hynttyitä yhteen jonkun kanssa, saatika lisääntyä.
      Ei ole tarjontaa enää tähän ikään tämän ikäisissä, ei nuoremmissa eikä vanhemmissa.

      Lainaa

    53. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Who hurt you

      Lainaa

    54. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Janne M: Mielenkiintosta paskanjauhantaa anonymiteetin raukkamaisen suojan takaa, että ei lähde henki, jos kommentoi omalla nimellä ja kuvalla suoraan Facessa. Melkoset horot ja penikat täälläkin itkee taas anonyyminä, pitää vissiin IP-jäljitys laittaa päälle.
      Hei, mokat siirtyvät jo FB-mokien kommentteihin =D. Onko tämä jonkinlainen moderni versio aiheesta "vittu mä tiedän missä sä asut, vittu mä tiedän assan jengin, vittu ne hakkaa sut. Vittu". No, 20 vuotta tässä on odoteltu että hakkaisivat, joten kun jäljität IP'n perusteella niin kerro sitten "assan jengille"kin, he taisivat eksyä ^^

      Lainaa

    55. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Janne M: Mielenkiintosta paskanjauhantaa anonymiteetin raukkamaisen suojan takaa, että ei lähde henki, jos kommentoi omalla nimellä ja kuvalla suoraan Facessa. Melkoset horot ja penikat täälläkin itkee taas anonyyminä, pitää vissiin IP-jäljitys laittaa päälle.
      Voih ku herttaista. Menikö tunteisiin? Ai ihan ittekkö meinasit ne IP:t jäljittää? Noh, alota vaikka musta... katotaan saatko edes kaupunkia oikein.

      Lainaa

    56. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Mutta Janne on Mies. Isolla ämmällä.

      Lainaa

    57. Tulos: -35 (41 ääntä)
      Eikö ketään muuta naurata itse Sim? Veti omien puolustelujensa alta maton vikkelään viimeisessä kommentissa. Toki sitä omaa aikaa ja itsenäisyyttä pitää olla suhteessa, mutta että "jo nyt on oppinut".. Veto sille että suhde kaatuu puoli vuotta inttipojan paluusta.

      Lainaa

    58. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Janne M: Mielenkiintosta paskanjauhantaa anonymiteetin raukkamaisen suojan takaa, että ei lähde henki, jos kommentoi omalla nimellä ja kuvalla suoraan Facessa. Melkoset horot ja penikat täälläkin itkee taas anonyyminä, pitää vissiin IP-jäljitys laittaa päälle.
      Mee kotiis, Jatu.

      Lainaa

    59. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Janne, 16, alkaa pitkään jatkuneen myöhäislapsuuden jälkeen vihdoin kiinnostua tytöistä ja muodostaa ensimmäisiä ihmissuhdenäkemyksiään. Uuden miehuutensa tunnossa hän äityy jopa haaveilemaan armeijasta, tuosta tarunhohtoisesta miesten koulusta, johon hänkin jo muutaman vuoden päästä pääsee.

      Lainaa

    60. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Tuo oli vastaus kommenttiin joka on tuolta välistä jo poistettu. Tuossa on muutenkin vain 1/3 oikeasta keskustelusta joka muuten jatkui vielä pitkään. Ja oikea nimeni ei ole Sim tai edes Sims. Niitä inttileskiä en ikinä sitten löytänyt, suhde on vielä täysissä voimissaan :)
      Kuuloke: Eikö ketään muuta naurata itse Sim? Veti omien puolustelujensa alta maton vikkelään viimeisessä kommentissa. Toki sitä omaa aikaa ja itsenäisyyttä pitää olla suhteessa, mutta että “jo nyt on oppinut”.. Veto sille että suhde kaatuu puoli vuotta inttipojan paluusta.

      Lainaa

    61. Tulos: -2 (6 ääntä)
      MGTOW

      Lainaa

    62. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Janne, sinä OLET heikoin lenkki.

      Lainaa

    63. Tulos: +1 (1 ääni)
      Siellä Temppareitten Jonne kirjottelee salanimellä elämänpelin ohjeita!

      Lainaa

    64. Suhteutettu robotti 10.8.2020 14:11
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      Janne on ihan oikeassa.

      Lainaa

    65. Vahaamaton pomelo 17.8.2020 18:15
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      mandi: Inttileski on niin typerä sana... Ja se ulina pienestä erossaolosta on naurettavaa ainakin nykyään, kun intistä päästään kuitenkin lomille vähän väliä.
      Satuin joskus löytämään kaapin perukoilta isän intin lomakalenterin vuodelta -84 Sillä oli enemmän lomia ollut kuin minulla inttiaikana. KL:t huomioiden.

      Lainaa

    66. Lukematon käärme 10.12.2020 19:25
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Toivottavasti kukaan nainen ei koe niin pahaa kohtaloa että erehtyy Jannen kanssa parisuhteeseen

      Lainaa

    67. Loistava hanhi 6.10.2021 11:36
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      18-vuotiaat "inttilesket" puhuvat ensi- ja tosirakkaudesta :D :D

      Lainaa

    68. Gluteeniton hyönteinen 14.11.2023 19:17
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      sapiva: Mutta Janne on Mies. Isolla ämmällä.
      Jannelta taitaa puuttua ämmät kokonaan, riippumatta neitojen koosta. 😁

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: armeija, puolustusvoimat, asevelvollisuus, intti, pettää, raskaus, rakkaus, parisuhde