Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hei, Virpi!

Virpi saa kännipostia.
Hei, Virpi!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. GogitoErgoSum 2.5.2017 0:37
   Tulos: +526 (704 ääntä)
   Matti on vähän niinku Fox News ja Virpi CNN, Totuudenjälkeistä mussutusta vs. Kylmää faktaa

   Lainaa

  2. Tulos: +831 (837 ääntä)
   Juu ne yksityisviestit on keksitty. Tosin paljon jäis feissarimokista pois, jos kaikki ymmärtäis missä menee raja :p

   Lainaa

  3. Tulos: +112 (236 ääntä)
   Melkeen ois voinu jättää mokistakin pois. Hyvä et Virpillä noin mukava asenne kuiteskin, ois voinu pahemminkin sanoa seinille kirjoittelusta. Matilla oli toivottavasti vain yksinäisen Suomalaisen huono hetki ja katui jo seuraavana päivänä sanomisiaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +88 (120 ääntä)
   Tullu kyllä huomattua, että nyt huhtikuun ja vapun aikana on taas ollut kevättä rinnassa ihmisillä. Itsellä vastaavia tapauksia joku kolme tai neljä :D

   Lainaa

  5. Tulos: +218 (232 ääntä)
   kliffaa hei

   Lainaa

  6. Tulos: -285 (405 ääntä)
   Matti teki sen virheen mitä ei ikinä pitäisi miehen tehdä, avautua puhumaan tunteista.

   Lainaa

  7. Tulos: +167 (191 ääntä)
   Mitä kuuluu Marja-Leena? Ai sori...

   Lainaa

  8. Tulos: +57 (103 ääntä)
   Olen sitten vaikka kuinka ahdasmielinen basisti, niin jotenkin tuntuu hullulta, että tässä sitä vaan ollaan niinkuin samaa lajia tuollaisten mattien kanssa... :o

   Lainaa

  9. Tulos: +406 (438 ääntä)
   CH551: Matti teki sen virheen mitä ei ikinä pitäisi miehen tehdä, avautua puhumaan tunteista.
   Joo, sehän se varmasti oli vialla. Ei selvästi töykeä käytös aiemmin, "avautumisen" sisällöttömyys, vonkaamiselta kuulostava itseään toistavuus ja epäkoherenttius, ei tietenkään. Tunteista puhuminen on nyt kyllä selvästi kielletty.

   Lainaa

  10. Tulos: +47 (111 ääntä)
   Leevizer: Mitä kuuluu Marja-Leena? Ai sori…
   Aim sori. Niin ku "I'm sorry" tiäks?

   Lainaa

  11. Tulos: -39 (121 ääntä)
   Nimi: Aim sori. Niin ku “I’m sorry” tiäks?
   Kyllä minun mielestäni tuo "ai sori" on ihan käypä ilmaus. Siinähän on suomen kielen interjektio "ai", ei mikään suomalaisittain lausuttun englannin kielen pronomini "I".

   Lainaa

  12. CounterfeitNewsNetwork 2.5.2017 11:22
   Tulos: +33 (73 ääntä)
   GogitoErgoSum: Matti on vähän niinku Fox News ja Virpi CNN, Totuudenjälkeistä mussutusta vs. Kylmää faktaa
   Ajatuksena ihan hauska. Mutta CNN on huono vertaus, jos halutaan rehdistä uutisoinnista esimerkki.

   Lainaa

  13. Tulos: -30 (50 ääntä)
   GogitoErgoSum: Matti on vähän niinku Fox News ja Virpi CNN, Totuudenjälkeistä mussutusta vs. Kylmää faktaa
   Unohdit listaltasi Ylen.

   Lainaa

  14. Tulos: +31 (75 ääntä)
   GogitoErgoSum: Matti on vähän niinku Fox News ja Virpi CNN, Totuudenjälkeistä mussutusta vs. Kylmää faktaa
   Vai CNN kylmää faktaa?? :D En tiedä missä todellisuudessa elät mutta ihan yhtä puolueellista ja valheellista uutisointa kun Foxillakin, ellei jopa enemmän. Jenkkien valtavirtamedia on kokonaisuudessaan länsimaiden epärehellisintä.

   Lainaa

  15. purppurakruunu 2.5.2017 13:56
   Tulos: +52 (68 ääntä)
   Puolueellisuus ei ole CNN:n ongelma, vaan se, että iso pomo haluaa sen näyttävän enemmän urheilulta ja tosi-tv:ltä kuin uutisilta, joka johtaa siihen, että joka asiasta pitää olla saman verran puolesta kuin vastaan "asiantuntijoita", mikä taas puolestaan antaa kuvan siitä, että asia olisi jotenkin mielipideasia tai vielä tiedemiehille epäselvä.

   Lainaa

  16. Tulos: +23 (39 ääntä)
   GogitoErgoSum: Matti on vähän niinku Fox News ja Virpi CNN, Totuudenjälkeistä mussutusta vs. Kylmää faktaa
   CNN ei kyllä tosiaan kerro kylmää faktaa

   Lainaa

  17. Tulos: -116 (148 ääntä)
   Naisille kysymys: Esittääkö jotkut naiset oikeasti vaikeasti tavoiteltavaa? Usen kuulee tuota sanontaa ihmisiltä kun olen tullut torjutuksi, mutta tuntuu jotenkin väärältä yrittää uudelleen naista jos hän on jo kieltäytynyt. Toisaalta usein lukee netissäkin että naiset tykkää röyhkeistä miehistä, joten pitäisikö käyttäytyä noin?

   Lainaa

  18. Tulos: +118 (132 ääntä)
   poik: Naisille kysymys: Esittääkö jotkut naiset oikeasti vaikeasti tavoiteltavaa? Usen kuulee tuota sanontaa ihmisiltä kun olen tullut torjutuksi, mutta tuntuu jotenkin väärältä yrittää uudelleen naista jos hän on jo kieltäytynyt. Toisaalta usein lukee netissäkin että naiset tykkää röyhkeistä miehistä, joten pitäisikö käyttäytyä noin?
   Ei on ei. Vonkaaminen ja ittensä tumputtaminen ärsyttää vaan ja varmistaa, ettei varmastikaan pysytä edes hyvänpäivän tuttuina. Tunnen kuitenkin pari (2/10 tyyliin) jotka tykkää tollaisesta käytöksestä, mutta siinäkin on rajansa. Yleensä näissä tilanteissa vastaus on myöntävä vasta kolmannella kerralla, mutta tämän jälkeen ei on pelkkä ei. Kannattaa vaan uskoa jos toinen sanoo ettei oo kiinnostunut. Säästät kans sun aikaa ja energiaa silloin.

   Lainaa

  19. ymmärtäjä 2.5.2017 16:33
   Tulos: -98 (134 ääntä)
   Natas: Ei on ei. Vonkaaminen ja ittensä tumputtaminen ärsyttää vaan ja varmistaa, ettei varmastikaan pysytä edes hyvänpäivän tuttuina. Tunnen kuitenkin pari (2/10 tyyliin) jotka tykkää tollaisesta käytöksestä, mutta siinäkin on rajansa. Yleensä näissä tilanteissa vastaus on myöntävä vasta kolmannella kerralla, mutta tämän jälkeen ei on pelkkä ei. Kannattaa vaan uskoa jos toinen sanoo ettei oo kiinnostunut. Säästät kans sun aikaa ja energiaa silloin.
   puhut kyllä nyt aika ristiin? jos ei on ei , niin miksi tunnet ihmisiä joille ei on kyllä? ootte te naiset kyllä hankalia tapauksia :D

   Lainaa

  20. Tulos: -54 (90 ääntä)
   Vaikea nyt tietää, miten suhtautua tähän Masan ja Virpin dramaattiseen välien katkeamisen tuntematta taustoja. Kun tuo kanssakäyminen saa vähän eri vivahteet, jos Masa on joku juoppoöykkäri hameheikki, joka yrittää kavereidensa varattuja emäntiä ja on muutenkin vaimonhakkaaja vs. vähän hömelö, mutta hyvää tarkoittava peräkammarinpoikaluppanalle, joka ei ole osannut omaa yksinkertaisuuttaan tehdä haluttua vaikutusta naiseen, johon on ihastunut. Ja anteeksipyyntöyritykset ovat kömpelyydessään hieman liian vonkaavia sävyltään. Jos jälkimmäinen, niin Virpi olisi voinut rukkasensa antaa ehkä privana ja sopuisampaan sävyyn.

   Lainaa

  21. Tulos: +116 (140 ääntä)
   ymmärtäjä: puhut kyllä nyt aika ristiin? jos ei on ei , niin miksi tunnet ihmisiä joille ei on kyllä? ootte te naiset kyllä hankalia tapauksia
   Koska kaikilla naisilla/tuttavillani on tismalleen samat mielipiteet. Aina. Ilman poikkeuksia. Meinasin sitä, että enimmistö ei tykkää tollasesta. Aina kuitenkin löytyy niitä jotka tykkää vonkaavista tyypeistä enkä halua poissulkea tai valehdella heistä.

   Lainaa

  22. Tulos: +38 (48 ääntä)
   Ite luulen että Matti on yrittänytkin laittaa privaa. "Pienissä" vappuoloissa vaan meni pitkin seiniä niinku Matti ittekki. Luultavasti vappuriennoista tua itsensä toistelukin johtui. Leevi tuli kans itellä mieleen.

   Lainaa

  23. valitse viisaasti 2.5.2017 17:15
   Tulos: +108 (112 ääntä)
   poik: Naisille kysymys: Esittääkö jotkut naiset oikeasti vaikeasti tavoiteltavaa? Usen kuulee tuota sanontaa ihmisiltä kun olen tullut torjutuksi, mutta tuntuu jotenkin väärältä yrittää uudelleen naista jos hän on jo kieltäytynyt. Toisaalta usein lukee netissäkin että naiset tykkää röyhkeistä miehistä, joten pitäisikö käyttäytyä noin?
   Onhan niitäkin naisia. Yrittävät myös saada sinua mustasukkaiseksi yms. pelejä. Parempi kysymys mielestäni on, että haluatko alkaa suhteeseen naisen kanssa, joka heti alkuun pelaa jotain? Pelejä tulee meinaan riittämään. En suosittele, kun järkeviäkin naisia on.

   Lainaa

  24. Tulos: +94 (108 ääntä)
   kliffaa, nastaa, siistii, ottaa lungisti... "masa" on jäänyt kaheksänkytluvun teinivuosiinsa.

   Lainaa

  25. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Perus känniavautuminen, nothing to see here.

   Lainaa

  26. Tulos: -78 (116 ääntä)
   Eiköhän Matilla liene jo tarpeeksi morkkis ilmankin, että tällä vielä FM:ssa herkutellaan. Mies avas kännissä suunsa ja puhui tunteella, pahin moka minkä suomalainen mies voi tehdä.

   Lainaa

  27. Kikkihiiri 2.5.2017 17:36
   Tulos: +1 (61 ääntä)
   poik: Naisille kysymys: Esittääkö jotkut naiset oikeasti vaikeasti tavoiteltavaa? Usen kuulee tuota sanontaa ihmisiltä kun olen tullut torjutuksi, mutta tuntuu jotenkin väärältä yrittää uudelleen naista jos hän on jo kieltäytynyt. Toisaalta usein lukee netissäkin että naiset tykkää röyhkeistä miehistä, joten pitäisikö käyttäytyä noin?
   Jos tulee kieltävä vastaus niin ehdottomasti pitää olla ottamatta yhteyttä enää ikinä. Kyllä niitä naisia riittää sen verran paljon että on varaa hylätä koppavat tapaukset.

   Lainaa

  28. Tulos: -8 (36 ääntä)
   Virpin asenne on ihan mahtava <3

   Lainaa

  29. Tulos: -44 (66 ääntä)
   Kikkihiiri: Jos tulee kieltävä vastaus niin ehdottomasti pitää olla ottamatta yhteyttä enää ikinä. Kyllä niitä naisia riittää sen verran paljon että on varaa hylätä koppavat tapaukset.
   Kaikilla vaan ei ole varaa valita, ikävä kyllä

   Lainaa

  30. Tulos: +85 (97 ääntä)
   he: Kaikilla vaan ei ole varaa valita, ikävä kyllä
   Meinaakko että sen kieltävän vastauksen jälkeenkin pitää vielä yrittää? Huhhuh.

   Lainaa

  31. GogitoErgoSum 2.5.2017 20:02
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   CounterfeitNewsNetwork: Ajatuksena ihan hauska. Mutta CNN on huono vertaus, jos halutaan rehdistä uutisoinnista esimerkki.
   Kieltämättä ei ehkä paras vertaus, mutta veikkaisin kuitenkin, että hieman paremmin CNN pyrkii esim. lähdekriittisyyteen.

   Lainaa

  32. Kikkihiiri 2.5.2017 20:23
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   E: Meinaakko että sen kieltävän vastauksen jälkeenkin pitää vielä yrittää? Huhhuh.
   Olin juuri vastaamassa suunnilleen samoin :D

   Lainaa

  33. Tulos: +73 (83 ääntä)
   ymmärtäjä: puhut kyllä nyt aika ristiin? jos ei on ei , niin miksi tunnet ihmisiä joille ei on kyllä? ootte te naiset kyllä hankalia tapauksia
   Joskus toimii jos nainen on hyvin nuori tai hyvin peloissaan: meidät opetetaan "kilteiksi" ja joskus ei ole itseluottamusta saada sanotuksi "IHAN OIKEASTI HELVETTI EI!!!". Täysikasvuisten ja täyspäisten naisten kanssa toimii vain kiltteys, joten suosittelisin sitä.

   Lainaa

  34. Ei purematta 2.5.2017 21:57
   Tulos: +24 (38 ääntä)
   purppurakruunu: Puolueellisuus ei ole CNN:n ongelma, vaan se, että iso pomo haluaa sen näyttävän enemmän urheilulta ja tosi-tv:ltä kuin uutisilta, joka johtaa siihen, että joka asiasta pitää olla saman verran puolesta kuin vastaan “asiantuntijoita”, mikä taas puolestaan antaa kuvan siitä, että asia olisi jotenkin mielipideasia tai vielä tiedemiehille epäselvä.
   Kyllä puolueellisuus monessa asiassa on sen(kin) ongelma. Useasti ovat esim. "menettäneet yhteyden" asiantuntijaan, joka on juuri sanonut tai sanomassa jotain, mikä ei sovi heidän agendaansa. Taannoisessa Chicagossa tapahtuneessa kidutustapauksessa, jossa mustat nuoret kaappasivat kehitysvammaisen valkoisen ja videotodisteet osoittavat teon selvästi täyttäneen viharikoksen tunnusmerkit, ei CNN viharikosta tunnusta. Esimerkkejä löytyy reilusti. Aidosti puolueettomia uutistaloja on oikeasti ihan globaalistikin erittäin vähän. Puolueellisuutta on vain vaikea nähdä, jos on samalla puolella. Kun uutiset katsoo monesta paikasta, yhdistelee niiden tarjoaman informaation, niin pääsee ehkä jo kohtalaisen lähelle totuutta. Mutta kenellä sellaiseen on aikaa?

   Lainaa

  35. CounterfeitNewsNetwork 2.5.2017 22:42
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   GogitoErgoSum: Kieltämättä ei ehkä paras vertaus, mutta veikkaisin kuitenkin, että hieman paremmin CNN pyrkii esim. lähdekriittisyyteen.
   Paremmasta en osaa sanoa, mutta ei se häävisti heilläkään suju. On muun muassa ollut suorassa lähetyksessä haastateltavana valepoliisipäällikköä ja valepormestaria. Lähdekriittisyys on hyväksi myös uutisia seuratessa.

   Lainaa

  36. Tulos: +11 (17 ääntä)
   E: Meinaakko että sen kieltävän vastauksen jälkeenkin pitää vielä yrittää? Huhhuh.
   Veikkaan että vastasi tuohon "Kyllä niitä naisia riittää sen verran paljon että on varaa hylätä koppavat tapaukset."

   Lainaa

  37. Tulos: -7 (13 ääntä)
   GogitoErgoSum: Matti on vähän niinku Fox News ja Virpi CNN, Totuudenjälkeistä mussutusta vs. Kylmää faktaa
   Niin kummalta tulee kumpaa?

   Lainaa

  38. Tulos: +12 (32 ääntä)
   Ei purematta: Kyllä puolueellisuus monessa asiassa on sen(kin) ongelma. Useasti ovat esim. “menettäneet yhteyden” asiantuntijaan, joka on juuri sanonut tai sanomassa jotain, mikä ei sovi heidän agendaansa. Taannoisessa Chicagossa tapahtuneessa kidutustapauksessa, jossa mustat nuoret kaappasivat kehitysvammaisen valkoisen ja videotodisteet osoittavat teon selvästi täyttäneen viharikoksen tunnusmerkit, ei CNN viharikosta tunnusta. Esimerkkejä löytyy reilusti. Aidosti puolueettomia uutistaloja on oikeasti ihan globaalistikin erittäin vähän. Puolueellisuutta on vain vaikea nähdä, jos on samalla puolella. Kun uutiset katsoo monesta paikasta, yhdistelee niiden tarjoaman informaation, niin pääsee ehkä jo kohtalaisen lähelle totuutta. Mutta kenellä sellaiseen on aikaa?
   No MV-lehden lukijoilla tietysti. "Saa muita näkökulmia valtamedian vääristelyn lisäksi."

   Lainaa

  39. Tulos: +72 (74 ääntä)
   poik: Naisille kysymys: Esittääkö jotkut naiset oikeasti vaikeasti tavoiteltavaa? Usen kuulee tuota sanontaa ihmisiltä kun olen tullut torjutuksi, mutta tuntuu jotenkin väärältä yrittää uudelleen naista jos hän on jo kieltäytynyt. Toisaalta usein lukee netissäkin että naiset tykkää röyhkeistä miehistä, joten pitäisikö käyttäytyä noin?
   Tuossa nyt kannattaisi erottaa kaksi eri asiaa. Suora kieltäytyminen vs se, ettei heti innostu huomiosta. Jos naiset "leikkii vaikeasti tavoiteltavaa", niin ovat siis vain useimmin hieman hitaasti lämpeneviä. Eli kun teet aloitteen/alat juttelemaan, niin eivät osoita heti kiinnostusta. Jos menet suoraan kysymään toisessa lauseessa "lähetkö kahville?" Ja vastaus on ei, niin turha kuvitella, että se mystisesti muuttuisi kovin suurella todennäköisyydellä jankkaamisen avulla. Asetat vaan toisen kiusalliseen asemaan ja teet itsestäsi epätoivoisen oloisen.

   Lainaa

  40. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Lisäksi, tietysti jos mietitään jotain yökerhoskenaarioa, niin tulisi ottaa huomioon kehonkieli ja eleet. Yksinkertaistettuna se, miten hyvin kemiat tuntuvat kohtaavan. Tällöin jotkut eivät halua vaikuttaa liian "helpoilta" ja voivat keskusteluiden aikana kieltäytyä kaarrellen ehdotukseen lähteä pois. Voi olla töitä yms seuraava päivä. Tässä sitten voi lisäflirttailu ja uudelleen ehdotus vähän myöhemmin toimia ja voisi sanoa, että tilanteessa leikittiin "vaikeasti tavoiteltavaa". Jonkinasteinen tilannetaju olisi siis tarpeen.

   Lainaa

  41. Ei purematta 3.5.2017 6:32
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Sargee: No MV-lehden lukijoilla tietysti. “Saa muita näkökulmia valtamedian vääristelyn lisäksi.”
   Epäilemättä. Ainakin stereotypian mukaan. Mutta mikäs siinä MV:n lukemisessakaan, kunhan tekevät sen tosiaan lisäksi ja ovat yhtä kriittisiä sitä kuin valtamediaakin kohtaan.

   Lainaa

  42. Tulos: -50 (60 ääntä)
   Kylmä nainen.

   Lainaa

  43. KapteeniSelviö 3.5.2017 21:28
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   foo: Kyllä minun mielestäni tuo “ai sori” on ihan käypä ilmaus. Siinähän on suomen kielen interjektio “ai”, ei mikään suomalaisittain lausuttun englannin kielen pronomini “I”.
   No kuuleppa nyt ennenku nolaat ittes, ei tämä ole mielipidekysymys jota voi tulkita miten haluaa, vaan sen on joku sanoittanut ja nauhoittanut yhdellä tavalla, joten tässä faktat: Laulun on sanoittanut Gösta Sundqvist ja tuottanut Pekka Aarnio vuonna 1978 ja todellakin Göstan levyttämät sanoitukset kuuluvat "Mitä kuuluu Marja-Leena I'm sorry." jotka Gösta Sundqvist kirjoitti Etelä-Espoon yhteiskoulun rinnakkaisluokkalaisesta samannimisestä tytöstä. Joten nyt se höpötys seis.

   Lainaa

  44. Tulos: +55 (55 ääntä)
   ymmärtäjä: puhut kyllä nyt aika ristiin? jos ei on ei , niin miksi tunnet ihmisiä joille ei on kyllä? ootte te naiset kyllä hankalia tapauksia
   Tai sitten naiset on ihmisiä ja ihmiset erilaisia.

   Lainaa

  45. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 4.5.2017 9:04
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   foo: Kyllä minun mielestäni tuo “ai sori” on ihan käypä ilmaus. Siinähän on suomen kielen interjektio “ai”, ei mikään suomalaisittain lausuttun englannin kielen pronomini “I”.
   Jos virkkeen kuuntelee loppuun asti, niin "I'm" on ainoa toimiva vaihtoehto. "Mitä kuuluu Marja-Leena? I'm sorry, että sinulle soitan mä vieläkin."

   Lainaa

  46. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Sprikles: Vaikea nyt tietää, miten suhtautua tähän Masan ja Virpin dramaattiseen välien katkeamisen tuntematta taustoja. Kun tuo kanssakäyminen saa vähän eri vivahteet, jos Masa on joku juoppoöykkäri hameheikki, joka yrittää kavereidensa varattuja emäntiä ja on muutenkin vaimonhakkaaja vs. vähän hömelö, mutta hyvää tarkoittava peräkammarinpoikaluppanalle, joka ei ole osannut omaa yksinkertaisuuttaan tehdä haluttua vaikutusta naiseen, johon on ihastunut. Ja anteeksipyyntöyritykset ovat kömpelyydessään hieman liian vonkaavia sävyltään. Jos jälkimmäinen, niin Virpi olisi voinut rukkasensa antaa ehkä privana ja sopuisampaan sävyyn.
   No huh huh kyllä nyt on niin reppana taas mies, että pitää ymmärtää. Virpi etkö osannut olla avoinna kun toinen sentään yritti? Ai ei kiinnostanut? No mutta kyllähän Masalle pitää antaa uus mahdollisuus. Ehkä et Virpi vaan tiedä mitä haluat. Onhan Masa kuitenkin mies, että kohteliaisuutena täytyy tämä ottaa. Ai Masa julkisesti nolas ittensä sun seinällä? No mutta kyllähän Virpi sun täytyy ymmärtää ja olla lempeä kun ei Masa nyt ekasta kerrasta opi, eikä Masa voi ottaa vastuuta omasta käytöksestään. Kerta kiellon päälle vai miten se meni!

   Lainaa

  47. Fallosdöner 25.5.2017 18:39
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Anna bilu! T: masa

   Lainaa

  48. saunatonttu 26.5.2017 15:42
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Mitä kuuluu, Marja-Leena...

   Lainaa

  49. Bensansniffaaja 14.9.2017 0:38
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   t:masa

   Lainaa

  50. Tulos: -5 (5 ääntä)
   toivottavast toi perslöyhkä painus kiven alle eikä koskaan noussut sieltä. häpeäis!1

   Lainaa

  51. Karu Totuus 31.8.2019 10:08
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Selvä MT potilas tämäkin.

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Leevizer: Mitä kuuluu Marja-Leena? Ai sori…
   Se on I'm sorry.

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (0 ääntä)
   GogitoErgoSum: Matti on vähän niinku Fox News ja Virpi CNN, Totuudenjälkeistä mussutusta vs. Kylmää faktaa
   Kenen mielestä CNN:ltä tulee kylmää faktaa :,D Voi hyvää päivää

   Lainaa

  54. Norski undulaatti 27.7.2021 17:26
   Tulos: -1 (1 ääni)
   GogitoErgoSum: Matti on vähän niinku Fox News ja Virpi CNN, Totuudenjälkeistä mussutusta vs. Kylmää faktaa
   Niin kumpi edustaa kumpaa?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vappu, avautuminen, kännissä