Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uusi elämä yhteiskunnan ulkopuolella

Eikö vaalitulos miellytä? Elää sitä ilman yhteiskuntaakin!
Suurenna näkymä
Uusi elämä yhteiskunnan ulkopuolella
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +113 (137 ääntä)
   No en ny tiiä vielä itekään. :P

   Lainaa

  2. Tulos: +661 (675 ääntä)
   Ja sanovat nykynuorison olevan pilalla...

   Lainaa

  3. Tulos: +646 (656 ääntä)
   Pasin logiikkamoottori on pahasti rikki.

   Lainaa

  4. Tulos: +389 (419 ääntä)
   Pasilla oli pointti. Se vain ei ilmennyt tästä kommenttiketjusta. Eikä varmaan ilmennyt missään muuallakaan.

   Lainaa

  5. Tiivitaavi 11.4.2017 1:12
   Tulos: +467 (469 ääntä)
   Tälläsiäkö ne nykypäivän erakot on, ennen muutettiin reilusti metsämökkiin kun kyllästyttiin yhteiskuntaan

   Lainaa

  6. Tulos: +131 (143 ääntä)
   Pitäiskö itekki irtisanoa itsensä yhteiskunnasta...?

   Lainaa

  7. Tulos: +541 (547 ääntä)
   Pasi, 39v. on käyttänyt äänioikeuttaan "jo viisi vuotta". Siis hän on äänestänyt ensimmäisen kerran 34-vuotiaana. Nyt sitten jättäytyy yhteiskunnan ulkopuolelle. Tosin sossun rahat jne. kelpaavat kyllä, mutta yhteiskunnan ulkopuolelle kuitenkin. Te ette vaan tajua! ;)

   Lainaa

  8. Tulos: +41 (97 ääntä)
   Mut eiks seki kuulu äänioikeuteen et ei äänestä?

   Lainaa

  9. Tulos: -110 (152 ääntä)
   liian pitkä ja sekava FM:iin

   Lainaa

  10. Tulos: +107 (151 ääntä)
   öm: Mut eiks seki kuulu äänioikeuteen et ei äänestä?
   Kuuluu! Äänestämättä jättämällä annat esim. kuntavaaleissa äänesi kaikille jotka valittiin. Et äänestånyt ketään heitä vastaan, eli olit kaikkien puolella.

   Lainaa

  11. Vastarannan kiiski 11.4.2017 6:58
   Tulos: -124 (132 ääntä)
   Nämä vänkääjät herättävät monesti enemmän kysymyksiä kuin nämä "suuret ajattelijat". Mitä tuo Teppokin kuvitteli saavansa aikaan tuolla tivaamisellaan; että saisi muutettua toisen mielen? Ajanhukkaa, mutta näköjään joillakin on aikaa tuollaiseen.

   Lainaa

  12. Tulos: +132 (136 ääntä)
   Vai että ihan Sun Tsun oppeja

   Lainaa

  13. Tulos: +193 (199 ääntä)
   No pasi nyt ei näytä ymmärtävän sanaa "riippumaton" ja on lisäksi juurikin parasiitti jos nimenomaan tarkoituksella jättäytyy tukien varaan eikä välttämättömästä pakosta. Se mikä huvitti vähän oli ettei keskustelu "leimahtanut" huoritteluksi tms mitä yleensä on tottunut näissä fm -väittelyissä odottamaan, vaan voin kuvitella miten molemmat ovat silmät puoliksi auki naputelleet kaikessa rauhassa ja yrittäneet järkeillä kykyjensä mukaan. Ei edes kehotusta painua ttuun!

   Lainaa

  14. Tulos: +91 (161 ääntä)
   Just tuommosethan ne ovat aina itsenäisyyspäivänä riehumassa kaduilla. Kovasti ollaan yhteiskuntaa vastustamassa mutta kaikki tuet kyllä kiinnostaa, mutta mitään ei oltais valmiita tekemään niiden eteen. Kun ei oikein jaksais tai viittiskään, pilvenpoltto ja loisiminen kun on niin paljon mukavampaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +214 (214 ääntä)
   Vähän niin kuin jotkut lapsetkin, varsinkin teinit, luulevat, etteivät ole mitenkään riippuvaisia vahnemmistaan, vaikka nämä maksavat käytännössä kaiken ja asut heidän maksamassa asunnossaan. :D

   Lainaa

  16. Kirjautuminen epäonnistui 11.4.2017 9:34
   Tulos: +147 (157 ääntä)
   Esa: Kuuluu! Äänestämättä jättämällä annat esim. kuntavaaleissa äänesi kaikille jotka valittiin. Et äänestånyt ketään heitä vastaan, eli olit kaikkien puolella.
   Meillä päin on aina sanottu näin: Ajattele puoluetta, joka on mahdollisimman kaukana sinusta ja arvoistasi. Jos jätät äänestämättä, se on sama kuin olisit äänestänyt tätä puoluetta.

   Lainaa

  17. Tulos: +13 (63 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Meillä päin on aina sanottu näin: Ajattele puoluetta, joka on mahdollisimman kaukana sinusta ja arvoistasi. Jos jätät äänestämättä, se on sama kuin olisit äänestänyt tätä puoluetta.
   Toisaalta mä myös ajattelen niin, että jokainen joka ei äänestä, olis tod näk äänestänyt sitä puoluetta joka on musta mahdollisimman kaukana ja olen hiljaa kiitollinen.

   Lainaa

  18. Selvä logiikka 11.4.2017 9:48
   Tulos: +166 (166 ääntä)
   Toimeentulo riippuu tällä hetkellä täysin yhteiskunnan tuista = "Olen hyvin riippumaton yhteiskunnasta". Tämä selvä.

   Lainaa

  19. Tulos: +126 (128 ääntä)
   Ehkä on ihan hyvä ettei Pasi äänestä jatkossa.

   Lainaa

  20. Tulos: +91 (91 ääntä)
   Tää on just tätä kun ei yhtään ymmärretä mitä sana tarkoittaa.

   Lainaa

  21. Riippumatto 11.4.2017 10:59
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   Pasi ei nyt vaan ymmärrä sanojen "riippuvainen" ja "riippumaton" eroa. Ei silloin ole riippumaton yhteiskunnasta, jos joutuu elämään niillä rahoilla, jotka yhteiskunnalta kilahtaa tilille tiettynä päivänä. Tätä Pasi-raasu ei nyt vaan ymmärrä.

   Lainaa

  22. Tulos: +94 (94 ääntä)
   Ex-teini: Vähän niin kuin jotkut lapsetkin, varsinkin teinit, luulevat, etteivät ole mitenkään riippuvaisia vahnemmistaan, vaikka nämä maksavat käytännössä kaiken ja asut heidän maksamassa asunnossaan.
   Näin varmaan Pasinkin tapauksessa, vaikkei ihan teinistä enää menekään. Yhteiskuntahan voisi tarjota Pasille läksiäislahjaksi riippumaton. :)

   Lainaa

  23. Tulos: +94 (96 ääntä)
   Irti yhteiskunnasta? Sitten kannattaakin vaikka sulkea ensin se tietokone, koska ne sähköverkot ei taida olla täysin yksityisessä omistuksessa. Sitten myydään auto, koska teiden kunnossapito on kunnan heiniä. Lähitilalta munia ja maitoa ostaessa pitää muistaa maksaa vähän ekstraa, koska maataloustuet tulee yhteiskunnalta. Menee nopeasti aika hankalaksi tämä ilman yhteiskuntaa eläminen.

   Lainaa

  24. Tulos: +62 (70 ääntä)
   Voi näitä elämäm koululaisia. Yhteiskunta on perseestä ja siitä sanoudutaan irti! Mitä nyt yhteiskunnan tuet kelpaavat. Ja aivan varmasti myös terveydenhuoltopalvelut ja poliisi ja palokunta. Mutta muuten sanoudutaan täysin irti! Hemmetin white trash.

   Lainaa

  25. Tulos: +83 (83 ääntä)
   Pannukakku: Voi näitä elämäm koululaisia. Yhteiskunta on perseestä ja siitä sanoudutaan irti! Mitä nyt yhteiskunnan tuet kelpaavat. Ja aivan varmasti myös terveydenhuoltopalvelut ja poliisi ja palokunta. Mutta muuten sanoudutaan täysin irti! Hemmetin white trash.
   "Selvä, mutta lukuun ottamatta puhtaanapitoa, lääkkeitä, koulutusta, viiniä, yleistä järjestystä, peltojen kastelua, teitä, juoksevaa vettä ja terveydenhuoltoa, mitä roomalaiset ovat muka koskaan tehneet hyväksemme?"

   Lainaa

  26. Tulos: -14 (20 ääntä)
   Pannukakku: Yhteiskunta on perseestä ja siitä sanoudutaan irti! Mitä nyt yhteiskunnan tuet kelpaavat. Ja aivan varmasti myös terveydenhuoltopalvelut ja poliisi ja palokunta. Mutta muuten sanoudutaan täysin irti!
   Google kääntää muuten tuon kohdan englanniksi näin: The society is fucked up and it Eula! What is now eligible for subsidies society. And most certainly also in the health services and the police and the fire brigade. Appendix www.kodak.com/go/digitalframesupport but otherwise completely let go!

   Lainaa

  27. Ääni meni, kuva jäi 11.4.2017 16:23
   Tulos: +2 (20 ääntä)
   Esa: Kuuluu! Äänestämättä jättämällä annat esim. kuntavaaleissa äänesi kaikille jotka valittiin. Et äänestånyt ketään heitä vastaan, eli olit kaikkien puolella. Oikeasti pitäisi olla mahdollisuus käyttää ääntään jotain ehdokasta vastaan, jolloin se syö jo annetun äänen pois.

   Lainaa

  28. Elämämkolu 11.4.2017 17:39
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   No nyt löyty järjenjättiläinen..

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (22 ääntä)
   "Hyvää yötä"

   Lainaa

  30. Tulos: +45 (53 ääntä)
   "En ole riippuvainen yhteiskunnasta. Jättäydyn kokonaan yhteiskunnan ulottumattomiin!" Paitsi että elät yhteiskunnan rahoilla, ja ilman niitä rahoja todennäköisesti kuolisit joko nälkään tai talvella pakkasilla sillan alle. Sen sijaan että olisit kiitollinen siitäkin vähästä mitä saat, haluat vain sylkeä antajan kasvoille. On vähän ristiriitaiset tunteet tällähetkellä, kun tiedän että hyvin harva ihminen oikeasti ansaitsee tulla jätetyksi yhteiskunnan ulkopuolelle. Kodittomaksi yms. Mutta tuolta kaverilta sais kyllä katkaista kaikki tuet. Vaikka ihan kokeeksi. Katsottaisiin vuoden tai kahden päästä olisko mieli muuttunut. Sikälimikäli hän ylipäänsä olisi edes elossa enää. Propsit niille jotka pyrkii täyteen omavaraisuuteen, ei siinä mtn. Mutta tuollainen typeryys kuin mokan henkilöllä ihan vain suututtaa. Tietysti puhe on halpaa eikä sitä tiedä miten kännissä tai muutenvain sekaisin tyyppi oli kirjoittaessaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +28 (30 ääntä)
   No nyt riiputaan jännän äärellä. Mukavan leppoisasti soljui tämä väittely :)

   Lainaa

  32. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Pasi otti loparit velvollisuuksista mutta jatkaa oikeuksiensa käyttämistä. Hieno mies tämä Pasi selvästi.

   Lainaa

  33. Vaniljankukka 12.4.2017 3:28
   Tulos: +46 (54 ääntä)
   Taas näitä kun joku jolla on järkeä, yrittää epätoivoisesti saada idiootinkin tajuamaan. Voi helev... En enää edes ihmettele miksi meitä työttömiä kohdellaan miten nyt yleensä kohdellaankaan. Tuollaisten urpojen takia saa koko ajan olla häpeillen selittämässä että on työtön koska sairaus estää mihiknään osallistumisen juuri tällä hetkellä ja juuri tuollaisten urpojen takia saa joka paikassa noin yleisesti ottaen paskaa niskaan, ihan vain koska olen työtön. Kiva selitellä joka paikkaan että ei, en ole tuollainen pystyynpaskottu lapamato niinkuin tässä mokassa kirjoitellut urpo on. Mä ootan sitä päivää kun olen sen verran terve että voisin viedä duunipaikan joka ei tollaselle syöpäläiselle kelpaa.

   Lainaa

  34. Vaniljankukka 12.4.2017 3:31
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   y.ö.h: “En ole riippuvainen yhteiskunnasta. Jättäydyn kokonaan yhteiskunnan ulottumattomiin!” Paitsi että elät yhteiskunnan rahoilla, ja ilman niitä rahoja todennäköisesti kuolisit joko nälkään tai talvella pakkasilla sillan alle. Sen sijaan että olisit kiitollinen siitäkin vähästä mitä saat, haluat vain sylkeä antajan kasvoille. On vähän ristiriitaiset tunteet tällähetkellä, kun tiedän että hyvin harva ihminen oikeasti ansaitsee tulla jätetyksi yhteiskunnan ulkopuolelle. Kodittomaksi yms. Mutta tuolta kaverilta sais kyllä katkaista kaikki tuet. Vaikka ihan kokeeksi. Katsottaisiin vuoden tai kahden päästä olisko mieli muuttunut. Sikälimikäli hän ylipäänsä olisi edes elossa enää. Propsit niille jotka pyrkii täyteen omavaraisuuteen, ei siinä mtn. Mutta tuollainen typeryys kuin mokan henkilöllä ihan vain suututtaa. Tietysti puhe on halpaa eikä sitä tiedä miten kännissä tai muutenvain sekaisin tyyppi oli kirjoittaessaan.
   Tuli itseasiassa mieleen Brexit. Halutaan eroon, mutta ei sitten halutakkaan. Kelpais herkut mitkä naapurinkin pöydässä on mutta ei haluta sitten kuitenkaan tehdä yhteistyötä sen naapurin kanssa. Rusinat pullasta ja niin edelleen.

   Lainaa

  35. hepomiesten tietotoimisto 12.4.2017 3:39
   Tulos: +7 (17 ääntä)
   Täähän oli ihan tavallista vaikka vähän kukkaa polttaneiden keskustelua. Jotkut saa ihan vaan alkoholillakin saman aikaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Banaani: No pasi nyt ei näytä ymmärtävän sanaa “riippumaton” ja on lisäksi juurikin parasiitti jos nimenomaan tarkoituksella jättäytyy tukien varaan eikä välttämättömästä pakosta.
   Äläs nyt, tarvitaan toisen asteen logiikkaa ymmärtämään Pasin "riippumattomuus" sana. Siellähän se riippuu/roikkuu yhteiskunnan alaosassa juurikin parasiitin tavoin.

   Lainaa

  37. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Kaira: Pitäiskö itekki irtisanoa itsensä yhteiskunnasta…?
   Älä suotta, sillä huomenna otsikoissa: Yhteiskunta aloittaa YT-neuvottelut. "Tavoitteena on tehostaa toimintoja ja virtaviivaistaa koko organisaatio selkeämmäksi kokonaisuudeksi", kommentoi Yhteiskunnan edustaja.

   Lainaa

  38. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Tiiviste: Pasilla oli pointti. Se vain ei ilmennyt tästä kommenttiketjusta. Eikä varmaan ilmennyt missään muuallakaan.
   ja varmaan koko pointtikin oli keksitty, tai vähintään jäänyt starttiviivalle.

   Lainaa

  39. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Miz: Pasi otti loparit velvollisuuksista mutta jatkaa oikeuksiensa käyttämistä. Hieno mies tämä Pasi selvästi.
   pitäiskö itekkin sulkeutua pois yhteiskunnasta, kun se on kerran näin helpppoa. mulle kaikki heti nyt! mutta mitään en kyllä anna takaisin.

   Lainaa

  40. pasi_populisti_pallo_hukassa 13.4.2017 19:50
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   En jaksa edes uskoa että Pasi edes ymmärtää mitä populismi tarkoittaa sillä harva ymmärtää koska USA:ssa ja euroopassa populismi tarkoittaa eri asiaa. Tätä kaikki eivät tiedä. Pasi ei taida myöskään ollut vielä aikuistunut 39 vuotiaana teini-iästä koska luule että jankkaamalla kantaansa siitä tule totuus.

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (17 ääntä)
   diddidii: Pasin logiikkamoottori on pahasti rikki.
   Pasi on täysin riippuvainen yhteiskunnasta. Miksi yhteiskunta eli me suostutaan elättämään Pasin kaltaisia? Irtisanotaan yhteiskunnan jäsenyys poistamalla lusmulta kansalaisuus ja kaikki etuudet ja potkastaan se ulos!

   Lainaa

  42. Nykynuoriso 14.4.2017 9:00
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Monarkki: Ja sanovat nykynuorison olevan pilalla…
   Ton keskustelun jälkeen ainakin.

   Lainaa

  43. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Pasi on roskaväkeä, joka ajatteli keksineensä miksi hänellä on oikeus käyttää hyväkseen yhteiskuntaa, mutta jättää velvollisuutensa täytätmättä.

   Lainaa

  44. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Monarkki: Ja sanovat nykynuorison olevan pilalla…
   Tämä sukupolvihan ne nykynuoret on kasvattanu...

   Lainaa

  45. suuriajattelija 22.4.2017 19:30
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Mikäs tuossa Pasin pointissa on niin vaikea ymmärtää? Ilmeisesti hän on yrittänyt olla yhteiskunnan velvollisuuksissa mukana eli tekemässä töitä ja maksanut veroja ja kuluttanut, jotta oravanpyörä pyörisi. Nyt sitten kun on iskenyt työttömyys ja yrityksistään huolimatta (tämä siis vain omaa spekulointiani) hän ei ole onnistunut saamaan töitä ja on kyllästynyt siihen kuinka yhteiskunta (tai valtio) vain verottaa ja korottaa, ottaa muttei anna (antaahan se vaikka terveydenhuoltoa, mutta älkää takertuko vaan ymmärtäkää pointti) hän on päätynyt siihen tulokseen, että hän sitten viimeinkin lopettaa yrittämästä olla täysivaltainen yhteiskunnan jäsen. Ja on päättänyt asettua asemaan missä hän ei anna vastinetta vaan ottaa kaiken mitä saa, kuten yhteiskunta on hänelle aiemmin tehnyt. Ymmärrän Pasin pointin, kun itsellänikin oli niin h*lvetin vaikea saada töitä, vaikka nuori olen ja halukas tekemään ja hakemaan töitä. Lopulta onnistuin pääsemään mukaan tähän oravanpyörään ja olen tyytyväinen.

   Lainaa

  46. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ihana symppis Teppo <3 miellyttävänoloinen tyyppi!

   Lainaa

  47. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Pasi on ihan keskiverto perussuomalainen. Petetyksi tullut "omien" puolelta kun ei sitä vallankumousta tullutkaan vaan hyvältä tuntunut vaihtoehto osoittautuikin samanlaiseksi kusettajaksi mitä oikeatkin puolueet. Ja sehän on yhteiskunnan vika. Ihan hyvä jos ei äänestäisikään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vaalit, kuntavaalit, politiikka, yhteiskunta, tuet, verot, elämä, riippumaton, riippuvaisuus, äänestää, äänestäminen, äänioikeus