Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt, osa 5

Tässä osassa kohtaamme mm. yliluonnollisen tyynyn.
Yliluonnolliset ilmiöt, osa 5

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Muumi (kopio) 14.3.2017 1:13
      Tulos: +370 (442 ääntä)
      Tuo tyyny on kyllä aikasen karmiva. Mia on oikeassa, taitaa olla poltergeist tms. Mian asunnossa.

      Lainaa

    2. purppurakruunu 14.3.2017 1:15
      Tulos: +156 (174 ääntä)
      Welcome... to Night Vale.

      Lainaa

    3. Myrkkymuratti 14.3.2017 1:15
      Tulos: +594 (624 ääntä)
      Mitä tuossa tyynyssä pitäisi näkyä?

      Lainaa

    4. Tulos: -55 (137 ääntä)
      Pelottavaa :(

      Lainaa

    5. Myrkkymuratti 14.3.2017 1:16
      Tulos: +809 (837 ääntä)
      Petterin olisi hyvä käydä lääkärin puheilla kuulemistaan äänistä.

      Lainaa

    6. Tulos: -11 (131 ääntä)
      Myrkkymuratti: Mitä tuossa tyynyssä pitäisi näkyä?
      Tyynyn oikeassa yläkulmassa näkyy ryppy joka muistuttaa sulkeutunutta silmää ja keskemmällä alempana näkyy ryppyjä jotka näyttävät nenältä ja suulta.

      Lainaa

    7. Tulos: +521 (533 ääntä)
      Tuon ryhmän otokset ovat olleet aina jotenkin sellaisia, että en oikeastaan ole ihan varma, trollaavatko Mia ja Petteri ryhmässä vai ovatko vain pahimman kaliiberin hörhöjä.

      Lainaa

    8. Tulos: +336 (348 ääntä)
      No olipa melkoinen kuvatus. Uskomatonta ehkä, mutta itsellä muodostuu samanlaisia lähes joka yö. Ja vieläpä ilman pöyhimistä

      Lainaa

    9. Tulos: +46 (76 ääntä)
      'Viime kesänä'

      Lainaa

    10. Tulos: +443 (491 ääntä)
      Petterille vinkkinä: portti on helpointa sulkea kun se on vielä pieni eikä täysin avautunut. Piirrä ympyrä valon ympärille (helpointa kun portti vielä noudattaa euclidista geometriaa, hankalampaa sitten kun se ylettyy lattiaan asti). Piirrä ympyrän ympärille kolmio siten, että kolmion sivut koskevat ympyrän reunoja, ja kärki osoittaa ylöspäin (poispäin sinusta jos portti olisi samassa tasossa kanssasi). Piirrä vielä tämän ympärille ympyrä. Ensimmäinen ympyrä estää porttia leviämästä, kolmio auttaa keskittämään seuraavan rituaalin energian, ja toinen ympyrä suojaa sinua rituaalin energialta, estäen sitä karkaamasta. Seuraavaksi piirrät itsellesi suojakehän. Tämä on helpointa jos sinulla on jo valmis kehä esim. mustaan pöytäliinaan tai kankaaseen piirrettynä, jonka voit vain levittää lattialle. Tarvittaessa voit piirtää kehän suoraan lattiallaan, mutta huomaathan että liitu lähtee heikosti betonista. Kuten ensimmäinenkin kehä, aloita tämäkin ympyrästä, tällä kertää uloimmasta. Piirtämisen aikana varo rikkomasta aikaisemmin tekemiäsi kehiä. Ensimmäisen kehän läpimitta tulisi olla hieman suurempi kuin käsiesi etäisyys toisistaan kun levität kädet suorina sivuillesi (sormenpäistä sormeinpäihin kun seisot kuten risti). Mikäli sinulla on avustajia (2 suositeltu), kehän tulisi olla hieman suurempi jotta mahdutte mukavasti kaikki sen sisälle. Piirrä sitten ensimmäisen kehän sisälle mahdollisimman suuri kuusikulmio siten, että kuusikulmion kärjet koskevat ulointa kehää. Tämän jälkeen piirrä kuusikulmion sisälle uusi ympyrä siten, että ympyrän kehä koskee kuusikulmion sivujen sisäpuolia. Lopuksi piirrä toisen kehän sisälle kolmio siten, että kolmion kärki osoittaa kohti porttia. Ensimmäinen kehä suojaa sinua ulkopuolisilta vaikutteilta, kuusikulmio auttaa keskittämään kehän sisällä olevan energian rituaaliisi, toinen kehä estää energiaa karkaamasta, ja kolmio suuntaa sen porttiin. Lue neljän portin invokaatio ääneen neljästi: MER SIDI! MER KURRA! MER URULU! MER MARTU! ZI DINGIR ANNA KANPA! ZI DINGIR KIA KANPA! UTUK XUL, TA ARDATA! KUTULU, TA ATTALAKLA! AZAG-THOTH, TA KALLA! IA ANU! IA ENLIL! IA NNGI! ZABAO! Ääntämistä kannattaa harjoitella etukäteen. Kun invokaatio on neljästi luettu ääneen, älä poistu kehästä neljään tuntiin - parasta olisi jos kykenet nukkumaan tämän ajan. On suositeltavaa asettaa herätyskello (vanha, mekaaninen, rituaali voi aiheuttaa ongelmia sähkölaitteiden kanssa) soimaan etukäteen jotta tiedät, koska voit turvallisesti poistua kehästä. Laittialla olevat kehät voit siivota pois, mutta jätä seinällä oleva kehä paikoilleen kunnes aika sen kuluttaa pois.

      Lainaa

    11. King Arthur 14.3.2017 1:59
      Tulos: +522 (540 ääntä)
      Suomessa kun alkaa pitkän talven jälkeen päivä pidentyä ja ikkunasta kajastava valoilmiö kasvaa niin siinä on kyllä yliluonnolliset tunnelmat.

      Lainaa

    12. Tulos: +92 (152 ääntä)
      Vittu että ihmiset on tyhmiä

      Lainaa

    13. Tulos: +130 (140 ääntä)
      Olin tossa ryhmässä päivän ennenkuin oli pakko lähteä ettei myötähäpeä aiheuta aivoverenvuotoa. Ps. Petteri on katsonut stranger thingsiä vähän liian intensiivisesti.

      Lainaa

    14. Varmatieto 14.3.2017 6:36
      Tulos: +153 (165 ääntä)
      Nyt on joku tainnut katsoa liikaa Doctor Whota Eikun hupsis oho, se olinkin minä.

      Lainaa

    15. Vierailija 14.3.2017 6:53
      Tulos: +48 (54 ääntä)
      Myrkkymuratti: Mitä tuossa tyynyssä pitäisi näkyä?
      Ihan selvä Yoda!

      Lainaa

    16. Tulos: +101 (111 ääntä)
      Kotkot: Petterille vinkkinä: portti on helpointa sulkea kun se on vielä pieni eikä täysin avautunut. Piirrä ympyrä valon ympärille (helpointa kun portti vielä noudattaa euclidista geometriaa, hankalampaa sitten kun se ylettyy lattiaan asti). Piirrä ympyrän ympärille kolmio siten, että kolmion sivut koskevat ympyrän reunoja, ja kärki osoittaa ylöspäin (poispäin sinusta jos portti olisi samassa tasossa kanssasi). Piirrä vielä tämän ympärille ympyrä. Ensimmäinen ympyrä estää porttia leviämästä, kolmio auttaa keskittämään seuraavan rituaalin energian, ja toinen ympyrä suojaa sinua rituaalin energialta, estäen sitä karkaamasta. Seuraavaksi piirrät itsellesi suojakehän. Tämä on helpointa jos sinulla on jo valmis kehä esim. mustaan pöytäliinaan tai kankaaseen piirrettynä, jonka voit vain levittää lattialle. Tarvittaessa voit piirtää kehän suoraan lattiallaan, mutta huomaathan että liitu lähtee heikosti betonista. Kuten ensimmäinenkin kehä, aloita tämäkin ympyrästä, tällä kertää uloimmasta. Piirtämisen aikana varo rikkomasta aikaisemmin tekemiäsi kehiä. Ensimmäisen kehän läpimitta tulisi olla hieman suurempi kuin käsiesi etäisyys toisistaan kun levität kädet suorina sivuillesi (sormenpäistä sormeinpäihin kun seisot kuten risti). Mikäli sinulla on avustajia (2 suositeltu), kehän tulisi olla hieman suurempi jotta mahdutte mukavasti kaikki sen sisälle. Piirrä sitten ensimmäisen kehän sisälle mahdollisimman suuri kuusikulmio siten, että kuusikulmion kärjet koskevat ulointa kehää. Tämän jälkeen piirrä kuusikulmion sisälle uusi ympyrä siten, että ympyrän kehä koskee kuusikulmion sivujen sisäpuolia. Lopuksi piirrä toisen kehän sisälle kolmio siten, että kolmion kärki osoittaa kohti porttia. Ensimmäinen kehä suojaa sinua ulkopuolisilta vaikutteilta, kuusikulmio auttaa keskittämään kehän sisällä olevan energian rituaaliisi, toinen kehä estää energiaa karkaamasta, ja kolmio suuntaa sen porttiin. Lue neljän portin invokaatio ääneen neljästi: MER SIDI! MER KURRA! MER URULU! MER MARTU! ZI DINGIR ANNA KANPA! ZI DINGIR KIA KANPA! UTUK XUL, TA ARDATA! KUTULU, TA ATTALAKLA! AZAG-THOTH, TA KALLA! IA ANU! IA ENLIL! IA NNGI! ZABAO! Ääntämistä kannattaa harjoitella etukäteen. Kun invokaatio on neljästi luettu ääneen, älä poistu kehästä neljään tuntiin – parasta olisi jos kykenet nukkumaan tämän ajan. On suositeltavaa asettaa herätyskello (vanha, mekaaninen, rituaali voi aiheuttaa ongelmia sähkölaitteiden kanssa) soimaan etukäteen jotta tiedät, koska voit turvallisesti poistua kehästä. Laittialla olevat kehät voit siivota pois, mutta jätä seinällä oleva kehä paikoilleen kunnes aika sen kuluttaa pois.
      Toimii, sain samanlaiset ohjeet kun kaappiin alkoi muodostua tuollainen. Fuck you Narnia!

      Lainaa

    17. Tulos: +212 (238 ääntä)
      Eiköhän tuo mystinen valoilmiö ole nk. Aurinko. Muinaisen myytin mukaan sillä on tapana tuottaa valoa kuolevaisten keskuuteen eri kulmista eri vuodenaikoina. Helmikuun puolivälissä tämä "Aurinko" on osunut ensi kertaa sellaiseen kulmaan, että valo pääsee verhonraosta seinälle, ja sen jälkeen kulma on pikku hiljaa muuttunut niin, että valoa pääsee läpi enemmän ja enemmän. Ei hätää Petteri, minulla itselläni on sama valoilmiö vessani seinällä, joten minulla on kyllä kokemusta sen päihittämisestä! Mutta minä voin vain kertoa sinulle vaihtoehdoistasi. Sinun on tehtävä valinta. Ensimmäinen vaihtoehtosi tulee tuottamaan sinulle nopean helpotuksen, mutta sen seurauksena tulet vaeltamaan loppuelämäsi pimeydessä. Voit nimittäin sulkea portin sulkemalla ikkunaverhosi niin, ettei niissä enää ole valonmentäviä aukkoja. Toinen vaihtoehto tulee ensi alkuun olemaan pelottava, mutta pienen totuttelun jälkeen huomaat, että elämänlaatusi on parantunut ja elinajanodotteesi pidentynyt. Sen aikaansaadaksesi sinun tulee avata tuo portti kokonaan, sillä nyt se on vasta raollaan. Eli verhot auki ja ulos kellarista, Petteri.

      Lainaa

    18. Tulos: +117 (141 ääntä)
      Ei Petterillä tullut mieleen edes tarkistaa, mistä suunnasta valo heijastuu vaikka kokeilemalla mistä suunnasta käsi laskee varjon seinään? Olisi varmaan ollut aika typerä fiilis, kun huomaakin valon tulevan ikkunanraosta tai heijastuvan maljakosta toisesta huoneesta tai muuta vastaavaa ja sen olisi saanut heti selvitettyä jos olisi hoksannut. Siinä olisi kierolle bisnesmiehelle hyvä tilaisuus pitkäkestoiselle asiakkaalle, kun esittäytyisi pappina ja kävisi vain tilkitsemässä reijän tai siirtämässä maljakon ja ilmoittaisi henkien olevan nyt karkoitettu. En halua ylistää itseäni, mutta en ymmärrä millaista on olla noin tyhjämielinen ettei edes ymmärrä selvittää asiaa pidemmälti ja että ajatuksetkin vielä täyttyvät noitauskolla.

      Lainaa

    19. kansankynttilä 14.3.2017 9:08
      Tulos: +289 (293 ääntä)
      "Muinaiskieltä"... Siellä seinän takana asuu joku savolainen pariskunta.

      Lainaa

    20. Tulos: +77 (83 ääntä)
      Mulla on ilmeisesti helkkarin usein poltergeistit rypistämässä vaatteita. Kerrankin käypä selitys vaimolle.

      Lainaa

    21. Tulos: +34 (36 ääntä)
      veikkaan et doctor who tulee pian käymään Petterin luona.

      Lainaa

    22. Tulos: +48 (60 ääntä)
      Kotkot: MER SIDI! MER KURRA! MER URULU! MER MARTU! ZI DINGIR ANNA KANPA! ZI DINGIR KIA KANPA! UTUK XUL, TA ARDATA! KUTULU, TA ATTALAKLA! AZAG-THOTH, TA KALLA! IA ANU! IA ENLIL! IA NNGI! ZABAO!
      Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

      Lainaa

    23. Tulos: -24 (66 ääntä)
      Idiootti: En halua ylistää itseäni, mutta en ymmärrä millaista on olla noin tyhjämielinen ettei edes ymmärrä selvittää asiaa pidemmälti ja että ajatuksetkin vielä täyttyvät noitauskolla.
      En halua ylistää itseäni mutta mikä ihme teidän sarkasmin/huumorintajuanne vaivaa? Spoiler: Petri ns. "hassutteli" (ks. vitsailla, laskea leikkiä, pitää pilkkanaan taukkeja).

      Lainaa

    24. Itsellenauraja 14.3.2017 12:02
      Tulos: +41 (41 ääntä)
      Kotkot: Petterille vinkkinä: portti on helpointa sulkea kun se on vielä pieni eikä täysin avautunut.
      Ai hurja! Itsellä tuo kilpistyisi kuusikulmion piirtämiseen. Piirtäisin väärin ja mitä sitten tapahtuisi??

      Lainaa

    25. Tulos: +17 (19 ääntä)
      purppurakruunu: Welcome… to Night Vale.
      And now the weather.

      Lainaa

    26. Puolikiero_savolainen 14.3.2017 14:14
      Tulos: +47 (51 ääntä)
      Petteri, siinä vaiheessa elämää kun alkaa kuulua ääniä pään sisältä, on oikea aika käydä tsekkaamassa onko siellä kaikki hyvin pääkopassa. Tämä ei ole vitsi, olen kuullut (en siis itse itse) että äänien kuuleminen on yks vttumaisimpia asioita elämässä ja ajaa ihmisen nopeasti rikki.

      Lainaa

    27. Tulos: +47 (49 ääntä)
      "Oman pään sisälle" nimenomaan Petteri, nimenomaan..........

      Lainaa

    28. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Litton: And now the weather.
      And now, let's take a look at the community calender.

      Lainaa

    29. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Litton: And now the weather.
      What, you mean me?

      Lainaa

    30. Tulos: +42 (48 ääntä)
      "Voikohan sieltä tulla joku tähän ulottuvuuteen? Mitähän kannattaisi tehdä?" Hakeutua hoitoon.

      Lainaa

    31. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Tiirailin tyynyä ja löysin siitä vain joutsenen, nokka vasemmalla pyrstö oikealla. Sellainen joutsenmerkki "hyvää suomesta" logo.

      Lainaa

    32. Alkuperäinen Kala 14.3.2017 20:48
      Tulos: -16 (18 ääntä)
      Heh, Nimensä veroinen:
      Idiootti: Ei Petterillä tullut mieleen edes tarkistaa...

      Lainaa

    33. Tulos: +12 (24 ääntä)
      Petteri, mene päivystykseen lähimpään terveyslaitokseen ja kerro lääkärille sinun skitsofrenisista oireistasi saadaksesi häneltä hoitoa niihin. Silloin myös yliluonnolliset ilmiöt häviävät talostasi.

      Lainaa

    34. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Vierailija: Ihan selvä Yoda!
      Kun oikeen siristän silmiä, nään tyynyssä kalan.

      Lainaa

    35. Papa pumba baba 15.3.2017 1:04
      Tulos: +11 (17 ääntä)
      Psykoosit tulilla.

      Lainaa

    36. eriparisukka 15.3.2017 1:27
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      Petteri. Kerron sinulle mistä se hurja uuden ulottuvuuden valo oikein tulee.. oletko valmis... sen nimi on.... Jatkojohdon päälle/pois - nappi.

      Lainaa

    37. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Näyttäis Särkänniemen edesmennyt Delfi tossa tyynyssä kertovan, et sillä on asiat hyvin. Eli voitte sammuttaa verhot.

      Lainaa

    38. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Myrkkymuratti: Mitä tuossa tyynyssä pitäisi näkyä?
      ite jonkun aikaa tiirailtua nään siinä salaman, en sit tiedä tarkotettiinko sitä :D

      Lainaa

    39. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Fend: And now, let’s take a look at the community calender.
      Wednesday has been cancelled due to a scheduling error.
      Fend: And now, let’s take a look at the community calender.
      Wednesday has been cancelled due to a scheduling error.

      Lainaa

    40. Tulos: +10 (16 ääntä)
      ^ja hienosti kahteen kertaan lainattu, hyvää työtä, minä

      Lainaa

    41. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Paljonkohan tuolla ryhmässä on ihan oikeasti ko. asioihin uskovia, ja paljonko siellä on vähä-älyisiä huvikseen röllääviä?

      Lainaa

    42. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Kyllä petterin kellarissa nyt on portti manalaan tai kenties paikalliseen kuppilaan, nyt kannattaa ennaltaehkäistä sen avautumista ja tuikata koko paska tuleen.

      Lainaa

    43. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Lapsena joskus ihmettelin kun huoneeni seinässä näkyi valoa. Lopulta menin kysymään asiaa vanhemmilta muutamia päiviä sitä ihmeteltyäni ja kävi ilmi, että vanhaan kiviseinään oli tullut halkeama päästäen valoa viereisestä huoneesta, joka sitten hehkui aavemaisesti tapetin ja seinän välissä. :)

      Lainaa

    44. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Jos yliluonnollisella asenteella tiiraa tyynyä, siinä voi nähdä pirun :D

      Lainaa

    45. tulipolttaapois 16.3.2017 22:03
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      jälkimmäiseen: bensaa ja tulitukku perään

      Lainaa

    46. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Eeppi: Paljonkohan tuolla ryhmässä on ihan oikeasti ko. asioihin uskovia, ja paljonko siellä on vähä-älyisiä huvikseen röllääviä?
      Kolme ja kahdeksan.

      Lainaa

    47. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Mä näin tyynyssä vain tikku-ukon kädet kohti taivasta.Tosin ukkelin haarovälistä kasvoi jokin pitkähkö paksu viiva...Tikkumies ja yliluonnollisen iso elin? Sekö tässä piti nähdä?

      Lainaa

    48. Kaikkea sitä.. 18.3.2017 8:48
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Tyynyssä hakaristi? Kun yrittämällä yritin jotain löytää :D

      Lainaa

    49. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Minua jäi kiinnostamaan, että Petteri kuulee mielestään muinaiskieltä. Mistä hän voi tietää, ettei kyseessä ole vaikka tulevaisuuden kieli? Tiesittekö muuten, että ääniä kuulevia saatetaan nykyään hoitaa niin ettei äänistä pyritäkään pääsemään eroon vaan opetellaan suhtautumaan niihin rationaalisesti ja rauhallisesti? Aika hienoa mielestäni

      Lainaa

    50. Tulos: -1 (3 ääntä)
      It's coming from the frakkin' ship!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tyyny, kuva, portaali, ulottuvuus, valo