Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naula kantaan

Nauloja lenkkipolulla. "Nautin tästä."
Tämä julkaisu ei sovi herkimmille. Naula kantaan Sampon kirjoituksen voi lukea tästä linkistä.

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 112 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. kansankynttilä 2.3.2017 0:39
   Tulos: +1781 (1811 ääntä)
   Okei.. Tuli sekin kerta elämässä kun en voi samastua koululiikunnan kauheudesta valittavaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +664 (686 ääntä)
   Toivottavasti Sampo ei tuu mua vastaan kun oon lenkillä. Eikä ketään muutakaan lenkkeilijää/urheilijaa vastaan. Huhhuh.

   Lainaa

  3. Tulos: +903 (917 ääntä)
   no huhuh, lähteny vähän lapikkaasta. toivottavasti pääsee osastolle lepäilemään.

   Lainaa

  4. Anneli Persvago 2.3.2017 0:58
   Tulos: +736 (758 ääntä)
   Sampolla ei kyllä ole kaikki juoksijat radalla.

   Lainaa

  5. Tulos: +705 (713 ääntä)
   Onko Sampo saanut kenties neliraajahalvauksen ala-asteen sulkapallo tunnilla vai mistä moinen koulu-urheilutrauma :O Melkoisen sairas kaveri tämä Sampo.

   Lainaa

  6. Tulos: +533 (541 ääntä)
   Sampon teksti on varsin hämmentävää luettavaa. Toisaalta suututtaa, toisaalta naurattaa, mutta loppujen lopuksi lähinnä surettaa. Eikö tuolla ole oikeita kavereita tai muita läheisiä, jotka voisivat saattaa hoitoon, jota selvästi tarvitsee?

   Lainaa

  7. Tulos: +477 (489 ääntä)
   Sampo, yksi malliesimerkki vakavasta mielenterveyshäiriöstä kärsivästä ihmisrievusta, joka on jätetty avohoidon piiriin. Jos on ees huolittu hoitoketjuun mukaan.

   Lainaa

  8. Tulos: +197 (233 ääntä)
   Tää kaveri taidettiin huutaa viimeisenä futisjoukkueeseen..

   Lainaa

  9. Tulos: +171 (189 ääntä)
   Nopean tutkimustyön jälkeen tuo kaveri näyttää juuri siltä kuin ajattelinkin.

   Lainaa

  10. Tulos: +313 (327 ääntä)
   Eipä taida Sampo olla kovin liikunnallisesti lahjakas. Lisäksi veikkaan, että muidenkin lahjojen kanssa on vähän niin ja näin. Siis kaveri vihasi koululiikuntaa ja nyt kaikkien, jotka vähänkin kuntoilee tulisi kuolla kivuliaasti? Ei ihan tuo logiikka avaudu.

   Lainaa

  11. Tulos: +189 (197 ääntä)
   vaikka en itsekkään koululiikunnasta kovin välitä, niin meneehän tuollainen viha jo sairaalloisen puolelle. sampo tuntuukin tiedostavan sen itse, kun joka välissä yrittää liikunan harrastien vihaansa puoltaa tuolla "koululiikunta yhy yhy!!1!1" kommentilla.

   Lainaa

  12. Tulos: +240 (272 ääntä)
   Koululiikunta oli kauheaa. Liikkaope oli empatiakyvytön, sadistinen hyeena joka rääkkäsi uimataidottomia oppilaita uimahallissa. Hän roikotti heitä yksitellen eräänlaisessa telineessä altaan reunalla ja kun oppilas keikahti sellaiseen asentoon että pää painui pinnan alle, hän naureskeli huvittuneena, ennenkuin auttoi. Joukkuepeleissä kiusaajille annettiin ns. aseet käteen, kuten niin monessa koulutilanteessa. Inhosin liikuntaa, kunnes lukioaikana siinä sai oppilaat niin paljon päätäntävaltaa, että se muuttuikin mukavaksi. Aloin harrastaa urheilua myös vapaa-aikana. Peruskoulun liikunnanopettajiin en tule koskaan luottamaan. Mutta tämä Sampo. Voi Jeesus. Hui.

   Lainaa

  13. Tulos: +362 (372 ääntä)
   Mäki vihaan liikuntaa ja urheilua enkä ymmärrä urheilijoiden sielunelämää (siis sitä että miten joku voisi nauttia urheilemisesta, ilmeisesti mun aivot ei osaa tuottaa endorfiinia tai jotain), mutta vittuako se multa on pois jos joku lenkkeilee? Sampo on pelottava.

   Lainaa

  14. Tulos: +227 (231 ääntä)
   Klikkasin blogikirjoitukseen. Luin 4 kappaletta, ei pystyny enempää. Selasin kuitenki loppuun ja siellä tietenkin tuli Hitler esille. Mieletöntä, kirjaimellisesti.

   Lainaa

  15. Tulos: +90 (104 ääntä)
   jake: Nopean tutkimustyön jälkeen tuo kaveri näyttää juuri siltä kuin ajattelinkin.
   No kappas! Linkin kautta löytää tosiaan Sampon koko nimen, syntymäpäivän, Hetun, S-postin, puhelinnumeron, postiosoitteen ja tilinumerot :D

   Lainaa

  16. Tulos: +74 (84 ääntä)
   Taisi rautanaulahalkojen levittelijä löytyä... Ihan käsittämätöntä

   Lainaa

  17. Tulos: +105 (107 ääntä)
   Sampon kannattais hakeutua hoitoon. meinaan, toi on sairasta.

   Lainaa

  18. Ruma Elsa 2.3.2017 1:35
   Tulos: +8 (42 ääntä)
   Mari: Klikkasin blogikirjoitukseen. Luin 4 kappaletta, ei pystyny enempää. Selasin kuitenki loppuun ja siellä tietenkin tuli Hitler esille. Mieletöntä, kirjaimellisesti.
   Miten tuon Sampon löytää? Ei ainakaan facen linkkien kautta... Selittäkää pahville. :O

   Lainaa

  19. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Musta tuntuu että Sampolle pitäis hankkia apua.. nopeasti

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Mitä ihmettä.

   Lainaa

  21. Tulos: +79 (89 ääntä)
   "Harrastukset: libertarianism, mathematics, economics, natural sciences, social sciences, scifi, transhumanism, cyberpunk, cypherpunk, bdsm, masochism, btvs, buffy, self-harm, cutting" Blogspotista

   Lainaa

  22. Sampo, grow a pair 2.3.2017 2:27
   Tulos: +76 (110 ääntä)
   Sampolle varmaan jäi traumat liikunnasta, koska hän henkisesti vajaa ihmisraunio, joka ei osannut käsitellä edes alkeellisella tavalla koululiikunnan ja samalla oman epäatleettisuuden aiheuttamia riittämättömyyden tunteita. Ei sillä, että koululiikunta varmastikkaan olisi ollut mitään herkkua monellekkaan. Mutta jos noin pahasti on mennyt tunteisiin, niin niissä tunteiden käsittelyn taidossa on jotain mätää. Vaikka esimerkiksi kuinka ärsyttäisi lumen alta paljastuvat koiran jätökset, niin normaali ihminen ei alkaisin vaahtoamaan julkisesti eaimerkiksi miten tahtoisi purra irti jokaisen koiranpään ja silmät kiiluen nauraa päälle.

   Lainaa

  23. Tulos: -183 (213 ääntä)
   Läskipaskat täällä taas vinkumassa saatana.. nyt niitä sipsejä kitusiin niin alkaa kunnolla hengitys röhkimään.. vitun ihraperseet %)

   Lainaa

  24. Tulos: +21 (43 ääntä)
   Laittakaa kaikki miinukset tähän. Onhan tuo sairasta, surullista ja järkyttävää. Sampo voi pahoin.

   Lainaa

  25. Tulos: +101 (111 ääntä)
   Ruma Elsa: Miten tuon Sampon löytää? Ei ainakaan facen linkkien kautta… Selittäkää pahville.
   Sampo Syreeni, löytyy youtubevideoita ja kaikenlaista. Kaveri on piraattipuolueen edustaja ja on työkseen esiintynyt seksipalstoilla naisena viestitellen miehille... Ei jumalauta, lataamoon nyt ihan vitun nopeesti.

   Lainaa

  26. Tulos: +98 (106 ääntä)
   Nyt... ei kyllä pystynyt muuten reagoimaan kuin tuijottamalla epäuskoisesti näyttöä. Jos ihmiselle tuottaa noin suurta mielihyvää se että muihin ihmisiin oikeasti sattuu... Niin pitäiskö hankkia apua...?

   Lainaa

  27. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Ruma Elsa: Miten tuon Sampon löytää? Ei ainakaan facen linkkien kautta… Selittäkää pahville.
   Blogista löytyy Facebook-profiilin linkki, siitä blogin otsikon alapuolelta. Kyllä siitä pääsee...

   Lainaa

  28. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Ruma Elsa: Miten tuon Sampon löytää? Ei ainakaan facen linkkien kautta… Selittäkää pahville.
   Menet tuonne ''Sampon kirjoituksen voi lukea tästä linkistä'' ja sieltä heti otsikon alapuolella (Bole for joy) on nimi Sampo Syreeni. Klikkaamalla etunimeä pääset ''Tietoa sivujen pitäjästä ja muuta henkilökohtaista kamaa'' tai klikkaamalla sukunimeä pääset facebook profiiliin.

   Lainaa

  29. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Mikä ihme voi olla niin iso trauma että laukaisee tommosta.. Huhhuh..

   Lainaa

  30. Tulos: +41 (53 ääntä)
   hähtäh: Sampo Syreeni, löytyy youtubevideoita ja kaikenlaista. Kaveri on piraattipuolueen edustaja ja on työkseen esiintynyt seksipalstoilla naisena viestitellen miehille… Ei jumalauta, lataamoon nyt ihan vitun nopeesti.
   Voih! Kun aiemmassa kommentissa oli listattu tyypin harrastukset, tuli oma puolue mieleen. Kieltämättä Piraatteihin mahtuu sekalaista sakkia, mutta tää vihlas sisuskaluja... :(

   Lainaa

  31. Lenkkeilijä 2.3.2017 6:09
   Tulos: -103 (149 ääntä)
   Sampo - tuo ylipainoinen hiljainen läski kuka valittiin koulussa viimeiseksi joukkueeseen. Skippasin tekstin ja vaikuttaa että Sampo on istunut naapurin syliin saunassa lapsena. Rakas Sampo. Lopetathan itsesi, kiitos.

   Lainaa

  32. Tulos: -53 (73 ääntä)
   Sampo on hieno mies :D

   Lainaa

  33. Tulos: -3 (51 ääntä)
   Voin kuvailla tätä vain kolmella sanalla: Sampo mitä vittua?

   Lainaa

  34. Prööt sanoi aivopieru 2.3.2017 7:49
   Tulos: +99 (107 ääntä)
   Sampo on todellakin terapian tarpeessa. Jos siellä nähdään merkkejä siitä, että väkivaltafantasiointi on kääntymässä teoiksi, on syytä jatkaa hoitoa suljetulla osastolla.

   Lainaa

  35. Tulos: +49 (67 ääntä)
   Saiskoha Sampoon yhteyden... Mietin vaa, et lähtisköhän hän illalla vaikka kiekkoa pelaamaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +73 (97 ääntä)
   Ei etusivulle. Kyseessä mielenterveysongelma.

   Lainaa

  37. Tulos: +80 (86 ääntä)
   Kyllä mä sen ymmärrän että teini angstaa koululiikunnasta, mutta että lähes nelikymppinen mies. Joo, oli meidänkin yläasteen liikunnanopettaja hanurista. Jatkuvaa nöyryyttämistä sekä huonoja numeroita oppilaan asenteesta ja tuloksista riippumatta, ihmisarvoista kohtelua saivat ainoastaan kilpatason urheilua harrastavat. Eikä ollut ihan yksi tai kaksi kertaa kun opettaja osallistui mukaan peliin ja sinkautti kori-, jalka- tai sählypallon "vahingossa" jonkun naamaan. Piinaa, tuskaa ja surkeita sieluja, mutta en missään nimessä vertaisi sitä toistuvaan perseraiskaamiseen. Sampolla on kyllä täytynyt tapahtua ihan mahdottomia kamaluuksia.

   Lainaa

  38. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Kyseinen sankari sai muutama vuosi sitten kuuluisuutta kerrottuaan urastaan esittämässä naista treffipalveluissa, joissa viestien lähettäminen maksaa.

   Lainaa

  39. Pelle_Olle 2.3.2017 9:18
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Laurel: Toivottavasti Sampo ei tuu mua vastaan kun oon lenkillä. Eikä ketään muutakaan lenkkeilijää/urheilijaa vastaan. Huhhuh.
   Ei taida olla sitä riskiä. Sampo ei taida poistua kotoa!

   Lainaa

  40. kvik kvik kvik 2.3.2017 9:25
   Tulos: +19 (35 ääntä)
   Vaikka mua kiusattiin koulussa mutta silti tykkäsin koululiikunnasta vaikka olinkin vähän isompi kuin muut, mutta yritin kaikkeni ja tykkäsin suuresti. En nyt ihan ymmärrä Sampoa..

   Lainaa

  41. Tulos: +59 (73 ääntä)
   Minäkin vihasin koululiikuntaa. Minä kun kompastuin toisen oppilaan päälle, niin pääsin jäähylle. Toinen oppilas (kiusaajani) iski minulta tahallaan puolet varpaankynnestä irti sählymailalla, niin "hupsista keikkaa, voi mikä vahinko, Kala pyydäs nyt häneltä anteeksi, kun hänellä on niin paha mieli siitä, miten pilasit hänen syöttönsä". Ensimmäinen liikunnanopettaja ei antanut meidän tehdä muuta kuin pelata polttopalloa. Toinen liikunnanopettaja ei antanut tehdä muuta kuin pelata jalkapalloa. Kala kun valittaa, että polviin sattuu, niin "ei tule verta, lakkaa valehtelemasta". Myöhemmin sitten kylläkin todettiin voimakas kondromalasia, jonka vuoksi elämäni on invaliuskoja ja infernaalista tuskaa kehdosta hautaan. Mutta tiedättekö, minä olen aika mahtava uimari. Vedessä kun polviin ei kohdistu samanlaista painetta kuin kuivalla maalla. Mitaleitakin tuli nappulana vedettyä, ja nyt aikuisena olen taas alkanut treenaamaan vedessä, josko pääsisin takaisin samaan kuntoon. Sampo. Tiedän, että aikuiset osaavat olla lapsille tosi petoja. Aikuiset vetävät uhmakohtauksia, raivareita, kiukuttelevat, perseilevät ja tyhmäilevät aivan samalla tavalla kuin taaperotkin, ja ikävä kyllä aikuiset ovat antaneet itselleen vallan hölmöillä tällä tavalla, vaikka taaperoiden vastaavaa käytöstä he vähättelevätkin. Kaiken lisäksi aikuisilla on kaikki mahti lasten välisiin suhteisiin. Jos aikuinen päättää, että yksi lapsi saa jäädä toisten kiusaamaksi, niin sille ei kukaan mahda mitään. Lapsethan siinä kärsivät, ja kasvavat aikuisten mallia seuraamalla aivan samanlaisiksi idiooteiksi. Tässä maailmassa ei riitä oikeutta kaikille, ja se on aivan halvatun epäoikeudenmukaista, miten yksi lapsi voidaan ensin traumatisoida ja sitten estää häntä käsittelemästä traumaansa aikuisten kanssa keskustellen. Kaikki jauhavat vain, että lakkaa valittamasta noin pienistä ja ömmömmöm. Sitten aikuisena toiset aikuiset nauravat, että miten tuolla yhdellä voikaan olla olevinaan tuollaiset traumat jostain noin pienestä asiasta. Joo, mitenköhän? Tämä tällainenhan on jo niin tyhmää, että se käy jumalanpilkasta. Ikävä kyllä siitä on vain yksi tie ulos: anna olla. En halua sanoa tätä vittuillakseni, koska vittuilua sinä olet varmaan saanut osaksesi jo enemmän, kuin yksi ihminen elämänsä aikana jaksaa. Haluan vain kertoa sinulle totuuden suoraan, koska kunnioitan sinua ihmisenä sen verran, että minusta sinä ansaitset kuulla totuuden suoraan. Ainoa tie ulos on antaa olla ja jatkaa eteenpäin, vaikka se vaikuttaakin mahdottomalta. Sinun ei tarvitse saada katkeraa mielihyvää siitä, miten viattomia ihmisiä satutetaan. Tunnet varmaan itsekin, ettei se sinua oikeasti tee onnelliseksi. Suomessa on tarjolla ihan hyviä terapeutteja (vaikka sellaista voikin joskus joutua etsimään) ja maailmassa riittää urheilulajeja. Minun lajini on uinti, vaikka ei minusta koskaan mitään urheilijaa pitänyt kenenkään mielestä tulla. Sinullekin löytyy joku laji, jonka avulla voit päästä irti koululiikunnan muistoista. Millään koululla ei onneksi ole tarpeeksi resursseja, että voisivat pilata KAIKKI urheilulajit oppilailtaan ;) Sitten pääset parempaan kuntoon niin emotionaalisesti kuin fyysisestikin, elinajanodotteesi pitenee ja voit käydä vanhainkodin ikkunan takana vilauttelemassa upeita habojasi ja muskulaarisia keskisormiasi pissaisissa lakanoissa homehtuville kiusaajillesi/kiusaajaopettajillesi.

   Lainaa

  42. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Tän mokan nähtyäni aattelin että no, onhan näitä räkyttäjiä nähty, antaa olla. Luin sitten vielä koko blogitekstin. Wow. Olen aika sanaton. Toivottavasti Sampo saa tarvitsemaansa apua.

   Lainaa

  43. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Ei kyllä oo ihan kaikki muumit laaksossa kyseisellä tyypillä. Facebookissa samanlainen kirjoittelu jatkuu, kuvat samaa kastia kuin postauksessa kirjoitetut tekstit.. Pls send help.

   Lainaa

  44. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Jostain syystä tämä ei edes mokana naurata mua, koska käy selvästi ilmi, että hänellä on mielen sairaus.

   Lainaa

  45. Tulos: +45 (61 ääntä)
   "JOS JOLLAKIN TOISELLA ON KIVAA SE ON MULTA POIS" -Sampon logiikka

   Lainaa

  46. Tulos: +42 (56 ääntä)
   Onkohan joku tehnyt tuosta jo vihjeen Poliisille? Mielestäni olisi syytä.. Ainakin varmuuden vuoksi.

   Lainaa

  47. Tulos: +50 (76 ääntä)
   Tämä ei kuulu feissarimokiin. Vakavista mielenterveysongelmista kärsivän tekstiä. Blogikirjoituksesta tuli sellainen fiilis, että Sampo on kokenut jotain poikkeukselisen pitkäaikaista ja rajua nöyryytystä koululiikunnassa, ja todella traumatisoitunut siitä. Myöntää sen itsekin. Vähän sama kun feissarimokat jakaisi mokana vaikka syöpähoidoissa oksentavan kuvaa tai anorektikon profiilikuvaa. Ei näin.

   Lainaa

  48. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Sampon kaltaisia ihmisiä varten on kehitetty pakkohoitolaki, jota tässä pitäisi kyllä vakavasti harkita ennen kuin jotain pahempaa pääsee tapahtumaan.

   Lainaa

  49. Tulos: +46 (52 ääntä)
   > Vihaa koululiikuntaa > Vihaa kaikkia liikunnanharrastajia Ok. Seems legit.

   Lainaa

  50. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Minä vihaan kävelyä, koska mua pakotettiin nuorena aina kävelylle. Nykyään en harrasta kävelyä, mutta muut kävelkööt. :) Peace.

   Lainaa

  51. Tulos: +8 (34 ääntä)
   Siis mitä Sampolle on tehty koululiikuntatunneilla? Ei pelkkä polttopallo voi aiheuttaa tuollaista. Tai metsään eksyminen suunnistuksessa. Miksi Sampo ei kerro, mikä kokemus noin katkeroitti. Harvinaisen beta tapaus.

   Lainaa

  52. Aimo Kanki 2.3.2017 11:05
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Tää oli taas näitä missä aluksi naurattaa kun luulee että jotain trollausta, sitten aiheuttaa epäuskoa mitä pidemmälle lukee ja lopulta lähinnä vetää surulliseksi kun tajuaa että nyt ei ole kyllä kaikki miekkosella ihan hyvin. Lähinnä toivoo että saa tarvitsemaansa apua. Kaverin muunkin sivun perusteella on nyt jo aika heikossa hapessa.

   Lainaa

  53. Tulos: -1 (27 ääntä)
   Luin kyseisen herran kirjoituksia ja voin todeta, että kyseessä on erittäin ongelmallinen ja ahdistunut ihminen. Hän tyypillinen "uniikki lumihiutale", joka syyttää omista ongelmistaan kaikkia muita ilman johdonmukaisuuden häivääkään. https://blogbook.fi/samposyreeni/ http://boleforjoy.blogspot.fi/2013/09/liikunnan-pahuus.html

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (8 ääntä)
   SJP: Luin kyseisen herran kirjoituksia ja voin todeta, että kyseessä on erittäin ongelmallinen ja ahdistunut ihminen. Hän tyypillinen “uniikki lumihiutale”, joka syyttää omista ongelmistaan kaikkia muita ilman johdonmukaisuuden häivääkään. https://blogbook.fi/samposyreeni/ http://boleforjoy.blogspot.fi/2013/09/liikunnan-pahuus.html
   Tämmönenkin vielä löytyi http://www.radionova.fi/uutiset/ajankohtaista/netissa-nuoria-naisia-esittanyt-sampo-syreeni-seuraa-voisi-hakea-tyylikkaammin-98948 http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000792552.html

   Lainaa

  55. kalvo-sinappi 2.3.2017 11:34
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Sampo tikittää huolesuttavasti.

   Lainaa

  56. Tulos: +16 (34 ääntä)
   Monien kommenteissa täällä kaikuu tuo mielenterveysongelma ja että ei saisi tätä jakaa, kun on sellainen kyseessä. Jäinpä tässä sitten mietimään sitä rajanvetoa. Ensinnäkin mielenterveys on aika häilyvä käsite. Toisaalta mielestäni sairaita ei myöskään tule paapoa. Toki tukea voi antaa ja tietenkin, jos henkilö on väkivaltainen itseään/toisia kohtaan, pitää asiaan puuttua. Mutta pidän myös itsemääräämisoikeutta erittäin tärkeänä. Tällöin ihmisellä on oikeus tuoda itseään ja ajatuksiaan julki silläkin uhalla, että tulee ikävää palautetta. Tietenkään henkilöön kohdistuviin viha- ja kiusauskamppanjoihin ei pidä lähteä. Se, mitä tässä nyt yritän miettiä on, että kenelle täällä sitten saa naureskella, kenen juttuja saa jakaa ja kenen juttuja saa ihmetellä. Nimiä ei kuitenkaan julkaista. En nyt sano, että olisi _oikein_ nauraa sairaalle. Pohdinpahan vaan, kuka on tarpeeksi terve, jotta voidaan feissarimokiin ottaa...

   Lainaa

  57. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Miksi Sampon nimi on edes yritetty piilottaa tästä mokasta kun Feissarimokat auliisti julkaisi linkin josta näkyy ihan selvästi Sampon koko nimi ja linkki Facebook-profiiliin?

   Lainaa

  58. Tulos: +29 (35 ääntä)
   Huolestuttavaa, että googlaamalla löytyy Sampolle sekä tilinumero että hetu. Ei, että niillä mitään tekisin. Sampolla ei tosiaan ole kaikki juoksijat radalla.

   Lainaa

  59. Tulos: +21 (27 ääntä)
   En mäkään siitä koululiikunnasta tykännyt, mutta mitä helvettiä Sampo

   Lainaa

  60. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Sampo, moni meistä on saanut traumoja koululiikunnasta, mut sä vedät ton nyt aikalailla överiks. Eihän se nyt hyvänen aika niiden lenkkeilijöiden vika ole, jos sun lapsuudessa on ikäviä kokemuksia. Osa meistä ihan oikeasti on saanut myös positiivisia kokemuksia urheilusta ja tykkää liikkumisesta. Kohdista raivosi oikein. Ota yhteyttä vaikka eduskuntaan, tai paikkakuntasi oppilaitoksen rehtoriin ja mieti tarkkaan mitä sanot. Nyt olet saamassa itsellesi vaan ihan totaalisen touchebagin maineen kirjoittelemalla päämäärättömiä väkivaltaisia jorinoita nettiin, jota kukaan ei voi ottaa todesta. Traumoista voi parantua. Tarvitset ehkä psykologin apua, mutta sulla on edelleen ihan täysi mahdollisuus voittaa ahdistus ja saada kehosi kuntoon. Tässä ei ole mitään hävettävää myöskään. Moni meistä on ollut psykologin kanssa juttelemassa jostain meille tapahtuneesta asiasta. Minä ainakin olen. Liikunta vaatii määrätietoisuutta. Oman kehon huonosta kunnosta ei voi syyttää muita ihmisiä, vaikka he välillisesti saattavatkin teoillansa olleet siihen vaikuttaneet. Ensisijaisesti kuitenkin meistä jokainen on ihan itse vastuussa omasta kunnostansa. Itsesäälissä pyöriminen tuhoaa sut lopulta kokonaan. Lopeta se ja rupea päivittäin ottamaan ihan pieniä askelia kohti parempaa elämää niiden sun henkilökohtaisten rajojen sisällä. Kukaan ei vaadi sulta mitään, ellet sä itse vaadi. Valitettavasti yhteiskunnalla on tosi huonot keinot ohjata ihmisiä terveellisen elämän piiriin. Koululiikunta on yritys tehdä niin, mutta se ei toimi niin hyvin kun sen pitäisi toimia. Opettajat ja luokkakaverit ovat myös yksilöitä. Kaikilla on erilaiset tarpeet. Jollekin tuottaa suurta tyydytystä juosta viikottain muutaman kerran niin kovaa, että oksennus melkein tulee suusta. Nämä ihmiset tavoittelevat ehkä ammattiurheilijan statusta. Toinen haluaa vain sen verran liikuntaa että peruskunto pysyy hyvänä, tai edes kohtuullisena. Koita siinä sitten järjestää liikuntatunteja näille kaikille samaan aikaan.

   Lainaa

  61. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Joo, voin ymmärtää että koululiikunta aiheuttaa traumoja, mutta miksi moinen viha vapaaehtoisesti ulkona liikkuvia kohtaan? Kenties koulun atleetit olivat syy koululiikuntatraumoihin (eivätkä niinkään opettajat), mutta ei se silti ole syy vihata kaikkia liikkuvia. Ehdottaisin terapiaa?

   Lainaa

  62. Tulos: -4 (14 ääntä)
   Robbie Rotten, oletko se sinä?

   Lainaa

  63. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Jopas on herralla mielipide. No meillä jokaisella on oikeus mielipiteisiin mutta mutta....No niinkauan ku kundi ei lähe toteutteleen noita ajatuksiaan ni mitäpä sillä sitten ni väliä.

   Lainaa

  64. Tulos: -2 (22 ääntä)
   Sampo on jotenkin niin perus *~*EDGY*~* tyyppi joka yrittää kovasti todistella olevansa jotain isoa ja pelottavaa koska on niin turhautunut omaan luuseriuteensa. Söpöä.

   Lainaa

  65. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Sattuispa Sampo tallaan tohon ni vois ajatusmaailma hiukan muokkautua tuolta osin. No toivottavasti ei kuitenkaan kukaan astu tohon.

   Lainaa

  66. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Laurel: Toivottavasti Sampo ei tuu mua vastaan kun oon lenkillä. Eikä ketään muutakaan lenkkeilijää/urheilijaa vastaan. Huhhuh.
   Ei varmaan oo ongelma kun jonkun juoksijan piekseminen ois kuitenkin liikuntaa. Samoin noitten ansojen asentaminen maastoon on liikuntaa.

   Lainaa

  67. Tavan pelle 2.3.2017 15:05
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Nyt on meillä hieman liikaa aikaa. Kaveri tosiaan jakaa netissä koko elämänsä, sotu, osoite pankkitilit ja puhelinnumerot. Onkohan Sampo ottanut huomioon että on olemassa vielä enemmän kieroon kasvaneita kuin hän. En minäkään koululiikunnasta tykännyt. Yläasteen hiihtotunnilla hiihdettiin läheisen valtatien sillan alle tupakalle, tunnin päätteeksi sitten takaisin. Joskus narahdettiin ja useimmiten ei. Siitä huolimatta olen jollain lailla yhteiskuntakelpoinen ja maksan oman elämiseni. Ja osaltani myös tämän Sampo-sankarin.

   Lainaa

  68. Kirjautuminen epäonnistui 2.3.2017 16:51
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Puu kaatui päälleni -> vihaan kaikkia kasveja. Leskenlehtien keräilijöiden ja salaatista pitävien ihmisten pitäisi kuolla tuskallisesti. Kaaduin polkupyörällä -> vihaan kaikkea metallia. Lentokoneiden ja haarukoiden käyttäjien pitäisi kuolla tuskallisesti. Minua kiusattiin koulussa -> vihaan koulutusta ja oppimista. Kaikkien jotka ikinä lukevat mitään pitäisi kuolla tuskallisesti.

   Lainaa

  69. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Laurel: Toivottavasti Sampo ei tuu mua vastaan kun oon lenkillä. Eikä ketään muutakaan lenkkeilijää/urheilijaa vastaan. Huhhuh.
   Elä huoli. Tämä herra tuskin itse lenkkeilee. Kunhan et hänen olohuoneeseen lenkkeile

   Lainaa

  70. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Sampo Syreeni on tämän liikunnanvihansa ja -inhonsa lisäksi tunnettu jostain muusta. Hän on esiintynyt naisena seksipalstoilla ja antanut nimellään haastattelujakin aiheesta :D Tällaista tänään.

   Lainaa

  71. Tulos: -3 (29 ääntä)
   Olen kyllä järkyttynyt ja hyvin pettynyt feissarimokien toimintaan päättäessään laittaa tämän henkilön nimem ja blogin linkin julkiseen jakeluun. Mua ei naurata yhtään mielenterveyspotilaat. On sairasta että tällasia juttuja pitää jakaa täällä vielä nimen ja blogin kanssa. Hävetkää ja ottakaa tämä koko juttu pois täältä!

   Lainaa

  72. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Ei tälle voi nauraa, eikä tunnu hyvältä edes kauhistella toisen mielisairautta. Luin blogitekstin ja sitten katsoin fb-sivun. Tää on ongelmainen alkoholisti, joka ihan itse myöntää että ei oo homma kasassa. Apua ja lääkkeitä tää tarvis jotta elämässä olis edes jotain järkeä.

   Lainaa

  73. Tulos: +1 (29 ääntä)
   Veikkaisin, että Sampon painoindeksi on suurempi kuin älykkyysosamääränsä.

   Lainaa

  74. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Mari: Klikkasin blogikirjoitukseen. Luin 4 kappaletta, ei pystyny enempää. Selasin kuitenki loppuun ja siellä tietenkin tuli Hitler esille. Mieletöntä, kirjaimellisesti.
   Autistinen kenttäkelvoton natsi, vanha nettiklassikko siis.

   Lainaa

  75. Nahkasaappaat 3.3.2017 0:15
   Tulos: -6 (32 ääntä)
   Voipi olla samoilla lukemilla. Sampo on nimittäin pelottavan älykäs. Oikeasti todella älykäs, kiehtova mies, jonka mieli heiluu siellä hulluuden ja nerouden rajamailla. Ja onhan se Sampo iso mies myös.
   Jiusonium: Veikkaisin, että Sampon painoindeksi on suurempi kuin älykkyysosamääränsä.

   Lainaa

  76. Voi pahus 3.3.2017 0:43
   Tulos: +1 (17 ääntä)
   Nyt vittu! Pikkusen harkintaa, pitääkö ihan oikeasti tällaisia julkistaa, että oikein koko nettikansan voimin voidaan kauhistella ja tuntea olomme paremmiksi?? Tää häiskä tarttee jeesiä, ei mitään julkisuutta. Ei vaikka ite haluaisikin. Onko yhtään ymmärrystä, miten vaaralliseksi tää saattaa yltyä? Kaveri on painekattila, tiiä miten pahasti pamahtaa tän myötä. Nyt, oon vasta tän sanonu, mut ihan oikeesti fm-tiimi (ja hyvät kansalaiset) se pää pois perseestä ja miettimään seurauksia.

   Lainaa

  77. Sampo Syreeni 3.3.2017 3:31
   Tulos: +1 (27 ääntä)
   Totta kai kaiken tämän saa julkistaa. Mä olen wanha nettielikko, joka elä "We Live in Publicin" henkeen. Mua lähinnä huvittaa miten jengi käsittelee mun vahvoja tuntoja. Ikään kuin heti kun joku sanoo jotain vahvasti erimielistä ja väkivaltaista, sen pitäisi olla saman tien syvä mielenterveysongelma. Onhan mulla mun mielenterveys- ja päihdeongelmanikin. Kuten hyvin tiedetään. Mun diagnoositkin on täysin julkisia, ainakin niille jotka jaksaa lukea mun -- taas täysin julkista ja kaikenkattavaa -- tekstiä. Mutta vaikkapa se ajatus että olisin naamasta naamaan jotenkin pelottava on yksi idioottimaisimmista ikinä. Minä vihaan liikuntaa ja sitä kautta liikkujia. Minua tuskin voidaan kasvattaa enää pois tuosta ajatuksesta. Vaikka se vaati lopulta tullakseen vain sen että olin koko pienen ikäni todella se viimeinen joka valittiin tiimiin; se pullea osaamaton paska, joka ainoana vitosenaan todistukseen sai liikan. Hyvä kun en jäänyt luokalleni liikunnasta, kun se ruumiillisuus ei ole koskaan ollut mun juttu, ja silti sitä jostain saatanan syystä vaaditaan koulussa edelleen. Minusta on nyt vain syvästi epäreilua vaatia pohjimmiltaan ruumiittomalta (sic!) pieneltä ihmiseltä että se heittäisi voltin tatamilla. Sitten kuvitella että se noin vain toipuisi siitä kivusta ja nöyryytyksestä kun se ei onnistunutkaan. Jotkut tietysti pystyvät toipumaan siitä, mutta minä en ole sitä tyyppiä joka pystyy. Minä päin vastoin olen aina ollut sitä tyyppiä joka ei unohda, eikä toivu; edes siitä pienimmästä polttopallosta, ekaluokilta. Olen ihminen johon sattuu helposti, ja joka vetää johtopäätöksensä ekasta kivusta; sitten lopulta myös ihminen joka tuon (pienestäkin tulleen) jatkuvan kivun tähden on oppinut olemaan pitkälti piittaamatta kivusta. Nimim. mitä sitten jos nytkin molemmat jalat on selkäongelmista johtuen jatkuvassa sciatica-tulessa ympäri vuorokauden? Mitä sitten jos muidenkin jalat, ja kädet, ja niiden lasten jalat ja kädet ois? Kipu nähtävästi on osa elämää ja muiden täysin hyväksymää? Eli miksei munkin täysin hyväksymää muiden suhteen? And BTW, mitä te täällä kirjoitatte. Mun yhteystiedot on tosi helppo löytää netistä, aina puhelinnumeroa myöten. Fyysistä osoitetta. Jos on jotain valitettavaa mulle, mä kyllä haluaisin mieluiten puhua asiasta naamasta naamaan. Ne jotka ovat vaivautuneet paikan päälle, pääsääntöisesti pitävät musta. Eivät todellakaan pelkää, tai kuvittele että olen hullu joka kaipaa suljettua osastoa. Mua itse asiassa pidetään aika helppona ja sävyisenä tyyppinä, mitä tiedän. Jopa liikuntakulttuuriin osallistuneiden -- so. saatanoiden -- suunnasta.

   Lainaa

  78. Satunnainen randomi 3.3.2017 4:36
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Sopuli: Mikä ihme voi olla niin iso trauma että laukaisee tommosta.. Huhhuh..
   Kaikelle on joko syy tai selitys. Joskus syyt kuulostavat selityksiltä ja toisinaan selityksetkin kohtuullisen perustelluilta. Jokseenkin mistä vain, mukavasta ja jopa hyödyllisestä asiasta, voidaan tehdä pakkopullaa. Voidaan selittää että kyseinen asia on ihmistä varten ja hänen hyväkseen, mutta siinä vaiheessa kun ihminen alkaa olla asiaa varten, mennään metsään. Minullakin on luultavasti elinikäiset traumat koululiikunnasta. Siitä huolimatta olin myöhemmässä vaiheessa elämääni välillä hyvinkin liikunnallinen, mutta into tuli itsestäni ja omaan tavoitteeseen pääsemisestä. Nuorena vihasin ajatustakin että pelasin esim jalkapalloa tai jääkiekkoa, enkä tänä päivänäkään ymmärrä näiden pelien päälle. Olen kuitenkin päässyt negatiivisten tunteiden käsittelyssä niin pitkälle että en voi sanoa vihaavani tai edes inhoavani näitä lajeja. Ne eivät vain kiinnosta sitä vähää että katselisin vierestä kun muut pelaavat. Silti kestän sen ajatuksen että joku muu pelaa enkä halua riistää muilta mahdollisuutta harrastaa mitä lajeja tahtovat, tai edes vitsailla ajatuksella että ansoittaisin lenkkipolkuja tms. Siihen aikaan kun kävin lukiota, oli vielä pakko suorittaa myös liikunnan kurssit että pääsi kirjoittamaan. Itselläni se ei silloisen opettajan kanssa ollut ongelma koska riittävistä ja minulle soveltuvista suoritteista päästiin herrasmiesmäiseen sopimukseen. Kaveri joutui suorittamaan kymmenisen tuntia liikuntaa penkkarien jälkeen jotta sai osallistua kirjoituksiin. Minusta on aika mälsää että kun lukioon mennään opiskelemaan enempi tai vähempi teoreettisia lukuaineita ja valmistautumaan yo-kirjoituksiin, niin suorittamattomalla liikunnan kurssilla on vaikutusta siihen voiko maksamiinsa teoria-aineiden kokeisiin osallistua. Nykyään ei kai olekaan. Hellurei. Ehkä Sampo menee ihan snadisti extreme-osastolle kaikessa liikuntainhossaan sittenkin.

   Lainaa

  79. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Laurel: Toivottavasti Sampo ei tuu mua vastaan kun oon lenkillä. Eikä ketään muutakaan lenkkeilijää/urheilijaa vastaan. Huhhuh.
   Eihän tästä huolehtia tarvitse, ei Sampo liiku koskaan missään kuitenkaan, olisihan sillon itse se jota vihaa :)

   Lainaa

  80. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Kuinkahan varovainen tässä nyt saa sit olla... jos on myöhässä bussista, niin uskaltaako ottaa juoksuaskelia vai heitteleekö siellä joku Sampo nauloja tielle? Onkohan tämä sama Sampo myös koirienvihaaja? Ja mummojen auttamatta jättäjä lumihangessa.. Jos lösähtäis vaan flegmaattisesti sohvalle ja ku nälkä alkaa iskee, ni yhtä flegmaattisesti löntystää kauppaan ja välttää ylähyllyjen tavaroita ja liian painavia ostoksia. Tietääkseni liikunnasta on enemmän hyötyä kuin haittaa... ja sillä ei oo mitään tekemistä koululiikunnan kanssa. Mistä näitä hulluja oikein tulee?

   Lainaa

  81. Toimistovosu 3.3.2017 10:59
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   jake: Nopean tutkimustyön jälkeen tuo kaveri näyttää juuri siltä kuin ajattelinkin. Urheilijat! Tulevat tänne ja vievät Sampon naiset ja työt.

   Lainaa

  82. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Toivottavasti on jo paikka varattu pehmeässä huoneessa.

   Lainaa

  83. Kuvottavaa 3.3.2017 16:35
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Sampo Syreeni: Totta kai kaiken tämän saa julkistaa. Mä olen wanha nettielikko, joka elä “We Live in Publicin” henkeen. Mua lähinnä huvittaa miten jengi käsittelee mun vahvoja tuntoja. Ikään kuin heti kun joku sanoo jotain vahvasti erimielistä ja väkivaltaista, sen pitäisi olla saman tien syvä mielenterveysongelma. Onhan mulla mun mielenterveys- ja päihdeongelmanikin. Kuten hyvin tiedetään. Mun diagnoositkin on täysin julkisia, ainakin niille jotka jaksaa lukea mun — taas täysin julkista ja kaikenkattavaa — tekstiä. . . .
   Kai sinä seitsemän pennin sekopää ymmärrät, ettei ne lenkkeilijät liity mitenkään siihen epäpätevään liikunnanopettajaan joka sinulla oli? Tai no, jos ymmärtäisit, et olisi suoltanut suustasi noin sairasta p#skaa kuin tässä feissarimokassa näemme. Arvaa mitä, meillä muillakin on koululiikuntatraumoja. Minuakin kiusattiin, opettajat olivat ammattitaidottomia ja liikunta oli aina epämiellyttävää nöyryytystä, mutten ole niin h--tin tyhmä että syyttäisin siitä viattomia ihmisiä. Saatikaan toivoisi niille pahaa. Käyn itsekin nykyään lenkillä, en siksi, että rakastaisin liikuntaa, vaan siksi etten kuolisi nelikymppisenä ja eläisi sinnekin asti läähättäen ja huonovointisena. Jos olet edelleen noin katkera kouluajoistasi, ole edes katkera oikeille ihmisille. Lähetä vaikka haukkumakirje vanhalle opettajallesi, jos siltä tuntuu, mutta miten kukaan muu kuin aivokuollut psykopaatti voi pitää oikeutettuna sitä, että joku tekee jotain s----nan ruostenaula-ansoja viattomille ihmisille? Jos sinä herra Diagnoosi kykenet lainkaan tuntemaan empatiaa, kokeile ajatella tilanne niin, että tekisit itse jotain mikä on normaali harrastus elämässäsi, vaikkapa olisit syömässä mäkkärissä, ja joku tulisi iskemään veitsen reiteesi sen takia, että hänellä on traumat kun lihava ope kiusasi 30v sitten. Tuntuisiko se oikeutetulta? Entä terveeltä? Ai ei? Jännä juttu. Kuvittele sitten, että joku henkeen ja vereen puolustaa tätä puukottajaa, ja toivoo lisää läskien puukottamista. Mitä muuta se voisi olla kuin syvä mielenterveysongelma?

   Lainaa

  84. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Sampo Syreeni: Totta kai kaiken tämän saa julkistaa. Mä olen wanha nettielikko, joka elä “We Live in Publicin” henkeen. jne.
   Herranjestas. Sampo, minä todella toivon, ettet käsitä tätä viestiäni ilkeilynä, koska sillä tavalla en tätä todellakaan tarkoita. Minun on vain pakko saada sanoa, että taidat olla sielunveljeni. Saat varmaan aika ajoin kakkaa niskaasi kirjoitustesi vuoksi (koska sellaisia ihmiset nyt vain ovat), mutta kun luin tämän viestin sinulta, niin tajusin, että olet sinä kyllä aika kova jätkä. En jaa inhoasi liikuntaa kohtaan enkä riemuasi, kun urheilijoihin sattuu, mutta sinulla näyttää sen lisäksi olevan paljon älykästä sanottavaa. Luin vähän tekstejäsi muualtakin ja se vain vahvistaa tätä käsitystä. Sanoin aiemmassa kommentissani, että toivoisin sinun voivan päästä irti koululiikunnan muistoista, ja sitä tietysti toivon sinulle edelleenkin, mutta toisaalta ihailen kyllä asennettasi tämän suhteen. "Sattuu perkeleesti, mutta paskat siitä ja ei kun eteenpäin." En tiedä, mitä sinä tällaisen pikku ruipukan kehuilla teet, mutta halusinpahan sanoa. Jos et muuta keksi, niin tulosta vaikka ulos ja käytä keittiönpöydän pyyhkimiseen.

   Lainaa

  85. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Vihasin myös koululiikuntaa suurimmaksi osaksi koska sieltä ei ilman mustelmia ikinä selvinnyt. Tosin kuten osakin sanoi niin lukiossa ja AMKissa se oli jo kivaa kun ne pahimmat sekopäät eivät jatkaneet peruskoulun jälkeen tai menivät amikseen.

   Lainaa

  86. muodikas goy 4.3.2017 1:06
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Laurel: Toivottavasti Sampo ei tuu mua vastaan kun oon lenkillä. Eikä ketään muutakaan lenkkeilijää/urheilijaa vastaan. Huhhuh.
   Mitä se muka vois tehdä jos vihaa urheilua, nii joko juokset pois tai treenattuna pelotat sen karkuun? :DDD

   Lainaa

  87. Satunnainen randomi 4.3.2017 1:17
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   joop: Vihasin myös koululiikuntaa suurimmaksi osaksi koska sieltä ei ilman mustelmia ikinä selvinnyt. Tosin kuten osakin sanoi niin lukiossa ja AMKissa se oli jo kivaa kun ne pahimmat sekopäät eivät jatkaneet peruskoulun jälkeen tai menivät amikseen.
   Mulla oli päiväkodilta kasille kimpussani pääosin yksi tyyppi sekä muutama jotka olivat messissä tämän paikalla ollessa, kuka milloinkin, mutta heidän kanssaan tuli muuten keskimäärin toimeen. Kolmannelta luokalta alkaen oltiin taas samassa liikuntaryhmässä vaikka muuten eri luokilla oltiinkin. Mulla oli tuolloin ylinotkeat nivelet joten kaikessa ei voinut ottaa yhtä reiluja otteita kuin muut. Voimaakin olisi ollut mutta sen käyttäminen oli välillä niin maan perkeleen kivuliasta. Siihen päälle jonkinasteinen tarkkaavaisuushäiriö niin oli hyvä paketti kasassa. Opettaja oli kristillis-oikeistolainen niuhoo joka ei ollut mihinkään tyytyväinen, ainakaan minun kohdallani. Lieniköhän syy siinä ettei oltu tarpeeksi valkoista sukua tai uskottu Jeessyykseen oikein. Ei voi tietää. Eli opettaja oli koko ajan kimpussa ja tuo toinen lällättäjä pyöri myös koko ajan iholla. Turvallani olin aina jossain kun opettajan silmä vältti. Yläasteella sentään vaihtuivat opetusmetodit ja edellämainittu lällättäjä hankki itsensä tarpeeksi syviin hankaluuksiin että oli puolestavälistä kasia eteenpäin muutaman vuoden toisella paikkakunnalla [kasvatuskodissa] ja ulkomailla [linnassa]. Tosiaan suurin osa sekopäistä jäi sinne peruskouluun tai sen päätyttyä järjestelmän ulkopuolelle, vaikka eihän siitä kiusaamisesta eroon päässyt ihan kokonaan. Ei siinä silti auttanut kuin kerätä itsensä kokoon ja jatkaa eteenpäin sillä mitä oli.

   Lainaa

  88. King Arthur 4.3.2017 7:36
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Sampo Syreeni: Minä vihaan liikuntaa ja sitä kautta liikkujia. Minua tuskin voidaan kasvattaa enää pois tuosta ajatuksesta.
   Tätä ajatusta ei voi tuosta noin vain vaatia hyväksyttäväksi. Vaikka joidenkin kirjoituksiesi perusteella pitäisinkin sinusta. Absoluuttiset totuudet on harvinaisia. Terveisin toinen mielenterveysongelmainen alkoholisti.

   Lainaa

  89. villi sika 4.3.2017 10:04
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Lukiolaiset...

   Lainaa

  90. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tässähän tuntee olonsa ihan tasapainoiseksi ja terveeksi ihmiseksi. Kiitos Sampo.

   Lainaa

  91. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ihan aidosti kaikella hyvällä: tuon tason vihaan kannattaa hankkia apua.

   Lainaa

  92. Niin mutta 5.3.2017 5:20
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Sampolla on kyllä aihetta olla katkera. Hänet raiskattiin liikuntatunnilla koulussa. Ei paljon naurattanut lukiessa tuota blogipostausta. http://boleforjoy.blogspot.fi/2013/09/liikunnan-pahuus.html

   Lainaa

  93. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Muistan koululiikunnan joukkuepeleistä, että minut valittiin joukkueeseen lähes aina viimeisenä. Olihan se nöyryyttävää, mutta en siitä traumoja ottanut, sillä ymmärsin hyvin, ettei kyse ollut mistään yleisestä antipatiasta henkilöäni kohtaan vaan siitä, että olin vain yksinkertaisesti aivan helvetin paska jalkapallossa. Olen vieläkin. Jalkapallo on typerää. Mutta että vihaisin kaikkia urheilijoita siksi, että en itse osaa? Hieman kyllä persoonallisuushäiriöisen kuvan Sampo itsestään antaa...

   Lainaa

  94. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tasapuolisuuden nimissä teen vielä lisäyksen: Vaikka lähtökohtaisesti minun on vaikea ottaa vakavasti ihmistä, joka on jostain asiasta noin avoimen katkeroitunut kuin Sampo koululiikunnasta, näyttäisi hänellä ensivaikutelmasta poiketen olevan osassa blogeistaan myös ihan järkevääkin sanottavaa.

   Lainaa

  95. Muumi (kopio) 6.3.2017 23:11
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Syreeni taitaa olla ihan valmista tavaraa hullujenhuoneelle.

   Lainaa

  96. Kuvottavaa 7.3.2017 8:43
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Niin mutta: Sampolla on kyllä aihetta olla katkera. Hänet raiskattiin liikuntatunnilla koulussa. Ei paljon naurattanut lukiessa tuota blogipostausta. http://boleforjoy.blogspot.fi/2013/09/liikunnan-pahuus.html
   Eihän raiskattu, hän vain vertasi koululiikuntaa raiskaamiseen koska koki sen niin vastenmielisenä, inhottavana vasten tahtoa pakottamisena. En tiedä, oliko opettajat ja oppilaat oikeasti niin mulkkuja vuodesta toiseen, vai oliko vain inhottavaa kun huonokuntoisen pääpipin pennun piti vähän juosta. Kyllä minustakin oli nöyryyttävää harrastaa mitä tahansa liikuntaa jossa suoritukseni oli verrattavissa muihin (aina huonompi, paitsi kuulantyönnössä), mutta kuten sanottua, ei se edelleenkään oikeuta satuttamaan tai toivomaan viattomien satuttamista.

   Lainaa

  97. LiirumLaarum 7.3.2017 23:55
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Tällekin mielenterveysvammasella annetaan haluamaansa huomiota minkätakia..?

   Lainaa

  98. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kauheeta. Kauheeta tuo tarve ja halu satuttaa viattomia, ja kauheeta ne, jotka kommentoivat pilkatakseen tuota rikki revittyä ihmisraukkaa. En sano, että tuo väkivalta olisi millään tavalla oikeutettua, mutta tuon ihmisen lisäpainostaminen voi vain edesauttaa uuden kouluampujan syntymistä. Toivottavasti joku, joka tuntee Sampon, puuttuu nyt, kun on vielä aikaista.

   Lainaa

  99. Jäpikköinen 18.3.2017 0:44
   Tulos: -12 (16 ääntä)
   Ihan asiallinen kaveri. Äänestäisin kuntavaaleissa jos olisi ehdolla.

   Lainaa

  100. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Laurel: Toivottavasti Sampo ei tuu mua vastaan kun oon lenkillä. Eikä ketään muutakaan lenkkeilijää/urheilijaa vastaan. Huhhuh.
   En usko että tulee. Blogilinkki vahvisti arvauksen siitä kenestä on kyse, se ei *pysty* lähtemään lenkille. Selkä paskana tjsp.

   Lainaa

  101. Tulos: +1 (1 ääni)
   diddidii: Sampo, yksi malliesimerkki vakavasta mielenterveyshäiriöstä kärsivästä ihmisrievusta, joka on jätetty avohoidon piiriin. Jos on ees huolittu hoitoketjuun mukaan.
   Niinpä. Tosin psykiatrinen, kuten kaikki muukin hoito, on nykyään todella kiven alla. Osastoillekaan ei huolita kovin helposti,tai lähetetään heti pois, ja kaikki apu on hyvin sattumanvaraista. Lopulta tää alkaa kostautua paitsi itsemurhatilastoissa, myös sivullisten terveyden kustannuksella, kun Sampot saa vaikutteita ja ansoittaa lenkkipolut.

   Lainaa

  102. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kohti psykoosia ja sen yli!

   Lainaa

  103. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ymmärrän kyl et koululiikka voi tuntuu paskalta mut tää on ihan toista maata o____o

   Lainaa

  104. Tulos: +2 (2 ääntä)
   mä luin tuon sampon blogi jutun. se oli järkyttävää ja SAIRASTA luettavaa. älkää lukeko sitä.

   Lainaa

  105. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Ilmiselvä vastaus Sampon käytökselle: Sampo on läski. :D

   Lainaa

  106. Tulos: +1 (1 ääni)
   https://blogbook.fi/samposyreeni/vaara-seksuaalitasa-arvo/ Ainoaa fiksua teksti jota tältä dudelta olen löytänyt. "Katselen juuri uudelleen Stargåtea. Siinä on silloin tällöin myös feministivoimaa. Ja hyvä niin. Mutta tuota voimaa ei minusta silti ole käsikirjoitettu aivan oikein. Nimittäin, homma on rakennettu niin, että kun sukupuoliaiheista puhutaan, mennään heti vastakkainasetteluun. Ei sen noin pitäis mennä. Eivät miehet ja naiset ole vastakkaisia, lainkaan. Vain hieman, vähäsen, erilaisia, ehkä. Mutta toisistaan tykkääviä erilaisia silti. Naisten ja miesten tulisi olla yhtäläisiä, moraalin puolesta. Kummankaan ei tulisi lähteä aloitteelliseen väkivaltaan, ikuna. Toisen väkivaltaan pitäisi vastata kyllä, minimaalisella väkivallalla, joo, ettei tulis raiskauksia tai muuta lisäväkivaltaa. Mutta muuten pitäis olla rauhassa ja sovitteleva kyllä. Puolin ja toisin. Jenkkisarjoissa harvoin noudatetaan tuota periaatetta. Edes mun parhaissa, feministisimmissa scifi-sarjoissa. Silloin mä en oikein tykkää menosta. Oikeesti, eiks vois vihdoin käsikirjoittaa sarjaa sillä tavalla että niin miehet kuin naisetkin ois täysin moraalisia, ja yhtäläisiä?"

   Lainaa

  107. Tulos: -1 (1 ääni)
   Kuka hitto levittää nauloja lenkkipolulle? Sampo ja kyseinen levittelijä saisivat itse palaa hitaasti hengiltä. ...Olen minäkin saanut naulan jalkaani, mutta kyseessä oli lautakasa ja en pikkutyttönä tajunnut tarkistaa ennen kuin kipusin alas sen päältä. Onneksi en saanut muuta kuin reiän jalkapohjaan, ja sekin ajat sitten umpeutunut. Taitaa olla yliherkkä tyyppi kyseessä kun koululiikunta tuollaiset "traumat" aiheuttanut. Inhosin itsekin koululiikuntaa, mutta rakastan urheilun katsomista - tennis, baseball (ei pesäpallo), driftaus, taitoluistelu. Hitto kun ei täällä baseballia näe.

   Lainaa

  108. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Ei ole mikään ihme että tyyppi kirjoittelee tuollaisia... hän on Nokialta potkut saanut työtön juoppo. On saanut juomisensa takia pari kertaa potkutkin. Kirjoittelee "älykkäitä" postauksia blogissaan. No jos on tuollainen "älykkö" niin miten tyyppi ei onnistu pitämään edes yhtä työpaikkaa? Omasta suvusta löytyy paljonkin älykköjä, jotka eivät kännää ja on työpaikka pysynyt. Mm. TKK:sta valmistunut radioastronomian tutkija, joka on nyt kansainvälisen firman maajohtaja Suomessa.

   Lainaa

  109. Tulos: -1 (1 ääni)
   EK: Mm. TKK:sta valmistunut radioastronomian tutkija, joka on nyt kansainvälisen firman maajohtaja Suomessa.
   Hupsis. Ei ollut maajohtaja, vaan 5G-verkkoteknologioiden johtaja. Oli näköjään töissä Nokiallakin 16 vuotta, kuusi niistä ihan johtotehtävissä. Enpäs tiennyt tuota...

   Lainaa

  110. Istun vessassa 23.12.2020 15:45
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tän äijän blogi ja Facebook postaukset on niin vitun sairaita, että pitäis olla jatkuvasti jossain valtamediassa esillä tän henkilötiedot, kuva ja osoite, sekä myös olla poliisin valvonnan alla, että kaikki tän kusipään lähettyvillä asuvat ihmiset tietäis varoa, että tää saattaa hetkenä minä hyvänsä ryhtyä silmittömään väkivaltaan tuntemattomia kohtaan.

   Lainaa

  111. Istun vessassa 23.12.2020 15:47
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Istun vessassa: Tän äijän blogi ja Facebook postaukset on niin vitun sairaita, että pitäis olla jatkuvasti jossain valtamediassa esillä tän henkilötiedot, kuva ja osoite, sekä myös olla poliisin valvonnan alla, että kaikki tän kusipään lähettyvillä asuvat ihmiset tietäis varoa, että tää saattaa hetkenä minä hyvänsä ryhtyä silmittömään väkivaltaan tuntemattomia kohtaan.
   Ja niin, vaikka ainakin tällä hetkellä feissarimokat näin väittävätkin, niin juuri nyt en istu vessassa

   Lainaa

  112. Soiva viinirypäle 4.11.2021 13:53
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   nyt Sampo vähän vauhdilla terapiaan!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naula, liikunta, sairasta, lenkkipolku