Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

VR vastaa

VR on aina myöhässä – myös netissä.
VR vastaa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +494 (564 ääntä)
   Marketta ja Anne kusetti siis ihan pokalla naamalla...

   Lainaa

  2. Tulos: +734 (754 ääntä)
   VR. Hienovaraista vittuilua jo vuodesta 1862.

   Lainaa

  3. #ei kiinnosta 28.2.2017 1:52
   Tulos: +157 (183 ääntä)
   Perus VR

   Lainaa

  4. Tulos: +598 (608 ääntä)
   VR - yhteisellä aikamatkalla.

   Lainaa

  5. Tulos: -16 (168 ääntä)
   VR = vittuillaan rauhassa Itse sain viikko sitten paskavesi suihkun junassa, kiitos vaan vr :)

   Lainaa

  6. Tulos: +146 (162 ääntä)
   Kiti: VR – yhteisellä aikamatkalla.
   Paluu menneisyteen.

   Lainaa

  7. Tulos: +64 (120 ääntä)
   Pitkästä aikaa sain kunnon naurut XDDDD VR se vaan osaa :::D

   Lainaa

  8. näsäviisastelija 28.2.2017 4:19
   Tulos: -125 (267 ääntä)
   Onni on oma auto. Ei enää ikinä julkisilla.

   Lainaa

  9. Sorsapulla 28.2.2017 8:55
   Tulos: +199 (207 ääntä)
   Nomuttahei, VR:n viimeisen vastauksen sisältö on eri kuin aiemmin! Viimeinkin tieto löytyy myös netistä - tarina ei tosin kerro löytyykö sieltä myös vuosien takaiset lähtöraiteet...

   Lainaa

  10. Tulos: +152 (170 ääntä)
   Tuo junat.net on perustettu vasta 2015 syksyllä, joten alkuperäisen kysymyksen aikaan 2014 ei tietoja vielä mistään löytynyt. Pari ekaa vastaajaa oli ajastaan jäljessä, kuten VR yleensäkin.

   Lainaa

  11. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Ei taida tuo junat.net olla VR:n alainen, näinköhän saa sivun pitäjä lainkaan valtiolta korvausta hoitaessaan sen hommia..

   Lainaa

  12. Tulos: +59 (159 ääntä)
   Ai että nämä vr= venaa rauhassa että _aina_ on myöhässä jutut alkaa olla niin väsynyttä paskaa. Itse olen matkustanut useammin kun muistan laskea junalla pitkin Suomea, yhteen käteen mahtuu laskemaan monestikko on ollut merkittävästi myöhässä. Kyllä heillä on ihan järkevät syyt miksi myöhästelevät esim. kerran jäi 2 hirveä junan alle eli pitäskö tästäkin syyttää koko firmaa kun hirvi jäi alle? Vittu järki käteen ihmiset!

   Lainaa

  13. Tulos: +82 (110 ääntä)
   ihanbtw: Ai että nämä vr= venaa rauhassa että _aina_ on myöhässä jutut alkaa olla niin väsynyttä paskaa. Itse olen matkustanut useammin kun muistan laskea junalla pitkin Suomea, yhteen käteen mahtuu laskemaan monestikko on ollut merkittävästi myöhässä. Kyllä heillä on ihan järkevät syyt miksi myöhästelevät esim. kerran jäi 2 hirveä junan alle eli pitäskö tästäkin syyttää koko firmaa kun hirvi jäi alle? Vittu järki käteen ihmiset!
   Se nyt vain on suomalaisilla tapana kertoa kaikki mahdolliset epäkohdat ja jättää täysin huomiotta se kun kaikki sujuu normaalisti. Jos jokin joskus menee pieleen, suomalaiset valittavat että se menee aina pieleen.

   Lainaa

  14. Haudankaivaja 28.2.2017 12:36
   Tulos: +137 (145 ääntä)
   Epäkohdista valittaminen ei ole suomalaisten erityispiirre vaan ihan yleinen ilmiö. Sitä en tiedä, onko suomalaisten pakonomainen suomalaisuuden mollaaminen yleistä vai ei, joka tapauksessa se hieman risoo. "Me suomalaiset olemme niin X ja Y ja Z että hävettää olla suomalainen" ...tuttua?

   Lainaa

  15. Tulos: +34 (54 ääntä)
   VR:n aikatauluongelmat alkavat ainakin oman kokemukseni mukaan olla jo vanhentunutta läppää. Olen matkustanut junalla todella paljon säännöllisesti 2000-luvun alusta lähtien, ja viime vuosilta tulee vain pari yksittäistä esimerkkiä mieleen, jolloin aikataulusta oltaisiin oltu merkittävästi jäljessä (eri asia kokonaan sitten se, kun ollaan matkan aikana joskus jäljessä 12 min ja sekin kiritään ennen pääteasemaa kiinni). Muistan kyllä myös ajan, jolloin junat olivat koko ajan myöhässä ja Venaa rauhassa -läppä oli todellakin aiheellista - mutta tilanne ei siis ole enää läheskään niin paha. Enemmän harmia on itselläni ollut esim. Onnibusista, joiden lähdöt ovat omalla kohdallani viivästyneet harmillisen usein milloin mistäkin teknisestä viasta, mutta en näe siitäkään tarvetta valittaa isoon ääneen.

   Lainaa

  16. Tulos: +21 (51 ääntä)
   näsäviisastelija: Onni on oma auto. Ei enää ikinä julkisilla.
   No se on kiva että sulla on nykysuomessa varaa autolla kulkea kaikkialle. Varmaan kuljet ulkomaillekin autolla kun et halua käyttää julkista liikennettä eli laivaa ja lentöyhtiötä :'D

   Lainaa

  17. Tulos: +52 (54 ääntä)
   hähtäh: Marketta ja Anne kusetti siis ihan pokalla naamalla…
   Ei ole VR:n sivut. Tuskin edes tiesivät sivuista.

   Lainaa

  18. Tulos: +22 (26 ääntä)
   hähtäh: Marketta ja Anne kusetti siis ihan pokalla naamalla…
   itseasiassa eivät

   Lainaa

  19. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Mari: Paluu menneisyteen.
   Voi kunpa VR palaisikin menneisyyteen, aikaan ennen osakeyhtiötä.

   Lainaa

  20. Tulos: -15 (19 ääntä)
   hmm: itseasiassa eivät
   Okei, puhuivat vaihtoehtoista totuutta.

   Lainaa

  21. Tulos: +34 (38 ääntä)
   hähtäh: Okei, puhuivat vaihtoehtoista totuutta.
   oikeastaan ei nyt niinkään. He puhuivat vain omasta nettisivustaan. Viimeinen mainitsi kolmannen tahon tekeleen.

   Lainaa

  22. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Lootuska: VR:n aikatauluongelmat alkavat ainakin oman kokemukseni mukaan olla jo vanhentunutta läppää.
   No jaa, osittain korkeintaan. Kyllä Helsingin paikallisliikenne myöhästelee aivan tarpeeksi edelleen. Tietyt vuorot jäävät aina kaukojunien jalkoihin (näitä toki osaa kokemuksesta välttää) ja sen lisäksi tulee vuorojen perumisia -- toki nykyään vähemmän kuin jokunen talvi sitten -- ja pientä hidastelua lähes joka päivä. Joku tietysti voisi sanoa ettei 5-10 minuutin myöhästyminen ole juttu eikä mikään, mutta kun matkustaa jokikinen työpäivä tuonne ja takaisin niin ylimääräistä odottelua tulee helposti tunti viikossa. Tai jos vaihto menee mönkään saattaa parin minuutin myöhästymisestä tulla puolen tunnin mutka matkaan kerrasta.

   Lainaa

  23. Tulos: -13 (15 ääntä)
   hmm: oikeastaan ei nyt niinkään. He puhuivat vain omasta nettisivustaan. Viimeinen mainitsi kolmannen tahon tekeleen.
   Lues toi Markettan viesti uudestaan...

   Lainaa

  24. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Pia, Anne, Marketta ja Marika, yhteisellä matkalla, ikuisesti.

   Lainaa

  25. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Voi pahus: Ei taida tuo junat.net olla VR:n alainen, näinköhän saa sivun pitäjä lainkaan valtiolta korvausta hoitaessaan sen hommia..
   Siellä lukee, että :''Palvelun on tehnyt vapaa-ajallaan ja omaksi huvikseen Joonas Rouhiainen. Halusin lähiasemani aikataulut olohuoneeni televisioon ja ajattelin, että tästä voisi olla muillekin hyötyä.'' Että ei vissiin. Junat.net

   Lainaa

  26. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Onko joku muukin muuten huomannut, että nykyään asemien kellot on pari minuuttia myöhässä? Näinkö vr ratkaisi myöhästelivät junat? (keksitään oma aika).

   Lainaa

  27. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Lootuska: VR:n aikatauluongelmat alkavat ainakin oman kokemukseni mukaan olla jo vanhentunutta läppää. Olen matkustanut junalla todella paljon säännöllisesti 2000-luvun alusta lähtien, ja viime vuosilta tulee vain pari yksittäistä esimerkkiä mieleen, jolloin aikataulusta oltaisiin oltu merkittävästi jäljessä (eri asia kokonaan sitten se, kun ollaan matkan aikana joskus jäljessä 12 min ja sekin kiritään ennen pääteasemaa kiinni). Muistan kyllä myös ajan, jolloin junat olivat koko ajan myöhässä ja Venaa rauhassa -läppä oli todellakin aiheellista – mutta tilanne ei siis ole enää läheskään niin paha. Enemmän harmia on itselläni ollut esim. Onnibusista, joiden lähdöt ovat omalla kohdallani viivästyneet harmillisen usein milloin mistäkin teknisestä viasta, mutta en näe siitäkään tarvetta valittaa isoon ääneen.
   Oma kokemus paikallidjunien kanssa on kyllä ihan erilainen. Ihan normi meininkiä että juna on sen 10-20 minuuttia myöhässä. Sitten aina 15 minuutin välein siirretään tuloaikaa ja annas olla kun menet erehtymään sillä tavalla että menet sisään lämmittelemään sen arvion perusteella. Juna ei välitä niistä arvioista mitään vaan tulee sitten vaikka vaan 10 minuuttia myöhässä, vaikka taululla lukee että pitäisi tulla 20 minuuttia myöhässä. Vr haluaa että kaikki asiakkaat seisoskelee tumput suorina asemalla 15 asteen pakkasessa odottelemassa junaa, joka voi tulla millon vaan, tai olla tulematta. Se nimittäin voidaan peruuttaa.

   Lainaa

  28. Tulos: -15 (19 ääntä)
   Äärettömän vanha juttu tämä, miksi tämä nyt on täällä?

   Lainaa

  29. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Mullakin on vain hyviä kokemuksia junien käytöstä. Toki pendoliinot joskus seisovat pakkasessa, vanha kalusto toimii paremmin :) Mutta oikeasti harvassa muussa liikennevälineessä on yhtä vähän ongelmia. Lähdepä huonolla säällä autoilemaan valtatielle, taatusti tulee kolaripaikkoja vastaan.

   Lainaa

  30. Harrastaja 1.3.2017 15:46
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Nimi: Tuo junat.net on perustettu vasta 2015 syksyllä, joten alkuperäisen kysymyksen aikaan 2014 ei tietoja vielä mistään löytynyt. Pari ekaa vastaajaa oli ajastaan jäljessä, kuten VR yleensäkin.
   On niitä muitakin sivustoja, esim. julia.dy.fi on perustettu jo 2014. Tuo junat.net on jostain syystä saanut suuremmannan suosion kuin muut, eikä VR:kään siis muita näköjään tinnyt.

   Lainaa

  31. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Harrastaja: On niitä muitakin sivustoja, esim. julia.dy.fi on perustettu jo 2014. Tuo junat.net on jostain syystä saanut suuremmannan suosion kuin muut, eikä VR:kään siis muita näköjään tinnyt.
   Julia on enemmän harrastajille ja asiaan perehtyneille suunnattu, kun junat.net on yksinkertaisuudessaan enempi rivikansalaiselle. Hyvä että on valinnanvaraa.

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Norppade: No se on kiva että sulla on nykysuomessa varaa autolla kulkea kaikkialle. Varmaan kuljet ulkomaillekin autolla kun et halua käyttää julkista liikennettä eli laivaa ja lentöyhtiötä :’D
   Varaa kulkea autolla kaikkialle? Viimeks kun katsoin Helsinki-Kuopio matkoja junalla.. Pelkkä matka yhteen suuntaan tuli kalliimmaksi kun bensat autoon. Opiskelijakortilla olisi toki päässy puoleen hintaan mut siltikin tuli halvemmaks hypätä Corollaan ja porhaltaa vitostielle.

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (8 ääntä)
   En kyllä ihan ymmärrä mikä tässä oli hauskaa? Liikennevirasto vastaa raidejärjestyksestä. Ei VR

   Lainaa

  34. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Harrastaja: On niitä muitakin sivustoja
   Nyt näyttää olevan myöskin pääkallonpaikalla; Liikennevirasto: Junalähdöt

   Lainaa

  35. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tarvitsin viime vuonna neuvoa työssäoppimisjutuissa ja asiasta vastaava henkilö vastasi viestiini 3kk:n päästä siitä kun laitoin avunpyyntöni. Muutama kuukausi tuntuu nyt tosi lyhyeltä ajalta 8-) .

   Lainaa

  36. Vr ei petä siiinä että se pettää aina 25.3.2017 8:43
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Juu: Onko joku muukin muuten huomannut, että nykyään asemien kellot on pari minuuttia myöhässä? Näinkö vr ratkaisi myöhästelivät junat? (keksitään oma aika).
   Niin, nykytkeniikalla asenaman kellot saisi helposti synkronoutua junien kulkuteitoihin. Jos juna on myöhssä, niin kello alkaisi hidastaa ja juna saapuisi asemalla täsmälleen aikataulussa.

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (11 ääntä)
   VR - .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................vitsi on peruttu huonon sään takia.

   Lainaa

  38. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Oma kokemus junista on se, että kyllä ne vaan on myöhässä aivan liian usein. On tullut asuttua eri puolilla Suomea ja matkattua junalla ristiin rastiin ja liian usein eli melkein aina on viivästyksiä pitkän matkan junissakin. Pahimmillaan todella paljon, mutta puoli tuntia on vielä hyvinkin normi. Onpa kiva joutua aina selvittämään jatkokyytejä ja muita, aina soitella, että hei, en olekaan perillä silloin kuin piti eli älkää ainakaan autoa sammuttako tai teille tulee kylmä. Jos juna ei ole myöhässä niin sitten ilmastointi ei toimi... Kesäisin yhtä tuskaa toi junamatkaaminen liian täysissä junissa ilman istumapaikkaa. Kymmenistä ellei ihan sadoista matkoista vain kourallinen on sujunut ongelmitta ja siltikin minusta on hienoa, että Suomessa on näin kattava julkinen liikenne ja mahdollisuus käyttää junaa. On se pitkillä matkoilla silti nopeampi kuin bussi ja junassa voi sentään jaloitella. Erikseen tietysti sitten lentomahdollisuus, jos sellaista väliä tulee ravattua.

   Lainaa

  39. Korvamerkitty orja 22.11.2021 14:18
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lootuska: VR:n aikatauluongelmat alkavat ainakin oman kokemukseni mukaan olla jo vanhentunutta läppää. Olen matkustanut junalla todella paljon säännöllisesti 2000-luvun alusta lähtien, ja viime vuosilta tulee vain pari yksittäistä esimerkkiä mieleen, jolloin aikataulusta oltaisiin oltu merkittävästi jäljessä [...]
   Onnibus,  käsittömän surkeita kerrosbusseja. En jaksa/viitsi jokaisesta 3kerrasta kertoa kaikkea, mutta todella kuumia ja kaikki hieman myöhässä. Mutta se eka kerta bussi hki-jkl-oulu Jyväskylästä kytiin. Bussi  myöhässä 20min ilmastointi ei toiminut olivat yrittäneet korjata  Helsingissä, kuski meinas, että otetaan hiemanmatkallakiinni, ajoi kokoajan hieman alle rajoitusten(tarkistin kännyllä). Yrittävät korjata myös Jyväskylässä, lähdettiin 40min myöhässä Jyväskylästä. Hirvaskankaalla pysähdyttiin WC huoltoon, tyhjennys ja vettäsäiliöön. Pyhäjärvellä useampi kyytiläinen painu vessaan, kun auton WC oli sen näköinen, ettei sinne uskaltanut mennä. Kuskikin lävi ja sen jälkeen veti tupakan.  Olimme jo lähes 60min myöhässä,  tässä vaiheessa soitin haun Pulkkilaan. Bussin lasit oli niin huurussa, että hyvä jo kuski näki ulos. Ja mitä VR.ään tulee, niin kerran jäin kyydistä kun juna lähti 2min ennen aikojaan, kyllä piti moneen kertaan tarkistaa aikataulu ja kellonaika.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: VR, juna, asiakaspalvelu, vastaus, kysymys, myöhässä