Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sinkkumiehen eliittikumppanit

Deittisivuston parhaimmistoa.
Sinkkumiehen eliittikumppanit

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Anneli Persvago 28.2.2017 1:50
   Tulos: -447 (903 ääntä)
   Suurin osa netissä miesseuraa hakevista naisista on prinsessaharhailijoita, jotka etsivät "sitä oikeaa" miestä, joka vastaa sitä omaa mielessä muodostettua haavekuvaa 110%:sti, sitä koskaan löytämättä. Vaihtoehtoisesti nämä seuraa etsivät naiset ovat varattuja ja kerjäävät huomiota muilta miehiltä, kun se oma (aiemmin "siksi oikeaksi" luultu) mies ei annakkaan huomiota ihan koko ajan siinä määrin, mitä nainen harhoissaan vaatii. TAI ovat rahaa vailla. Eipä siis ihme, että nettitreffien naiset ovatkin vuodesta toiseen samoja harakoita, joiden poseerauskuvat vaihtuvat iän karttuessa yhä vahvemmin filtteröityihin. Suosittelen miehiä unohtamaan nämä naiset ja opettelemaan paremmiksi r*nkkareiksi. Tutkimuksen mukaan ruotsalaiset harrastivat masturbaatiota enemmän kuin suomalaiset. Kirimistä on siis vielä.

   Lainaa

  2. Neiti Knatterton 28.2.2017 2:03
   Tulos: +379 (633 ääntä)
   Anneli Persvago: Suurin osa netissä miesseuraa hakevista naisista on prinsessaharhailijoita, jotka etsivät “sitä oikeaa” miestä, joka vastaa sitä omaa mielessä muodostettua haavekuvaa 110%:sti, sitä koskaan löytämättä. Vaihtoehtoisesti nämä seuraa etsivät naiset ovat varattuja ja kerjäävät huomiota muilta miehiltä, kun se oma (aiemmin “siksi oikeaksi” luultu) mies ei annakkaan huomiota ihan koko ajan siinä määrin, mitä nainen harhoissaan vaatii. TAI ovat rahaa vailla. Eipä siis ihme, että nettitreffien naiset ovatkin vuodesta toiseen samoja harakoita, joiden poseerauskuvat vaihtuvat iän karttuessa yhä vahvemmin filtteröityihin. Suosittelen miehiä unohtamaan nämä naiset ja opettelemaan paremmiksi r*nkkareiksi. Tutkimuksen mukaan ruotsalaiset harrastivat masturbaatiota enemmän kuin suomalaiset. Kirimistä on siis vielä.
   Sä oot kyllä toivoton yksilö - naiset pysyy kaukana kun asenne on "ne harakat haluaa vaan mun rahat!" Keskity sinä Antti Persnaama vaan työntekoon ja unohda baarit ja tinderit. Mä tulen sitte eläkeikäisenä ryöväämään sun säästöt.

   Lainaa

  3. Tulos: +403 (411 ääntä)
   Alamaailman henkisyys.

   Lainaa

  4. Tulos: +96 (162 ääntä)
   Mitä vikaa muka tulimerkeissä? Kyllä mulle vaan kelpais.

   Lainaa

  5. Tulos: +421 (451 ääntä)
   Minuakin jäi kiinnostamaan tämä viktoriaaninen miesten kohtelu. Sinänsä burleskia harrastavat ovat yleensä sinut kroppansa kanssa ja seksuaalisia, joten voisin kuvitella heidän kanssaan olevan varsin hauskaa makuuhuoneen puolella. Korjatkaa toki, jos olen kuvitelmissani väärässä.

   Lainaa

  6. Tulos: +594 (638 ääntä)
   Onkohan Tuomas kattonu mitä miesten profiileista löytyy? On nimittäin aika henkevää ja uniikkia settiä sielläki. Olettaen siis että oli naisprofiileja tässä.

   Lainaa

  7. Tulos: +230 (244 ääntä)
   Kiti: Minuakin jäi kiinnostamaan tämä viktoriaaninen miesten kohtelu. Sinänsä burleskia harrastavat ovat yleensä sinut kroppansa kanssa ja seksuaalisia, joten voisin kuvitella heidän kanssaan olevan varsin hauskaa makuuhuoneen puolella. Korjatkaa toki, jos olen kuvitelmissani väärässä.
   Viktoriaanisen ajan alamaailman henkisyydestä puhui, eli viitannee bordelleihin ja paheellisuuteen lähinnä. Siitä voi sitten vetää omat johtopäätökset siitä miesten kohtelusta...

   Lainaa

  8. Tulos: +122 (138 ääntä)
   hähtäh: Viktoriaanisen ajan alamaailman henkisyydestä puhui, eli viitannee bordelleihin ja paheellisuuteen lähinnä. Siitä voi sitten vetää omat johtopäätökset siitä miesten kohtelusta…
   Huh huh, rietasta. :D

   Lainaa

  9. Tulos: +143 (163 ääntä)
   Kiti: Huh huh, rietasta.
   Aina pitää konteksti huomioida. Kyllähän toi erottuu ihan jennajamesonina tuolla porvoolaisten, maailmanparantajien ja paikasta toiseen kävelijöiden seasta :)

   Lainaa

  10. Raavas syöjä 28.2.2017 6:13
   Tulos: -81 (213 ääntä)
   Haluan tästä maailmasta vähän pahemman paikan, joten olen eläinten syöjä. Jing jang maailman muutoksen tasapaino täytetty!

   Lainaa

  11. Art of Finland 28.2.2017 6:15
   Tulos: +216 (346 ääntä)
   Jos, nainen mainitsee sanallakaan ilmoituksessaan horoskoopin, niin älkää hyvät miehet langetko sellaiseen naiseen. Kertoo aika paljon naisen älykkyydestä, jos sillä on merkitystä, että missä vaiheessa kalenterivuotta kumppani on syntynyt.

   Lainaa

  12. Tulos: -129 (199 ääntä)
   Neiti Knatterton: Sä oot kyllä toivoton yksilö – naiset pysyy kaukana kun asenne on “ne harakat haluaa vaan mun rahat!” Keskity sinä Antti Persnaama vaan työntekoon ja unohda baarit ja tinderit. Mä tulen sitte eläkeikäisenä ryöväämään sun säästöt.
   ei. kyllä suurin osa on juuri niin. lisäyksenä juuri eronneet, elättäjää etsivät ja juopot.

   Lainaa

  13. Tulos: +61 (175 ääntä)
   Art of Finland: Jos, nainen mainitsee sanallakaan ilmoituksessaan horoskoopin, niin älkää hyvät miehet langetko sellaiseen naiseen. Kertoo aika paljon naisen älykkyydestä, jos sillä on merkitystä, että missä vaiheessa kalenterivuotta kumppani on syntynyt.
   Sellainen nainen saattaa olla ensivilkaisua fiksumpi, jos suunnittelee etsivänsä kumppanin jonka synttärijuhlat ja -lahjat saa kätevästi yhdistettyä esim. jouluun tai muuhun lahja-aikaan

   Lainaa

  14. Tulos: +111 (181 ääntä)
   Voisi mennä jonkun tuollaisen horoskooppikarsastajan seuraan esittäen olevansa vähän hämillään horoskoopeista. "Ai et kelpuuta härkiä, voi hitsi kun en tiedä, mikä olen..." "No milloin olet syntynyt?" "Kesäkuun kolmas." "No sitten olet Kaksoset! Voidaan olla yhdessä jee!" Häitten jälkeen. "Eikun hupsistakeikkaa, olinhan minä sittenkin syntynyt jo toukokuun 16. Härkähän minä siis sittenkin olen!"

   Lainaa

  15. Tavarataivas 28.2.2017 6:52
   Tulos: -172 (256 ääntä)
   Rumppi: Sellainen nainen saattaa olla ensivilkaisua fiksumpi, jos suunnittelee etsivänsä kumppanin jonka synttärijuhlat ja -lahjat saa kätevästi yhdistettyä esim. jouluun tai muuhun lahja-aikaan
   Jos aikuinen haluaa synttäri tai joululahjoja, kannattaa miettiä kahdesti.

   Lainaa

  16. Tulos: -54 (238 ääntä)
   gerard: Onkohan Tuomas kattonu mitä miesten profiileista löytyy? On nimittäin aika henkevää ja uniikkia settiä sielläki. Olettaen siis että oli naisprofiileja tässä.
   Tuomas ei kyllä kirjoituksessaan tehnyt mitään miehet vastaan naiset -kannanottoa, joten miksi sinun piti vääntää siitä sellainen? Jos Tuomas on hetero niin varmaan ne vastaukset luonnollisesti ovat naisilta, ei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa kumpi sukupuoli on parempi.

   Lainaa

  17. Tulos: +122 (144 ääntä)
   Huh huh, sama meno jatkuu deittisivuilla. Olin aikoinaan ilmeisen onnekas löydettyäni nykyisen puolisoni kaikkien niiden jakojäännösten seasta.

   Lainaa

  18. Tulos: +134 (208 ääntä)
   Tavarataivas: Jos aikuinen haluaa synttäri tai joululahjoja, kannattaa miettiä kahdesti.
   Vittu... kyll mä vaan haluun mun kumppanilta synttäri/joululahjoja... en oikeestaan tiedä yhtään tervettä parisuhdetta missä nää huomioimiset jätettäisi pois, koska aikuisia... mut mäki oon vasta 30 ja parempi puolisko vähän yli niin.. mitä näistä tietäis..

   Lainaa

  19. Tulos: +150 (180 ääntä)
   Banaani: Tuomas ei kyllä kirjoituksessaan tehnyt mitään miehet vastaan naiset -kannanottoa, joten miksi sinun piti vääntää siitä sellainen? Jos Tuomas on hetero niin varmaan ne vastaukset luonnollisesti ovat naisilta, ei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa kumpi sukupuoli on parempi.
   Öööööh mistä revit että jotenkin ois miesten tai naisten paremmuuteen viitattu? Kommentoija totesi vain että vois olla hauska miestenkin tällasia nähdä.

   Lainaa

  20. Tulos: +80 (96 ääntä)
   Anneli Persvago: Suurin osa netissä miesseuraa hakevista naisista on prinsessaharhailijoita, jotka etsivät “sitä oikeaa” miestä, joka vastaa sitä omaa mielessä muodostettua haavekuvaa 110%:sti, sitä koskaan löytämättä. Vaihtoehtoisesti nämä seuraa etsivät naiset ovat varattuja ja kerjäävät huomiota muilta miehiltä, kun se oma (aiemmin “siksi oikeaksi” luultu) mies ei annakkaan huomiota ihan koko ajan siinä määrin, mitä nainen harhoissaan vaatii. TAI ovat rahaa vailla. Eipä siis ihme, että nettitreffien naiset ovatkin vuodesta toiseen samoja harakoita, joiden poseerauskuvat vaihtuvat iän karttuessa yhä vahvemmin filtteröityihin. Suosittelen miehiä unohtamaan nämä naiset ja opettelemaan paremmiksi r*nkkareiksi. Tutkimuksen mukaan ruotsalaiset harrastivat masturbaatiota enemmän kuin suomalaiset. Kirimistä on siis vielä.
   Aina nuo tuntuvat parempia olevan, kuin minä realistisista lähtökohdista seuraa etsivänä. Minä olen elävä todiste siitä, että väite "nainen saa aina" on p-puhetta. Mulla on ollut deitti-ilmo parhaimmillaan vuoden ja ei poikinut yksiäkään treffejä, yhteydenottojakin tuli peräti yksi.

   Lainaa

  21. Tulos: -13 (103 ääntä)
   Tuohon "Etsin ainoastaan tositarkoituksella naimisiin menoa varten" -juttuun törmää naisten ilmoituksissa todella usein. Miten voi heti ensitapaamisella aiemmin tuntemattoman ihmisen kanssa tietää, mennäänkö naimisiin vai ei? Itse olen nyt seurustellut naisystäväni kanssa kohta kaksi vuotta eikä vielä olla edes puhuttu mistään naimisiinmenosta.

   Lainaa

  22. Tulos: +58 (74 ääntä)
   Kala: Voisi mennä jonkun tuollaisen horoskooppikarsastajan seuraan esittäen olevansa vähän hämillään horoskoopeista.
   Samaa miettinyt joskus koska tuskinpa nämä tyypit kuitenkaan passeja ja syntymätodistuksia vaativat nähtäväkseen, ainakaan kovin aikaisessa vaiheessa? Eli kuinka pitkälle voisi horoskooppiuskovaista vedättää ennen kuin todellinen karva paljastuu. Parastahan olisi tietysti esittää yhden päivän eroa unelmakumppanin ja nou-nou-hirvityksen välillä. Mutta kukapa tuollaiseen projektiin oikeasti jaksaisi ryhtyä, ja olisihan se vähän toisen tunteilla leikkimistä kuitenkin. Mitenkäs muuten horoskoopeissa ratkaistaan se asia, että on kuitenkin olemassa epälukuinen joukko ihmisiä joiden tarkka syntymäaika on epäselvä. Esimerkiksi löytölapsia, huonoista oloista adoptoituja/huostattuja tai muuten epämääräisissä oloissa kuten kriisialueilla syntyneitä. Mites näitten kanssa menetellään? Vai voiko horoskooppihörhö seurustella sellaisen kanssa ollenkaan?

   Lainaa

  23. Tulos: +223 (227 ääntä)
   foo: Tuohon “Etsin ainoastaan tositarkoituksella naimisiin menoa varten” -juttuun törmää naisten ilmoituksissa todella usein. Miten voi heti ensitapaamisella aiemmin tuntemattoman ihmisen kanssa tietää, mennäänkö naimisiin vai ei? Itse olen nyt seurustellut naisystäväni kanssa kohta kaksi vuotta eikä vielä olla edes puhuttu mistään naimisiinmenosta.
   Ei kai niissä ole tarkoituskaan saada sitä selville heti ensitapaamisella, vaan tehdä tavoite ja tarkoitus alusta lähtien selväksi. Tavoitteeseen ei tietenkään välttämättä päästä, ainakaan yhdessä, mutta jos molemmilla on jo heti valmiiksi sama tavoite niin se on jo paljon parempi alku kuin jos ei ole.

   Lainaa

  24. Tulos: +13 (41 ääntä)
   Hehheh, olipa Tuomas hassu...

   Lainaa

  25. Tulos: +81 (97 ääntä)
   "Ai ettien että" :D

   Lainaa

  26. Tulos: +139 (159 ääntä)
   Kiti: Sinänsä burleskia harrastavat ovat yleensä sinut kroppansa kanssa ja seksuaalisia, joten voisin kuvitella heidän kanssaan olevan varsin hauskaa makuuhuoneen puolella. Korjatkaa toki, jos olen kuvitelmissani väärässä.
   Burleskin harrastaja täällä hei! Ei, ei kaikki meistä ole sinut kroppansa kanssa eikä seksipetoja. Niitäkin löytyy, mutta suurimmaks osin me ollaan ihan tavallisia naisia itsetunto-ongelminemme. Mulle burleski on toki tuonut itsevarmuutta ja opettanut rakastumaan omaan kroppaan, siinä oot oikeessa, mutta aikamoinen yleistys on että burleskin harrastajat ois kaikki "seksuaalisia". Jotkut kanavoi seksuaalisuutensa lavalle mutta eivät sitten arkielämässä ole sen kummempia seksipetoja kuin muutkaan. Ymmärrän kyllä mistä kuvitelmasi kumpuaa mutta tän verran halusin korjata :)

   Lainaa

  27. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Mikä tuossa Porvoo-jutussa oli vikana? Toki ei kerro henkilöstä mitään tai siitä mitä hakee, mutta mun on vaikea kuvitella että nämä otokset olisi koko profiilin ainoa tietosisältö muutenkaan? En tosin ikinä ole nettideittaillut, joten voin olla väärässäkin..

   Lainaa

  28. Tulos: +151 (163 ääntä)
   foo: Tuohon “Etsin ainoastaan tositarkoituksella naimisiin menoa varten” -juttuun törmää naisten ilmoituksissa todella usein. Miten voi heti ensitapaamisella aiemmin tuntemattoman ihmisen kanssa tietää, mennäänkö naimisiin vai ei? Itse olen nyt seurustellut naisystäväni kanssa kohta kaksi vuotta eikä vielä olla edes puhuttu mistään naimisiinmenosta.
   Ehkä tarkoitus on tehdä heti selväksi, että hakusessa ei ole yhden yön suhde? Jos on muuten seurustellut jo pari vuotta, niin miksi yhä törmää naisten deitti-ilmoituksissa ylipäänsä mihinkään? ;)

   Lainaa

  29. Tulos: -73 (115 ääntä)
   ääliö: Vittu… kyll mä vaan haluun mun kumppanilta synttäri/joululahjoja… en oikeestaan tiedä yhtään tervettä parisuhdetta missä nää huomioimiset jätettäisi pois, koska aikuisia… mut mäki oon vasta 30 ja parempi puolisko vähän yli niin.. mitä näistä tietäis..
   Niin siis miksi ihmeessä aikuiset ihmiset ostaisi toisilleen lahjoja? Ja miten se liittyy siihen onko suhde terve vai ei? Terveessä parisuhteessa kumppanit huomioivat toinen toistaan ilman että joku markkinakoneisto siihen yllyttää. Meillä ei toki vietetä koko joulua, synttäripäivänä on onnittelut paikallaan ja vaikka kahvit voi keittää jos ihan hurjaksi yltyy.

   Lainaa

  30. Tulos: +35 (49 ääntä)
   Jamppa: Ehkä tarkoitus on tehdä heti selväksi, että hakusessa ei ole yhden yön suhde? Jos on muuten seurustellut jo pari vuotta, niin miksi yhä törmää naisten deitti-ilmoituksissa ylipäänsä mihinkään?
   Tarkoitin että silloin kun vielä luin deitti-ilmoituksia, siihen törmäsi yhtenään. En minä enää niitä lue.

   Lainaa

  31. Tulos: +58 (62 ääntä)
   Juomari: ... Mitenkäs muuten horoskoopeissa ratkaistaan se asia, että on kuitenkin olemassa epälukuinen joukko ihmisiä joiden tarkka syntymäaika on epäselvä. Esimerkiksi löytölapsia, huonoista oloista adoptoituja/huostattuja tai muuten epämääräisissä oloissa kuten kriisialueilla syntyneitä. Mites näitten kanssa menetellään? Vai voiko horoskooppihörhö seurustella sellaisen kanssa ollenkaan?
   Truu astrologi tietää ihan luonteen perusteella, minkä merkkinen toinen on. "Sun täytyy olla härkä?"

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (65 ääntä)
   Parhaita on ne ilmoitukset joissa lukee "Etsin seuraa tositarkoituksella, huom kannattaa pitää kiirettä koska vientiä riittää" ja muuta vastaavaa. Tulee skipattua samantien. Tai sitten "etsin vain kaveriseuraa".. Mitä helvettiä teet jossain treffisivustolla etsimässä kavereita?? En ole kertaakaan löytänyt samanhenkistä ihmistä mistään treffipalveluista. Yleensä naisilla on tosi paljon vaatimuksia siihen minkälainen sun pitää ehdottomasti olla ja mitä ehdottomasti et ikinä saa tehdä. Mentaliteetti "haluan tällaisen juuri nyt heti tällä sekuntilla" on vähän liian vahva, ja hieman epäilen että sillä asenteella saavutetaan yhtään mitään.

   Lainaa

  33. Tulos: +64 (70 ääntä)
   Hieno tuo yksi nainen joka on yhtä aikaa 23- ja 24-vuotias. =)

   Lainaa

  34. Tulos: +54 (56 ääntä)
   Oikeesti tuo Porvoo ilmo oli näistä paras. Ainoa mahdollinen täysijärkinen.

   Lainaa

  35. Tulos: +42 (76 ääntä)
   Anneli Persvago: Suurin osa netissä miesseuraa hakevista naisista on prinsessaharhailijoita, jotka etsivät “sitä oikeaa” miestä, joka vastaa sitä omaa mielessä muodostettua haavekuvaa 110%:sti, sitä koskaan löytämättä. Vaihtoehtoisesti nämä seuraa etsivät naiset ovat varattuja ja kerjäävät huomiota muilta miehiltä, kun se oma (aiemmin “siksi oikeaksi” luultu) mies ei annakkaan huomiota ihan koko ajan siinä määrin, mitä nainen harhoissaan vaatii. TAI ovat rahaa vailla. Eipä siis ihme, että nettitreffien naiset ovatkin vuodesta toiseen samoja harakoita, joiden poseerauskuvat vaihtuvat iän karttuessa yhä vahvemmin filtteröityihin. Suosittelen miehiä unohtamaan nämä naiset ja opettelemaan paremmiksi r*nkkareiksi. Tutkimuksen mukaan ruotsalaiset harrastivat masturbaatiota enemmän kuin suomalaiset. Kirimistä on siis vielä.
   False. Mä en löydä seuraa koska ruma. :D Mun ainut vaatimus miehessä on, että ei oo kehari. Silti ei löydy. Miehet arvostaa naisissa vaan läpi paistavia kylkiluita. Persoonalla ei ole mitään väliä. Mä haluaisin pehmeän nörtin, mutta nekään ei ole niin epätoivoisia, että kattoiskaan mua kohti. Olen jo tottunut fraasiin "forever alone", ja se on kyllä nykymaailmaa seuratessa ihan hyvä vaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +47 (59 ääntä)
   Juu miehiltä tulee yleensä "Annakko pilluu??"

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (29 ääntä)
   foo: Tarkoitin että silloin kun vielä luin deitti-ilmoituksia, siihen törmäsi yhtenään. En minä enää niitä lue.
   Niin, ethän sinä enää...

   Lainaa

  38. akateeminen tyttö 28.2.2017 18:55
   Tulos: +64 (72 ääntä)
   Mukava oli lukea näitä! Olenkin aina miettinyt, miten on mahdollista, että suurin osa miehistä on deittisivustoilla todella epäkiinnostavia, outoja tai pelottavia - mutta naiset näkyy olevan ihan samanlaisia! Sitä ei vain arvaa, kun katselee ihmisiä livenä tuolla kaupungilla, että mitä niillä päässä liikkuu. Taitaa olla niin, että suurin osa ihmisistä on suurimman osan mielestä luotaantyöntäviä. Onneksi riittää yksi, jonka kanssa homma toimii.

   Lainaa

  39. King Arthur 28.2.2017 19:16
   Tulos: +28 (42 ääntä)
   anki: Öööööh mistä revit että jotenkin ois miesten tai naisten paremmuuteen viitattu? Kommentoija totesi vain että vois olla hauska miestenkin tällasia nähdä.
   Tällaista sattuu yhtenään kommenttiosiossa, että Banaani triggeröityy mahdollisesta feminismistä (iik!). Menee Banaani heti ihan veteläksi.

   Lainaa

  40. Tulos: +12 (34 ääntä)
   foo: Hieno tuo yksi nainen joka on yhtä aikaa 23- ja 24-vuotias. =)
   Eikös se ole jo lehtipalstojen ajoilta periytyvä kirjoittamaton sääntö, että naiset rukkaavat ikäänsä hieman deitti-ilmoissa. Ei tainnut raukka muistaa mitkä numerot oli valinnut =)

   Lainaa

  41. Tulos: +80 (84 ääntä)
   Suoraan sanottuna inhoon näitä ihmisiä, jotka ensimmäisessä lauseessa alkaa kysymään horoskooppimerkkiä. Olen nainen ja muistan kun tapasin erään naisen ihan vaan kaveripiirin kemuissa ja siis ainoastaan ja juteltiin ja tultiin hyvin juttuun, sitten tää nainen kysyi mun horoskooppimerkkiä ja kun kerroin että oon neitsyt niin rupes siitä hetkestä inhoo mua eikä enää puhunu mulle sanaakaan.. :D Ei kyllä horoskooppimerkissä neitsyen määritelmät sovi mulle millään lailla niin ärsyttää että ihmiset tuomitsee jonkun horoskoopin perusteella ja lokeroi ihmisiä sen mukaan.

   Lainaa

  42. Jalopuutoukka 28.2.2017 23:02
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   ääliö: Vittu… kyll mä vaan haluun mun kumppanilta synttäri/joululahjoja… en oikeestaan tiedä yhtään tervettä parisuhdetta missä nää huomioimiset jätettäisi pois, koska aikuisia… mut mäki oon vasta 30 ja parempi puolisko vähän yli niin.. mitä näistä tietäis..
   Onko sekään tervettä, että
   Nainen: Aina nuo tuntuvat parempia olevan, kuin minä realistisista lähtökohdista seuraa etsivänä. Minä olen elävä todiste siitä, että väite “nainen saa aina” on p-puhetta. Mulla on ollut deitti-ilmo parhaimmillaan vuoden ja ei poikinut yksiäkään treffejä, yhteydenottojakin tuli peräti yksi.
   Ikä approx ja asuinkunta?

   Lainaa

  43. Tulos: -9 (29 ääntä)
   Tää teksti on kyl ehdottoman vahva todiste siitä et Tuomas on joko oinas, härkä, leijona tai jousimies. Not even kidding.

   Lainaa

  44. Tulos: +69 (81 ääntä)
   Mitä vikaa on siinä että kertoo olevansa kasvissyöjä? Jos se on iso osa omaa elämää niin eikös se ole parempi tehdä selväksi heti kättelyssä, niin ei sitten vahingossakaan tule lähdettyä treffeille jonkun sellaisen kanssa jolla nousee niskavillat heti pystyyn kun joku vain mainitseekin sanan kasvissyöjä...? ja btw, paikasta toiseen kävely on ihan hyvä harrastus :)

   Lainaa

  45. Tulos: -6 (72 ääntä)
   foo: Tuohon “Etsin ainoastaan tositarkoituksella naimisiin menoa varten” -juttuun törmää naisten ilmoituksissa todella usein. Miten voi heti ensitapaamisella aiemmin tuntemattoman ihmisen kanssa tietää, mennäänkö naimisiin vai ei? Itse olen nyt seurustellut naisystäväni kanssa kohta kaksi vuotta eikä vielä olla edes puhuttu mistään naimisiinmenosta.
   Ei minua ainakaan kiinnosta parin vuoden hengailu kenenkään kanssa, mieluummin olen yksin kuin sellaisen kanssa, jota ei innosta ajatus loppuelämästä yhden kumppanin kanssa. Otetaan vertaus. Asun nyt asunnossa, joka sopii meille nyt, mutta tulevaisuudessa muutan pois. Koska en aio asua täällä kauaa, en käytä tämän kämpän paranteluun yhtään enempää rahaa tai aikaa kuin aivan pakko, enkä osallistu taloyhtiön toimintaan evällänikään. Jos aikoisin asua täällä loppuelämäni, olisi asenteeni täysin erilainen. Sama pätee parisuhteisiinkin. Jos suhteen on tarkoitus kestää koko loppuelämän, niin sitten suhde rakennetaan kestämään. Muuten suhde on vain epämääräistä hengailua, joka ei ikinä etene mihinkään. Ja se, joka kehuskeli, että on oltu pari vuotta yhdessä eikä avioliitosta ole puhuttu... olet väärässä. Avioliitosta varmasti on puhuttu, ehkä ei sinun kanssasi, mutta kaikki muut kyllä ihmettelevät, mitä vielä vetkuttelet, vai käytätkö tyttöystävääsi vain hyväksesi ilman aikeita edetä. Yhden ystäväni isä joutu pitämään hänen poikakaverilleen puhuttelun, ennen kuin poikakaveri tajusi, ettei tuollainen toiminta ole reilua.

   Lainaa

  46. Tulos: +38 (64 ääntä)
   Juu. Koska se nyt ihan oikeasti on JOKAISEN naisen ainoa päämäärä ja tavoite vain päästä naimisiin, sehän se on naisen elämän ainoa tarkoitus. Häiden jälkeen ei varmaan ole reilua jos ei heti ruveta lapsia yrittämään, oli toinen osapuoli mitä mieltä tahansa. Minulle ainakin sopii ihan hyvin avoliitto vaikka tosissani suhteessa olisinkin.

   Lainaa

  47. Ex-treffailijanainen 1.3.2017 18:49
   Tulos: -18 (44 ääntä)
   Ja hauskintahan tässä on se, että sillä ei ole kovinkaan paljon väliä mitä paskaa naiset profiileissaan jauhaa, miehiltä tulee silti kymmeniä yhteydenottoja viikossa. Miehillähän tämä on sitten toisinpäin. :D

   Lainaa

  48. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Nainen: Aina nuo tuntuvat parempia olevan, kuin minä realistisista lähtökohdista seuraa etsivänä. Minä olen elävä todiste siitä, että väite “nainen saa aina” on p-puhetta. Mulla on ollut deitti-ilmo parhaimmillaan vuoden ja ei poikinut yksiäkään treffejä, yhteydenottojakin tuli peräti yksi.
   Mitä: False. Mä en löydä seuraa koska ruma. Mun ainut vaatimus miehessä on, että ei oo kehari. Silti ei löydy. Miehet arvostaa naisissa vaan läpi paistavia kylkiluita. Persoonalla ei ole mitään väliä. Mä haluaisin pehmeän nörtin, mutta nekään ei ole niin epätoivoisia, että kattoiskaan mua kohti. Olen jo tottunut fraasiin “forever alone”, ja se on kyllä nykymaailmaa seuratessa ihan hyvä vaan.
   Älä huoli, sulla on vielä toivoa. Itse lähdin pärställäni "match.com:sta tulee maks yks yhteydenotto eikä lähde homma yhtään mihinkään" -asenteella liikkeelle. Päädyin löytämäänkin viikon sisään sellasen unelmaäijän et treffeilläkin odotin vaan et mistä joku hyökkää piilokameran kans koska rumille ei anneta noin hyvännäköisiä yksilöitä jotka on vielä hyvissä hommissa ja kohtelee naista 10/10. Nyt mietitään vuoden seurustelun jälkeen yhteenmuuttoa eli se 80€ minkä tuhlasin 6kk:n deittipalveluun tepsi niin tehokkaasti et ei harmita 60€ joka meni hukkaan siitä et käytin kaikenkaikkiaan ehkä muutaman viikon sitä.

   Lainaa

  49. Saku Nauriskäki 2.3.2017 11:44
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Ihmekala: Älä huoli, sulla on vielä toivoa. Itse lähdin pärställäni “match.com:sta tulee maks yks yhteydenotto eikä lähde homma yhtään mihinkään” -asenteella liikkeelle. Päädyin löytämäänkin viikon sisään sellasen unelmaäijän et treffeilläkin odotin vaan et mistä joku hyökkää piilokameran kans koska rumille ei anneta noin hyvännäköisiä yksilöitä jotka on vielä hyvissä hommissa ja kohtelee naista 10/10. Nyt mietitään vuoden seurustelun jälkeen yhteenmuuttoa eli se 80€ minkä tuhlasin 6kk:n deittipalveluun tepsi niin tehokkaasti et ei harmita 60€ joka meni hukkaan siitä et käytin kaikenkaikkiaan ehkä muutaman viikon sitä.
   Älkää nyt viitsikö, ette te kuitenkaan oikeasti mitään rumia ole. Kummasti löytää seuraa sellainen ihminen, joka tykkää itsestään ja siitä seurauksena myös muista. Ei siinä tuijoteta naamaa tai painoa. Sitäpaitsi, ei kaikki miehet/naiset tykkää samanlaisesta. Jokaisen hyvä ei oo yhenlainen. "It's the lack of self-hatred that makes you attractive."

   Lainaa

  50. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Rototiltti: Niin, ethän sinä enää…
   Hyvä Rototiltti, onnistuit lopulta lainauksessa! :)

   Lainaa

  51. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Ite sain kerran pakit mun horoskoopin takia. Meillä oli ihan kivat ensitreffit ja todella kuumat toiset treffit, mutta sitten erehdyin paljastamaan jäbälle, että olen horoskoopiltani leijona. Se sitten meni vaikeeks ja ilmoitti ettei oinaana (tai härkänä en mää muista) pysty tulla toimeen niin huomionhakuisten ihmisten kanssa tulla toimeen kuin minä. Taidettiin me vielä nähdä kerran sen jälkeen, mutta mun leijonuus taisi olla sille kynnyskysymys.

   Lainaa

  52. Tulos: +27 (29 ääntä)
   repo: Ite sain kerran pakit mun horoskoopin takia. Meillä oli ihan kivat ensitreffit ja todella kuumat toiset treffit, mutta sitten erehdyin paljastamaan jäbälle, että olen horoskoopiltani leijona. Se sitten meni vaikeeks ja ilmoitti ettei oinaana (tai härkänä en mää muista) pysty tulla toimeen niin huomionhakuisten ihmisten kanssa tulla toimeen kuin minä. Taidettiin me vielä nähdä kerran sen jälkeen, mutta mun leijonuus taisi olla sille kynnyskysymys.
   Minä kun luulin että se jäbä pelkäsi että sinä leijonana syöt sen oinaan... =)

   Lainaa

  53. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Jos neiti hakee ilmoituksellaan seksiä ja erityismieltymyksenä on "iso ja kova", niin miksi sitä ei sais sanoa...

   Lainaa

  54. Tulos: -2 (28 ääntä)
   Ihmekala: Älä huoli, sulla on vielä toivoa. Itse lähdin pärställäni “match.com:sta tulee maks yks yhteydenotto eikä lähde homma yhtään mihinkään” -asenteella liikkeelle. Päädyin löytämäänkin viikon sisään sellasen unelmaäijän et treffeilläkin odotin vaan et mistä joku hyökkää piilokameran kans koska rumille ei anneta noin hyvännäköisiä yksilöitä jotka on vielä hyvissä hommissa ja kohtelee naista 10/10. Nyt mietitään vuoden seurustelun jälkeen yhteenmuuttoa eli se 80€ minkä tuhlasin 6kk:n deittipalveluun tepsi niin tehokkaasti et ei harmita 60€ joka meni hukkaan siitä et käytin kaikenkaikkiaan ehkä muutaman viikon sitä.
   Joo, koska et ole rumaa nähnytkään. Turha yrittää, ei mulle esim. tuollaista ole koskaan tapahtunut, eikä tapahdu. Olen kuitenkin jo kolmekymppinen. Yhteydenottoja on ollut paljonkin, mutta pelkästään oudoilta friikeiltä, jotka ei vaivaudu edes profiilia lukemaan ennen kuin laittaa viestiä. Pidän itseäni suht fiksuna tyyppinä, mutta se ei nyky-yhteiskunnassa enää riitä. Pitää olla malli, tai "curvy", mutta kun en ole. Olen jäätävä läski. Ja se on major turn off miehille. Onhan se ymmärrettävää, pitäisi laihduttaa ja muuta, mutta miksi vaivautua? Sen takia, että kelpaisi jollekin? Jos en kelpaa sellaisena kuin olen, niin en kelpaa myöskään sellaisena kuin myöhemmin olisin. En ole kiinnostunut pinnallisista ihmisistä. Ota tai jätä. Onneksi yksin on helpompaa olla. Ei draamaa, omat säännöt. En valita missään nimessä, ei mulla ole mitään hinkua seurustella. En etsi aktiivisesti seuraa enää, deittisivustot on jo niin nähny, eikä mua varten. Jos joku kiva kävelee vastaan niin mikäs siinä.

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (18 ääntä)
   "Rakastan burleskia ja viktoriaanisen ajan alamaailman henkisyyttä, joka näkyy sisutuksessa ja siinä, miten miestäni kohtelen." Joku pissis on tainnu kattoa Penny Dreadfulia?

   Lainaa

  56. Kreikanmeri 26.4.2017 10:24
   Tulos: -10 (18 ääntä)
   hähtäh: Aina pitää konteksti huomioida. Kyllähän toi erottuu ihan jennajamesonina tuolla porvoolaisten, maailmanparantajien ja paikasta toiseen kävelijöiden seasta
   Joo, tää lienee se mimmi, joka on pyörätuolissa eikä ehkä ihan realistinen tilanteensa suhteen suhdemarkkinoolls.

   Lainaa

  57. Tulos: +11 (11 ääntä)
   foo: Tuohon “Etsin ainoastaan tositarkoituksella naimisiin menoa varten” -juttuun törmää naisten ilmoituksissa todella usein. Miten voi heti ensitapaamisella aiemmin tuntemattoman ihmisen kanssa tietää, mennäänkö naimisiin vai ei? Itse olen nyt seurustellut naisystäväni kanssa kohta kaksi vuotta eikä vielä olla edes puhuttu mistään naimisiinmenosta.
   Kyllä näistä asioista pitää keskustella heti tutustumisvaiheessa. Eihän sitä tietenkään voi tietää haluaako mennä juuri ko. ihmisen kanssa naimisiin, mutta jos tietää haluavansa elää avioliitossa kumppaninsa kanssa, niin kyllä se pitää kertoa, sillä voi tulla ikävä riita asiasta 10 vuoden kuluttua kun käy ilmi, että toinen osapuoli vastustaa avioliittoa eikä aio ikinä astella alttarille.... Sama koskee lapsia, kyllä lapsihaaveet pitää kertoa heti alussa, toinenhan ei ehkä halua niitä lainkaan tai ei pysty saamaan niitä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Eliittikumppani, deittisivusto, deitti, ilmoitus, profiili, kuvaus