Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Varsinainen hätätilanne

Venäläinen nainen aiheuttaa paniikin junassa.
Varsinainen hätätilanne

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. mihin se ysi jäi 26.1.2017 2:08
   Tulos: -369 (529 ääntä)
   Mua jäi ihmetyttämään tuo pojan iän arvailu. Miksi 10-vuotiaasta siirrytään seuraavassa arvauksessa suoraan 8-vuotiaaseen?

   Lainaa

  2. Pinkkihinkki 26.1.2017 2:09
   Tulos: +2232 (2248 ääntä)
   "Tyttö ei onneks näytä narkkarilta mutta huolestuttaa silti venäläiset sipsit" Tämä on kyllä hienoin lukemani lause hetkeen.

   Lainaa

  3. purppurakruunu 26.1.2017 2:30
   Tulos: +1718 (1740 ääntä)
   "Nehän voi aiheuttaa syöpää. --- Toistaiseksi poika ok." Ah, kyllä vain, tämä vähän tunnettu venäjänsyöpä, joka leviää snacksien kautta, ilmenee ja tappaa minuuttien kuluessa. Varokaa, enimmäinenkin juustonaksu voi olla viimeinen!

   Lainaa

  4. Johan myrkyn lykkäs 26.1.2017 2:33
   Tulos: +838 (856 ääntä)
   Mitenhän siellä Venäjällä sitten on enää kukaan hengissä, jos kaikki sikäkäinen ruoka on myrkyllistä? Ehkä vodka neutraloi myrkyt...

   Lainaa

  5. Tulos: +545 (599 ääntä)
   Saakelin RYSSÄT, ku tulee tänne hiippailemaan ja tarjoamaan mutusteltavaa junassa..

   Lainaa

  6. Tulos: -38 (132 ääntä)
   Onneks voi raportoida livenä faceen, mut snäppiin ens kerralla..

   Lainaa

  7. Tulos: +320 (338 ääntä)
   Varo ettet vaan hymyile kellekkään, sehän voi tarttua!

   Lainaa

  8. Tulos: -102 (120 ääntä)
   Jos se purkkapussi on ollut venäläisen taskussa.

   Lainaa

  9. Tulos: +290 (310 ääntä)
   Kiira tässä syöpää aiheuttaa.

   Lainaa

  10. King Arthur 26.1.2017 4:58
   Tulos: +417 (425 ääntä)
   Saman sipsipussin joku maahantuoja käännätyttää suomeksi niin niistähän tulee suorastaan terveellisiä.

   Lainaa

  11. Tulos: +211 (231 ääntä)
   SUOJAUTUKAA. Venäläisistä naksuista saa tunnetusti sukupuolitaudin, ihan niinkuin se teidän rakas puolisonne Jormakin sai saunalauteilta sen kupan ;o

   Lainaa

  12. Tulos: +295 (301 ääntä)
   Kiira on paikanpäällä, seuraa nyt venäläistytön sipsin syöntiä hetki hetkeltä.

   Lainaa

  13. Paremmin tietäjä 26.1.2017 6:29
   Tulos: +317 (327 ääntä)
   Kävin Neuvostoliitossa jo 1980, söin sikäläistä ruokaa, ostin sieltä suklaata, koko perheeni söi sitä ja olen yhä hengissä. Vanhempani ovat kuolleet, ehkä se johtui siitä suklaasta? Tosin vuosikausia myöhemmin.

   Lainaa

  14. Tulos: +210 (218 ääntä)
   Enemminki tuli mieleen että onko Kiira vetäny jotaki laitonta.

   Lainaa

  15. Tulos: +39 (73 ääntä)
   isammaantoivot

   Lainaa

  16. Tulos: +167 (199 ääntä)
   mihin se ysi jäi: Mua jäi ihmetyttämään tuo pojan iän arvailu. Miksi 10-vuotiaasta siirrytään seuraavassa arvauksessa suoraan 8-vuotiaaseen?
   Koska sipsit sisälsivät nuorentumisainetta (lat. benjaminus buttonus) ja pojan ikääntyminen kääntyi päinvastaiseksi.

   Lainaa

  17. Tulos: -49 (89 ääntä)
   Make: Enemminki tuli mieleen että onko Kiira vetäny jotaki laitonta.
   Alaikäistä?

   Lainaa

  18. Puolikiero_savolainen 26.1.2017 8:49
   Tulos: +196 (200 ääntä)
   "Toistaiseksi poika ok" Hahahah! Onko tämä nyt läpällä vai ihan tosissaan? Jos on tosissaan, niin nyt on sitten mennyt jo paranoidiksi tuo Venäjän pelkääminen. Venäjältä tulee paljon pa*kaa, mutta ei sentään kaikki sieltä tuleva ole sitä. En ainakaan koskaan suosittele Kiiraa matkustamaan Venäjälle. Tulisi nälkäkuolema.

   Lainaa

  19. Tulos: +145 (157 ääntä)
   Ihan aiheesta huolestui. Jo ensimmäinen naksupiikki voi tappaa. Ei ole tainnut Kiira törmätä tavallisissa suomalaisissa ruokakaupoissakin myytäviin venäläisiin ruokatuotteisiin, (esim. kondensoituun maitoon), jotka alkuperäisiltä tieto- ja ainesosaluetteloiltaan ovat pitkälti kyrillisillä kirjaimilla kirjoitettuja? Entä miten Kiira suhtautuu muihin tuotteisiin, joissa suomenkielinen ainesosaluettelo on vain päälle lätkäisty tarra?

   Lainaa

  20. Tulos: -6 (8 ääntä)
   https://youtu.be/jJo0MT3wDBs

   Lainaa

  21. Tulos: -116 (132 ääntä)
   purppurakruunu: “Nehän voi aiheuttaa syöpää. — Toistaiseksi poika ok.” Ah, kyllä vain, tämä vähän tunnettu venäjänsyöpä, joka leviää snacksien kautta, ilmenee ja tappaa minuuttien kuluessa. Varokaa, enimmäinenkin juustonaksu voi olla viimeinen!
   No perunalastut ja ranskanperunat sisältävät akryyliamidia, joka on karsinogeeni ja voi aiheuttaa syöpää. Tosin annosten pitää olla niin suuria, että raja-arvojen ei pitäisi ylittyä elintarvikkeiden kautta. Että siinä mielessä ollaan vähän niin ja näin. Sinänsä tietysti on hyvä, että Kiira seurasi tilannetta ja kiinnitti huomiota tuotteiden alkuperään. Nykyään ihmisillä on paljon allergioita ja vaikka poika ei olisi Suomessa valmistetuille vastaaville tuotteille allerginen, niin toiselta elintarviketehtaalta tulevat tuotteet eivät välttämättä ole yhtä puhtaita. Puhtaudella tarkoitan esim. jäämiä pähkinöistä tai muista vastaavista allergeeneista.

   Lainaa

  22. Tulos: +94 (104 ääntä)
   Kiiralla näyttää olevan sairaalloinen ennakkoluulo ja pelko kaikkea venäläistä kohtaan. Mitenköhän hän luulee venäläisten itse sitten pysyvän hengissä?

   Lainaa

  23. Tulos: +71 (91 ääntä)
   Just: Sinänsä tietysti on hyvä, että Kiira seurasi tilannetta ja kiinnitti huomiota tuotteiden alkuperään. Nykyään ihmisillä on paljon allergioita ja vaikka poika ei olisi Suomessa valmistetuille vastaaville tuotteille allerginen, niin toiselta elintarviketehtaalta tulevat tuotteet eivät välttämättä ole yhtä puhtaita. Puhtaudella tarkoitan esim. jäämiä pähkinöistä tai muista vastaavista allergeeneista.
   Entäs Ruotsissa tai Norjassa valmistetut? Saksassa, Ranskassa tai Isossa-Britanniassa valmistetut? Yhdysvalloissa valmistetut?

   Lainaa

  24. Tulos: +86 (114 ääntä)
   Kiira on hyvä esimerkki ihmisistä, joita holhous-Suomi tuottaa. Pilalle peloteltu.

   Lainaa

  25. totuudensana 26.1.2017 12:17
   Tulos: +117 (125 ääntä)
   Kiiran älystä päätellen veikkaan että se pussi ei edes ole venäjäksi, vaan Englanniksi

   Lainaa

  26. Tulos: -71 (91 ääntä)
   foo: Entäs Ruotsissa tai Norjassa valmistetut? Saksassa, Ranskassa tai Isossa-Britanniassa valmistetut? Yhdysvalloissa valmistetut?
   Sama juttu, mutta niissä yleensä jos ne on Suomeen tuotu, niin niissä lukee, että onko linjastolla käsitelty näitä. Nyt tietty vain oletin, että se oli tämän henkilön mukanaan tuoma pussi, missä ei suomenkielisiä selosteita ole. No miinuksista päätellen täällä on allergioista tietämättömiä ihmisiä, paha juttu.

   Lainaa

  27. Tulos: +115 (125 ääntä)
   Just: Sama juttu, mutta niissä yleensä jos ne on Suomeen tuotu, niin niissä lukee, että onko linjastolla käsitelty näitä. Nyt tietty vain oletin, että se oli tämän henkilön mukanaan tuoma pussi, missä ei suomenkielisiä selosteita ole. No miinuksista päätellen täällä on allergioista tietämättömiä ihmisiä, paha juttu.
   En ole nähnyt yhtään suomalaistakaan sipsipussia, joka sulkeutuu itsekseen, jos naksuja koetetaan tarjota lapselle, joka on allerginen jollekin niiden ainesosista.

   Lainaa

  28. Tulos: +41 (51 ääntä)
   Kävin pari kertaa Venäjällä. Voiko siitä saada syövän? En syönyt sipsejä, mutta blinejä ja pelmeneitä kyllä!

   Lainaa

  29. Tulos: +122 (130 ääntä)
   Just: Sama juttu, mutta niissä yleensä jos ne on Suomeen tuotu, niin niissä lukee, että onko linjastolla käsitelty näitä. Nyt tietty vain oletin, että se oli tämän henkilön mukanaan tuoma pussi, missä ei suomenkielisiä selosteita ole. No miinuksista päätellen täällä on allergioista tietämättömiä ihmisiä, paha juttu.
   Tämä Kiirahan ei mistään allergioista ollut huolissaan, vaan venäläisestä syövästä. Se on vähän niin kuin se vitsin pointti tässä. Kaikki varmaan tietävät (paitsi ehkä Kiira), että allergioita on olemassa, mutta se menee aika kaukaa ohi juuri tämän kyseisen mokan pointin... :D

   Lainaa

  30. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Venäläiset suhariki-leipänaposteltavat ovat todella hyviä.

   Lainaa

  31. Järki käteen 26.1.2017 14:19
   Tulos: +102 (114 ääntä)
   Just: Sinänsä tietysti on hyvä, että Kiira seurasi tilannetta ja kiinnitti huomiota tuotteiden alkuperään. Nykyään ihmisillä on paljon allergioita ja vaikka poika ei olisi Suomessa valmistetuille vastaaville tuotteille allerginen, niin toiselta elintarviketehtaalta tulevat tuotteet eivät välttämättä ole yhtä puhtaita. Puhtaudella tarkoitan esim. jäämiä pähkinöistä tai muista vastaavista allergeeneista.
   Ei, kyllä tuo on vain hysteeristä muukalaispelkoa. Ihanko tosissaan olet sitä mieltä, että on hyvä seurata tilannetta aina, jos vieras lapsi syö jotain ulkomaalaista? Herran isä, eihän se voi olla yhtä puhdasta kuin kotimainen vastaava ja saattaa sisältää allergeeneja! Eiköhän vakavaa pähkinäallergiaa sairastava jo tuossa iässä tiedä, ettei mitä tahansa herkkuja saa syödä ennen kuin äiti on tarkasti lukenut pakkausselosteen.

   Lainaa

  32. Tulos: +85 (87 ääntä)
   Nyt on kyllä foliohattu jo aika tiukalla. Miten Kiira on uskaltanut astua junaan ollenkaan? Saati poistua kotoaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Just: No perunalastut ja ranskanperunat sisältävät akryyliamidia, joka on karsinogeeni ja voi aiheuttaa syöpää. Tosin annosten pitää olla niin suuria, että raja-arvojen ei pitäisi ylittyä elintarvikkeiden kautta. Että siinä mielessä ollaan vähän niin ja näin. Sinänsä tietysti on hyvä, että Kiira seurasi tilannetta ja kiinnitti huomiota tuotteiden alkuperään. Nykyään ihmisillä on paljon allergioita ja vaikka poika ei olisi Suomessa valmistetuille vastaaville tuotteille allerginen, niin toiselta elintarviketehtaalta tulevat tuotteet eivät välttämättä ole yhtä puhtaita. Puhtaudella tarkoitan esim. jäämiä pähkinöistä tai muista vastaavista allergeeneista.
   Jos on kunnolla allerginen, ja selvinnyt tuohon ikään, on jo kehittänyt riittävän varovaisuuden että osaa olla tunkematta suuhunsa ruokaa jonka "puhtaudesta" ei voi olla varma.

   Lainaa

  34. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Soitto 112 ja tilanteen selitys. Sen jälkeen näkyy tilannehuone.fi:ssä: "Vaarallisen aineen onnettomuus, keskisuuri."

   Lainaa

  35. Tulos: +41 (45 ääntä)
   mihin se ysi jäi: Mua jäi ihmetyttämään tuo pojan iän arvailu. Miksi 10-vuotiaasta siirrytään seuraavassa arvauksessa suoraan 8-vuotiaaseen?
   Kiira ei osaa kaikkia numeroita

   Lainaa

  36. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Apua, meilläkin on venäjältä tuotuja leipäsnackseja, saankohan niistä syövän :o

   Lainaa

  37. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Tuli heti mieleen vastaava, mikäli suomalainen tarjoaisi salmiakkia ulkomailla. "Epäilyttävää mustaa myrkkyä." Mokan tyttö on selkeästi noita, kun ei ole jo kuollut Venäläisiin naksuihin. Tai ne juustonaksut tietävät levittää kuolemaa juuri suomalaisiin. Ovelia naksuja.

   Lainaa

  38. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Kiti: Tuli heti mieleen vastaava, mikäli suomalainen tarjoaisi salmiakkia ulkomailla. “Epäilyttävää mustaa myrkkyä.” Mokan tyttö on selkeästi noita, kun ei ole jo kuollut Venäläisiin naksuihin. Tai ne juustonaksut tietävät levittää kuolemaa juuri suomalaisiin. Ovelia naksuja.
   kuuntelin kerran radiosta erään kiinasta suomeen muuttaneen naisen haastattelun. kotona lomaillessaan hän oli tarjonnut (lääkäri)äidilleen salmiakkia. äiti oli maistellut niitä mietteissään, makustellut oikein tarkasti suussaan, ja kertonut lopulta ymmärtävänsä, miksi ne ovat suomessa suosittuja. niissä tuntuu kuulemma olevan huumeita seassa. =D tytär oli yhtä huvittunut kuin minäkin sen kuullessani.

   Lainaa

  39. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Voi voi, kyllä nyt on syytä olla huolissaan! Sipsit voivat olla portti kovempiin aineisiin! Ensin tarjotaan maistiaisiksi vähän ilmaisia sipsejä ja eikä aikaakaan, kun poikaoparka on jo koukussa. Pian menee kaikki viikkorahat sipsipusseihin. Kohta niistä ei saa enää samanlaista tyydytystä ja pitää siirtyä juustonaksuihin ja siitä yhä kovempaan kamaan. Kohta poikarassu notkuu vapisevana kadunkulmassa ja ruinaa ohikulkijoilta edes paria ranskalaista.

   Lainaa

  40. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Totuushan on, että venäläiset sipsit ovat tosi epäilyttäviä. Ensinnäkin niissä on epäilyttäviä mäkuja, kuten "herkkusieni" tai "lohi", toiseksi kaikki teksti on kyrillisin kirjaimin ja ovatpa ne vielä epäilyttävän halpojakin. Kun taas Taffelithan eivät aiheuta syöpää. Pirkasta en ole varma. Nimimerkillä "erehyksessä lohenmakuisia rajakaupasta ostanut".

   Lainaa

  41. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Eniten huvittaa tuo "toistaiseks poika ok"-kommentti.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Jamppa: Kävin pari kertaa Venäjällä. Voiko siitä saada syövän? En syönyt sipsejä, mutta blinejä ja pelmeneitä kyllä!
   Voi

   Lainaa

  43. Mokat feissarimokissa 30.1.2017 9:09
   Tulos: -17 (35 ääntä)
   Haha, mahtavaa luettavaa, siis tod. Joku koettaa löytää toisista positiivisia puolia ja suurin osa on lynkkaamassa :D Go Suomi

   Lainaa

  44. Missä on LaSu-Bisnes? 30.1.2017 9:53
   Tulos: +1 (31 ääntä)
   Ei ole todellista! Kiirahan syyllistyy heitteillejättöön kun ei ole jo tehnyt lastensuojeluilmoitusta ja ryhtynyt lasten"suojelullisiin" toimenpiteisiin asiassa. Lapset ovat selvästi VENÄLÄISIÄ ja he syövät VENÄLÄISIÄ elintarvikkeita, eli heillä on HÄTÄ ja heidän vanhempansa ovat mitä ilmeisimmin KALTOINKOHDELLEET heitä! Missä on lastensuojelu? Ottaen huomioon että näiden lasten lisäksi apua tarvitsevat kipeästi myös kaikki muutkin perhearvoihin kasvatetut lapset, sillä vanhemmat ovat todennäköisesti HETEROITA ja NAIMISISSA eli varmaankin KONSERVATIIVEJA. Auta armias jos Suomessa lapsi kasvaa ehjässä ja rakastavassa, kurinalaisessa, turvallisessa ja raittiissa perheessä niin se on VÄÄRIN koska se on MENNYTTÄ AIKAA ja se EI VAAN KÄY koska ollaan nyky-Suomessa missä kaikkien on oltava VAPAAMIELISIÄ ILMAN VASTUUTA! Jos et ole punavihreä, olet RYSSÄN TROLLI!

   Lainaa

  45. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Psykoosit tulilla.

   Lainaa

  46. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Tsal: isammaantoivot
   Liittyy tähän taas miten?

   Lainaa

  47. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Mokat feissarimokissa: Haha, mahtavaa luettavaa, siis tod. Joku koettaa löytää toisista positiivisia puolia ja suurin osa on lynkkaamassa Go Suomi
   Heh, no joo. Ei ole itsellä tapana ajatella ihmisistä pahasti. Onhan tuo tietysti outoa käytöstä, mutta eipä se minun nettihalveksunnalla ainakaan parane.

   Lainaa

  48. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Taas näitä 'en ole rasisti, mutta..' henkilöitä

   Lainaa

  49. Ihmettelijä 17.2.2017 11:44
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Jotenki sarkasmi haisee... voi myös olla että yliarvioin Kiiran älykkyyden.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: juna, junassa, joukkoliikenne, juustonaksut, ulkomaalainen, sipsit, venäläiset, venäläinen, myrkky, huumeet, laiton