Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Paha mieli pipareista

  Suomalaiset yrittivät luoda joulutunnelmaa Ranskassa – riita venyi tammikuun lopulle.
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Keskustelijat asuvat Ranskassa. Paha mieli pipareista

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +566 (694 ääntä)
   Piparissa hiekkaa?

   Lainaa

  2. Tulos: +195 (209 ääntä)
   Huokaus...

   Lainaa

  3. Tulos: -186 (288 ääntä)
   Siis toiko se Jaana niitä salmiakkeja vai ei? Kun ikään kuin antoi ymmärtää että voisi tuodakin?

   Lainaa

  4. Perspillu ja hyvät vitut 31.1.2017 1:47
   Tulos: -91 (147 ääntä)
   Haluun piparii!

   Lainaa

  5. Tulos: +1007 (1029 ääntä)
   Yksi asia mikä itseäni vituttaa ainakin suunnattomasti on ihmisten tapa tuomita joku äkkipikaisesti koska joku vaan niin väittää. Minna kirjoittelee omat näkemyksensä mitkä ovat kyllä todella oudot ja porukka on facebookissa samantien haukkumassa Jaanaa. I have lost faith in humanity.

   Lainaa

  6. Tulos: +191 (209 ääntä)
   Olipas pitkästä aikaa herkullinen tarina :)

   Lainaa

  7. Tulos: -50 (198 ääntä)
   Onpas mulla likanen mieli, jossain kohtaa kuvittelin että Minna onkin feikkiprofiili ja todellisuudessa joku vanha mies joka toteuttaa perversioitaan pipareiden välityksellä.

   Lainaa

  8. Tulos: +648 (662 ääntä)
   Hyvä puoli tuollaisissa aivottomissa Minnoissa on se, että heillä ei käy edes mielessä että screenshotit ovat todiste siitä kuinka tuli valehdeltua. :D

   Lainaa

  9. Tulos: +631 (635 ääntä)
   Tästä tuli lähinnä surullinen olo. Olin jo ihan, että tosi kiva tyyppi ja nyt lähinnä vaan hämmentynyt olo. Mikä oli motiivi tähän vääristelyyn ja toisen haukkumiseen? En vaan ymmärrä.

   Lainaa

  10. Tulos: -318 (480 ääntä)
   Ööö: Yksi asia mikä itseäni vituttaa ainakin suunnattomasti on ihmisten tapa tuomita joku äkkipikaisesti koska joku vaan niin väittää. Minna kirjoittelee omat näkemyksensä mitkä ovat kyllä todella oudot ja porukka on facebookissa samantien haukkumassa Jaanaa. I have lost faith in humanity.
   Ne on vaan naisia.. .. .. (downvoting in 5-4-3-2-1-GO!!!)

   Lainaa

  11. Tulos: +219 (253 ääntä)
   Olen aina pitänyt kolmen pisteen liikakäyttäjiä jotenkin epäilyttävinä ja mahdollisesti jopa hulluina... Nyt sain taas yhden vahvistuksen oletukselleni...

   Lainaa

  12. Tulos: +89 (313 ääntä)
   Jaana itse syyllistyy kursailuun, (en minä nyt mitään tarvi) ja loukkaantuu kun toinen osapuoli ei tajua tuputtamalla tuputtaa rahojaan. Älä ole kuin Jaana, älä kursaile silloin kun sinulle tarjotaan sitä mitä oikeasti haluat, ja jos kursailusi takia jäät ilman haluamaasi, niin älä nyt ainakaan sano, että toisen vika vaan katso omaa napaasi ja tajua oma käytöksesi idioottimaisuus. Kohteliasuuksia kuullessa voin vielä jotenkin ymmärtää kursailun, mutta muuten tuollaiset kursailijat ovat raivostuttava laji, varsinkin kun kuljetaan sitten toinen palko sieraimessa kun vastapuoli ei ole tajunnut väkisin tuputtaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +440 (448 ääntä)
   Neljä kertaa Jaana kiitti asiasta eikä se riittänyt tuolle mammalle xD

   Lainaa

  14. Tulos: +373 (379 ääntä)
   Vituttaa ihmiset joilla kestää kahdeksan päivää lähettää piparit toiselle jolla on tietty päivämäärä jolloin niitä tarvitsee. Eikä olis lähettänyt silloinkaan ellei olis perään kysellyt.

   Lainaa

  15. Tulos: +260 (260 ääntä)
   Jaanan olisi kannattanut vaan käydä itse ostamassa piparit Ikeasta vaikka toiselta puolelta Ranskaa. Olisi ollut helpompaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Ööö: Yksi asia mikä itseäni vituttaa ainakin suunnattomasti on ihmisten tapa tuomita joku äkkipikaisesti koska joku vaan niin väittää. Minna kirjoittelee omat näkemyksensä mitkä ovat kyllä todella oudot ja porukka on facebookissa samantien haukkumassa Jaanaa. I have lost faith in humanity.
   Jokeri: Tästä tuli lähinnä surullinen olo. Olin jo ihan, että tosi kiva tyyppi ja nyt lähinnä vaan hämmentynyt olo. Mikä oli motiivi tähän vääristelyyn ja toisen haukkumiseen? En vaan ymmärrä.
   No tämähän on ollut maan tapa jo pitkän aikaa. Varsinkin nettikeskusteluissa. Varsinkin jos joku ehdottaa jotain, niin haetaan ehdotuksesta vain negatiiviset puolet esiin ja jätetään keskustelun ulkopuolelle positiiviset asiat. Tämän jälkeen haukutaan koko idea ja luultavasti idean esittänyt henkilö. Ei välttämättä ole siis muuttunut ns. "entisaikojen juoruilusta" mihinkään, mutta netin takia/ansiosta harvemmat ihmiset ovat suuremman joukon morkattavana. Kai sillä sitten tuossa esimerkissäni haetaan joukkoon kuulumisen tunnetta, mutta tässä mokassa Minna varmaan hakee sympatiaa enemmän kuin hänen on tarkoitus loukata Jaanaa.

   Lainaa

  17. Harley Quinn 31.1.2017 10:25
   Tulos: +301 (305 ääntä)
   23.11 sanoo lähettävänsä lähipäivinä ja sit 1.12 on vasta lähettänyt, miksi kesti noin kauan lähettää? Etenkin kun toisella kiire niiden kanssa. Ja Jaana kiitti moneen otteeseen, niin en nyt ymmärrä että miksi Minna suuttui? Koska ei saanut salmiakkia? Koska on mielensäpahoittaja? Ihmiset jotka tekee palveluksia toisille odottaen jotain vastapalveluksia on pahimpia. Mielummin hylkään taka-ajatuksella annetut palvelukset kuin olen toisen mielestä jossain ikuisessa kiitollisuuden velassa.

   Lainaa

  18. Tulos: +114 (132 ääntä)
   Jasso: Jaana itse syyllistyy kursailuun, (en minä nyt mitään tarvi) ja loukkaantuu kun toinen osapuoli ei tajua tuputtamalla tuputtaa rahojaan. Älä ole kuin Jaana, älä kursaile silloin kun sinulle tarjotaan sitä mitä oikeasti haluat, ja jos kursailusi takia jäät ilman haluamaasi, niin älä nyt ainakaan sano, että toisen vika vaan katso omaa napaasi ja tajua oma käytöksesi idioottimaisuus. Kohteliasuuksia kuullessa voin vielä jotenkin ymmärtää kursailun, mutta muuten tuollaiset kursailijat ovat raivostuttava laji, varsinkin kun kuljetaan sitten toinen palko sieraimessa kun vastapuoli ei ole tajunnut väkisin tuputtaa.
   Meinasitko Minnaa? Vai missä vaiheessa Minnan olisi Jaanalle pitänyt rahojaan tuputtaa? Eikös se Jaana loukkaantunut pikemminkin siitä kun Minna rupesi aiheetta haukkumaan

   Lainaa

  19. Simpeleenseittimestari 31.1.2017 11:53
   Tulos: +206 (208 ääntä)
   Eli oliko nyt siis niin, että oikeastaan kukaan ei ole tehnyt mitään väärää, kaikki olivat alkuun toistensa puolella ja hyvässä hengessä, mutta sitten kuitenkin ihmeellisesti Minna jotenkin pahoittaa mielensä, minkä vuoksi kaikki muut (vieraat ihmiset) pahoittavat mielensä, ja kun Jaana yrittää selittää asiaa omalta kantiltaan, Minna pahoittaa mieltään lisää? Kyllä kai sitä on kansanmurhia pienemmistäkin asioista syntynyt...

   Lainaa

  20. Tulos: +15 (41 ääntä)
   Ööö: Yksi asia mikä itseäni vituttaa ainakin suunnattomasti on ihmisten tapa tuomita joku äkkipikaisesti koska joku vaan niin väittää. Minna kirjoittelee omat näkemyksensä mitkä ovat kyllä todella oudot ja porukka on facebookissa samantien haukkumassa Jaanaa. I have lost faith in humanity.
   Ihmisillä on typerä tapa vaan olettaa asioita ensi näkemältä ja kuulemalta eikä ajatella yhtää itte. Sen siitä saa ku koulussa opetetaan vaan lukemaan ulkoa eikä oikeesti oppimaan niitä asioita.

   Lainaa

  21. Neuroottinen sekasyöjä 31.1.2017 12:45
   Tulos: +125 (135 ääntä)
   Mä en ole koskaan tajunnut sitä, miksi kahden ihmisen välisiin asioihin pitää sekoittaa koko somekansa. Ymmärrän varoitukset huijareista ja sen sellaisista, mutta kahden naisen vääntö piparkakuista ei varsinaisesti tähän kuulu. Vai oliko tässä muka riski siihen että Jaana huijaisi monia muitakin? Hohhoijaa...

   Lainaa

  22. Tulos: +245 (245 ääntä)
   Ensin: "Hihihi no enhän minä, ei ei ei, ole hyvä vaan, voi ei, en minä niistä mitään..." Sitten: "Eikä edes maksanut niistä mitään KYLLÄ OLI YLPEÄ PASKIAINEN KUKA KORVAA KYSYN VAAN!!1!"

   Lainaa

  23. Tulos: +107 (111 ääntä)
   Siis oliko Milona ehtinyt jo haukkumaan Jaanaa yksityisviestitsekin? Iljettävää. Ihmiset!

   Lainaa

  24. Tulos: +132 (132 ääntä)
   Hyvä esimerkki siitä kuinka asioista kuulee usein vain toisen puolen, ja miksi se on hyvä muistaa...

   Lainaa

  25. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Jokeri: Tästä tuli lähinnä surullinen olo. Olin jo ihan, että tosi kiva tyyppi ja nyt lähinnä vaan hämmentynyt olo. Mikä oli motiivi tähän vääristelyyn ja toisen haukkumiseen? En vaan ymmärrä.
   Vaikuttaa katkeralta siitä ettei ole itse enää nuori ja kaunis ja älykäs ja ihana jne.

   Lainaa

  26. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Halusiko Minna vaan jonkin syyn millä kertoa kaikille, että teki hyvän työn lähettämällä piparit ilmaseksi, ja totesi tuon olevan ainut tapa? Ihana ihminen tosiaan.

   Lainaa

  27. purppurakruunu 31.1.2017 21:50
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   riesa: Halusiko Minna vaan jonkin syyn millä kertoa kaikille, että teki hyvän työn lähettämällä piparit ilmaseksi, ja totesi tuon olevan ainut tapa? Ihana ihminen tosiaan.
   Ja/tai toivoi jonkun tarjoutuvan lähettämään rahaa tai muuta kivaa, kun on nyt hyvälle ihmiselle tullut mielipahaa.

   Lainaa

  28. Ihmettelijä 31.1.2017 23:03
   Tulos: +64 (70 ääntä)
   Neuroottinen sekasyöjä: Ymmärrän varoitukset huijareista ja sen sellaisista, mutta kahden naisen vääntö piparkakuista ei varsinaisesti tähän kuulu. Vai oliko tässä muka riski siihen että Jaana huijaisi monia muitakin? Hohhoijaa…
   Tää mielikuva suuresta piparkakkuhuijauksesta, jossa Jenni hiljalleen huijaa piparit kaikilta ranskansuomalaisilta!

   Lainaa

  29. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Minna jos luet tämän, niin hyi häpeä miten vääristelit asiaa muille.

   Lainaa

  30. Tulos: +97 (99 ääntä)
   Luin joskus kirjan nimeltä "The Psychology of the Gift" joka selittää että aika harvoin sellaista asiaa kuin ilmainen lahja on olemassakaan. Suurin osa ihmisistä suurimmassa osassa kulttuureista odottaa samanarvoista vastalahjaa -tai arvokkaampaa. Esimerkkeinä vaikka ruoanmyyjät jotka tarjoavat "ilmaisia näytteitä" -jos sellaisen huolii niin sitten syötetäänkin niitä kaikkia ja lopuksi kysytään että mistä piti eniten ja paljonkos laitetaan, ja monen on vaikea kieltäytyä koska se vaikuttaa epäkohteliaalta, vaikka ei olisi ollut tarkoitus ostaa yhtään mitään. Tai jokainen nainen varmaan tuntee tilanteen jossa mies tarjoaa drinkin ja "haluaa vain jutella", ja suuttuu sitten kun nainen ei ole lähdössä mukaan. -Hulluin mikä itselleni sattui kun olin tyttökaverieni kanssa tutussa baarissa jossa saa maksaa lähtiessään, ja kun menin maksamaan kuulin että laskun oli joku mies jo maksanut. Tyyppi tuli sitten selittämään -siis ihan tuntematon ja ihan puskista -että saisin nyt lähteä hänen mukaansa kun kerran maksoi kalliin laskun, ja kun kieltäydyin sain kuulla olevani kiittämätön narttu. Silloinkin jos ei odoteta vastalahjaa, halutaan ainakin korostaa omaa paremmuutta lahjan saajan suhteen, mielellään julkisesti. Periaattessa ei pidä koskaan huolia ilmaiseksi mitään ellei halua hankaluuksia, mutta vaikeaahan se on jos tyrkytetään. Eräissä kulttuureissa kalliin lahjan antamista pidetään suorastaan aggressiona; yritetään väkisin saada toinen velallisen asemaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +32 (34 ääntä)
   p0: Meinasitko Minnaa? Vai missä vaiheessa Minnan olisi Jaanalle pitänyt rahojaan tuputtaa? Eikös se Jaana loukkaantunut pikemminkin siitä kun Minna rupesi aiheetta haukkumaan
   Niin siis Minna, meni naiset sekaisin :D

   Lainaa

  32. Kärsi :D 1.2.2017 8:23
   Tulos: -34 (64 ääntä)
   Hyvistä käytöstavoista puheenollen; pitäisi tietää että esimerkiksi "ompas", kuten muukin n-kirjainten korvaaminen m-kirjaimella (tähän tyyliin: om, elämäm, miehem, naisem, jne) paljastaa kirjoittajansa persoonasta niin kutsuttuja white trash-piirteitä. Käytöstapoja perätäkseen on kyettävä itse hallitsemaan kielioppi ja oikeinkirjoitus sekä kurinalainen ja esimerkillinen olemus. Toki m- ja n-kirjaimet ovat toistensa vieressä, joten kirjoitusvirheet ovat täysin mahdollisia.

   Lainaa

  33. Tulos: +18 (40 ääntä)
   Siis puuttuuko noista screenshoteista tuo Jaanan mainitse "mukava" yksityisviesti? Jonka takia Jaana poisti Minnan kontakteista? I have a feeling I missed something. Mutta siis kivat "alternative facts" käytössä Minnalla.

   Lainaa

  34. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Milloin ihmiset oppivat, että ilmaista lounasta ei ole? Yleensä se maksaa enemmän kuin tavallinen lounas. Minnakin toivoo, että olisi ostanut jostain nettikaupasta piparit, siellä ne eivät olisi vieneet mainetta, olisivat olleet tuoreita ja tulleet ajoissa (ensimmäiset viestit on lähetetty marraskuussa).

   Lainaa

  35. Tulos: +12 (34 ääntä)
   Ööö: Yksi asia mikä itseäni vituttaa ainakin suunnattomasti on ihmisten tapa tuomita joku äkkipikaisesti koska joku vaan niin väittää. Minna kirjoittelee omat näkemyksensä mitkä ovat kyllä todella oudot ja porukka on facebookissa samantien haukkumassa Jaanaa. I have lost faith in humanity.
   Perus "rajakki" meininkiä.

   Lainaa

  36. Tulos: 0 (12 ääntä)
   No tuollaisen shotin kyllä väärentää hyvin helposti jos niin haluaa. Toivon tosin että tuo olisi totta.
   Kirsi: Hyvä puoli tuollaisissa aivottomissa Minnoissa on se, että heillä ei käy edes mielessä että screenshotit ovat todiste siitä kuinka tuli valehdeltua.

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ööö: Yksi asia mikä itseäni vituttaa ainakin suunnattomasti on ihmisten tapa tuomita joku äkkipikaisesti koska joku vaan niin väittää. Minna kirjoittelee omat näkemyksensä mitkä ovat kyllä todella oudot ja porukka on facebookissa samantien haukkumassa Jaanaa. I have lost faith in humanity.
   Tästä syystä some on syöpää.

   Lainaa

  38. purppurakruunu 3.2.2017 14:22
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Sannni: Eräissä kulttuureissa kalliin lahjan antamista pidetään suorastaan aggressiona; yritetään väkisin saada toinen velallisen asemaan.
   Tää on muuten yleinen vallanluontikeino epäterveissä parisuhteissa. Varmaan ei tarvitse edes esimerkkejä populaarikulttuurista mainita ilman, että jollekin tulee mieleen näkemänsä kohtaus missä rikas (yleensä) mies antaa superkalliin korun, leningin tai auton "tavalliselle" (yleensä) naiselle, jolla ei ikinä siihen olisi varaa. Nainen ei haluaisi sitä ja teoksesta riippuen nainen joko sanoo näin ja mies suuttuu ja vaatii, ja/tai ottaa sen vastaan ja tuntee syyllisyyttä siitä. Mitä suurempi osa elämästä täytetään näillä rakkaudenosoituksilla (esim. auto on käytössä, kaulakoru pitää olla koko ajan päällä), sitä vaikeammin on oikeassa elämässä päästä suhteesta pois - niin ystävyys- kuin parisuhteistakin. Meni jo vähän off-topiciksi alkuaiheesta, mutta tulipa mieleen :'D

   Lainaa

  39. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Sannni: -Hulluin mikä itselleni sattui kun olin tyttökaverieni kanssa tutussa baarissa jossa saa maksaa lähtiessään, ja kun menin maksamaan kuulin että laskun oli joku mies jo maksanut. Tyyppi tuli sitten selittämään -siis ihan tuntematon ja ihan puskista -että saisin nyt lähteä hänen mukaansa kun kerran maksoi kalliin laskun, ja kun kieltäydyin sain kuulla olevani kiittämätön narttu.
   Tuolla miehellä ei ole ihan kaikki kotona. Hänen olisi ensin pitänyt edes kysyä sinulta saako hän tarjota sinulle. Tuolla tavalla etukäteen, sinun tietämättäsi, tarjoaminen ei velvoita sinua yhtään mihinkään.

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Ihan kuin se velvottaisi, että kysyy ennen kuin tarjoaa...

   Lainaa

  41. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Tove: Ihan kuin se velvottaisi, että kysyy ennen kuin tarjoaa…
   En niin väittänytkään. Ihmetytti vain tuo että mies kuvitteli että sekään velvoittaisi, että tarjoaa kysymättä.

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Norppade: Neljä kertaa Jaana kiitti asiasta eikä se riittänyt tuolle mammalle
   Mutta ei tuonut salmiakkia vaikka lupasi, sensijaan vittuili lupaamistaan salmiakeista. Mulle jäi tunne että Minnaa jäi kyrsimään ne salmiakit.

   Lainaa

  43. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Täällä tarinan Jaana :D Tän julkaisusta tuli vuosi täyteen ja piti tulla muistelemaan. Nyt jo naurattaa, tuolloin kyllä ei... Olin koululla pitämässä tärkeää esitelmää ja sieltä kotiin tullessa oli vastassa viestit tyyliä "mikset vastaa?!", kun en ollut sen esitelmän aikana ollut paikalla. Minna haukkui viesteissä, en nyt muista enää yksityiskohtia. Jossain vaiheessa en enää jaksanut pahoitella kymmenennettä kertaa, miksen, oi miksen, ollut lähettänyt vahvistusviestiä, että "kyllä, piparit tulivat perille", vaan toivotin hyvät illanjatkot ja kehotin antamaan asian olla ja tekevän jotain mukavaa vaikka ystävien tai perheensä kanssa. Tämän jälkeen estin lähettämästä lisää viestejä. Postauksen hän oli julkaissut jo siinä vaiheessa, kun olin vielä luokassa tuikitietämättömänä viesteistään. Näin sen vasta, kun minut kommenteissa nimennyt vieras nainen tagasi minut ja lähetti viestin, jossa haukkui ja syyllisti minua. (Myöhemmin tämä nainen kyllä sitten pahoitteli nähtyään kuvakaappaukseni, joilla jaoin koko keskustelun minun ja Minnan välillä. Hän totesi, että Minnalla on varmaan perjantaipulloa tullut kallisteltua liikaa ja jostain piti löytää riidanaihe...) Muut ryhmäläiset kommentoivat postaukseen sekä haukkuja minulle että sympatiaa Minnalle. Minulle ei kuulemma ole opetettu käytöstapoja kotona, nykynuoriso rappiolla jne. Minnalle jaksuhalit ja voi voi kun huijattiin! Muutama lupasi lähettää hänelle ilmaiseksi salmiakkia ja käyttivät jopa hashtagia "Minnallesalmiakkia". Menivät suurin osa aika hiljaisiksi, kun kerroin asian oikean laidan ja todistin kuvakaappauksilla. Minna jäi jankkaamaan vielä pitkäksi aikaa ja koitin joihinkin kommentteihinsa vastailla asiallisesti. Taisi sinne jäädä Minnaa rauhoittelemaan myös se minut tagannyt nainenkin. Minna veti ihan övereiksi, että nyt kaikki hyökkäsivät häntä vastaan ja hän on kamala ja ilkeä jne. Pipareita viestillä tarjotessaan puhui myös siitä, kuinka on itsekin ollut "nuori, nätti ja rahaton opiskelija". En kyllä missään vaiheessa rahapulaa valittanut, ainoastaan yhdelle nettikaupan ehdottajalle sanoin, ettei ehdottamansa nettikauppa käy, kun minimitilauksesta vai olikohan minimipostimaksusta johtuen yhdelle piparipaketille olisi tullut hintaa 20€. Olisin totta kai ostanut kaupasta tai ollut ilman (kuten pikkujouluissa olinkin, sillä paketti ei ehtinyt perille), mutta jos joku haluaa hyvähyvyyttään lähettää 900gr vanhaksimenneitä pipareita, niin en kai nyt samaan läjään lähde ostamaan vielä lisää, kun tarve tosiaan oli se, että kaverit saa maistaa pari per pää. Siinäpä se mun perjantai-ilta kului sitten mainetta puhdistaessa. Ai niin, Minnalle en raaskinut sanoa, että yli puolet pipareista jäi lopulta syömättä ja meni poismuuttaessa roskiin. Poikaystävä perheineen avasi yhden paketin, mutta palattuani Suomesta tammikuun ollessa jo pitkällä, ei juurikaan maistunut Minnan vanhentuneet piparit. Varsinkaan tuon perjantain jälkeen... Joko ihmetteli, toinko niitä salmiakkeja. No en tuonut. Jos olisi itselleen tai läheisilleen halunnut niin olisin voinut tuodakin, mutta eteenpäin myytäväksi en todellakaan. Antamani peukun oli tarkoitus olla hieman kylmä "aha, just", verrattuna aikaisempiin ystävällisiin viesteihini. Ilmeisesti oli liian hienovarainen merkki siitä, etten ole mitään lupaamassa. (Keskustelu tosiaan loppui silloin tuohon peukkuun.) Toivottavasti jota kuta vielä vuoden jälkeen kiinnostaa nämä lisätiedot :D Itse näitä mokia lukiessa monesti toivon, että tarinan henkilöt tulisivat avaamaan taustoja. Harmi, kun feissarimokat skippasi 80% lähettämistäni kuvakaappauksista, sillä niissä oli kaikki viestit Minnalta ja siltä tagaajalta, sekä koko postaus kaikkine kommentteineen.

   Lainaa

  44. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Jaana: ivon, että tarinan henkilöt tulisivat avaamaan taustoja. Harmi, kun feissarimokat skippasi 80% lähettämistäni kuvakaappauksista, sillä niissä oli kaikki viestit Minnalta ja siltä tagaaj
   Olet nuori ja ilkeä. Minna on idolini. Minna on sentään ihminen, sä et vaikuta olevan hyvä ihminen. Kuvissa kiitokset oli pilkkaa Minnalle, ja hän tajusi sen. Minna tietää että nuoret ovat itsekkäitä ja omaan pilluun katsojia eikä välitä muista. Nuoret harrastaa seksiä ja käyttää huumeita ja jakaa piparia. Perverssejä koko sakki, sanoi Minna.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: piparit, piparkakku, Ikea, joulu, suomi, Ranska, salmiakki, viesti